Szia Anita!
Megint csak most jutottam gép elé,gyermek alszik
Engem két nagyonjó barátnőm beszélt le az EDA-ról/mindkettő szülésznő
bár nem kellett nagyon lebeszélni.Bevallom őszintén,nagyon féltem a szüléstől,mivel első baba/hiába néztem végig anno jó párat tanuló koromban,nem tudtam mi vár rám..Ezért nekem is jól esett ha valakinek elmondhattam a félelmeimet,és tanácsot kérhettem.
Nem volt leányálom..sokáig vajúdtam.De mint azt már korábban írtam,nekem Ildi nagyon sokat segített.Igazán profi minden mozdulata,végtelenül kedves,és segítőkész volt.A többi szülésznő is profi szakmailag,akit még személyesen ismerek,az Fehérfi Kriszti,aki egy tündér!
Mivel az ágy mellett ültem a labdán,végig rajtam volt a CTG szülésig.
Csecsemősök közül én egyet "istenítek"
Anettnek hívják.Õ látta el Bencét amikor megszületett,ő volt az egyetlen csecsemős aki mindig megkérdezte hogy kérek e segítséget,és neki köszönhetem,hogy a fiam csak 3 napig volt a koraszülöttön./sajnos visszabukta a tejcsit.Anettnek gyanús lett műszakváltás előtt,"szürkének"látta a gyereket,szerencsére az oszt.vez. főorvosnő ügyelt(DR Princzkel)és felvittük Bencét,3 napig kapott infúziót,de másnap már felmehettem szopiztatni kisebb-nagyobb sikerekkel..majd március elején megyünk be a főorvosnőhöz fejlődésfelmérő kontrollra.
Ágikánál voltam én is CTG-n,mindig végigbeszélgettük azt a 20 percet/persze szakmai dolgokról
akár hányszor járunk a Schöpfibe,be kell hozzá vinnem Bencust
A 3 ágyas szülőszobában voltam,egész délutántól folyamatosan születtek az apróságok!
Ha esetleg van olyan dolog,amit itt nem szivesen kérdezel,írhatsz nyugodtan privátra is!A profilomban megtalálod a mail-cimemet!
Sajna Bence felébredt..mennem kell
Üdv:Kriszta