Sziasztok!
Belekezdek, aztán vagy sikerül befejeznem, vagy nem. Kölkök itthon, Mendi még mindig szörcsög, én már harmadszorra estem vissza a betegségbe, sajna egyre durvább, dehát mit panaszkodjak? (meg nincs is kinek, hisz én mindig egyedül vaok)
Szal:
Edit!
Remélem sikerül poharat venned majd;)
Mi történt Annával? nem is mondtad!
Bókokat köszi a csaj nevében is;)
Én tegnap ettem vacsira egy egész pizzát..
Nem tok se emilt, se telefonszámot. Nekem is beszélnem kéne vele pedig. Ha felszökök hozzá, megkérdezem a számát.
Te is fősulira mész??
Ana!
Neked is köszi a bókokat
!
Ilyen viccesek voltunk, vagy feltörtek az emlékek? Én emlékszem milyen jókat derültetek ott négyesben
Bár lehet akkor is rajtam röhögtetek
.
Akkor neked sem egyszerűek az éjszakák
. Kevin is felkel még mindig, hiába nem szopizik már. De legalább már nem engem csócsál órákig
.
60 film??? atyaég! De legalább kikapcsolódtok
Sikerült az albumozás?
Igen, pajzsmirigy még mindig ragaszkodik méreteihez.. majd lesz vmi..
Kata!
Hajrá, hajrá, vágj bele a vezetésbe. Én már olyan szinten bedurvultam, hogy szombaton Ladánybenén tomboltunk
Eljutottatok hétvégézni?
Méghogy nem ismersz skorpiót?? hát akkor az én jányom?? hmm??
Katácska!
Látom neked is kijutott a "jóból". De legalább három napot pihizhettél;). Az is vmi.
Remélem Etelének nem lesz újabb rohama. Mindig csodáltam a kruppos gyerekek szüleit, hogy hogy bírják. Tudom, muszáj, de akkoris..
Aranyosak a gyerekeid!
Csoki:
Én kilógok a sorból akkor, mert én nem szeretem a csokit. Jó, évente kétszer-háromszor eszem, akkor is sportszeletet, vagy étcsokit. A tejest utálom, a fehércsokitól egyenest hányinger kerülget
. Mégse vok nádszálkarcsú, és ez enyhe kifejezés volt
Ildi!
Köszi
. Hát pont azért nem tetszenek, mert én vok rajtuk
.
Szupi, hogy elkerültek a betegségek! Remélem így is marad!
Szilvi!
Biztosan van bútorbizományi a faluban, bár most nem jut eszembe, hogy hol.. Próbáld minél több helyen meghirdetni a neten, hátha..
Szóval Ancsi már nagyon várja az öcsit
, az szupi. Bár eleinte nem is szokott gond lenni. Remélem nálatok később sem lesz
. Ancsi egy jólelkű kiscsaj, az biztos! Ezekszerint nyitott is, ha tetszenek neki a foglalkozások.
Adri!
Köszke, pajzsmirigy elvan, múlt héten nem jutottam el a dokiig, majd talán csütörtökön..
Én meg tipikus rák vagyok, szinte minden igaz rám, amiket írnak.. Igaz, én annyira nem hiszek ezekben ..
Huhh, ennyi, lassan vendégem jön, még el kell ganézzak előtte gyorsan..
Betti