Új privát üzeneted érkezett!

Édesanyámnak

Sokáig együtt éltem Veled, s éreztem érintésedet,
De kilenc hónapig, még nem ismertelek,
Amikor kézzel fogható világodba léptem,
Megláttalak, és azonnal felismertelek Téged.

Tudtam, hogy Te vagy azaz ember, ki életet adott,
S akitõl ezentúl szeretetet, gondoskodást kapok,
Évek hosszú során csak lassan cseperedtem,
És olykor-olykor komoly gondot jelentettem.

Kis gyermek koromban nem tudtam mit jelent,
Amit az élet tálcán kínált fel nekem,
De ma már tudom, mert felnõtt vagyok,
Szerencsés az, ki az élettõl ilyen Édesanyát kapott"

Egy másik topicon találtam erre a gyönygszemre, amit kicsit meg is könnyeztemKépMégha nem is szültem, úgy képzeltem, hogy az apróság magzatburka a szívemben vanKép

KépKép
KépKép
kelimoni

A Gólyamese másodvetítése nagyon jókor lesz! Jegyeket lehet vetítés előtt venni, vagy mivel Filmszemle, más módon kell beszerezni?
Azt hiszem a húgommal megyek, Õ is kapjon egy kis ízelítőt a témából.

Sukmesi, nem is írtál sokat....

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!
Ma befejeztem a vizsgaidőszakot! Visszaolvaslak Benneteket és jövök!(van némi lemaradásom) Nagyon hiányoztatok!
Hildus
Vendég

Hildus!
Gratula! Ügyes vagy!
Képzeld megeszünk egyszerre 1üveg bébiételt! Na, mit szólsz?
Kép

Kép
rayo

Gabszi: A kis ablakban többnek tűnt a hozzászólásom :-)

A Gólyamesére mi is megyünk a férjemmel, csak még nem tudom, hogy melyik nap.

Kép
Kép
sukmesi

Sukmesi: Szia! De jó, hogy ismét új emberke van köztünkKép Remélem, maradsz isKép

Rayo: Ügyes kislány a Regi, hogy ilyen sokat tud enniKép Van kedvence?

Nászasszony: Gratula a vizsgaidőszak befejezéséhez. Akkor most lehet kifújni a gőzt!Kép

Ildikó: Örültem a válaszodnak nagyon és várlak titeket alkalomadtánKép

Süni: Írtam neked mélt. Megkaptad? Mindig azt írta ki, hogy hiba van a kapcsolatban, de mindenki válaszolt, akinek írtamKép

Nikinozsó: Lehet majd a Gólyamesét dvd-n kapni? Mi sajna nem tudunk elmenni a vetítésre, mert nem tudom Gergőt kire bízni. Illetve még nem is akarom, mert olyan picurka és nagyon féltemKép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni!
A paradicsomos burgonya a nagy kedvenc! De nincs gond mással sem, kivéve a spenótot és a sertésmájat! Ezeket még nem szeretjük!!!
Kép

Kép
rayo

Lányok!

Ha mailt írtok nekem, a monikelemen@tvnetwork.hu címre tegyétek léccike. Ez csak kedves ismerősöknekKépA ciromailt ritkábban nézem meg, de ezt mindigKép
KöszönömKép

Ildikó! Megkérhetlek, hogy írd át a táblázatban is? Köszike!Kép

Rayo:Majd eljön az idő, amikor Regina mindent megeszikKép

Én kicsit kétségbe vagyok esve. Gergő lassan 60 centi és 6 kiló. És még két és fél hónapos sincs. Most vagy ránk kezd hasonlítaniKép vagy túleszi magát. Még mindig 3 óránként eszik, bár éjszaka csak egyszer. Próbáltam már a 4 órát, de akkor kb egy óra ordításKép

Tanácsot kérek!Kép

Ez karácsonyi kép. Itt 5 hetes a kicsi fiamKép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Szia Kelimoni!
Csak saját tapasztalatból beszélhetek: Fiam mindig nagy darab kövér baba volt, ijesztgetett a doki, hogy nem fog járni, 10 hónaposan járt és ilyen családunkra ütő "dagika" maradt. Lányom dettó ugyanilyen volt, állandóan zabált, aztán piszkafává változott, és most is tartja szép formás alakját.
Boldizsár kiéhezve érkezett, 2-3 hó után olyan lett nálunk, mint valami igazi kis "házisertés", (5 hósan 6800 grammosan jött haza, 8 hósan 10 kiló volt, most meg 16 hósan is alig 11 kg). Igazi kis filigrán, örökmozgó kemény húsú "pasas" vált belőle, aki reggeltől estig zabál, és minden csokievésben benne van. Õ meg egyszerűen ilyenKép
Amit annó a dokink mondott, hogy tea és szörpike helyett térjünk át a vízre, az eléggé megfogja a súlyt.
Ja, és én bizonyos rendszerhez megpróbálom tartani magam, de mindig igénynek megfelelően etetem és etettem. Azaz ha kértek 2,5 óra múlva, ha nem, 5 óra múlva. És ez nálunk bejött.
Na ennyi elég belőlem, kiváncsi vagyok mások tapasztalataira isKép
No paraKép
Boszi
szuperboszi

Szia Kelimoni!
Szerintem ha Gergő 3 óra után éhes, nyugodtan megetetheted, nem kell hagyni sírni. A lányom pár hónapos korában nemhogy 4, de még 3 órát sem bírt ki evés nélkül, általában 2,5 óránként evett. Megpróbáltam én is kihúzni az időt, mert Rékám is duci volt, de nálunk is sírás lett a vége, úgyhogy etettem, amikor úgy éreztem, hogy éhes. De tényleg csak akkor, ha biztos voltam benne, hogy az éhség miatt sír. Azt mondják a nagyokosok, hogy a csecsemők csak annyit esznek, amennyi tényleg kell nekik és nekem is ez volt eddig a tapasztalatom. Valószínűleg ilyen dundibb típus, ami még az ellenkezőjére is fordulhat, ahogy Szuperboszi is írta. Egyébként a fényképen én egy nagyon formás, szép babát látok :-) A pocak és a hurkák a babaléthez tartoznak és olyan finomak!! :-)

Kép
Kép
sukmesi

Kelimoni!
Erre a képre gondoltál?
Kép

kizsó

Kizsó!

Gyönyörűek ezek a kis csajszik!!! Kép És milyen jó volt hallani a hangotokat ma!! Köszi, hogy felhívtál, KizsÓ!
Akkor majd igyekszem beüzemelni ezt a skype-dolgot is... Kép

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok mindenki!
A macis képeket csak holnap tudom prezentálni, ugyanis ma nagyobb itthon a kupi, mint tegnap volt, és nem találtam olyan részt a lakásban, ami jól mutatott volna maciilag.Nade majd talán holnap már oszlik a tömeg.
steiff

Köszi, hogy megnyugtattatok, a kívülállók szörnyülködése miatt vetődött fel bennem, hogy tényleg óriásbébim vanKép
Mivel én nem látom annak. Szerintem kis erős, hurkás, egészséges baba.

Enni egyébként abszolut igény szerint kap, de 140-től kevesebbel nem éri be.Kép

De vidám, kiegyensúlyozott, úgyhogy nem is vágyom másra, csak hagy egyenKép

Kizsó: igen, erre gondoltamKép Drága anyucid árulta el, hogy van egy karikép...

Lányok! Én nagyon irigy vagyok, hogy Ti fogtok találkozni a koncerten és esetleg a vetítésen is, ahová mi nem tudunk elmenniKép

Ugye lesz egy topictali tavasszal? Lécci, lécci, lécciKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Van egy hírem!
Gilicéék hajnalban nagy utat (kb. 270 km) tettek meg, egy kórházba mentek "találkozóra".
Az életet adó 320 km-re lakik a kórháztól, Õ is kocsival érkezett, mert folyik a magzatvíz, de minden rendben.
nikinozso

Sziasztok!

Kizsó! De gyönyörűek a lányok! Kép

Nagy drukk Gilicééknek, hogy minden úgy alakuljon, ahogy kell!

Tegnap rendeltem két jegyet a koncertre, már ma át is utalja a bankom az összeget, úgyhogy mi is ott leszünk a párommal.

Sziasztok, mennem kell dolgozni.
Vendég

Nagyon szorítunk Gilicének és a babáknak,hogy minden rendben menjen! Nemsokára ők is kétgyerekes szülők lesznek!! Annyira várom már, hogy én is átélhessem ezt az érzést!!

Kizsó: nagyon szépek a lányaid és látszik,hogy nagyon jó testvérek! :-)

Az én lányom éppen Vuk-ot néz. Minden reggel muszáj bekapcsolnom a "Rókát". :-)

Gabszi: Megadnád az email címedet, szívesen leveleznék veled, nagyon hasonló a helyzetünk...Az én emilem: emesesukosd@freemail.hu

Kép
Kép
sukmesi

Mi is nagyon szorítunk Gilicének, hogy minden jól alakuljon!

Hildus!
Gratula a vizsgák befejezéséhez, remélem ezek is jól sikerültekKép Aztán írj, hogy mi van veletek!!

Kelimoni!

Szerintem Gergő egy szép, formás kisbaba. Kép Én egyáltalán nem látom őt óriásbébinek, ne aggódj.

Kép
rvan

Sziasztok!

Matiba: De jó, hogy írtál, és az még jobb, hogy megy a koncert hirdetése a rádióban Kép Fiúk hogy vannak?

Kelimoni: Nagyon szép a vers!
Az e-mail címedet kijavítottam a táblázatban és a saját címjegyzékemben is Kép
Gyönyörű formás kisfiad van!!! És szerintem az teljesen normális, hogy még három óránként eszik. Az ráadásul külön jó, hogy éjszaka már csak egyszer kel fel! ;) Most néztem meg, Bálint a 3100 g-os születési súlyával, ennyi idősen 5650 gramm volt.

Hildus: Nagyon örülök, hogy túl vagy a vizsgákon! Jól sikerültek? biztosan megkönnyebbültél most Kép Hanna jól van?

Rayo: Ez igen!!! Nagyon ügyes Regi és jó étvágya van Kép A spenót az enyémeknek sem ment...

Kizsó: Tényleg tündérek a lányok ezen a képen!!!!
Nekem az egyik szívfájdalmam ,hogy Vivien nem vesz fel szoknyát Kép Kép Kép Bááááár, mostanában azt mondja, hogy kéne neki olyan ruha, mint Hamupipőkének (az ő szájából így hangzik: hamipőpe) van. Kérdezem tőle, hogy felvennéd? Erre a válasz: Nem. Kép

Gilice: Nagyon-nagyon drukkolunk, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Nikinozsó, kérünk Téged, hogy tudass velünk mindent velük kapcsolatban!!! KÖszönjük Kép

Sukmesi: Hú, a Vukot én is meg fogom szerezni! Hogy ez eddig nem jutott eszembe?!?! A Süsü nagy sláger és most a Szaffi is (a régiek közül). Kép

Ma vizsgázom angolból, drukkoljatok lányok!!! Ez még nem nyelvvizsga, hanem a tanfolyam szervezői jönnek számonkérni a tudásunkat, de azért nagyon izgulunk. Állítólag lesz "kötetlen beszélgetés", na, hát én ettől félek a legjobban! Teszt jöhet dögivel, de megszólalnom ne kelljen... Kép
ildi_ko

Gilice, szorítunkKép))
Ildi_kó, drukkolok, az angol megszólalással én is így vagyok. Némettudás alapján jöhet a teszt meg a fordítás, na de beszélniKép
Hildus, most aztán jön a pihi, vagy a lánykád elkezd lassan futni? Kép
Nálunk "szegény gyerek" Vuk helyett holmi Csillagkapukra és Harry Potterekre kénytelen fanyalodni...
Boszi
szuperboszi

Bocs, valaki(k) akartak velem MSN kapcsolatba lépni, csak valamit összekutyultam. Felkérnének mégegyszer?
Köszi
Boszi
szuperboszi

Ildi_kó: drukkolok neked, lehet,hogy éppen most vizsgázol?! Én németből nyelvvizsgáztam még 5 éve, de azóta nem használtam és szerintem még egy kiló kenyeret sem tudnék kérni. Akkor is igen nagy bajban vagyok, ha külföldiek megszólítanak, hogy magyarázzam el nekik az utat. Ennyit ér a "papír"! Másnak nincs papírja és mégis remekül beszél. Az írás nekem is mindig jobban ment, de nem csak az idegen nyelvnél, hanem a főiskolán is sokkal jobban szerettem írni, mint szóbelizni. Pedig a férjem szerint nincs gond a beszélőkémmel :-)

A Süsü-t már meg akartam venni, de a Szaffi eddig nem jutott eszembe, pedig milyen jó az is...
Megvan a Macskafogó is, amit nagyon szeretek, de az mégsem egy 20 hónaposnak való :-)

Lánykám séta közben a hidegben elaludt a babakocsiban és még arra sem ébedt fel, hogy kihámoztam az 5 réteg ruhából :-) Még mindig alszik, én meg már tornáztam is egy jót! Fú, de jól esett,már nagyon régen nem mozogtam.

Nektek honnan van ez a sárga mosolygó fejecske? Én csak ilyeneket tudok :-(

Kép
Kép
sukmesi

A mosolygós fel a : jel és a ) egymás mellé helyezéséből keletkezik: Kép
Ha a másik ( zárójelet teszed, akkor a szomorú fej jelenik meg: Kép
szuperboszi

Kép De jó, köszönöm!!!! Én tettem közé egy orrocskát is, amit nem kellett volna Kép Kép

Kép
Kép
sukmesi

Gilice! Nagyon nagyon drukkolok Nektek és az ikreknek is, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!!! Kép Nagyon várom rólatok a beszámolót!!!

Ildi_kó! Egy nagy kalappal a mai elővizsgához! Kép

Kelimoni! Szerintem Gergó egy nagyon formás is dögönyöznivaló kisfiú, nem kell érte aggódni! Kép

Kizsó! De édik a lányzók!

Mindenkinek sok puszi!
Di_ti
di_ti

Lányok, ma olyan esemény történt velünk, ami tanulságos lehet bárki számára.
Kisfiam életet adója keresett meg.

Amikor beleszólt a kaputelefonba és bemutatkozott, hirtelen azt sem tudtam, mit mondjak. Majd kérdeztem, mit szeretne. Mondta, hogy beszélni velem, de nem a gyerek miatt.

Sok választási lehetőségem nem volt, Gergő aludt a kiságyban, nem akartam otthagyni, lemenni nem tudtam, elküldeni meg nem akartam, mivel eléggé kétségbe esett volt a hangja.
Így hát beengettem.

Nagyon visszafogott volt, megkínáltam kávéval, aztán vizet kért. Írtózatosan le van fogyva, remegett a keze. Totál szerencsétlen ember képét mutatta.

Aztán lassan elmondta, hogy problémái vannak otthon, bántalmazza a férje, a nagyobb fia és már nem bírja, nincs senkije, akinek elmondhatná a problémáit.A szülés alkalmával pedig olyan pozitív képet őriz rólam, hogy én jutottam eszébe, aki esetleg meghallgatná őt.

Százszor is elnézést kért, hogy hivatlanul beállított. A gyerek nem érdekelte, de hagytam, hogy megnézze és megfogja. Kislánynak nézte a fiamat. Azt mondta, nagyon idegen számára, mintha nem is ő szülte volna.

Aztán a végén azt kérte, hogy néhány napra adjak neki kölcsön.

Nyilván nemet mondtam és kértem, hogy legközelebb ha szeretne valamit, csakis Gabikán keresztül kommunikálunk és amennyiben én úgy látom, hogy tudok neki segíteni, meg is teszem azt.

Elmondtam, hogyan változtathat jelenlegi élethelyzetén, írtam neki címeket, ahol befogadnák kicsi gyerekeivel együtt.

Aztán kikísértem és ismét a szájába rágtam, hogy nem jó ötlet csak úgy beállítani, még akkor sem, ha nagyon bízik bennem.

Szóval a tervezett költözködést előrébb hozzuk valószinüleg.

Azt hiszem, jól tettem, hogy nem voltam eleve elutasító és nem is ijedtem meg, mivel már semmilyen joga sincs, Istennek hála a magyarországi törvények nagy védelmet nyújtanak az örökbefogadóknak. Emellett pici még a fiam, nem okozott neki semmilyen traumát a nem elő és felkészített látogatás.

Várom a véleményeteket!

KépKép
KépKép
kelimoni

Köszi lányok, megnyugtattatok, hogy Gergő rendben és nem túlméretezett.Kép

Ildikó: szorítok neked, hogy ügyi legyél.

Diti- Nálatok mikor lesz picurka?

Gilice: Húúú, micsoda nagy élmény. Sok erőt nektek az eseménykehezKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!
Én is szertnék kedves kis csapatotokhoz csatlakozni. Régóta olvaslak benneteket, és ismeretlenül is együtt izgulok veletek.

Magunkról, három gyermeket fogadtünk örökbe, nagyfiam 14 éves, őt nyílt örökbefogadással, a két kicsit titkosan. Marci sajnos csak 6 hónapot töltött velünk, ő örökre elaludt és a csillagokból figyeli ami kis családunkat, már 9 éves lenne.
Kislányunk 8 éves lesz és bearanyozza mindennapjainkat.Õt ajándékba kaptuk a GYIVITÕL amiért örökké hálás leszek nekik. Nem kellett sorbaállnom újra, mert úgy gondolták, hogy sajgó lelkemen csak egy kisbaba segíthet. Tényleg segített, de a fiamat egyetlen percre sem felejtem el.

Nagyon örülök minden egyes családba kerülő babának. Szeressétek őket és vigyázzatok rájuk!
Az ő kis lelkükben ottmarad, hogy egyszer őket már otthagyták, ez főleg a nagyfiamon érzem, ő egy rettentő érzékeny és ragaszkodó gyerek. A kislány egy bűbály mindenki szemefénye, bár már nem is olyan kicsi 8 éves lesz.Tökéletesen tisztában van azzal, hogy szép és ezt ki is használja.
Drukkolok mindenkinek, hogy boldog családokká váljatok.
Nikizsó este hívlak az INDEX-en jelzett terveimmel kapcsolatban.
Simineni
simineni

Kelimoni!
Tökéletesen jól tetted amit tettél. Az egyik barátnőmet már zsaroló levelekkel bombázta a kisfia életadója, hogy adjon pénzt, de nem ment bele, mert, ha egyszer ad mindíg a nyakára fog járni. A költözés náluk is segített.
Bocs, hogy így ismeretlenül beleszólok.
simineni

szia Simineni!Kép
Üdv köztünkKép

Gergőt nem viselték meg az eseményekKép

Így vigyorizikKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Tündéri ez a gyermek és egyáltalán nem kövér, láttad volna az enyimeket kicsinek.
Õt nem is fogja izgatni, maximum téged, de felesleges ezért idegeskedni.
Simineni
simineni

Kelimoni!
Döbbenten olvastam a soraidat! Ha nem titkos, elárulod, milyen messze laktok egymástól? Nem tudok, mit írni, illetve tudnék, csak nem akarok! Szóval, érted!!!!
Egyébként Gergő teljesen formás! És hogy tud nevetniKép

Simineni! Üdvözlet! Láthatunk fényképeket a gyerekekről???????Kép

Ildikó! Hajrá! Ügyes legyél!!!

Kizsó! Nagyon szépek a lányok! Kire hasonlítanak? Általában a lányok az apukájukra vannak, nálatok is?

Gilice! Annyit gondolok rátok! Szorítok nektek nagyon!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
rayo

Sziasztok

Nagyon pörög a topic alig tudom követni.Kép
Először is üdvözlök minden új topiclakót.

Ildikó, már biztos túl vagy a vizsgán, remélem jól sikerült.
Nem irigyellek az öltözködős hiszti miatt. Belegondoltam, hogy reggel amikor rohanok, még ezzel telik az idő, nem nagyon díjaznám. Remélem, hogy fiúknál kevésbé jellemző ez.Kép

Hildus, gratulálok a sikeres vizsgáidhoz.Kép
Jó, hogy újra itt vagy, és ugye mesélsz a pici lányról, rég hallottunk rólatok.Kép
Kép

Kizso, nagyon csinosak a csajszik.Kép

Gilice, hű micsoda hírek. Ezerrel szurkolunk, nagyon várom beszámolódat.Kép

Kelimoni, Gergő szerintem is nagyon formás kis baba. Nálunk pont az a gond, hogy vannak napok amikor szinte semmit nem eszik. Nem mindenki egyforma.
Az életet adóval kapcsolatban a lehető legjobb megoldást választottad. Szerintem nagyon jól kezelted a helyzetet.Kép

Kép
Kép
atan

Rayo: kb 60 km. De nem is ez a gond. Ez a nő olyan lelki állapotban van - nem az örökbeadás miatt -hogy bármilyen hosszú utat is megtett volna, mivel nincs senkije, aki megérti és elfogadja őt.

Gilice családjáról nincs valami hír?

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Gilice
Sokat gondolok Rátok és drukkolok nagyon.
Szorítunk, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Nagyon sietnek hozzátok a lánykákKép

Nikinozso
Van hír felőlük?

Siminemi
Örülünk, hogy jöttélKép

Ildikó
Hogy sikerült az angol?

Kelimoni
Megdöbbenve olvastam soraidat.
Hát nem tudom én mit tettem volna.
Nem találok szavakat.

Süni
Kép
süni_renóca

Renoca!
Átküldtem neked 2 képet e-mailban. Légyszives tedd fel a babanetre mert én béna vagyok és sehogy sem sikerül a párom meg ügyel és csak 11 felé jön haza
simineni

Hú, Kelimoni, "izgalmas" napod lehetett, de szerintem is a lehető legjobban kezelted.
Pénzt adni nem lett volna szerencsés, mert annak nincs vége...
Viszont lehetőségeket felajánlani, azt igen jónak tartom. Én nem is tudtam volna hirtelen megmondani, hova fordulhatna a mi "nénink".
Max. az Tegyesz átmeneti otthona jutott volna eszembe, meg a gyámhivatali ügyintéző, esetleg az anyás csecsemőotthon.
Bár mi titkosan fogadtunk örökbe, de azért egy hasonló szitut nálunk is el tudok képzelni.
Sikerült már megnyugodnod?
Azért az valahol téged dícsér szerintem, hogy mert hozzád fordulni, még akkor is, ha ez nem a legjobb ötlet volt részéről.
És még egy pozitív dolog: Túl a jogi védelmen, mint írtad, maga a gyerek, a fiad nem érdekli. És ez gondolom megnyugtató. (Vagyis nekem az lenne).

Siminéni üdv ittKép (A "szomszédban" Niko vagyok.)
Sajnálom a picikéteket, és nagyon jónak tartom a Tegyesz eljárását. Nem mindenhol tettek volna így. Biztosan EMBEREKET fogtatok ki.
Jó, hogy olyan valaki is ír, akinek már nagyobb öf. gyerekei vannak, mert sokkal több tapasztalattal rendelkezik már, mint mi. Gondolok itt az iskola, óvoda kérdésekre, kinek mikor mit mondjunk meg, mi vár ránk...
Képekre kíváncsi vagyok, gondolom Süni hamar fel tudja tenniKép
Boszi
szuperboszi

Siminemi
Igyekszem még nem sikerültKép.
Süni
süni_renóca

Sikerült!!!!!Kép
Gyerekek:
Kép
süni_renóca

A marci+mama még nem sikerült, igyekszem.
süni_renóca

Köszi! feladtam neked estére a leckét.
simineni

Siminemi: Marci és mama:Kép
süni_renóca

Siminemi
Õszintén bevallom, hogy ilyet még nem csináltam egyedül, csak a párom segítségével. Most ő angolon van. Kép Úgy látszik nem vagyok nagyon reménytelen.
Nagyon szépek a csemetékKép

Gilicéékről hír????????????

Süni
Kép
süni_renóca

Gilicééknél még semmi.
A magzatvíz csak szivárog. Kapott a mama olyan injekciót, ami erősíti a babák tüdejét.(mert még lenne bent idejük)De bármikor élesedhet a helyzet, Gilice is ott maradt a közelbe, "ugrásra" készen.
nikinozso

Kelimoni! Még a hideg is kirázott ettől az esettől! Egyrészt mert nagyon sajnálom, hogy az életetadó ennyire kitaszított helyzetbe került, hogy csak Te jutottál eszébe, mint utolsó mencsvár! Gondolom, annyira kétségbe volt esve, hogy fel sem merült benne, mennyire felzaklathat benneteket a felbukkanása. Másrészt pedig azért, én nem tudom hogy hogyan tudtam volna ennyire higgadtan kezelni ezt a szituációt?! Le a kalappal előtted!
Csak azt nem értem, hogyan tudott megtalálni benneteket?!
A mielőbbi költözéshez sok sikert kívánok és nyugalmat a jövőben!

Nikinozso!Nincs valami friss hírek Gilicéékről?! Annyira drukkolok Nekik!

Jó éjszakát!
Di_ti
di_ti

legtöbbször azért nem írok, csak olvasok, mert mindenben csatlakozni tudok az előttem szólókhozKép
tehát: vizsgázóknak gratula,
kellimoni: nem reagálhattál volna jobban, én biztos elrontottam volna;
gilicééknek - és a kicsiknek nagy drukkKép
akinek nem hisztizik a gyereke a felveendő ruhák miatt, irigy-irigy;
siminéni, üdv itt is, nagyon helyesek a gyerekekKép
mera

Sziasztok!

Sikerült megszülnöm az ígért macis képeket. Remélem sikerül feltennem a gépre. Ha gondoljátok egy-két különlegesről csinálok közeli képet is.
Kép
Kép
Kép
Kép
steiff

Szia Mindenki!

Tündéri gyerkőcöket láthattam ismétKép
Megmosolyogtatott ez a sok mackó. Karácsonyra a kisfiam 6 db macit kapott. Ezt tekinthetjük alapozásnak? Kép

Diti: a nyilt örökbefogadás határozatán szerepel a címünk. És az alapján már könnyen megy a dolog. A mi életet adónk egy értelmes, tanult nő. Arról beszélt tegnap, hogy hogyan csúszhatott le idáig.

Gilice kis családjáról semmi hír? Úgy várom!Kép

Nagyon keveset aludtam az éjszaka. Egyre az életet adó szavai jártak az eszembe. Valóban nagyon szerencsétlen az élete.
Én vagyok az, aki szeretné, ha Gergő kapcsolatot tarthatna velük. És még mindig e mellett vagyok. De nem ilyen formában.

Remélem, nem kell pszichológushoz fordulnom ezen eset miatt!Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni!
Nem semmi, ami történt veletek és tényleg nagyon okosan oldottad meg a helyzetet. Nem is csoda, hogy még éjjel is foglalkoztatott a dolog.
mony

Kelimoni!
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mindent jól csináltál.
Az életadónak is meg kell érteni, hogy ti most már egy külön kis család vagytok. Így is próbáld a továbbiakban élni az életed. Sajnos mindenkinek a gondját-baját nem tudjuk a nyakunkba venni, vannak erre külön szervezetek.
Én is nagyon sajnáltam a fiam életadóját, mert olyan életet élt amit senkinek sem kívánok, de sokban úgy sem tudtam volna segíteni rajta, mert a környezete visszarántotta volna a mocsokba. Sajna neki a szülés után 2 nappal ki kellett menni a térre dolgozni.Én kérdeztem tőle, hogy tudok-e valamiben segíteni, de amikor az élettársával találkoztam aki akkor jött ki a börtönből úgy döntöttem, hogy ebbe nem folynék bele. Örultem, hogy élve kikerültem a lakásból.
Úgyhogy nagyon gondold meg, hogy mennyire akarsz belefolyni az életadó életébe és mennyire engeded be a tiédbe. Már csak a kisfiad nyugalmáért is.
simineni

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?