Új privát üzeneted érkezett!

Fabri: Csak egyszer engedtem szúrni pluszban. Illetve az sem plusz volt, hanem egy szúrással elintézték. Sztm 3 éves korára el is felejtjük Kép

Betti: Az új oltásnak kevesebb lehet a mellékhatása. Én mást nem merek róla mondani, de mi az újat kaptuk.

Meskete: Viki megeszi a bébikaját, de én inkább viszek neki sajátot. Mondjuk néha jó, hoyg van alternatíva, múlt héten annyit evett a lány, hogy volt, hoyg kevéssel készültem Kép Ilyenkor tényleg jó, ha csak le kell csavarni egy üveg tetejét. Kép

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Fabri: Jah és mi nem rotálunk szerencsére Kép (kopp-kopp). Viszont nagyon cifrákat hallottam a vírusról, a helyzetről és a kórházi kezeléséről is Kép

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Sziasztok!

Koszonom a sok biztatast es tapasztalat megosztast!
En is adok Lenanak cicit ejjel is, akarhanyszor felebred, de amikor orankent fenn vagyok, mint tegnap es Mate is zokogva ebred ejjel, mert rosszat almodik, akkor neha darabosnak erzem az ejszakakat KépDe Matenal vagytam arra, hogy tovabb szopizzo, de az elso gyerekes anyuka szindroma, hasfajas miatt sokat voltam ideges es stresszes es ez bizony a tejtermelesemre is kihatott, sajna tapit is kellett adnom a szopik utan.
Most Lenaval azert mas, vele szerencsere csak tejecske van, s mult heten megkinaltam ugyan a gyumivel, de azota nem, semmirol nem vagyunk lekesve, nem?S legalabb reggel skaig alszi, 9-ig, s igy van idom picit magamra is, ahogy a fiuk elmennek.Apa dolgozi, MAte bolcsibe.
Holmap megyek a fosulis baratnomhoz Erdre, neki is babaja van, 6,5 honapos, jo lesz kicsit csacsogni, lelkizni, nosztalgiazni, feltoltodni.

Szep napot,

Sofia
sofia
 
 

 
 

Sziasztok!

Oxi!

Jobb is az ilyen vírusokat kihagyniKép Bár Én kicsit elnézőbb vagyok velük szemben táptalajon olyan szépek tudnak lenni a bacik isKép László meg fertőző kórház lévén ronda hely.
Milyen az új autó?

Betti!

Ha megteheted, ajánlom az új oltásokat. Én elbénáztam, akkor jelentek még csak meg amikor nekünk kellettek, doki meg nem csípte a javaslatomKép

Sofia!

KitartásKép Zorán 2,5 éves koráig nem aludt végig 1 árva éjszakát sem, de azóta mint a tejKép Van már 1 varázs oroszlánja(Apa hozta), elüldözi a rossz álmokatKép Ez annyira komoly hogy egyik du. Apa elfelejtette mellé rakni, mire zokogva ébredt. "Rosszat álmodtam mert nincs itt az oroszlán." Most Manka alszik második éjszakája velünk, szerintem jön a foga. Reggelre időnként szétesek, de vigasztal a tudat hogy nem soká Õ is a tesóval együtt alszik szépenKép Ja és azért éjszaka próbálkoztam cicivel, de nem kell nekiKép Megharapot és kiköpte. Sírni hagyásról egyre többet olvasni negatív kritikákat. Azt mondják nem elalvásra tanít, hanem arra hogy egyedül vagy nincs éjszaka AnyaKép Hiszek nekik.

Mmanka!

Tudtam én hogy valahol erre laktokKép

Csajszik nincs valami tuti tippetek kaja ügyben? Manka nem hajlandó normális kaját enni, jelenleg túrórudin és hasonló nyalánkságokon akar élniKép Nem díjazom de nehéz a nagynak uzsit dugiban adniKép
Képzeljétek ma volt nálunk a védőnénink, meglátogatott csak úgy, pedig mondtam hogy hozzánk már nem fontos jönnie. Nagyon aranyos voltKép Többet látta már a gyerekeimet mint 3 év alatt (újszülött koruktól) a régi védőnőnk. Pozitívan csalódtam a védőnőkbenKép

Fabri
fabrika
 
 


Hahó!

Már megint nem volt netünk hétvégére, igaz, a saját hibánkból...de már korrigáltuk Kép .

Sofia,
Gyümilevet és társait próbálgathatod, de szerintem csak szép lassan, fokozatosan.
Bár ( és most ne tessék megkövezni Kép ), de én soha nem értettem egyet a védőnők által elmondottakkal: vagyis hogy egyszerre csak egy kanállal kapjon stb. Mert szegény gyerekecske rákap az ízre, és akkor vegyem el, azzal a mondattal, hogy majd holnap kapsz egy kanállal többet????
Ebben nem voltam soha parás, hála az égnek, nem volt allergiás semmire a Csaj Kép .
Éjszakai szopihoz csak az előttem elmondottakat tudom megerősíteni: Betty is sokáig szopizott éjjel ( még akkor is, amikor nem volt már benne semmi Kép ), csak kettőt beleszívott, és már aludt is tovább. Ez szerintem inkább megnyugvás nekik, mint éhség csillapítás.
Nálunk mondjuk szopi elhagyása után a cumi lett a nyerő, és még mindig azzal alszik el....Kép
Kábelosok látom, nagy mágusok Kép .
Milyen volt a mai csacsogás?

Fabri,
Hát akkor Isten éltesse eme NagyKomolyCsajt Kép !
Pont tegnap gondoltam Rátok. Mentünk Pestre Bettyvel, és egy egyéves forma kislány is utazott az anyukájával. Úgy eszembe jutottatok, valahogy hasonlított Majára a kisCsaj Kép .
Apropó. Pest: úgy néz ki, simán visszavesznek a munkahelyemre, igaz, előtte még ki kell venni a szabikat, de legalább már ez is plusz pénz lesz Kép . Most még arra várok, hogy a németek mit döntenek, mikortól vesznek vissza. Igaz, hogy csak ápr. vége lenne, de jobb lenne minnél hamarabb pénzhez jutni.
Bababörze szokott lenni, talán emlékeztek is, hogy én is jártam árulni, a Családsegítő ( Fő úton ) udvarában. De most, a hidegre való tekintettel nincs. Van esetleg egy bababizományi ( szintén Fő út, a kis bódék során, a Postával szemben ), bár nekem itt elég nehézkesen mentek el a ruhák. Azért próba, szerencse Kép .
Mi is Mmankáék utcájában lakunk, szóval akkor én is integetek Kép !
Védőnő Kép . Akkor mégis vannak kivételek?
Kajáláshoz annyit, hogy Bettynek is volt ilyen időszaka, de leszokott róla. Muszáj volt, mert akkor nem evett semmit. Na jó, így drasztikusan hangzik, nem voltam ennyire kemény, de mostmár simán leszokott a csak ilyen egyoldalú evészetről. Mondjam azt hogy türelem, kitartás?

Mmanka bébi,
Osztod itt a jó tanácsokat a kábellel kapcsban???? Kép Kép Ejnye-bejnye!
Igen, ez a hétvége kiesett, majd pótolunk!

Meskete,
Darabost evő Csongi Kép. A kis vasgyúró Kép .
Jól megnőhetett már ő is...

Menőke van!

Pussz: Mondi



Sziasztok!

Fabri! Én Csongival kezdettől azt csinálom, hogy minden családi étkezéshez odaültetem a székébe és abba ehet bele, amibe csak akar. (nyilván kakaót még nem ivott, de azért nagyjából tényleg mindenből kaphat)Amúgy ő kezdettől sokkal kisebb étvágyú, mint Boti, így furcsa is, hogy nem az van, hogy odaülök mellé és lapátolom a szájába, hanem kirakom az etetőszék tálcájára a kajáját és ő maga eszegeti. Ha én próbálom etetni elfordul, vagy kiköpi. Így az sem zavar, ha folyton minden csupa kaja körülötte. Csak egyen kedvére, maszatoljon, dobáljon. Majd leszokik róla, ahogy a bátyja is tette.

Oxi! Szerencsés vagy, hogy Vikka mindent megeszik. Nekem a két gyerekem pont a két véglet. Boti csak üvegeset volt hajlandó sokáig enni, Csongi meg csak a házi kosztot.


Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Sziasztok!
Fabri köszi az oltásról, és isten éltesse ezt a hatalmas lányzót. És gratula a leszokáshoz, egy évesen szerintem is jó már így, bár mindenki másként gondolja.
Védőnő! Hát örömmel hallom van másmilyen is. Nekem már a f..szom tele van vele (elnézést de nem tudom szebben megfogalmazni), hívom minden nap, hogy megkérdezzem az oltás tőle, de vagy ki van kapcsolva vagy nem veszi fel.
Márkó tegnap felfedezte hogy van nyelve azóta nyújtogatja. Jó olvasni ezt a sok kajás dolgot, várom már hogy nálunk hogy lesz. Kapott már egy pár kanál almalevet, de a védőnő leállított (véletlen tudtam vele beszélni), mondván hogy szopizzon csak amíg lehet. De úgy örült neki, és különben is egy kis vasgyúró, ma mértem meg reggel 7440g, pedig nem is kövér. Szóval szerintem nem ártottam volna neki.
Éjszakai kaja. Márk nem eszik éjjel magától hagyta el kb 2 hónaposan, azóta hellyel-közzel végig alszik 6ig. Éjjel mikor kicsit nyüglődik hasra szoktam tenni ez nála bejött, szunyázik szépen tovább. Bár hozzá teszem ő sosem volt az a nagy cici kereső.
Meskete
Ez nem semmi hogy csak darabost eszik a kislegény, és hogy csak ő hajlandó enni. Milyen kis önálló.
Sofia!
Te magadtól kezdtél neki gyümit adni, vagy a védőnő, doki mondta?
Betti
Kábeltévé. Anyosomnál is ki lett csavarva a szűrő az oszlopon, senki nem tudja bizonyítani, hogy ki csinálta, és minden jön.
betti1977
 
 


Fabri,
voltatok ma Veresen a baba klubban? Milyen volt? Érdemes elmenni? Akkor jövö héten csatlakoznánkKép

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok
Ma volt nálunk a védőnőnk, csak még nem tudom a látogatásának a lényegét. Kiírta a gyerek adatait a kiskönyvből és kijelentette, hogy kérjünk időpontot tanácsadásra.

Kábeltv
Én nem adtam egy fillért sem a szerelőknek. Bekötötték, elmentek. Lehet, hogy vártak volna valamit?? Szerintem ez a dolguk, ezért kapják a fizetésüket.

Nekem két lányom van kaja ügyileg teljesen mások. A kisebbik 10 hónaposan közel 10 kg. Vasgyúró. Csak az üveges kaját eszi meg, illetve a mi kajánkból kuncsorog állandóan. A túró rudi túrójától nincs finomabb a világon, szinte remeg, hogy adjak már neki, ha meglátja a csomagolását. 1-2 dolog van, ami nem ízlik neki. Már 4 hónapos korától kapja a gyümit, mert nem tudott kakilni az anyatejtől és a doki azt mondta, hogy inkább természetes dolgokkal hajtsuk ki belőle, mint hashajtóval. Hát bejött!!! Egy ilyen pici fenékből, hogy tud ennyi és ilyen büdös kaki kijönni???!! Kép
A nagyobbik lányom 10 éves lesz és 28 kg. Sehol semmit nem eszik meg a hamburgeren és a pizza-n kívül. Feleslegesen fizetem a suliban a kaját és csomagolok neki uzsit. Szerintem levegőn él. Iszonyatosan válogatós, van kb. 15 féle kaja, amit főzhetek. Nem győzöm venni a kekszet, hogy legalább azt egye meg a suliban napközben. De még azt sem nagyon. Amikor elmegyünk vendégségbe én szoktam égni, hogy bármivel kínálják semmi sem kell neki, mert nem szereti.

A baba-mama klub érdekelne bennünket is, mert jó lenne babákkal találkozni, hogy Sára szokja a gyerekeket, és anyuci se felejtsen el "normálisan" beszélgetni.
hmmc
 
 


Sziasztok!

Ma voltam egesz nap!!!! baratnozni Erden, 1.5 honap van a lanyaink kozott es Kataval a fosulin 4 evig egy lbiban-kollegiumban laktunk, nagyon jo baratnok vagyunk!S mara a haztartasbol szabit vettem ki, igy estere sajtos-tejfolos tesztara volt idom-energiam, de mosolyogva tettem, jol kicsacsogtuk magunkat, Lena es Nori is jokedvu es turelmes volt, igy iagazan feltoltodtem, jol esett!s 1-1 ora alatt atvergodtem Erdre, az sem volt huzos.
Lenanak most napok ota nem adtam gyumit, valahogy raeros lett nekem is, majd alaul,, orulok, hogy nyugtatgattok az ejszakai kelessel, s hogy csak szoptassak es megfigyeltem, hogy tenyleg nem is anniyra ehes, csak bujik a cicihez es par nyammogas es cuppogas utan mar alszik is tovabb!

Nalun Mate hihetetlen dolgokat tud enni, remeg a turorudiert es reggelente almosan mar banant ker, aztan almat es ezt lefolytja a 2 eves fiam nehany mandarinnal.......azta reggelizik.de nem iszik tejet, meg este keri a tente cicit:cumisuvegbol (cici) a tapszert.De mi minden heten eszunk 1x halat, lazacot, s eszi velunk jo etvaggyal vagy az olivabogyo is csuszik neki, de a kedvence a teszta.Uresen, szosz, sajt nelkul.Attol begerjed......szoval igy eszik Mate.
Amugy par hettel ezelottik Lenabol is ugy robbant ki, max. heti 1x a kaki.de inkabb 2 hetente.Abban bizom, hogy majd a rostok besegitenek neki.

Szep napot!

Sofia
sofia
 
 


Cak gyorsan, mert lassan beájulok az ágyamba Kép

Fabri: Már Mondival is próbálkoztam anno, de aztán nem jött össze... Nekünk mindig kell ruci a csajomra Kép Juccal is állandóan boltolunk, de Vikka utolérte Pannát KépKép Szóval hátha...
Kajaügyben passz, nálunk minden megy, egy alma, egy banán után még sok szopi is, nem tudom hová teszi a csaj, mert nem hízik, csak nyúlik Kép

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Már megint mst estem ideKép

Oxi!

Bótolhatunk, de szerintem csajod minket is utolér lassanKép Jelenleg 80-86-os ruhákat hordunk és szerintem Pannó is. Vikka?

Fibi és mindenki!

Apa keresztbe szervezet nekünk programot, sajna baba club ugrottKép DE nem adom fel, csütörtökön újra megprószálunk eljutni, lehet bátran csatlakozni! Nagyon elszánt vagyok mivel úgy érzem Manka is igényelné a baba társaságot. Reggelente alig lehet kirángatni az oviból menne játszani a nagyokkalKép Ráadásul Zorán 1 évesen már bandázottKép

Mondiri!

Szóval Ti is itt vagytok a szomszédbanKép Klassz hogy visszavesznekKép Betti mikor kezdi az ovit. Olyan nagy már az a lány.
Köszi a börze infót, nem olyan sürgős csak gondoltam nem kerülgetem ha nem muszály.

Meskete!

Csongi etetése= Manka etetése. Nálunk is ez volt a módi, addig amíg azt a döntést nem hozta hogy csak a krémtúró és a rudi a megfelelő táplálék számáraKép Nem modhatnám hogy túl aggódom magam, mivel ugyi már második kőc. Ráadásul lassan 11kg, de azért helytelenítem és szeretnék rajta változtatni. Eddig Õ győzőtt hiszen olyan huncut nem lehet neki ellenállniKép

Sofia!

Jókor jött ez a feltöltődés, ilyenkor jobban bírja az ember az éjszakai tivornyákat, szopizásokatKép
Szerintem a tészta minden gyereknél bejön, legalábbis nálunk. Manka olyat mint: zöldség, főzi, gyümi nem igazán akar enni, tészta, tejtermék jöhet. Tejterméket meg még nem akarok olyan nagy mennyiségben és mindennap adni neki......

Fabri
fabrika
 
 


Sziasztok!

Meskete,
Betty is hasonlóképp kajált ennyi idősen Kép .
Aztán olyan másfél évesen ( vagy korábban, már nem is emlékszem ) kapott egy kis műanyag asztalkát székkel, rajzolás céljára. Na, Õ átszokott oda enni.
Tavaly tavasszal pakoltuk a garázst, és ami még a párom első lányáé volt, ilyen kis műanyag ülésemelő, na az előkerült, szóval azóta a nagyasztalnál kajál velünk.
Egy barátnőm épp ez miatt van bajban, ő soha nem hagyta úgymond maszatolni, egyedül próbálkozni a lányát, ebből kifolyólag nem is eszik egyedül, pedig idén már 3 éves lesz.

Betti,
Nyelvnyújtogatós Márk Kép
Mennyi idős most pontosan? Már csak a kajáltatás miatt kérdezem...

Hmmc,
Én sem adtam volna szívem szerint a kábelosoknak...ez a párom mizériája.
Párom nagyobbikja picit fiatalabb a Te nagyodtól, ő kilenc lesz, és 24-25 kiló. A KisCsaj eltökélte, hogy ő fogyókúrázik, nem akar meghízni soha Kép . Õ végülis ( legalábbis nálunk ) mindent megeszik, de akkora mennyiséget, hogy a majdnem 3 éves húga többet kajál nála. Pedig Betty sem egy nagy evő. Úgyhogy valahol ismerős a téma Kép .

Sofia,
Látod, tudtam én, Betty is mindig ezt a nyamnyogást csinálta éjszaka Kép .
Ha legközelebb mész Érdre, szólhatnál, mennék Veled Kép . Van ott nekem is egy barátnőm, de BKV-val és társaival kicsit nehézkes lenne az eljutásom...
Na jó, ez csak poén volt Kép !
De örülök, hogy ilyen jól sikerült a napod Kép .

Oxi,
Kikérem magamnak, Te nem jelentkeztél a boltolásra Kép !
De egye fene, megbocsátok Kép Kép !

Fabri,
Betty áprilisban lesz 3.
Elvileg akkor kezdené az ovit, de gyakorlatilag felveszik őt hamarabb. Most a könyvelő ill. munkahely visszajelzését várom, mikortól is vesznek vissza, aztán van 60 nap szabim, és ez idő alatt benyomnám Bettust.
Úgy néz ki, nem lesz gondom, imád az oviban lenni. Tesóm középsőjével lesznek egy csoportban, összevonva. Na, amikor van valami ünnepség, mi is mindig megyünk, és olyankor olyan ordításba kezd a Csaj, nem akar hazajönni.
Legutóbb a karácsonyi ünnepségen voltunk, na hogy ott is mit le nem rendezett?! Simán ott hagyott, megfogta az ovónő kezét, és bevonult velük a csoportterembe Kép . Szóval nem parázok, hogy nehéz lesz a beszoktatás. ( Ezt csak halkan, de nehogy majd koppanjak....Kép ).
Manka lassan 11???? Betty most üti a 13-at. Ne ijesztgess!!! Bár gondolom, és ha jól emlékszem, 1 éves kor után lassul a hízásuk. Nyugtassatok meg, hogy így van, légyszí!

Ma elvileg jönnek megnézni a kiságyunkat Kép . Nem bánnám, ha el is vinnék.
Betty, mintha érezné ( bár még nem tudja ), de végig aludta benne az éjszakát. Máskor meg éjjel mindig átkolbászol mellém Kép .

Na pussz Nektek!



Fabri,
okés, majd meséljKép Nekünk jobb is lenne a csüt, mert kedden jogara megyünk. Jövö csütörtök mennénk isKép

Oxi,
még a másik forumban kérdeztem, hogy komolyan keresel barter angol tanárt? Mert itt vagyok, ragyogokKép

KépKép
fibi
 
 


Fibi
Mi is angol tanárt keresünk a 10 éves lányomhoz, mert a régit Budán hagytuk. Nem tudsz ajánlani vkit a környéken, aki esetleg még házhoz is jönne.
hmmc
 
 


Sziasztok!
Sofia!
Tök jó egy kis csevej a barátnőkkel, feltöltődik az ember. És hogy a gyerkőc is ilyen jól birta kész főnyeremény az ilyen napok.
Én ma várom a barátnémat egy kis dumcsira. Szegénykének nem jön össze a bébi már a lombik felé tartanak vizsgálatok meg minden, elnézem a kölykeszt itthon, megszakad a szívem.
Mondi!
Hát ő még nagyon pici hozzátok képest, jan 23án volt 4 hós.
Szuper, hogy így bírja az ovit, biztos nem lesz nehéz beszoktatni. Bölcsis nem volt egyáltalán? Szerintem élvezik a korabeli társaságot, olyan kis vagányak lesznek, bár ahogy írod a csajszi éppen elég életre való.
Fibi, Fabri!
Várom a beszámolót a klubról, kiváncsi vagyon milyen korú gyerkőcöket visznek.

CSúcs ezek a kajálós sztorik. Ehhez képest a szopizás kész uncsi, pedig nekünk aztán kalandos volt az elején.
Na mentem
sziasztok
betti1977
 
 


Hmmc,
ajánlom magamatKép Viccen kivül: szivesen elvállalnám, Szadán lakunk, kocsim is van, el tudok menni (hova is kellene?Kép), csak olyan idöpont kell, hogy a férjem tudjon addig Bálintra vigyázni. A volt kollegaim közül nem vállal senki egyéni tanitvanyt, mert ott csoportos oktatasok folynak.

Betti,
okés, majd mesélek, de mi csak jövö heten tudunk menni, mert holnap a kedvenc védönénink varKép Mar mult heten kellett volna mennünk, de még vidéken voltunk.

Fabri,
végül akkor Nektek sem jön be a gödöllöi dokinéni? Mi otthagytuk, mert nem volt hajlando beadni neki az Infanrixet. Most Kovacs Ilonanal vagyunk, nekem semmi bajom (eddig) vele. Ma du megyünk is, mert B-nak több hete folyik az orra.
Akit meg ajanlottal az Örsön, sajna két hét szabin vanKép

KépKép
fibi
 
 


Fibi
Mi Õrbottyánban lakunk.
E-mail: eclipse@reply.hu. Írj, hogy megbeszéljük a részleteket, ne untassuk vele a többieket.
hmmc
 
 


Sziasztok!

Kicsit nagyon izgulok, ma lesz az első ovis-barátos-anyukás du. nálunk, szorítsatokKép Sül a sütőben a 3. féle sütiKép Program: szőlőhegyi kis koripályán fél négykor randi, korizás csúszkálás, majd uzsi nálunk + játékKép Ma 5 kisbarát+tesó+anyuka, holnap uennyiKép Kicsit túl nőtt rajtam a dolog ezért kellett 2 nap, mindenki jönni akart hozzánkKép Ha lesz este erőm mesélek.

Fibi!

Mi még mindig kijövünk a Katinénivel, csak hát azt érzem hogy 100%-ban nem meri felválallni a homeopátiátKép Másik amiért nem tökéletes mostanában mindig Tamás van helyette( fiatal doki), Õ is kedves de neki gőze sincs a homeopátiáról. Sajnálom hogy szabin van Gelléri dokinő, nekünk bejött és ami a lényeg homeoval 3 nap alatt rendbehozta a kőcöketKép
Védőnénit Te is kedveled? Dunakeszin tud homeos dokit, hétfőn említette, szerintem kérdezz ráKép

Betti!

Már 4 hós Márk isKép Nyelvnyújtogatás tényleg édesKép Amennyiben sikerál végre eljutnom baba klub, mindent infot megosztok veletekKép

Mondiri!

Háááát! Nem egy elveszett csajszi ez a BettiKép Szerintem sem lesz gond az ovival. Aztán majd Te is így jársz mint Én,: Zorán sérelmezi hogy csak a fél ovit hívtam meg korizni.Szerinte mindenkit elkellett volna hívni hozzánkKép
Betti csinos csajszi Zorán aki ugye mégis csak pasi most 3,5 évesen 15kg. Manka kicsit duci, de ebben az életkorban ez még édes, később már nem annyiraKép

Huss el, bepakolom a korikat a kocsibaKép
Fabri
fabrika
 
 


Fabrika: Nem semmi, amit bevállaltál. Kép Úgy látom kezdesz beilleszkedni Kép
Vikka most 74es rucikat hord, meg 80ast. De akkor tényleg nem sok átadnivalótok lehet. Kép

Fibi: Igen, én említettem az angolt, beszéljünk róla priviben. Első körben megírhatnád, mi, mennyi, hogy gondolod. Aztán alkudok némi barterrel. Kép Hol tanítottál?

Mondiri: Nem tudom hogy volt, akkor lett beteg Viki, egy ideig nem nagyon tudtam foglalkozni semmivel, aztán meg elmaradt. szita az agyam nu, bocs. De pótolhatjuk Kép

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Sziasztok!

Túléltem, este hét után távozott az utsó kis vendég. Lakás megmaradt, egy db.felhúzós sárkány adta meg magát csak. Kedvenc játék: mind az öt ovis a kiságyban tombolt mint kisoroszlánKép Most futok aludni mert azért elfáradtam és holnap jön a második rohamKép

Fabri
fabrika
 
 


Helló Csajok!

JOl beindultatokKép!
Csak életjelet adok, jol vagyunk, de ki sem látszom a sok k... bevallás mögül...már várom a 02.15-öt, mint a messiástKép (csak az a baj h 7-én oltás...Kép)

JO éjt mindenkinek, ha leegy ez a roham bővebb formában jelentekzem majd!

Kép
hencsi
 
 


Hahó!

Kiságy maradt Kép , na nem azért, mert szar, csak még volt 3 helyük, és még azt meglesik. Hátha...
Pedig Betty már rákészült az új ágyára Kép , kitalálta, hogy szedjük szét a kiságyat, és hozzuk át neki a másikat.

Fibi,
Szerintem még nem láttalak itt, szóval üdv Neked Kép !
Szadán merre....?

Betti,
Jól saccoltam Márkot, tudtam én, hogy 3-4 hós lehet Kép !
Én már ennyi idősen kajáltattam Bettyt....Kép ( ide inkább piruló arcocska kéne ).
Jó, nálunk ott volt a tápszerezés, amitől ugye odavolt szegénykém, szóval én ezért hoztam előrébb a kajáltatást.
Védőnőddel nem értenék egyet ( de nem ám megkövezni Kép ), attól még szopizhat továbbra is, ha egy nap egyszer megtömöd mással is, nem?
Nem, nem járt bölcsibe Betty, szerintem itt nincs is a környéken...max. magán, de hát végülis erre nem is lett volna szükségünk, csak ha idő előtt elkezdtem volna dolgozni.

Fabri,
Kicsit nagyon izgulsz Kép Kép ? Ezen jót mosolyogtam!
Hogy jött ez az ovis tali? Ki találta ki? Na és végül hogy sikerált?
Te sem vagy elveszett, csak bevállalós, úgy látom Kép !
Csinos Betty, óóóó, köszönöm! Csak nem egy leendő anyós szemével nézted Kép ?

Oxi,
Ne szórakozz, csak poénnak szántam Kép !
Ami maradt a börzézések után, megnézheted valamikor, bár még magam sem tudom, mi maradt. Majd meglesem tesómnál, mert ott tároljuk mindet.

Mai Betty-száj így a végére ( bocs Mindenkitől, de ez kihagyhatatlan Kép ): imádja Madonnát, főleg az új számát. Na, apája bekapcsolta, erre Betty bestartolt a konyhából, de még visszaszólt nekem, hogy:-Hallod anya, Szalonnát kapcsolt Apa! Kép Kép
Kicsit benézte a betűket...

Na léptem, jó éjt Nektek!



Nagyon benéztem valamit, most jelent csak meg Fabri és Hencsi itt előttem...

Fabri,
Látom, sikerülni sikerült Kép .
Szegény sárkány Kép .

Hencsi,
Örülök, hogy láthatunk Kép .
Kiscsaj hogy van? Nő mint a gomba, gondolom!
Várom a bővebb formát Kép .

Tényleg jó éjt!



Mmanka,
El vagy tűnve!
Ilyen sok a meló??
A mail-címeddel megdobhatnál újra, véletlenül töröltem...

Mondi



Sziasztok!
Fabri!
Gratula a bulizáshoz csak így tovább!
Fibi!
Jó tudni, hogy van egy angol profi közöttünk, én majd szeretném feleleveníteni az angolom ahogy a manó ad rá időt.
Tegnap estére betaknyosodtam, remélem átrobog rajtom. Már mindenki volt beteg körülöttünk csak a manó és én nem. Remélem ő kimarad a sorból.
Mondi!
Szerintem is örülne egy kis gyüminek, és ne képzeljétek hogy bekajáltattam almával, csak pár kanál levet kapott. De szerintem izlett neki. Nem akartam kiváltani vele kajálást de a védőnéni letiltott.
MÁr előre para, holnap 4.hós oltás. Azt mondta a védőnéni, hogy majd ott megbeszéljük a kajaügyet stb. Hát erre befizetek amikor olyan hamar kidobnak a rendelőből, hogy észre sem veszem.
Hencsi!
Jó munkát már nem sok van hátra 15-ig. Irigyellek ám, hogy ilyen jól be tudod osztani a csaj mellett, én még nem tudnék melózni. Amúgy jól vagytok, nem beteg? Csak pár szóban számolj be.
Na pusza nektek
BEtti
betti1977
 
 


Sziasztok!

A mai napom kb. 1 hét eseményeivel=KépKép

Reggel kicsit megtörtem szép új autómat, felakadt az első lökháritóm és majdnem árokban borultamKép A kukásautó nem fért el miatta történt a balulsikerált manőver, lényeg balfék voltam. Szerencsére eddig úgynézki nem olyan nagy a baj, de holnap nézi még át a kocsit a szerelőnkKép Nagyon kiborultam, 7 év alatt még megsem karcoltam 1 szem autót sem, erre a rég áhított kocsimat törömKép
A du. nagyon jól sikerült, gyerekek, anyukák élvezték, sütik finomak lettekKép Annak ellenére hogy félig shockos állapotban sütöttem őketKép
Este ovi, szülői est, amiről 22,30-ra értem haza. Nagyon érdekes volt, de ez egy másik stori majd elmesélem mert nagyon hosszú. lényeg kaptak Ovónénik hideget-melegetKép

Mondiri!

Waldorfban szokás így családostól ismerkedni, bulizni. Szerintem jópofa dolog, ez az 1 műkszik és jó az oviban. Azt ovis oroszlánok miatt nem sok hiányzott hogy megvegyük Betti kiságyát, de túlélteKép Igen egyszer anyósszemmel fogok nézni, nem kerülhetem el a sorsom= gyakorolokKép
Nekem is bejön az új SzalonnaKép

Hencsi!

Háááát! Nem irigykedem, kitartást.

Betti!

Szerintem sem gáz a gyümi kostolgatása, pedig szerintem mindkét gyermekem sokáig szopizottKép JobbulástKép

Fabri
fabrika
 
 


Hétfőn baba-mama tali lesz nálunk. Margitos topicokosok szoktunk összejárni kisebb-nagyobb babákkal. A gyerekek iszonyatosan élvezik a társaságot. Akinek van kedve azt szívesen látjuk.
hmmc
 
 


Sziasztok!
Hát hazaértünk a szuriról,a törpe a megpróbáltatások és a kúp után most alukál. Kérdésem lenne ismét ti hogy borogattátok a szurik helyét. Egy perc alatt kirúgja letornázza nem igen van ötletem.
Remélem nem lesz beteg a drága, mert nagyon szipog, de az orrából nem jön semmi. Én megint kiborultam a dokinőn. Megnézte a torkát, azzal a kézzel amivel gondolom az előtte lévőkét is, kézmosás előtte utána nuku. Ha eddig nem lett beteg a gyerkőc, majd most biztos az lehet. Védőnőnk persze nem volt ott, szabin van. 5en ültek bent a rendelőben, és mégsem foglalkozik senki a gyerekkel. Elképesztő.
Fabri!
Nagyon sajna a kocsi miatt, tudom milyen ideges ilyenkor az ember, de remélem nem nagy a baj. A buli miatt ügyes vagy. Főleg a sütik miatt. Én nem tudok sütni, bár mindig próbálkozom. Ált. a receptekre fogom.
Na lépek megnézem a kis szunyást
Betti
betti1977
 
 


Betti
Én szétvágtam egy zoknit és azt rá tudtam húzni a lábára.
hmmc
 
 


Hmmc!
Köszike ez jó ötlet, így csinálom.
Itt van néhány tegnapi kép, az új szerzeményben, és egy nyelvnyújtogatós.
BEtti
Kép
Kép
betti1977
 
 


Fabri,
hu, ez szörnyü lehetett, sajnalomKép
igen, védönenit mi is nagyon szeretjükKép
Katinénivel mi is jol kijöttünk, de szerintem sem meri felvallalni a homeopatiat, és mi elsösorban ezért mentünk hozza. Az Infanrixes esetet meg mar irtam.
Nagyon belevalo csaj vagy, hogy igy szervezkedsz, ismerkedsz, stb. Én biztos valamit nagyon nem jol csinalok, mert 2 és fél éve lakunk itt, és még nem sikerült baratokat szerezniKép Ismerös van több is, de olyan igazi összejaros nincs...

Mondiri,
Szadán a Panoráma utcában lakunk, a MargitanKép
Amikor bejelentkeztem közétek, asszem Te pont "hianyoztal" kicsit, azért nem üdvözöltük egymástKép Aztan meg mi mentünk el 2 hétre a szüleimhez Bajára.

Oxi, Hmmc,
mélt irok még maKép

Betti,
profi nem vagyok, csak diplomáztam belöleKép

KépKép
fibi
 
 


Betti,
nagyon tündériKép
én csak Árnika balzsamot kentem a szuri helyére, valahol olvastam, hogy nem szükséges borogatás.

KépKép
fibi
 
 


Oxi,
Szadan tanitottam egy magancég szervezésében, ma mar kinötték magukat, és Gödöllön nyitottak nyelviskolat is. Felnött és gyerekcsoportjaink is voltak.

KépKép
fibi
 
 


Fabri: Jajjteszegény! Kiheverted már? Ugye nem lett nagyobb baj?

Fibi: Nekem nem jött mail.

Betti: Én sosem borogattam, nem tudom, hogy lehetne Kép De látom kaptál jó tippet Kép
Akkor persze a kajáról gondolom szó sem volt oltáskor?

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezes, meseles!

Lena ismet beteg...no comment, ifen ez a 3. ha jol szamolom, csak anyatejes es duci rendesen, nem ertem en ezt, tutyim tele van az fix az orrszivasokkal!edden lesz elvileg az 5 hos oltasa, nem tudom beadjak-e, de jovo het utani kedden meg Matet viszem a bo 2 eves kontrollra es ekcema kremet feliratni, masnem akkor majd Lenat is beoltjak.

kepzeljetek:most fixaltam le, marc 15-en kimegyek Lenaval 4 napra Irorszagba egy ott elo baratnomhoz latogatoba!hivott es parom gondolom latva, hogy lemerultem, ajanlotta, hogy ugyan szaladjak mar ki, toltodjek fel.S marc. 15 miatt aznap samsungban o sem melozik, igy kivisz a repterre, csut-pentek valahogy lefarag a munkaidobol, hogy hozza-vigye matet a bolcsibe, s vasarnap kijonnek elem szinten.Igy csak a hatizsakom es babaocsit viszem magammal, illetve a lanykat.Ha nem lesz ismet beteg!Jaj, remelme osszejon, 25 e ft-a jegy oda-vissza, szallasom ingyen, szoval valahogy kipreseljuk!Olyan jo lenne, ugye osszejon?????

Ma a bableveshez juhturos pogit csinaltam, MAtenak ugy izlett, hogy egesz delutan pogacsat ragott (kalacsnak hivta) es amikor elaltattam, az agyba sugta nekem, hogy o meg ker.mondtam, hogy majd reggel kap meg.

Szep napot holnapra!

Sofia
sofia
 
 


Sziasztok!

Péntek-szombat még vendégeink voltak, tegnap pedig csak simplán lusta voltamKép
Kocsit kihevertem, kár értéke kb. 50ezer, szóval nem a világ vége, persze azért picit még bánt a dolog.
Manócskák már megint szörcsögnek, köhécselnek. Tegnap kicsit elszomorított a havazás, nagyon várom a tavasztKép
Ma pihi van itthon,Zorán hétfőn nem megy oviba ,valmiért ilyenkor jobb neki itthon.

Betti!

Oltás után minden rendben? Dokinéni nem semmi, kézmosás nem divat?

Sofia!

Lénának jobbulást, szorítok hogy összejöjjön az utazásKép

Oxi!

Annyira fáj a hátam, dolgozgatsz mostanság?

Fabri
fabrika
 
 


Sziasztok!
Sofia!
Gyógyulgassatok. Mi is taknyosan mentünk a 4.hósra és gond nélkül megkapta. Jobb előbb túl lenni rajta szerintem. Utána kapott két kúpot és ez a betegségnek is jót tett, szuperül kialudta. Nagyon szurkolok az Írorsz miatt és nagyon irigyellek, én is menni akarok valahová!!! Biztos összejön.
Oxi!
Persze hogy nem esett szó a kajáltatásról, csinálom én úgy ahogy gondolom és az egész orvosi, védőnői kar le van sajnálva.
Örömmel jelentem, hogy meggyógyultunk és két napja reggel fél nyolcig szunyókálunk. Ezt a szokást megtarthatná a drága.
Na lépek
pusszancs
Mondi???
Már megint merre csavarogsz?
betti1977
 
 


Fibi!

Nekem azért az ovi segít az ismerkedésbenKép Próbálok nyitott lenni, mert tudom jó amikor az ember mamikkal tudja megbeszélni a "gyerekes" gondokat. Vannak napok amikor nem érted miért fontos felkelned, tevékenynek lenned hiszen minden nap ugyan olyan, ilyenkor is jó néhány biztató szó. Mivel ilyen napokat nem szeretnék, ezért mindig aktívkodom, mikor kicsit bezártnak érzem magamKép

Fabri
fabrika
 
 


Fabri: A héten szabin vagyok, úgy néz ki bekaptam valamit, 38 fokos lázzal keltem, és holanp anykám is jön, vasárnapig marad. Ha a jövő hét jó, méljünk.

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Fabri,
ezt jol leirtad. Én is a nehéz napokon igyekszem minél tudatosabban lefoglalni magam különbözö tevékenységekkelKép
Csüt-ön jöttök a baba klubba Veresre? Jol tudom, hogy fél 10-kor kezdödik?

Oxi,
nem értem, miért nem ment átKép Probálom majd ujra.

Sofia,
Irorszag szuper lenne! Biztos összejönKép

Mi is ma pihenünk, a pesti programos hétvége után. Holnap meg jógára megyünk, már jó rég voltunk Bálint megfázása miatt. Nagyon várom márKép

KépKép
fibi
 
 


Fibi,

Milyen jogara jartok es mikor van?S milyen a baba-mama klubb?Mit szoktatok ott csinalni?Nagyon osszeszokott a csapat vagy lehet/erdemes csatlakozni?

Ma atjott 1 szomszedasszonyom delelott es ittunk capuccinot es olyan, de olyan jot beszelgettunk, tok jol esett!
Aztan a szomszed utcabol atjott egy volt kolleganom es vele folytattam a csacsogast, igy ma nem sok kozmunkat csinaltam delelott, de ma kifejezetten jol esett beszelgetni.Delutan kicsit belehuztam az itthoni teendokbe, igy azert haladtam, fozni nem kellett, maradt meg babelves tegnaprol.
Most probalok utana jarni, hogy Lena elmulik mar 6 hos, ha megyunk repulovel, s hogy hol is kell ulnie a gepen?Az olembe vagy opciolent a babahordozoba ha viszek fel?Nem tudjatok veletlenul?

Sofia
sofia
 
 


Hahó!

Betti, köszke a hiányolást, de nagyon összejött minden...
Anyu szombat reggelre rosszul lett, olyan tünetei voltak, mint az infarktusainál Kép .
Úgyhogy egyből hívtam az ügyeletet, aki azt mondta, hogy időjárás-változástól van...
Hát nem tudom, ez elég érdekes lenne. Mindenesetre ma megyek a körzeti dokihoz, kérek Neki időpontot a Misszióba, mert ez engem nem hagy nyugodni. Végülis már jobban van, na de soha nem lehet tudni...

És megint Betti Kép ,
Így van, a kajáltatást úgyis Te érzed, én is csak segíteni próbáltam az én tapasztalatommal...Kép
Borogatni én mindig azt csináltam, hogy szuri helyére borogatás ( volt, hogy popsitörlő Kép ), és ezt lekötöttem kendővel, vagy rongyzsepivel. De ez a zoknis megoldás is tecc Kép .
Márk bébi irtó sokat nőtt! Nagyon helyes a pofija, pár év múlva meglátod, hajthatod a csajokat...Kép

Fabri,
Szegény tütü Kép , és szegény Te Kép .
De látom, kihevered...
És látom, a buli is jól sikerált Kép ! Még hétvégén is tartott...és nekem mondod, hogy itt mindig buli van Kép ???
Gyerkőcöknek jobbulást!

Fibi,
Nem vágom, melyik az az utca...Kép

Sofia,
Drukk hogy összejöjjön Írország! Most mit mondjak...irigyellek!
Van egy baráti pár, ők Ausztriában laknak, és fűzik az agyunkat már mióta, hogy menjünk ki hozzájuk egy hétvégére legalább. De soha nem jön össze...Kép
Jobbulást Lénának!

Menek nőcik, ezeregy a dolgom...
És igyekszem adni a régi formám, csak drukkoljatok Anyu miatt!

Pusszanat!



Sziasztok!

jajjdenagyon bajban vagyok, segítsetek nekem légyszi!
Gégegyulladásom van, muszáj antibiot szednem, addig nem szoptathatok. Milyen tápszert vegyek? Vagy erről a gyerekorvost kell megkérdezni? És ugye pohából már lehet, mert a cumisüveget nem fogadja el, meg a csőröset sem.

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Oxi,
Szerintem mindenkepp vedd fel a kapcsolatot a lll ligaval (www.lll.hu) es beszelj valami szoptatasi szakemberrel, nagyon jo otleteik vannak es rengetegen fordulnak hozzajuk.
Ha tenyleg nem szabad szoptatnod, akkor fejjel es fejjel, hogy legyen utana ismet elegendo tejecsked es visszaalljon a rend.
Tapszert pedig gyerekdokial, de ha meg nem kapott, keszulj, hogy nem lesz egyszeru elfogadtatnod vele!
Szoritok es kitartas!

Sofia
sofia
 
 


Oxikám,
Gyors-gyors jobbulást Neked!
Tápszert szerintem is gyerekorvossal beszéld meg, Sofiával ellentétben ( Bocs! ) én meg azt mondom, hogy lehet, egyből rákap Kép . Ha mégsem egyből, akkor is muszáj lesz ennie, mert éhes marad...
Én is kitartást küldök, jó sokat!!
Poharazást megpróbálhatod, elvileg lehet. Tényleg nem fogadja el egyiket sem?



SZiasztok!

Oxi!

Beszélj igen a dokival, de ne tápot hanem nestlé sinalacot(tejpép) írass fel, mert a tápok kesrrűek meg izetlenek ez viszont édeskés, ezt elfogadja tej után is a lánykád majdKép
(onnan tudom h 1 barátnőm járt nemrég ugy a csemetével, hogy nem ette a tápszert, kiprobálták ezt és semmi gondja azota.

Lányok!

Ma voltunk 3 hos oltáson, fel vagyok háborodva a dokinőn és az egész kocerájon, nem részletezem, de ha sűrűn beteg lesz a gyerek muszáj lesz keresnem másik dokit....
Beborogattam a lábát, ettünk meg cirokáztunk, most alszik, figyelem hogy megy e felfele a hője, ha igen csak akkor akarok kupot adni....

Mondi!

Drukkolok anyukádnak nagyon!

Heni és Ajsa

Kép
hencsi
 
 


Sziasztok!

Mondi!

Mi van anyukáddal? Remélem nincs nagy bajKép

Oxi!

Szegénykém, hangodat is elvitte a cica? Tápiügyben nem vagyok illetékes, mi is csak probálkoztunk de csajom már nagy. Cumisüvegből inni Zorán sem tudott soha.

Heni!

Mi történt a dokinál, csak nyugadtan részletezd!
Ajsa hogy birta a szurit és az anyukája? Én is csak este adtam kőcöknek kupit ha szükség volt rá.

Fibi!

Elméletileg a csütörtök baba klub jó nekünk, de nem akarom elkiabálni. Manók már jobban vannak, holnap már megy Zorán ovibaKép

Csajszik, van 1 szem üres du.-k a fiam pedig vendégeket szeretne, nincs valami ötletetek?
Eredetileg jöttek volna régi barátai, de lemondták. Kint trutyi idő van kori kilőve, ovis barátja nincs otthon.......Megyek megnézem a veresi és a gödöllői honlapokat hátha.....


Fabri
fabrika
 
 


Sziasztok!

Köszi a tippeket, mindent meg fogok próbálni Kép Viki pohárból nagyon szépen iszik, úgy hogy szerintem az lesz. Ma sajnos pont nincs a dokinő, úgy hogy antibio marad holnapra, ha Apa is beleegyezik (Kép). Vettem olyat, ami recept nélkül kapható, de ha nem muszáj nem adok neki. Mondjuk a láz is nagyon viszi el a tejem. Kép

Fabri: Igen, apa tegnap poénkodott is, hogy milyen jó dolga van neki Kép

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Sziasztok!

Temészetesen mi is újfennt betegen! Kép Semmi komoly, csak úszunk a t.konyban.
Esemény annyi történt, hogy Csongi úr 1 éves lett! Kép
Voltunk tegnap méreckedni. 9 és fél kiló és 75 cm. Vékonyabb és magasabb, mint Boti volt annak idején.
Írtátok a múltkor a súlyproblémákat a gyerekeknél. Hát nálunk meg pont az ellenkezője a gond, hogy Boti túl sok. 26 kiló, 4 éves lesz a tavasszal. Úgyhogy most első körben csinálnak nála egy vérvizsgálatot, nincs-e cukor, vagy valami más gond. Bár szerintem nincs semmi szervi eredetű bajunk, csupán annyi, hogy sokat eszik és keveset mozog. Ráadásul azt sem mondhatnám, hogy nassol, vagy ilyesmi, hanem rendes kajából vág be irdatlan mennyiséget. Abban is reménykedem, hogy nyáron majd többet mozgunk, jövőre beíratom úszni stb... Bár Apja is ilyesmi alkat, tuti örökölte, ezzel jobb, ha megbarátkozok...

Fabri! Autó Kép

Oxi! Nekem sajnos nincs ötletem tápi ügyben, mivel abszolut tapasztalatlan vagyok e téren. Nem talált a doki olyan antibiotikumot, amit lehetne enni szopi mellett? Én felfázásra a mútkor kaptam antibiotikumot és szoptathattam mellette. Minden esetre drukkolok, hogy minél hamarabb rendbe gyere és a szopi is visszaálljon utána!

Mondi! Remélem Anyukáddal semmi komoly nincsen! Jobbulást neki is!

Betti! Tündéri ez a gyerkőc! Kép

Hencsi! Dokitok Kép Én Dunakeszin tudok magánt nagyon jót, ha érdekel megadom a számát!

Sofia! Jobbulást nektek is és remélem összejön Írország! Nekünk is laktak kinnt ismerőseink, mutattak képeket, nagyon szép az ország!

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: