Sziasztok!
Süni: Nagyon jó ez a g-portálos oldal, köszönjük!! Hát, nézegettem a szebbnél szebb jelmezeket... Egy biztos: Vivien soha nem hajlandó szoknyát felvenni, úgyhogy a "klasszikus szép lánykajelmezek" kilőve. Szerinem inkább a pillangó jelmeznél nekünk a szárny és a szarvacskák lesznek a fontosak.
Tavaly vettünk neki egy tigrisjelmezt, mert akkor még nem igazán értette, hogy mi a farsang, nem akart semmi sem lenni
De igazából nem is nagyon szerette azt a jelmezt, most viszont ő állt elő azzal, hogy pillangó szertne lenni. Aztán persze lehet, hogy készen fogunk neki szárnyakat (jelmezt) venni, bár a férjemmel azt beszélgettük, hogy jobb lenne, ha a gyerekkel együtt, közösen készítenénk el, úgy több értelme lenne. Meg nálunk az óvónők sokkal jobban szeretik a házilag barkácsolt jelmezeket.
Kelimoni: Huppsz, rosszul írtam Gilice lányainak a nevét, szóval Sára és Janka. Bocsi...
De jó, hogy sokat csavarogtok!
Mi is már úgy 2 hetes kortól járkáltunk velük mindenfelé, persze mi is óvatosan, figyelve az ő reakcióikat is. De élvezték
A mai napig is mind a kettő olyan jót tud aludni a kocsiban.
Hi-hihi, pár hónap és már nem tudsz a gépnél lenni, Gergő majd kitúr onnan
Vivien is ide-idejön, amikor chatelek valakivel és ő is "ír", de rendesen, sok ujjal ám
Marci_anyu: Drukkolok, hogy minden rendben legyen a műtéttel kapcsolatban (és azért is drukkolok, hogy hétfőn ott tudj lenni velünk). Marci jól fogja viselni a távollétedet?
Di_ti: Kérünk csini-szemüveges-képet!
Nagyon örülök, hogy így felpörögtek az események és ilyen klassz lesz a februárotok!
Rayo: Tessék csak ömlengeni!
Regi nagyon édes kislány, el is hiszem, hogy nem tudsz betelni vele! Az egyszervolt nálunk is nagy kedvenc! Én pl. onnan ismertem meg a Kolompos együttest, akik azóta is nagy kedvenceim, már megvan az összes cd-jük, úgyhogy a hosszú utakon együtt énekeljük velük, hogy "Hatan vannak a mi ludaink"
Hildus: Tényleg nagyon ügyes vagy! Nem csak, hogy sikerültek, hanem nagyon jól sikerültek a vizsgáid!
Jaj, te szegény, hogy bírtad ezt a 3-4 órás alvásokat?? Nekem, ha éjszaka kettőnél többször kel fel Bálint, már reggelre mosott rongy vagyok
Lassan 6 éve, hogy itt lakunk falun. Azelőtt budapesti voltam, úgyhogy hatalmas volt a változás! Először nekem nagyon rossz volt, iszonyú szokatlan és furcsa volt az itteni élet. Aztán viszonylag hamar belerázódtam, igyekeztem minél több elfoglaltságot találni, barátokra szert tenni. 1 év után jött Vivien, onnantól kezdve már ment minden, mint a karikacsapás
És most már tudom azt mondani, hogy szeretek itt élni!
Gilice: Jaj, de jó, hogy jelentkeztél!!! Nagyon örülök, hogy jól vannak a lányok, biztosan gyorsan gyarapodnak és fejlődnek majd és hipp-hopp hazamehettek