Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat!
Trita,
köszi! A kutyus még nem aktuális, még kerítést kell csinálni, stb..., de remélem egyszer majd lesz.
Exdeus,
babahordozó: én nem értek hozzá, nincs tapasztalatom, de simán elhiszem, hogy nem tesz jót az újszülött babának. "Logikusan gondolkodva: miért lenne ilyen kocsi - és egyébként maga a bébihordó, ha árt? - ha vmi márkás, abban már lehet?" Sztm. nem az határozza meg az üzleti életben, ha valamit lehet kapni akkor az ártalmatlan. Még a MacDonalds sem zárt be, cigit, colát,...stb is lehet kapni. Tudod, kereslet-kínálat.
Az ár sem feltétlen a minőséget tükrözi (sajnos), hanem amennyiért el lehet adni a terméket. De azért nem akarom eldramatizálni, valószínű mi is fogunk venni, de nem abban altatom a gyerekemet. A néhány hónapos babát csak a legritkább esetben rakom bele. Már csak azért sem érdemes eltúlozni, mert gondolom, hogy az anya karjában sincs ideális körülmény a gyerek számára, már mint gerinc ügyileg, pedig sokat ott lesz.
diabetológia: sajnálom, hogy nem jók az eredményeid
.
gyerek neme: ezek az apósok! Mondjuk nálunk fordítva volt! Amikor 10 hetes voltam (jan. 22-én) mondtuk meg anyósoméknak a "jó hírt". Azon kívül, hogy a plafont verdesték örömükben após mondta, hogy Õ nem szeretné megtudni előre a gyerek nemét, mi meg közöltük, hogy szeretnénk. Na az nem járja, hogy mindenki tudhatja, csak Õ nem! Nem szabad másnak sem elmondani...
Satuk,
hát ez a nyelv kidugás...? Szuper érzés lehetett! Már megint irigykedem ?!
Szerintem is jó, hogy leírjátok a babakocsis igényeiteket és tapasztalatotokat. Legalább az ember tudja, hogy milyen szempontokra figyeljen, mi a lényeges.
Én még nem nagyon néztem..., de mindenképpen nagykerekűt szeretnék, nálunk elég terepes viszonyok vannak. Az, hogy vízszintesig dönthető, vagy tolásirány váltásos (jól írtam?), nagy kosár, befér-e a kocsiba... csak kamélázok, hogy mik vannak
! Az, hogy a kereke bolygósítható, mit jelent, mire jó? Helyben könnyen megfordítható? Jól sejtem?
Banya,
merre vagy? Mi újság veletek?