Sziasztok!
Kisvirág,
eszedbe ne jusson!!!
Nekem elképzelhető, hogy volt egy kis tüdőgyuszim Karácsonykor, de nem engedtek szűrni, csak meghallgatott a tüdőgondozóban a doki néni
!
Norwell,
pihenj sokat!!! Jobbulást!
Ma voltam uh-on. Most már boldog vagyok, de amikor kijöttem, szinte ölni tudtam volna, úgy felhúzott az aszisztes nő.
Boldog vagyok, mert a méretei szerint minden oké a babával. És igazából ez a legfontosabb
! Apa is látta és láthatóan Õ is örül.
A doki szerint 11+5 a baba. A menszesz szerint 11+6 (amit ugye néznek), de a fogantatás szerint 11+5, tehát pont stimmel. Bár 1 nap ide-oda nem számítana egyébbként sem.
A következőket tartalmazza a lelet:
CRL:45,6 mm
NT: norm 0,9mm Ez mit jelent?
orrcsont ábrázolódik Ha nem látszana az down korra utaló lenne. Ugye?
Singularis: x Ezt szintén nem tudom. Talán, hogy egy gyerek? (Pluralis-nál nem volt X)
Kaptam videót. Talán ha 1 perc van rajta, akkor sokat mondok. Mondjuk én is hibáztam, mert a kazi nem volt kicsomagolva, és mire a párom kibontotta, vagy fél perce már nézett.
Délig éheztem, mert csak akkor jutottam el a vérvételre, pedig már 9-kor ott voltam
. Sőt szomjaztam is, mert összefutottam az uh-on egy ismerőssel aki a második babát várja és azt mondta, inni sem szabad. Sztm. hülyeség, én még ilyet nem hallottam, hogy labor előtt nem szabad inni?! De én hülye betartottam.
A 22-es sorszámot húztam, de 9-től fél 11-ig senkit nem hívtak be a várakozók közül. Csak olyanok mentek be, akiket másik rendelésről küldtek át. Még jó, hogy a férjemet visszaküldtem dolgozni. Agybajt kapott volna. Mielőtt sorra kerültem volna telefonáltam neki, így Õ sem maradt le. A várakozástól nem voltam ideges, de a nővér a bunkó modorával úgy felidegesített, hogy a párom nem győzött nyugtatni. Ráadásul fotót is kértem. Nem kaptam.
A csaj csak vigyorgott, hogy ez van. Húúúúúúúúúúúúúúh!
Mindenesetre, tanultam az esetből, és addig nem fekszem le, amíg a kicsomagolt kazit nem adtam oda és tudatosítom bennük, hogy FOTÓT is kérek.
Banya, egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy nem kaptál képet. Sőt semmit. Én természetemnél fogva elég bátortalan vagyok, de itt... Karmokat ki! Agresszíven előre! Különben le vagy sz@rva. De ez általános megállapítás is lehet az egészségügyre. Csak azért háborgok, mert ritkán járok ilyen helyen és ilyenkor meglepődök, elkeseredek és dühöngök.
Már értem miért kell járnom magándokihoz. Ami ott van, én azt normálisnak tartom, semmi rendkívüli. Vagy még is az, ha embernek néznek?
De már minden oké! A babával is eddig minden stimmel!
Bocs, a kifakadásért, de jó volt leírni.