Sziasztok!
Tünde!
Téged terhesnek? Hát hol élnek ezek? Amikor itt voltatok is olyan jól néztél ki. Jó, hogy szülés után 3 hónappal van egy pici pocija az embernek, de nekem nem tűnt fel, hogy neked lenne.
Amúgy meg én nagyon utálok ruházati üzletbe bemenni, mert mindenhol csak a cingár nőkre vannak felékészülve, és látszik az eladón, hogy azt gondolja: Mit keres itt ez a tehén?
Zita meg egy tündér
És mekkorát nőtt már.
Márti!
Azért ne legyél lehangolva, egy ilyen műtét biztos nem olyan nagy ördöngősség. Bár ilyesmit félve jegyez meg az ember
És mindegyiküknek van?
Milyen bőrgyógyi kell?
Ráhel!
Ez tök jó dolog lehet.
Szerinted nagy gond lenne, ha hirdetném a honlapomon is a lehetőséget?
Csajok!
Vettem etetőszéket. A mini-biziben. Újat kaptam. Pierre Cardin 6500 volt. Egy kicsit ugyan sokalltam, de ami használt volt az nagyon gagyi volt, be sem lehetett kötni Katicát. Ez viszont szuper, és vissza is veszik.
Képzeljétek. Nekem Jack Pol babakocsim van, két éve vettük, és nagyon jó. De a mostaniak, azok annyira szuperek, és ugyanazon az áron vannak, amiért én vettem annak idején. 32900. És állítható ennek már a tolókar magassága, van rajta zseb, nemcsak kukucskáló, és a design is változott. Szép színek vannak, szóval szuper. Annnnnnnyira irigykedtem
Orsi!
Mosódióhéj?
http://www.kenyersutes.hu/megrend.php Utána néztem, itt lehet rendelni és próbacsomagot is, ami jóval olcsóbb.
Hozzászólást eddig csak olyantól olvastam pozitívat, aki forgalmazza. Egy fórumon azt olvastam, hogy nem tisztít és uutána mosóporral ki kellett mosni a ruhákat.
Nicsi!
Mi megint lemaradtunk, mert Lili kicsit sokáig aludt. Azért érdekelne engem is, ha lenne valahol. Lassan Katica is belenő a dologba.
Rólunk:
Katica egyre ügyibb. Már nagyon tud kúszni, és mászni is próbál serényen. A dumálója az nagyon profi.
Addá, Dede, tete, dádá, baba. Persze ezek mégcsak hangpróbák, de nagyon ügyes. És most kicsit lelassult a hízása, és egy hónap alatt 6 centit nőtt, úgyhogy már nem olyan golyóka. És annyira édes kis pofija van a barna szemeivel
Lili kisasszony nemsokára 2 éves lesz. Õ már mindent beszél, elég tisztán is, csak az r betűket nem tudja kimondani. A fogai is szépen jönnek, és hála az égnek észrevétlenül, úgyhogy hamarosan beérjük a korabeli gyerkőcöket. (Bár ehhez még legalább fél év kell
)
MAriann távmunka: Én nem írtam neki
Én amúgy is távmunkás vagyok
Hihi.
PELENKA!
Lányok, változott a pelenkarendelés.
http://jaksy.different.hu a pelenkáknál meg tudjátok nézni.
A lényeg, hogy havonta kétszer van házhoz szállítás futár által, legközelebb jövő hét végén vagy utána hét elején lesz.
És a megrendelők közöttt minden hónapban kisorsol a cég egy 11000 Ft-os miskolctapolcai Kalandtúra park belépőt.
Puszi: Bogi