Sziasztok!
Nem tudom, meddig jutok az írásban, de igyekszem
Ma nekünk is pocsék napunk volt
Már napok óta úgy érzem, hogy ennél rosszabb nem nagyon lehet. TEgnap ugye a hányás, azt nem is írtam, hogy a babakocsi tároló előtt hányt Zsoltika, de ott aztán alig lehetett közlekedni... Becsöngettem a földszinti lakóhoz, tök rendes volt, attak papírtörlőt meg nejlonzacsit, hogy eltűntessem a trutyit. Aztán persze fel is mostam, jó kis meló volt Zsoltikával le a 3-ról felmosócuccal
De ez még a kisebbik gond, mert hát szegény nem tehet róla
Ma is nagyon vacakul volt, igaz nem fosizott és nem is hányt, viszont sokszor mondta, hogy fáj a pocakja, és enni sem nagyon akart. Fogtuk magunkat, és elszaladtunk az ügyeletre, kaptunk Normolyt port, amiről Anikó is írt
Annak egész finom az íze, teába raktam, de elég keveset ivott eddig Zsoltika.
Viszont az én idegeim már cafatokban, annyira nyafis meg nyűgös, folyton mellette dekkolok.
A diétát ma már nagyon szigorúan tartottuk. Szegénykém kapott sóba-vízbe krumplit, főztem csirkehusit, de abból nem evett
Sem főtt répát
Na de legalább almakompótot fogyasztott
Nekem meg fáj a bal vádlim
Valami izomhúzódás, de rettenetes, alig bírok ráállni. Ezért aztán ma Apa egyedül ment apukámmal megvenni a felújításhoz a dolgokat. Mi meg itthon szenvedtünk Zsoltikával
Az is rossz, hogy valszeg most egy darabig nem tornázhatok, legalábbis nem ugrabugrát
Kenegetem Fastum géllel, hátha segít.
Szirom,
minden együttérzésem a vacak napért, de legalább a kocsitoknak nem lett baja! Smectát még nem próbáltunk, de megvettem. Most ezt a Normolytot isszuk.
Torna: hajrá, meglesz az eredménye!!!
Motiot,
kitartás a lakásnézegetőkhöz
Kicsit pihenjetek, rátok fér! Még csak most jön a munka java, a költözés!
A tornához pedig gratula, nagyon ügyi vagy! Ábel pedig nagyon ügyes a beszéddel, ezek szerint gyorsan fog majd haladni.
Ildikó,
Te pedig nagyon jól álssz súlyügyileg
Katica,
neked is gratula
A lábszár gyakorlathoz akkor írok egy kis kiegészítést. Tehát támadó állásban állsz: az egyik lábad előrerakod, és behajlítod. A hátsó láb nyújtva, de a lábfejek egy irányba nézzenek, előre! Támaszkodni is lehet (eleinte érdemes is), én a fotel hátuljának támaszkodtam. Ebben a helyzetben kell rugózni, ha jól csinálod, akkor a hátul lévő lábad vádlija nyúlik. Óvatosan, kicsiket rugózz, az elöl lévő lábad végzi a mozgást, apró, lassú térdhajlítások. A két láb közti távolságot n eked kell kitapasztalnod, úgy végezd, hogy a hátul lévő lábad lábszára húzódjon, de azért ne fájjon
Kb. 20 rugózást csinálj egyik lábbal és 20-at a másikkal
Remélem, fog menni, majd írj!
Rita,
Zsoltikáról pár szót: 2003. szeptember 10-én született, tehát lassan 2ésfél éves lesz
A hipp répás italt is köszi, egyenlőre nem vetettük be, mert tegnap óta nem hányt Zsoltika. De jó tudni, hogy ilyen is van! Hajrá minusz kilók és minusz centik
Anikó,
köszi a tippet, ahogy írtam, pont a normolyt-ot kaptuk az ügyeleten. Teletábi dvd-t én is kérnék szépen!!! Veszek üres dvd lemezt, és majd viszem a talira
Ezt a hsz-t délután óta írom... Közben volt megint fosi, és a férjem megvett egy csomó mindent
Holnap folytatjuk a bevásárlást, elvileg Zsoltikát itthonhagyjuk anyukámra
Rámfér egy kis kimozdulás, ma tropára mentek az idegeim...
Kérdés: Zsoltika fájlalja a hátát. Ma kb. 3x mondta, hogy fáj a veséje tájékán Lefeküdt, simogattam neki pár percig, és elmúlt. Elvileg nem fázott meg, más ilyen tünete nincs. Szerintetek mi baja lehet? Megyek is, jó éjt mindenkinek:
Gabi