Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tud valaki olyan üzletet, ahol lehet jó kis táskát kapni bébiholmiknak? Mint amilyen babakocsikhoz szokott lenni.
A kistesó-ban néztem,de nem volt szép,viszont jó drága volt.

Köszi:

Zsu
zsu2
 
 


Zsu!

Babaholmis táskát csak bababoltban kapsz. Sztem elég bénák, nekem most van egy kényelmesebb hátizsák, újságelőfizetéssel lehetett szert tenni rá.
Vendég
 


Jó reggelt!

Ági
Azért kiváncsi vagyok, hogy egy jogász mit tud tenni a Mariann féle ajánlatokkal?

Zsu
Nézegettem én is a babástáskákat, de bénák, meg drágák is. Én egy sima táskát használok, ami A4-es méret. Jól is néz ki, meg belefér minden.

Tegnap olyan jól felpörgettem magam, hogy kitakarítottam az egész lakást. Így ma akár unatkozhatok is. Kép

Megyek megnézem mi újság a nagyvilágban.

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 

 
 

Sziasztok!

Orsi!
Mi a felpörgetős recepted? Elküldhetnéd...
Még mielőtt Zita felbukkant az életünkben, mensi előtt rámjött a takarítási láz. Szülés óta csak az evési kényszer. Kép Kép Kép
Kép

Ági!
Te be is fizetted a pénzt?
Vendég
 


Sziasztok!

Zsu!
NEkem is ilyen gondom van. Nekem JAck Polos volt, a mini-biziben vettem a Kan II-n. Most kérdeztem ott 3500 vagy 3900 egy olyan táska.

Amúgy meg a neten nézegettem őket, és volt is ami tetszett. Van pelenkázó táska is, amihez van leteríthető "betét" pl. Van olyan, ami már 5000 Ft körül van, és elég jónak tűnik.

Ja vettem a mini biziben etetőszéket. Vagy már írtam? Kép JA, igen.

Ági Drága!
Totál igazad van. Én pl. akkor voltam kiakadva de nagyon, amikor Lili még nagyon pici volt, és a Spárba vásároltam. Addig néztem csak félre amíg felvágottat kértem. És egy nő kikapta a pénztárcámat a táskámból.
A történet úgy kezdődött, hogy egy sorban jött mögöttem egy nő, és állandóan a lábamnak tolta a kocsiját. És nézett rám, mintha mi sem történt volna. Aztán megelégeltem és elengedtem magam mellett. Aztán beálltam a sorba a csemege pultnál. Egyszercsak hallom a hangos bemondóban, hogy Farkas Boglárkát kérjük jelenjen meg a biztonsági őrnél elől a kameráknál. Nem tudtam hirtelen mi van, rohantam oda. Erre jönnek, hogy nem vesztettem-e el a tárcámat. Nézem a táskám (a gyerekülésben volt előttem, mert Lili még bébihordozóban volt), nincs benne, de az irattárcám tűnt el, nem a pénzem. Aztán hátra kísártek, ott állt a nő, és hívták a rendőrséget. És aztán a hentes srác mondta, hogy látta az egészet, és a nő, mivel nem talált pénzt, bedobta az egyik mikróba a tárcát, de a hentes srác mindent látott, azonnal szólt, a nőt bekísérték hátra. Persze mindent tagadott, azt mondta, hogy ő megtalálta, mert leejtettem. De akkor miért nem vitte előre, miért dobta be a mikróba, miért viselkedett eléggé gyanúsan. Aztán persze rendőrségi ügy lett belőle, de a végén felmentették, mert tagadott és bűntetlen előéletű volt.

Szóval azt akartam ebből kihozni, hogy volt lelki világa egy csecsemős nőt meglopni. És sajnos ma már egyre kevesebb gátlása van az embereknek.

Pl. az utcánkban az egyik gyerek (már jóval elmúlt 10 éves) csak azért mert dühös volt, nekijött teljes erőből biciklivel a babakocsinak, mikor sétáltattam Katicát a nyáron, alig volt pár hetes.

Na puszika: Bogi

ui.: Még mindig az adó ügy sokkhatása alatt vagyok Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Tündi
A felpörgetési recept: végy egy koszos lakást, egy lustácska párt, kisgyereket, rázd össze és amin tudsz, azzon változtass. Kép Mára tervben van egy délutáni vásárlás, a hétvégén pedig elutazunk, igy hétfőre maradt volna a takarítás. A hétfőket meg még mindig nem szeretem. Meg a körülmények is kedvezően alakultak? kisütött a nap, Zselyke elaludt és kitehettem napozni.

Én még próbálok hinni az emberekben. A Mariann féle levelet is legalább még 4 helyről megkaptam. Kép Mindig reménykedtem, hogy hátha más lesz.
A lopásokban az a furcsa, legalábbis, amiket a hírekben mondanak, hogy szinte mindig öregeket, meg nem túl gazdag embereket lopnak meg. Vagy csak róluk szólnak a hírek?

Márti
Ha van kedved, akkor a jövő héten összehozhatunk egy masszirozást.

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Nekem is fel kéne pörögnöm, akkor hamarabb elfelejteném a reggel történteket.

Voltatok mostanság bébivel vérvételen? Krisz dokinénije vashiányra gyanakszik, ezért elküldött minket.
Ki gondolta volna hogy a KIS FEJÉBÕL VESZNEK VÉRT ?!!
Ott nem bőgtem, de hazáig...
Nagyon sokáig tart, és úgy lefogták, hogy most véraláfutásos a pofija, ahogy erőlködött,hogy kiszabaduljon. Nem hiszem el, hogy ezt csak így lehet! 2 ampulla vér cseppenként! Mert onnan nem spriccel ám!

Hál istennek a gyerekek hamar regenerálódnak, mert már jó kedve van, és mondogatja az új kedvenc szavát: hegy.

Remélem egyikőtöknek se kell mostanában ezt átélni.
Márti!

Most még inkább együtt érzek veled!!!!

Zsu
zsu2
 
 


Zsu!
Ez kész horror!
Én csak azt láttam, amikor még a kórházban Zitának a kézfejéből vettek vért. Pont akkor, amikor beköszöntött a baby blues. Hát én bőgtem jobban kettőnk közül. Kép Kép
Vendég
 


Zsu

Hát ez nagyon vadul hangzik. Főleg, hogy véraláfutásos lett az arca. Miért gyanakodik a dokinéni vashiányra?

Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Orsi

Egyrészt azért, mert állítólag a bébiknek 6 hós korukra kiürül a szervezetükből az a vaskészlet, amit még a pocakban szedtek fel. Krisz sokadszorra náthás, köhög, és nem akar múlni. Bár nem lázas, és általában jókedvü. A dokinő szerint a vashiány okzhat hurutos jellegű megbetegedéseket.

Pedig a tápszerben, és a főzelékekben is sok a vas.

Zsu
zsu2
 
 


Zsu!
Nem lehet, hogy egyszerűen jön a foga?
Lilinek ugyan ezek a tünetei, akárhányszor jön a foga.

B.

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi

De, a foga is jön közben. Néha a hasa is megy, és nem alszunk éjjel. De ez a náthás korszak hamarabb kezdődött.Ettől függetlenül remélem nem találnak semmi kórosat.

Más: te nem dolgoztál anno a Szuperinfónál?

Zsu
zsu2
 
 


Sziasztok!

Zsezse is köhécsel lassan már két hete, előtte meg náthás is volt, de a mi dokinénink nem gyanakodott. Azt mondta legyen sokat szabadlevegőn, meg adjak neki a lándzsás útifűből. Ahány ház annyi szokás. Kép

Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Zsu!
Nem, soha!

Szóval akkor pl. a hasmenés is lehet a fogzástól. És az, hogy ezek a dolgok előbb kezdődtek, az tök normális, ugyanis a fog sem egy nap alatt jön ki. Jóval előbb elkezdi gyengíteni az immunrendszert. Legalábbis a dokink szerint.

Találtam táskákat tök jókat:
http://www.babaholmiolcson.hu/index.html

Itt az egyéb holmik között találsz táskát. Van 5500 és 3700 ért is.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Kösz a doki infókat, azt hiszem felkeresem a doktornőt. Mennyi nála a tarifa?

Orsi,
a felpörgetés nekem sem jönne rosszul, tán holnapra felhergelem magam (már egy kicsit elkezdtem) a takarításra.
Benne vagyok az újabb masszázsban!!! Nekem ugyanúgy megfelel a kedd, mint a múltkor! Neked jó?

Zsu,
együttérzek veled! Iszonyú élmény valóban mikor azt kell látnunk, hogy így kínozzák a gyerekeinket. Sajnos én is átéltem ezt, amikor az ikreknek a fejükbe kötötték az infúziót, mert már máshova nem tudták, a kis kezük és lábuk is csupa lila volt már! Akkor még ők nem tudtak tiltakozni! Most már egy sima orvosi vizsgálat is kész szenvedés, Jánost csak futtában tudja megvizsgálni a dokinéni, mert még lefogni sem tudtuk ketten a védőnővel.
Sérvműtét valószínüleg csak 3 éves koruk után lesz, mindenki azt mondja, hogy addig lehet halasztani, és a miénk nem is nagy csak borsónyi. Remélem addigra már több eszük lesz és nem kell lefogni senkit!

A fogzás valóban legyengíti az immunrendszert, ilyenkor könnyebben megbetgszenek a manók.

Májustól én is szeretnék visszamenni dolgozni GYES mellet. Közalkalmazottként vajon a GYES-t külön kapom, vagy hozzácsapják a fizumhoz?

Ági,
hálózatépítés , mint munkalehetőség érdekelne?

Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!

Márti!

Nem tudom ugyan mennyi fizuval fognak visszavenni, de ha van nyugdíjas nagymama, akkor mindenképpen eleve ő igényelje a GYES-t Nektek.
Én ma fél óra alatt elintéztem, hogy visszamondtam a GYES-t, és anyósom fogja igényelni január 1-től. Mivel ő nyugdíjas, neki nem lesz gond az adóval.
Szóval csak azért, mert egy évre a GYES 301200 Ft (2006), jövőre még valamivel több is lesz, így ha havi BRUTTÓ 90 ezres fizuval vesznek vissza, akkor máris ugrott a GYES miatt egy kategóriát a fizud (és idén és jövőre már csak 2 kategória van 18 és 38%). És akkor ugyanúgy megszívod mint én.

Szóval amúgy a GYES-t külön számfejtik, mert a béredet a munkahelyed fizeti a GYES-t meg az állam. Nekem is így van, bár a Volán részvénytársaság, de állami tulajdonú így ugyan nem vagyok közalkalmazott, de nagyon hasonló a helyzet!

Erre figyeljen oda mindenki aki ebben gondolkozik jövőre, mert egy egész év után már nem 30 hanem 60 ezerrel szívjátok meg az adót (Ennyi a 20% különbség, amivel megdobja az adódat a GYES).

Úgy néz ki, hogy a Kisalföldben lesz majd erről egy cikk, persze a nevemet nem adtam hozzá, de jó lenne, ha más is okulna belőle.

Hálózatépítés!
Hát nekem ezzel is nagy fenntartásaim vannak, mert akármilyen termékről van is szó, azért ehhez valamilyen szinten olyan természet kell, mint az ügynököknek. Ne érts félre, de pl. én most kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot, egy olyan cégtől, ami most jön be Magyarországra az egészséges termékeivel (hivatalosan még nincsenek is itt!!!!).
Kapsz egy szóróanyagot, hogy mennyi mérget fogyasztassz el, és használsz, és persze a duma, hogy ma még csak a 600. vagyok az országban aki tud róla, és kereshet vele, de egy hónap múlva már a 7000. leszek, és csak nézem a többieket, hogy mennyit keresnek.
És akkor a csaj lenyomott nekem egy olyan betanult dumát a telefonban, hogy attól dobtam egy hátast, hogy ő TUDJA, hogy én mindenbe belefogok, és hogy ő csak jót akar nekem, hogy a lányokat szépen tudjam nevelni és mindent meg tudjak nekik adni, stb.
Nagyon jóban voltunk, de ettől egy pillanatra úgy elfogott az undor, hogy ihaj.
Már ha csak a termékekkel akarnak is "bepalizni", már az is fáj, de ez azért sok(k) volt.
Én akárki akármit is mond, nem hiszek ezekben a hirtelen jött egészséges cuccokban. Abban hiszek, hogy minden csakis a pénzre megy ki.
El is tudom képzelni, ahogy ül otthon a mukikám mondjuk amerikában, hogy ki kéne találni valami jó üzletet, amivel gazdag lesz. Hát felvásárol egy csomó terméket, amit nem engedélyeztek, vagy kísérleti stádiumban vannak, vagy csak simán egy valamihez kitalál egy hókuszpókusz tudományosnak ható szöveget, amit mindenki megkajol és piacra dobja. Feláll a hátamon a szőr.

Hidd el, nem ellened szólt ez az egész, csak a saját hülye véleményemet mondtam el.
Most tuti sokan lehurrognak majd engem, mert "hagyományos" vegyszer alapú mosószert használok, és papírpelenkával szennyezem a környezetem, és amit megeszünk, abban is rengeteg E szám van, és mert a tudomány "megfertőzte" az agyamat, de hát ez van. Úgy látszik a mai világban én lettem kisebbségben, mert nem vagyok olyan hiszékeny, ki tudja.

Na jóvan. Dugulok!

MÁRTI!
KÉRLEK KÉRLEK NE VEDD MAGADRA!!!!!!!!!!!! A véleményemmel együtt ugyanis elfogadom, ha valaki ezzel szeret foglalkozni, és örülök, ha bejön a dolog, és beválnak a szerek!!!!!

http://telapo.datatrans.hu/szkeptikus/
A 2005-ös anyagra kattintva találjátok ezt a témát, amiről egy mp3 anyagot lejátszhattok:
Azok a bizonyos E számok (46:39p)
Dr. Gunda Tamás egyetemi tanár, Debreceni Egyetem Gyógyszerészi Kémiai Tanszék

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok,

ide rég nem kukkantottam be, hiba volt.

Márti,
Döbrössy drnőhöz a következő számon tudsz bejelntkezni, remélem nem későn irom:
Döbrössy Andrea, bőrgyógyász: 0696428423

Zsu,
ez tényleg kész horror!Kép Nagyon sajnálom, hogy ez történtKép

Bogi,
erről a sparos lopásról jut eszembe, hogy ugyanitt a barinőmnek is ellopták a pénztárcáját és ugyanigy bébivel volt. Tolta a kocsit, rajta a bébihordóba a bébi, és egyszer csak azt vette észre, hogy egy nő hajol a bébi fölé és dumál hozzá, közben meg lenyúlta a táskából a tárcát. Aztán nem lett meg a tettes.Kép

Hálózatépitéssel kapcsolatban tényleg erre születni kell szerintem. Engem is uncsitesóm beszervezett a Forever Living-be, aloe vera termékekkel foglalkozó amerikai cég. Uncsitesómnak nagyon megy, (már csak ebből él), szinte rátermett erre a dumálós dologra, én erre nem vagyok képes, hiszen mindenki maga dönti el, hogy mit iszik mit eszik, mi a jó neki, nem úgy, hogy más rádumálja.

Tünde,
azt már a múltkor is akartam irni, hogy nagyon tetszik az a kép, mikor Zita céklát eszik. Nagyon jól néz ki KépKép

Zsu,Kevin
spanci
 
 


Mariann2,
te milyen munkát kinálsz?

Zsu
spanci
 
 


Roan,
le a kalappal előtted, nem csodálkozom, ha néha leizzadsz!Kép Fotót hol lehet látni gyermekeidről?

Zsu
spanci
 
 


Szia Mindenkinek!

Bogi!Hátborzongató,hogy mennyi szörnyűség megesik Veled.Mióta olvastam megpróbáltatásaid,egy kicsit nyomorultabbul érzem magam.Nem is tudom,miért,hisz Te is optimistán viseled a történteket.Borzalmas ráébredni környezetünk erkölcsi elkorcsosulására.Féltő gondossággal terveztem,és éltem eddig is életem,ám most egy kicsit beparáztam,s talán túlaggódom magam.Pár nap és kiheverem,de ijesztő ez a sok rossz.Talán esztelen mértékben érzek együtt Veled,talán feleslegesen élem át történeteidet.A lényeg,hogy megértelek és lélekben Veled vagyok.Kép
Jaj,néha azt kívánom,bár ne lennék ennyire szenvedélyes,ennyire tüzes,ennyire érzékeny.Még a végén elborult aggyal végzem földi pályafutásom....KépKívánom a legjobbakat,hogy oszoljon életed megrontó szelleme.És egy maréknyi jó szerencsét,a biztonság kedvéért.
Nagyon ügyes csöppöd.Hipergyorsan fejlődik.Kép

Piros!Nemrég írtad,hogy hozzászólásaimban magadra ismersz.Jó érzés volt olvasni.Több társalgóval is rokonlelkűséget érzek,így Veled is.Örülök,hogy hasonlóan érzel.Kép

Zsu2!Én is regisztráltam magam netes nyelvtanfolyamra (www.coedu.pocak.hu),de nekem se vált be.Igaz,hogy tetszik,de nyelvvizsgázni nem lehetne belőle.Pedig nemsokára el kéne mennem nyelvvizsgázni,mert államvizsgázni fogok,és a diplomához elengedhetetlen.Néhányszor már jelentkeztem angolból,de nem volt bátorságom elmenni.A vizsgadíjat visszakértem.Kép
Legnagyobb szégyenem mégsem ez:tanultam oroszt,angolt,németet,franciát,de egyik nyelven se tudnék épkézláb mondatokban fogalmazni.Szokták mondani,hogy azért külföldön nem adnának el,de az ma már nem elég.Tehát én is valami ösztönzőt keresek,hogy végre felfejlesszem nyelvtudásom,egyelőre angolból.
"Baba-táskát" annakidején szülési ajándékba kaptam anyukámtól.A Brendon babaáruházban vett ABC Design márkájú babakocsira is felerősíthető nagy,pelenkázó táskát.6 külső zsebe van,tartalmaz használt pelenkának való műanyag tárolót,cumisüveget melegen tartó batyut,pelenkázó alátétet.A zsebek termoszként működő béléssel vannak összevarrva.Meg vagyok vele elégedve.minden belefér,pedig általában az egész lakást be szoktam pakolni.KépKicsit drága,de életen át tartó segítőtárs.8E ft.Azért nézd meg,ha gondolod,bár a hátizsákos megoldás is remek.A Niveának van valami akciója (neten érdeklődtem utána),amely ajándékba egy pelenkázó hátizsákot ad a vásárláshoz.
Picikéd hogy van?Múlik már az aláfutás?Nem értem a dokinőtöket.A vashiányt ilyenkor nemigen szokták vizsgálni,hiszen ha kellő mennyiségű húst kap a kicsi,megszűnik az esetleges hiányállapot (borjúhúst szoktak ajánlani).Együttérzésem!Kép

Tündi!Felbuzdulva a magadra fordított napodon,bár én nem tudtam elmenni sehova-ezért irigyellek is nagyonKép-,levágattam a hugommal a hajam.Most egészen kicserélődtem.Megérte!:Bár párom megesküdött volna,hogy neki csak a dús sörény tetszik,azóta se tért magához a gyönyörűségtől.és nem utolsósorban könnyebb megszárítani...Kép

Képzeljétek!Óriási hírem van.Marcinak kibújt az első foga.Apró kis hegyecske az alsó állkapcsában.Kicsit étvágytalanabb,de nem különösebben viselte meg.Annyira édes!No,most már mi is beléptünk a nyuszifülüek táborába...Kép

Jobbulást mindenkinek!
Szép napot!

Kriszi (Asszonyfajzat)

Ui.:A hugaim sáncot építettek a számítógépünk köré:álló nap csevegnek,szörfölnek,így nagyon ritkán jutok csak olvasóközelbe.Ne haragudjatok.Vérremenő harcaim néha sikerrel járnak,mint most is...Kép
Sziasztok!
asszonyfajzat
 
 


Szia Bogi!

Én Krisztián vagyok, a Márti férje. Márti felolvasta a véleményed amit írtál a hálózatépítéssel kapcsolatban, és hidd el, pár hónappal ezelőtt én is ugyanezt gondoltam amit Te.
Viszont decemberben találkoztam a Nu-Skin (Pharmanex) céggel. Õk is táplálékkiegészítővel, illetve kozmetikumokkal foglalkoznak, mint sok más MLM cég is. Ettől nem is változott volna meg a véleményem.
Hisz ez eddig épp olyan mintha valaki porszívót, mosóport, vagy edényt árulna így. Viszont amiben többek ennél, az az, hogy kezükben van egy olyan készülék amivel mérhetővé válik az, hogy a vitaminok/antoxidánsok/ beépülnek-e a fogyasztó szervezetébe. Tehát, hogy nem csak a pénzét húzta-e le a WC-n az emberke, hanem valóban segít neki. Engem ez billentett át ezen a szkepticizmusomon, ami benned is van. Mártival azóta fogyasztjuk is a terméket, és érezhető a javulás. Telíttődtünk energiával, nem fáraszt annyira a munka ( akár 12 óra a műhelyben a régi hátfájás nélkül, hogy csak egyet említsek)
És a cég a mérhetőség miatt garnciát is vállal a termékeire. Ebben különbözik az összes többitől, mert a többi pl Amway, ForeveLiving, csak szubjektív véleményt tud mondani erről, pl." Higyje el, hogy hat." De a Pharmanex objektív méréssel tudja ezt bizonyítani, ami klínikai kísérletekkel van alátámasztva. De ha gondolod szeretettel várunk egy előadásunkon ahol láthatod a Scannert, és ha gondolod meg is csinálom nálad a szervezeted ellenállóképességének mérését. És utána csak rajtad áll, hogy az eredmény tudatában mihez kezdesz...

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!

Bogi,
köszi a GYES infót! Én szeretném bölcsibe adni a manókat, akkor is lehet a nagymama GyES-en?
Nem vettem magamra , amit írtál, mindenkinek lehet erről egyéni véleménye.Azt hiszem, hasonló témáról egyszer már beszéltünk.Én sem vagyok az a rádumálós fajta.
Azt hiszem ezzel bezárom ezt a témát itt a topikban, és ha bárki szeretne egyéb információt, privát emilben nagyon szívesen küldünk (vagyis küld a párom) felvilágosítást!
Elnázést kérek, ha valakit ez akis üzleti közjáték zavart!

Zsu,
köszi a telefonszámot, még nem késő!

Krisszi,
gratula az első fogacskához!

Puszi: Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Márti!

Akkor lehet hogy,hogy megússzák a kicsik!

Zsu!

Te is Zsu? Én is Zsu. Kb. egyidősek a kisfiaink, ugye? Köszi az együttérzést!

Kriszi!

Ezer éve nem voltál! Jól vagytok? Örülök a fogacskának! Biztos aranyos vele a kis Marci!
Krisztofer amúgy még nem eszik husikát! Úgyhogy innen nem jön vas!

Zsu2
zsu2
 
 


Sziasztok!

Kriszi!
Nagyon szupi lehet a babatáskád, most már én is ácsingózom egy ilyenre.
Gratulálok a foghoz! Kép Simán ment?

Márti!
Engem nem zavart! Kép
Nekem semmi bajom az MLM-el, vannak jó termékeket árulók köztük. Én alkalmatlan vagyok ilyenre. Amíg nem akarnak "befűzni" a hálózatépítésbe, addig akár még vásárolni is szoktam.Kép

Spanci-Zsu!
Zita még nem evett céklát, olyan képet a másik Zsu rakott fel a kisfiáról. Kép
Én sütőtökös képet tettem fel, de azt hiszem, azt is a másik topicba.

Bogi!
Jó sokminden rossz történt már Veled, lehet, hogy vonzod? Kép/Kép

Tünde
Vendég
 


Lányok!

Hadd újságoljam el: alig pár órája olvastam, hogy a Marci fogacskája kibújt, és erre fürdésnél mit veszek észre? Krisztofer fogacskájának a hegye, szintén kibújt!!! Kép)
Olyan boldog vagyok!

Kriszi!

Ez tök jó dolog, nem? Hihetetlen, pár hónappal ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy ilyen dolgok tesznek majd minket boldoggá ?!

Amúgy miből államvizsgázol? Mi leszel, ha nagy leszel?

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, szép álmokat a babáknak!!

Zsu (2)
zsu2
 
 


Szia Mindenkinek!

Zsu2!Ez csodálatos!!!Gratulálok!Krisz is nyuszika lett...KépÉdes kis csöppjeink!Nőnek,nődögélnek...,de még náluk is gyorsabban a fogacskájuk.KépMennyi örömet okoznak nekünk.Kép
Bocsi,a husi-ajánlgatásért,eltévedtem Krisz korát illetően.Hisz ő még nincs hat hónapos.Semmi vész,ha húsos ételeket is kap majd,nem kínozzák többet vas-vizsgálattal.Még mindig megborzongok,ha rágondolok csöppöd véraláfutására.
Köszönöm kérdésed,remekül vagyunk,bár zajlik az élet...Kellemes és kellemetlen élmények tömege pezsdítik napjaink.
Kellemes például,hogy olykor azon kapom magam, nem végzem el a feladataim,mert bambulva bámulom Babintim.Akkora hempergésekkel,és hengerbucskákkal szórakoztatja magát,hogy a nézésébe is belefáradok.
Kellemetlenről most nem írok,mert nem akarom elrontani jókedvünket.
Sajna a számítógéphez mostanában ritkábban tudok leülni,mert megszállták a hugaim.Előző hozzászólásomban említettem,hogy csaknem vérre menő csatározások,és egy svájci óra pontosságát meghazudtoló időzítés eredménye,ha küldhetek néhány sort.Kép
Ha nagy leszek (bár már az vagyok:Nagy a vezetéknevemKép), szociálpedagógus-művelődésszervező leszek.Már két évet halasztottam a munkahelyem (választott hivatásomnak megfelelően helyezkedtem el,megelőlegezve a diplomát) és Babintim miatt.Képtelen voltam egy időben minden elvárásnak megfelelni,de már nem halogatom, tovább.Már összeszedtem magam,előkészítettem a tanulnivalót...Kép

Tünde!Köszönjük a gratulációt.Simán kibújt a fogacska.Talán többet alszik és azóta kevesebbet eszik,de minden rendben.
A babatáskát pedig bátran nézd meg a Brendonban,már megtapogatni is élvezet.Én is így tettem még várandósan.Anya elkaphatta vágyakozó sóhajaim,mert szó nélkül megvette ajándékba.Magamnak nem vettem volna meg,pedig néha meg kéne magunkat ajándékozni...

Szép napot!
Sok vidám percet!
Szia Nektek!
Kriszi
asszonyfajzat
 
 


Sziasztok!

Krisztián Kép !

Én utána néztem ennek hidd el! Mármint a Ti mérőműszereteknek. Lehet, hogy hülye vagyok, de sajnos már belém oltották azt a nézetet, hogy mindent lehet manipulálni a cél érdekében.
Mondok erről egy esetet.
Biztos hallottál Egely Györgyről, aki mérnök ember. Sajnos a média ráaggatta a fizikus titulust, de neki nincs és nem is volt soha fizikusi végzettsége.
Szóval ő készített egy Egely-wheel-t, vagyis Egely-kereket, ami a vitalitást méri. Ez egy olyan kerék, amire ő azt mondja, hogy az emberi energiamezőt méri, csak sajnos van egy nagy bökkenője, amit azóta rengeteg fizikus kísérlettel igazolt, hogy a kereket az emberi kéz melege forgatja meg, és nem az ún, vitalitás.
És ennek ellenére sokan kiadnak, kiadtak rá több 10000 Ft-ot, mert Egely olyan körítést fűzött a találmányához, ami tudományosan hangzott, és elhitték. Hiába bizonyította be azóta sokmindenki, hogy hazudott Egely, akkoris hisznek neki, mert az emberek hinni akarnak benne, és nem lehet őket meggyőzni észérvekkel.

Itt vagyok pl. én, aki bizonyos mértékig a tudományok iránt elkötelezett embernek érzem magam. Én pl. sokakkal ellentétben hiszek Istenben. Hébe hóba a vallást is gyakorlom, bár szerintem ez a kettő nincs nagyon összefüggésben. Ugyanakkor rendületlenül hiszek.
Valahogy úgy vagyok vele, hogy akárhányszor belenézek a távcsőbe, és meglátom az Orion-ködöt, vagy az Androméda Galaxist, vagy a hatalmas Jupitert, a Gyűrűk Ura Szaturnuszt, úgy érzem, hogy nem lehetséges, hogy ne legyen Isten.

Vagy pl. itt a horoszkóp esete. Na ez az amitől pl. falra tudok mászni, amikor sok hívő ember olvassa a horoszkóját és hisz benne. Na most hogy van ez? A Biblia szerint ezek, mint a babonák is majdhogynem bűnös dolgok.
Arról nem beszélve, hogy amatőrcsillagászként az alapján amit tudok az univerzumról, el is utasítom ezt.

Más. A Ti általatok preferált termékekkel pl. semmi bajom. Sőt a mások által preferált termékekkel sincs semmi bajom. Lehet, hogyha pl. nagyon beteg lennék, akkor minden eszközt, még ezt is kipróbálnám. Sőt, mikor pl. lebénult az arcom, akkor egy ősi természetgyógymódhoz fordultam segítségért, ami egyedüliként segített is: az akupunktúra.
Én igazából csak ezzel a hálózatépítéssel szemben vagyok nagyon nagyon elutasító, és azzal is csak azért, mert nem olyan fából faragtak, hogy másokat úgymond bepalizzak a szövegemmel.

Tök jó volt, hogy egy férfi ember is írt nekünk, mégha csak ilyen témában is. Gyere gyakrabban!

Márti!
Épp most töltöttem ki az igénylőket, és nyilatkozni kell róla, hogy a gyerekek el vannak-e helyezve nappali intézményben, vagy nem. Úgyhogy szerintem lehet úgy is igényelni.
Sőt nem tudom tudtad-e, de 2004-ben a kormány bevezette, hogy az ikergyermeket nevelők dupla GYES-ben részesülnek, vagyis 2006-ban havi 51600 Ft-ban. (Most ebbe vittem egy kis politikát is, mert mostanában mindenkitől azt hallom a GYES-es problémám miatt, hogy az MSZP jól elintézte ezt is, pedig ezt pl. nem az MSZP intézte el, mert az az adótörvény jóval előbb született. Ezt viszont az MSZP intézte el Kép Mármint a dupla GYES-t. Kép)

Kriszi!
De jó újra olvasni rólatok! Azért annyira nem volt ám szörnyű, mint ahogy hangzott. Azért voltam csak igazán felháborodva, mert a rendőrségi tárgyalás pont a Vénusz-átvonulás napjára esett, amire meg én szerveztem bemutatót a Megyeháza elé, és lemaradtam az elejéről. Nagyon bosszantott Kép Kép

Gratulálok a kibújt fogacskákhoz. Én csak remélem, hogy Katica nem követi a nővére példáját. Lilinek 14 hónaposan bújt ki az első fogacskája. Azóta ugyan már van 13 fogunk, és egyiket sem vettük észre szerencsére, pedig már 4 hátsó foga is kinn van.

Katica ma 7 hónapos Kép Már nagyon ügyesen kúszik-mászik. Ez egy teljesen átmeneti állapot Kép Amikor térdelőrajtból indul, löki magát előre Kép
Innen Lilinek kb. 1 hét kellett a profi mászáshoz.

Ja tényleg, lányom pénteken lesz 2 éves Kép.

Ne hari, hogy a többieknek most nem írok, bepótolom, de még fürödnöm is kell! Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Bogi!
Régebben is írtam ide, mikor még vártuk a babákat.

A hálózatos terjesztéssel kapcsolatban még pár gondolat, és ígérem abbahagyom:

Vegyünk egy terméket, mondjuk egy doboz kólát, vagy akármit. Azon amikor legyártja a gyártó, van valamennyi anyagköltsége. Legyen mondjuk 30Ft. Keresni is akar rajta ezért eladja 60Ft-ért az exportőr cégnek, aki szintén keresni akar rajta, az eladja 80Ft-ért a nagykernek, aki szintén ráteszi a maga százalékát. Így lesz belőle 160-180Ft mire hozzád, a vásárlóhoz kerül. Közben a terméket reklámozni is kell, az is plusz költség a cégnek, amit veled fizettet meg. /pl tudtad, hogy a mosóporok árának 70%-a reklámköltség?/

Viszont egy MLM cég az egészből kihagyja a sok kereskedelmi lépcsőt, és azt mondja, hogy a hálózata tagjainak fizeti ki jutalék formájában. Ez megéri neki, hisz mindenki jobban dolgozik egy jutalékos rendszerben, mint mondjuk egy kékcsíkos áruházban minimálbérért. Mert itt mindenki annyit kap amennyit dolgozik. És ezért nincs fúrás, irígykedés, főnökösködés. Mert e felsőágnak is érdeke, hogy menjen az alsó ág. Míg egy "hagyományos struktúrájú" cégnél, ha valakit jól kitanítanak, és az kilép önálló vállalkozásba, azzal kitanította saját konkurenciáját! Ezért nem érdekük a hasznos tudást átadni, és ezért nem is tud szerencsétlen dolgozó megfelelően dolgozni. De miért is dolgozzon egy olyan bérért, amit a munkáltató állapít meg, oly módon, hogy az alkalmazott épp fel ne mondjon. Ezért a munkavállaló épp hogy dolgozik. Ez van.

Az MLM a reklámköltséget is megspórolja, hisz a hálózat tagjai egyben reklámozzák is a terméket. Azt hiszem a legtöbb emberben ez váltja ki az ellenszenvet, mert ezt veszik "lenyúlós szövegnek", pedig csak ugyan az amit a TV-ben is látsz...
Pedig az így megmentett összeget általában visszaforgatják a termékfejlesztésbe, legalább is jobb esetben, ezért lehet az, hogy a hálózatos cuccok jobb minőségűek mint a boltiak. Persze gagyik, lehúzós dolgok itt is előfordulnak, de menj be akármelyik üzletbe, ott is épp felfedezhetőek a silány termékek. Csak azt már megszoktuk...De az a cég amelyik sz**t árul, nem is marad meg az MLM piacon. A cégünk már 22 éve ott van, és már 43 országban, valamint kint vannak a részvényei a NY-i tőzsdén, megnézheted a NUS kódszó alatt, a legjobb tőzsdei minősítéssel rendelkezik amit az OTP/MoL sose fog elérni a mi életünkben. Egyszóval egy ilyen cég nem engedheti meg, hogy gagyit, vagy megalapozatlan terméket áruljon. Nna befejeztem Kép Ha még kérdésed van akkor nyugodtan tedd fel, vagy tegye fel bárki a nagy.krisztian@mail.datanet.hu emilemen, hogy ne offoljuk teljesen szét ezt a jó kis topicot Kép

Krisztián

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!
Tünde! Voltam olyan hiszékeny, hogy be is fizettem a pénzt Mariannak, a tanulópénzt.
Márti! Köszi a lehetőséget, de én nem vagyok alkalmas eladás, hálózatépítésre, már próbáltam, sőt erős hittel tettem, de még sem sikerült. Inkább olyan munka érdekel amit tényleg otthon lehet csinálni, számítógéppel vagy nélküle. Összerakos, csomagolós, kidolgozós stb. Nem baj ha munkaigényes csak megtérülő legyen.
A GYES-ről, ettől az évtől kezdve lehet munka mellett is igényelni saját jogon, a gyermek egy éves kora után. Utána néztem, félig-meddig hivatalból is. Az igy kapott GYES-t nyugdíjjárulék terheli. Igy én anyukám jogán kértem, aki nyugdijas és nem dolgozik már és teljes gyest kell kapnom, sőt igy visszamenőleg két hónapot is kifizetek. Kiváncsi leszek rá a héten kell hogy küldjék a pénzt. Egyébként bölcsibe is lehet adni a gyerekeket akkor is kérheted a GYest, de akkor időkorlátvan, tehát nem lehet egész nap a bölcsödében,hanem azt hiszem csak napi négy órát, igy kaphatod meg a Gyest.
Szoktatok mesét nézni a kicsikkel? Nálunk pár hónapja van, hogy figyelmesen nézi Anna a meséket. Este fürdés után szoktam engedni neki. Kezdtük a kisvakonddal, majd a doktor buboval és legutóbb a tarzant nézte. Képzeljétek most hogy már sokadszorra nézte a tarzant el kezdett félni a tigristől, aki megtámadta a gorillákat, többször éjszaka is felsírt, mint aki fél, igy ezt már nem mutatom neki. Szerintem most értette meg a történet lényegét. Szóval már erre is figyelnem kell, most a micimackót szeretném megvenni neki, remélem abba nincs semmi szörnyűség, mert egyébként az állatokért van oda. Ha van még ötletetek a megoldásra azt szivesen venném. Köszi
nicsi1
 
 


Sziasztok!

Márti
Sajnos a kedd nem jó, mert a kedves hétfőn, kedden és csütörtökön este 6-ig fog dolgozni. Igy marad a szerda, mert pénteken lehet, hogy már vendégünk lesz. Vagy a jövő hét kedd.

Zsu, Kriszi
Gratula a fogakhoz. Kicsit irigykedek, de remélem hamarosan nálunk is lesz gyönyörködni való. Nálunk a mai nagy újság, hogy hasról visszafordul hátra.

A hétvégén Kecskeméten voltunk a keresztfiaméknál. Zselyke annyira aranyos és kedves volt, hogy egyik ámulatból estem a másikba. Mikor 3 hónapos volt, akkor eljöttek látogatni, de nem hiszem, hogy Zselyke megismerte volna őket. Igy egy vadidegen helyen, idegen emberek között nagyon jól érezte magát. A kerfiam apjával hangosan kacarászott. Szóval pozitív élmény volt mindenkinek. Igaz éjszaka 2-szer is felkelt, de a világ attól szép, hogy nem tökéletes.
Ma meg úgy vettem észre csalódás számára, hogy csak én vagyok körülötte. Kép

Szép hétfőt mindenkinek!

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Bogi!
Köszi a hozzászólást asztrológia ügyben!!!
Örülök, hogy ez a véleményed, mert Te biztos vetted a fáradtságot, elmentél egy asztrológushoz, és meggyőződtél arról, hogy átver Téged, és semmi tudományos alapja nincs az egésznek!
Tudod, én is hívő ember vagyok, volt szerencsém megtapasztalni a Gondviselést, és mégis asztrológiát tanulok! Mert én a saját tapasztalatomból tudom, hogy ez NEM babona, és még csak nem is jóslás!
És mivel én hívő ember vagyok, elfogadom, hogy mások mivel keresik a pénzüket, nem ítélkezem, pláne olyan dolgokban, amikben NINCS TAPASZTALATOM! És mivel én hívő ember vagyok, nem kérkednék azzal, hogy ide leírjam, mennyi volt a tavalyi éves jövedelmem, mivel tudom, hogy olyanok is olvassák, akik pénzszűkében vannak, és örülnének, ha tudnának a GYES mellett dolgozni.
Ugye nincs harag, hogy én is leírtam a véleményemet? Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Orsi!

Akkor biztos büszke vagy a pici lányodra! Én meg benneteket irigyellek amiatt, hogy Zselyke már forgolódik!! Krisznél még mindig nagyon ritka, hogy magától elfordul oldalra, és az sem az igazi még.

Kriszi!

Remélem azért sok kellemetlen dolog nem történik veled!! Ha mégis, hát ne törődj semmivel, csak a picivel! Ez mindig jó megoldás. Lány tesóid vannak? Nekem is: három! Kép

Lányok!
Lehet, hogy ma megszül a barinőm! Úgy várom!

Na, puszi mindenkinek!

Zsu
zsu2
 
 


Sziasztok!

Bogi!
Elküldtem mail-ben az anyagokat.

Lányok!
Ötletet kérnék, honnan tölthetnék le kisbabás ill.várandóssággal, szüléssel kapcsolatos rajzokat.
Elsősorban rajzokat, de fotók is jól jöhetnek.

Köszi

Ráhel
ráhel
 
 


Sziasztok!

Tünde!
Nincs harag!

1. Tanultam asztrológiát, és hibás lépésem bizonyítékaként a könyveim ma is megvannak Kép
Azután elkezdett érdekelni a TUDOMÁNYOS része is a dolognak, és folyamatosan falakba ütköztem, senki nem akart nyilatkozni erről a beavatottak közül, így más irányban közelítettem meg a dolgokat.
Ami ebben zavar, az csak az, hogy tudománynak tekintik, holott nem az. És pl. nem értem miért használják a csillagjóslás kifejezést, ha szerinted nem az. Az igazi tudomány viszont számora igazolta, hogy a kísérletek alapján bőven benne vannak a találati arányok a véletlenszerűség határaiban.


2. A fizetésem csak egy példa volt. Nem hiszem, hogy egy 4 tagú család az én 79 ezres fizetésemből kényelmesen megél, ergo, mi is pénzszűkében vagyunk. Olyannyira, hogy a férjemet alig látom, mert gürizik egész nap maszekban is, hogy jussunk valamire. Láttad a házat, ami nincs befejezve. Mi is a régi 20-30 éves bútorainkkal rendeztük be. Az én szüleim segíteni sem tudtak, mert a húgom még csak 14 éves, iskoláztatni kell.
Szóval azt hiszem a nagy átlagba tartozunk anyagi szempontból, és annak sem a felső rétegébe!
Gondoltam, hogy így egybe leírva lesz aki megütközik rajta, hogy miért pattogok, de ossz és szorozz. Az bruttó bér volt, tehát ebből épphogy kézhez kapok valamit.
És pl. úgy gondolom van aki pont azért ítél el, mert a két pici gyerek mellett dolgozok, ahelyett, hogy szó szerint nyomorognánk a férjem fizetéséből, és ezt az időt inkább fordítanám a gyerekekre.
Kérkedésről ennyit.

3. Ha így gondolkozol a Gondviselésről, akkor valami mégis csak sántíthat a hitedben.
Talán egy lelkigyakorlat a győrújbaráti lelkigyakorlatos házban jót tenne Neked, hogy visszatalálj az igazi hitedhez.


Én nem sértődtem meg, de remélem Te sem. Kép Õszintén szólva nem vagyok rá büszke magam előtt, hogy 17-18 évesen nekiálltam behatóan foglalkozni a horoszkópkészítés rejtelmeivel. Tudós társaim nem is tudnak róla Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Krisztián!

Köszi, hogy elmagyaráztad. Természetesen már hallottam mástól is.
Mint mondottam ami igazából zavar a dologban, az a stílus. Hogy a nagy átlag nem érti azt a szót, hogy nem érdekel.
Gondolom Titeket is hívogatnak nap mint nap, úgy ahogy engem, és van aki csakazértis felhív egy héten háromszor, pedig gondolhatod, hogy amikor azt mondom:
Ne tessék haragudni, de nem rédekel, nem szeretnék ezzel foglalkozni! akkor az tényleg azt jelenti, hogy nem szeretnék.

A férjemet szoktam mindig lecseszni, mert ő a legnagyobb ellenzője a dolognak, mégis, ha felhívják és nem vagyok itthon, nem mondja ám azt, hogy NEM. Azt mondja: A feleségem nincs itthon, ő foglalkozik nálunk ezekkel az ügyekkel, hívjon vissza. Na ettől aztán falnak tudok menni Kép
És mikor kérdezem azt mondja: Mert én elküldeném a p...ba, de Te olyan szépen le tudod őket szerelni.
Hát úgy látszik mégsem, mert hetente minimum 3 ilyen telefont kapok Kép

Szó mi szó, a boltban vásárolható dolgokról én döntöm el mikor mit, azt nem tukmálja rám senki.

Amúgy a többiben tökéletesen igazad van! És mint mondtam, más körülmények között ki is próbálnék biztosan termékeket.

Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Tünde!

Remélem nem haragszol rám.
Azt hiszem kicsit hülye vagyok, hogy ilyen nyíltan irok dolgokról idegen embereknek. De lehet, hogy nem teszem többé.
Ne haragudj Rám kérlek. Én nagyon jó fejnek tartalak téged, és ez így is marad.
Én nem meggyőzni akartam másokat, csak a véleményemet írtam le.

Ági!
Amit mondasz, az már tavaly is érvényben volt! És nekem nem vontak semmiféle járulékot, nyugdíjjárulékot sem a GYES-ből tavaly. Az egész összeget kézhez kaptam.

Ráhel!

Köszi szépen az anyagot. Dolgozok rajta!

Zsu!
Ez tök izgi! Szorítok nekik!

Szóval lányok!
Jövök olvasgatni titeket mindig, de azt hiszem az írást befejezem. Nem akarok senkit megbántani, mert mindannyian kedvesek vagytok nekem!

Sok sok puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi!

Nem haragszom.
A Hitemet inkább hagyjuk ki a dologból, viszaolvastam, és egy árva szót nem írtam arról, hogy hogyan tapasztaltam meg a gondviselést.
Én nem akarok bizonyítani Neked semmit az asztrológiával kapcsolatban, mint már 1x írtam, én tiszteletben tartom mások véleményét. Ezért ebben az ügyben sztem hasonlóképpen várhatnék én is Tőled.

A pénzügyi helyzete meg sztem mindenkinek a magánügye, de írj erről nyugodtan, legfeljebb átugrom legközelebb. Kép

És ezen Te ne sértődj meg, és ne irkálj már ilyeneket, hogy inkább már nem is fogsz írni. Kép

Na, miután megbeszéltük, hogy senki nem haragszik senkire, mert én is jó fejnek ismertelek meg; remélem találkozunk majd a következő babanet-es találkozón! Kép Kép Kép

Tünde
Vendég
 


Kép
Most komolyan, csak egy kérdést.
Szerinted az én pénzügyi helyzetem annyira jó?
Lehet, hogy csak én intézem hülyén az anyagiakat, de fizetés előtt egy héttel a számlák kifizetése a bevásárlás után már nincs egy fillérem sem.

Én totál elfogadom a nézetedet az asztrológiával kapcsolatban. Sőt gyakorolhatsz is rajtam (bár így, hogy ismersz valamelyest, ez már elég necces, nem).
És ígérem el is fogom olvasni, amit kihozol belőlem. Sőt még lehet, hogy meg is fogok lepődni.

Bocs, de egy kicsit úgy hangzott, hogy csalódtál a gondviselésben valamiért. Persze aztán lehet, hogy mégsem.
Amúgy most beszéltem Erzsivel, szerinte ma már megfér ez a két dolog egymással, és meghallgatva az ő véleményét, igazat adtam neki.
Megfér egymással.

Épp a napokban gondolkoztam egy újabb talin. Kép
Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Tudományos és asztrológiai szempontból is közelítsétek meg a következő problémát, a gyerekem mióta felkellt szinte egyfojtában üvölt, mindegy, hogy a járókában a kezemben, vagy a kiságyban, ill. a földön van. Ennek lassan két órája. Még az a jó, hogy néha alábbhagy, sőt már pár perc csönd is volt. Mit tegyek????

Zsu
Találtál már nyelvtanfolyamot? Szorítok barátnődnek. Az én barátnőim még a szinglik nem mindig boldog életét élik, igy új babára kevés esélyt látok. Kép

Márti
Nem figyelek oda mindig, amikor a kedvesem beszél, Kép igy tegnap derült ki, hogy 3 hétig lesz az a módi, hogy hétfő, kedd és csütörtök este 6-ig dolgozik.

Szebb napot mit az enyém!

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


ORSI!

Szegény csöpp!

Tudományos szempontból nézve valószínűleg fájhat valamije. De az is lehet, hogy az időjárás hatott rá így. Ezeket az időszakokat túl kell élni, más trükk nincs. Esetleg a séta, ami ilyen időben necces, vagy még azt tudom javasolni, hogy valaki más próbálja megnyugtatni. Ezt is olvastam, hogy van amikor más kezében hamar megnyugszik a gyerek!

Puszi: Bogi

Máris felrúgtam a fogadalmam!

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Orsi!

Nem lehet, hogy a foga jön(ne)? Vagy esetleg éhes maradt szopi után?
Kitartás!

Bogi!
Bevallom, nem olvastam végig a pénzügyi dolgaidat, így nem tudom, milyen az anyagi helyzeted, és nem is tettem erre semmilyen utalást. Hagyjuk már ezt a témát, nekem semmi közöm más anyagi helyzetéhez. És egyáltalán nem ítéllek el azért, mert otthon dolgozol a gyerekek mellett. Én is szívesen csinálnék vmit, ha lenne rá módóm. Meg kedvem keresgélni.
A gondviselést pedig jó értelemben tapasztaltam meg!

Szívesen megnézem a horoszkópod, küldd el a mél címemre az adataid, és küldj életeseményeket is, ha lehet, napra pontosan. A címem bent van a profilomban.

Tünde
Vendég
 


Orsi!

Krisztofernél így kezdődött a fogzás. Látszott, hogy fájdalom miatt sír. Én egyből vettem Dentinox gélt, és meg is nyugtatta. Szerintem egy próbát megér. Remélem semmi komolyabb gond nincs.

Krisztofer ma kapta meg az oltást. Hál istennek, most egy darabig nyugi van!

Zsu
zsu2
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy senki nem hazagszik senkire!!!Kép

Orsi,
semmi gondKép Én sem figyelek mindíg...Akkor ezt a masszázst elhalasztjuk, mert nálunk szerdánként Apa tuti elfoglalt. Majd ha újra aktuális lesz a kedd, beszélünk róla!
Sajnálom Zselykét, biztosan valami nagyon rossz neki! Nálunk ilyenkor bejött a babyhordóban ringatás, és közben énekeltem. De lehet, hogy tényleg a fogacskája bántja, akkor ez nem biztos, hogy bejön.

Bogi,
csak ne fogadkozz, hogy nem írsz többet!!!
Hiszen a női természetünkön nem változtathatunk, ha valami érdekel, muszály beleszólni, hozzászólni!Kép
Szóval, csak írj, és többiek is, írjatok!!!

Tényleg jó volna egy újabb tali, amire végre mi is el tudnánk menni! Az időpontot válasszátok úgy, hogy a napokban kezdődő takonykórunk elmúljon és mi is mehessünk! Tegnap kezdtek az ikrek egy kicsit nátháskodni, remélem nem lesz komolyabb!

Üdv Mindenkinek: Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!

Köszi az együttérzést. Ismét alszik.

Bogi
Nem fájósan sírt, én ezt a történjen már valami sírásnak nevezem, de most hiába történt bármi. Utánna alvásba sírta magát. Kellni jól kellt, csak mikor meglátott akkor görbült ismét a szája. Lehet, hogy engem un már a gyerek? Így elkezdődött a bohóckodás, evés, ivás, táncika. Ezzel elértem, hogy jól elfáradt és egyszercsak elaludt. Rólam meg folyik a víz. Kép Jobb mint egy Bíró Ica. Sajna napközben nincs lehetőségem más kezébe adni Zselykét. Ma még a macska is ellenem fordult, mert egész nap aludt, az meg még egy hat hónapos gyereknek se érdekes.

Zsu
A fogára homeopátiás bogyókat már adunk, de azt csak naponta egyszer lehet. Az estét választottuk. Kép Hogy viselte Krisztofer az oltást?

Tündi
Az én horoszkópomat is megnéznéd?

Márti
Akkor majd egy kedden. Jobbulást a gyerekeknek.

Szerintem is jó lenne egy találkozó.

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Orsi!

Ezt az őszin írta az egyik lány, fogzásra:
"En ajanlanam, ha gondolod es masoknak is, a camomilla 9CH homeopatiat. 3x3 golyocska egy nap pici vizben feloldva."

Persze, megnézem Neked is, küldd el az adataidat a mélcímemre, de türelmet kérek, mert lassan előjegyzési naptárat kell vezetnem. Kép Kép

Rusnyával mi van? Ezer éve nem írt.
Vendég
 


Orsi!

Krisz sajnos máe az oltás előtt is sírt, pedig jó kedve szokott lenni a dokinéninél. Oltás közben is sírt! Viszonylag hamar megnyugodott, majd aludt másfél órán át.
Nyelvtanfolyamot tulajdonképpen találtam, a Liberty elég megbízhatónak tűnik. Épp csak nem tudom megoldani. Heti 2x lenne, kedd-csütörtök, vagy szerda-péntek. 17 órától 20.15-ig. A férjem azt mondta,tuti hogy ezt nem bírja betartani majd mindig, hogy akkor itthon legyen. És hát nekem ehhez itthonról el kell mennem min. 1/2 5-kor, és 9 lesz mire hazaérek. Átgondoltam, ez egyenlőre túl sok a fiam nélkül. Még várok egy kicsit, pár hónapot. Addigra Anyukám is nyugdíjas lesz, és talán ő is tud segíteni. Kép

Képzeljétek! A dokinő azt mondta, hogy Krisz étkezésével semmi gond, csupán hagyjuk el az éjszakai evéseket. Nekünk ez nagyon nehéz dió lesz, már most parázok. Ma éjjel kezdjük. Szorítsatok!!

Zsu
zsu2
 
 


Sziasztok!

RUSNYA!

Bocsáss meg nékünk légyszives!
Való igaz, hogy kicsit belemelegedtünk, és meg sem kérdeztük mi van Veled!

RUSNYAAAAAAAAAAAA! GYere, ha tudsz.
Persze ha éppen projectben vagytok apával, akkor megértjük a dolgot, ugye csajok? Kép

Ráhel!
Csütörtökre fenn lesz az info, csak holnap Győrbe megyek, és nem lesz időm szerkeszteni!

Orsi!
Hinta sem nyugtatja meg? Én ha már nem tudok mit kezdeni Kaccával, akkor beültetem a hintába, és egy perc múlva alszik is. Kép Kiveszem, és alszik tovább.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok csajok!

Édik vagytok ,hogy hiányoltatok! vagyok ám, csak rohanó gyorsolvasó üzemmódban. Sajnos elég sok baj történt az utóbbi 2 hétben. A lényeg:
Emlékeztek decemberben írtam arról ,hogy anyukámnak nött egy daganat a fejére,a homloka közelében.Meghogy mennyire kiakasztott,hogy majd lenyírják a haját,aztán parókát akar meg ilyesmi. Szóval decemberben egszerű kása daganatnak nézték. Jan. 26-ra kellett neki ambulánsan bemenni kivetetni. Be is mentem vele,azt mondták,hogy az egész csak fél óra.A sebészeti kisműtőben csinálták. Csakhogy sokáig bent volt és elkezdtem aggódni. Főleg amikor rohamvágtában jött az Oláh főorvos,(sebész)és a Skaliczki főo.(idegsebész)
Utána meg elrohantak és csak annyit kiabáltak visszahogy azonnal CT.
Anyám kijött bőgve,és kiderült,hogy amit kása daganatnak néztek,az egy olyan daganat,ami egyszerre nől kifele és befelé is.Nekiálltak kivenni és akkor látták hogy a daganatnak nincs meg az alapja. Magyarul nincs meg a koponyacsont,és a daganat benyúlik a koponyacsont alá.Vettek azonnal szövettanra mintát, majd rögtön be is zárták,és azonnal CT-re kellett mennünk. Ott kiderült ,hogy egy áttét ami már "felemésztette" a koponya csontot is.Utána beszéltem a dokival és azt mondta ,hogy intézzem el anyumnak ,hogy azonnal vizsgálják át tetőtől -talpig a Belgyógyászaton,és az onkológián góc után kutatva.Mivel én is Eü-s vagyok biztosan gyorsan megy.(Jó mi?)Szóval másnap rohantam a P.Zs.belgy. főorvos asszonyhoz,mivel vele dolgoztam 14 évig.(Õ van a balesetin belgy konzultáns onnan ismerem)
Õ azonnal intézkedett a Rácz prof.-hoz és sszerdán befektették. Teljesen kivizsgálták,de hála Istennek idáig még semmit nem találtak. Tegnap hazajöhetett. Holnap onkológiára kell mennünk,szombaton Mammográfiára megy. Utánna pedig irány az idegseb.Kiveszik ezt a mocskot és kipótolják a koponyacsontot. Rohamosan nől ez a daganat és ezért kell rohanni mindennel.Jóformán az összes időmet anyu mellett töltöttem.Dolgoztam (éjszaka)-hazarohanás be a kórházba-onnan haza főzni- vissza a kajával- 3-kor haza 2 óra alvás -munka újra.
Szóval kinyúltam. De még mindíg nem lehetünk nyugton. Talán majd ha már megműtötték.

Ne haragudjatok,nem akartam szomorúakat írni,de sajnos most ez van. Ígérem ha vége lesz akkor sűrűbben írok.
De olvastalak ám benneteket folyamatosan!

A projectre már nem marad erőm estére,de ha anyut megoperálták és minden rendben lesz, akkor le sem szállok apáról! Kép
Reggel ráülök és csak este esem le róla! Kép

Jók legyetek csajok, a picikre pedig vigyázzatok!

Millió puszi mindenkinek: Emőke
rusnya
 
 


Rusnya!

Jobbulást a mamádnak!

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Emőke!

Remélem hamar és teljesen meggyógyul az Anyukád. A veletek történtek sajna felidézték bennem azt, ami a húgommal történt 10 éves korában. Akkor vették észre, hogy 2 ciszta van a méhében. A dokiknak fogalmuk se volt, mitévők legyenek. Mire észbe kaptak, már tojás nagyságúak voltak,azonnal műteni kellett. Rá pár hónapra a fejében találtak daga natot. Olyan helyen volt, amit nem lehetett műteni. Hál istennek időben kiderült hogy pajzsmirigy rendellenesség okozza. A húgomnak ugyanis nincs. Hál istennek visszahúzódott a daganat a gyógyszerek hatására. Mi megúsztuk.
a húgom egyébként Down kóros.
Még egyszer mielőbbi gyógyulást!!

Zsu
zsu2
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?