Exdeus, a mi esetünk nagyon egyedi, mármint hogy picike volt a gyerek. Mert régen még átlagosnak számított egy 2,8 kg súlyú babácska, ma viszont már 3,5 kg körüli a norma
Egyébként felesleges 56-osnál kisebb rucikat venni, 56-osból sem kell sok, tényleg nagyon hamar kinövik. 56-osnál kisebbet én nem is láttam üzletben, nekünk is ez az egy darabunk volt, amit a barátnőmtől kaptam, nem is tudom honnan szerezte.
A baba miatt ne aggódj, kis "élősködők", elveszik, ami kell nekik. Én mondjuk nem fogytam, de még nem híztam semmit a terhesség eleje óta, de volt rajtam átalakulandó
)
Drukkolok, hogy oké legyen minden a diabetológián, írj, hogy mi volt!
Katus, neked is gondod van a cukroddal, vagy csak alapból nem eszel hat után? Mert akkor le a kalappal, én ezt sosem tudtam megállni. Mondjuk az életritmusunk (pontosabban a férjemé) sem olyan, hogy be tudnám tartani. Mert este hazajön, és még 8 és 10 között tuti vacsorázik, én pedig nem bírom, hogy csak nézem
Gratula az ignishez, én nagyon imádom. Sokan mondják, hogy kemény a váltója, én pont ezt szeretem, hogy érzem, hogy váltok.
Adi, ha kicsit nehezen is, de kivettem a babót!
Nagyon édes. Most is kicsit irigykedem Rád, hogy tartjátok a nagy bejelentő körútjaitokat. Ez is olyan szép időszak.
Banya, nem irigyellek majd a bejelentés során. Biztos nem fog a plafonon röpködni a főnököd... De ezzel foglalkozz majd a legkevésbé. Anno engem is nehezen engedtek el, mielőtt eljöttem még megkérdezte a főnököm, hogy hogy gondolom, mit fogok csinálni (szakmailag) három év múlva? Mondtam, mit tudom én?!?!?!, hol lesz a cég három év múlva...
Mézgombi, szerintem nagy átlagban lehet bejön a pocak formája és a baba neme közötti összefüggés. Természetesen nem 100%-ban, de a környezetemben általában igaz volt
Édes az unokaöcséd, szép hajjal született. A szülésfelkészítőn az apukák figyelmét direkt felhívta a szülésznő, hogy a legtöbb kisbaba kék szemmel születik, ami később változik. Így nagyon megkéri őket, hogy ott a szülőszobán semmi esetre se vonjanak le messzemenő következtetéseket, mikor megszületik a babájuk...
Kisvirág, januárban volt két éves. Holnap megpróbálkozunk egy miniovival...
Szilvi, lánynevünk jelenleg Virág
, a fiunknál is ez volt az alternatíva. Nektek, hogy fogják hívni a lányzót?
Bár épp a minap jutott eszembe, hogy kell azért tartalékba egy fiunév is, mert sosem lehet tudni, és ne a szülésnél legyek bajba
Doren
24+2