Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mindenkinek!

Nikinozsó: Mgtudhatjuk Gilice kislánykáinak keresztnevét? Én olyan kíváncsi vagyokKép Természetesen megértem,ha ezt ő fogja elmondani későbbKép

Rayo: http://www.mondoka.lap.hu/

Simineni: Köszi a képeket, mostmár abszolut megnyugodtamKép Nagyon tündériek a kis pocókásokKép

Szuperboszi: Nagyon jó nektek, hogy korizhattatok. Boldizsár tudja, hogy hogyan könnyítheti meg a maga helyzetétKép

Gergő még nem fordul meg, hanem a lábával lökdösi magát oldalra. És olyan jó, hogy így nézelődik, mert akár 5 percet is kibír a kiságybanKép

Ma a Süsü a sárkányt adtuk elő apával Gergőnek. Apa volt a "jókirályfi", én meg a "búskirálylány".
Gergő egy ideig óriásra nyitott szemmel nézett minket, majd legörbülő száj és hüppögés. Össze-vissza puszilgattukKép

KépKép
KépKép
kelimoni

A Gilice családnak Nagyon-nagyon boldog és örömteli életet kívánok! Kép Kép Kép

Süni: Nagyon szépek a képek! Kép

Simineni: Olyan édesek! Kép

Kelimoni: Nagyon ügyi a kisfiad!Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok

Rayo
http://www.nchungarians.org/gyerekek.htm
Holnap este küldök kottával mail-ben.Kép

Mindenkinek köszönöm a dícsérő szavakat.
Felkerültek a falra, de még füvet és egyéb kiegészítést igényelnek. Sajnos most nem lesz időm, mert két hét múlva farsang lesz az óviban és addig szülőik, nyílt napok, fogadóórák és egyéb reggeltől estig tartó programjaim lesznek.

Már csak egy hét és találkozunk!!!!!!
Kép

GILICE
Sokat gondolunk Rátok!
KépKép

Kizsó
Olyan rég írtál.Kép

Idusamoja
Van már neted?Kép

Rkata
Rég nem hallottunk felőletek!Kép

Szép hetet mindenkinek!
Süni
süni_renóca

Sziasztokk!

A Gilice családnak sok boldogságot kívánok szeretettel! Kép

Süni! Annyira ügyes vagy! Kép Nekem egyáltalán nincs kézügyességem. Kép

Kelimoni! Nagyon ügyes Gergő! Kép

Szuperboszi! Elképzeltem Bobót, ahogy húzatja magát!Kép
Nálunk a fiúk jövő héttől mennek korizni az ovival, kiváncsi leszek majd a reakciókra. Bár ahogy elnézem őket, még a dr néni a jövő héten nem engedi őket közösségbe. Majd holnap kiderül.
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, csak hétvégén anyóséknál voltunk. Én majdnem nem mentem, mert Zsófi beteg, de aztán csak elindultunk. Kép Sajnos, mert egyáltalán nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szerettem volna. Na mindegy, ez hosszú...

Süni: Olyan aranyos vagy. Ha már egy pár napig nem jelentkezem, te már hiányolsz. Köszi! Kép
Nekem is nagyon tetszik amiket készítettél. Jól emlékszem, hogy régebben azt írtad, ha valakinek kellene a minta el tudod küldeni? Megtennéd? Légyszi, légyszi... Kép

Gilicééknek én is gratulálok a babákhoz! Kép

Ildiko: Emilke még ma este megy, remélem! Kép

Én is nagyon várom már a koncertet! Idejét sem tudom már, hogy mikor voltam utoljára egyáltalán kiöltözve... Kép

kizsó

Szuperboszi! Kelimoni!
Nagyon köszi a webcímeket! POnt ilyenekre gondoltam!Kép
Kép

Kép
rayo

Süni!
Az előbb még nem volt itt a hsz-ed! Neked is kösziKép
Kép

Kép
rayo

Szuperboszi!
Ez enyimek is imádnak korizni, csak ritkán jutunk el, mivel minden második hétvégén dolgozom.
Kelimoni!
Nagyon ügyes a kisfiad.
Süni Renóca!
Én még nem dicsértelek meg, de nem marad el. Nagyon jók a képek, leendő picurkátoknak lesz mit nézegetni.
Kizso!
Jobbulást a leányzónak!
Gilicééknél remélem minden rendben van. Drukkolok nekik, hogy minél előbb otthon legyenek a babók.
Mivel a koncertjegyről lemeradtam, de nagyon szeretnélek megismerni benneteket, lehet, hogy a koncert előtti cukrászdázásra csatlakozok hozzátok. Ha nem gond.
simineni

Sziasztok Lányok!

Simineni! Írsz nekem mailt? Csak, hogy lássam, mi az emailcímed, mert írnék választ... Kép
Az enyém: torekykati@vipmail.hu

Már csak egy hét!! Kép Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Én is ajánlanék: www.egyszervolt.hu
nem csak dalok, mondókák, mesék, hanem aranyos animációk is vannak ittKép
+1: Forrai Katalin: Jár a baba, jár c. könyve mondókákkal

Jaj, Sünike, SOS: a lányom a farsangon cica szeretne lenniKép
kutyus jelmezt kapnánk kölcsön, de cicát magamnak kell készíteniKép kézügyesség minimális, varrógép lomtárban. Nincs ötleted? (febr. 24-re kell)
mera

Sziasztok!

Kelimoni: Ja igen, emlékszem is, hogy régebben meséltél arról, hogy anyósod vigyáz a két gyerekre.
Hát, lassan tényleg futóbajnok lesz a fiam KépNagyon élvezi a járkálást, most már egészen ritkán ereszkedik négykézlábra.
Én úgy emlékszem, hogy Gilice még azt mondta, hogy Sára és Hanna lesznek a lányok. Ha visszaolvasnék, biztos megtalálnám azt a hozzászólását, de most annnyira nincs kedvem Kép

Simineni: Nagyon aranyosak a pocakosok!!! Kép Bízom benne, hogy Amneris valami jó e-mailt írt neked ;) és ott tudsz majd lenni a koncerten is.

Steiff: Eddig még nem volt topictalink, de úgy tudom, hogy tavasszal szeretnénk egyet.

Szuperboszi: Rendesen, korcsolyával? Boldizsárnak hol lehet ilyen pici méretű korit kapni? Te is tudsz csúszkálni a jégen?

Kizsó: Oké, átjött a leveled, köszi!

Merához hasonlóan én is segítséget kérnék Tőletek! Vivien lepke szeretne lenni farsangon. Ötlet??? Köszi előre is Kép

Jaj, ezt el kell mesélnem: Vivien ma hazajött az oviból és elkezdett játszani. Egyszer csak azzal áll elő, hogy "Anya, legyek keresztanya?" Mondom: "Igen, legyél." Kis idő múlva: "Anya, legyek keresztmalacka vagy keresztmicimackó?" KépKépKép
ildi_ko

Ildikó! Nem kellett neki kori (nekünk anno picike korink kétélűben volt, cipőre szerelhető, de már az is nagyobb méret), csúszott a cipője rendesen, ezért nem is volt hajlandó lépkedni, csak kiterült, mi meg kétoldalt fogva húzhattukKép
szuperboszi

Sziasztok!

Tudom, hogy a házi készítésű értékesebb és olcsóbb is, de az Intersparban nagyon sok jelmez van,olyan 2 ezer forint körüli áron. De ez csak egy ötletKép

Ildikó: Látszik, hogy Vivien milyen okos kicsilány. nekünk valszeg ez eszünkbe sem jutott volnaKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Mera!
Fantasztikus dolgok vannak ezen a honlapon! köszkeKép

Kép
rayo

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok, alig tudtam visszaolvasni.
Bocsi, hogy ilyen keveset írok de határidős munkáim voltak-vannak.

Üdv. az új topicosoknak!!!!

Gyönyörűek a gyerekek és nagyon megható történeteket írtok!!!!

Hildus gratula a vizsgákhoz!!!!! Remélem többet tudsz jönni hozzánk ezentúl.

Kelimoni nagyon helyesen viselkedtél én csak felnézni tudok rád!!!! Én biztosan iszonyúan megijedtem volna és zavartságomban nem is tudom, hogy viselkedtem volna.
Gergő szépen fejlődik és nagyon édes!!!!!

Gilice gratulálunk és nagyon sok boldogságot kívánunk az egész családnak!!!! Várjuk a híreket, írj amint lehetséges!!!!

Szuper, hogy elfogyott minden jegy!!!

Renóca annyira ügyes vagy, nekem semmi kézügyességem. Biztosan nagyon szép lesz a babaszoba!!!!

Steiff csodaszép macikáitok vannak, szívesen megnézném ha lesz kiállítás!!!!!!

Remélem minden betegeskedőnk meggyógyult!!!!

Diti nálatok mi a helyzet? Megvan minden a baba érkezésére? Voltatok azóta ultrahangon?

A holnapi vetítésre megy valaki????

Puszi mindenkinek!!!
vicki

Jaj most látom, hogy azt írtam holnapi vetétésre de az csak holnap után lesz!!! Ugye 01-én lesz?
vicki

Sziasztok

Ildikó
Vivike nem semmiKép

Mera
Hogyan segíthetnék?
Nekem rögtön a varrás vagy a készen vásárolt jelmez jutott eszembe. Esetleg kölcsönző. Nem tudom nálatok mi a jellemző. Nálunk (sajnos) egyre inkább háttérbe szorulnak az otthon készült jelmezek.
http://gportal.hu/portal/edesotthon/ Itt találtam aranyos jelmezötletet.
Kép
Hogyan segíthetek? Az arcfestés nagyon feldobja a legegyszerűbb jelmezt is és a gyerekek is nagyon szeretik.

Nekem ez tetszik a legjobban:Kép

Rayo
Ha nem haragszol most nem küldök. Ha nem találtál eleget írd meg nyugodtan, legkésőbb csütörtökön küldök. De a mai nap kicsit hosszú volt. Kitikkadtam.

Sziasztok Süni
süni_renóca

Sziasztok lányok.Egy kérdésem lenne tud valaki segíteni? Szóval mi Tegyesz listán vagyunk de érdekelne a gólyahír alapítvány elfogadnák ott a Tegyesz által alkalmas leendő szülők jelentkezését is. Bár a nyílt örökbefogadástól picit félnék.De meg győzhető vagyok.Bocs ha hüleséget kérdeztem.
exi

Sziasztok azt hiszem hogy nem vagyok normális.Az imént feltettem egy kérdést és most addig nyokodom a gépet míg valahogy kitöröltem.Na szóval Mi a Tegyesz listán vagyunk de érdekelne a gólyahír alapítvány is lehetünk két helyen is várakozó listán? A gólyahíresek elfogadják a Tegyesz által kiállított alkalmaságot is? Bocsi ha hüleséget kérdeztem. Egy új lány Exi
exi

Sziasztok

Szia Exi, csak a TEGYESZ adhat ki alkalmasságit, tehát ezt mindenhol elfogadják. Milyen korú babát szeretnétek, és mióta vártok. Bocs a kíváncsiságért, ha nem akarod nem muszáj leírni.Kép

Kelimoni, nagyot nőt a kicsi fiad, és milyen ügyes.Kép

Süni, én is irigyellek ám a kézügyességgedért.
Elképzelem, milyen gyönyörűséges lesz az a babaszoba.Kép

Nagyon jó ötleteket adtatok a gyermekversekhez, és mondókákhoz, én is szemezgetek majd belőle, mert Peti szereti a mondókákat, verseket.

Egy kicsit irigykedem, azokra akik találkoznak a koncerten, nekem sajnos nem jó az időpont, de remélem össze tudunk hozni egy topictalit tavasszal.Kép

Kép
Kép
atan

Exi: http://invitel.hu/ventana/golyahir/

Itt vannak telefonszámok, ahol kaphatsz segítséget és választ minden kérdésedreKép

Már én is nagyon irigy vagyok. Sajna kimaradok a taliból. És a vetítésre sem tudok elmenni.Kép

Remélem, lesz tavasszal topic tali. Kezdhetnénk ötletelni, hogy hol( helység), mikor, stb.

Én is gondolkodom azon, van e valami jó hely, ahol mindenki elférne. És egy családot mi éjszakára is szívesen befogadunk.Kép Sajna több helyünk nincs.

KépKép
KépKép
kelimoni

Elfelejtettem!

Ildikó: Köszi a Gilice babák nevétKép Már úgy várom a képet rólukKép

Gergőt 12 napos kora óta visszük magunkkal mindenhová. Imád bevásárolni, Már az összes környékbeli Tescot, Auchant ismeri, voltunk vele anyaotthonban látogatóban, az én szüleimnél, ami 400 km oda-vissza.

Ha öltöztetem, már nincs sírás, szinte tudja, hogy megyünk.Kép És nyugodtan trónol a hordozóban, alszik az autóban. Ez a fajta immunerősítés eddig jól működik, nincs is semmi baja. Persze nagyon vigyázunk rá. Hisz ő a mi szemünk fényeKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Bocs, hogy ennyire eltűntem, de annnyyira zajlik az életem.. Jövő héten hétfőn kh-ba megyek, állítólag az utolsó nagyműtétre. Próbálok folyamatosan visszaolvasni, de annyira stresszelek, hogy nem nagyon van eszem válaszolgatni.. Sorry! Sajnos úgy néz ki, hogy pont hétfőn lesz a műtét és így nem tudok menni a koncertre, de holnap még futok egy kört, hátha át tudom tenni keddre. Szorítsatok!

Andi

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Vicki! Nem írtad rosszul, holnap is lesz vetítés a Mammutban fél 5-kor és 1-én, de akkor egy esti időpontban. Mi holnap megyünk a férjemmel és anyuval!

Süni: annyira ügyes vagy! GYönyörűek az állatok és a képeslapok is!! Én még egy ajándékot sem tudok szépen becsomagolni Kép

Siminéni: nagyon aranyosak a kis pocakosak! A lányomat mi pocakos lakatosnak hívjuk. Kép

Kép
Kép
sukmesi

Vicki! Kösz a kérdést. Elvileg mindenünk meg van, csak a "belevaló" hiányzik még! Kép Szerdán kell mennünk CTG-re, de asszem UH már nem lesz szülésig, mert most már a 37. hétben járunk!

Mera! Én a Baross utca Kálvin tér felőli végéhez közeli turiban is láttam mostanában egy csomó gyerek jelmezt, meg a Tecsoban is, végszükség esetére!

Marci_anyu! Az egészséged mindennél fontosabb, ezért csak tényleg akkor kérjél másik műtéti időpontot ha simán meg tudják oldani! Ha még sem találkoznánk a koncerten, akkor ügyes legyél és gyógyulj meg hamar!

Exi! Üdv közöttünk! A válasz, igen! Lehettek egyszerre TEGYESZES és Gólyahíres várakozók is! Szerintem itt sokan, többek között mi is így várunk!(Remélem, hogy ez utóbbit hamarosan már múlt időben írhatom! Kép )
Csak küld el a jogerős határozat másolatát az egyesület címére, és Nikinozsó meg postafordultával megküldi nektek a szerződést és a kitöltendő papírokat is!

Lányok, képzeljétek!
Pénteken megcsináltattam életem első szemüvegét! Mostanában ugyan is a sok számítógépes munka közben észrevettem, hogy délutánra már nem látok olyan élesen, hát ki is derült, hogy +1 és +1,75-ös a szemem, de mivel ez az első szemüvegem most még megúsztam egy kicsit gyengébbel... viszont sikerült egy tök klassz keretet választanom (nem is volt drága), ami mások szerint is jól áll, szóval már kicsit sajnálom is, hogy csak a géphez és sok olvasáshoz kell elővennem! Kép

Olyan sok öröteli esemény elött állunk ebben a hónapban, hogy már most teljesen fel vagyok villanyozódva tőlük!
A sógornőm mára volt kiírva, a 2. babájával, szóval most neki drukkolunk és miatta figylejük nagyon a mobilunkat! Szerdán megyünk CTG-re, ezt is nagyon várom, mert már majd nem 2 hete nem találkoztunk a mi anyukánkkal! Csütörtökön a sógorom névnapja van és remélhetőleg a kistesót is megünnepelhetjük addigra! Szombaton Soul II Soul koncert, hétfőn a Gála koncert, 16-án Earth,Wind&Fire és Kool&The Gang koncert és 18-án egy barátunk szülinapi bulija van betervezve! A szülinapi bulira már csak nagyon kérdőjelesen készülünk, mert az már nagyon közel van a szülés számított időpontjához (19-21) és akkorra már jobb ha állandó készenlétben leszünk!Kép
Nem hiába, februárban halmozzuk az élvezeteket! Kép

Mindenkinek sok puszi,
Di_ti
di_ti

Sziasztok!
Próbálom követni a topikot, talán nem reménytelen...Kép

Exi!
Helló! Már a lányok is megírták előttem, hogy IGEN!
Nikinozsót keresd, ő mindenben segít!!!Kép

Süni! Köszi, ne fáradj, ez a sok vers és dal elég lesz egy ideigKépKépKép Az"egyszervolt-os" valami csoda! Ideültettem Regit és hallgattuk a dalokat! A kezdőlapján gyerekek mondanak szavakat( dalok, versek..), mikor ezeket meghallotta, mindig felémfordult és nevetett!

Egyébként iszonyú anyás és kicsit "beszari", mert mindentől fél és bújik "belém". Azt mondták, van ilyen időszak, majd kinövi!

Ja! És már megy a "babbababbba" is!Kép Bocsi, hogy ömlengek a saját gyerekemről, de annyira aranyos! Tényleg vissza kell fogni magam, hogy ne puszilgassam folyton!

Amneris! Még mindig gyakorolsz??????Kép
KépKép

Kép
rayo

Mera!
Nekem tavaly volt egy cicás jelmezem, de kölcsönadtam és még nem kaptam vissza. De megpróbálom. Esetleg királylány?
simineni

Itt vagyok én is, Drága Rayo!Kép

Inkább olvasó-üzemmódban, de azért mindíg jövök! A gyakorlás most csak az egyik feladatom - mi tagadás, talán a legkisebb súllyal esik latba...
Sokkal jobban lefoglal a koncert műszaki hátterének biztosítása, megannyi gyakorlatias szervezni-való, e mellett a "konferansz" megalkotása, no meg a műsorszámok bepróbálásának szervezése...
Szeretnék mindnet ideje korán rendben tudni!

Jó lenne már egy héttel öregebbnek lenni...Kép Remélem, emlékezetes és szórakoztató esténk lesz jövő hétfőn!

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Amneris!

Írtam mailt.
simineni

Szia Simineni! Én is írtam...Kép

KépKép
amneris

Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat és a drukkokat is!
Először is Gilicééknek sok boldogságot kívánok!
Süni: Annyira ügyes vagy! Rendesen irigy vagyok ám!!!!Én olyan ügyetlen vagyok, hogy a főiskolán anno a rajz alkalmasságin csak a véletlennek volt köszönhető, hogy átmentem (de ez egy hosszú történet).
A kislányunk szépen fejlődik. Egész nap négykézláb rohangászik a lakásban, minden tiltott dolog érdekli, pontosabban csak a tiltott dolgok érdeklik. 2 hete húsevő lett, és ízlik neki. Én mindent nagyon fokozatosan és óvatosan vezetek be neki, nehogy baj legyen. De nem úsztuk meg az atpiás dermatitist, bár utóbb kiderült nem étel okozta, hanem a csapvíz, amiben fürdik. (büdös termál) Volt egy két átsírt éjszakánk, amikor le kellett fogni a kezecskéit, hogy ne vakarja véresre magát, de ez már a múlté. Nagyon figyelek, rövid ideig fürdik és duplán hidratálom a bőrét fürdés után és egész nap többször is az arcocskáját.
Rayo: Nálunk is nagyon megy az "egyszervoltos", a kedvenc az animációk között van: "Fel akart szállni a maci a Holdra". Meg is kellett tanulnom és rendszeresen elő kell adni.
Kelimoni: Nagyon megrendített a történetetek és jó pár napig foglalkoztatott a dolog. Köszönöm, hogy megosztottad velünk, nagyon tanulságos volt. És én még azt hittem, hogy a mi karácsonyi lapunknál rosszabb nem lehet! És Gergő súlyáról: mit nem adnék érte, ha picurkám ilyen kis formás lenne. Szerintem, nem duci Gergő! Nekem nagyon tetszik!
Mi is költözködés előtt állunk, talán augusztusra kész lesz a házunk és városi lányból falusi lány leszek. Próbálok barátkozni a gondolattal, de elég nehezen megy. Természetesen a lánykám érdeke mindenekfelett és neki az a legjobb, ha kertben, a jó levegőn lehet, nem fent a 6. emeleten vagy a szmogos városban.
Egyébként embertpróbáló időszakon vagyok túl, ami a törpim segítsége, no és a férjem és anyukám segítsége nélkül nem ment volna. Már egész megszoktam, hogy 3-4 óra alvás jut, ezért vagyok még mindig fent, mert nem bírok visszaállni. Az én kincsem annyi törvényszöveget hallott tőlem ezalatt a 2 hónap alatt, hogy nem csodálnám, ha terminus tecnikusokban kezdeni beszélni. (remélem nem haragszotok meg érte, és nem is dicsekvésként írom, csak olyan jó leírni, hogy egy négyesem lett és minden más ötös-hülye maximalista vagyok)
Hosszú voltam, ezer bocs, próbálok mostmár sűrűbben jönni.
Hildus
Vendég

Sziasztok!

Egyenlőre rövid leszek, de igérem rövidesen részletesen beszámolok a történtekről. Holnap utazunk, szerdán intézzük a hivatalos dolgokat. Már nagyon várom, hogy láthassam újra a lányokat!!!! Sára született elsőnek, 2050gr, 43cm, Janka 1950gr, 43cm. Gyönyörűek, nagyon formásak, van kis hajacskájuk is. A kórházzal napi kapcsolatban vagyunk, jól vannak, szondán keresztül esznek. Szerdán már valószinüleg kivehetjük őket egy kicsit az inkubátorból, végre magunkhoz ölelhetjük a lányainkat! Ha így fejlődnek akár 2 hét múlva hazahozhatjuk őket. Most búcsúzom, köszönöm az érdeklődésetek és a jó kívánságaitokat!

Szisztok, Gilice.

KépKép
gilice

Szia Gilice!
nagyon jó, hogy írtál! Puszi

Hildus!
Mivel hidratálod Hanna arcocskáját? Reginek is vannak szárazságfoltjai!

Kép
rayo

Hildus!
Grtulálok a vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy, hogy kisbaba mellett ilyen eredményeket érsz el.
Én a fiamnál hagytam abba a harmadik évet, mert olyan anyás volt, hogy egy éves koráig nem maradt meg 10 percre sem mással. Most már nagyok a gyerekek lehet, hogy még nekirugaszkodok, bár így 14 év után elég nehéz.

Gilice!
Még egyszer gratula a lányaidhoz! Remélem mielőbb hazajöhetnek.

Lányok és Amneris!
Ezer köszönet, hogy ott lehetek veletek a koncerten. Már nagyon várom!
Simineni
simineni

Sziasztok!

Marci anyu: Vigyázz magadra nagyon és bármi a problémád, gyógyulj meg mihamarabb!Kép

Diti: Húú, tényleg zsúfolt a programod!Kép Csodállak, hogy örülsz a szemüvegnek.Kép Én nem vagyok érte oda, bár állandóan hordom. És utálom télen, ha bemegyek valahová és bepárásodik, nyáron meg amikor nem mozog alatta a levegő és melegem van tőle. Kép

Rayo: Tündéri lehet Regi, ahogyan mosolyog!Kép Nem hiába, ő már nagylány.

Képzeld, tegnap "lebuktam"Kép
A férjemnek mindig mondom, hogy keveset ülök a gép előtt, de bizti, hogy így van. Ölbefogta Gergőt és leült vele a géphez. Gergő pedig otthonosan azonnal elkezdte a klaviatúrát gyötörni, ahol csak érte. Számára nem ismeretlen a számítógépKép

Hildus: de jó, hogy itt vagy! Remélem, Napsugaracska is jön rövidesen.Kép
Gratulálok a vizsgákhoz, nem lehetett könnyű.

Gilice: Olyan jó, hogy jelentkeztél. Szorítunk holnapra, hogy minden rendben menjen a hivatalban és végre valóban ölbe vehessétek a lánykákat.Kép

Gergő a születése után 9 napig Neonatológián volt, ahol leginkább kis súlyú és koraszülött babák voltak. Nagyon picurkák voltak, de olyan édesek. Remélem, mihamarabb hazakerültök.Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Süni: Nagyon jó ez a g-portálos oldal, köszönjük!! Hát, nézegettem a szebbnél szebb jelmezeket... Egy biztos: Vivien soha nem hajlandó szoknyát felvenni, úgyhogy a "klasszikus szép lánykajelmezek" kilőve. Szerinem inkább a pillangó jelmeznél nekünk a szárny és a szarvacskák lesznek a fontosak.
Tavaly vettünk neki egy tigrisjelmezt, mert akkor még nem igazán értette, hogy mi a farsang, nem akart semmi sem lenni Kép De igazából nem is nagyon szerette azt a jelmezt, most viszont ő állt elő azzal, hogy pillangó szertne lenni. Aztán persze lehet, hogy készen fogunk neki szárnyakat (jelmezt) venni, bár a férjemmel azt beszélgettük, hogy jobb lenne, ha a gyerekkel együtt, közösen készítenénk el, úgy több értelme lenne. Meg nálunk az óvónők sokkal jobban szeretik a házilag barkácsolt jelmezeket.

Kelimoni: Huppsz, rosszul írtam Gilice lányainak a nevét, szóval Sára és Janka. Bocsi...
De jó, hogy sokat csavarogtok! Kép Mi is már úgy 2 hetes kortól járkáltunk velük mindenfelé, persze mi is óvatosan, figyelve az ő reakcióikat is. De élvezték Kép A mai napig is mind a kettő olyan jót tud aludni a kocsiban.
Hi-hihi, pár hónap és már nem tudsz a gépnél lenni, Gergő majd kitúr onnan Kép Vivien is ide-idejön, amikor chatelek valakivel és ő is "ír", de rendesen, sok ujjal ám Kép

Marci_anyu: Drukkolok, hogy minden rendben legyen a műtéttel kapcsolatban (és azért is drukkolok, hogy hétfőn ott tudj lenni velünk). Marci jól fogja viselni a távollétedet?

Di_ti: Kérünk csini-szemüveges-képet! Kép Nagyon örülök, hogy így felpörögtek az események és ilyen klassz lesz a februárotok!

Rayo: Tessék csak ömlengeni! Kép Regi nagyon édes kislány, el is hiszem, hogy nem tudsz betelni vele! Az egyszervolt nálunk is nagy kedvenc! Én pl. onnan ismertem meg a Kolompos együttest, akik azóta is nagy kedvenceim, már megvan az összes cd-jük, úgyhogy a hosszú utakon együtt énekeljük velük, hogy "Hatan vannak a mi ludaink" Kép

Hildus: Tényleg nagyon ügyes vagy! Nem csak, hogy sikerültek, hanem nagyon jól sikerültek a vizsgáid! Kép Jaj, te szegény, hogy bírtad ezt a 3-4 órás alvásokat?? Nekem, ha éjszaka kettőnél többször kel fel Bálint, már reggelre mosott rongy vagyok Kép
Lassan 6 éve, hogy itt lakunk falun. Azelőtt budapesti voltam, úgyhogy hatalmas volt a változás! Először nekem nagyon rossz volt, iszonyú szokatlan és furcsa volt az itteni élet. Aztán viszonylag hamar belerázódtam, igyekeztem minél több elfoglaltságot találni, barátokra szert tenni. 1 év után jött Vivien, onnantól kezdve már ment minden, mint a karikacsapás Kép És most már tudom azt mondani, hogy szeretek itt élni!

Gilice: Jaj, de jó, hogy jelentkeztél!!! Nagyon örülök, hogy jól vannak a lányok, biztosan gyorsan gyarapodnak és fejlődnek majd és hipp-hopp hazamehettek Kép
ildi_ko

Gilice! Örülök, hogy minden rendben van a lányokkal és hogy holnap végre már a babusgatásra is sor kerülhet! Gondolom, hogy most ez a 2 hét is elég nehezen telik majd, de meglátod olyan hamar behozzák majd ezt a pár hetes "lemaradást" hogy csak na! Micsoda boldogság lehet 2 baba egyszerre! Kép

Ildi_ko! Képet nem ígérek (nem vagyok valami fotogén...), de koncerten majd megmutatom! Kép

Hildus! Te kis maximalista! Gratulálok, mert azért ez baba mellett nem semmi teljesítmény!

Holnap majd csak délután jövök a beszámolóval!
Addig is puszi,
Di_ti
di_ti

Sziasztok!

Jó régen jelentkeztem, de sajnos ez a hónap nálunk sok betegeskedéssel telt Kép Kicsilányom még csak egy hetet járt oviba, volt baci, vírus. Én sem dolgoztam, így nem tudtam írni. Azért időnként elolvastalak Benneteket Kép

Mindenekelőtt: Gilicéék, ezer-ezer gratula!!! Fantasztikus, hogy ilyen hamar teljesül a vágyatok! Ja, és nagyon szép neveket választottatok!

Nagyon sajnálom, hogy mi nem tudunk elmenni a hangversenyre, de 3 és 1/4 évesemet még nem merem ilyen helyre vinni, bár lehet, hogy nagyon élvezné... Imád mindent, ami zene, tánc Kép Van is érzéke hozzá!

Mera, ezt találtan Nektek:
http://www.enchantedlearning.com/crafts/Maskcat.shtml
Feladsz hozzá egy megfelelő színű harisnyát, pólót meg apuci zokniját kitömöd farkincának - azt meg csak a megfelelő helyre tudod varrni Kép Hát, mit mondjak, nem túl kreatív, de ha az úrnő macska akar lenni... KépAz én heregkisasszonyom varázslóságra vágyik. Fekete muszlinblúzomat már előszeretettel próbálgatja Kép

Kelimoni, nagyon ügyesen megoldottad a mama-találkozót!!! Én 3 év után véletlenül futottam össze a "néni"-vel. Édesapámhoz jártam be kórházba, és ugyanazon az útszakaszon egymás utáni két napon is találkoztam vele. Képzeljétek, az első alkalommal ő meg sem ismert - én meg majdnem ott ájultam el. Jó volt, hogy aznap nem beszélgettünk. Másnap viszont szándékosan jött ugyanabban az időben arra, hátha ismét találkozunk. Vagy fél órát beszélgettünk. Arra volt igazából kíváncsi, hogy ugye aranyos és okos a lány. Gondolatai közül "kiolvasható" volt még, hogy kíváncsi arra is, vajon ez a lánya kire hasonlít (az elsőszülött az apukájára - őt ő neveli). Arra kért még, hogy ne akarjuk megkeresni! Még én mondtam neki, hogy ezt ne mondja most ki, lehet, hogy 15-20 év múlva, esetleg más élethelyzetben másképp fogja gondolni. Döntsön akkor! Azt hiszem, neki is, nekem is összességében megnyugtató volt ez a találkozó Kép Anno, a gyámhatósági ügyintézés után - természetesen a beleegyezésével - én készítettem fotókat róla, hátha jónéhány év múlva az is elegendő lesz a lányomnak, ha fényképen látja, hogy hogy nézett ki az életadója. (Gilice, Di_ti, meg még akik előtte álltok, gondolkodjatok el rajta, Ti nem tartanátok-e fontosnak a fotó készítését..)

Nikinozsó, lenne egy kérdésem, ami azóta foglalkoztat, hogy a lányom előtti babáról az életadója mégsem mondott le (azóta eltűnt otthonról, hátrahagyva gyermekét a nagyszülőkre): Van-e tudomásotok arról, hogy alakul azoknak az anyukáknak, babáknak az élete, akik először örökbe akarták adni a babájukat, majd sikerült meggyőzni őket arról, hogy vállalják? Ha igen, mennyi ideig követitek nyomon sorsukat? Ha nem publikus, priviben is nagyon örülnék a válaszodnak!!!

Minden betegnek, kicsinek és nagynak gyors gyógyulást kívánunk!!!
anyanyos

Sziasztok!

Simineni: Engem érdekelne hogyan néz ki a királylány jelmez, mert Kingus az szeretne lenni az ovi farsangon. Ha tudsz, raknál fel róla képet? Köszi! Kép

Ildiko: Én úgy tudom elképzelni a pillangó szárnyait, hogy egy nagy szines kartonból kivágjátok a formáját, középen meghajtjátok egy kicsit, raktok bele gumit, amit Vivien a két vállára vesz. A szárny másik, vagy mindkét felét meg színespapírral, vagy anyaggal, ... kidíszítitek. A szarvacskának meg hajpántra erősített pipadrótot (azt hiszem így hívják) tudok elképzelni. Hirtelen ez jutott eszembe, remélem kicsit azért tudtam segíteni! Kép

Zsófi még mindig beteg, de már este legalább nem volt lázas! Olyan a hangja mint Louis Amstrongnak (remélem jól írtam). Kép

Süni: Köszi az emilt, megkaptam! Kép

Napsugi, Rkata merre vagytok? Rvan?

kizsó

Sziasztok Köszi az infókat és az üdvözlést is úgy gondoltam hogy néha én is irogatok, kicsit megnyugtató hogy nem vagyok egyedül a gyermektelenségi problémámal.Eddig valahogy szégyeltem de mosmár lassan rájövök nincs mit szégyelni. Mi Áprilisban lesz 3-rom éve hogy várunk a Tegyesz listán. A párom sajna nem nagyon akar bele egyezni a nyílt örökbefogadásba, még próbálom puhítani. Én már mindenbe benne lenék csak már lenne baba. Jó látni itt a boldog baba fotókat.Gratulálok minden picurhoz. Sziasztok.
exi

Szia Exi!
MI legalább fél évig elsők voltunk a TEGYESZes listán, még sem történt semmi! És az általuk szervezett tanfolyamon nem sok jó hangzott el a nyílt öf-ról! Így az én férjem is ( és az elején én is) tartottunk tőle! De aztán mikor a Gólyahírről olvastam és hallottam, teljesen megnyugodtam! A férjemnek esténként a Gólyamese könyvből olvastam fel történeteket és elszállt a nyílt öf-tól való félelmünk! Alaptalan!
Sőt! Már el sem tudnám képzelni, hogy titkosan fogadjunk örökbe, mert akkor nem tudnék semmit a gyermekem "hátteréről"! Nekem nagyon megnyugtató, hogy van emlékem az vsz. anyáról és majd mesélni is tudok róla a lányomnak.
A párodnak el kellene bennünket olvasnia!
PusziKép
Kép

Kép
rayo

Meg van az első örömhírünk! Ma megszületett a keresztlányom kishúga, 55cm és 3300gr, és jó nagy hangja van! Olyan kiváncsi vagyok, Virág mit fog szolni majd a hugihoz?! Kép

Puszi,
Di_ti
di_ti

Lányok!

Nagy a boldogság nálunk!Kép

Megérkezett Gergő új születési anyakönyvi kivonata, amiben már mi szereplünk szülőkéntKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Milyen jó hírek, de jó hogy felszaladtam!!!!

Gilice akkor végre a kezetekbe vehetitek a kis Sárát és Jankát. Nagyon édes neveik vannak, gratulálunk és minen jót kívánunk nektek!!!!!

Diti nagyon sűrű a programotok, remélem a babátok vár még egy kicsit a világra jövetellel.
Nagyon izgi és milyen jó, hogy már mindenetek megvan!!!!!
Sok boldogságot a keresztlányod családjának!! Hogy hívják a a hugit?

Kelimoni gondolom mennyire örültök ennek az új anyakönyvnek!!! Jobb szülei nem is lehetnének a kisfiatoknak!!!

Kizsó jobbulást kívánunk Zsófinak!!!!

Puszi mindenkinek!!!

Vicki
vicki

Sziasztok!
Kelimoni, na milyen érzés papíron is látni? Kép
Ma nálunk is nagy nap van, pontosan 1 éve csörrent meg nálunk az a bizonyos telefon, és foghattuk kezünkbe először kis angyalkánkat, aki az azóta eltelt egy évben igazi kis ördögfiókává nőtte ki magátKépKépKép
Na rohanok, mert még elérzékenyülök ittKép
Boszi
szuperboszi

Kelimoni! De jóóóóóóóóóóóóó!

Vicki! A hugi nagyon egyedi nevet kapott: Zselyke. Nekem speckó annyira nem jön be egynlőre, de ha majd ha meglátom a furi név kis tulajdonosát, akkor majd biztosan beleszeretek! Kép Ha minden jól megy, akkor Õ lesz a mi babánk tejtestvére!
Nekünk annyira nagy szerencsénk van baba holmi téren, mert minden barátunk és ismerősünk annyira drukkol már nekünk évek óta, hogy most a finishben mindenki ránk gondolt akinek már nagyobb a csemetéje és adott vagy kölcsönadott nekünk valamit (cumisüvegek, sterilizáló, légzésfigyelő, mérleg, ringató, hordozó, ruhák, játékok stb.) mi eddig csak egy ágyat és komódot vettünk. Egy csúcsszuper Pegperego babakocsit meg szombaton fogunk hazahozni kölcsönbe az egyik barátnőmtől akinek még a kislányáé volt, aki már elmúlt 2 éves, az ikertesóinak meg saját kocsijuk van, így egy darabig mi vigyázunk majd rá!
Szeretnék még egy aranyos élénk színű ágy fölötti forgós micsodát venni (nem tudom, hogy hivják ezt a játékot pontosan) és egy szép pelenkázó betétet, mert amit kölcsönbe katpunk az már elég "viseletes", de nem volt szívem visszautasítani, olyan szeretettel adták.
Szerdán megyünk a Cora-ban, mert baba-mama hét lesz, és Zselyke ágyához is mi visszük az akciós kókuszmatracot!
És persze azt mondanom sem kell, hogy az apukám is vett már egy-két rugit a jövendő unokájának és hát én is nagy turis csaj vagyok és az évek alatt én is vettem fillérekért jó pár kifogástalan állapotú ruhát, sőt még minimanó Adidas joggingot és edzőcipőt is! Ha valakit érdekel, megírom a turikat, ahová be szoktam nézni időnként, mert 0-tól felnőtt korig minden megtalálható ott, 150Ft/db ártól felfelé és márkás holmik is!

Na mára asszem eleget beszéltem Kép ...

Puszika,
Di_ti
di_ti

Di_ti!
Gratulálok! Nálunk a szomszéd kislány szintén Zselyke és nagyon édes!

Kelimoni!
Tudom, milyen jó érzés! Én nem tudom, hányszor néztem meg!!!KépKép

Kép
rayo

Sziasztok!
Kelimoni: Nagyon-nagyon gratulálok! Amikor mi megkaptuk épp itt voltak tesómék, egyből előkerült a pezsgő és koccintottunk, napokig nem tudtam elhinni, állandóan nézegettem. Egyébként tesómék 10 gyermektelen év után kisbabát várnak, a napokban tudtuk meg. Nagyon boldog vagyok és már nagyon várom az érkezését.
Rayo: Kis testét gyógyszertári testápolóval, az arcát pedig Lipobase kenőccsel.
Di-ti: Nekekm nagyon tetszik a hugi neve!!!!
Kizsó: Nagyon sajnálom Zsófit! Mielőbbi gyógyulást!
Szuperboszi: Már eltelt egy év???? Hogy öregszünk! (Pontosabban mi nem, csak a babók nőnek.)
Jaj, akkora szívfájdalmam van, és úgy döntöttem kiöntöm a lelkem Nektek. Anyósom nem fogadta annak idején kitörő örömmel kislányunk érkezését, de aztán úgy tűnt elfogadta, megszerette. (Mellesleg engem sem fogadott anno kitörő örömmel.) Hétvégén náluk voltunk, karácsony óta nem látták babót és ő most olyan korszakát éli, hog előfordul, hogy megijed idegenektől, ismeretlen arcoktól. A legtöbbször ennek nem ad hangot, hanem iszonyúan dobog a szíve. De anyósoméknál iszonyú bömbölésbe kezdett, nem tudtuk megvigasztalni, csak ha másik szobába vittem. Így gyorsan eljöttünk. A férjem előre kiment a kislánnyal az autóba én még szedegettem össze a cuccokat, erre anyósom a következőt bírta mondani: Na, kezd kiütközni a vére! Jó sok bajotok lesz vele!" Azt hittem menten elájulok, próbáltam elhebegni, hogy szeparációs szorongás, de közölte, hogy az ő gyerekeinek olyan nem volt, szóval a miénk hibás. Nem tudom mi lett volna a megfeleleő reakció, de rettentően bánt, mert sajnos látom, hogy időről-időre elő fog térni ez a probléma, hogy kinek a vére. Iszonyúan fáj...
Hildus
Vendég

Kelimoni! Gratulálok, ez nagyon jó érzés lehet!

Simineni! De jó, hogy jössz a koncertre! Kép

Nikinozso, koncerten lehet majd kapni Gólyamesék cimű könyvet? Szerintem jó ötlet lenne az árusítása, mert nekem pl. nincs meg, és érdekelne.De az is lehet, hogy már rajtam kivül mindenkinek megvan! Kép... s így más úton kell beszereznem.

Ha megírjátok, hogyan kell ide képet feltenni, megmutatom az sk. készült Tigris és Marsupilami(az egy macskához hasonló, pöttyös, hosszúfarkú, ugrálós lény- lásd Minimax mesecsatorna) jelmezt, amit Balázs viselt farsangokon. Nagyon könnyű volt megcsinálni. T-shirt, harisnya, textilfesték kellenek hozzá. Varrni nagyon keveset kell...azóta is sokszor felveszi itthon és a vendéggyerekek bizony néha abban mennek haza! Kép

Di_Ti! A Zselyke nagyon szép név és igazán különleges. Nektek kisfiatok lesz, igaz? A szerdai vizsgálat után írj, légyszí!

Gilice, gratulálok a két kis "falatnyi" babához! Én 2200 g voltam, mikor születtem (apukám, azt mondta, hogy éberen őrizzenek, különben elvisz a macska)és most 178 cm magas vagyok és 63 kg. Tehát, már csak egy falka oroszlán tudna elrabolni!Kép Sajna...

Kép
Kép
ggabszi

Kelimoni! Gratulálok, ez nagyon jó érzés lehet!

Simineni! De jó, hogy jössz a koncertre! Kép

Nikinozso, koncerten lehet majd kapni Gólyamesék cimű könyvet? Szerintem jó ötlet lenne az árusítása, mert nekem pl. nincs meg, és érdekelne.De az is lehet, hogy már rajtam kivül mindenkinek megvan! Kép... s így más úton kell beszereznem.

Ha megírjátok, hogyan kell ide képet feltenni, megmutatom az sk. készült Tigris és Marsupilami(az egy macskához hasonló, pöttyös, hosszúfarkú, ugrálós lény- lásd Minimax mesecsatorna) jelmezt, amit Balázs viselt farsangokon. Nagyon könnyű volt megcsinálni. T-shirt, harisnya, textilfesték kellenek hozzá. Varrni nagyon keveset kell...azóta is sokszor felveszi itthon és a vendéggyerekek bizony néha abban mennek haza! Kép

Di_Ti! A Zselyke nagyon szép név és igazán különleges. Nektek kisfiatok lesz, igaz? A szerdai vizsgálat után írj, légyszí!

Gilice, gratulálok a két kis "falatnyi" babához! Én 2200 g voltam, mikor születtem (apukám, azt mondta, hogy éberen őrizzenek, különben elvisz a macska)és most 178 cm magas vagyok és 63 kg. Tehát, már csak egy falka oroszlán tudna elrabolni!Kép Sajna...

Kép
Kép
ggabszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?