Új privát üzeneted érkezett!

Gabi! Elküldtem!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Az a gond ezzel a veszekedés témával, hogy ahol sokan vannak(30-40ember), ott tuti előbb-utóbb valami nem fog tetszeni valakinek.Ennyi embernek nem lehet egyforma véleménye.Gondoljatok csak bele akár egy osztályra is.Ott is mindig voltak összetűzések. Meg volt akivel a pár év alatt nem is beszéltem 2 mondatot semKép

Viszont itt jól kis összeszokott csapat vagynk, és nem veszekszünk!!!!!!Oké???
Kép Kép Kép Kép

Anikó, örülök, hogy tetszett Dorinának is a zenebölcsiKép
Barátnőd férje meg nem semmiKép
No comment.

Gabi, még mindig fájlalja a kakát???
Szegény.
De Olivérnek is kellett jó pár nap, mire újra hozzászokott a kakiláshoz, és már nem fájlaljaKép
Tényleg vicces volt, ahogy kibukott az ágyból, és égnek álltak a lábai és jajgatott.
Kutya baja sem lettKép
Viszont Zsoltika köhögése nem jó hírKép
Nekünk a Rinatihol most nem jött beKép

Szirom, fiúk hazaértek már????
És te kész vagy a melóval?

Olivért fél 4-kor sikerült elaltatnom, az előbb felébredt, lecipeltette magát, aztán meg visszaaludtKép
(persze én is beájultam mellette)

Sült krumpli?????
Azon nőttem fel.
Nagyanyám mindig azt csinált nekem, mire hazamentem a suliból.
Hétfőtől péntekig minden napKépKépKép
És még mindig imádomKép

Az én pasiim meg még nem jöttek haza, most várom őket, bementek az ikeába Leventének ágyat venni.
Bár biztos sokan vannak.
Sajnos mi nem mehettünk, mert akkor nem fértünk volna be.

Na, puszkó,nem tudom hétvégén jövök-e, de mindenkinek jó pihenést, jó hétvégét kívánokKép
Bár bizos bekukkantok, mert vannak mindenórás kismamiinkKép

Ildi
vas

Szirom, nagyon köszi a mondókákat, megkaptam Kép

Ildi, remélem nálunk elég lesz a Rhinatiol. Hálistennek azt be is veszi Zsoltika szó nélkül, sőt imádja!

Én is jó 7végét kívánok mindenkinek!
Gabi

pgaboka

Sziasztok,
most nem tudok visszaolvasni, holnap majd jövök, mert Árpinak dolgozni kell,lesz időm netezni, most csak annyit szeretnék, hogy:

Nagyon köszi, SziromKép
Olyan jó olvasgatniKép egy jó párat én is ismerek, a drága mamim annyit mondókázott nekem, csak tényleg nem jutnak az ember eszébeKép
Beültem a kis paksamétámmal a nappaliba és hangosan örömködtem, hogy régen volt kedvem ennyire a tanuláshozKépKép erre Niki rögtön kijelentette, hogy minden nap kikérdez, hogy mennyit tanultam megKép visszakapom a számonkéréseimet, asszemKép

Remélem már végeztél a melóvalKép

jó éjt,
anikó

Anikó
pupi5

Szirom,
írtad, hogy kérdezhetekKép
esetleg a Hej Gyula, Gyula.... kezdetű??? valami Buda is van benne meg pattogatott kukoricaKép isemered? Az nagyon tetszett a zenebölcsibenKép

anikó

Anikó
pupi5

Anikó!

Hej, Gyula, Gyula, Gyula,
Szól a duda, duda, duda,
Pest, Buda, Buda, Buda,
Pattogatott kukorica.

Először tércsapkodás, aztán pocak, majd fent a mellkasnál vagy vállnál, és a pattogatott kukorica a homlokütögetés. Miksa is imádja, tudja is márKép

Melóval még nem végeztem, még úgy az 1/4-e visszavan. Úgyhogy húzok is vissza.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, tudom, hogy dolgozol, de majd egyszer, ha lesz időd, nekem is átküldenéd a mondókákat? Csak kíváncsi vagyok, fedi-e egymást a két iskola Kép?

Annyit akartam még mindenképpen mondani, mindenkinek, hogy amikor múltkor Ildit faggatuk, hogy miért nem jön, komolyan kérdeztem, hogy nem zavarlak-e titeket. És nagyon jólesett a megnyugtatás. Csak azért kérdeztem, mert a játszótérről nekünk is van egy jó kis összeszokott bandánk (már öt éve...Kép) össze is járunk rendszeresen gyerekek nélkül Kép és nehéz amikor valaki új jön, mert mi már nagyon ismerjük egymást.
Egy szó mint száz: Örülök, hogy "befogadtatok", jól esik. Na ennyi a szirup. Kép

Anikó, örülök, hogy tetszik a zenebölcsi, meg hogy két gyerekkel belevágtál! Menni fognak a mondókák meglátod, hamarosan azon kapod magad, hogy a zuhany alatt is azt dúdolod, hogy "Ess eső ess..." Kép

Ildi, ez még régi téma, de nagyon tetszett az ágyneműtartóban altatás! Szegény Oli, leesés Kép. Egyszer Adéllal is volt ilyen, velem szemben ült a nagyasztalnál, egyszer csak két lábat láttam. Mintha direkt fejest ugrott volna. Ez is csak utólag volt vicces persze. Kép
Egy nagggggyon indiszkrét kérdés, ne haragudj (meg mindenkihez, akikkel együtt alszik a gyermek): Nem zavar benneteket? Bevallom, nekem a 3×egy év alatt is néha rossz érzésem volt ettől, de kirakni meg nem mertem volna hamarabb, meg nem is lehetett, mert ettek, folyton (Anikó, mélyen átérzem a fáradtságodat...Kép).

Gabi, ne aggódj kaki miatt, ez biztos tényleg csak a hasmenés miatt van. Azért írtam, hogy írni fogok, mert azt hittem csak "simán" nehezen kakil, ebben vannak tapasztalataim a kisfiacskámmal sajnos, de ez is megoldódott. Köhögés most nálunk is volt, mindenkinél, éjjeli köhögéscsillapításra nagyon jó a fenistil csepp. Nem tudom, lehet-e recept nélkül kapni, de tényleg jó.
Mondtad az izgit, persze nem bírtam ki, beleolvastam, tényleg érdekes témák vetődtek fel. Nem mesélnél majd? Mert érdekel, de nincs időm mindig olvasni azt is, meg jó lenne ezekről a dolgokról itt is dumálni, nem? Persze ez tőled kíván plussz energiát... Jő önző vagyok... Kép

Motiot, nekem meg a centik nem mozdultak, kicsit szomorú is lettem, honnan mehetett le ez a két láthatatlan kiló??

Mindenkihez egy kérdés: Hogy lehet ezt győzni türelemmel, lelkierővel heteken-hónapokon át? Meg kicsit feszült lettem, állandóan azon jár az eszem, mit ehetek, mikor megy már le... És ez a gyerekekre is kihat. Olyan rossz ez, nektek nem volt ilyesmi?
De azért örülök a kis sikernek persze.

Jaj de kis szűkszavú voltam... Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Még mindig röviden, pedig lenne mondandóm, annyi mindenről szó voltKép De tegnap majdnem éjfélig dolgoztam, ennek ellenére maradt még, és most azt kell csinálnom, muszáj órákon belül kész lennem. Mondjuk már nem olyan sok.

Rita! Majd mingyár átdobom neked is a mondókákat. De ezek igazából nem a zenebölcsiből valók, hanem még én szedtem őket össze a netről, mert bár majdnem mindet tudtam fejből, egyszerűen nem jut eszembe, hogy melyiket mondjam. A végére odaírtam asszem hármat a zenebölcsiből.

Majd jövök, ha végeztem, sziasztok!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szegény SziromKép, jól megpakoltak most is munkával...
Én is kérhetek, ízelítőt a munkádból?Kép

Megnéztem én is az izgit, persze először itt kerestemKép aztán beírtam a google-be, csak úgy találtam ráKép Nem szoktam én másfele bóklászniKép csak Hozzátok jövökKép

Rita,
Én nagyon szeretem ezt a kis családias topikotKép és nagyon örülök ha bővül a "család", mert csak azok maradnak itt, akikkel egy a gondolkodásmódunkKépKép még ha véleményünk néha el is tér dolgokról, de sztem ez nagyon építő is tud lenniKép És én egyszerűen megszerettem Szirmot (de furi ígyKép), Ildit, Motiot és Gabit és most elképzelhetetlen lenne számomra, hogy holnaptól mondjuk ne tudjak Róluk semmit. (én sokáig csak olvastam Õket) csak okt. óta vagyok itt és engem is olyan kedvesen fogadtak mint Téged (lehet, hogy azóta már néha bánjákKép) Szóval nyugi!!!
Én meg annak külön örülök, hogy már nem egyedül leszek "betolakodó"Kép

Dorina felébredt, most mennem kell.
anikó

Anikó
pupi5

Hahó!

Anikó, dehogy bánjukKép és Rita, te se eszelj ilyeneken! Nagyon kedvesek vagytok ám ti isKép Ennyit errőlKép

Most végeztem, kész. Most már csak pár cikk lesz a napokban egy másik lapból, és akkor kb. 1,5-2 hétig nyugi van. Anikó! Majd dobok neked egy netes címet, de ott csak az online változatot látod, én nem azt csinálom. Viszont a témák és a stílus ilyesmi.

Az izgit én onnét tudtam, hogy néhány topik elvándorolt innen, amikor a babanet hetekig gyengélkedett. Régebben a többieknek már meséltem, hogy úgy kezdtem el néhány topikot olvasni, hogy amikor idekeveredtem, akkor csatlakoztam a kórházas topikba, mert az érdekelt igazán. De közben volt egy kismamás topik is, meg alakultak korosztályosok is, csak oda már nem akartam írogatni, mert sok lett volna, meg annyi minden nem is történt akkoriban, hogy kétfélét tudjak írni. Ugyanazt meg nem akartam. Amikor megtaláltam a babanetet, akkor én még a tizenvalahányadik hétben voltam, és a Friss kismamákban akkor kezdtek el szülni sorra. Abból lettek a Friss babák, és akkor őket is olvastam tovább. nagyon-nagyon hasznos volt. nem a magánéletük érdekelt, hanem a gyerekeik, bár tény, hogy egy idő után a magánéletükbe is belelát az ember. Sajnos ők most titkosodtak, sajnálom, mert hihetetlenül pozitív társaság volt, de maximálisan megértem amiatt, amit az előző mondatban írtam. És őket azért is hoztam fel, mert Ildi írta, hogy 30-40 emer nem lehet azonos véleményen. Ez igaz, de ha mindenki kultúráltan adja elő, meg volt gyerekszobája, akkor működik a dolog nagy balhék nélkül is. Az a topik a példa, pedig ők is nagyon sokan voltak.

Rita! Érdekes a kérdés, hogy hogyan lehet bírni. Nekem az a tapasztalatom, hogy vannak időszakaim, amikor simán, de van, amikor egyszerűen nem alkalmas a fogyókúrára az időpont. Vagy rosszul írom, nem feltétlenül fogyókúrára, hanem egy bizonyos életmód követésére. Van, amikor nekem sem megy, és akkor ki kell lengenem kicsit. Egyszer, napokig vagy hetekig, ahogy éppen adódik. Ezért nem leszek soha vékonyKép de ez nem akkora baj, csak akkora ne legyek soha többet, mint szülés után voltam.

Ildi! Megoldották a fiúk az ágyvásárlást? Kép?Kép

Gabi! Nem hívod föl a dokit a kaksi miatt? Lehet, hogy tud valami megoldást, vagy csak megnyugtatna, hogy el fog múlni. Szerintem is a rossz emlékek miatt van. Még jó, hogy nálunk nem volt ilyen.

Topikot olvasom az izgin, igenKép Érdekes dolgokat láttam most, tényleg jó ez az ovi-bölcsi téma. El is gondolkodtam, de arra jutottam, hogy bármennyire is nem mehet Miksa szeptembertől oviba, én most már bizisten nem adom bölcsibe. Ahhoz már túl okos, igényli szerintem majd az ovit. és szereti a nagyobb gyerekeket is. Meg itt nincs is bölcsiKép

Politika: én szeretném, ha itt sosem beszélnénk politikáról. Főleg most jönnek a választások, előbb-utóbb előkerül mindenhol a téma, de én inkább ezt elkerülném. Nem akarom tudni egyikőtökről se, hogy kire szavazKép Voltak már ilyenből csalódásaimKép Nem vérre megy, tudom, de azért elég mély dolgokat kell az embernek magában meghánynia-vetnie, hogy eldöntse, hová húzza be az ikszet. És ha én is átgondoom, hogy egy számomra kedves embernek szimpatikus az, ami meg nekem nagyon nem, az olyan rossz érzés. Ti hogy vagytok ezzel?

Na, szófosásom vanKép A gyerek meg mindjárt ébred, és még nem is kajáltunk.

Apropó, Anikó, mi van azzal a kacsával?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szégyenlem magam, hogy ilyen ritkán jövök, és sosem válaszolok senkinek (mert az archívot már nem tudom elolvasni). Lili még mindig beteg. Hétfőn azt mondta az orvos, hogy influenzás, tegnap este bementünk a kórházba (ott volt az ügyelet). Ott már antibiotikumot írtak fel neki. Szívesebben próbálkoznék mással először, de azért már 6 nap láz egy kicsit durva nekem is. Meg az idegeimnek Kép Szerencsére nem túl magas a láz, az is délután és éjjel szokott lenni, közben lemegyeget neki. Ma mérlegre álltunk, én híztam egy kilót, Lili fogyott kettőtKép És most itt köhög a hátam mögött, iszonyú! Elkezdtem tornázni, de nem dvd-ről, csak magamban, néhány hasizom ilyesmi. A semminél ez is jobb Kép

Kati
kat_ica

Most csak annyi, hogy: Rita, írtam egy regényt a mélcímedre!

Kati! Ne hülyésked, ha ritkán jössz, akkor ritkán. Nem baj az, örülünk neked így is! Jobbulást Lilinek! Visszaszedi a kilókat, ne félj! Miksa is 2 kg-t fogyott egy fosós-hányós vírus kapcsán nemrégiben, namost kb. egy hét alatt visszaszedte, amikor rendbejött.

Megyünk sétálni, addig írjon valaki!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

anikó

Anikó
pupi5

Anikó! Nagyon szépen köszi!Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok csajocak,
nem tudtam jönni a hetvegen, meg eddig sem, mert elromlott a monitor. Apa most hozott egyet haza a melobol, meg jo, hogy ilyen helyen dolgozunk. Ott allt szegenyke esnem hasznalta senki, igy hat elhozta.

Elöször is, Szirom , nagyon boldog nevnapot!!! Ezt tartod, vagy az elözöt? Vagy mind akettöt? Sajnos nekem csak egy van...

Rita, szerintem se gondolkodj ilyeneken, hogy befogadtunk-e vagy sem. Persze, hogy befogadtunk!!! Meg jo!
Mi mar csak ilyen jo fej kis tarsasag vagyunk, ezert szeretek en is ide jarni, nem is irok mashova. Nekem is rossz lenne, ha matol nem hallanek rolatok, mint ahogy Aniko is irta.
En amikor terhes lettem, irtam a korcsoportos topikba, a 2004-es öszi babakhoz, az elejen egesz jo volt, aztan hiaba kerdeztem valamit a mar kicsit elörehaladottabb allapotban levö, vagy tapasztaltabb, többedszer szülö lanyoktol, egyszerüen nem valaszoltak. Aztan azon kaptam magam, hogy magammal levelezem, ugyhogy feladtam, semmi ertelme nem volt. Egyebkent mar többen otthagytak öket ezert. Mindenki olyan önzö, csak magaval foglalkozott.
Itt meg mindenki meghallgat mindenkit es ha tudunk azonnal segitünk a masiknak es ez a jo!!

Kati, szegeny Lili, azert majd csak összeszedi magat az antibigyotol. Te pedig tornazgass csak!

Gabi, Zsoltikanak is jobbulast!

Ildi, megvan az uj agy?

Rita, asszem te kerdezted, hogy nem rossz-e, ha velünk alszik a gyerek. Abel most nagyon raszokott, ejjel ebred es nem lehet sehogy se megnyugtatni, ugy üvölt, csak ha odavesszük magunkhoz.Bevallom öszinten, en nagyon szeretek igy aludni, meg apa is. Söt neha kivanom, hogy mar ebredjen es jöjjön hozzank, mert olyan jo vele aludni, ahogy ott szuszog es egyszer hol apahoz, hol hozzam bujik. Szerintem ez olyan jo erzes. Na persze nem kene teljesen raszoknia, de most eppen ez van. Majd elmulik megint. Mar volt egy ilyen idöszak egyszer.

Na befejezem, mert lassan menni kell aludni. Majd ha felebredtünk irok megint.

Puszi
Motiot

Lanyok, irjatok!!!!

KépKép
KépKép
motiot

Ja, meg azt akartam gyorsan, hogy a hasamnal eppen -5 centinel tartok, a kilok viszont meg megvannak! Ki erti ezt?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ja, meg azt akartam gyorsan, hogy a hasamnal eppen -5 centinel tartok, a kilok viszont meg megvannak! Ki erti ezt?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Sajnos mi (Dorinával) teljesen lebetegedtünkKép Takonykór nagyon erős torok és fejfájással. Kezdtem én szombat reggel (elkiabáltam a védettséget) de akkor még csak én szenvedtem itt a két gyerkőccel, nagyon rossz volt egész nap egyedülKép és ugye állandóan le kell hajolni hozzájuk, akkor meg majd szétrobbant a fejem és szó szerint folyt az orrom egyfolytábanKép A legroszzabb csak tegnap du. lett, amikor Dorinán kitört. Árpi tegnap is egész nap+éjjel dolgozott, csak ma reggel 8-kor jött haza( ma van egy tervleadási határidő, délelőtt itt szortíroztam még neki a papírokat és még csak most ment vissza az irodába lefűzni őket, mindig az utlsó pillanatra hagy mindentKép)
Szóval, egész éjjel ment az orrcsöpi, orrszívás, lázcsillapítás. Milyen béna dolog ez, hogy éjjel a hangos porszívót be kell kapcsolni, hogy az ember le tudja szívni az orrát... Üvöltött is szegénykém, szerintem leginkább a hangtól, persze erre Barnabás is felébredt és éjjel kettőig nem aludt el, Dorina 1/2 4-ig ... (és mellesleg én is ápolásra szorultam volnaKép) De túl vagyunk rajta, innen már csak jobb jöhetKépKép

Motiot,
-5 cm, szent ég az nagyon sokKép gratula! ennyit hasizmoztál?
Össze fog jönni az otthoni meló, amit szerettél volna?

Szirom,
kacsa csak elnapolva de nem elfeledveKépKép most kár is lenne belém, mert semmi ízt nem érzek.
Te már meggyógyultál? ( mik a kilátásaim?Kép)
kis politika: belegondoltam abba amit kérdeztél és én most úgy gondolom, hogy nem csalódnék ha más mellett tenné le a voksát mint én. Mondjuk erre akkor lenne teljesen hiteles válaszom, ha történt volna már ilyen barátommal. Én szívesen beszélgetek "másra" szavazókkal. Például most volt az oszt.találkozóm (csak a krémjeKép,
11-en voltunk), és 3 féle pártállás volt jelen, elindult a politizálás és egy nagyon jó beszélgetés kerekedett az egészbőlKépKép

Ildi,
már csak 7 hét, ugye??? KépKép
Hogy szuperál a babakocsi?
Oli meggyógyult?

Kati,
Lilinek jobbulástKép most már biztos gyorsan felépül és visszjön az étvágya is. A torna és a fogyi miatt ne izgasd magad, amikor a gyerek beteg az embernek nem marad energiára ilyesmirere, többszörösen le van terhelve az aggódás miatt. (komolyan, engem az fáraszt le ilyenkor a leginkább) Majd ha minden oké lesz, el fogod kezdenKépKép
Gyere, amikor csak tudsz hozzánkKép

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Sajnos úgy látom, nem csak mi betegeskedünk itt a fórumontKép Lili sokkal jobban van. Az antibiotikumtól lement a láza, már eszik és játszik (még kicsit szédeleg szegény). Köhögni még mindig köhög, és most másképp, mintha fulladna. Szóval aggódásnak még nincs vége. És állandóan arra gondolok, hogy anyám a négy gyerekével vajon hányszor csinálta ezt végig. Legközelebb talán én is magabiztosabb leszek.
Ma este visszapakolom az ágyat a hálóba (ugyanis leköltöztünk a nappaliba), így aztán lesz hely tornászni is. Most már tényleg belehúzok, az első hetekben olyan jól mentek le a centik.

Anikó,
Nektek is jobbulást és pihend ki magad!

Motiot,
Lili is velem alszik még (egész éjszaka), és én is szeretem. Amikor meg beteg, akkor pláne hasznos, kéznél vanKép Már lassan jó lenne ha saját szobában aludna, de ez a lakás olyan rossz arra (kisszoba másik emeleten van, és olyan pici, hogy ágyon kívül nem fér el benne semmi Kép) De lehet, hogy az idén mi is költözködünk majd, ha összejön Kép

Kati
kat_ica

sziasztok Kép

bocsi hogy csak igy bejövök de látom norbi up datel probálkonak itt többen is szerintetek jó nincs időm végig olvasni régebbi hozzászólásokat de érdekelne hogy kinek melyik fogyókuta jött be és hogy tornáztok e fogyi mellett

nekem is lenne mitől megszabdulni Kép Kép 3 gyerköc után ragadt rám egy kis védőréteg és most nagyon eltökélt vagyok probltam koplalós módszert nem jött be lehet hogy kilólk mentek de én meg megőrültem tőle Kép az az iazság hogy mikor fogyozom meg örülök ha nem ehetek főt kajcsit nekem ez kell a napi 1 meleg kajcsi mst tartok hogy csak ebédelek és ettől várok csodát de azért hiányzik reggeli főleg mikro toppon kell lenni a gyerköcök mellett ide odaronagálin meg ellátni őket szokszor ugy érzem ájuldozom az éhségtől ennek sincs értelme
szóval szeritetek ez up date jó érdemes megevvni könyvet ?
ja egyébként elég sokat szertnék fogyi cél a régi 58-60 kg bár ebben nem bizom hogy annyi leszek ujra de az biztos hogy 25 kg kell fogynom ez elég sok
előre is köszi válaszokat sziasztok Képroz

ja amiket probáltam még ez los angelesi diéta meg az én kutfönböl amit gonodltam hogy nem hizlal meg kevesebb evés...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Most jutottam ide, bocsi. Voltunk ma Miksával bevásárolni, közben vettem egy halom virághagymát is, nem bírtam kiKép
Délután az ember melózott a gépen, aztán beesett egy vendég, most meg már jöttem isKép

Anikó! SzegényekKép Jobbulást!

Tapasztalatok: háááát, nem mondhatnám, hogy gyorsan átvészeltem. 3-4 napig kemény torokfájás volt, hiszen nyavalyogtam is nektek eleget. Nekünk lázunk nem volt. Taki nagyjából most múlt el végleg a hétvégén, szóval összesen kb. egy hét. De a gyerekek talán gyorsabban átvészelik. Miksa meg se kapta, csak mi ketten az urammal.

Motiot! -5 centi? Hűűűű.... Milyen gyakorlatot is csinálsz hasra, mondjad csak?Kép És mennyit?

Én ma már nem fogok tornázni, pedig ma akartam kezdeni. De a konyha még vár, meg kicsit takarítani is kellene, mert holnap itt lesz apósom. Előtte elég hülyén venné ki magát a farizomgyakorlat, meg ilyenek, nem röhögtetem ki magam, ha nem muszájKép

Névnap: az úgy volt, hogy mindig is ma tartottam a nagymamámmal együtt, akit szintén így hívtak. Mer ma van a Vértanú Szűz Ágota, vagy mifene, ezt ő számon tartottaKép Csak hát a naptárban mindenki kiszúrta a január 11-et, és néhány évig mondtam, hogy köszönöm, de nem ma van, de annak az lett a vége, hogy januárban elhárítottam a gratulációt, februárban meg a kutya se köszöntött már meg. Úgyhogy mostanában inkább megköszönöm szépen, és nem kezdem a részleteket mesélgetni, végülis az a lényeg, hogy gondoltak rámKép

Roz! Én inkább a 90 naposra esküszöm, nem bírom a NorbitKép. Már a pasitKép De itt sok mindenkinek bevált, majd elmesélik. Az éhezés tényleg nem jó, azt ne csináld.
Gyere sokat!

Többiek, hahó!!!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom Kép

na igen ezzel pont igy vagyok én is norbi nem jön be mármint pasi Kép Kép
90 napost most találtam meg de még nem volt időm ellovasni
te mióta csinálod ? menniyt fogytál vele 90 nap alatt mennyi max amit lehet fogyni mennyi az átag lelkileg rá kell magam állíitani Kép hogy ennyi idő alatt kb menny megy le remélemminnél több

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Szirom,
mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Kép

Sajnos Zsoltika még beteg, péntek óta köhög. Ma voltunk dokinéninél, valami zörejt hallott a tüdejében, így holnap megyünk röngtenre a Madarászba Kép Kaptunk egy vagon gyógyszert is, már nagyon nem bánnám, ha véget érne ez a betegeskedős időszak Kép

Ma nem is aludt Zsoltika napközben, fáradt is vagyok nagyon. Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!

Gabi

pgaboka

Jó reggelt!

Gabi, Zsoltikának jobbulást, majd mondd el mi volt a kórházban! Olyan ronda dolog ez a betegség, igaza van Anikónak az aggodalom a legkimerítőbb. De túllesztek rajta hamarosan!

Anikó, szegények! Jobban vagytok? Az a legrosszabb a felnőttkori betegségben, hogy az embert nem ápolja senki, pedig olyan jólesne, sőt, ugyanúgy helyt kell állni.. Kép JOBBULÁST nektek is! A férjed mérnök? Milyen? Az enyém építész, a szüleim is, úgyhogy ez az éjszakázósdi ismerős! Bár az utóbbi időben nem panaszkodhatom, de átérzem a helyzetedet. Dorina is 2004 májusi? (Kicsit későn reagálok...Kép) Hányadikán született? Akkor nagyon kicsi köztük a korkülönbség, ugye? Nekem a két nagy között húsz hónap van, az is elég pörgős volt! Kép

Roz, Norbit én sem bírom, de a módszere nekem bevált, bár nagy tapasztalataim nincsenek, mivel csak egy hete kezdtem. De nagyon könnyen tartom, lement két kiló, és az édesség sem hiányzik (annyira Kép). Szóval ajánlom, de nálam sokkal kompetensebbek is vannak Norbi-ügyben.

Motiot, az öt centiért esz a sárga irígység Kép. Én is kíváncsi vagyok, milyen hasizmozást csinálsz? MUNKA???

Tegnap én is el akartam menni tornázni, de olyan sokáig ügyintéztem, hogy nem jutottam el, pedig jó lett volna. Na lehet, hogy majd ma itthon, bár Adél is taknyos, amióta ezt írom, kb tízszer sírta el magát...

Na megyek is, belevetem magam a háztartás örömeibe!

Írjatok!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hali!!

Tegnap nem volt erőm, kedvem írni, ma meg nem leszek itthon.
Csak bejelentkezek, hogy élünkKép

Minden betegnek addig is javulást
Puszi
Ildikó
vas

Sziasztok!

Én is csak beugrok, mert megyünk zenebölcsibe. Bár én benéztem néhányszor, mert vártam, hogy írtokKép

Gabi! Köszi! És Zsoltikának jobbulást, szegénykém, nagyon rájár a rúd mostanában!Kép Milyen gyogyikat kaptatok?

Rita! Adél is gyógyuljon meg, legyen rövid ez a fránya betegség!

Ildi! De legyen kedved írni, jó?Kép

A tali mikor lesz? Motioték mikor is jönnek?

A betegség addig mongyon le!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt,
Roz, üdv itt köztünk. Itt a lanyok zömeben a 90 napossal es norbival fogyiznak, en mind a kettöt kiprobaltam, de norbi nem jött be. Lehet, hogy nem ugy csinaltam, ahogy kene, de szerintem en betartottam mindent es nem megy. Meg összel csinaltam a 90 napost, mielött hosszabb idöre beteg lettem, azzal erdekes modon lemet 5 kilo. Ami most egint rajtam van. Asszem megint belefogok a 90 naposba, mert eddig az valt csak be igazan. De a tapasztaltabb lanyok majd többet mondanak.

Aniko, gyogyuljatok meg hamar! Mar elöre felek en is, ha hazamegyünk, milyen nyavalyat kapunk el. Itt most egesz jol megy, nincs nagyon semmilyen kerüngö virus, otthon meg mindenkinek faj a torka. Unokaöcseimnek, apunka, anyunak, itt nalatok is. Remelem Abel nem kapja el, eg ha en el is kapnam, az talan annyira nem baj, mintha megint ö lenne beteg. Bar azert nekem sem hianyzik. Majd megprobalunk vigyazni es csak olyan helyre menni, ahol mindenki egeszseges.

Gabi, szegeny Zsoltika, mar tenyleg jo lenne, ha vege lenne! De majd a gyogyszerek csak rendbe hozzak szegenyket! Kitartas! Es legalabb te maradj talpon!

Szirom, na azert kerdeztem, mert van egy baratnöm, aki szinten ma tartja. Hat igen, ez a több nevnapnak az atka! Nalam nincs ilyen gond, itt a kutya nem köszönt meg a paromon kivül, a nemetek inkabb a szülinapot ünneplik, itt nincs ilyen, hogy nevnap. Persze azert a szülök is felhivnak.

Ildi, ne legyel mar ilyen lust! Ha megszületik Natasa, akkor majd ugyse tudsz jönni ilyen sürün, akkor legalabb meg most irj minel többet! Tessek jönni!

A hasizomgyakorlatok a callaneticsesek, semmit nem csinalok azokon kivül, de azt rendszeresen, az 400 db összesen. Ha tudom, akkor minden nap, ha nem, akkor az egesz programmal együtt kb ketnaponta. De en akkor is el vagyok keseredve, tegnap voltam a ww-nel, total nulla volt a fogyas, ugynannyit mutatott a merleg, mint a mult heten, pedig meg mertem volna ra esküdni, hogy most ment le valamennyi. Itthon most nem meredzkedek, evett a fene, de akkor sem alltam ra itthin a merlegre, hogy megnezzem, hogy tenyleg nem fogytam. Majd szombaton, ahogy mond´tam. Na ennek örömere ott sem maradtam az oran, hanem elmentem bevasarolni es vettem egy konyakosmeggyet, amit majdnem mind meg is ettem hazaig a kocsiban. Total kivagyok, ez nem igaz! Mar nem is erdekel, hogy a hasam megint majdnem tök lapos, mar csak egy kicsit kell vele dolgozni, ha a seggem meg a combom meg akkora, mint egy balna! Elegem van! Csajok, mit csinaljak? Szerintetek mi segitene, hogy ujra beinduljon a dolog? Mert egyszer a centik sem tudnak majd tovabb menni lefele, ha nem fogyok hozza. A combom meg a csipöm 1-2 centivel kisebb most, de mar ket hete nem valtozott, mert nem fogyok. Gondolom a hasam sem fog mar sokaig lefele menni. En nem ertem ezt az egeszet! Nem tudtok valami mondani erre? Lecci, lecci!
Apat kerdeztem tegnap este, hogy a ww-s merleg szerint nem fogytam, en ugy erzem, hogy talan most a heten egy kicsi ment le, hogy ö hogy latja. Azt mondta, hogy mondana, ha latna, hogy fogytam, de nem valtozott semmi, a hasam lement es az arcom vekonyabb, ennyi. Hat ki erti ezt? Lassan mar ö is kiröhög, hogy itt sanyargatom magam es semmi eredmenye. Szerintem nem hiszi el, hogy tenyleg be is tartom a dolgot.

Na eleg a depiböl, remelm majd azert egyszer leszek meg 50 kilo. Talan.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

sziazstok Kép

hát akkor megint nem tudom melyiket csináljam megnéztm norbi honlapját bár gonodlom oda az extra jó esetek vann feltéve fotókka illusztrálva...
végig rágom magam a 90 napos diétán aztán eldöntöm nem tudom mit vacakolok ennyit Kép

akit esetleg érdekl ezek vagyunk mi Kép

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2485&page=2&image=185385

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Na én tipikusan az az eset vagyok, akiről Motiot írt, hogy nem válaszol, csak néha beugrik.
Beszereztem egy Béres Alexandra DVD-t, de még nem kezdtem el, ill. ma apa megígérte, hogy időben jön, hogy mehessek ugrálni.
Norbi egyébként engem is idegesít, és ami van (Kiképzés), az nem is elég intenzív.

Motiot!

Látod onnan elmenekültél, erre ide is utánadjövök.Kép Bocs, ha esetleg engem is önzőnek gondoltál, van benne valami, bár remélem nem annyira önzőség, inkább időhiány. Meg be kell valljam, én akkor irogatok, ha valamit jó kiírni magamból, egyébként sokszor nem szólok hozzá, csak olvasgatok.
Nem értem én ezt a centik igen, de a kilók nem mennek le dolgot. Nem lehet, hogy közben izmosodsz és fogysz is? Mert az izom, ha jól tudom, nehezebb, tehát a fogysz, de közben izmosodsz, akkor elvileg stagnálhat a súlyod. Azért a -5 cm elég meggyőző!KépKép
Hipochonderség: már bocsi, de jót nevettem a párodon!Kép
400 hasizom??? Azta!

Ildi!

Nekem még a kézi mellszívó is húzza a mellemet (lehet, hogy csak én vagyok túlérzékenyKép), viszont a második gyerkőc után végre rájöttem, hogy kell kézzel fejni.Kép Végül Hannánál nem is volt szükség rá.
Drukk, hogy Natasa jól szopizó baba legyen.
KardiológiaKép!
Kocsi: hurrá, hurrá, hurrá!KépKép

Anikó!

A 3 gyerek között nincs kiközösítés, viszont nagyon sokszor nem tudnak együtt játszani, megy a hiszti. Máskor viszont olyan jól eljátzsanak, nem értem én, hogy miért nem lehet mindig normálisan együtt játszani.
Csirkefej:KépKép. lehet, hogy én is hasonlóan reagáltam volnaKép.

Rita!

Barbiruha?:o Húha, szerintem én nem biztos, hogy olyat tudnék varrni...
Nálunk is gyerekbiztos a lakás, de tuti megtalálják a veszélyes dolgokat. Hihetetlenek, hogy ki tudják szúrni rögtön, ha az ember véletlenül kicsi az asztal széléhez teszi a nagykést, pedig egyébként mindig elérhetetlen helyre teszi.

Szirom!

Macsak: nálunk az elég volt, hogy jó bőven lefújtam Domestossal azt, ahova jelöltek (lehetett, mert kőves rész volt). Na azt ők sem szerették.
Járóka: Nekem egyik gyerek sem volt túl sokat benne, pedig elvileg van. Hanna szerintem 2-szer, ha benne volt, akkor sem sok időre.
Pedig most se ártana, épp ezerrel pakolja ki a DVD-ket és CD-ket. Csak azt tudnám, hogy nyitotta ki a gyerekzáratKépKép?
Na, most elunta, és ruhákat pakol...

Roz!

Szia!Kép
Nekem megy a Norbi (ha csinálomKép), még mozgás nélkül is.

Még írtam egy csomót, de a gépem közben meggondolta magát, és elszállt!Kép Így majd legközelebb, így is 1,5 órája olvasok vissza és írok.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti,
nem rad ertettem a masik topikban, hogy önzö. Te ott is nagyon aranyos voltal mindig. A többiekre gondoltam. Most nem irom nev szerint, de Macson, rajtad es talan meg egy par lanyon kivül senki soha egy szora sem meltatott es ez szerintem egy közössegben nem tul jo. Na mindegy. Ezert irok ide.
Az izmosodas teoriara en is gondoltam, na de ha izmosodok es közben fogyok, akkor azert annak latszania kene mashol is, nemcsak a hasamon. Es mint apa megmondta, a hasam lapos, az arcom vekony, az összes többi pedig ugyan olyan, mint volt. Szoval akkor hol itt az igazsag? Mar tenyleg nem tudom mit csinaljak.

Többiek, velemeny?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Hol vagytok lanyok???????

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Én most tettem le Miksát ebben a percben aludni. Most gyorsan írok, mert hazafelé tart az uram az apósommal. lehet, hogy ez lesz az utolsó komp, mert egyre nagyobb jégtáblák jönnek. Már tegnap is nehezen ment át a hajó. Tegnap hazafelé meg is ijedtem kicsit, ráfutottunk egy nagy jégtáblára, és baromira megdobta a kompot. De aztán nem lett semmi. Itt különben esik a hó is, úgyhogy megint tél van ezerrel.

Motiot! Ne legyél elkeseredve! Kit érdekelnek a kilók, de most komolyan? -5 cm-től az összes ruhád jobban áll, és ez a lényeg, nem? Meg hogy apuci is látja a változást.
Torna: jó, jó, de én nem tudom, melyikek a callanetices hasizomgyakorlatokKép Írd le nagyjából, jó? Az is lehet, hogy én is csinálom őket vagy hasonlókat, bár nem 400-at, az tuti, és nem is fogytam 5 cm-tKép Nálam egyébként az a baj (mindig is ez volt), hogy a hasam köldök alatti része megy le nehezen. Felül nem különösebben gáz, sőt, rövid idő alatt kockásat tudok csinálni, de alul duci. Ezen nem sokat segít a csaszis vágás, ami még húz oda egy övecskét, bár ez elég rossz megfogalmazás. Ja, és megfájdul a derekam a hasizmozástól, pedig tisztában vagyok vele, hogy a hasprésnél például a derekat lent kell tartani a földön, és igyekszem is. Mondjuk nekem elég nehezen ér le a derekamKép

Beszti! Jó, hogy jöttél, ezer éve nem jártál erre! Melyik Bérest fogod csinálni?
Domestos: de hisz azzal mosom föl a teraszt (nem mostKép), úgyhogy akkor ezeknek a macskáknak nincs bajuk a Domestossal. Az enyém még szagolgatni is szokta.

Roz! Szépek a gyerekek nagyon! Csak azt nem értem, hogy miért két nevet írtál a képekre, amikor 3 gyerek vanKép
90 napos: visszakerestem neked, szeptember 2005 13-án, 13h 17- kor írtam le Mártusnak, hogy munka mellett miket tud enni a 90 naposban. Aztán még kérdez sokat, és eléggé ki is tárgyaljuk. Esetleg ez segíthet. Szerintem a 90 napos elég kulturált dolog, és a család kajája is megoldható mellette, erről is írtam különben.

Betegek, hogy vagytok? Többiek, merre jártok?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na mi is most ebredtünk fel,
kicsit netezek meg, aztan sajna be kell mennem egy kicsit a meloba, ha pa hazajött, ugyhogy ma a torna is elmarad, mert nem tudom mikor erek haza. Bar semmikedvem es ezt meg is fogom mondani, mert azert vagyok itthon, hogy a gyerekemmel legyek,nem pedig azert, hogy bemenjek dolgozni. Arrol meg nem is beszelve, hogy apaval csak ilyenkor tudunk közösen valamit csinalni. Sokkal jobb lenne itthonrol dolgozni, ezt szeretnem elerni. Majd meglatjuk mi lesz belöle, de szerintem azert kell meg hozza egy kis idö, mire beadjak a derekukat.

Szirom, igazad van, de azert az is fontos, hogy tovabb menjenek a centik, de az egy idö utan nem megy majd, ha a kilok meg allnak. Es ez meg semmi szerintem, ugyhogy meg soknak kene lemennie. Ok. az 5 centi az sok, de en nem latom azert olyan soknak. Mashol meg ugyanolyan vagyok, mint voltam, ugyhogy sajna a ruhakon sem segitett sokat a dolog, mert ami derekban jo lenne, azt nem tudom felvenni, mert a seggemre meg a combomra nem jön föl.... Ördögi kör!

A hasizomgyakorlatokat pedig majd leirom neked, jo?

Betegek, jobban vagytok? Remelem!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

szirom
köszi szépen akkor elolavsom szért van csak két név mert mikor az album elkészült elsőnek akkor még csak niki és adri volt azóta meg nem volt még időm átirni az album nevét Kép egyébként a csöpett ákosnak hívják Kép

megyek és olvasok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!!!!Kép

Nagggyon álmos vagyok!!!!!
Olivérnek sikerült 6,15-kor felébrednie, de azért így bízok benne, hogy 11-kor már szunyálunkKép
Tegnap este már nem tudtam jönni, mert végigolvastam a tegnapi terméseket, aztán a pasi szakasz beült autós játékozni, utána meg elb*szták az internetkapcsolatot.
Kedves uram valamit elnyomkodott, és az istennek nem tudtuk visszahozni, amit most reggel fél perc alatt helyreállítottam.
Na, ennyit a pasikrólKépKépKép
De állítólag ő is csinálta ugyanezt, amit msot én.Akkor neki miért nem sikerült????
Kép

Helló RozKép!
Örülök, hogy sokasaodunkKép!!
Én Norbival fogyóztam, a pasit én sem bírom, de nekem az update módszer bejött.(-25 kiló)
Úgy olvastam, te is ennyittől szeretnél megszabadulni.
Nem egyszerű, de meg lehet csinálni.
De nem csak Norbival, akár a 90napossal is.Olvasd el, tanulmányozd szerintem mindegyik előnyeit, hátrányait, próbálgasd ki őket, és meglátod, hogy a te életformádnak melyik jön beKép
Szirom a 90 naposra esküszik, ő is ennyivel lett könnyebbKép

Anikó, meggyógyultataok????
Gabi, mi van Zsoltikával???
Szörnyű, hogy már nem lesz vége ennek a beteg szezonnak.
Olivér hála isten meggyógyult, bár picit köhög még.Az éjszakáink is nyugodtak márKép

Motiot, ne legyél már depis!!!!KépKépKép

Szirom, van egy olyan növény, hogy "macska-jaj", állítólag nem bírják a macskák az illatát, én is akarok tavasszal, mert az egyik szembeszomszéd macskája ide járt sz*rni.
Tavaly nyáron úgy penderítettem ki az utcára, kb. 10 métert repült, de nem rettentette elKép

Tegnap egész nap Pesten voltunk, elütöttük az időtKép
Szombaton meg megvettem az elektromos medela mini elecrtic-et.
Remélem tudom használni valamire.
És képzeljétek életemben először jött egy kis előtejci a cicimből.
Szülés előtt még sosem sikerült kinyomni belőle semmit.Most csak picit megnyomtam, és jött pár cseppecskeKépKépKép

Vasárnap meg voltunk Leventével korcsolyázni a Pólusban.Most volt először jégen, és tök ügyi voltKép
Úgyhogy megvannak a vasárnap délelőtti programjainkKép
Kép

na, puszi, most megyek, tömök egy kis reggeliit magamban, olyan régen ettem márKép

ildikó
vas

Szirom, én is akartam kérdezni ezt a névnap dolgot, de látom beelőztekKép

Szóval akkor boldog névnapot mostanra is!!!!
Kép
vas

Jó reggelt LányokKép

Köszönjük a "jobbulásokat"Kép
Nem akartam tegnap jönni, mert az csak egy panaszhegy lett volna, nagyon a mélyponton voltam... Barnabáson is elkaptaKép és egy igazi férfiKép nagyon rossz betegKép az orrszívó után pl. 10 percig olyan dühösen visított, hogy már tiszta vörös volt a feje, semmivel nem lehetett kizökkenteni, majd reggel hatig (az orrszívás este 6 kor volt) nem fogadta el a cicit csak állandóan dühösen morgott ráKép viszont így elaludni sem nagyon tudott...(eddig, tudjátok, éjjel 2 óránként szopizott) Reggelre kidühöngte magátKép Azóta fokozatosan javulgat, az orrszívást nem adom felKép, már sokkal jobb a részidőnk a dühöngést illetőenKép
Dorina határozottan jobban vanKép én köhögök nagyon, az Árpi ma reggel mondta, hogy kapar a torka...
Ennyi a betegszobábólKép

Szirom,
nam is reagáltam még Gyulára...Kép kösziKép azóta egyfolytában megy a DULA-DULAKépKép
Após hozott finomságokat vagy csak a Apukád szokott? Befagytatok? Éjjel -17 fok volt...

Gabi,
szegény ZsoltikaKép, mi volt a korházban?

Rita,
igazad vanKép nekünk már csak a helytállás maradKép
Igen, Árpi építészKép Lehet, hogy ismerik egymást?Kép
Dorina, május 23-dikán született. Közöttük 14 hónap van, tényleg elég pörgősKép Neked azért nehezebb lehet, mert a harmadik is kicsi még, Nekem a Niki már 12Kép
Ha hárman egyszerre betegek Nálad...jézusom, ha belegondolok..Kép bocsi, most csak e körül tud járni az eszemKép
Fogyi: ez a heti 2 kg. Norbival ez nagyon jól hangzikKép Mindig böngészed a zsebkönyvét? Vagy ugyan úgy főzöl és megnézed mikor eheted?

megyek Dorina követeli a tejcit Teletabik mellé, biztos ami biztos ezt elküldömKép
foly.köv.
anikó

Anikó
pupi5

Ildi,
látom közben megérkeztélKépKép
Nagyon ügyes LeventeKép és milyen jó kis pasiKép
ElőtejKépKépKép Látod, tudja a szervezeted, hogy hogyan oldja az aggodalmadat. Most már akkor nyugi, úgy fog dőlni az a tejci, hogy csak naKép
Még hány hét? olyan izgiKép

Motiot,
fel a fejjelKép én még mindig csak arra tudok gondolni, hogy esetleg nem iszol eleget....?

Roz,
üdv közöttünkKép az erő legyen Veled!
Na, melyik módzser mellett döntöttél?

Kati,
Örülök, hogy Lili túl van a nehezénKép?
Tornát már be is indítottad?

Beszti,
jó, hogy jöttélKép
Hajrá Alexandrával!
Már beköltöztetek az új házba?

Ja, Szirom,
még valami: írtad a kis övecskét (a csaszis vágás), nekem is olyanKép én azt hittem az el fog múlni... ezek szerint nem? túl szorosra húzták az övetKép?

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

NavégreKép Jobb így jönni, hogy már jártak itt másokKép

Ildi! Már nagyon hiányoltalak ám! Még a múltkor kérdeztem, hogy mikorra is vagy kiírva? Ha válaszoltál is, nem emlékszem, hogy mitKép Az milyen izgi lesz, amikor várjuk majd, hogy szüljKép Bár nálam például az újpesti topikban az volt, hogy a kiírás előtt 2 héttel elkezdett mindenki figyelni, aztán volt 2 hét túlhordásom ... már mindenki fogta a fejét, és belefáradt a várakozásbaKép
Macskajaj: tudom, Gödöllőn például lehet kapni ezeknél http://www.sieberz.hu/index.php?content=11&termek_id=979&kategoria=17#termek979 . Csak hát olvastam olyat a neten, hogy valakinél mit sem használt. Meg nem ültethetem vele körbe az egész kertet, mert ahhoz drága is, meg unalmas is lenneKép A homokozóhoz szeretnék, meg az ágyásaimhoz. De a teraszra hogy tegyek? Mondjuk cserépben lehetne, de akkor hogy jön haza a mi Bélánk?Kép

Anikó! Lassan csak megjavultok. Én mindenesetre marhára örülök, hogy túl vagyunk rajta.
Csaszis vágás: hát, nem tudom, ha meg lazára hagyta volna az övet, az lenne a bajunkKép Én azért reménykedem benne, hogy el tudom valamennyire mulasztani, azért is haszizmozok. Mától újraKép Jó nagy marha voltam, hogy nem vettem hasleszorítós bugyit, pedig sokan esküsznek rá. A kórházból nem akartam az embert küldözgetni, így is szegény halálra rohangálta magát mellszívóval, meg mindenféle izével. Itthon meg már nem nagyon érdekelt, inkább Miksával voltam elfoglalva, pedig kellett volna. Úgyhogy most marad a hasizom, meg a fogyásKép(A Béres-DVD-n egyébként van extra hasizom, ha nem elég neked az, ami az alapprogram). Csak én még az alapot is erősen szenvedve csinálom.

Neked még mindig lógok képekkel. Elküldeni nem is nagy dolog, de keresni kell, meg kicsinyíteni, mert nálunk minden kép óriási, hátha plakátot akarunk majd csinálni belőleKép Orfűt ígértem, meg Tiszát ugye? Még Szálka lehet ezenkívül asszem. Bizisten nekiugrok már.

Roz! Én is így képzeltem, de most már legalább tudjuk a pici nevét isKép
No, hogy döntöttél?

Motiot! Mikor is jöttök? És köszi, az nagyon jó lenne, ha leírnád a gyakorlatokat.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mit mondtam, lányok a kompról tegnap?Kép

Hajószerencsétlenség a Dunán - 21 utas rekedt a kompon
2006. február 8. 09:40

Elszabadult egy komp kedden este a Dunán, a járművet, fedélzetén 21 utassal, több órás sodródás után egy motoros hajó vontatta be a dunakeszi kikötőbe; személyi sérülés nem történt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője és a rendőrség az MTI-vel.

A hajó kormányát, motorját és hajtóművét egy jégtömb rongálta meg, a kompot kilométerekkel később tudta csak a partnak kormányozni a kapitány

A komp kedden este hat óra körül szabadult el a Pest megyei Horánynál, majd a jeges Dunán sodródni kezdett - mondta el Dobson Tibor szerdán reggel. A komp akkor szabadult el, amikor a jármű alá Dunakeszi és Horány között, a hajóút közepén, egy nagy méretű jégtábla került, s megrongálta a komp kormányát, motorját és a hajtóművét - számolt be a részletekről a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek.

Kormos Endre alezredes tájékoztatása szerint a kompon 12 személygépkocsi és 21 utas tartózkodott. A járművet a kapitány két folyamkilométerrel lejjebb tudta a partnak kormányozni. Az elszabadult kompot éjfél körül, a katasztrófavédelem korábbi közlésével ellentétben, nem egy jégtörő, hanem egy motoros hajó vontatta vissza a horányi révbe.

Személyi sérülés és anyagi kár nem keletkezett, az ügyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitánysága szakértők bevonásával vizsgálja.

hirado.hu/MTI

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziazstok

délelőt már irtam de elszállt ma énsem vagyok toppon áki az éjjel 12* ébredt kivagyok

vas
ez igen 25 kg mennyi idő alatt ment le ?? tornáztál melette ?nekem a25 kiló az csak 1 lépés célmég egy 7-8 kg hozzá csuszna nagyon örülnék viszont attól tarok hogy bőrőm rond lesz ez után fogyás után bár ez benne van már terhességek is eléggé zebrává tetek a hasam elég gáz érdekes hoyg terhességek alatt nem igen hiztam meg inkább utána ( egysz 13 kg (niki) 3 kg ( adri) ákival a legtöbbet 17 kg )

pupi
köszi biztatást Kép
itt leglább pozitív enrgiásval bombáztok Kép apa amióta feladtam los angelesi diétát nem bizik benne hoyg valaha lefogyom igymindig piszkáll de majd meglátja hoyg megy ez nekem Kép

szirom
egynelőre probálom norbit megveszem a zsebkönyvet aztán meglátjuk az igazság az hoy igy is százfélét kutyulok minden nap mert a adri tej-szója allergiás áki fűszermetessen eszik még és azt sem mindnet apa meg húsevő Kép húst hússsal még is egy gebe s"szerncsére " a gyerekek ezt örökölték bár ez sem mindig kifizetődő mert mikor niki beteg sokszor lefogy 11 kg ig és 4 évesse ez elég kevés
meg az is nehéz hogy én általában mindn enap sütök nekik valmit maffint goffrit piskótát sütikat palcsintát .... ezt megállni hát... nehéz lesz Kép

oh fel is ébredt a manó megyek aludt vagy 10 percet szgénykémbiztos az idő kavarta meg

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!

Ne vedd meg a könyvet, nekem Gabi küldött annak idején egy 29 oldalas listát a kajákról bekódolva. Elküldöm, ha adsz egy mélcímet.

Le lehet dobni annyi kilót, csak nagy küzdelem lesz. Nekem is kb. 25 ment le, azóta 3-4 kg ugrál föl-le. És én is 13-at híztam a terhességgel, csak előtte is felkaptam valamennyit soron kívül, meg szopi alatt is, aztán csúnya lett a végeredményKép
A bőrön a torna javít, meg ilyen-olyan krémek is. Én Vichy-t kenek, de van olcsóbb is, például azt hiszem a Dove feszesítő cucca. Egy DM-ben érdemes körülnézni.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
itt vagyok en is, csak eddig nem tudtam bejönni erre az oldalra, mert a vasarnapi hozzaszolasok vegen megallt a lap es nem ment lejjebb. Nem tudom, hogy ez a mi gepünk hibaja volt-e, vagy sem, mindenesetre most megoldodni latszik.

Hat a depim nem mult el, tegnap este nem birtam ki es raalltam a merlegre, 59,5 kilot mutatott. Azt hittem, elajulok. Itt sanyargatom magam es ugyanannyit mutat, mint mikor karacsonykor jokat zabaltam es nem figyeltem oda! Ki erti mar ezt? Lassan tenyleg begurulok es nem fogok enni semmit.

Aniko, egyebkent lehet, hogy tenyleg keveset iszom, mert mostanaban megint elfelejtem.... Ez nem jo, megyek is es csinalok egy jo nagy bödön teat, mint regen es akkor biztosan meg is iszom.

Hat ez a betegseghullam nem jo, Aniko, kitartas, mondjuk hiaba irom, ha mar az egesz csalad benne van. De egyszer majd csak tullesztek rajta mindannyian. Könnyü ezt igy mondanom. Bar apa ma ugy jött haza ebedelni, hogy valszeg ö is hoz haza egy kis bacit, mert az összes kollegaja beteg, itt is valami hasonlo van, mint otthon. Ha ö el nem is kapja, de azert biztosan hazahoz egy kis izelitöt. Hat nem nagyon szeretnem, de ha igy kell lennie, akkor ugyis elkapuk. Ha mast nem, akkor majd otthon a jövö heten.
Na meg apa azzal is jött haza, hogy utaljak a kollegai, nem beszelnek vele, mert ö az egyetlen, aki megerti, hogy mit is akar a fönök. Most eppen nincs sok melojuk, igy kaptak egy levelet, hogy nem tudjak kifizetni a tulorakat, csak megint akkor, ha majd sok lesz a melo. Erre mindenki azt mondta, hogy akkor nem tuloraznak, mert nincs ertelme. A fönök meg jött azzal, hogy ha mindenki csak napi 8 orat dolgozik, akkor hamarosan bezarnak, mert most eleg szar a helyzet es ez nem vicc. Erre a parom azt mondta, hogy megerti, hiszen meg szeretne tartani a munkahelyet ezert hajlando egy kis aldozatot hozni. Na most a többiek fujnak ra. Ez van. A fönöke azt mondta, hogy igy is csak 50% esely van ra, hogy minden jol alakul, ugyhogy most eppen azon törjük a fejünket, hogy hova tud gyorsan elmenni dolgozni, ha eg a haz. Hat nem tul jo, de talan megusszuk, ha meg nem, akkor remelem valami jobb helyet tud majd kifogni maganak.

Most akartam kimenni Abellel, mielött alszik, de kineztem es elkezdett esni az esö, ugyhogy seta lefujva. De majd delutan ugyis megyünk apaval ha hazajött. Meghivott minket egy helyre, aj´hol hazi keszitesü kajakat csinalnak, olyan disznovagas-felet, oda megyünk meg jön a fönöke is. Lehet, hogy lehet vele beszelni majd az egesz dologrol.

Ildi, jo, hogy megint jöttel! Lecci gyere többször, mig lehet. Az elötej meg nagyon jo! Nekem is volt, en nyaron voltam ugye mar nagypocis, parszor elöfordult, hogy otthon anyueknal napoztam a kertben fölsö nelkül es a meleg napocskara egyszercsak csiklandolozz valami, hat folyott rendesen a tejci! Meg a zuhany alatt is soxor, a szoptatas kezdeten meg ömlött, ha csak lehajoltam a zuhany alatt. Olyan jol indult, de aztan sajna nem lett tul jo vege. De majd a masodiknal mas lesz, tuti!
Levi nagyon aranyos es milyen bator ahhoz kepest, hogy elöször volt a jegen! Biztos nagyon tetszett neki!Örülök, hogy Oli jol van. MOst mar tessek egeszsegesnek maradni!

Szirom, a hasizom 3 fele gyakorlat, fexel a földön, behajlitott terddel, a kezeddel megfogod a belsö combodat es felhuzod magad, ameddig csak birod. Ebben a helyzetben elengeded a belsö combod es a ket kezedet parhuzamosan a földdel a comb küsö oldala melle teszed ebben a helyzetben elöre mozogsz nagyon aprokat, 100-szor. Remelem erted mit is akarok irni. A lenyeg az apro mozdulatokon van es ezen a testhelyzeten. Ha nem megy, akkor reszletekben is csinalhatod, vagy ha elmozogsz a helyzetböl, akkor ugyanugy visszahuzhatod magad oda.
A masodik fekszel a földön kinyujtott labbal, az egyik labadat nyujtva felemeled, a ket kezeddel a terdednel megfogod es a felsötestedet odahuzod a terded fele, a masik lab közben kinyujtva felemelkedik egy kicsit a földröl, de vizszintesen marad. Ebben a helyzetben elengeded a terded es a ket kezed szinten vizszintesen tartod ugy, hogy a felemelt labad a ket kezed között legyen. Ebben a helyzetben apro mozgasokkal elörefele szinten 100 ismetles. Ha nem megy elöször, akkor a fölhöz közeli labadat le is teheted, mert szerintem is elg huzos gyakorlat. Ezt en sem tudom egyben megcvsinalni, 2x50-et szoktam. Aztan ugyanez a masik labbal.
A harmadik pedig földön fexel, ket labad kinyujtva felemeled derexögben, külsö combodat megfogod, felhuzod magad, elengeded a fogast, karod a földdel parhuzamosan a labad mellett, ebben a helyzetben 100 apro mozdulat elöre. Kezemet szoktam varialni itt, hogy< nem a földdel parhuzamosan, hanem a labfejem fele van, igy inkabb az also hasizomra megy az egesz.
Remelem erthetö voltam, sok sikert! Biztosan lesz latszatja, ha tenyleg csinalod!

Na megyek, mert mar regenyt irtam! Tenyleg nincs senkinek ötlete, hogy miert stagnalok itt egy helyben?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

motiot

látom megáltál fogyásban nekem ez akkor szoktt lenni ha mensi előtt vagyok más hirtelen nem jut eszembe ne depizz Kép kitartás Kép
nálunk is hasonló zitu bár apa most könnyen talált melót 3 ével ezelőtt 2 évig nem volt melója diplomás info mérnők és mégis most viszint van munkája erre megszünik cég e szerencsére mpost egyből talált bár 20 000 kevesebb pézért 3 gyereknél ez már rengeteg kiasés

szirom
hu de jó kösziiii Kép jozica @freemail .hu
azért irtam igy be mert a multkor egy rakás dilis megtalált mikor a lakóhelyes topikba beirtam simán cimem milló pussz érte Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Csajok, senkinek nem tűnt föl, hogy ez a komp, ami órákig úszott a jeges Dunán, az az a komp, amivel nap mint nap mi is közlekedünk?Kép Az uram az előzővel jött haza...

Roz, küldtem!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én épp most olvastam, Szirom! És rögtön eszembe jutottatok, remélve, hogy nem voltatok rajta!!!

Egy perce néztem az index-en...

Zsoltika mindjárt megy aludni, remélem utána tudok jönni Kép

Gabi

pgaboka

Roz,
erre en is gondoltam, most epp megvan, de ennyire ez nem szokott bekavarni, na meg egy hete nem volt meg es akkor is igy alltam.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Szirom, ez a komp-baleset... Kép Jaj... Hat órán át sodródtak, ha jól értem... Kép

Motiot, ne legyél rosszekdvű!!! Tudom, hogy iszonyú lelombozó, ha az ember küzd és mégis csak felfelé kúszik a mérleg, ezt tapasztaltam szeptembertől decemberig. Csodálom, hogy a férjem bírta... Kép De az jutott eszembe, hogy ha az ember valamit nagyon akar és csak arra gondol, az nem szokott sikerülni (legalábbis nekem) viszont ha kicsit elengeded magad, akkor sokkal könnyebben fog menni. Most biztos a fenébe kívánsz, hogy itt papolok, de nem kioktatni akarlak, csak velem ez már annyiszor előfordult! Ugye nem veszed rossz néven? De tényleg olyan sok az 59 kg? 50 szoktál lenni? Ha lapos a hasad az már egy főnyeremény, én csak egy-két úszógumival kevesebbre vágyom... Kép A munkahely rossz hír Kép Majd meséld el, megtudtatok-e valamit délután!

Ildi, én is hiányoltalak! Mutass képet a babakocsiról!! Korcsolyázni én is szeretném magtanítani a gyerekeket, ha már síelni nem tudunk. Jó itthon ülni persze a meleg szobában, de még jobb lenne mozogni valamit együtt. Na majd jövőre hárommal bénázunk Kép Majd szólok, jöhettek mulatni Kép

Ma nálunk minden gyerek itthon volt, mert Maja hányt reggel, Bernát meg egyedül nem megy oviba, de most az előző ilyen betegségeivel ellentétben egész jól van. Máskor ez napokig eltart nála, borzasztó. Most még remélek... Reggel bebújtunk együtt az ágyunkba, ők mesét néztek én olvastam, tök jó volt.

Most viszont munkára, vár másfél méter vasalnivaló...Kép

Rita
(Anikó, megmondod a férjed nevét? Akár mélben? Férjem kíváncsi...Kép)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Gabi! Nem voltunk rajtaKép

Rita! Nem tudok még részleteket, én is a sajtóból hallottam először, valahogy ez most nem terjedt el szájról-szájra. Bár későn is történt. Reggel meg már nem járt a komp persze, az uram körbement. De szerintem nem volt 6 óra sodródás, csak éjfélre jutottak el addig, hogy fölvontassák a hajót. Majd valaki elmeséliKép

Motiot! Nagyon köszi a gyakorlatokat, megpróbálom! És tényleg fel a fejjel. Mikor is jöttök, már annyiszor kérdeztemKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,

Tiszta szerencse, hogy a korábbival jöttek haza! FélelmetesKép de borzasztó lehetett sodródniKép Azt írtad, hogy előző nap Ti is nekicsapódtatok egynek.... már feltűnhetett volna a felelősöknek, hogy ez komoly jégzajlás.... Remélem már nem közlekedik a komp.

Motiot,
munkaKép fogyiKép de akkor se add fel! Lehet, hogy el kellene menned orvoshoz, már másra nem tudok gondolni... lehet, hogy pajzsmirigy? (a barátnőm most csinálja a kivizsgálásokat, 7 hónapos a kisfia 2 hónapja elég drasztikusan fogyózik és 1deka sem ment le rólaKép most a belgyógyász pajzsmirigyre gyanakszik...
Ahogy írtad, Te is elég drasztikusan fogyózól akkor a kilóknak is menni kéne,tényleg.

Roz,
nagyon édesek a gyerekekKép az esküvői formád a cél? nagyon csini vagy rajtaKép

anikó

Anikó
pupi5

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?