Sziasztok!
Tobbet nem leszek olyan hosszu
Szti!
Kislanyod gyakori pisileesenek oka engem is eerdekel. Tipp: olyasmit eszik, amitol gyakrabban kell neki. Pl. az ananaszrol a multkor azt olvastam, h kismamak este fogyasszak, mert vmilyen vizvisszatarto (? nem emlekszem pontosan) hataasa van, ami segit az ejszakakat ataludni. Kiprobaltam (nem vagyok kismama most), de nekem folyton szaladgalnom kellett utana. Lehet ilyen hatasa vmilyen E-nek is, vmilyen eelelmiszeradaleeknak.
Klara!
Lili Szentivaanej elott szuletett egy nappal.
szoval 4 h�nap van k�zt�k.
A homeopatia most teenyleg nagyon megy, neheez igy "kritizaalni", ezzel a jelenseeggel maar talalkoztam. Azzal is, h mondom, h tudom, h rossz hataasa van, ees az illeto nem hallja meg, amit mondok.
Pedig szaamomra egyre inkabb ugy tunik, h hihetetlen szerencsees helyzetben vagyok. 2002-ben elkezdtem foglalkozni az agykontrollal. Tanfolyamra nem mentem el, mert nem akartam aartani vele Lilinek, akit akkor vaartam (!), de a konyvet elolvastam. Keesobb probaaltam alkalmazni. Magamon, gyerekemen is. Volt, ami bejott.
De paar honappal keesobb visszautott. Rendszeres reemalmaim voltak.
Talalkoztam valakivel, aki elmondta, maar sok olyan embert laatott, aki ilyen dolgokba belehulyult. De ezt is tobbektol is hallottam maar, itt az volt eerdekes, h a pasi pont azt a tunetet emlitette, ami velem is volt.:
Almomban lattam magam a lakaasban, az aagyban, a ferjem mellett, de nem tudtam felebredni.
Viccesnek hangzik, de rettenetes remulet, amikor harmadszor hiszed azt, h felebredtel, es meeg mindig nem!
Bocsi, nem ezzel kellett volna kezdenem, mindjart a fizikaiakrol is...
Szoval azert eerzem magam szerencsesnek, mert azota ha barmilyen okkult dolog kozeleebe megyek, azonnal (1-2 napon belul) jelentkezik ez a tunet.
Ugyanigy jaartam a feng shui konyvvel es a napi horoszkop olvasassal is.
Ilyenkor az ember nem kivanhat maast, csak h probaljatok inkabb az een kaaromon tanulni, ne kelljen nektek is veegigszenvedni egy utat feleslegesen - de ez igy tul egyszeru lenne... sajnos senki nem kerulheti el a sajaat sorsaat, a sajaat vargabetuit. Vagy meegis?
(muszaaj ilyesmikre pazarolni kozos eronket, amikor annyi fontosabb ceel van, amit meg kellene valositanunk?!)
Fizikai:
A sajaat es egy jo ismerosom eseteerol tudok biztosan, plusz meeg egyvalakirol hallottam: a szulees utaan arnica-t kaptam, aminek szakadt, teepett szeelu sebek eseteen gyors verzescsillapito hataasa van. A lepeny levalasakor kellett. Viszont ebben a 2-3 esetben az torteent mellekhataaskent, h netekig nem volt eleeg anyatej.
Ez nekem meeg kevees volt ahhoz, h kidobjak mindent, ahogy tettem, de hallottam egy maasik sztorit is (remeelem nem toled, Klara, ha igazibol nem Klara vagy
). Eszerint egy Anyuka a kb. 5 eves fianak kohogesre adott homeos bogyot, a gyerek pedig attol kezdve bepisilt ejszakankent. Addig maar majdnem szobatiszta volt.
Most az een Botim 6 eeves es szinteen minden ejjel bepisil, een is adtam neki tobbszor bogyokat.
Emiatt (sem) nem megy jovore suliba - persze olvas, szamol, ir.
Igen, ennek ezer mas oka lehet, eleeg zurosek vagyunk mi magunkban is. Hamarosan megyek vele kivizsgalasra, majd megirom mi volt.
Bocsanat, h megint sokat voltam, lehet ugrani...
U.i.: a sulikerdes meg fog oldodni, mert ki fogom iratni. Egyenlore nincs kedvem iskolaaba menni vele (nekem!!!), annyira nem akarok talalkozni a helyzettel, a tn-vel.
Ilon
szmaake