Sziasztok!
Na én tipikusan az az eset vagyok, akiről Motiot írt, hogy nem válaszol, csak néha beugrik.
Beszereztem egy Béres Alexandra DVD-t, de még nem kezdtem el, ill. ma apa megígérte, hogy időben jön, hogy mehessek ugrálni.
Norbi egyébként engem is idegesít, és ami van (Kiképzés), az nem is elég intenzív.
Motiot!
Látod onnan elmenekültél, erre ide is utánadjövök.
Bocs, ha esetleg engem is önzőnek gondoltál, van benne valami, bár remélem nem annyira önzőség, inkább időhiány. Meg be kell valljam, én akkor irogatok, ha valamit jó kiírni magamból, egyébként sokszor nem szólok hozzá, csak olvasgatok.
Nem értem én ezt a centik igen, de a kilók nem mennek le dolgot. Nem lehet, hogy közben izmosodsz és fogysz is? Mert az izom, ha jól tudom, nehezebb, tehát a fogysz, de közben izmosodsz, akkor elvileg stagnálhat a súlyod. Azért a -5 cm elég meggyőző!
Hipochonderség: már bocsi, de jót nevettem a párodon!
400 hasizom??? Azta!
Ildi!
Nekem még a kézi mellszívó is húzza a mellemet (lehet, hogy csak én vagyok túlérzékeny
), viszont a második gyerkőc után végre rájöttem, hogy kell kézzel fejni.
Végül Hannánál nem is volt szükség rá.
Drukk, hogy Natasa jól szopizó baba legyen.
Kardiológia
!
Kocsi: hurrá, hurrá, hurrá!
Anikó!
A 3 gyerek között nincs kiközösítés, viszont nagyon sokszor nem tudnak együtt játszani, megy a hiszti. Máskor viszont olyan jól eljátzsanak, nem értem én, hogy miért nem lehet mindig normálisan együtt játszani.
Csirkefej:
. lehet, hogy én is hasonlóan reagáltam volna
.
Rita!
Barbiruha?:o Húha, szerintem én nem biztos, hogy olyat tudnék varrni...
Nálunk is gyerekbiztos a lakás, de tuti megtalálják a veszélyes dolgokat. Hihetetlenek, hogy ki tudják szúrni rögtön, ha az ember véletlenül kicsi az asztal széléhez teszi a nagykést, pedig egyébként mindig elérhetetlen helyre teszi.
Szirom!
Macsak: nálunk az elég volt, hogy jó bőven lefújtam Domestossal azt, ahova jelöltek (lehetett, mert kőves rész volt). Na azt ők sem szerették.
Járóka: Nekem egyik gyerek sem volt túl sokat benne, pedig elvileg van. Hanna szerintem 2-szer, ha benne volt, akkor sem sok időre.
Pedig most se ártana, épp ezerrel pakolja ki a DVD-ket és CD-ket. Csak azt tudnám, hogy nyitotta ki a gyerekzárat
?
Na, most elunta, és ruhákat pakol...
Roz!
Szia!
Nekem megy a Norbi (ha csinálom
), még mozgás nélkül is.
Még írtam egy csomót, de a gépem közben meggondolta magát, és elszállt!
Így majd legközelebb, így is 1,5 órája olvasok vissza és írok.
Beszti