Sziasztok!
Meskete,
Betty is hasonlóképp kajált ennyi idősen
.
Aztán olyan másfél évesen ( vagy korábban, már nem is emlékszem ) kapott egy kis műanyag asztalkát székkel, rajzolás céljára. Na, Õ átszokott oda enni.
Tavaly tavasszal pakoltuk a garázst, és ami még a párom első lányáé volt, ilyen kis műanyag ülésemelő, na az előkerült, szóval azóta a nagyasztalnál kajál velünk.
Egy barátnőm épp ez miatt van bajban, ő soha nem hagyta úgymond maszatolni, egyedül próbálkozni a lányát, ebből kifolyólag nem is eszik egyedül, pedig idén már 3 éves lesz.
Betti,
Nyelvnyújtogatós Márk
Mennyi idős most pontosan? Már csak a kajáltatás miatt kérdezem...
Hmmc,
Én sem adtam volna szívem szerint a kábelosoknak...ez a párom mizériája.
Párom nagyobbikja picit fiatalabb a Te nagyodtól, ő kilenc lesz, és 24-25 kiló. A KisCsaj eltökélte, hogy ő fogyókúrázik, nem akar meghízni soha
. Õ végülis ( legalábbis nálunk ) mindent megeszik, de akkora mennyiséget, hogy a majdnem 3 éves húga többet kajál nála. Pedig Betty sem egy nagy evő. Úgyhogy valahol ismerős a téma
.
Sofia,
Látod, tudtam én, Betty is mindig ezt a nyamnyogást csinálta éjszaka
.
Ha legközelebb mész Érdre, szólhatnál, mennék Veled
. Van ott nekem is egy barátnőm, de BKV-val és társaival kicsit nehézkes lenne az eljutásom...
Na jó, ez csak poén volt
!
De örülök, hogy ilyen jól sikerült a napod
.
Oxi,
Kikérem magamnak, Te nem jelentkeztél a boltolásra
!
De egye fene, megbocsátok
!
Fabri,
Betty áprilisban lesz 3.
Elvileg akkor kezdené az ovit, de gyakorlatilag felveszik őt hamarabb. Most a könyvelő ill. munkahely visszajelzését várom, mikortól is vesznek vissza, aztán van 60 nap szabim, és ez idő alatt benyomnám Bettust.
Úgy néz ki, nem lesz gondom, imád az oviban lenni. Tesóm középsőjével lesznek egy csoportban, összevonva. Na, amikor van valami ünnepség, mi is mindig megyünk, és olyankor olyan ordításba kezd a Csaj, nem akar hazajönni.
Legutóbb a karácsonyi ünnepségen voltunk, na hogy ott is mit le nem rendezett?! Simán ott hagyott, megfogta az ovónő kezét, és bevonult velük a csoportterembe
. Szóval nem parázok, hogy nehéz lesz a beszoktatás. ( Ezt csak halkan, de nehogy majd koppanjak....
).
Manka lassan 11???? Betty most üti a 13-at. Ne ijesztgess!!! Bár gondolom, és ha jól emlékszem, 1 éves kor után lassul a hízásuk. Nyugtassatok meg, hogy így van, légyszí!
Ma elvileg jönnek megnézni a kiságyunkat
. Nem bánnám, ha el is vinnék.
Betty, mintha érezné ( bár még nem tudja ), de végig aludta benne az éjszakát. Máskor meg éjjel mindig átkolbászol mellém
.
Na pussz Nektek!