Sziasztok!!!
Végre 3 nap után újra itt lehetek, már komolyan kezdtek elvonási tüneteim lenni...
Ugyanis, hogy ne legyen egyszerű az élet, tönkrement a régi monitorunk, és csak ma tudtunk venni másikat (de szerencsére tudtunk).
Ex!
Nagyon-nagyon nagy gratula az államvizsgádhoz!!! Remélem, nem sz*rakodtak Veletek sokat, ilyenkor már úgysem az a lényeg. Ha eddig eljut az ember, akkor már valami nagyon nagy őrültséget kell csinálni, hogy kivágják...
Nyanya!
De jó Neked, hogy erős rúgást érzel már! Épp a napokban mondtam apának, hogy úgy látszik, Mazsola nagyon lustácska lehet, mert én alig-alig érzem, és ha moccan is, akkor később jövök rá, hogy ja, ez lehet, hogy ő volt. Bár gyanítom, hogy lesz még idő, amikor majd visszasírom ezt a nyugis állapotot...
Gombi!
Bátor "kislány"
vagy! Legalább egy gondtól most megszabadultál.
Veráska!
Ez tök jó, hogy legalább Magadnak tudod beadni a szurit. Én anno nagyapámat injekcióztam (14 évesen), mert ő is cukros volt, de nem tudta beadni magának, anyukám meg nem mindig volt otthon, amikor épp kellett. Neki simán beadtam, de lehet, hogy saját magamnak már neccesebb lenne...
Banya!
Üdv a hivatalos kismamák között!
Ja, és "előgratula" a kerek 12-höz!!!
T.nyanya!
Nagyon édes a kicsi!!! Tudjátok, hogy fiú vagy lány? Hány hetesen készült a kép?
Mi szerdán voltunk uh-n. (Na, ezért voltam sík ideg, mert alig vártam, hogy hazaérjek és hozzam a híreket, erre a monitor bemondja az unalmast.)
Mazsola rendben van odabent, a BPD-je 42 mm, a combcsontja meg 26 mm. Olyan apró, nem??? Magzatvíz mennyisége átlagos, a lepény a mellső falon tapad, jó helyen. (Ez szó szerint volt...
). Egyébként mindene működik, négyüregű szívecskéje van, és a dokibácsi szerint: FÜTYIJE!!! (Igaz, hogy mikor megkérdeztem, hogy megnézhetjük-e, fiú lesz vagy kislány, akkor nézegette egy darabig, és annyit mondott: "inkább kisfiú, mint kislány...") Bár nekem a megérzésem kislány volt, de apa is bent volt, és amikor a doki nézegette a kicsit, ő már akkor látni vélte a kukackáját
, én meg később a combjai alól mintha a heréit láttam volna kivillanni. Mondjuk így elsőre édesmindegy, nekem sokkal fontosabb volt, hogy mindent rendben találjanak. Hát, majd a 28. hetesen talán jobban lehet látni, bár azt hallottam, hogy a kisfiút biztosabban meg tudják mondani. Szerintetek?
Megvettük Mazsola babakocsiját, nemsokára meglesz a kiságya is, mit gondoltok, nem túl korai? Most ilyen hülyeségeken jár az agyam, de akárhogy számolom, négy nap múlva félidős leszek! (Meg alkalmi vétel volt, nem lehetett kihagyni...
)
Szerdán megyünk doktorbácsihoz, azt mondta, hogy már szívhangot fogunk hallgatni! Jaj, nagyon várom már!!!
Jók legyetek, szép estét mindenkinek!
Sziasztok
Norwell+Mazsola(19+3)