Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ana
Tegnap este kilenre már itthon is voltam.
Anyósom nem jött haza a Papánál aludt,úgyhogy hamar végeztem magányomban.Taxival hoztam haza a motyót mert ki az ... aki ezt hazacipeli kézben.
Mára Lackó lázasodott be így tovább alhattunk .
Hát mit mondjak ránk fért.Nemrég riadtunk.Kép

Radra
Az én gyerkőceim 4 és fél,3, és 1 évesek.
Elosztásban két fiú és egy kiscsaj.
Megéri a két fiúra a lány az biztos.Kép

Majd még jövökKép
Sziasztok.
edit01
 
 


Betti

Nem tudok mailt küldeni mert vacakol a levelezőm.Kép
Az Angélának tudsz telefonszámát?
Régen azt mondta vesznek gépet és lesz nete,esetleg tudsz mail címet?
Rendelt a Tecától avonos cuccot és a Teca nem tudja hol lakik...
Köszi előre is.Edit.
edit01
 
 


Sziasztok!

Edit
Tegnap megnéztem a fősulikat, lehet hogy nem lesz belőle semmi. Levelezőre mi nem jelentkezhetünk, mert nincs előképzésünk. Megnéztem az ELTE-n pszichológia szakot. Nekem az is tetszik.
Lackónak gyógyulást. Már csak Atika tartja magát? Anna köhög még?
Nálunk minden oké, Oli foga még mindig nem tört át.

Adri

Ha találkoznák én is megismernélek. Mi nagyon ritkán sétálunk a városban. Ha be is megyünk akkor kocsival szoktunk menni. A Hollós utca nem a Felház utca környékén van? Mi az Aranymeggyes utcában lakunk a Mizsei úthoz közelebbi részén.
Vannak az albumtárban képeink, de nem valami jók és kevés. Nem tudok feltölteni.

Betti

Még mindig szarakszik a pajzsmirigyed?
Nekem szerencsére rendbejött

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 

 
 

Szia Ana!

Naggggyon vagány a kis Milán! Olivér is szép, formás. Kép
Hollós utca a Felház környékén van. Annyira -viszonyítás kérdése- nem is lakunk messze egymástól! (Pedig azt hittem csak mi lakunk itt a "világvégén"! Kép Na jó, a központtól annyira nincs messze, de az állomáshoz minden nap gyalog...)
Egyébként Veled mi van mióta a suliban (még a hugommal) végeztél? Mivel foglalkoztál anyai teendőid előtt?
radra
 
 


Szia Adri!

Anyai teendőim előtt a CEGÉP-nél dolgoztam, mint titkárő. Előtte tanultam is, csak nem voltam elég kitartó és nem fejeztem be a főiskolát. De egy külkeres tanfolyamot azért végigcsináltam. A fősulit most már bánom. Mi valóban a világvégén lakunk. A ház mögött erdő van.

Na megyek mert Oli már nyűgös.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Ana!

Nem lehetne folytatnod a fősulit? Vagy egy másikra jelentkezni? Mit tanultál?
Én meg vagyok a másik fele, aki tanul, de minek, ha úgysem helyezkedik el benne?! Kép (Bár egész életemben óvónő szerettem volna lenne, úgyhogy, ha nem kezdem el az iskolát, mindig azon sajnálkoztam volna, hogy meg sem próbáltam, és hogy milyen jó lenne! Így legalább tudom, hogy milyen annak lenni és ráébredtem, hogy nem menne az nekem. Nem vagyok elég kreatív és határozott sem - ami nem egy hátrány, ha pedagógus az ember. Plusz valószínűleg hosszú távon türelmem sem lenne. (Elég, ha Nándikából kiindulok.)
Te nem a közgázba jártál? Én a gimi után mentem oda 2 éves ügyintéző-titkár szakra, hááááát nagy "élmény" volt! KépKépKép Viszont ott is lett egy jó barátnőm (+ a legeslegjobb barinőm -gimi első óta- is oda jött, így túléltem.) A munkahelyemet is az itt megismert leányzónak köszönhetem.
Amúgy én is gondolkodtam még a továbbtanuláson, de azt hiszem, most egy darabig "sok volt a jóból"! Lelkifurdancsom van, hogy Nándikával sem tudtam eleget foglalkozni, meg most Bálintkával sem. 2000-től ugyanis folyamatosan tanulok. 2003-ban fejeztem be a Nemzetközi Bankárképzőt és még abban az évben elkezdtem a Tanítóképzőt is. (Most azt mondtam a barátnőimnek, hogy ha jelentkezni merek valahová - csak saját szórakoztatásomra, nem azért mert muszáj -, akkor vágjanak fejbe, de alaposan! Eddig ugyanis minden vizsgaidőszakban ott akartam hagyni -ahol épp tanultam-, mert tiszta idegbeteg vagyok olyankor. Már arra is gondoltam, hogy nem szimplán hülye, hanem mazoista vagyok.) Kép

Szerintem, ha szeretnél továbbtanulni, akkor próbáld meg! Főleg, ha segít, hogy megvalósítsd az álmaidat! Gondolom azt tudod, hogy ilyenkor nincs tandíj, ha költségtérítésesre vesznek fel, akkor sem. (Ha csak nem változtattak rajta.)

További szép napot!
radra
 
 


Sziasztok!

Mostmár tényleg égnek áll a hajam reggel óta nem tudok egy mailt sem elküldeni.
Ana
Nem vagy elérhető!
Akkor fősuli kilőve?Kép
Valami más?Itt is meg kellene kérdeznünk,hogy van-e változás a Törökben nem?
Lassan nem a pszichológia szakra hanem a pszichiátriára kerülök ha sokáig leszek velük összezárva.Ma igazán elemükben vannak.
Viszont írhatsz rólam tanúlmányt.Kép
Ezt megbeszéljük még jó?
Megyek leteszem a ricsajt mert megint megszólnak,hogy sírt.Kép
Sziasztok.
edit01
 
 


Sziasztok!

Belekezdek, aztán vagy sikerül befejeznem, vagy nem. Kölkök itthon, Mendi még mindig szörcsög, én már harmadszorra estem vissza a betegségbe, sajna egyre durvább, dehát mit panaszkodjak? (meg nincs is kinek, hisz én mindig egyedül vaok)
Szal:

Edit!
Remélem sikerül poharat venned majd;)
Mi történt Annával? nem is mondtad!
Bókokat köszi a csaj nevében is;)
Én tegnap ettem vacsira egy egész pizzát..
Nem tok se emilt, se telefonszámot. Nekem is beszélnem kéne vele pedig. Ha felszökök hozzá, megkérdezem a számát.
Te is fősulira mész??


Ana!
Neked is köszi a bókokatKép!
Ilyen viccesek voltunk, vagy feltörtek az emlékek? Én emlékszem milyen jókat derültetek ott négyesben Kép Bár lehet akkor is rajtam röhögtetek KépKép.
Akkor neked sem egyszerűek az éjszakák Kép. Kevin is felkel még mindig, hiába nem szopizik már. De legalább már nem engem csócsál órákig Kép.
60 film??? atyaég! De legalább kikapcsolódtokKép
Sikerült az albumozás?
Igen, pajzsmirigy még mindig ragaszkodik méreteihez.. majd lesz vmi..


Kata!
Hajrá, hajrá, vágj bele a vezetésbe. Én már olyan szinten bedurvultam, hogy szombaton Ladánybenén tomboltunk Kép
Eljutottatok hétvégézni?
Méghogy nem ismersz skorpiót?? hát akkor az én jányom?? hmm??

Katácska!
Látom neked is kijutott a "jóból". De legalább három napot pihizhettél;). Az is vmi.
Remélem Etelének nem lesz újabb rohama. Mindig csodáltam a kruppos gyerekek szüleit, hogy hogy bírják. Tudom, muszáj, de akkoris..
Aranyosak a gyerekeid!


Csoki:
Én kilógok a sorból akkor, mert én nem szeretem a csokit. Jó, évente kétszer-háromszor eszem, akkor is sportszeletet, vagy étcsokit. A tejest utálom, a fehércsokitól egyenest hányinger kerülget Kép. Mégse vok nádszálkarcsú, és ez enyhe kifejezés volt Kép

Ildi!
Köszi Kép. Hát pont azért nem tetszenek, mert én vok rajtuk Kép.
Szupi, hogy elkerültek a betegségek! Remélem így is marad!

Szilvi!
Biztosan van bútorbizományi a faluban, bár most nem jut eszembe, hogy hol.. Próbáld minél több helyen meghirdetni a neten, hátha..
Szóval Ancsi már nagyon várja az öcsit Kép, az szupi. Bár eleinte nem is szokott gond lenni. Remélem nálatok később sem leszKép. Ancsi egy jólelkű kiscsaj, az biztos! Ezekszerint nyitott is, ha tetszenek neki a foglalkozások.

Adri!
Köszke, pajzsmirigy elvan, múlt héten nem jutottam el a dokiig, majd talán csütörtökön..
Én meg tipikus rák vagyok, szinte minden igaz rám, amiket írnak.. Igaz, én annyira nem hiszek ezekben ..


Huhh, ennyi, lassan vendégem jön, még el kell ganézzak előtte gyorsan..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!

Betti

Remélem én is,hogy kapok poharat vagy valami játékot vagy nem tudom mit.Teljesen Madagaszkár függők.Kép
Anna az én figyelmetlenségem miatt beütötte az arcát (de nagyon csúnyán).Mentségem re szóljon,hogy épp hazajöttünk az oviból.Anna órdított.A kezemben volt több tonna kabát kiséretében és fordúltamban nekikoppant az arca az ajtófélfának.Mondanom se kell hogy ordított,amellett (most panaszkodjam?)Szegényt lázasan vittem a Lackóért az oviba,mert nem volt kire hagyjam, siettem...Kép
Este elvittem a Vukovicshoz,majdnem,hogy a betegségével nem is foglalkozott,csak hogy mi lett a lánnyal.Biztos direkt kalapálom.Kép
Angéla számát akkor várjuk.Köszi.Kép
Igen szerettem volna fősulira menni de vagy messze van vagy olyan ami érdekel nincs levelezőn,vagy alapképzés kell hozzá.
Hozom a szokásos formám.Kép
Jó vendégesdit.Kép

Sziasztok
edit01
 
 


Edit!
Nálunk időszakos egy-egy adott mese által okozott függőség. Mostanában nem is nagyon néznek mesét. Mendi állandóan mondókázik, meg énekel, és táncolnak rá.
Uhh, hát szegénykém Kép. Egyébként nálunk is előfordult ilyen már, igaz nem lett belőle nagy vész. Ez pont olyan, mint mikor az ember a 16.hónapban van már, és nem érzi hol a hasa vége..
Vendégem még sehol, most akkor nemtom mi lesz a du. alvással..
És mi az ami érdekel? Mármint suli szinten?

Rakok már két képet, valami frisset is a kölkökről:
http://gfx.babaszoba.hu/blog-upload/attach/2/92/492/15579.jpg
http://gfx.babaszoba.hu/blog-upload/attach/3/93/493/14166.jpg

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Betti!
Írtad, hogy nem hiszel benne. Pont ezért írtam le, hogy rám nem igazán illik, amit írnak. Úgyhogy nálam sincs túl nagy jelentősége. Nem vagyok az a típus, aki folyton a horoszkóját olvassa, mert azt főleg zagyvaságnak tartom. (Különböző újságokban napi-, heti-, havi horoszkópok). Az előző védőnőm foglalkozott asztrológiával, meg ezotétiával, meg ilyenekkel és Õ mondott néha egy-két dolgot. (Meg csodálkozott nagyokat, hogy az nem létezik, hogy én skorpió lennék.)

Senkinek nem kedden 11-12 van a tanácsadás a Kárpáti A. u-ban? Holnap el kellene végre vinnem a Törpit, mert meg sem tom mondani mikor voltunk utoljára. Kép

Edit!
Most állítólag nagyon megváltozott a felvételi rendszer. Emiatt (Bolognai rendszer, vagy mi) nem tudsz menni? Kb. 400-ból most 108 szak lett? (Valami ilyesmit hallottam a híradóban) Azért ne add fel! Hátha...
A kisfiaid ovisak már? Madagaszkár őrület, na ja, ismerős! Bár nálunk régebben a Teletubbi volt az, amitől már idegbajt kaptam! Amíg egy videokazetta volt, addig azt nézte hónapokon keresztül éjjel-nappal. Minden egyes nap! Engem vallatni lehetett volna vele! Kép Aztán kapott még kettőt. Először még örültem, de aztán a hármat kellett felváltva (nekem csak hallgatnom).
Aztán, hogy teljes legyen az őrület: a hugom hozott Nándikának Angliából Tubbis számítógépes játékot! Na, mondtam is Neki, hogy lesz még Neki is gyereke...! Majd visszakapja! (A másik aminél megfogadtam, hogy így járok el, az eszméletlen hangosan zenélős, kikapcsolhatatlan, mindig ugyanazt fújó játékok! (Lásd: diszkó autó, sípolós könyv stb.)

Hová lettek a többiek?
Kép

Azt hiszem mára abbafejezem.

Sziasztok!

Adri
radra
 
 


Sziasztok

Betti

Nem ti voltatok viccesek!!!! Már írtam, hogy szépek voltatok, szép mennyasszony voltál. Mi nagyon jól éreztük magunkat a lagzin. A 60 film még csak a pocon van, nem ültünk neki. Én szeretnék olyan "kövér" lenni, mint te.
Az albumba még mindig nem tudok képet tenni. Tíz képből kettőt sikerül feltölteni. Ehhez nekem nincs türelmem.
Milcsi mostanában már aludt éjjel, de ma is felkelt kétszer. Azt mondta, hogy kakasról álmodott. Megint ide oda rohangáltam az éjszaka.
Kitartás Kevinnel.

Edit

A fősulit még megtárgyaljuk

Adri

Két fősulira is jártam. Mind a kettőn elvégeztem 2 évet. Most egy harmadikat vettem célba. Majd meglátjuk. Én még nem tudom pontosan mit szeretnék csinálni. Nagyon sok minden érdekel, de szalmaláng vagyok. A kezdeti lelkesedésem hamar alábbhagy. Sajnos. Én szeretnék olyan kitartó lenni, mint te. Talán most.


Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Hali!

Megvolt a látogatás, rövid, de tartalmas, szal egy bőgésen túl vaok.
Más: gyermekeim éppen alszanak, ami duplán ritka, hisz egyeltalán az, hogy alszanak, és főleg, hogy egyszerre Kép.

Adri!
Igen, írtam? Már a memóriám sem a régi Kép.
Ahogy írod is, azok "butaságok" szerintem (is), amik az újságokban megjelennek, mert szinte bárkire ráhúzhatóak. Milyen napod lesz, milyen heted...stb.. Az más, ha vki a személyes horoszkópodat készíti el, abban biztosan van valami. Meg ezek az általános jegy jellemzések sem mindig butaságok. Csak hát sok a kontár a szakmában..
Melyik dokihoz tartoztok?

Ana!
Jójó, gondoltam, csak vicc voltKép.
Milyen filmek? Horror/triller/sci-fi/vígjáték/szerelmes/kaland/művész/szex...? vagy vegyesen?
Najó, nem mondtam , hogy kövér vok, de erősen van mit javítanom a külsőmön. Az a baj, ha véletlen fogyok, egyből a cicim tűnik el.. (a fenébe) Állítólag kétféle típus van, alma -aki a hasára, mellére hízik és fogy, és körte -aki a csípő/combok tájára hízik és fogy. Hát akkor én ebben is selejt vok, mert én körtésen hízok, és almásan fogyok Kép eredmény katasztrófa, úgyhogy nem is próbálkozom Kép
Hány képed van fenn az albumban? Félve kérdem, nehogy azt hidd izémizé, de tudod ugyi, hogy csak 20 képet lehet tölteni a babaszobás albumokba? Néha viszont előfordul, hogy ha kitörölsz képet, annak a helyére nem tudsz berakni másikat, ez egy időben jellemző volt, rendszerhiba. Azóta megcsinálták, bár én meg ritkán babaszobázok, már a babanaplókat is alig irogatom.. látod, én is szalmaláng vok Kép
Én egyszer jutottam el odáig, hogy belegondoljak, hány évig nem fogok átaludni egy éjszakát sem, sőt továbbmentem, még hány év lesz, hogy nem lehetek biztos benne, hogy átalszom az éjszakát.. és a válaszok nem tetszettek, úgyhogy azóta nem gondolkodom Kép.
Én sem tudom mit szeretnék csinálni. Pedig lassan ideje volna kitalálnom. Végső elkeseredésemben arra is gondoltam bevállalok még egy gyereket, hogy 6évig ne legyen erre gondom, de ennyit azért nem ér meg. Kár, hogy a kétgyerekeseket nem támogatják Kép
No, megyek kihasználom, hogy alszanak, pihenek kicsit..
-és ennyi volt, már sír is valamelyik..-

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok lányok!Hol vagytok?

Betti
Hál Istennek nem lett komoly baj a sebéből a lánynak,csak kellemetlen volt a dokinál,de ismered őket milyen taplók tudnak lenni.Kép
Fősuli?Előszőr Ana ötlete alapján védőnők szerettünk volna lenni de mindenütt gátakba ütköztünk,erre kiatláltuk/tam(nem tudom),hogy szülésznő!Remélem nem nevetsz ki.Van is egy ismerősöm aki monst végzi a fősulit...
De ehhez egészségügyi alapképzés kell amit itt a Törökben elvégezhetnénk de (egyben szülésnőit is letehetnénk) nincs meg a létszám az elindítához.
Győrbe meg Kubába felesleges ,meg szinte lehetetlen eljárni három gyerek mellett Zsolti minden jóindulata ellenére is.Kép
Támogat a szentem de ő sincs itthon sokat múlt héten sem volt ,ezen a héten is megy szerdától.De ismered a szitut.
Köszi a képeket szépek nagyon a gyerekek.Már várom nagyon,hogy jobb idő legyen és (ha csak futólag is),lássam a csajok gyerekeit,mennyit változtak,nőttek...

Radra

Hát igen.Egre rosszabb kilátásaink vannak de nem adjuk fel!
Igaz Ana?
Már nem sok időnk van.
Még csak a "nagy" ovis a középsőt nem vették fel mert 2005-ben töltötte a 3-at.Kár mert nagyon vágyik közéjük.
Viszont így meg kiélvezheti,hogy maga van .A Mama el szokta vinni és egyedül csak rá figyelhetünk időnként.Egész kicserélve jön haza.És főleg nyugodt olyankor.
A Madagaszkár mellé néha egy kis Cápamese vegyül de az nem komoly.

Ana
Előkerültem,megjártam az otp-t.
Majd mesélek holnap eszméletlenek,végülis arra jutottunk,hogy jövő héten ugyanitt ugyanekkorKép
Mindegy.
OKÉ!Gyere beszéljünk.Kép
Legyek a pszichiátered?Kép

Lassan jön emberpajtás,lehet, hogy még este benézek.

Ui.:
Betti.
Már rég akartam kérdezni,hogy milyen az az almás palacsinta töltelék?Almásat emlegettél ugye?
Ha nem családi erekje leírod?Kép
Mostanában állandóan a palacsintát sütöm.
edit01
 
 


Sziasztok!

Adri!

Sztem én sem vagyok tipikus skorpió, sem öntelt, sem nagy önbizalommal megáldott. Tény, hogy ez az egyik olyan jegy, amivel nem büszkélkedünk, sokan azonnal ítélnek, mikor kiderül. A főnököm szerint sok tipikus jellemzővel bírok, de talán nem vész. Egy halak férjjel meg kifejezetten ideális a helyzet, sőt a pocaklakó is várhatóan halak lesz.

Nem tudom már ki kérdezte, de én is Cegléden lakom, sőt Bettivel egy háztömbben!

A sulival kapcsolatban én úgy érzem, akár 40 évesen sem késő iskolapadba ülnünk, de ezeknek a csemetéknek most kellett/kell megszületniük! Ráadásul érett fejjel nagyobb az esély arra, hogy olyan szakot választunk, amit a munka során valóban hasznosítunk. Nekem is vannak terveim (álmaim?), de minimum egy főállású nagymama kellene, aki van is, de nem helyben! Aki helyben van, az meg még dolgozik a nyugdíj mellett!

Jó éjt!

Szilvi

keksz
 
 


Szia Szilvi!

Akkor ismerjük egymást?Kép
Én a 8/A ban lakom.Miről ismerlek meg?
A sulival kapcsolatban igazad van.Kép
Jó éjt.
Edit.
edit01
 
 


Sziasztok!
Kép
Kép
Kép

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Sziasztok!

Kutyafuttában visszaolvastam.Anyuéknál vagyok a gyerekekkel még pár napig.
A főiskola-téma engem is érdekel!!!!Bár,olyan béna vagyok,hogy eddig még a pontszámaimat sem sikerült kiszámolnom,a többiről nem is beszélve.KépPedig mindjárt febr.15 lesz.
A SOTE eü.fősulit próbálnám.

Patrik századszorra ébredt fel 9 óta.KépMennem kell.

Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Jó reggelt, mindenkinek!

Tök jó, hogy ilyen sokan szeretnétek még tanulni! (És ha hiszitek, ha nem én is erősen gondolkodtam a védőnői szakon! + az előző védőnőm is próbált meggyőzni, mivel hiány van belőlük Cegléden. - A mostani viszont úgy nézett rám, mint akinek elment az esze. Bár ezt már megszoktam, mivel az óvónők is hasonlóan reagáltak. Indok: nincsenek sem anyagilag, sem az ég világon sehogyan sem megbecsülve. - A legnagyobb problémát az jelentené, hogy nincs belőle csak nappali képzés, ráadásul az anatómia nem is az erősségem! Kép De azért Nektek drukkolok!

Betti! Mi területileg a Nagy Béla doktor úrhoz tartoznánk, de mivel a Mohos dokit régebben és jobban ismertem, Õt választottuk. /Hát igen, én már csak ilyen ragaszkodó típus vagyok orvostémában is. Albu, Mohos, Tornyai...

Ana! Már azt hiszem írtam, de leírom mégegyszer: nagyon szép formás a kis Olivér! Mekkora már? Cm, kg? És mennyivel született?

Edit! Hozzátok egy csomó óvoda közel van! Ez jó, mert legalább tudtok válogatni. (Bár azt írtad, hogy a "középsőt" nem vették fel. Vagy egy bizonyosba próbáltad csak felvetetni? -Gondolom oda biztosan, ahová a "nagytesó" is jár.- (Számomra megfejthetetlen, hogy, ha állítólag kevés a gyerek, akkor vajon miért nem vesznek fel egy csomó mindenki az ovikba?! Pedig szerintem mindenhol 30 közeli a csoportlétszám. És így is kevés! A bölcsiről nem is beszélve! 2 van összesen Cegléden.) Na, mindegy. Ez csak amolyan "költői kérdés" volt.

Heppi! Hová tüntél?

Lassan elindulunk az oviba. Sziasztok!

ui.: Lili valószínűleg csütörtökön be tud nézni ide hozzánk.
radra
 
 


Na sziasztok!

Betti

A fénykép témát megoldottam. Annyira béna vagyok. Lekicsinyítettem öket, de nem eléggé. Ez volt a gond. Ma reggel takarítás közben megtaláltram a fényképező adatkábelét. Hurrá. Fel tudom tenni az új képeket is. Remélem Kevin jól aludt az éjjel. Gyerkőceid nagyon arik. Mendi tiszta apukája. Nektek sem kell apaságit csinálni annyira hasonlít.

Kata

Mi is pont a SOTE-t szemeltük ki, de sajna nappalira nem tudunk menni, az estihez pedig előképzettség kell. Sajna

Adri

Oli 4200 grammal és 51 cm-vel született, de most már nem olyan nagy. Most kb 8 kg és 70 cm körül van. Ha minden igaz holnap megyünk tanácsadásra. És a kisfiad mekkora, és mekkora súllyal született? És nagyobbik kisfiad? Bálintka mászik már? Ül?

Edit

MSN-en várlak!!!!!!!!!! Megyünk tornázni? Csak nem alszotok még? Mi van Lacika lázával? Voltatok a Vukinál? Gyógyszervásárlás megint beindul? Oli foga még mindig nem tört át. Még Mindig kínlódik. Egyébként a szülésznő téma a te ötleted volt. Én csak leutánoztalak.

Szilvi

Én is ott laktam 8/A-ban(11 éves koromtól 24 éves koromig), de mi már elköltöztünk (2 éve)

Na megyek Olit altatni.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Szia Ana!

Bálint 3150 g-mal és 47cm-rel született, Nándika pedig 3350-el és 49cm-rel. Mondjuk, a nagyfiú napra pontosan, a kicsi pedig majdnem 2 héttel hamarabb jött.
Bubi ül már (elég stabilan), mászni még csak szeretne, de nem igazán megy még Neki! (Viszont remekül megy Neki az ülésből orra esés!) Fogunk még nincs. Nándinak 14 hónaposan jött ki az első! Úgyhogy, ha ebben véletlen hasonlítanak, akkor van még idő addig!

Szerintem ma is sikerült magam lebeszélni a tanácsadásról! Kép Majd a jövőhéten! Kép

Mennem kellene kicsit összepakolni a lakást, mert olyan mintha bombatámadás érte volna! Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nálunk állandóan szana-szét van minden. És a mosogató is mindig tele van, pedig sokszor az anyuéknál eszünk, vagy valami egyszerű kaját készítek. (Mit nem adnék egy mosogatógépért! KépKépKép)
Egyik nap összepakolok, másnap megint kupi van. Már az agyamra megy! Másból sem állok, csak a pakolászásból, mosogatásból, takarításból ...! Már amikor Bálintbaba engedi.

Na, még elmesélek valamit aztán elhúzok robotolni.
Tegnap bátorkodtam nagyfiamat megkérdezni, hogy ki volt délelőtt az óvónéni? Erre Nándika: "Anya, mért kérdezel ilyen ostobaságokat?" (Én meg csak néztem bele a kamerába! Kép)

Na, ennyit a mai gyerekekről!
radra
 
 


Sziasztok!

Kata
Mi is azt céloztuk meg azt hiszem bár sok mindent néztünk,akkor ezt átbeszéljük maholnap Anával és szólunk,hogy le ne maradj te sem.Kép

Radra
Olyan túljelentkezés volt az ovikban,hogy nem volt értelme erőlködni,így is volt olyan ismerősöm akit egyszerűen kifelejtettek.
Igen ugyanoda iratom,minek hordjam két helyre,itt már kezdünk összeszokni az ovónőkkel.Kép
A rendetlenség ismerős.Egyszerűen felesleges belekezdeni mert mire a végére érsz az elejét kezdheted előről,mert simán amit én össze ők szét dobálnak.Nem beszélve a főzésről,ami még egy szép mutatvány.

Ana
Persze,hogy este tornaKépEz tartja bennem a lelket egész héten.Holnap Zsolti megint megy úgyhogy csütörtökön megint hívnom kell Anyuékat.
Viszont Ami a jó hír csajok szombatra szabadság van kilátásban.Anyu vigyáz a gyerekseregre és elhúzunk Pestre.Kép
Igen sokáig aludtunk azért nem találtál,sőt a matávos telefon is lemerült,és ki is kapcsolt így még Anyósom sem tudott feltelefonálni.Kép
Náthásak a fiúk.Nem vészes.Nem viszem őket a Vukihoz majd csak igazolásért.Úgy sem adom be a vackait.:-)
Megyek kicsit elromolok a lakásban,tudjátok hátha jönni talál valaki...

Edit
edit01
 
 


Sziasztok!

Etele csupa-csupa nátha! Szerencsére nem lázas és jól is van, mármint közérzetileg!
Én is javulgatok, lassan teljesen rendben leszünk!Kép


Egyenlőre ennyi!
Ui: Hűű! Ti aztán jól ismeritek egymást!!!KépKépKépKép
Jól felpörgettétek a topicot!Kép

Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok

Délutánra kijött Olika első foga. 5 napig kínlódott szegényke.
Szopizni valamiért nem akar. Szomorú vagyok. Majd az éjszaka.

Katácsaka

Örülök, hogy jobban vagytok.

Na megyek szunyálni.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Sziasztok!

Patrik is náthás,köhög és a közérzete sem a legjobb.KépÉjjel két órát aludtam,szerintem ma is kinlódunk majd.Orrszívót azt nem hoztam-minek is?Még jó,hogy kaptam a szomszédból.Végre hazajutunk,erre...ehhhhh.Kép.

Ana!
Gratulálok Oli első fogacskájához!KépValószínűleg bezavar a szopiba,fogkibújás előtt,-után nálunk megy a cirkusz szopizásnál.

Kicsit kiműveltem magam a felvételit illetően,de vérmes reményeim nincsenek,csak államilag finanszírozott levelező jöhet szóba.
Majd írjatok,Ti mire jutottatok!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok!

Etelének és Patriknak gyógyulást kívánok!
Kép
Remélem Katácska Te is rendbe jössz!

Olivérnek nagy gratula a fogacskához! Ana, Neked pedig: kitartás!

Adri
radra
 
 


Radra!

Köszönöm szépen!

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!

Szopi kezd visszaállni!!!! Nyűgi továrra is fennáll. Fogacska gyorsan nő. Már vagy 1 mm.

Ruszlána

Folyamatosan tájékozódunk továbbtanulás ügyben. Igaz már csak 2 hetünk van.GYES/GYED alatt ingyenes a fősuli!

Edit

Az ECDL-nek utána járok. Mármint az árnak és a kedvezménynek.
Nálunk az új meseőület a Szilaj. A Madagaszkár nálunk is sokáig menő volt. Majd lehet, hogy elszaladok a lemezekért, mert reggel megint a Madagaszkárt kérte. Na bekapcsolt egy filmet. Amit a tesóm hozott mind feliratos, de nem tudjuk kitenni. Bénák vagyunk! Nekem nem kell a felirat, de az Ati így nem nézi. Majd jön a tesóm és megoldja. Mindig úgy várjuk, mint a messiást.

Adri

Tesóddal mi van? Mit csinál mostanában? Õ nem sokat változott. Oli is megül már vagy fél percig aztán eldől. Nagyon vicces. Mászás nekünk sem megy még. Kúszik.

Na most már megyek porszívózni, mert így nem haladok.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Sziasztok!

Katácska
Jobban vagytok?Remélem mostmár kievickéltek belőle.

Kata
Nektek is jobbulást.KépSikerült pihenned kicsit?

Ana
Hát gyere.Pinoccionak nagy sikere volt.Itt ültek és hallgatták mozdulatlanul.Kép)

Többiek?

Betti
Megszűlt a Gál MóniKép
Van kicsi rucid csajos?


Sziasztok.Kép
Edit.
edit01
 
 


Helló!

Edit
Nem a Pinocciora gondoltam, hanem a DVD-re, a mesékre. Ha már megnéztétek elvinném. De most meg ne sértődjKép A pinoccion kár hogy csak az néhány szám van. Majd megszerzem az egész albumot.
Úgy látszik csak mi írkálunk, Edit.

Na lélpek. Csinálom a vacsit apának. Talán kész lesz mire hazaér.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Szia!Kép

Gondoltam,hogy nem a pinocióra gondoltál.Kép
Azt csak mellékinfónak írtam.Meg azt is,hogy gyere.
Tudod,hogy meg van nekünk is csak amikor kölcsönadtuk a mi lemezünket elvonási tüneteik lettek a gyerekeknek azért kértem el tőled,de azt meg nem játszotta le teljesen.Szóval ha jössz adom,ha nem holnap leviszem.Kép
Igyekszem nem megsértődni.Kép
Tényleg csak mi írunk,hátha lassan írnak már a lányok is,remélem nem mindenki beteg és azért nem ír.Kép

Mi lesz a vacsi Apának.Látod nekem nincsenek ilyen problémáim.KépKép

Edit.
edit01
 
 


Sziasztok!

Arra válaszolva,hogy szeretnénk-e még babát még nembeszéltünk de ha minden jol megy akkor olyan 4-5 év múlva talán.

Ana!

Aranyosak a gyerekek,az a alvós kép nagyon tetszik.

Katácska!Kata!

Gyógyuljatok meg hamar ne legyetek betegek.

Betti!Heppy!Szilvi!Radra!Edit!
Nálatok mi a helyzet? Mi van az oviba.

Mi jol vagyunk.Sajna én nemtudok ide képet rakni de album van,Anyuci fiai néven ha szeretnétek megnézni.

Puszi Ildi ui:remélem senkit nemhagytam ki.

Ildi
Kép
Kép
horcsog
 
 


Sziasztok

vagy csak szia

Mint mondtam bolognait csináltam. Hamar eltelik ez a pár nap és haza is jön a Zsolti. Aztán megint elmegyKép

Majd holnap ideadod a meséket, mert már nem megyek el értük. A Madagaszkárt csak az asztali DVD játsza le. (tudod a gagyi, olcsó lejátszó)

Tényleg! Miért nem ír senki?

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Ana!

Hát én néha csak nézek és ámulok azon milyen jól összeszokott társaság ért ide közénk!Kép
Nagyon tetszik az ahogy ismeritek egymást , szerintem ez nagyon jó dolog!

Közben nálunk ma már az egyik lányomat is el kellett hozni a suliból!
Láza nincs, de azt mondja nagyon fáj a feje...
Nem is tudom eldönteni vajon mi legyen holnap reggel...

Aztán rettenetes hír is ért minket! A lengyelországban megtalált magyar férfi kicsilányom legjobb barátnőjének az édesapja!
Órák óta nem jutok szóhoz, szegény gyermekem is azt fújja, hogy szegény Zsófi!KépKépKépKépKépKépKép

Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok

Ildi
Köszi a bókot Oli nevében. Az alvós képet én is nagyon szeretem. Biztos neked is van ilyen kedvenc képed. Te gyermekeidről hol lehet képet találni? Van albumod? Mi a címe?

Katácska
Örülök hogy Te és Etele már jobban vagytok. Talán a lányodat nem veszi le a lábáról a betegség.
Egyébként Edittel szomszédok voltunk és régebb óta ismerjük egymást. De mi már elköltöztünk. Most már kinnt lakunk a város szélén. (a ház mögött erdő van).

Edit
Most már a lábamban is van egy kis izomlázam. Az előző üzim neked írtam. Elfelejtettem odaírni.

A többiek merre vannak?

Jó éjszakát!

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Sziasztok!

Lassan csak te leszel Ana!
Katácska
Tényleg ismerjük egymást.KépKöszi,hogy így gondolod.Kép
Nem akarlak elszomorítani de nekem is így kezdődőtt nemrég a kórságom, hogy annyira fájt a fejem,hogy azthittem megkattanokKép
Szegény lányzód hátha csak egy frontra volt érzékeny.Kicsi fiad?Te ?Jobban vagytok már?
Ildi
Ovifronton nem sok van.Mi nem járunk a héten mert randán köhögnek,nem akartam valami komolyabbat összeszedetni vele.Köszi kérdésedKép
Ana
Este buli?
Gundelpalacsinta bent van?Oké.Én előnnyel indulok mert itthon nincs semmi kaja.Megyek is a boltba mind az összes gyerekkelKép


Kata,Heppi,Betti,Keksz,Momo,Horcsog,Radra?
Micáról nagyon rég olvastam.
A régi bagázs szinte nem ír egyáltalán.
Szép napot nektek.Kép

Edit.
edit01
 
 


Sziasztok!

Remélem az "öreg motorosok" nem miattunk nem jönnek!? Heppi, Betti! Hiányoztok ám!

Ana! Tesóm a Ker.-ben angoltanár. Jól elvan! (Főleg ahhoz képest, hogy nem akart egyáltalán tanítani. A főiskolára is csak azért ment angol szakra, hogy majd valami jó cégnél elhelyezkedjen! Kép De bejött Neki ez a tanárosdi.) Most egyetemre is jár. Szóval, nem unatkozik! Azt írtad: "Õ nem sokat változott." Gondolom kinézetre gondoltad. Hát, sosem volt egy nádszál alkat, de az utóbbi pár évben tényleg elég sokat felszedett. Neki sem ártana elmenni egy alapos kivizsgálásra! (pl.: pajzsmirigy)

Betti! Te nem ma mész a vizsgálatra? Írd meg, hogy mi volt! Ha meg nem voltál, akkor tessék szépen elmenni! Kép Az ilyen dolgokkal nem lehet viccelni!

Megyek, mert a kisfiam szétbontja a járókát! (Már legalább 5 perce benne van!Kép Jó "sokáig" bírja benne!)

Sziasztok!

Adri
radra
 
 


Sziasztok

Adri

Régen láttan ám a tesódat, még valamikor a nyáron, amikor még többet jártunk be a városba. Amúgy nekem is pajzsmirigy gondjaim voltak a szoptatás miatt, még amikor a Milut ciciztettem. Pajzsmirigyalulműködésem volt azért híztam meg a sok csokitól. Rendbejött már, de nem tudok lefogyni. Most próbálkozok. Ma reggel már 2,5 kg-val voltam könnyebb, mint 3 héttel ezelőtt. Nem gondoltam, hogy tanár lett a tesód. Nem a közgázba járt?

Edit

Bocsi, hogy úgy eltüntem reggel, de gyerkőcök nem hagytak. Etettm, itattam, pelenkáztam, altattam és mire visszaültem a géphez te már leléptél. Sajna!

Képzeljétek el a szomszédságunkban októberben sületett egy kisbaba és most tudtam meg, hogy anyuka egy hónapja lelépett az új pasijával és ott hagyta az akkor 2 hónapos kisbabát is apukával. Apuka most GYED-re ment. Milyen nő az ilyen?

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Hát, nem semmi! Szegény apuka! Kép Komolyam mondom, hogy ilyenkor teljesen kiakadok: hogy hagyhat ott valaki egy kisbabát?!!! (Egy nő, anya!)Általában nem szoktam ítélkezni, de az ilyenek nem férnek a fejembe!
Annál jobban nem vagyok biztos semmiben, mint hogy én soha nem hagynám el a gyermekeimet! (Tudom, soha ne mondd, hogy soha, de ebben 1000%-ig biztos vagyok!)

Ana! De, a húgom a közgázba járt, és ott szerette meg az angolt. Így jött a tanárképző. (Ezen jót szoktak mosolyogni az ismerőseink. Dodi közgáz után tanár lett, én a gimiből pénzügyi területen helyezkedtem el.)
Ez is bizonyítja: sosem tudni merre sodor, mit hoz az élet.)

Adri

ui.: Továbbra is hiányolom a "régi" emberkéket!!!
radra
 
 


--------------------------------------------------------------------------------

Szeretettel osztom meg veletek:



Érints meg



Ha kisbabád vagyok - érints meg.
Szükségem avan az érintésedre, úg yahog ytalán sosem képzeled.
Ne csak mosdass, pelenkázz és etess, ringass el, puszild meg arcomat és simogass.
Nyugtató, lágy érintésed biztonságot és szeretetet ad.

Ha gyermeked vagyok - érints meg.
Akkor is ha dacos vagyok és elutasítalak.
Ne add fel, keress új utakat , hogy közel kerülj hozzám.
Jóéjt puszid édes álmokat hoz.
Mindennapi érintésed elmeséli mit érzel.

Ha kamasz fiad vagyok - érints meg.
Ne hidd, hogy nem kell érezenem törödsz velem
csak azért mert már majdnem felnőttem.
Szükségem van szerető karjaidra, szükségem van lágy hangodra.
Az élet viharában a bennem élő gyermek érted kiált.

Ha barátod vagyok - érints meg.
Semmi sem mutatja jobban szeretetedet, mint eg ymeleg ölelés,
mikor szomorú vagyok, egy gyógyító érintés mondja el , hogy szeretsz.
Azt mondja el, hogy nem vagyok egyedül.
Lehet, hogy az érintésed minden amit kapok.

Ha életed párja vagyok - érints meg.
Talán azt hiszed, hogy szenvedélyed elég nekem,
de csak a karjaid tartják távol a félelmet.
Szükségem van lágy, vígasztaló érintésedre,
mely emlékeztet, hogy olyannak szeretsz, amilyen vagyok.

Ha felnőtt gyermeked vagyok - érints meg.
Ha van is családom, akiket megölelhetek,
mégis szükségem van az anyám vagy apám karjára, mikor gyenge vagyok.
Szülőként máshogy látlak, már jobban tudlak becsülni.

Ha idős szülőd vagyok - érints meg.
Ahogy én érintettelek, mikor kicsi voltál.
Fogd a kezem, ülj közelebb, adj erőt,
melegítsd megfáradt tagjaimat közelségeddel.
Bár bőröm ráncos, érintésre vágyik.

Ne félj, érints meg!



/Ismeretlen szerző/

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!

Kicsi ez a város!

Adri!

Dodit ismerem, egy volt közös közgázos tanárnőnk révén!

Edit!

Tudod, hogy ki vagyok, csak talán most nem esik le a tantusz! Ha találkozunk, felhívom a figyelmed!

Ovis csemeték anyukái!
Hogy álltok farsangi jelmez dolgában? Ancsi macska-jelmezt akar, fogalmam sincs, hol szerezzek be ilyesmit. Nem láttatok vmelyik áruházban?

Mától tabletta formájában kapja a csaj a gyógyszerét, ami lassabban, egyenletesebben szívódik fel, mint a szirup. Az aluszékonyság is kevésbé jelentkezik a dr.nő szerint.

A mai sulilátogatáson egy szuper pedagógushoz volt szerencsénk, így ismét nehéz dolgom van: 2 suli és 3 tagozat közül kellene jól! választanunk.

Sziasztok!

Szilvi

keksz
 
 


Sziasztok!

Ildi, megnéztem az albumod. Nagyon szépek a fiaid! Karcsika tavaly októberben született? Pedig olyan nagyfiúnak látszik!

Szilvi! Te is a Közgázba jártál? Ezek szerint a tesóm is ismer Téged? Engem nem ismersz?
Jelmezzel kapcsolatban annyit tudok, hogy mi a hónap közepén vettünk a Tesco-ban Nándikának oroszlánosat és akkor volt még egy csomó! (Macska is) Kár, hogy én olyan béna vagyok, hogy nem tudok varrni! KépKépKép
Rólatok nincs fennt valahol kép?

Megyek, könyörgök egy kicsit Nándikának, hogy keljen fel, mert oviba kellene menni! Kép

Adri
radra
 
 


Szilvi,
én innen rendeltem, itt cica jelmez is vanKép Nagyon jó minőség, igaz nem a legolcsóbb
http://www.dox.hu/?loc=http://jelmez.dox.hu/shop/index.php


Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok

Adri

Tényleg mulatságos, hogy a tesód a közgáz után tanár lett. Na te meg épp a fodítottja vagy.

Katácska

Nagyon szép ez a vers! Meggyógyultatok már?

Edit

Remélem ma már jobb kedven van! A Vukkot szeretném kölcsönkérni egy napra, ha lehetséges. Vagy a fiúk most erre kattantak rá? Milcsi ma Mazsola és Tádét nézett egész délelőtt, utána áttértünk a Süsüre. Tudtatok már beszélni a Zsoltival?

Nálunk minden oké. Olinak jön a második foga. Hatalmas pukli van az ínyén a pici fogacska mellett. Nagyobb a pukli, minta a foga. Remélem ez nem kínozza úgy meg, mint az első!

Milcsi épp a popsikrémet kostólgatja. Na megyek elveszem tőle.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Sziasztok!

Katácska
Köszi a verset.Kép

Ana
Igen ma már jobb talán.KépVukkot ha nem jösz érte,kedden odaadom jó?
Igen sikerült beszélnem vele,már úton vannak haza.
Megint kezdjük a nagy evészeteketKép
ilyenkor mindig agyon esszük magunkat.
Anna is kinyomott tegnap egy tubus bepantent.Kép
Lehet,hogy lassan meg is ehetné mert kivűlről nem használ hátha belülről.No csak vicceltem.Kép
Voltam ma gyógyszertárban,amit mondtatok a Brigivel tegnap azt kértem és nem kevernek krémet csak orvosi rendelvényre.
KÖszi,köszi.Olyan segítőkészek.Így vettem sudocremet,addigis hátha ez segít.
Fürdetni is hipoallergénnel fürdetem.
Anyósom azt eszelte ki,hogy biztos a tápszer rossz neki.Hmm.Nestlé beba nem gagyi nem?Vagy most azt is kezdjem el cserélgetni?
Mostmár megint lassan odajutok,hogy újra elviszem a Heim Pálba mint decemberben.Kép
Na, de megszaladt a kezem.
Jó hétvégét lányok,betegeknek jobbulást és sok napsütést.Ez már ránkférne igaz?Kép

Edit.
edit01
 
 


Ana, edit4

Sziasztok!


Nagyon köszi! nekem nagyon tetszik, bár soha nem tudom könnyek nélkül végig olvasni!Kép

Úgy néz ki meggyógyultunk! és már nagyon várom a jóidőt!

nemtudom kérdeztem-e már , hogy nem tud valaki valami jó helyet itt a neten ahonnan tavaszi ablakképeket lehet letölteni????
De nem húsvéti, hanem valami vidám....
Ha valaki tudna segíteni köszönöm előre is!


Katácska


Ruszlána merre vagy???????

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!

Ana !
Ha jol tudom ezen a néven benn szoktál lenni a chet-en.

Radra!

Köszi.Ti is nagyok lehetek már .Miket csinál Bálint,van már foga?

A betegek hogy vannak?

Mindenkinek jó hétvégét!

Puszi Ildi

Ildi
Kép
Kép
horcsog
 
 


Sziasztok

Ildi
Valóban néha bennt vagyok a cset-en, de általában csak olvasgatom, ritkán szoktam írni.

Edit
Miért nem vettél a csajszi popijára körömvirágkrémet? Talán az segítene neki. Meg az is eszembe jutott hogy lehet van valami a kakijában ami így kimarja a popsiját. Tényleg vidd el orvoshoz (mondjuk bőrgyógyászhoz), hogy nem szenvedjen annyit.
Most méreckedtem és én is -3 kg-nál tartokKép

Milcsi egy kicsit betaknyosodott mára, de adtam neki Aflubin cseppeket, hátha nem üti ki a betegség. Remélen OLi nem kapja el.

Remélem mindenki jól van!

Mindenkinek jó hétvégét.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Ranschberg Jenő
Gyász

Az oviban ma szörnyű rossz vagyok.
Verekszem és felrúgtam Zsolti várát,
a tányérban is mindent ott hagyok,
s hiába szólnak: én látom a kárát,
az óvodában mégis rossz vagyok.

Anyu azt mondja, hogy ma reggel elment
a nagypapám, és messze-messze jár,
de látom, közben egy könnycseppet elkent,
s tudom, hogy úgyis minden veszve már.
Anyu szerint a nagyapám ma elment...........

Becsapnak mind, meghalt a nagyapám!
Hisz sír mindenki, mint a vízözön,
és rámszólnak, hogy újra nagy a szám,
mert ehhez aztán végképp nincs közöm!
Becsapnak mind, meghalt a nagyapám..........

Elmondom neki, majd ha visszajön!

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Sziasztok!

MEGJÖTTEM!!!Kép

Nagyon jól éreztük magunkat otthon,bevallom pocsék volt visszajönni.Rsul-nagyfiúság ide,vagy oda- keservesen zokogott,mikor indultunk.Örülök,hogy sokat tudtam lenni a Keresztfiammal és úgy látom,a körülményekhez képest jól van(5 hónapja halt meg az Apukája-7 éves a kisfiú).
Ma már egyedül vagyok a fiúkkal,férjem 24-ezik,holnap ovi,szóval indul újra a mókuskerék.KépIlyenkor érzem,mennyire rossz távol lenni a családomtól.Nehéz a szívem.


Ana!
Most gondolkodok,egyáltalán beadjam-e a jelentkezési papírokat,annyira reménytelennek látom a dolgot.40 az irányszám.KépÉs egyenlőre képtelen vagyok találni a nagy Pilisen valakit,aki időnként vigyázna a gyerekekre-segítség nékül viszont bukott ügy.
Szomszéd nő Kép.Nem is nevezném anyának.
Remélem Olinak hamar kibújik a 2.fogacskája!!Kép
Írnál az Aflubin-cseppről?Nem ismerem.
Nagyon szép a vers!


Szilvi!
Minden nap kell Ancsinak a tabletta?Remélem jó lesz!Vérvételre mikor kell újra mennetek?
Suli ügyben nálunk semmi,illetve két hét múlva lesz tanítónénis szülői.


Katácska!
Sajnálom az ismerős kislány Apukáját!Kép
Neked is köszönöm a verset!Kép
Vezetés hogy megy?Kép


Most ennyi,lépek aludni.


Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?