Sziasztok!
Matiba: De jó, hogy írtál, és az még jobb, hogy megy a koncert hirdetése a rádióban
Fiúk hogy vannak?
Kelimoni: Nagyon szép a vers!
Az e-mail címedet kijavítottam a táblázatban és a saját címjegyzékemben is
Gyönyörű formás kisfiad van!!! És szerintem az teljesen normális, hogy még három óránként eszik. Az ráadásul külön jó, hogy éjszaka már csak egyszer kel fel! ;) Most néztem meg, Bálint a 3100 g-os születési súlyával, ennyi idősen 5650 gramm volt.
Hildus: Nagyon örülök, hogy túl vagy a vizsgákon! Jól sikerültek? biztosan megkönnyebbültél most
Hanna jól van?
Rayo: Ez igen!!! Nagyon ügyes Regi és jó étvágya van
A spenót az enyémeknek sem ment...
Kizsó: Tényleg tündérek a lányok ezen a képen!!!!
Nekem az egyik szívfájdalmam ,hogy Vivien nem vesz fel szoknyát
Bááááár, mostanában azt mondja, hogy kéne neki olyan ruha, mint Hamupipőkének (az ő szájából így hangzik: hamipőpe) van. Kérdezem tőle, hogy felvennéd? Erre a válasz: Nem.
Gilice: Nagyon-nagyon drukkolunk, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Nikinozsó, kérünk Téged, hogy tudass velünk mindent velük kapcsolatban!!! KÖszönjük
Sukmesi: Hú, a Vukot én is meg fogom szerezni! Hogy ez eddig nem jutott eszembe?!?! A Süsü nagy sláger és most a Szaffi is (a régiek közül).
Ma vizsgázom angolból, drukkoljatok lányok!!! Ez még nem nyelvvizsga, hanem a tanfolyam szervezői jönnek számonkérni a tudásunkat, de azért nagyon izgulunk. Állítólag lesz "kötetlen beszélgetés", na, hát én ettől félek a legjobban! Teszt jöhet dögivel, de megszólalnom ne kelljen...