Sziasztok!
Trita, gratulálok a vizsgádhoz! A lakberendezés engem is érdekelne, ha nem vettek volna fel a jogra, szerintem valami ilyesmi suliba mentem volna. Te melyik suliba jártál, és milyen képzés volt? Csak azért érdeklődöm, mert arra gondoltam, hogy míg itthon leszek a kicsivel, szívesen tanulnék valamit, és a lakberendezés nagyon tetszene. Már néztem egy-két tanfolyamot, de elég húzósak az árak, talán mág másoddiplomásként mehetnék valamelyik egyetemre, de az meg 5 év, és szintén fizetős (csak a gyes alatt nem).
Nekünk is van Félegyházán egy Goldenünk, előtte Pesten volt, csak elköltöztünk a kertes házból, így lekerült anyósom telkére. Hétvégén voltam kint nála, még mindig meg van őrülve értem, és én is imádom, csak néha attól félek, fel ne döntsön...
A nappalival az a gond, hogy szintén tele van, és elég nyüzsis, az az "étkező" is (egy "lyuk"-konyhás panelről van szó), meg ha jön valaki, csak ott tudjuk fogadni. Tehát mindenképpen a hálóból lesz gyerekszoba is, tegnap nézegettük, hogy majd mi költözünk át a másik szobába, és mi is térelválasztó polccal gondoltuk megoldani az ágy elválasztását.
Kisvirág, ha elküldöd a mail címed, megírom, honnan van a kismama tornás "kazim". (Elég olcsón szereztem...
)
A babakocsival kapcsolatban csak lesek, hogy milyen profik vagytok!
Én nem is gondoltam volna, hogy ennyi szempontot kell figyelembe venni, mondjuk nekem szintén "örökség" lesz a kocsi, így csak remélni tudom, hogy megfelel a kritériumoknak. Azt tudom, hogy fiús, mert kék színű, de akkor sem veszünk másikat, ha kislányunk lesz. (Az gázabb lenne, ha lányos színűben lenne a kisfiúnk...)
Kanyin, mi csak szeptember óta lakunk a Füredi parkban, előtte Sashalmon laktunk apósommal, szóval "elkerültük" egymást.
Na, megyek a postára levelet feladni, kis "jogi" melót írtam tegnap, jól esett egy kicsit az agyamat is tornásztatni...