Új privát üzeneted érkezett!

Közben írtál IldiKép

Igen, elégedett vagyok, szép a pocid, te kiegyensúlyozott és arányos, csinos kismami vagy. És ne sírjál, alig van csíkod, nekem sokkal több voltKép

Ovi: ha nem sikerül az uramat rábeszélni a kistesóra, akkor muszáj lesz Miksának oviba mennie. De csak betöltött 3 évvel mehet, szóval október végén. Ha sikerülne a kistesó, akkor én azt látnám a legjobbnak, hogy ha van kedve, menjen fél napra. Talán úgy a kecske is jóllakna és a káposzta is megmaradna. Mármint kap is társaságot, de csak pár órára, és én is tudnék nyugiban lenni kicsit. Persze, ha beveszik.
Már annyit dumál, hogy szétmegy a fejem, tökre kell figyelnemKép És olyan okos, hogy nemigaz. Az este a mesében a kicsi csigának szülinapja volt, és rögtön közölte, hogy torta, meg gyertya, meg elfúj, és meggyújt gyufával. Beszarás, nem is beszélt még októberben. Valamelyik nap este az ember mesélt neki kicsi csiga nyaral címűt, és amikor a tengert előhozta, Miksa már monda is, hogy az Ági búvár volt. Mármint a szomszédasszony búvárszemcsiben ment úszni. Tavaly augusztusban. Ezeken mindig elámulok.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Húú, most nagyon megugrott a pocid, aztamindenit!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, azért raktam fel fekete-fehérben, mert ezen nem annyira szembetűnőek a csíkok.
Viszont a másik oldala nagyon durva, a köldököm fölött is repedtKép
De most még nincsenek rajt újakKép
Szerintem is nőtt msot egy kicsit.
De ha azt vesszük, most kell, hogy nőjjön, 9 hete van odabennt, heti 20 dekát híznak általábanKép
Kíváncsi leszek, mekkora lesz.

És Miksát akkor is beveszik az oviba, ha esetleg te otthon vagy egy másik babával?
Gödöllőn ez nem szokásKép
vas

Szirom , köszi:
"kiegyensúlyozott, arányos, csinos..."

KöszikeKép

(Azért baromi nagy lett a hátsómKépKépKép,
szerintem felszedett kilóim fele tuti odament)
vas

Ildi, hát ezt nem tudom, majd kialakul. Májusban kell mennem beiratni. Addigra tán többet tudunkKép Meg az oviban is, mert nem látják előre a létszámot a sok kiköltöző miatt. Ha nem veszik be, az se olyan nagy gáz, ezen nem idegesíteném magam. Csak nekem az tűnik ideálisnak. Hogy neki is az lenne-e, azt persze nem tudhatom.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Jelentem, nagyon vacakul vagyok Kép Totál legyengültem már, egész éjszaka rosszul aludtam, reggel fejfájással ébredtem Kép Nagyon rossz a közérzetem Kép

Látom, mindenkinél megy a torna, nagggggyon helyes! Kép Én is mennék már, de szerintem még holnap sem jutok el. Sajnos ma még mindig megy a hasam Kép

Ildikó,
nagyon szép pocak!!! Jó nagy, ugye most már nem izgulsz? Kép Hú, bárcsak már nekem lenne pocakom! Nem semmi nagyot nőtt 3 hét alatt is...
A férjem is elég vacakul van, dolgozik most is persze, de mondta, hogy neki is rossz a közérzete és fáj a hasa Kép Hát remélem, megússza, és nem kapja el.
Pocak: lehet, hogy nem naracsbőr... CSak olyan ronda ráncos, gondoltam kisimítja Kép Megnézem a dobozát még egyszer, hova ajánlatos kenni.
Különben épp ma néztem a tükörben, és egy csöpp narancsbőrt sem láttam a combomon... Totál meglepődtem, lehet hogy a betegség miatt, vagy csak a megvilágítás volt kedvező Kép Amúgy sima nappali fény volt. De naggggyon tetszett a látvány, végre valami pozitívum!!!!! Kép

Háááát, Zsoltika menne oviba, igen, szeptemberben. A kérdés, hogy vajon mikor érkezik a kistesó Kép Nem szeretném, ha összekötné a kettőt, és úgy érezné, hogy azért megy oviba, mert itt a tesó. De ahogy számolgatom, ha nagyon gyorsan összejönne a dolog, akkor is menne még a szeptemberi beszoktatás. A gond az, hogy Zsoltika is korábban jött a kiírtnál, és a dokim azt mondja, hogy a köv. gyerkőc is tuti korábban kibújna, szóval neéhz tervezni... De ha más nem, akkor januártól megy oviba Zsoltika.

Motiot,
ügyi vagy a tornával! Szerintem is járj el az aerobicra, kell az, hogy egy kicsit más társaságban legyen az ember Kép Én azt szeretem az iskolai aerobicban, hogy egy csomó jó kis gyakorlatot lestem már el, konkrét izomcsoportra, amiket itthon is lehet(ne) csinálni Kép Fogom is, mihelyst jobban vagyok, esküszöm!
Igen, a súlyom vissza fog állni, de nem baj! Semmi nem számít, csak elmúljon a nyavalya, a súlyom ráérek majd lefarigcsálni, ha meggyógyultam Kép

Anikó,
3 gyerkőc mellett szerintem én sem bírnék tornázni Kép De ha tudod, persze hogy csináld! Fitnessz topic Kép

Szirom,
huhú, ez a sült kacsa, nyamiii! Szegény Miksa, remélem gyorsan kijönnek a fogacskák! Zsoltika is növeszti, nemrég ő is ette a kezét rendesen, de most már nem zavarja, úgy látom.

Rita,
nem lehetett könnyű ez a kirándulás. De a fő, hogy jobban van Maja Kép

Lányok, megyek lefeküdni Kép Jók legyetek,
Gabi

pgaboka

Csak egy kicsit dumálok még, mert az előző hsz-m botrányosan hosszú volt...

Ildi úgy irigyellek! Pont ma reggel járt az eszemben a baba-kérdés, egyre gyakrabban szóba kerül a férjemmel, hogy legyen-e negyedik. Ebbe a lakásba már nemigen fér be még egy ötven centis sem Kép, meg ha írásba adnák, hogy aludni fog, akkor jöhetne.Kép. A három ebadta egy évig ébredt éjszakánként, teljes kipurcanat.
Szóval szép a pocakod!
És még ezt is szeretném a negyedik (???) előtt, lefogyni, hogy ne legyen ilyen rménytelen a helyzet utána évekig... Nem szeretek bálna lenni. Hatvan kilóról én is elkezdeném! Kép

A közlekedés valóban nem könnyű, de mi vettünk még a Majának egy utánfutót a babakocsihoz, ő 20 hónapos volt, amikor a Bernát megszületett, az tök jó volt sokáig, lehet haladni, meg nem rohangál el. Még Bernát is sokáig használta Adél kocsiján, pedig ő már majdnem két és fél éves volt.
Van két típus, ha kell szívesen kölcsönadom kipróbálásra, nézd meg, beválik-e. Nagyon praktikus!!

Anikó
Igen sokat bkv-zunk, mert még egy hibám van: nem tudok vezetni. Így kénytelenek vagyunk buszozni, szerencsére itt alacsonypadlós busz jár, de sokszor megyünk másfele, hát karban izmosodom, az biztos. A gyerekek nagyon jó fejek, fegyelmezettek, lehet velük menni, bár néha megizzadok. Múlt héten kimentünk a Ferihegyre a férjem elé, az jó túra volt Kép.

Dorinával voltatok már tücsökzenén? Hová fogtok járni, csak nem a Marczibányira? Mi Pasaréten lakunk, a Marczira járunk csütörtökön, az ottani tantónéni szuper aranyos, a anagyokkal is hozzá jártunk, nagyon szeretem.

Gabi, jobbulást!!! Szerintem ez a legsz*rabb betegség, ami létezik! Gyógyulj meg mielőbb!

Szirom, nem nem vagyok szakmabeli, igazából nem is tudom, mi a szakmám..Kép Egyetemről (magyar meg pedagógia szak) kezdtem szülögetni menni, most meg fogalmam sincs, milyen lesz harminc fölött pályát kezdeni. De nagyon szívesen írnék, dolgoznék újságnak, mert az nagyjából kötetlen munkaidő, nem?

Motiot, én is azért járok tornázni, mert sokkal jobban motiválva érzem magam, mint itthon, ahol mindig elterel valami. Én azért érzem rosszul ott magam, mert mindenki tök csinos fitness-maca, én meg finoman szólva nemigen..Kép. De élvezem, jól esik, a többiek meg biztos még szebbnek érzik magukat mellettem Kép.

Ilyen az, amikor keveset írok Kép.

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildi,
igen elégedett vagyokKép
tényleg rengeteget nőtt 3 hét alattKép Nagyon szép vagy és csini! Az biztos, hogy jó nagy pocid lesz a végére, mert az "igazi" növekedés most indul.
Jól bírod? A széket meg tessék kicserélni, mert csak egyre kényelmetlenebb leszKép Vagy tegyél párnát a popód aláKép

Szirom,
Na, pont egy ilyen receptre gondoltamKépKép Köszi!
Két bibi van: se rómaim, se spéci kacsasütőm nincsKépHolnap megyünk kacsát "vadászni", remélem az itteni Tescoban van, meg megnézem a Rege típusútKép imádjuk a pár.kápot és ezzel akkor nem sok macerám lenneKépKép
Igaz, én most nem ehetek, Karácsonykor is csak néztem ahogy a többiek eszikKép de nem baj! Barnabást nem kínozhatom és én most különben is fogyózomKép Szerinted vegyek egy rómait is? Nekem csak fedeles jénaim van, abban azért nem lesz olyan fincsi, nem?
A kis "beteg" Miksának (tudom milyen rossz, mi már napok óta szenvedünk Dorinával) gyors fogkinövést kívánokKép A gribedli.hu gyerekoldalt ismeritek, azon rengeteg minden vanKép

Gabi,
naaaagyon sajnállakKépKép Próbálj nagyon nagyon sokat inni, mert a vírusokat az "mossa" ki a vérből. Mielőbbi jobbulást!

anikó

Anikó
pupi5

Szia Rita,
közben írtálKép
Nálam sajnos min. 3/4 óra egy hsz., mert állandóan fel kell ugrálnom valamelyikhez, de most legalább meg tudom írniKép
A Pasaréti térnél lakik az anyukámKép
Én a Máriaremetei templom környékén lakom, nem tudom mennyire ismered ezt a részt? Nekem a Hidegkúti úton lévő Műv. ház lenne közelebb, de mmár majd egy hete nem válaszólnak az e-mailemre, (a www.tücsökzene.hu-n azt írják, hogy itt is van) más elérhetőséget nem találtam a honlapon, csak e-mail címet. Még egyszer megnézem, ha nem sikerül megyünk a MarcziraKépKép
Hajrá 4. baby!!!Kép

este még benézek, a Dorina most besokalltKép

anikó

Anikó
pupi5

Anikó! Én jénaiban még nem sütöttem soha, nem tudom, milyen lesz. De anyu szokott kacsát sütni (nem egészet) magas tepsiben, alufóliával letakarva is. Végső soron az is működhet. A római tál azért nagyon jó, mert akármilyen húst meg tudsz benne sütni akár zsiradék nélkül is. Szoktam csirkét, pulykát is, akár úgy, hogy karikára vágott krumpli, paprika, paradicsom, hagyma, meg a hús, lefeded, beteszed a sütőbe, és közben csinálhatsz mást, nem kell ott állni mellette. Gyakorlatilag szerintem nem tud leégni benne. Attól puhul meg klasszul, hogy beáztatod a tálad, és az kiadja a pórusain keresztül a párát, az ízek pedig szépen benne maradnak. A fedelét a végén leveszed, még kicsit pirítod és kész. Szóval hasznos. A kacsasütőben is tudsz mást is sütni, én szoktam benne oldalast és hasonlóakat is sütni. Arra figyelj mindkettőben, hogy ne süsd túl gyorsan, és ne felejtsd ki a vizet, mert akkor korán megpirul, de nem lesz puha.
És ha nem eszel krumplit, egy kis husit szerintem ehetsz káposztávalKép Bőre nélkül pedig minden lelkiismeretfurdalás nélkül, bár az a legjobb részeKép

Rita! Attól függ, mit csinálsz a sajtóban. Én igazából hírszerkesztő vagyok, az az egyik legkeményebb munkaidő szempontjából. Még nem is tudom, mi lesz. Éjjel-nappal gyakorlatilag. A napilapos, rádiós, tévés hírekkel foglalkozó újságírónak is addig tart a meló, míg lemegy az anyag, vagy megvan a lapzárta. Talán a magazinoknál, heti-, havilapoknál lehet olyasmi, amire gondolsz, de ha sokat dolgozol, akkor azok is összefolynak. Ha meg keveset, akkor nem keresel túl sokat. Meg hát sokszor a riportalanyok se valami rugalmasak, és nem mondhatod, hogy nem jó az időpont, mert épp mész a gyerekért az oviba. Szóval nem annyira emberbarát, mint amilyennek elsőre látszik.

De mondjuk egy ilyen talán jó lehetne neked, nem? Akár a könyvpiacon is.
http://nok.nol.hu/Fooldal_Szakkepzes_Korrektor.html
Mondjuk nem óccsó.

Gabi! Jobbulást még mindig!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most tényleg csak egy mondat:

Szirom, NAGYON KÖSZÖNÖM, jól hangzik, felhívom, hátha ez is ingyenes gyed alatt. Most járok egy szakképzésre a Bárczin, annak májusban vége és még pont lenne egy ingynes évem a gyes alatt Kép Kép Ki kell használni.

Na három mondat lett.

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom,
köszönöm szépen! Megveszem a rómait (is), egész diétásan is lehet benne sütniKép Még egy kérdés eszembe jutott. Mennyi időre kell beáztatni? Gribedlit megnézted? Ja, ez már két kérdésKép

Született feleségek? Nézitek? Én nagyon csípemKép és nálunk még a pasiknak is tetszikKép

Jó éjszakát!
anikó

Anikó
pupi5

Nincs mit, Rita!Kép Hátha. A magyar szakhoz jól megy.

Anikó! Egy fél órára szoktam beáztatni kb. Gribedlire még nem volt időm, de meg fogom nézni.

Tévét este nem nagyon nézek, örülök, ha szót váltunk az emberrel. Most zuhanyozikKép Délután a Clubon (17.30) nézem meg általában a Design kommandót, ha belefér éppen. Lakásokat rendeznek át, és nagyon jók a végeredmények. Ez az egy stabil pont vanKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anikó, még valami! A rómait nem szabad hirtelen forró sütőbe tenni, együtt melegedjen a sütővel!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!!

Gabi, hogy vagy ma?
Remélem, múlik a betegség.

Köszi mindenkinek a poci dícséreteket, tényleg most már nem aggódok, a doki is azt mondta, hogy méretre is pont 30 hetesnek felel meg.Meg szerintem is nőtt az utóbbi időbenKép
Rita, 4.gyerek?
Hú, én nem hiszem, hogy már bevállalnámKép
Sógornőm is megszülte hétfőn este az 5. gyerekét.(és egyben a negyedik fiátKép)
De azt mondta, most már leállnak ők isKép

Anikó, van a széken párna, de így is már tök kényelmetlenKép

Olivér ma 6.30-kor felébredt, így már jó ideje fennt vagyunk, de nem biztos, hogy így akár délig is kibírja.
Nem baj, ma is úgy látom együtt megyünk aludniKép

Szóval mikor pótoljuk a múlt heti elmaradt talit???
Ha már mindenki kilábalt az összes betegségből, oké?
Az a gond, hogy Olivér meg elkezdett köhögni, kicsit fikusnak is látom az orrát, de idáig még semmi vészes.

Szoptatós nőcik:
nektek volt mellszívótok?
Nekem Leventével volt medela, tök fájdalmas volt, aztán Olivérrel vettem avent isist, az egy cseppet nem szedett ki belőle.
Na, most mit tegyek?
Vegyek, ne vegyek?
Milyet, elektromosat, vagy mi a szöszt?
Fejjek kézzel????
He???????
Köszike a válaszokatKépKépKép

Pusz
ildi
vas

Sziasztok!

Most veletek kezdem!KépKép Mindig, mire ideérnék, addigra vagy a notebook-om akisját kell töltenem vagy a gyerek nem hagy tovább irogatni. De ma ezzel a topikkal kezdem!Kép
Látom mindenki tornázik! Jó fittek lesztek!:m)Kép Nekem még a napi nem megy, de azért igyeksze. Meg heti kétszer konditerembe is szeretnék menni, de még nem jött össze.
Fogyi alakulgat. A múltkori megtorpanás után sikerült tartósan 65 kg alá küzdenem magamat. De azért nekem még nem olyan jók az adataim, mint Anikónak, mert én ehhez 162 cm vagyok. Pocin és csípőn is, combon is van még sok. Tényleg, ezeket hogy lehet leadni? Ja, hozzá kell tennem, hogy nem vagyok hasizomgyakorlatokban túl kitartó, de már általános iskolában se voltam az. Igaz akkor még nem is volt gondom!Kép
Leginkább a combom izgat, az is alakulni fog majd a fogyással???

Gabi!

Jobbulást!KépKép

Rita!

Nekem 6,5 éves Beni 3,5 éves Nátán és 16 hónapos Hanna.
És igen, a gyerekeknek ennyit ki kell bírnia. Én is tornáztam Hanna mellett, ő közben szétszedte körülöttem a szobát, de hősiesen végigcsináltam!
Én is így vagyok a negyedikkel, hogy nem szeretnék bálna lenni. De most már jöhetne, mert ennyi, mint most, az elmúlt 7 évben, nem voltam. Még nem tökéletes (főleg pociban, popsiban, combban mehet még lejjebb), de már rámjönnek a Beni előtti ruháim.Kép

Ildi!

Pocid nagyon szép és tényleg mennyit nőtt. Nekem sokkal több csíkom van.Kép
A babakocsi is szuper!Kép
Nekem a harmadik szülés csak a második volt hüvelyileg és vágtak. Mert Nátán végül császár lett, és emiatt Hannának mihamarabb ki kellett bújnia, a gátvédelemhez meg az is kell, hogy a kitolási szakasz vége óvatos legyen. De az előzetes császár miatt arra törekedtek, hogy mihamarabb kint legyen, mert a kitolási szakban a legynagyobb a hegszétválás esélye.
De én azért nem bántam, mert a hüvelyi szülésnek is nagyon örültem.

Szirom!

Hát jó sok dolog történt veled is. Macskapisi: én is utállom. Nincs benti macskánk, de időnként valamiért előfordult, hogy az ajtónk elé kezdtek szokni idegen macskák (kertes házban lakunk, persze ha egy elkezdi, akkor a többi is oda jelölget), de sikerült leszoktatni róla őket.
Nálunk sem veszik be a nagyot oviba, ha a kicsivel otthon van a mama. Nátán is csak azért tud menni, mert Beni "előmelegítette" az óvodát (tavaly 1 évig oda járt, ugyanabba a csoportba, idén már iskolás), de azért még így is aggódtam, hogy Nátánt fölveszik-e. Nem magam miatt, hanem mert annyira szeretett volna járni.

Anikó!

Dorina-Barnabás csata!KépKép Nekünk eleinte sokkal rosszabb volt. Nátán időnként odajött szopi közben és teljesen váratlanul megütötte Hannát. Pedig egyébként nem bántotta. Én meg attól tartottam, hogy a szopi közbeni pofontól (ami nem is volt kicsi), nehogy Hanna szopisztrájkolni kezdjen. Párszor előfordult, de aztán abbahagyta és nagyon szereti. Sőt verseng a bátyjával, hogy kit szeret Hanna.Kép

Fritu: nekünk sincs. Ez jó megelőzés, így nem eszünk olajban sülteket itthon. Különben biztos gyakran tennénk...

Beszti (sikerült a végére érnemKép)

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Kezdek én is szarul lenni, bár szerencsére ez nem a fostis játék, hanem csak valami megfázás vagy influ. Végtagfájdalmaim vannak, minden ízületem recseg-ropog, fáj, nem tudtam normálisan aludni, és arra ébredtem, hogy baromira fázom. Egyelőre ennyi, az uram szerint neki is így kezdődött. Szegény, most meg 10 percenként fújja az orrát.

Ildi! Nekem Avent van, és nekem nagyon bevált. Nem tudom, hogy tudsz-e annál jobbat venni. Lehet, hogy inkább valahogy meg kellene indítani neked, melegvizes zuhanyra gondolok, vagy arra, hogy szopi közbe fejed a másikat. És akkor jönne. Bár nem akarom itt osztani azt észt, mert nekem igazából kevés gondom volt a szopival, szóval nem tudhatom, milyen, amikor nem sima ügy.
Nekem a kézzel fejés nem nagyon ment, igaz, nem is próbáltam túl sokat. Mondjuk géppel is csak az elején fejtem, meg kb. 4 hónapos kor körül, amikor kicsit föl kellett tornászni a mennyiséget.

Beszti! Én se szeretem a hasizmot. Próbálom úgy csinálni mindig, ahogyan javasolják, de nekem a derekam is meg tud fájdulni tőle. A Cindy-kazin van teljes felülés is, na, attól készül ki a derekam teljesen. Nem is fogom azt csinálni többet szereintem. Nekem a Béres tűnik a legprofibbnak, legkevésbé sérülésveszélyesnek, és azon nagyon sok lábgyakorlat van, comb is. És ő nem idegesít, mer a többiek eléggéKép Egy Norbit nem bírnék kiKép

Motiot! Már akartam kérdezni, hogy Ábel hányszor alszik egy nap? Miksa ilyenkor tért át az egyre szerintem, és akkor baromira szép hosszúakat aludt. Tavaly télen isteni dolgom volt, 3 órákat szunnyadt délutánonként. Mondjuk kellett is, mert itthonról raktam össze az esküvőt, minden infót én gyűjtöttem be, találtam ki részleteket (több változatot, hogy választhasson az ember), úgyhogy emiatt nagyon sokat neteztem.

A macskára akartam még írni nektek, hogy az én macskám volt, én hoztam a házhoz, és velem élt a garzonban. Addig füvet se látott szegény. Nyáron most teljesen kinti macska, és most is kijárkál. Egészen ügyesen megküzd az itteniekkel, de azért nem tehetem ki 15 évesen a hóra, szóval benti macska maradt. A hálókba viszont nem mehet be, az tilos terület.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csináltam egy mérést: 1 kg plusz, de centiben pedig mindenütt -1 cm. Mondjuk nem teljesen szabályos a diétámKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Gabi,
remélem ma már nagyon jól leszelKépKép

Ildi,
én nagyon örülnék a talinak!!!!!Kép
fejés: én a korházban béreltem elektromos mellszívót és csodás voltKép Egyrészt nagyon gyorsan leszívja (ami Neked sem utolsó szempont a két másik gyerkőc miattKép) és nagyon jól beturbósította a tejmennyiségetKép korábban az Avent kézi mellszívót használtam, de görcsöt kapott már a végére a kezemKép úgy örültem, amikor a korházban mondták, hogy van ilyenKép de még a szülés előtt lefoglaltam mert nagy a sorbanállás érte.
Nem olcsó, de nagyon megériKépKép

Beszti,
65 kg. alatt az nagyon jó!!! KépKép
nekem is a combom meg a csípőm a nagyon kritikus részKép mindig azt mondom, hogy én legalább JÓÓÓ stabilan állokKép
A callaneticse gyakorlatok tényleg jók és én vettem még régebben egy nadrágot(deréktól térdig tart, az anyagát leginkább a búvárruha anyagához tudnám hasonlítani) és abban tornáztam, az nagyon hatásos, mert tocsog a vízben az ember utánaKépés pont ott méregtelenít, ahol a leglassúbb az anyagcsereKép De folpackoztam is már magamKép az is hatásosKép csak be kell tekerni magadKép
gyerekek: de jó, hogy ilyen szeretetben vannakKépKép Nálatok nincs "kiközösítés"? Az egyik ismerősömnél is 3 gyerek van, akik korban ilyen közel vannak egymáshoz, és mindig valahogy kettő szövetkezik a harmadik ellen, csak a felállás változóKép úgy sajnálom szegény anyukát. Gondoltam valahogy a páratlan szám miatt lehet, gyerekkoromban mi is marakodtunk a barátnőkkel ha hárman voltunkKép Olyan jó hallani, hogy van másképpen isKép

Szirom,
vettem a sütéssel kapcs. infót, köszi azt isKép
Tényleg igazad van abban, hogy a legegyszerűbb dolgok ált. a legjobbak, én hajlamos vagyok sajnos arra, hogy a dolgokat túlbonyolítom. Ezért is tök jó, hogy "beszélgetünk", az ember mindig tanul vmit.Kép
A súlyzót már kipróbáltadKép?

anikó

Anikó
pupi5

Anikó!

Persze, minden kazimon van súlyzós rész!Kép

Viszont az új Béresen nincs hasizom, meglepve láttam. Rászabadítom az uram a netre, hogy töltsön le nekem egy-két másikat, mert olyan uncsi minden nap ugyanazt tornázni, ugyanazzal a dumával.

Én nem lettem megszállott, azért bevallom, csak csinálom, mert kell. Tegnap kifejezetten nem esett jól például, de azért végigszenvedtem. Labdázni, az más lenneKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
az előző hsz.-mat 8 óta írtamKép mielőtt elküldtem nem néztem, hogy írt-e v.ki.

Jobbulást NekedKép
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok, csak bekukk,
Abel nem hagy ma semmit, csak vele lehet jatszani... Itt szakad a ho, most voltunk kint egy kicsit, nagyon elvezte. MOst meg megy aludni, mert tiszta nyügi.

Gabi, jobbulast!
Ildi, tenyleg nagyot nött a pocid, nagyon csini vagy!

Szirom, Abel csak egyszer alszik egy nap, en is abban remenykedtem, hogy majd ez hosszu lesz, de nem, fel ora az egesz, ha szerencsem van, akkor mondjuk egy ora.
Neked is jobbulast, igyal sokat! Es persze pihenj, bizd az uradra Miksat.

Most hirteen ennyi, mert nem hagy...

motiot

KépKép
KépKép
motiot

Köszi csajok, én közben nem lettem rosszabbul, sőt, mondhatom, hogy megjavultam. Az uram viszont egyre vacakabbul, és szegény ott szenved a munkahelyén ma. Úgyhogy nem bírom rábízni Miksát, de a kissrác ma nagyon jó fej, nincs is vele semmi gond. Most alszikKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom az jó hír, hogy te nem lettél rosszabbul, de szegény uradKép
Nekem az avent isis semmit se szedett ki, ezért szerintem annál nekem minden jobb.Semmi bajom az avent cuccokkal, sőt mindenből az van, de a mellszívó nem jött be.
Leht , hogy tényleg az Anikó által javasolt nagy "fejőgép" kéneKép
Aztán majd úgy nézek ki, mnit egy boci, csöcsömön lóg a fejőgép,ömlik a tej bele a kannábaKép
Kép
Gondolkodtam az elektromoson(medela mini elekrtic, aventnek is most jelent meg, de az 30 rongyKép, állítólag chicco-nak is van)

Szirom ,én is azért nem tornáztam Norbira soha, mert megőrített a dumája, aztán egy idő után levettem a hangot, ne is halljamKép

Sajnos a babkocsi nem jött meg tegnap, mert készlethiány van.
De a forgalmazócégnél sincs.Ott kezdtük először szombaton.Aztán azért próbálkoztam innem megrendelni, de hívtak, hogy csak febr. elején lesz.
Aztán még felhívtam pár helyet, sehol sincs piros.Csak fekete meg lila.
Hogy nézne ki a cuki kis lánykám fekete babakocsiba?Kép

Ma is aludtunk közösen OlivérrelKép

Motiot, megint esik nálatok a hó???
Már lassan vége lehetne ennek a télnek.Tök uncsi.

ildi
vas

Hahó!

Megint tornáztam, és kivagyok. Döbbenet, hogy ilyen múlttal még mindig nem bírom pillanatnyi szünetek nélkül végigcsinálni a Béres súlyzós részét. Meg a fenékerősítést se, azt a kutyapisilős résztKép

Ildi! te annyira hüle vagy, szétröhögtem magam ezen a fejésenKép Meg ez a képKépKép Pedig nagyon fontos dolog.

Mikorra is vagy kiírva pontosan? Feketét ne vegyél nekiKép Én is pirosat választanék egy kiscsajnak, vagy narancssárgát.

Anikó! Hogy áll a kacsa?Kép Annyira várom már, hogy milyen lesz, meg mit szól a párod!

Motiot! Biztos a fronttól nehezebb ma Ábellel. Holnap jobb leszKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Én is akartam tornázni, de végül Barbie-ágyneműt gyártottam szakmányban meg hálóinget meg pizsamát. Mire minden megrendelést teljesítettem este lett. Na majd holnap, amíg oviban vannak délelőtt.

Ildi, Beszti, gondoltam rátok közben, néhány év és ti is gyárthatjátok a báliruhákat Hanna és Natasa barbijainak.. Kép.

Ildi, Sziromhoz hasonlóan én sem akarok észt osztani Kép, de szerintem a szoptatást az segíti leginkább, ha az elején gyakrabban szoptatsz. Ez persze nem jelent állandó melen lógatást, csak nem 3-4 óránkénti etetést, hanem kicsit sűrűbbet. Így tök hamar beáll. Én csak a két naggyal fejtem a legelején, Adéllal szerintem csak a kórházban, és leszámítva, hogy egy hónapig rágta mint a veszedelem Kép Kép, ment minden szépen Kép.

Nem tukma, de az utánfutót nem gondolod meg? Tényleg szívesen kölcsönadom tesztelésre!

Római tálhoz nagy kedvet kaptam, esküvőre mi is kaptunk egyet, de hely(és információ)hiány miatt száműztük az anyósomékhoz. Lehet hogy visszahozom Kép

Anikó!

Szerintem a három gyerek közel egymáshoz nagyon jó! Én is mindig ezt hallom, hogy a három kiközösít, meg a középsőnek milyen rossz... Dehogy! Mi is hárman voltunk, mindkét tesómmal tök jóban vagyok, és a mi hármunk is nagyon jóban van. Hatalmasakat játszanak együtt, szeretgetik egymást, jókat beszélgetnek, pedig még elég kicsik. Szóval szerintem jó a három. Ugyanakkor ismerek olyan négygyerekes családot, ahol nagyok a gyerekek már, és nagyban megy a kiközösítősdi. Szóval nincsenek törvényszerűségek szerencsére Kép.

Engem Rubint Réka kerget sikítófrászba, nem bírom az affektálását. Szerintem is Béres Alexandra a jó, én bírom. Kellően kitikkaszt... Már ha csinálom ugye Kép

Eszti, a súlyod miatt irigyellek. Most kell jönnie a negyediknek! Kép Nálunk nem az a baj, hogy szétszedik a szobát, bár az is, hanem hogy percenként kellene valami iszonyú fontos, kérdezgetnek, én meg szuszogni is alig bírok közben, meg rámcsimpaszkodik az Adél, és akkor előbb-utóbb bedobom a törölközőt. Kép De most érzek magamban lendületet.
Nem bírok másik szobába menni, mert kettő van összesen, és ahol a tévé van, ott van minden, a gyerekek is. Na de nem mentegetőzöm tovább, csinálom, ha mindenki ilyen hős. Holnap megyek tornára, az iszonyú kemény, jó lesz.

Megint csak beszélek-beszélek. Nem unalmas???

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Szegény Apa nagyon rosszul van Kép Ma ugyan dolgozott, de taxival jött-ment, és estére teljesen kipurcant. Így ma rám maradt az összes esti teendő, Zsoltikát este fél 12-kor tudtam elaltatni, most lassan fél 1 és én itt ülök a gép előtt vizes hajjal... Kép De törülköző van a fejemen Kép

Na de én már jól vagyok, délután aludtam Zsoltikával 2 órát, azért vagyok ilyen virgonc Kép

Rita, Anikó:
olyan jó, hogy mesélgettek a 3 gyerekről, nagyon jó olvasni Kép Azt hiszem, én is szeretnék majd egy harmadikat, de először másodikat Kép

Anikó,
ugye Te írtad, hogy búvárruhaszerű izében tornázol? Na ez engem nagyon érdekel! Milyen ruha, hol vetted? Én is gondoltam már ilyenre, de sehol sem kaptam Kép Pedig állítólag nagyon hasznos.

Szirom,
még meg sem dícsértem Miksát, hogy ilyen klasszul beszél Kép Szóval bocsi így utólag, gratulálok, nagyon szépen fejlődik! Jól beindult ő is Kép Azt mondd meg, hogy Miksa hogy hívja saját magát? Zsoltika még mindig Zsoltikázza magát Kép Vagy rövidítve mondja, hogy "Zso" ezt csinált meg azt csinált... Egyedül az etetőszékből való kiszállásnál mondja, hogy "Én kiszállok!" Kép Minket már tegez, nem harmadik személyben is szokott szólítani. Pl. a minap altattam, mesét olvastam. Ilyenkor Zsoltika persze sajtkukac, minden mást csinál, és elkezdte levágni a hajam (az ujjacskája volt az olló). Amikor már nagoyn húzta, elkaptam a fejemet, erre rámkiabált, hogy "Anyu, add vissza a hajad!" Kép

Párodnak jobbulást, és nehogy Te meg visszaess!!!

Ildikó,
nekem is Avent Isis mellszívóm volt. Elég jól bevált, bár közel sem szívott ki olyan alaposan mindent, mint Zsoltika Kép
Egyetértek Ritával: eleinte érdemes gyakran mellre tenni majd a picit. Én totál ledöbbentem, amikor a gyerekorvosunk azt mondta az 1 hónapos gyerekemre, hogy mivel már 4 kilót meghaladja a súlya, csak 4 óránként szoptassak... Normális????? Alig vártunk 2 órát 2 szopi között, és azt is csak a hasfájósság miatt... És mit csináljak, hagyjam hadd üvöltsön kék fejjel a gyerekem, csak mert én óra szerint akarok szoptatni???

Na de visszatérve a kérdésedre: nagyon jónak tűnik az elektromos mellszívó ötlete is. Annyi bizonyos, hogy az ember keze nem fájdul meg, mire lefeji a tejet. Kérdés, hogy az mennyire zajos? Bár Te el tudsz vonulni a házatokban Kép Nálunk ez nehezebben lenne megoldható.

Szerintem jól teszed, ha megtanulod a kézi fejést is. A kórházban megmutatják, de ha nyüstölni kell is a védőnőt vagy a nővérkéket, akkor is érdemes. Van, aki csak kézzel tud fejni...

Írtad, hogy Olivérrel egy cseppet sem tudtál fejni. Egyáltalán semmit, kézzel sem? Amikor szoptattál, a másik ciciből folyt-e tej? Nagyon hamar elkezdtétek a pótlást? Csak azért kérdezem ezeket, mert lehet, hogy valami miatt már eleve nem vgy nagyon kevés tejtermelés indult meg, és esetleg nem a mellszívó hibája, hogy nem sikerült a fejés.

A legfontosabb a nyugi, pihi, optimizmus, sok folyadék Kép És akkor menni fog jól a szopi. De erről majd még beszélgetünk, meg ha lesz kérdésed, majd ontjuk itt az észt Kép

Beszti,
még neked pár sorban: persze hogy fog alakulni a combod a fogyival Kép Ha callaneticset is végzel, az is nagyon segít, legalábbis nekem fogyasztott rendesen!

Itt a vége, mert picit náthás is vagyok már, és inkább gyorsan megszárítom a hajam, nehogy jobban belemenjek még egy megfázásba is. Holnap Apa itthon marad Kép Én meg ma már sétáltam Zsoltikával, oylan jó volt Kép

Jó éjt csajok,
Gabi

pgaboka

KukkurikúúúKép
Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök, mert ha ma tudok jönni, az is csak késő este lesz.
Tegnap oltásra kellet vinnem Barnabást, ma meg
9-re mennem kell egy kicsit dolgozni a munkahelyemre. (ezért kacsácskának meg Árpinak még várni kell Kép hétvégén megleszKép)
Anyu jön vigyázni Dorinára. Barnabást viszem magammal. (sajnos még mindig nem hajlandó a cumisüveget megszívni, szegény anyukám pedig tegnap du. direkt idejött, hátha csak tőlem nem fogadja el, de olyan üvöltést rendezett, hogy inkább viszemKép) Már nagyon úgy néz ki, hogy a ciciről egyenesen a sörre fog áttérniKép átmenet nincs...

Csajok annyira szuper ügyesek vagytok a tornával!!!!!

folyt.köv.
Szép napot Nektek!
anikó

Anikó
pupi5

Jo reggelt csajok,
na tegnap nem tudtam jönni, mert Abel egyszerüen nem hagyott semmit.

Gabi, örülök, hogy jol vagy, parodnak jobbulast!

Szirom, te hogy vagy igy a torna utan? Nagyon ügyi vagy, hogy csinalod! Jo a Beres Alexandra? Lehet, hogy en is veszek egyet, mert az itthoniakat mar unom. MIndjart meg is nezem a neten a kinalatot. Mert innen ugye a boltban nehez lenne....

Ildi, jot röhögtem a mellszoivo-vicceden, de szerintem az elektromosnal nincs jobb. Nekem is volt mindenfele kezi meg miegyeb, de semmit nem ert, egy cseppet nem tudtam kipreselni. Aztan itt az orvos ir fel receptre mellszivot es a patikaban egy jelkepes összegert ki lehet kölcsönözni, a doki meg hosszabbitja a receptet, amig kell. Nekem medelam volt, az a nagy batar, jo nehez, nagyon halkan dolgozik es baromira jo!! Na azzal aztan ment minden, persze mig rendesen csinaltam. Szoval szerintem megeri. Otthon nincs ilyen kölcsönzesi lehetöseg? Ja, es a mellretehetö reszet meg az üveget mindig hozza kapod vadi ujan, nem kell mas cicijeröl a tiedre tenni.

Aniko, nem semmi, hogy dolgozol, plane, hogy Barnabassal mesz. Nekem is be kell mennem jövö penteken egy kicsit, de csak ha mar apa itthon lesz, nem egesz napra.

Rita, akkor tornazz is rendesen, meglatod segiteni fog!! A gyerekek meg lehet, hogy jol ellesznek, mig te nyomod, Abelnek legalabbis nagyon tecc.

Na mennem kell, mert megint üvölt.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!!!

Szopás témára majd visszatérünk, kösz mindenkinek a tanácsot.Gabi,majd ha lesz kedvem leírom, hogy volt pontosan Olivérrel.
Most az a gond, hogy engem is elkapott a hasmars.
Az előbb úgy kelett szaladnom a wc-re, hogy oda is érjek.De semmi más bajom nincs(még), se hasfájás, se hányinger, csak ezen a csúnya incidensen vagyok túl.Most várakozó stádiumban vagyok, hogy mi lesz ezután.Kép

Majd du. jövök, aztán reagálok mindenkinek.Kép
Puszi

Ildi
vas

Sziasztok!

Vagyok, vagyok, csak dolgoztam, ki kellett használni, hogy az uram itthon van. Nem is megy ma éjszakára, mert szarul van szegényKép. Itthon leszKép

Ildi! Hogy vagy? Jobbulást, de szar lehet, szegénykém! Nem hívod föl a nőgyogyit? Nehogy bekavarjon ez a vírus valamit! Én sima gyomorrontástól hánytam meg fostiztam a huszonvalahányadik héten, hát nem volt egy élmény. De az egyértelműen a mosatlan epertől volt, amit úgy megkívántam, hogy nem bírtam ki, míg hazaérek vele, és ettem a kocsiban.

Motiot! Én kivagyok a Béres után. Nem liheg az ember, meg nem megizzad, hanem remeg mindene. Szerintem nagyon kemény. Amikor először belenéztem, ááá, mondom ez kutyagumi. Csak hát akkora ismétlésszámok vannak benne, hogy elpusztulok a végére, és nem is mindig bírom ki mondjuk azt a súlyzós gyakorlatot, amikor vízszintesben tartva forgatod a súlyzókat. 7*8 db van belőle. Szünet nélkül. Ja, igen, a másik, hogy nem nagyon tart szünetet, hanem azonnal kezdi a következőt, és még mindig össze van állva a karod és a lábad. Ettől lesz még nehéz. NekemKép Szóval én merem ajánlani.

Anikó! Pedig annyiszor benéztem, hogy milyen lett a kacsádKép Edényt vettél?
Tegnap én is kacsalevest főztem a fiúknak csigatésztával (házi, kézzel sodort, az uram szülőfalujából). Mondjuk ez nem pecsenyekacsából volt, hanem a soványabb fajtából, a néma kacsából. Ez is ugyanonnanKép

Miksa olyan 3-4 hónapos volt, amikor elmentünk az emberrel az Ikeába szőnyeget venni. Anyukám épp itt volt nálunk pár napra, ezt használtuk ki. Előtte kipróbáltam, hogy iszik-e a gyerek cumisüvegből (korábban mindig csak annyira mentem el, hogy szopira hazaérjek, de ez hosszabbnak tűnt), és ivott. Ügyesen, lelkesen. Tejet lefejtem, minden előkészítve, következő kaja idején hívom anyut, hogy mi van, hát éktelen ordítást hallok a háttérből. Nem fogadta el a cumisüveget, csak üvöltött, pedig ő egyébként szinte sose sírt. Anyu kipróbálta aztán a kispoharat, csészét, mindent, míg végül kiskanállal valami minimálisat beletett a gyerekbe. Aki még akkor is ordított, azt mondta az anyu, hogy tátva volt Miksa szája, állt benne a tej, és ő csak sírt. Szóval a szopi kellett. Na, ez akkor volt, amikor már indultunk fizetni a pénztárhoz. Úgyhogy rohanás haza, de hát azért időbe telt. Miksa halálfáradt volt már, éhes is, de csak sírt, kiizzadt, kipirult, reményét vesztette, kétségbe volt esve, egész más volt az arca, a tekintete, ilyennek még nem is láttam, szegény anyám pedig járkált vele fel-alá, amikor beléptünk. Ezt követően már csak jóval később mertük újra megpróbálni. Amikor 1 éves volt, és elmentünk az én gimis osztálytalálkozómra, akkor meg belázasodott, úgyhogy haza kellett mennünk. Egyébként más baja nem volt, csak keresgélt minket mindenhol a lakásban, kipirult és fölment a láza. Pedig imádja anyut, meg ott volt a tesóm is, őt is szereti, és a kislányát is. Mégis.

Rita! Te melyik Bérest csinálod? És szünet nélkül megy, minden a maximális ismétlésszámban?

Római tál tuti, szerezd visszaKép Tényleg az benne a legjobb, hogy nem kell ott állnod mellette. Főleg, ha inkább a gyerekekkel foglalkoználKép

Gabi! Miksa most már nem Szittának hívja magát, hanem Misszának, de ő még úgy mondja, hogy "Missza felvette, Missza odatette", stb. Hogy vegyem ki a kiságyból, az úgy van, hogy "kijössz". Nemigen ragozKép nem baj, majd fog. Sőt, hogy még bonyibb legyen, például hozza a könyvet és "elolvasom". De ezt nem úgy érti, hogy ő elolvassa, hanem úgy, hogy én olvassam el. Mármint ismétli azt, amit én szoktam mondani, hogy "hozd, elolvasom". Ha ki akarja szerelni egy autó kerekét, akkor mondogatja, hogy "vedd ki, vedd ki" de mindig többször, mint egy szurkolótáborKép Néha mondókázik is, elő szokta kapni a "Hej Gyula, Gyula..." kezdetű fantasztikus művet, szereti, hogy "Cini, cini kisegér...", állandóan ismételgeti, hogy "pattantyú", az most nem is tudom, melyikből van. Imádja, hogy "Töröm, töröm a mákot", a "Süssünk, süssünk valamit..." a "Borsót főztem...", a "Csicseriborsó... " . A főzősök a mániáiKép A dalokból az "Erdő szélén házikó..." aztán a "Jár az óra, tiktak...", meg az "Egyszer egy hétpettyes katicabogárka..." a kedvencei. Most így hirtelen. De ez töredéke azoknak, amiket ha nem is egyedül mond el, de minden sorukat be tudja fejezni.

Beszti! Áruld el kérlek, hogyan szoktattátok le a macskákat a jelölésről? Az enyim nem csinál ilyesmit, de a szomszédé igen, és hát nagyon rühellem én is. Csúzli?Kép

Nna, megint szófosásom voltKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na itt vagyok egy jo kis torna es egy isteni zuhany utan. Abel termeszetesen megint ebredt a közepen, ugyhogy a veget ö is nezte es röhögött, mikor valami vicceset csinaltam. De ez most nagyon jol esett.
Szirom, köszi a tippet a Beres kazirol, neten is meg lehet valahol rendelni? Mert en beneztem a hazipatikara es ott szinte csak NOrbi meg Reka termekek vannak. Mondjuk annak ellenere, hogy lüke mind a kettö, en szeretem a kick-boxot meg a Rekatol az add önmagad 1-2-t, mindegyik jol megdolgoztat, de azert szivesen kiprobalnek mast is.
Ha ilyen szep marad az idö, holnap asszem megkockaztatok egy rövid kocogast. Nem tudom, hogy hogyan fog reagalni erre a tüdöm, mert az allergiam miatt telen kint mindig gondjaim voltak a futassal. Utanna orakig nem kapok levegöt, csak sipolok es nagyon nehezen csillapodik le, ha egyaltalan elmulik. Na ilyenkor jön a jo kis kortizonos spray, amit azert nem szeretnek megint bevetni, akkor inkabb varok tavaszig. De most, hogy egy kicsit belejöttem a tornaba meg a mozgasba, ugy van kedvem megint futni is, az nekem mindig a legeslegjobb es a legeslegerösebb testedzes.

Ildi, hat nem irigyellek a fostiert, szerintem is hivd fel a nögyogyidat, hogy nem lehet-e baj belöle, mert neked most legfökeppen mindkettötökre kell gondolni.

Szirom, te miket szoktal csinalni a romai talban? Nekem is van, nem tul nagy, de eddig a grillcsiren kivül talan egyszer föztem benne, husit megkrumplit, de aztan valahogy elfelejtödött. Lehet benne zöldseget is csinalni? Szivesen kiserleteznek vele, csak nem tudom, mit! Tippek?

Gabi, nathad hogy all? Remelem nem vagy mar beteg! Apa hogy van?

Rita, nem is kerdeztem a hazipatikas fogyirol. Hogy allsz? En sehogy, vagyis nem valami jol. Mint mondtam, akilok nem nagyon akarnak megindulni, centiben egy kicsit javult a helyzet, de szerintem az is lehetne több. De azert kitartok.

Na megyek, mert Abel hisztizik, mert varja mar az apjat, hogy jöjjön.
En is varom mar, mert el kene menni vasarolni, nincs itthon semmi, üres a hütö es a kamra... MOndjuk ezek a legjobb feltetelek egy fogyokurahoz....

na mentem

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Hahó, itt vagyok. Kicsit vissza olvasok, aztán én is írok. Lát Vki?
mártus

Igen, gyere csakKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, látom nincs itt Senki. Na, akkor kezdem.

Úgy vártam már a találkozót Veletek. András is ráizgul a témára. Ki is választott amár, hogy melyik mesekönyvet meg állatkáját fogja hozni a vonaton. Aztán sajnos vissza kellett csinálni az egészet a hülye időjárás miatt. Úgy sajnáltam aranyomat, azt mondta, úgy ment volna. De, azért ami késik az nem múlik, ugye Csajok?

Mi ez a nagy hasmenősség? Ildikó, Gabi? Mi van Veletek?
Ildikó, Te különösen figyeljetek Magatokra. Írtzó jól meg nőr a pocid. Nem vagy kövér, se csúnya. Se semmilyen más negatív jelzőt tilos Rád használni. Hát, a poci az tényleg reped elég szépen. Szülés után próbáld majd meg a bioptron lámpát. Türelem játék lesz, de biztosan fog valamennyit javítani rajta.
A szoptatást tényleg nagyon jól megfogalmazta Gabi: nyugi, optimizmus, folyadék.
Nekem medela kézi mezei mellszívóm volt. Nekem nem okozott semmilyen fájdalmat, nagyon jól le tudtam vele szívni a felesleget. Sőt, én még 11 hónapig kajáltattam András mellett sztereoban egy koraszülött babát is.
Ha gondolod vegyél vmilyen. elektromos spécit, de ne felejtsél utána nézni, hogy eg. pénztárnál milyet, vagy hogyan lehet számláról leírni a 30%-át. Valszeg nem biztos, hogy melyik boltban veszitek majd, azt hiszem.

Szirom!

Miksa, hogy halad a beszédben? Vannak már összefüggő mondatai?

Gabi!

Ti is betegek vagytok? Úgy olvsatam, hogy Zsoltika nem kapta el?

Motiot!

Hú de tornázunk-tornázunk?!!
Már alig várom, hogy március legyen és mehessek futni. Te is elkezdesz újra futni? Mikor 2 ünnap között volt a marha nagy hó, elmentem Andrással szánkózni, és 50-60 év körüli pali ott futkározott a töltésen fel alá. Már a látványtól is majdnem megfagytam. Nem normális.

Anikó!

Köszi a kocsi felajánlást. Elraktam a tel.számodat.

Mikor terveztek új talit? Szóljatok ám.

Munkahely: K A T A S Z T R Ó F A

2 tök hülye Nővel vaygok egy szobában. Mind a kettő diplomás, azt hiszik ,hogy ettől Õk most egy felsőbb rendű lények. Aztán mikor bejelenettem, hogy beadom a felvételi kérelmememt a fősulira majdnem leesett az álluk. Szerintem 2 perc alatt az egész osztály tudta már. A főnöknőm simán belement, a hülyék meg hitték, hogy úgysem fog elengedni, mert egy másik nő is most kezd egy sulit. Aztán mokor mondtam, hogy már el is engedett alig szóltam hozzám pár szót egész nap. Kellett nekik 1 nap mire megemésztették a dolgot. Most meg már olyan rendesek, hogy azt sem tudják navigáljanak a témában. Nagyon idegesít, hogy hülyékkel vagyok körül véve. Ebből a szempontból sajnos nagyon rossz cserét csináltam. Alig várom, hogy végelegsítsenek, és már húzok is haza babázni. Már úgy vágyom rá. Áprilisban betöltöm a 33-at. Most már minden hónapot egy veszteségnek érzek.

Na ezt elküldöm mielött megint elszáll az egész.
Még jövök vissza.

Márti
mártus

Hú, Szirom most látom, hogy itt vagy.

Te is tornázgatsz olvasom. Csak rajta-rajta, ha már én halál lusta lettem Nélkületek.
Nem hiszitek el de olyan így csinálni, hogy nem vagyok veletek napi kapcsolatban. Meg a két Csaj akikkel együtt vagyok, az egyik 25 éves kis véznaság. Annyit eszik, hogy én már a felétől is kidölnék. A másik 34 éves, állandóan vágják Anyósáék a disznókat. Csak azt hallgatom tőle, hogy most csánkot csinált, meg szalonnát evett hagymával, meg oladlas meg tarjameg nem tudom én mit még. Én meg mikor mondom, hogy nem élek ilyen kajákon zengett az iroda a nevetéstől, hogy olyan vagyok mint az elkényesztett sógora, aki csak pulyka meg csirke mellet tud csak megenni. Pesrze, hogy néz ki? 80 kiló a 168 cm-hez.

M
mártus

Sziasztok!

Motiot! Az uram leírta neked a fantasztikus rakott krumpli receptjét a római tálban, de rosszul küldte el, és elveszett. Úgyhogy most lediktálta nekem, és már rohan is le Dunát nézni, meg a boltba. Nem bír nyugton lenniKép De ez nem fogyis receptKép

Naszóval: főtt krumpli, főtt tojás, illetve valami jó minőségű kolbász karikára vágva. A beáztatott tálat sós margarinnal kineked, aztán elkezded belepakolni a cuccot soronként, úgy, hogy krumplival kezded és azzal is fejezed be. 2 soronként meglocsolod tejföllel, ő kb. 1 litert beletesz összesen. Legvégül a tetejét is meglocsolod tejföllel, hogy befedje teljesen. 180 fokon sül légkeverésen olyan 1,5-2 órán át tető alatt, majd leveszed és megpirítod a tejfölös tetejét is. Valamennyi sót valahová tegyél beleKép Azt üzeni, hogy jó étvágyatKép

Ami engem illet, én azt mondom el, hogy simán bele lehet vágni a rómaiba krumplit karikára vágva, hagymát, paprikát, paradicsomot, cukkinit, padlizsánt, zellert, akármit, amit szeretsz. Én egy pici vajat vagy olivát azért teszek rá. meg persze fűszert. Rádobhatsz bármilyen husit is, érdemes kikísérletezni. Még azt nem írtam, hogy forró vizet hideg tálba, vagy hideg vizet meleg tálba nem szabad önteni, mert elpattanhat.

Futás: Szerintem ne csináld. Vagy csináld kondiban, futógépen. Az nem jó?

Béres:

http://www.dvdfutar.hu/dvd_03182.html
http://www.dvdhome.hu/main.phtml?target=film&id=3327

Ilyeneket találtam.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na látom megint egyedül vagyok. Lassan búcsút veszek Tőletek.
Még Gabinak megpróbálom privát elküldeni a számomat mert azóta elmaradt.

Próbálok majd azért gyakrabban jelentkezni. Az a baj, hogy itt ez a kávézó csak fél 6-ig van nyitva én meg 3/4 5-körül érek csak haza. Mire lepakolok otthon, András a nyakamban hétközben nem nagyon tudok gép elé kerülni. ja, a másik probléma, meg, hogy otthon még mindíg nincs gépünk. Apuci megígérte, ha leőbb nem a fősulira mindenképpen szponzorál egyett.

Na búcsúzom.

Puszilok Mindenkit.

Mártus

Ildikó!

Majd tegyél fel helyettem olyan klassz kis repülős szívecskéket. Olyan jól megy az Neked.
mártus

Márti!

Halad Miksa, de ezt azért nem nevezném összefüggő beszédnek. Inkább rövidke mondatoknak, de úgy képzeld el, hogy ezeket folyamatosan nyomja. Néha már nem bírok figyelni, de még jó, hogy mindig mondja, mit csinál, és akkor hallom, hogy "felmászik, felmászik", na akkor szaladokKép

Kolléganőkért sajnállak, szar lehet. De még változhatnak, én most is azt mondom.

kaja: hát, mi is nagy ínyencek vagyunkKép Tarját én is szeretek sütni, az valami naggyon finomKép A csirkemell kissé száraz, azzal muszáj még valamit csinálni nekem, vagy nagyon megfűszerezni. De inkább zaftosabb husikat eszem salátával vagy zöldségkörettelKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nna tessék, írok, ő meg szaladKép

Vigyázzatok magatokra Márti, és tényleg gyere többet, ha sikerül!

Puszi!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok, ugye mindenkivel minden rendben?

RemélemKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Aha, majd holnap jövökKépKépKép
vas

Sziasztok!!!

Köszi, jól vagyunk, fosti elmúltKép
Nem is volt több, viszont aznap reggel apa is hasonlóképpen járt, éjjel meg Levente behányt az ágyába, aztán utána még kétszer egy tálba.Kép
De azóta kutya baja neki is.
Most vagy nagyon könnyen megúsztuk, vagy fogalmam sincs, hogy mi volt ez.
De már a múltéKép

Viszont Olivér meg fikás és köhög elég jól.Az éjjel is elég zűrös volt, ennek ellenére már fél 7-kor felébredt megint.Látszólag tök jól van, csak tele volt az orra, azt kellett éjfélkor kiporszívózni, cseppenteni..stb.
Utána még egy kicsit nyikogott, de aztán valamivel jobban aludt.

Rita, kösz a testvérfellépő felajánlását, aranyos vagy, de még úgyis 2 hónap, mire végképp megfosztjuk szegényt a babakocsitől.(na, meg még pár hét, mire a picit kiviszem)Kép

Márti, látom itt voltál megintKép, szar lehet, ha nem jó fejek a kolléganők.Akkor ezek szerint ez most nem volt olyan jó választás,??

Egyenlőre ennyi, puszi mindenkinekKép

ildi
vas

Jó reggelt!

Márti,
de jó, hogy benéztélKép
felajánlás: nagyon szívesenKép csak már lenne az a tali, hogy élhessél is veleKépKép
munkahely: napról-napra jobb leszKép, mert, ahogy telnek a napok úgy kerülsz egyre közelebb a célodhozKép kitartás!

Gabi,
férjed meggyógyult?
A nacit 9 éve vettem egy gyógyászati segédeszköz boltban, ha jól emlékszem a Pozsonyi úton. Jó régen volt, ha gondolod küldök képet róla, mert nem igazán tudnám bővebben leírni.

Ildi,
akkor csak meghajtott valami?!Kép Hál'Istennek!!!
A tehenes kép+szövegKépKépKépKép
Tudok vele azonosulni...Kép
Hónapokig küldtem a lefejt tejet a barátnőm kisfiának, mert napi 1 litert fejtem a szopin túlKép A férje csak így hívott fel: Riska mama, mehetek a tejért?Kép

Szirom,
a Te urad meggyógyult??
néma kacsa???Képén hülye városi liba vagyokKépKép
Milyen jó dolog hogy vannak vidéki rokonaitokKép
jó kis házi tészták, frissen vágott ez-azKép
kacsa: képzeld, az Árpi elment szombaton a Dorinával az Auchanba (rosszul tudtam, nem Tesco van nálunk), most nyíltKép Jó nagy listát adtam szegénynek és a végére írtam a rómait és a kacsát felkiáltó jellelKép Szegénykém mindent megvett, amikor megkérdezte a kacsát, mert a pultban nem talált, mondták nincsKép a rómaiért meg az üzlet elejébe kellett volna visszamennieKép Hát,inkább lemondott a kacsáról... Ami késik, nem múlikKép

Miksa nagyon édesen beszélKép Biztos, mert ennyi mondókát mondasz NekiKépKép Tápipi nézés még tart nálatok? Nálunk most van a katarzis, nem engedi kikapcsolniKép Iszonyú meccset vívok minden alkalommal és két perc múlva hozza a kapcsolót, hogy: "dábibi bekacs!" és közben nagyon bólogatKép
Azt hiszem én is megyek a nagykerbe figuráértKép

Rita,
örülök, hogy nálatok sincs kiközösítősdi és nagy a szeretet és harmónia a gyerekek közöttKép Sikerült a tornát megoldanod?

anikó

Anikó
pupi5

Ildi,
Olivérnek jobbulástKép
mit csöpizel az orrába?

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

A hétvégére én is lerobbantam, ugyanaz a cucc, mint a papáé volt. Takony, torokfájás, fülfájás, fejfájás, végtagfájdalmak. Most épp a torokfájás van a csúcson. Előtte napokig úgy fájt a nyakam, hogy nem bírtam tartani a fejem, de először azt hittem, hogy a súlyzózástól van izomlázam. De nem, ez is a betegségehez jár, most már úgy érzem. Tegnap és tegnapelőtt nem is tornáztam, mert így nem igazán volt kedvem.

Miksával meg az történt, hogy szegénykém tegnap ebédnél nekiszaladt a fejecskéjével egy éles saroknak egy étteremben, eléggé kikészültem tőle. Kicsit sírt, de nem volt hiszti. Vérzett is neki egy kicsit, felrepedt a bőr a buksija oldalán olyan egy centis helyen, de mást nem láttunk rajta. Kapott rá betadine-t. Délután viszont már olyan jó kedve volt, hogy alig bírtuk estére lelassítani kicsit. Még alszik, és tudom, hogy ez nála nem furcsa, de bizisten mindjárt felkeltem. Basszus az egész étteremben ez az egy sarok volt. Hagytuk kicsit mászkálni, mert nem láttunk semmi veszélyeset, meg elég jól ismerjük a helyet és minket is jól ismernek ott. De ez az előételes asztal sarka volt, nem látszott onnét, ahol ültünk, a gyerek meg épp kikerülte a pibncért páros lábon szökdelve, és kiabálva, hogy tapp-tapp. Akkorát koppant szegény, hogy megállt a levegő az étteremben.

Ildi! Nem ettetek ti valamit, ami nem volt okés? Nekem most ez ugrott be.

Anikó! A néma kacsa nem az a szép fehér, hanem sötét színű. Asszem azért hívják némának, mert nem hápog. Kicsit a vadkacsára hasonlít, de annál azértnagyobb. A bőre is kicsit más, mint a fehéré. Meg ez nem is volt tömött, úgyhogy nagyon zsíros se.

Az Auchanban csomagolva szoktak pecsenyekacsát árulni, kb. 2 kilósakat. Német exportról visszamaradt. Egy hűtőpultban vannak kirakva a csirkehússal, egészen a pult végén, a sarokban. Ha még mindig az a helyzet, hogy minden Auchan egyformán van berendezveKép
Ja, és még akartam mondani, hogy kacsacombot mondjuk egy fedeles serpenyőben is meg tudsz sütni, ha van ilyened. Csak hát 2-3 db-nál nem többet.

No, most megyek, és tényleg felkeltem.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ok mindenKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! Bunkó módon én is Olivért hagytam ki, jobbulást szegénykének! Ha az van neki, ami nekünk is, akkor biztos vacaul van, csak még nem tudja elmondani. Tényleg Olivér beszél valamennyit?

Holnap zenebölcsi lenne, Miksa minden nap hatvanszor emlegeti, de így nem vihetem el, nem fertőzhetem meg a többi kölket. Az ember melózik, így szegény gyerek még nem tudja, de nem megyünk holnap zenebölcsibe. Pedig szereti, és után annyira normális 2 napigKép

Anikó! Jó az persze, hogy egy-két friss dolog is érkezik, bár voltak már problémák ezzel isKép Apám pl. nem tudja a húst kis csomagokba szortírozni, hanem képes ideadni 8 kg lefagyasztott szarvashúst egy kockában. Nem értem, és már hatvanszor kértem, hogy inkább kevesebbet adjon. Erre mindig vendégséget kell hívnunk, mert ki bír annyit megenni?
Aztán jártam úgy is (régebben, mint majd kiderülKép), hogy az uram apukája adott nekünk egy fél malacot. Műanyag ládában, és mondta, hogy majd itthon szedjük mi szét, mert neki már nem volt ideje. Én akkor kezdtem rosszul lenni Miksával, minden szagtól kikészültem. No, hazaszáguldottunk, de az ember éjszakás volt, rohant dolgozni, ott álltam egy fél malaccal. Anyámmal telefonon beszéltünk, hogy mit hol vágjak el, mert ilyen még nem csináltam. Azt hittem, sose végzek, komolyan. De aztán szépen megettük azt a jószágot is, többek között ilyenektől sikerült nekem meghízniKép Bőrös malacsült és társaiKép

Többiek?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Itt vagyok en is, jo reggel,
csak takaritunk Abellel, mert olyan a lakas, mint egy disznool. Meg hatravan a konyha, nappali, wc es fürdö. Szoval eleg sok. De majd ha vegeztünk jövök.
Olyan kis edi, ahogy probal segiteni, zabalnivalo! Az elöbb at kellett öltöztetnem, mert miert is ne, beleesett a felmosovödörbe. Jot röhögtünk.

Olivernek jobbulast, Ildi, porszivozd a nozijat es csöpizzel is neki! Sok gyogypuszit küldünk.

Szirom, neked is jobbulast, pihens es tenyleg hanyagold a tornat!

Na mentem takaritani

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szirom,
ezek szerint az urad túl van a betegségenKép
Neked kívánom, hogy gyors lefolyású legyen!!

malacka: Te nem vagy semmi!KépKépminden elismerésem! én egyszer találkoztam egy bezacskózott csirke belsejében egy levágott cs.fejjel... csak úgy meredt rám az az élettelen szemeKép úgy szaladgáltam visongva, körbe-körbe a konyhában, hogy a család azóta is ezt hozza fel ha röhögni akarnak.... Ez az átka az amerikai konyhányak, nagyon szem előtt vagyokKép Persze enni, azt bírom őket...bőrös malac is nyami-myami!!
Érdekes a hallal meg pont fordítva vagyok, pucolom belezem, ki is fogomKép de meg nem bírnám enni. Tuti defektes vagyokKép
Szegény MiksaKép Én nem is tudom, meddig fertőz az ember ilyenkor? Mielőtt kitörne a betegség vagy közben is?
anikó

Anikó
pupi5

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?