Sziasztok!
Itt vagyok, minden rendben
Kicsit "ellustultam", vagyis valahogy nem volt kedvem írni. De már meggyógyultunk.
Képzeljétek, Zsoltika újabban fájlalja a kakit. Úgy van, hogy ha jön neki, akkor kéri, hogy segítsek, masszírozzam a hátát vagy a pospsiját
Persze nem ez a gondom, hanem az, hogy láthatóan szenved. Én úgy tippelem, hogy valamiért visszatartja a kakit. Már vagy 3x volt így széklete, és mindig normális állagú, színű, szagú, tehát nem valami éktelen kemény cucc jött ki
Nem tudom elképzelni, hogy mi fáj vagy miért.
És ez azóta van így, hogy beteg volt, vagyis mióta nincs hasmenése. Szerintetek mi baja lehet???
Már nagyon ott vagyok, hogy dokihoz viszem (pénteken amúgy is megyünk végre egészséges rendelésre).
Doki: Zsoltika is nagyon-nagyon sírt tőle már pici korától. Most már nem
Mert itthon megbeszéljük mindig, hogy semmi nem fog fájni, megmérjük a mérlegen, a doktornéni meghallgatja, stb... Sőt el is játszuk a dolgot, mert van itthon sztetoszkópunk
Azt nem tudom, hogy mi lesz, ha majd tavasszal viszem a kullancs elleni védőoltásra. Hiszen már ezt "tudatosan" fogja megkapni, jó lesz ha előre tudja, de örülni nem fog az biztos.
Amúgy olyan édes, ahányszor megyünk a rendelő felé, mindig megjegyzi, hogy "Nem megyünk a doktornénihez!"
Motiot,
Zsoltika már vagy fél éve normál kiságyban alszik, vagyis mióta felköltöztünk a földről
Semmi gond nincs vele, csak arra kell vigyázni, hogy le ne essen. Ez a kiságy eredetileg rácsos volt, át lehetett alakítani heverővé. A lényeg, hogy egyik oldalt nincs semmi védelem, oda mi egy nagy párnát teszünk, azt kitámasztjuk, így még sosem esett le Zsoltika
Szirom,
jobbulást mindkettőtöknek!!! Húha, ez nagoyn izgi, lehet hogy már ott a bébi a pocakban? Mikor derülhet ki a dolog, ha szabad kérdezni???
Dirtha,
üdv újra köztünk!
Szerezzetek mielőbb asztalt meg mindent a géphez, aztán írj! Hol dolgozol? Egész naposban? Mikor költöztetek? Milyen az új lakás, bevált?
Benjamin biztos nagoyn nagy fiú már
És a kilókkal hogy állsz?
Ildikó,
Olivérnek is jobbulást!
Anikó,
nagyon jó lenne, ha küldenél képet a nadrágról
Kiváncsi vagyok, milyen.
Még az előző oldalon kérdezte valaki (talán Rita?) a callanetics-et: nekem tényleg nagyon bevált. Valóban nem az az izomlázas fajta
Ja, és nekem is a Ditrói-féle kazetta van meg. Itt a lényeg a gyakorlatok nagyon pontos végrehajtása és a magas ismétlésszám. Szerintem érdemes csinálgatni, és úgyis érzi az ember, hogy van-e eredmény. 10 alkalom után már valóban nagyon látványos, centikben mérhető változást eredményez. De én ismerek olyat is, akinek semmit nem használt - állítás aszerint
Van aki meg nem bírja, mert unalmas
Hát nem tudom, ahogy Te érzed, ha gondolod, csináld egy ideig, aztán látod a hatást!
Azt hiszem, mindent leírtam, amit akartam. Kicsit elmaradtam az olvasással, de rengeteget írtatok!!!
További szép napot,
Gabi