Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Szirom,
még a kis balesettel kapcs.
Egyszerűen mindig az ilyen banális helyzetekből történik baj, nem? Képzeld, nálam is ült Barnabás a múltkor, fogtam a kezét, erre hátra vetette magát és pont úgy esett a játékára, hogy megrepedt a bőr a fején... A tarkójánál lett egy kis repedés, vérzett is. (jegeltem, a Betadine eszembe se jutott, de most már eszembe fogKép) Õ is hamar túltette magát rajta, de én is egyfolytában azt lestem, hogy nem alszik-e túl mélyen, túl sokat...stb. tiszta ideg ilyenkor az ember.
Miksát mikor tetted le, hogy tízig alszik??

anikó

Anikó
pupi5

Anikó!

Doki nekünk minden sebre, macskakarmolásra, körömbeszakadásra, ilyesmire a betadine-t javasolja. Abból még akkor se lehet baj, ha lenyalja, mert ugye szájfertőtlenítésre is jó.

9-kor fürdik Miksa, negyed 10-fél 10-kor kerül kb. ágyba, előtte esélytelen. Legalábbis eddig úgy láttam, de most megint majd próbálom kicsit előrébb hozni. Nálunk ez eredetileg azért volt, mert az apja ha nappalos, akkor 8-negyed 9-körül ér haza, és nem akartam, hogy ne találkozzanak. Picinek meg azért volt 10 körül az utolsó etetés, mert így reggel 6-7-ig biztosan aludt.

Malacot te is megcsináltad volnaKép

Te is horgászol?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
malac: nagy kihívás lenne az biztos, talán... bekötött szemmel... áááá,nem hiszemKép (most, hogy így jobban belegondoltamKép)
horgászat: van egy kis házikónk, vízparti (Szigetszentmárton), gyerekkoromban ott töltöttem a nyarakat, a nagyszüleimnél, ők nagy pecások voltak, megfertőztekKépKép! Sajnos már elég régen nem voltam, ki van adva... Azóta, hogy a mamáék már nem élnek, sehogyan sem tudtam ott igazán jól érezni magamKép
Évek óta beszéljük Árpival, hogy el kéne menni a Tiszára horgászni, olyan sátras, nomád "bulira", de még nem jutottunk el... még bizakodomKép
És Te vagy Ti is?Kép

Anikó
pupi5

Ildi,
olyan ritkán jösszKép
történt valami, ami elvette a kedvedet?Olyan szűkszavú vagy az utóbbi időben. Valahogy más a "hangod" mostanában. Tudok segíteni valamiben?
Ne haragudj, ha túl tolakodó vagyok (nyugodtan tegyél helyre), csak már nem bírtam tovább, hogy ne kérdezzek rá. Hiányoznak a jó kis poénjaidKépKép
anikó

Anikó
pupi5

No, letettem aludniKép

Nálunk az ember a nagy pecás, de engem is érdekelt, úgyhogy nem kellett kétszer mondani, hogy menjek vele. Orfűn találtuk ki a gyerek nevét isKép Meg egyébként is mindig jókat dumálunk a parton. Mondjuk amióta Miksa megvan, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam kint. De azóta én csalihalon kívül nem fogtam semmitKép Igazából én nem pecázom olyan régóta, tehát olyan nagy halakat egyébként se fogtam soha. De imádom.

Orfű egyébként tuti jó hely, menjetek oda! Ismered? Elég olcsón lehet házat bérelni (vízpartit is), a tó strandján van gyerekrész, elég jó éttermek is vannak. De nomádkodni is lehet szerintem arrafelé is. Én igazából az élő Tiszán és a Dunán nem nagyon szeretek, inkább állóvízen. A Tiszán mi Tiszaderzsen szoktunk, ott van egy jó kis csónakkikötő, lehet motorcsónakokot bérelni és keresni klassz helyeket. Ott egyszer úgy jártam, hogy hideg novemberben kimentem hajnalban a három fiúval (az uram és a 2 testvére), és délelőtt kezdtem aggódni, hogy hol fogok én pisilni, dél körül meg már úgy rimánkodtam nekik, hogy kössünk ki. Õk simán a csónakból, na de egy nő...Kép

Majd keresek képeketKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi!

Csatlakozom Anikóhoz! Én is gondoltam már, hogy megkérdezek valami hasonlót.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Balesetekhez van egy friss történetem, bár éppen baleset nem lett belőle, csak hajmeresztő. Pénteken délelőtt Adéllal ketten voltunk itthon, játszott a szobában mint a kisangyal, én főztem vagy ilyesmi. Egyszer csak azt hallottam, mintha gyufásdobozzal zörögne. A fiókos szekrény tetején maradt egy doboz karácsony után, de az olyan magas, hogy nem éri fel. Felmászott egy székre, leszedte, és MEGGYÚJTOTT EGY GYUFÁT. Másfél éves! Azt hittem meghalok, de tíz évet biztos öregedtem. Az a röhej, hogy olyan az otthonunk, mint egy gyerekbiztos bölcsöde, sehol semmi veszély, erre ezt az egy dolgot kiszúrta. Ült a földön, kezében az égő gyufa, és csak azt mondogatta csendben, hogy "fojjó, fojjó". Ha egy másodperccel később érek oda...Kép
Adél ezen a héten nagyot alakított... Kép
Ja, és ma hajnalban hűtőfürdőztünk, mert baromi lázas lett (39 fölött), aztán reggel már a kanapén állva énekelt... Kép A két nagyobb messze nem volt ilyen energikus gyerek.

Mikről beszélgettek ti itt! Malac, kacsa... Én meg salátázgatok szépen... De lement az első kiló, örülök ennek is. Kép Tegnap volt Adél névnapja, és a tortából nem is ettem, csak ma reggel egy kicsit. Ez még így belefér nem? Nincs mindennap torta azért... Kép
Most éppen olvasgatom vissza a régi évfolyamokat, olyan lelkesítő látni az "ilyen volt, ilyen lett" fotókat. Nem baj, hogy ezt mondom, ugye? De tényleg sok erőt merítettem belőlük!

Anikó, hogy álltok a tücsökzenével? Mi voltunk múlt héten, Adél borzasztóan szereti. Mint Miksa Kép

Ildi! Csak azért nyomatom az utánfutót, hogy amikor Olivér kiszorul a kocsiból, ne kószáljon el, lehessen haladni. Olyan jó mobil így az ember! Tényleg gondold meg!
Lopom az étel-ötleteidet a régebbi oldalakról, úgyhogy köszönöm! Előre fenem a fogam a joghurt-fagyasztott gyümölcsre pl. Kép

Motiot, házipatika bukta, mert inkább norbista lettem. Mag az első héten nagy kudarc, most már összeszedtem magam, de még mindig csak egy kiló. Nem akarom rontani az átlagot Kép Nagyon türelmes vagy, hogy csak nevetsz az ilyen kis baleseteken! Én biztos ideges lennék, ha valmelyik bezuhanna a felmosóvödörbe. Bár átöltöztetés nem ritka nálunk sem, napi egy bögre valami minimum kiömlik. Kép

Szirom, most megnéztem, nekem a Pörgesd fel! c Béres van meg, a húgomnek egy másik, már tervezzük egy ideje hogy cserélünk... Ez nagyon jó, ugyanaz a gyakorlatsor háromszor, először lassabban, aztán gyorsan, kétszer annyi ism-sel, aztán mégegyszer röviden. Nagyon-nagyon durva! De szeretem. Te melyiket csinálod?

És te Motiot? Saját koreográfia, vagy kazetta?

Gabi, a callanetics kazetta nem túl lanyha? Múltkor megcsináltam, de nem éreztem nagyon jónak, gyengébb mint egy gyógytorna. De annyi jót írtál róla régebben, tényleg ilyen hatásos? Vagy te mást csináltál? Nekem a Ditrói M van meg.

Jaj mennyit beszélek!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Na, akkor én is megkérdezem, mert nekem is feltűnt: Ildi, nem miattam vagy távol? Bepofátlankodtam ide, lehet, hogy csak nyomom itt a kis sztorijaimat, neked meg nem szimpatikus, és elment az egésztől a kedved!?!? Te voltál itt előbb Kép, mondd meg, ha így van, jó? Ahogy eddig olvastalak, elég szókimondó vagy, legyél most is az! Kép
Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

N amegjöttünk mi is az alvasbol, Ma halistennek a szomszed nem nagybögözött, ugyhogy Abel aludt is 1,5 orast, ami mostanaban nagyon soknak szamit. Enmeg szepen pihiztem a takaritas faradalmait es egy kicsit dolgoztam a kolleganöimnek. Olyan kis itthoni papirmunkat kapok neha, ez is jol jön azert.

Hat igen a fogyokuras topik, malac, kacsa meg hasonlok, naggyon jo!!!
En is imadom a malacsültet, anyuek akkor fognak disznot vagni, mikor otthon leszünk. POntosabban nem ök vagnak, hanem mar holtan hozzak szegenyket ket-harom darabban es nekünk kell feldolgozni, ahogy illik. Olyan jo kis hazi disznovagas sajnos nincs miota meghalt a nagypapam. Pedig olyan jok voltak. De azert most is lesz hurka kolbasz sültek meg minden, ugyhogy adunk a kiloknak meg a koleszterinnek. Mar varom.

Rita, nem semmi lehetett, ahogy Adel a gyufat gyujtogatja, bisztosan megöszültem volna en is. Abelnek is akadt mar a kezebe gyufa, mert apa nem tette el rendes helyre, aztan jol leszidtam, hogy mi lett volna ha, es igy azota elrakja mindig. De meg belegondolni is rossz, hogy mi törtenhetne...

Szirom, remelem Miksa fejecskeje jobban van mar, szegenyke, biztosan fajhat neki. Egyebkent Abel is ilyen kis kelekotya, most a takaritas közben annyira nezte a porszivot, hogy elforditott fejjel nekiszaladt a falnak, mert nem vette eszre. Csak egy nagyot koppant, de nem vette komolyan.

Gabi, merre jarsz?

Ildi, hat en akkor nem kerdezem mar meg, hogy estleg nem nyomja-e valami a lelkedet, amiert mostanaban olyan ritkan es röviden jössz, mivel a tröbbiek mar megtettek, de a valaszt en is kivancsian varom, persze csak ha megosztod velünk.

Aniko, Szirom, ti igy szerettek horgaszni? En ketszer voltam eddig a parommal, amolyan nomad modra, de egyszer sem fogtunk semmit, meg jo, hogy vittem ki hust es megsütöttük a tüzön hehehe

Abel mar megint a szekrenyet pakolja ki. MIndig nagyon alapos munkat vegez, total kiüriti en meg pakolhatok vissza. Hurra!

Na megyek, csinalok neki egy egyszerü es gyors turogombocot, kivancsi vagyok, megeszi-e.

Ja, amit irni akartam, megy a torna ezerrel, Rita, te kerdezted, ugyan Gabitol, de en is valaszolok. A callanetics amolyan kimelö torna, a mely izomzatot dolgozza meg es ha jol csinalod a gyakorlatokat, akkor nagyon hatasos. En tegnap este csinaltam egy orat es bizony remegtem utanna, mara meg izomlazam is van egy kicsit, szoval tenyleg jo.
A sulyomrol meg ne is beszeljünk, 4 hete toporgok egy helyben, nem megy le semmi, de tenyleg semmi. Most mar ketlem, hogy a sok tornatol, mert azert negy het alatt mar igy is meg kellett volna indulni, nem gondoljatok?
Eddig probaltam norbi szerint enni, de ugy latszik befuccsolt a mester. Asszem visszaalok a jo öreg 90 naposra es erösitem Szirom taborat. Ez összel eleg hatasos volt, mielött elkezdtem vacakolni azzal a sok bajjal, amik miatt abba kellett hagynom minden fogyit. Elötte eleg hamar lement 4 kilo a 90 napossal meg tornaval. Asszem megint raallok.
Szirom, te most milyen napon vagy?

Na megyek, mert szofosasom van.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szirom,
Miksát tíz körül letetted picinek és 6-7-ig aludtKépKép mit nem adnék, ha Barnabás is ezt tennéKép Miksa magától állt be arra, hogy átalussza az éjszakát?
A férjed ilyen későig dolgozik? Szegény. Mivel foglalkozik? (csak privibe? ha jól emlékszem,Õ kerüli a nyílvánosságot?Kép)
horgászat: na, azért én sem vagyok Az öreg halász... A csónakos verzióval nekem is hasonló problémaim vannakKép Ezek a helyek nagyon jól hangzanak, kösziKép Szívesen megnézem a képeketKép!

Rita,
gratulálok a mínusz kg.-hoz!!
gyufa: nem igaz, hogy milyen kis rafinált a lányodKép tiszta szerencse, hogy meghallottad a zörgést!
tücsökzene: a Hidegkúti azóta sem jelentkezett
Pénteken megyünk, a Naphegy téren van egy, az egyik ismerősöm nagyon dícséri, mondván ott még játszóház is van a gyerekeknek utána...KépKipróbáljukKép
Az ár 450,-/gyerek testvér-kedvezménnyel, Ti is ennyit fizettek?

Motiot,
torna: nagyon jól bírodKépMár látványos lehet!!
ma jönnek lakást nézni?
Mikor jöttök haza? Már mindjárt, nem?KépKép

anikó

Anikó
pupi5

Aniko, hat a torna az jo, annyira nem latvanyos, talan egy kicsit feszesebb lettem, ne meg a hasam ment le. Egy par centi a körfogatombol is leugrott,, de nem olyan sok. A kilok meg allnak.

Mar nem jönnek lakast nezni, halistennek, akik voltak, azoknak a lstajat leadtam a föberlönek, majd ö dönt, hogy ki jön be aprilisban.

Igen, ket het mulva szombaton megyünk, mar nagyon varom.

Többiek?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot,
az nem baj, hogy a kilók állnak, a látvány a lényeg!Képazt a lépegető valamit is használod?

Meddig leszel itthon?
Belefér egy tali, ugye? Csak megszervezzük addig valahogyKép
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Ildi! Akkor gyere és mesélj most márKép

Anikó! Mi is meglepődtünk, hogy Miksa nem kel föl éjjel, nem is értettem, és mindig mentem megnézni, hogy szuszog-eKép Úgyhogy én így se aludtam át az éjszakátKép

Képet majd küldök priviben, mert ami jó, azon rajta van az uram, őt meg nem lehet idetenni, jól emlékszel. De találtam egy aranyosat Miksáról, Ábrahámhegyen béreltünk egy vízparti házat stéggel, remélem, látszik, hogy a járóka a stégen van:
OKép

Motiot! Én tök pipa lettem volna, ha Miksa beleesik a felmosóvödörbe. Pedig ő is imádja a vödröt, de én mindig kirakom, amint már nem kell. Valahogy irtózom a vegyszerektől, mármint úgy értve, hogy a gyerek közelebbi kapcsolatba kerüljön velük. Nem is a piszkos víz zavarna, hanem a Domestos. A mosogatógép bogyója is vonzza, tiszta hülyék ezek a gyártók, hogy ilyen kis színes cukorkának csinálják.

Kaja: most valahogy nem bírom tartani. De ma rendes voltam, párolt zöldséget ettem bélszínrolóval.

Rita! nekem a Változz velem van meg videókazin, az elég régi, meg az Új kihívást kaptam meg DVD-n. Erre írtam először, hogy nem látok rajta hasizmot, de ez hüleség, mert van rajta, csak nem láttam át jól a DVD felépítését. Szerintem nagyon kemény az egész. Ezt a kettőt variálom, meg van nekem még egy régi Cindy Crawford, azon két gyakorlatsor van, egy 35 meg talán egy 37 perces. hasonlók, de mégse ugyanaz, és ez nagyon jó. És van rajta egy 10 perces is, ha nincs időd többre.

Miksa majdnem egy óra alatt aludt el. Dumálgatott folyamatosan, aztán kitalálta, hogy "kijössz", de nem sírt, így hagytam és végül beborult. Mondjuk 10-kor kelt ugye. Csak ma délután akartam kivinni, így meg elég késő lesz, mire felébred. Sötétben már nem szeretek kimenni.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ha meggyógyultam, akkor én minden taliban benne vagyokKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Rég nem írtam, de most sincs időm visszaolvasni. Lili is beteg, de már napok óta. Most váltunk orvost, mert a rendelőnkbe egyszerűen lehetetlen időpontot kapni. De lehet, hogy este bebuszozunk az ügyeletre. És milyen buta vagyok, hogy tél közepén választottam el! Na meg pont most kellett felszednie valamit. De szopit eddig még nem kért. Fogyókúra megy is meg nem is. Csokit ettem, más rosszat nem. Tornázni már napok óta nem tornáztam, viszont ma végigloholtam a fél várost. Remélem fogok majd rendszeresebben jönni hamarosan.

Kati
kat_ica

Na, akkor figyuzzatok:

Nincs semmi bajom!!!!!!KépKépKépKép

Senkivel, és semmivel, Rita benned meg hogy merülhet fel ilyesmi??????

Továbbra is jókedvű vagyok, kicsit fáradt, ha tehetem alszom Olivérrel, ezért koradélután nem is jövök általában.

Vagyis egy bajom van:K*RVA kényelmetlen ez a szék a gép előtt, de ezt már írtamKép
Pedig van rajt egy párna is, múltkor ráraktam mégegyet, és semmi.
Ha idehúzom a kényelmes fotelt, az meg oylan messze van a géptől, hogy még rosszabb.
És elhiszeitek, hogy sokszor nincs kedvem írni sem?
Olyan szépen elolvasok mindent,de fáj a seggem a gép előtt, és Natasa is olyan idétlen pózokat tud felvenni ilyenkorKép

Ma meg fél 11-kor Olika elaludt, és felcipeltem az emeletre, lefeküdtem vele én is, és 1-kor keltünk, akkor meg elmentünk dokihoz(persze semmi érdekeset nem tudott mondani), aztán most értünk haza.
Este meg már azért nem jövök, mert itthon vannak a fiúk, és akkor nem szeretek írogatni.
Aztán mikor mindenki lefekszik, hát akkor én is alszomKép

Úgyhogy semmi bajom nincs veletek!!!!
Továbbra is szeretek mindenkit, és már én is várom a talit, de úgy látom kicsit csúszikKép

Rita, te meg tényleg verd ki a fejedből ezeket az idétlen gondolatokat.
A fellépő felajánlást meg továbbra is kösziKépKépKép

Na, megnyugtattam mindenkit?????

Viszont, hogy boldogok legyetek a tavaszi kisbabaákhoz sem nagyon írtam múlt héten túl sokatKép(ugyanez az okok miatt)

na, puszi

Ildi
vas

Sziasztok!

Szirom,
nálunk az megy, hogy "kiszállsz"Kép én sem vittem ma ki őketKép nagyon lusta vagyok, meg olyan trutyis az idő, a kutya is olyan sárosan jön be állandóan...
Miksa, megzabálomKépKép
Nekem is ilyen járókám volt gyerekkorombanKép jól bele lehet kapaszkodni és gyorsan felállniKép,a Nikinek is ilyet akartam de már csak ezt a flancos sűrű hálósat lehetett kapni, ami iszonyú (szerintem) én egyszer átnéztem a hálón, hogy mit lát a gyerek és olyan hányingerem lett, úgy cikázik az egész képKép és meg sem lehet kapaszkodni benne. Maradtam a fa, rácsos járókánál.
Ha az ember beteg, enni kell, nem sanyargatni magátKépKép Javulgatsz már?

Motiot,
nálunk is volt már ilyen vödör felborulásKép Dorina is nagyon segítőkész ilyenekbenKép és akkor együtt mostuk fel a kiborult vízetKépKép Úszott minden... de csak Ajax volt benneKép
Jó lett a túrógombóc, megette Ábel?

anikó

Anikó
pupi5

Ildi,
MEGNYUGODTAM!
Az a lényeg, hogy lelkileg minden ok legyenKép
Tényleg, eszembe jutott, hogy a Dorinával az utolsó pillanatig dolgoztam és a hetedik hónapban már nagyon kényelmetlen volt írogatni a gépen, mert mindig ki akarta rúgni az oldalamat ha előre hajoltamKép megértem, hogy nem írsz gyakaranKép OkéKép
puszi,
anikó

Anikó
pupi5

Ildi, örülök, hogy jol vagy es csak tenyleg ilyen kis banalis dolgok miatt nem jössz sürübben.

Szirom, Miksa nagyon cuki a kepen!

Ha igen, en sem örültem neki, hogy beleesett a vödörbe, de aztan mar mit csinaljak, ha megtörtent? Jot röhögtem rajta, mert ö meg megijedt. De inkabb csak ecetes viz volt benne, alig valami mas szer.

Kati, jobbulast Lilinek, remelem hamar meggyogyul, te pedig tornazz!

Hat azert a kilok egy kicsit frusztralnak, hogy nem mennek lefele. Nem tudom miert. MOst mar kezdek kiakadni. Persze a centik is jok, de azert a kilok is mehetnenek mar.

Abel nem ette meg a gombocot, pedig ehes. Felkelt, felmentünk, aztan amikor csinaltam a kajat elkezdett üvölteni, de nagyon. Nem tudtam mi a baja, azt hittem, hogy ennyire ehes. De nem. Latszott rajta, hogy valamije nagyon faj. Na akkor ereztem, hogy kaki van, kibontottam es szegenykenek olyan piros volt a feneke, mint a majom segge. Tegnap is meg ma is evett huslevest, ez mar egyszer kicsipte szegenyt, de akkor beteg is volt, azt hittem, hogy csak azert. De hat ezek szerint mindig. Ugyhogy a husleves törölve egy darabig. Szoval az fajt neki annyira, hogy nem is evett semmi, akarmit probaltam neki. A gomboc meg ott all es varja, hogy megegyem en, mert apa nem szereti es ha Abel sem hajlando megenni, akkor sajna en fogom bevallalni. De majd csak holnap.

Szirom, asszem akkor csatlakozok hozzad, de meg kell egy kis elhatarozas. Lehet, hogy csak jövö hettöl, jo?

Na mennem kell, mert a fiuk mar itt toporzekolnak, hogy menjünk setalni.

Pusszantas mindenkinek

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Anikó, örülök, hogy megnyugodtál, tényleg semmi bajom nincsKép(a kényelmetlenséget leszámítva)

Meg mostanában kicsit jobban esik inkább olvasgatni is, mint itt rontani a szememet egész nap.
Elkezdtem a Szoptatás c. könyvet, már majden végeztem vele, meglátjuk beválnak-e a tanácsik.Az a gond, hogy elméletben mindent tudok róla, de hiányzik a nagy gyakorlat.Szerintem a legnagyobb gond az volt, hoyg nem voltak jól szopó gyerekeim, lusta kis dögök voltak.Olivért meg nem is nevezném cumizavarosnak sem, mert ő nem is kapott cumisüveget a hozzátáplálásig.
Na, mindegy, Natasa szopni fog és készKép
(vagy nem).Viszont akkor muszáj lesz elfogadnom a tényt, hogy ez nekünk nem nagyon megy.
De szeretném, ha menneKép

gabi, kérdezted, hogy ment Olival, hát jó pár nap után indult be a tejem, és szerintem volt is, mert folyt akkor is amikor a msáikból szopott, meg amikor már ennie kellett volna, akkor is folyt mind a kettőből.Sosem az órát néztem, próbáltam igény szerint szoptatni,volt, hogy 2 óránként is evett az elején.
Mégis kevés volt neki, és nem hízot.
Okoljuk a bimbóvédőtKépKép
De anélkül az istennek nem akarta elfogadni.
Azzal meg szép lassan elapadtKép
Úgyhogy most máshogy állunk hozzá.
Nem tudom, hány gyereket kellene szülnöm, hogy ez menjen nekem.

Anikó, Riska mama???KépKépKép

Megint elhúzok, mert a rekeszizom alá megint bemászott a nunagép, és fájKép

Ildi
vas

Motiot, én megenném a gombócodatKépKépKépKépKép
Kép
vas

Az orrszívóról:
először befújom az orrát Fluimare spray-el, aztán pár perc múlva porszívózás, aztán Nasivin orrcsepp.
De ezt egyedül nem tudom kivitelezni, annyira erős, és nem tudom lefogni, max. ha ráülökKép

Nem nagyon szoktam egyébként orrcseppezni, nem szeretem annyira a gyógyszereket tömni beléjük, de most muszáj volt éjjel.

Egyébként minden betegnek jobbulást!!!!

Szirom, ti is gyógyuljatok meg, aztán tényleg talizzunk már valamikorKépKép
Kép
vas

Szóval, ha kevés volt belőlem, akkor most megkapjátok:

Szirom, kérdezted, hogy mennyit beszél Olivér.
Hát nem viszi túlzásba.
Vannak kedvenc szavai:
au- autó
anya
apa
Tete-Levente
lalapó- Lala, Pó(ez számára a teletubb.)
baba
kuka
szia
cá- csáó
elég sok állathangot tud, pl. a zsiráf azt mondjam hogy zsir-zsirKép(apuka kedves tanította neki)KépKépKép
Most más nem jut eszembe.
Szóval nem egy bőbeszédűKép
De Levente is ugyanígy haladt, most meg be nem áll a szájaKép
vas

Most viszont kilépek, eszek egy kis körtétKép
Meg pihentetem a seggem a jó kis puha ülőgarnitúránKépKép
vas

Én is megenném a gombócotKép Egyébként Miksa se eszi meg, csak nem akartalak előre riogatni.

Ildi! Örülök, hogy "csak" ennyi a gond, és én is megértem maximálisan. Viszont kényelmes számítógépezéshez nekünk nagyon bejött a napozóágy, amikor az uramnak gipsze volt. Csak hát szarul nézett itt ki, nem maradhatott. De félig fekve lehetett gépezni, a klaviatúra az íróasztal fiókjában volt. Vagy vegyetek egy jó széket, meddig tartKép

Anikó! Képeket ma már nem fogok tudni válogatni, de küldöm, megígértem.
Miksának nem ez volt a járókája, csak az utazási iroda ezt adta kiságynak, és mi használtuk másra is. Nekünk itthon egy gurítható, ötszög alakú, jó nagy fa van, az nagyon bejött. Nyáron fogtam és kigurítottam a teraszra, vagy csak a konyháig, ahol épp voltam. Mondjuk csak akkor, amikor biztonságban akartam tudni.

Mi most jöttünk be a sétáról, hideg van, meg itt még nagyon jeges-havas minden. De Miksa azért szereti, meg kell is a levegő.

Most megyek, mert nekem meg le kéne döglenem kicsit, mert ramatyul vagyok. Miksa még szerencsére nem kapta el. Meg mindjárt az ember is hazér, körben persze, mert komp még mindig nincs.

Ja, és az elkövetkező napokban nem tudom, mennyit jövök, mert megint lapzárta lesz. Egyszer egy nap azért tutiraKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Az istennek se javulok, még mindig iszonyúan fáj a torkom, meg az egész fejem, szemem, ahogy kell. Taki se múlik, pedig az ember azt ígérte, hogy csak 2 nap lesz nagyon szar. Sajnos a mai zenebölcsit kihagyjuk. Mondjuk Miksa nem tudja, hogy ma van, de érzi, hogy most már ideje, és egyre többet emlegeti.

Ildi! Miksát már nagyon régóta csak úgy lehet orrkezelni, ha ráülök. (Fölé térdelek, inkább így mondom, mielőtt bárki szívinfarktust kap). Duma pedig szerintem nálunk is elég későn indult el, de hát előbb-utóbb úgyis megtanulnak beszélniKép Bár én reméltem, hogy Miksa viszonylag korán, mert már úgy szerettem volna dumálgatni vele, de nem. Ahhoz képest, hogy élete első nyarán (októberi) már a babakocsiból mondta a kutyákra, hogy váo-váo, meg a papát és a mamát is mondta, után egy évig nem volt változás kbKép Megtanulta még, hogy káká, ez volt a jolly joker, meg hogy ciá a macskára, aztán ennyi, értsük meg, ha akarjukKép De most már nagyon halad, bár ideje is. Mindjárt oviba íratjukKép

Kati! Neked szegény nem írtam, hogy sok energiát kívánok, és ebben az esetben tényleg keress más gyerekdokit. Meg is bolondulnék, ha nem jutnék be az orvoshoz.

Ez a lapzárta meg finoman fogalmazva nem jött jókor... De ma még leszek, mert a többségét csak este küldik.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!!

Olivér is kezd szarabbul lenni, este már hőemelkedése is volt, egész éjjel mocorgott, meg köhögött.Ketten aludtunk a mi ágyunkba, apa kimenekült(nem akar bacikat), aztán Olivér meg fel le mászkált egész éjjel a nagyágyról a kis bungijába.Meg mindig rugdalt.Viszont ennek ellenére fél 10-ig aludtKép
Jó, hogy tegnap voltunk dokinál, aki megállapította, hogy picit piros a torka, aztán ennyi.
Estére meg hőemelkedése lesz?Akkor nem csak egy kis picit piros torokról van szó szerintem.Attól még senkinek nem megy fel a láza.Azt mondta a tüdeje is tiszta.
Na, mindegy!

Ja, tegnap kihagytam, hogy a "kaka" nálunk is menő szó, de Olivérnek a kakaót jelentiKép
A teó meg teaKép

Szirom, én is ilyen ráülős, négykézlábazós módszerrel oldom meg az orrtisztítást, de egyedül szörnyűKép
Pedig mindjárt muszáj lesz megcsinálni megint.
De most már a kanalas orvosságot is úgy kell beleöntenem, eddig simán megitta, de tegnap adtam neki lándzsás útifű szirupot, ami tök nem ízlett neki, na, azóta a jó izűeket se veszi be.

Megyek is, rendbe rakom az orrát, mert bele van száradva.

Ildi
vas

Ildi! Én negyed 11-kor keltettem Miksát, mert már a frász kerülgetett. Asszem kicsit rekedt, úgyhogy lehet, hogy ő is benyalta. Ma mindenesetre korábban viszem föl este. Ha ilyen jó az alvókája, akkor jobb, ha előbb lefekszik.

Olivérnek jobbulást! Szegénykém. De az azért jó, hogy tiszta a tüdeje, most legalább emiatt nyugodt lehetsz. Érdekes, mi nem voltunk lázasak, bár kérdés, hogy ugyanaz-e a vírusunk.

A bántás szándéka nélkül: értem én, hogy nem akar apa bacikat, de azért mégis inkább neki kéne bekapnia őket, nem neked nagypocakosan. De reméljük, senki nem kapja be őketKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Csak jelentem az apró sikereimet: tegnap is meg ma is callanetics, meg norbi ezerrel. A mai torna közben a két kis beteg (Adél+Bernát) az összes diafilmet kiszedte a dobozából (van mondjuk 30-40 Kép)úgyhogy a következő órát ezzel töltöm Kép. Nem tudom, így meddig leszek kitartó, de igyekszem...

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom, bírom én, olyan erős vagyok, mint a bikaKépKépKép
Fater meg hadd aludjon nyugodtamn éjjel, elvégre ő dolgozik, meg ha ő kidől, még őt is ápolhatomKépKépKép
Én meg bírom a bacikat
(a múlt heti fosti is egy nap alatt átment rajtam), de biztos nem kajától volt, hiszen nindegyikőnk mást evettKép

Úgyhogy kösz az aggódást, talán nem kapom elKép

Rita, hajrá torna, hajrá Norbi!!!!!
Kép
vas

Ildi, hát igen, azal biztos nem jársz jobban, ha őt is ápolhatodKépKép Mindannyian tudjuk, milyenek a beteg pasik...

Rita! Hajrá, csak így tovább! Én majd akkor tornázom, ha nem leszek ennyira szarul. Bár ez most nagyon rosszkor jött emiatt is, mert már eljutottam oda, hogy nem volt izomlázam utánuk, namost meg kezdhetem elölről. Mert a kihagyás után biztosan újra lesz. Kazira tornáztál?

Képzeljétek, mégis sikerült megírni két DVD-t az uramnak, így most megvan a Tubbies Dance, meg a havas, karácsonyi, igaz, hollandulKép De a gyerek legalább nem a számítógépet foglaljaKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok, mi is itt vagyunk, most jöttünk haza a dokitol, oltason voltunk. Abel eleg jol birta, amikor meglatta a tüt, elszontyolodott, de aztan azonnal el is felejtette az egeszet. Most meg itt rendetlenkedik, pakolja ki a bevasarloszatyrot. MOstanaban mindig segit elpakolni, ö hordja oda nekem egyenkent a cuccokat, hogy rakjam el. Olyan kis cuki.

Szirom, gyogyuljatok meg, remelem Miksa nem beteg!

Ildi, Olikanak is sok gyogypuszi, te pedig vigyazz, ne kapd el!

Rita, ügyi vagy a tornaval. Erzel valamit a callanetics-közben vagy utan? Ha jol csinalod, erezni kell.
Norbi nekem nem jött be, jövö hettöl 90 napos. Az tuti bejön.
Viszont a centik egesz jol allnak, comb -2, has
-3 ugyhogy ez legalabb jo.

Na megyek fözöcskezni.

Gabi merre vagy?

Pzsui
MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Olivér alszik, nekem msot nem volt kedvem, meg elég sokszor felébredek éjjel, és van amikor nem tudok visszaaludni.
basszus, hát most meg nem bőg?Kép
Mingyá jövök
vas

Miksa is alszik, kicsit melóztam is, már amennyi volt. Lassan ébred. Most éppen baromira sajnálom magam, de ha lehet, még ramatyabbul vagyok. Úgy fáj a torkom, hogy leírni nem bíromKép. Majdnem pasisan nyavalygokKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ennyi volt, felordított, aztán kész.

Én meg inkább megittam egy light-os kávécskát pár szem keksszel.Kép

Alvás előtt átvonszoltam neki a Levente ágyát a mi szobánkba,persze én mellém, Lev meg kap egy új ágyat a hétvégén.Kép
Így most mindenkinek szuper helye lesz(már csak Natasának kell valahol helyet csinálniKép)

Motiot, Ábel tök ügyi volt akkor a szurinál.Olivér tegnap meglátta a gyerekorvost, olyan ordításba tört ki, menekült kifele, pedig csak meghallgatta, meg a torkát nézte meg.
Kis bolond.
Valamiért nincs jó emléke a dokinőrőlKép

A tavaszi babás topikban meg elkezdtek megszülni a csajok.Kép
Már vannnak iker-kislányok, tegnap reggel is lett egy kislány, meg valószínű ma lesz egy kisfiúcskaKép
Tök jó, hogy már itt tartunk.Elvileg nekem még pont 2 hónapom vanKép

Van egy jó kis vacsi ötletem:szafaládéra tettem mozarella sajtot, megfűszereztem a sajtot, olaszos bazsalikomos fűszerkeverékkel, fokhagymasóval, aztán meggrilleztem .
Pár perc alatt kész lett, ubit, hagymát meg paradicsomot ettem hozzá.
Fincsi volt.Kép

Hú, a cuncimókusom meg discózik a hasambanKép
De csak az a póz tetszik neki, ha hátra dőlök.

Gabi, tényleg hol vagytok????
Mi van veletek, meggyógyultatok már???????

Úgy volt, hogy holnap megint megyünk szülinapra Pestre, de beteg lett a szülinapos, így elmarad.Pedig holnap akartuk megvenni Leventének az ágyat.
Így szerintem csak hétvégén lesz belőle valami.
Addig meg alszik a vendégágyon, úgyis azt mondta, hogy ő ott szeret aludniKép

Na, most itt vagyok, pofázok, mint állat, remélem jön valaki rajtam kívül isKép

Szirom, ha nem titok, akkor melyik újságnak írsz?
De csak priviben küldd el, ha akarodKép

na, pusz
vas

Hú, azért pasisan ne nyavajogjálKépKépKépKép

Szedsz valamit rá????
Én tudod mit szoktam torokfájásra enni?
Fagyit!!!!!!
Annyira jól lenyugtatja a gyulladt mandulákat, legalábbis nekem bevált.Kép

Most megyek teregetni.
vas

Ildi! Olvasószerkesztek. Majd megírom priviben, de nem széles körben ismert sajtótermékekről van szó, hanem szaklapokról.

Na, enyim fölébredt. Lehozom, aztán lehet, hogy tudok még jönni, ha olyan szépen kirakózik, mint délelőtt. Csak ne legyen beteg szegénykém, mert ez nagyhalál. Eddig egyedül ő úszta meg közülünk.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! Nem szedek semmit, mert már megint össze-vissza számoltunk, illetve későn kezdtünk el számolni ebben a hónapban, úgyhogy semmit se lehet kizárni. A vírusra úgyis tökmindegy, tudod, gyógyszerrel 1 hét, anélkül 7 nap.

Közben mi is betettünk egy gép ruhát, Miksa tök ügyesen bepakolt a mosógépbeKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi, dobtam mélt!

Motiot! Milyen mákod van, hogy Ábel bírja a dokit meg a szurit! gratula hozzáKép Miksa is ordít, ha meglátja az orvost, a múltkor el is akart szaladni, és kiabálta, hogy "hazamegyünk, hazamegyünk!". És azóta naponta 3-szor elmondja, hogy "doktor bácsi semmi rossz, semmi baj", merthogy nem csinált vele a mérésen kívül semmit, és tökre megnyugodott tőle. Most viszont azon aggódom, hogy eddig nem bántottuk a kukacát, de nem lehet hátrahúzni és nagyon pici a lyuk rajta. Ha most a doki kitalál valamit, akkor hazugságban maradok, hogy "semmi rossz". nem mondtam én, hogy soha semmi kellemetlen nem fog történni, de akkor mondtam, hogy semmi baj, és semmi rossz nem lesz, merthogy tényleg nem volt. De most olyan, mint ha a kölök ezzel kapcsolatban ígéretet akarna, hogy ezután se lesz.

Nálatok ez hogy van?

Tényleg, és kukacügyben ki hogy áll?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megkaptam,meg is néztem, és melyiket írtad Te?
KösziKép

Hát, Olivér kukija sem valami fényes.
Neki félig lehet csak hátrahúzni, de azt mondták, amíg pelusos nem érdemes vele foglalkozni.
Leventének csak egy nagyon kicsit volt letapadva,azt majdnem 3 évesen "igazították helyre",.
Úgyhogy én is várok még vele.

Levente 5 éves volt, amikor kardiológián menekült az orvos elől, sikítva rohangált az asztal körül, ott üldözte a kardiológus, pedig csak egy sima ekg-t akart neki csinálni.
Tök ciki voltKép
Persze, megcsinálta így isKép

Akkor lehet, hogy ebben a hónapban lesz bébi??????Kép
vas

Ildi! Nem élem bele magam, mert azért nem trafáltunk bele, de sose lehet tudni. Mindenesetre nem gyógyszerezem magam.

Nem írtam egyiket seKép Az én dolgom, hogy stilisztikailag rendbe tegyem az írásokat, ne legyenek benne pontatlanságok, tévedések, félreérthető dolgok, helyesírási hibák (bár arra van korrektor), de én se szoktam benne hagyni. Viszont így minden egyes anyagot el kell olvasnom. Az egyik lap 80-90 oldalas. De amit te láttál, az az online változat, csak azért linkeltem be, hogy el tudd képzelni, miről van szó. Én a nyomtatottnak dolgozom.

Írni egyébként jobban szeretekKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem lehet egyszerű, mindet elolvasni, aztán renderakni.

Most tényleg megyek Olivér felébredz
vas

vagyis felébredt.

És 37.8 a lázaKép
megyek,elrendezem

SziasztokKép
vas

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Tényleg már csak néhány hét és jövök!!!!! Már van ADSL-ünk, már csak a gépet kéne átvinni a lakásba, de egyelőre nincs asztalunk hozzá.... szóval jövök!!

Ildi, gratulálok a kislányhoz!!!!

Szirom, olvasgatok-olvasgatok, csak nem Ti is készülődtök a következőre?? Hajrá!

Nálunk semmi, dolgozom, a kisfiam hála égnek, nagymamánál, szeptembertől izgatottan várja az ovit. Még mindig nem beszél sokat, de azért egyre többet, annál inkább viszont biciklizik egyedül (persze négykerekűvel), meg ugra-bugrál annyit, győzzem lekötni (szándékozom beíratni hamarosan valami sportra!)

Fogyókúraügyileg semmi változás, lemehetne néhány kiló!

pusz:
Dirtha
dirtha

Jo reggelt,
mi is felebredtünk, Abel ma kivetelesen 2 ( azaz kettö ) orat aludt! Mondjuk a felet en is mellette töltöttem, mert egy parszor felebredt es vissza kellett altatnom, de aludt es ez a lenyeg! Lehet, hogy a reggeli oltas a ludas, de en nem banom. Bar erre a doki azt mondta, hogy nem lesz töle semmi baja, ez nem olyan.
Egyebkent a doki is mindig megjegyzi, hogy milyen kis aranyos az Abel, hogy nem fel töle, mert a legtöbb gyerek csak ha meglatja, mar menekül bögve. Ö meg mosolyog, odaül hozza meg minden. De jobb is igy, gondolom lesz ez meg mashogy is.
Egyebkent elkezdett szegyenlös lenni, most mar nem megy oda mindenkihez, vagy ha valaki fel akarja venni, akkor menekül vagy apjahoz, vagy hozzam. Eddig ez nem volt.
Mindjart megprobalom a gombocot, hatha ma megeszi. Felretettem tegnap, nem ettem meg, hatha majd ma...

Szirom, ez tök jo!! Lehet, hogy baba lesz? Egyebkent en is egyre jobban be vagyok zsongva, apjuk pedig abszolut nem ellenzi az en lelkesedesemet. Asszem ebböl az ev vegen nalunk is lesz valami, mar ha össze is jön.

Csajok, ki mikor tette at a rajkot nomalis agyba a racsos helyett? Vagy nalatok is meg racsosban alszanak a kölök? En gondolkozom rajta, de lehet, hogy meg tul korai lenne? Nem tudom. Itt nem egy helyen latok mar rendes agyat a gyerekszobaban Abel korabeli gyerekeknel.

Szirom, ez tenyleg nem tul jo, hogy ilyen beteg vagy1 Csak MIksa el ne kapja! Anyukam volt igy a mult heten, de mar jol van. Neki is atorka, de annyira, hogy majd megfulladt.
Ne is tornazz szerintem se egy par napig. Hat igen, az izomlaz meg majd elmulik megint, ne aggodj!

Olyan finit föztem ma ebedre! Az egesz csalad telezabalta magat. Spagettit föztem, olivaolajon fokhagymat piritottam, erre radobtam egy adag aprora vagott csirkemellet, mesoztam-borsoztam, egy kis oregano, aztan mikor puha volt radobtam egy cukkinit mege gy padlizsant nagyon aprora vagva es megpiritottam. Aztan egy jo kis satszosz a tetejebe, ezt összeforraltam es a spagettivel isteni volt. Abel is ugy ette, hogy csak na.

Na aszsem megint megyek is, mert most nezem, hogy mar 4 ora es Abel meg nem uzsonnazott. Majd jelentek a gomboc sorsarol, hogy melyikünk pocakjaban vegezte...

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Szirom,
Húú de jókor jövök! Egy lehetséges bébiKépKép De jó, hogy nem tudtok számolniKépKép
Algopirynt nyugodtan lehet szedni, én iszonyú fejfájós voltam és a doki azt mondta ezt az egy gyogyót lehetKép, ne kínozd magad! és nyaljál sót, az tuti enyhítKép csak nagyon sz*r.
Jobbulást!

Motiot,
tiszta kis hős ÁbelKép
cm: szuperszónikus!!!!

Ildi,
Olivérnek jobbulástKép
a csöpivel kapcsolatban annyit szerettem volna írni, hogy a Nasivint lehet, hogy hatásosabb lenne ha szívás előtt csöpiznéd, mert igazán az szakít fel, a Fluimar nagyon kíméletes valami, azt akkor kaptuk (mi legalább is), amikor még csecsemők voltak. (a tuti befutó nálunk: Garasone-Nasivin feles keveréke, az még a mellék üregekből is kitisztít mindent, tehát nem húzodhat a fülükreKépa trutymó)

KukacKép: az én dokim azt mondta, hogy 3 éves korig semmit nem szabad vele csinálni, Barnabásnak egy kicsit lehet csak hátrahúzniKép de úgy döntöttem bízom az orvosomban és várokKép

anikó

Anikó
pupi5

Szia Dirtha!
de jo, hjogymegint itt vagy! Most mar tenyleg tessek igyekezni es jönni hamar!
Varjuk a beszamolot is a hazrol!

Ildi, szegeny Olika! Küldök neki sok gyogyenergiat, hatha segit!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Kukac ügyben akartam meg irni en is, hogy Abelnek total jol müködik, semmi gond vele, total hatra lehet huzni, meg minden. Pedig nem bantottuk mi sem soha, mert ugye nem lehet.

Aniko, mar akartam kerdezni, hogy hol vagy.
De ezek szerint megvagy!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

No, még gyorsan jövök, aztán most már tényleg jön a délutáni játékóra a kölökkel. Uzsin túlvagyunk. Ma nem viszem ki, puszta önzésből, mert nekem nem esne jól kimenni.

Ildi! jaj, szegény Olivér! mit adsz neki? Fáj valamije még szerinted?

Csajok, nem kell rögtön belém beszélni a gyereket, Miksa is több mint 1 év alatt készült, úgyhogy én nem is nagyon merek reménykedni. Meg emlékszem arra az időre, amikor minden hónapban kétségbe estem, mert megjött. Csak akkor az uram támogatásával, most meg elvileg nem készülünk kistesóra, de mégis úgy egy kicsit tűnik, mint ha nagyobb kockázatot vállalnánk, mint aki nem akar gyereket. Ennyi. Anikó! Nekem az Algo még soha semmit nem mulasztott el, de komolyan. Sós vízzel viszont gargarizáltam.

Dirtha! De örülök, hogy itt vagy! Gyere most már, jó?
Baba: feljebb olvashatod, annyival kiegészítve, hogy nálunk az ember nincs meggyőződve arról, hogy szeretne még egyet. Én szeretnék.

Anikó! Miksáéval se csináltak nmég semmit, de mondta a doki, hogy valszeg kell majd vele. Csak nem beszéltünk róla, hogy mikor.

Motiot! Ez a kaja jól hangzik nagyon! Én még majd most találom ki a vacsit.
Ágy: Miksa még rácsosban nyomja, mert ő elszaladós. Állítólag a héten megjön a lépcsőkorlát alapanyaga (vastag bambusz), amiből a fönti kiskapu is lesz. Onnéttól fogva lehet gondolkodni a rendes ágyon, de szerintem korai. Tök jól elfér a kiságyban, szerintem nincs is vele baja, mert már rég kimászott volna. Nem beszélve arról, hogy most szól, amikor fölébredt, és nem arra ébredek, hogy valami huncutságot csinál, vagy bemászott közénk. Szóval nekünk ez még így megfelel.

No, megyek, asszem gyurmázunkKép csak Miksa mindig előbb megunja, mint énKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Itt vagyok, minden rendben Kép Kicsit "ellustultam", vagyis valahogy nem volt kedvem írni. De már meggyógyultunk.

Képzeljétek, Zsoltika újabban fájlalja a kakit. Úgy van, hogy ha jön neki, akkor kéri, hogy segítsek, masszírozzam a hátát vagy a pospsiját Kép Persze nem ez a gondom, hanem az, hogy láthatóan szenved. Én úgy tippelem, hogy valamiért visszatartja a kakit. Már vagy 3x volt így széklete, és mindig normális állagú, színű, szagú, tehát nem valami éktelen kemény cucc jött ki Kép Nem tudom elképzelni, hogy mi fáj vagy miért.

És ez azóta van így, hogy beteg volt, vagyis mióta nincs hasmenése. Szerintetek mi baja lehet???

Már nagyon ott vagyok, hogy dokihoz viszem (pénteken amúgy is megyünk végre egészséges rendelésre).

Doki: Zsoltika is nagyon-nagyon sírt tőle már pici korától. Most már nem Kép Mert itthon megbeszéljük mindig, hogy semmi nem fog fájni, megmérjük a mérlegen, a doktornéni meghallgatja, stb... Sőt el is játszuk a dolgot, mert van itthon sztetoszkópunk Kép Azt nem tudom, hogy mi lesz, ha majd tavasszal viszem a kullancs elleni védőoltásra. Hiszen már ezt "tudatosan" fogja megkapni, jó lesz ha előre tudja, de örülni nem fog az biztos.

Amúgy olyan édes, ahányszor megyünk a rendelő felé, mindig megjegyzi, hogy "Nem megyünk a doktornénihez!" Kép

Motiot,
Zsoltika már vagy fél éve normál kiságyban alszik, vagyis mióta felköltöztünk a földről Kép Semmi gond nincs vele, csak arra kell vigyázni, hogy le ne essen. Ez a kiságy eredetileg rácsos volt, át lehetett alakítani heverővé. A lényeg, hogy egyik oldalt nincs semmi védelem, oda mi egy nagy párnát teszünk, azt kitámasztjuk, így még sosem esett le Zsoltika Kép

Szirom,
jobbulást mindkettőtöknek!!! Húha, ez nagoyn izgi, lehet hogy már ott a bébi a pocakban? Mikor derülhet ki a dolog, ha szabad kérdezni??? Kép

Dirtha,
üdv újra köztünk! KépKépKép Szerezzetek mielőbb asztalt meg mindent a géphez, aztán írj! Hol dolgozol? Egész naposban? Mikor költöztetek? Milyen az új lakás, bevált? Kép Benjamin biztos nagoyn nagy fiú már Kép És a kilókkal hogy állsz? Kép

Ildikó,
Olivérnek is jobbulást!

Anikó,
nagyon jó lenne, ha küldenél képet a nadrágról Kép Kiváncsi vagyok, milyen.

Még az előző oldalon kérdezte valaki (talán Rita?) a callanetics-et: nekem tényleg nagyon bevált. Valóban nem az az izomlázas fajta Kép Ja, és nekem is a Ditrói-féle kazetta van meg. Itt a lényeg a gyakorlatok nagyon pontos végrehajtása és a magas ismétlésszám. Szerintem érdemes csinálgatni, és úgyis érzi az ember, hogy van-e eredmény. 10 alkalom után már valóban nagyon látványos, centikben mérhető változást eredményez. De én ismerek olyat is, akinek semmit nem használt - állítás aszerint Kép Van aki meg nem bírja, mert unalmas Kép Hát nem tudom, ahogy Te érzed, ha gondolod, csináld egy ideig, aztán látod a hatást!

Azt hiszem, mindent leírtam, amit akartam. Kicsit elmaradtam az olvasással, de rengeteget írtatok!!! Kép

További szép napot,
Gabi

pgaboka

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?