Sziasztok!
Megpróbálok mindenkinek válaszolni szép sorban.
Marqueza,
nem úgy van a rendelés a bőrgyögyon, mint a honlapon, igy Vecsei Éva főorvosnőhöz kerültünk. Aranyos volt, mondta, hogy kenjük továbbra is, jó szerek, amit a házi dokinénink felírt, + kaptunk pontos utasítást, hogy kezeljük a sebeket. Vizeletet is kért, ma leadtuk, szerdán kell visszamenni, addigra az leletet is tzdjuk vinni. Még fül-orr-gégészetre kell menni, mert az orrából indult legutoljára a fertőzés, ott jobban megnézik.
Domival meg ma voltunk kardiológián, nincs semmi gond, nincs már szívzöreje. Még a csípőszűrés van hátra, sajnos nem tudtuk ma elintézni, mert ott szerdán vannak és ide is időpontot kell kérni.
Sidney,
megadnád a gyáli ebédes telcsiszámát? Honlapjuk nincs? Szerinted Csepelre szállítanak?
gastroyal nálam sem jött be anno.FoodExpress a paradicsom logós? Ha igen, tőlük is rendeltem már terhesen, először jó volt, aztán nem annyira
Vantal,
Boldog szülinapot Eriknek!!!!
(nlc-n még fórumozol?)
Tibicsoki,
megnéztem az anyucika.hu-t, ha semmi nem lesz, 1 hétig kipróbálom....hátha...
Tücsök,
én azt hiszem gyed alatt egyáltalán nem lehet dolgozni és nem is veszik be bölcsibe a gyerkőcöt. Ez csak gyes mellett megy, ill. gyet mellett. Talán a baba 1 1/2 éves v, 1 éves? korától, januártól 8 óra/nap (gyet-nél maradt a napi 4 órás korlátozás)
Ezvicc,
szerintem a -5 fok kiscsecsemőkre vonatkozik, pár hónapos kortól lehet-10-ben is, csak kevés ideig és jól felöltöztetve, úgy, hogy a babakocsi alulról is ki legyen bélelve. A finnek is simán kiteszik -15-ben és nem fáznak meg (b.szobás topicban szoktam egy Finnországban élő anyucival "beszélgetni", tőle tudom)
Dóri,
köszi a táblát, Domi ugyan már "súlyosabb", de úgyis 13-án lesz 4 hónapos, ráérsz akkor átírni
Mindenkinek köszi, aki hajhullásra ajánlott valamit. Igazából nem nekem kellett, hanem egy ismerősömnek, de ráeszméltem, hogy nekem is jól jöhet. Hullik a hajam, de sztem nem annyira nagyon, bár ki tudja...
Tegnap óta nagyon nehezen töltődik le a babanet. Nektek is?
Mára ennyit, hétvégén nem biztos, hogy tudok jönni, de hétfőtől igen.
Mindenkinek nagyon jó hétvégét!!!
Judy