Új privát üzeneted érkezett!

Én is tornáztam, mondjuk ez csak 3/4 óra volt, de remeg a lábam, meg a fenekem is gázKép Úgyhogy Motiot, minden elismerésemKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Eltűntem, mint szürke szamár...
Minden nap olvasgattalak titeket, de nem volt erőm írni.
Gabi te kérdezted: A férjem Brazíliában volt egy hétig nyaralni mert van ott egy régi barátja. Azért ez nálunk sem mindennapi, sokáig győzködtem hogy menjen, de sikerült Kép. Jó volt a gyerekekkel nagyon, csak hiányzott már a férjem, minden estére eléggé kipurcantam, ráadásul a gyerekek nem mentek oviba mert Maja köhögött, Bernát meg egyedül nem hajlandó menni.
Mindenestere most már jó így együtt...
Fogyókúra-ügyben bevallom nem voltam túl következetes, meg volt mindenféle egyéb kacifánt is ezekben a napokban, de most újra csatlakozom.

Szirom, jövök!!
Én Schobert doktort választottam, majd mérjük melyik módszer a jobb (bár az én kitartásommal máris nyertél...)Kép

Anikó!

Adél is 20 hónapos, már 4 hónapja járunk zenebölcsi-félébe (itt tücsökzene a neve) és nagyon élvezi, irtó lelkes, itthon is folyton énekel. Meg kell próbálni, meg jártam úgy is a két nagyobbal, hogy Maja volt két éves, Bernát 3-4 hónapos, ő ott hevert mellettünk amíg a Maja tapsikolt. Szóval még két gyerekkel is lehet menni, ha nem tudod a picit (?? kis óriásbébit!) másra bízni.

Motiot, bámullak! Másfél óra torna, te jó ég!!
Ábel alszik ezalatt, vagy nézi? Én asszam maradok a heti két fitnesstermi tornánál, meg a callaneticset próbálgatom itthon.

Remélem hamarosan én is mínusz kilókkal meg centikkel dicsekedhetek! De jó lesz!

Még egy kérdés: mennyi idősek a gyerekeitek? Ildinél és Anikónál nagyjából képben vagyok, de a többiekét csak tippelgetem. Csak kíváncsi vagyok, nyilván hamar megöregszem. Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de nem tudtam Kép Zsoltika nincs jól Kép Ma már hányt is Kép Hasmenés végülis nem vészes, ma 2x volt eszméletlen híg kaki, mustársárga, szörnyű büdi. Láza nincs. De a kedve nagyon rossz szegénykémnek, nyafog, és folyton felveteti magát, hogy cipeljem. Nem is elég, ha pl. az ölemben ül... Persze, mert szokott görcsölni a pocakja (ezt már mondja is), meg a híg kaki azonnal marja is a popsiját, szalad hogy pelenkázzunk. Na meg amúgy is rossz lehet a közérzete.

Dokinéni nem sokat mondott: a hányásra azt javasolta, hogy cukros-sós teát itassak Zsoltikával. Hát az megvolt Kép

Bocsi, most csak ennyi. Nagyon fáradt vagyok. Éjszaka mi is fent voltunk Kép És a napközbeni alvás is rövid volt, persze ébredéssel.

Jövök majd, mihelyst tudok, láttam hogy vannak itt kérdések Kép

Ja, az albink felújítása hétfőn megkezdődik. Hú, megyünk vásárolni a hétvégén egy csomó mindent Kép Szóval nem leszek gépközelben. A felújítást felügyelni viszont nem kell, mert a lakás úgyis üres Kép Elvileg 2 hét alatt lesz készen minden. Már nagyon várom, hogy a mi lakásunkat is újítsák, májusban szeretnénk nekikezdeni KépKépKép

Jó éjt, és köszi mindenkinek az aggódást, nagyon jólesett, hgoy gondoltatok ránk!

Gabi

pgaboka

Jó reggelt!

még csend van nálunk, Árpi meg már hajnalban elment dolgozni, határidős munkája vanKép

Gabi,
hát minden együttérzésem a Tiéd, szegényke most még hány isKép Ezek szerint erre semmi gyogyó nincs, csak a tea??? Majd Sziromnak biztos lesznek jó tanácsai, mert Õk is keresztül mentek ezen a tortúrán. Nagyon szorítok, hogy hamar túl legyetek rajta. Sok gyógypuszit küldök ZsoltikánakKép

Motiot,
mára már új lakásod vanKép indulhat az igazi tervezgetés!
A babanet tényleg sokat sz*rozik, biztos egyre több a kismamaKépKép Csináld úgy, hogy amikor megírod a levelet rögtön jobb egérrel másolatba rakod, így ha történne is valami megvan a hsz.Kép

Szirom,
tápipi ok.Kép
Ja, és múltkor elfelejtettem megköszönni a zenebölcsis kérdéseimre adott válaszaidatKép Pótolom: köszönömKép azóta már ki is nyomoztam hol van és jövő héten megyünk is!

Rita,
de jó, hogy ezt leírtad, mert éppen szerveztem, hogy Barnabást hova rakjam arra az időre és nem nagyon van kire bízni, mert nálunk csak egy nagymama van és Õ is dolgozikKép... Így akkor jöhet Barnabás isKépKép Nálunk is tücsökzenének hívják.
Hajrá fogyi!!
Én meg csak nyafogok állandóan de nem csinálok semmitKép
De most elhatároztam, hogy hétfőn lemérem magam reggel, kg. és centik is, megosztom Veletek is, szörnyűlködjünk együttKép és akkor megkapom a löketetKép

Szép hétvégét kívánok Nektek!
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok, most csak röviden.

Gabi, hányás-ügyben sajnos nagy tapasztalataim vannak, Maja sokszor így lesz beteg. Szóval rengeteg tanácsot kaptam én is, amit az egyik orvos mond, a másik lehurrogja. De ami bejött: hányás után fél óráig, óráig semmit nem kell adni, hogy megnyugodjon a gyomra. Utána nagyon lassan, tényleg kanalanként kis tea, szerintem nem kell bele só mert úgy pocsék, de nem akarom megcáfolni a doktor néniteket. Az ivás a lényeg, evés miatt ne aggódj, majd behozza azt a kis súlycsökkenést utána. Ha nagy a gáz, van egy hipp répás ital, csak receptre lehet kapni, rettenetes íze van, de volt hogy csak ez maradt meg a Majában. És van benne minden tápanyag.
Nem ijesztgetni akartalak, inkább megnyugtatni. Ez szerintem a legrosszabb, főleg neked, mert nincs rá gyógyszer csak a türelem segít. De tényleg ne aggódj, javulni fog. A gyerekek olyan ügyesen gyógyulnak!

Rita
Majd írd, hogy mi van veletek!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Most csak gyorsan, mert ki kell mennünk Buckával vásárolni!

Gabi! Rita ugyanazokat írta, amiket én írtam volna. Annyival egészíteném ki, hogy nekünk kellett Deadalonette kúp, mert kanalanként sem maradt meg benne semmi, ki pedig nem száradhat, az lenne a nagy gáz. Miksa fogyott majdnem 1,5 kg-ot, és ha emlékszel, halál hisztis volt. A dokink az életkori sajátosságon kívül azt mondta, hogy szarul érzi magát, azért. És akkor segített a Probiotik kapszula. Jobbulást Zsoltikának!

Rita! Miksa október 18-án múlt kettő. Tudom, régi a kép a profilomban, az még az első nyarán készült, de olyan aranyos rajta, nincs szívem levenniKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt,
ma negyüzemben ömlenek a latogatok megnezni a lakasunkat, de mar nem vagyok hajlando sokaig türni. Meg egy emberke jön mindjart aztan kesz is. Aztan majd hetfötöl megint. Ennyi pihi kell nekünk is a hetvegere.
Tegnap alairtuk a masik szerzödest, tök örülök neki, mar meg is vannak a tervek, milyen lesz az uj lakas. MIndent meg lehet egyedül, vagyis apukam profi segitsegevel oldani, ugyhogy nem is fog sokba kerülni, csak egy kis festek meg egyeb aprosag.
Majd egyszer leirom, mire gondoltam, most gyorsan kell irnom, mert mindjart jönnek lakasnezöbe.

Rita, az en Abelem tegnap volt 15 honapos.
Hajra fogyi, tessek rendesen csinalni!
En a hetvegere pihenöt adtam magamnak, de hetfötöl ujra jön a gyilkos torna. Mar alig varom, most meg hogy egy par napja rendesen csinalom, teljesen belerazodtam.
De ma nem megy, mert delutan meg vendegeink lesznek.

Kepzeljetek, ha megkerdezzük Abelt, hogy hogy hivjak, azt mondja, hogy Adn. Vagyis Abelt akar mondani szegenykem, de ö igy hivja sajat magat. Olyan ari!

Gabi, drukk, hogy hamar rendbe jöjjön Zsoltika, kitartas! Meglatod hamar ok. lesz megint, ezek a kismanok olyan ügyesek!
Probalj ki mindent, amit irtak a csajok. Nekem hala istennek nincs ilyen tapasztalatom.
A felujutas miatt meg gondolom lazban vagy, sok sikert es sok örömöt benne!

Szirom, hat az elsö ket alakol utan en is alig alltam a labamon, tegnap viszont nagy meglepetesemre minden gond nelkül vegig tudtam csinalni mindent, na persze szenvedtem meg izzadtam, de mar nem volt olyan szörnyü, ugyhogy mindent bele! Csak csinald!

Aniko, bevallom itt halka, hogy en sem ww-zek mar egy ideje, hanem Norbi mester tanacsai szerint etkezem. Mert rajöttem,. hogy az en szervezetemnek ez a legmegfelelöbb, hogy deleött szenhidrat deluten es este meg csak feherje es zöldseg. Nekem igy a leghatasosabb, es anelkül hogy betartottam volna a pontjaimat a ww szerint, fogytam megis. Szoval en most a ww-t csak arra hasznalom, hogy legyen egy heti tampont es hogy motivalva legyek, hogy ne egjek ott be mindenki elött. Szerintem erre is jo.

Na megyek, mert mennem kell. Majd benezek meg estefele.

Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!!!!

Gabi, jobbulást MiksánakKép
A hipp répás rizsnyákos ital tényleg jó, de borzasztó íze van, én most nem tudtam megitatni Olivérrel.
De nekünk van itthon 4 üveggel, mi ma délután lehet megyünk Pestre, szívesen odaadom, ha kell.
A só is szörnyű a teába, nem is kell bele sok, de a sóháztartást azért pótolja.
Leventénél be szokott válni.

Képzeljétek, Olivér ma 3/4 10-ig aludt.Na, de miért?
Azért oka is van, mert éjfél előtt 10 perccel aludt elKép

Motiot, már alá is írtátok akkor a szerződést az új lakásra?
Tök jóKépKép

Szirom, ügyi vagy torna ügyilegKép

Katica, grat. a 2 kiló mínuszhozKép

Anikó, várjuk hétfőn a centi adatokat.
Én is felrakjam?
Haskörfogat 100 centiKépKépKépKép
Kiló 67,9 KépKépKép
Fotóm most nincs, de majd lesz.

Most sietek, mégis megyünk be PestreKép
van egy óránk elkészülniKép
Pusz

Ildikó
vas

csak egy gyors bejelentkezés, mert megyünk szánkózniKép

Gabi,
eszembe jutott, hogy a dokim még régebben csinált nekem egy úgymond utazócsomagot, amikor külföldre mentem Dorinával, megnéztem és abban volt(van) egy NORMOLYT POR nevű gyógyszer (Elektrolit-és folyadékpótlásra, akut hasmenéses megbetegedésekben alkalmazható gyógyszer) Kérdezz rá a dokidnál. Lehet, hogy finomabb mint a sós teaKép
na, puszi,
Anikó

Anikó
pupi5

Ildi, ne fesd az ördögöt a falraKép

Gabi! Hogy vagytok?

Majd jövök, ha Miksa alszik. Ma jól meg vagyunk csúszva...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nna, itt vagyok.

Ilyen pocsék napot, mint ez ... reggel (délelőttKép) láttam, hogy tök szép hó esett, ááá, mondom majd megyünk délután vásárolni, most kiviszem Miksát szánkózni. De kiderült, hogy az egyik tippmixet 16.00-ig kellett feladni, addigra meg nem biztos, hogy beértünk volna, úgyhogy délelőtt kellett. (Az ember melózik este 7-ig). Úgy indítottunk, hogy lekéstük a 10.25-ös kompot, mert Miksa semmit se úgy csinált, ahogy kellett volna, meg én is bénáztam. Például pelenkázás, öltöztetés közben tévézett, dumált, ezerrel, közben lógatta a lábát meg a kezét, mint a rongybaba, egyszerűen alig bírtam ráadni a ruhát. A cipőfűzőjéről akkor derült ki, hogy teljesen átfűzte, és alul van a vége, amikor már rohantunk. Közben csinált annyi hülyeséget, hogy ki sem mertem menni beindítani az autót, hogy melegedjen. Ez egy tegnap esti példa a lükeségeire: szétesett egy olyan abakusz-szerű játéka, abban vannak olyan 20-30 centis, a hurkapálcikánál vastagabb pálcák, azok voltak a kereszttartók. Na egy ilyet vett a szájába, mint egy furulyát, és elindult páros lábbal ugrálva felém, közben kiabált, hogy tapp-tapp. Ész megáll ... a hideg víz lever ilyenkor, hogy mi van, ha elesik. Rákiabáltam, erre meg összerezzent, iszonyúan érzékeny a kiabálásokra, pedig bizisten nem kenjük-vágjuk. És ő meg egyébként olyanokat kiabál, hogy megsüketülök. No, ott tartottam, hogy indultunk, kb. 3 perc kulcskeresésre ment el, majd nem tudtam, hol vannak a tippmix-szelvények, aztán visszaszaladtam pénzért, mert elfelejtettük annak a bankkártyának a kódját, ami nálam volt. Végül sikerült azért felidéznem. Aztán Miksa nem akart beülni az ülésbe, most nem lehet száguldozni se a jégen, szóval lekéstük a kompot. Az Auchanban kiderült, hogy törölték az egyik meccset, így csak egy szelvényt bírtam feladni. Miksa a boltban nem maradt nyugton, mindent le akart pakolni, kiabált, hogy engedd el, és fogdosta a mirelitpult szélét (annál nincs bacisabb hely, és nem engedem neki megfogni elvileg), aztán meg volt őrülve a két kis súlyzóért, amit vettem magamnak, majd a szélvédőmosóért, amit muszáj volt vennem, mert kifogyott. Kétszer hóval mostam le útközben a szélvédőt, erre az ember közli utólag, hogy a múlt héten betett egy üveggel a kocsimba... Na, aztán hazafelé jött a nap csúcspontja, amikor egy pasi a kompnál egyszerűen belénk tolatott. Beálltam a sorba, ő meg valamiért hátra tolatott, csak nem nézett a tükörbe, én meg már ott álltam mögötte. Üresben volt a kocsim, kézifék behúzva, szerencsére, de baromi nagyot kilendült az autó. Először azt hittem, én gurultam rá, mert épp hátra voltam fordulva Miksához, amikor történt az egész, de nem. Nem lett semmi baja a kocsinak, csak a rendszámtartó műanyag keret tört el, épp azt találta el az ő lökhárítójával. Ezerrel elnézést kért, én meg kiabáltam vele, hogy nézze meg, ott ül a gyerek a kocsiban, akármi is lehetett volna, mér nem nézi meg, mit csinál? Összeségében normális volt a fószer, de amit csinált figyelmetlenül, hát az gáz. taláén az is szerencse, hogy lejtőn áll a sor, és ezért nem nagyon volt lendülete, lejtőn fölfelé tolatott. Namindegy, hazaértünk, rohanás kaját csinálni, evett a kölök, most alszik. Kíváncsi leszek, meddig.

Gabi! Smectát végül nem próbáltátok? Azt recept nélkül is lehet kapni. Hátha megissza Zsoltika.

Motiot! Nekem is könnyebb volt tegnap, harmadikra, mint az első kettő, de utána azért baromira remegett a lában. De megcsinálni határozottan jobb volt. Lakáshoz gratula!

Basszus, a mireliten kívül semmit se pakoltam ki a kocsiból, áááá...Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Nem tudom, meddig jutok az írásban, de igyekszem Kép

Ma nekünk is pocsék napunk volt Kép Már napok óta úgy érzem, hogy ennél rosszabb nem nagyon lehet. TEgnap ugye a hányás, azt nem is írtam, hogy a babakocsi tároló előtt hányt Zsoltika, de ott aztán alig lehetett közlekedni... Becsöngettem a földszinti lakóhoz, tök rendes volt, attak papírtörlőt meg nejlonzacsit, hogy eltűntessem a trutyit. Aztán persze fel is mostam, jó kis meló volt Zsoltikával le a 3-ról felmosócuccal Kép De ez még a kisebbik gond, mert hát szegény nem tehet róla Kép

Ma is nagyon vacakul volt, igaz nem fosizott és nem is hányt, viszont sokszor mondta, hogy fáj a pocakja, és enni sem nagyon akart. Fogtuk magunkat, és elszaladtunk az ügyeletre, kaptunk Normolyt port, amiről Anikó is írt Kép Annak egész finom az íze, teába raktam, de elég keveset ivott eddig Zsoltika.
Viszont az én idegeim már cafatokban, annyira nyafis meg nyűgös, folyton mellette dekkolok.

A diétát ma már nagyon szigorúan tartottuk. Szegénykém kapott sóba-vízbe krumplit, főztem csirkehusit, de abból nem evett Kép Sem főtt répát Kép Na de legalább almakompótot fogyasztott Kép

Nekem meg fáj a bal vádlim Kép Valami izomhúzódás, de rettenetes, alig bírok ráállni. Ezért aztán ma Apa egyedül ment apukámmal megvenni a felújításhoz a dolgokat. Mi meg itthon szenvedtünk Zsoltikával Kép

Az is rossz, hogy valszeg most egy darabig nem tornázhatok, legalábbis nem ugrabugrát Kép Kenegetem Fastum géllel, hátha segít.

Szirom,
minden együttérzésem a vacak napért, de legalább a kocsitoknak nem lett baja! Smectát még nem próbáltunk, de megvettem. Most ezt a Normolytot isszuk.
Torna: hajrá, meglesz az eredménye!!!

Motiot,
kitartás a lakásnézegetőkhöz Kép Kicsit pihenjetek, rátok fér! Még csak most jön a munka java, a költözés! Kép A tornához pedig gratula, nagyon ügyi vagy! Ábel pedig nagyon ügyes a beszéddel, ezek szerint gyorsan fog majd haladni.

Ildikó,
Te pedig nagyon jól álssz súlyügyileg Kép

Katica,
neked is gratula Kép A lábszár gyakorlathoz akkor írok egy kis kiegészítést. Tehát támadó állásban állsz: az egyik lábad előrerakod, és behajlítod. A hátsó láb nyújtva, de a lábfejek egy irányba nézzenek, előre! Támaszkodni is lehet (eleinte érdemes is), én a fotel hátuljának támaszkodtam. Ebben a helyzetben kell rugózni, ha jól csinálod, akkor a hátul lévő lábad vádlija nyúlik. Óvatosan, kicsiket rugózz, az elöl lévő lábad végzi a mozgást, apró, lassú térdhajlítások. A két láb közti távolságot n eked kell kitapasztalnod, úgy végezd, hogy a hátul lévő lábad lábszára húzódjon, de azért ne fájjon Kép Kb. 20 rugózást csinálj egyik lábbal és 20-at a másikkal Kép Remélem, fog menni, majd írj!

Rita,
Zsoltikáról pár szót: 2003. szeptember 10-én született, tehát lassan 2ésfél éves lesz Kép
A hipp répás italt is köszi, egyenlőre nem vetettük be, mert tegnap óta nem hányt Zsoltika. De jó tudni, hogy ilyen is van! Hajrá minusz kilók és minusz centik Kép

Anikó,
köszi a tippet, ahogy írtam, pont a normolyt-ot kaptuk az ügyeleten. Teletábi dvd-t én is kérnék szépen!!! Veszek üres dvd lemezt, és majd viszem a talira Kép

Ezt a hsz-t délután óta írom... Közben volt megint fosi, és a férjem megvett egy csomó mindent Kép Holnap folytatjuk a bevásárlást, elvileg Zsoltikát itthonhagyjuk anyukámra Kép Rámfér egy kis kimozdulás, ma tropára mentek az idegeim...

Kérdés: Zsoltika fájlalja a hátát. Ma kb. 3x mondta, hogy fáj a veséje tájékán Kép Lefeküdt, simogattam neki pár percig, és elmúlt. Elvileg nem fázott meg, más ilyen tünete nincs. Szerintetek mi baja lehet?

Megyek is, jó éjt mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Szia Gabi!
Már korábban is akartam válaszolni, de Lili nem hagyott. Azóta lehet, hogy már beszéltél orvossal is. Én két dologra tudok tippelni: kiszáradás, vagy sóhiány. Mindkettőre jó a cukros-sós víz (fél liter vízbe 1ek cukor, 1tk só, félóránként kortyolgatni). Gondolom, amit a gyógyszertárban kaptatok ehhez hasonló amúgy is.
Nagyon sajnállak. Lilinek max egynapos hányás-hasmenései volt eddig, de már az is kimeríti az embert. Remélem jobban van már Zsoltika (vagy hamarosan), és elkezdhet felépülni.

Rita,
Lili októberben múlt 3, ez az egy gyerekem van. Angliában lakunk, én már 8 éve.

Ma egyébként megettem féltábla csokit (pirulós smiley). El is múltak a menzeses görcseim, persze lehet hogy mástólKép Nem is tudom miért fájt ma ennyire, nem szokott. Torna még megy, lábszáras gyakorlatok is. Fürödtem délelőtt és észrevettem, hogy több hely van mellettem a szokásosnál Kép

Megyek is, csak Gabinak akartam írni.

Kati
kat_ica

Szia Kati!

Köszi a választ! Kép Szerencsére ma már abszolút nem fájlalta a hátát Zsoltika, és elég sokat ivott is, leginkább cukros teát. Ezen kívül kapott jó sós csirkehusit, szintén főzve Kép Meg persze Smectát, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyire hamar segít...

Nagyon sajnálom én is szegénykémet. Annyira enne, de persze minden mást a diétás kaján kívül Kép

Csoki, nyamiiiiii! Hát most én is ennék, ha volna itthon! Kép Tessék csak tornázni, fog ez menni, ugye? Kép

Csajok,
hát bizony ma ellógtam a tornát, vagyis hát a lábszáram még mindig fáj. De már sokkal jobb! Csak hát nem merem erőltetni, nehogy megint sántikálnom kelljen, vagy még rosszabb. Pedig ma kick-box volt! Kép Viszont callan tornát csináltam, az nagyon jólesett, bár néhány gyakorlatot abból is ki kellett hagynom.

Zsoltika már ágyban, Apa mesél neki. Annyira aranyos, mostanában olyan ügyesen alszik, nem kell mellette ücsörögni, mert beleájul a mesébe Kép

Na időközben bementem én is egy kis altatásra, de most már le kell feküdnöm. Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Gabi! Ne haragudj, szükséged lett volna segítségre, én meg nem jöttemKép Nem volt jó napom, nincs különösebb oka, tán frontérzékeny leszek öregkoromra, vagy mi...
De nagyon örülök, hogy Zsoltika jobban van. A Smecta elég gyorsan használ, ha megitta, az nagyon jó! Még a rizs mehet diétás kajának, és abba keverhetsz ezt-azt! Miksa a végefelé már csak azt ette meg.

Kati! Azt a gyakorlatot is kipróbáltad, amit én írtam? Nekem nagyon kemény volt az a pár centis mozgásKép Csodálkoztam is, pedig én sportoltam elég sokat életembenKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

muszáj ma takarítanom délelőtt, ezért csak délután tudok jönni.
Csak bekukkantottam, hogy mi van Gabiékkal.

Gabi,
nagyon örülök, hogy azért javulgat Zsoltika. Egy hős, hogy megitta a Smectát, az tényleg pocsék. Még egy dolog eszembe jutott, hogy a sós ropit mondta még a dokim, azt nyugodtan lehet ilyenkor adni NekiKép

puszi,
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Gabi! Hogy vagytok? Remélem már jobban.
Tényleg, a ropi! És azt szereti is nagyon Miksa, úgyhogy azt legalább megette. Meg a dokink azt mondta, hogy ha már semmi diétásat nem eszik meg a gyerek, akkor válasszuk a kisebbik rosszat, és a tejbe mondjuk tegyek kakakót, mert az is fog. Bár hát tudod, nálunk ez legalább 2 hétig ment.

Anikó! Nekem is kéne takarítani, mert úszunk. De a kölkec még alszik, addig én se ugrálok.

Többiek, tessék jönni!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!!!

Gabi, Zsoltika hogy van??
Azért kerestelek ám szombaton délelőtt a skype-n, mert ahogy írtam nekem van itthon Hipp ors 200(ez a rizsnyákos sárgarépás trutyi), és hányás, hasmenés esetén kiváló.
És mivel mentünk be Pestre, szerettem volna odaadni neked valahol, úgyis jártunk a Váci út (Brendon) fele.
Mert sikerült eladni a babakocsinkat, eddig nem is írtam, hogy lehet, hogy megveszik, mert nem akartam elkiabálni.Igaz, én imádtam, de annyira kicsi kereke volt , és itt olyan rosszak az utak, hogy annyira féltettem, nehogy egyszer kitörjön.
Aztán bementünk délben busszal Pestre, mert a párom dolgozott.na, az egy rémálom volt az út.
Levente kiakasztó volt a buszon, nem bírt magával, aztán a Szerencs utcánál nem állt meg a busz, mert senki sem jelzett, én meg tök hátul voltam.Nekiálltam kiabálni a sofőrnek, hoyg fennmaradtam 2 gyerekkel, álljon már meg.Megállt az M3 mentén kb.500 méterre a Szerencs-től, a gazba, avarba,sárba kellett visszagyalogolnunk, ahol apa meg már várt minket.Végig ordítottam az utat, mint egy kocsisKép, ömlött a számból a sok b...meg, stb....
Na, utána, mire kiértünk lenyugodtam , még bocsánatot is kértem a gyerekeimtől, szerencse Olivér nem fogta fel, mi történt.Ja, Levente meg el is hagyta a sapkáját a trutyis út közepén, persze mehetett vissza érteKép
Szóval jó indítás volt.
Új babakocsit persze nem kaptunk, olyan , ami nekem kell nincs, csak külön vegyél hozzá meg mindenféle lósz*rtKépMózes, hordozó...stb.)
Ki van ez találva, hogyan kell 150 ezret kihúzni a szülők zsebéből.
Hordozót azt nem adtam el, így azt nem kell venni.De mózest igen, mert egyik kocsi sem dönthető vízszintesen.
Persze , ami kellett volna, az nem volt olyan színben, amit akartam ,hazajöttünk, és megrendeltem a netről, szerdán ki is hozzák.Majd teszek fel róla képet mindjárt.Mózest meg csak márciusban veszünk, addig úgyis Olivér használja a kocsitKép
Na, jól elpofáztam megint a semmirőlKép

Szirom, nem semmi napotok volt nektek is akkor szombaton, még szerencse a kocsinak nem lett semmi bajaKép
Meg nektek.

Persze ma sem mentem el a védőnyanyához, hátam közepére nem kívánomKép
Meg ezt a hideget sem.

Nem is tudom mit akartam még írni.
Ja, Motiot, van új bérlő a lakásra?

Mindenkinek aki tornázik:ügyik vagytok!!!!! Le a kalappal előttetek!!!!
Itt csak én nem bírtam magam rávenni soha a tornáraKép
Egy lusta disznó vagyokKépKépKép

na, most megyekKép
Pusz
Ildi
vas

na, ilyen lesz az új babakocsinkKép
Kép
Tök szép nem?
És ehhez lesz egy csilli-villi mózeskosár március-április környékén a kicsinekKép
vas

Szép kocsiKép

Ne tudjátok meg, hogy mindjárt fölrobbanokKép. Ez a macska kikészít. Tegnap lepisilte a gyerek fellépőjét a fürdőben, hogy mér pont azt választotta ki az alom helyett, nem tudom... Az uram kidobta a fenébe a fellépőt, de azt elfelejtette nekem mondani, hogy közben a teraszon elcsöpögtette. Aztán elment éjszakára melózni. Én tegnap többször is voltam kint hőmérőt nézni, aztán este már szagolgattam, hogy valahonna jön szag. Végigjártam az egész lakást keresztül-kasul, hogy hová pisilt ez a szemét. Namost ezzel szét is hordtam a papucsomon lévő cuccot. Én hordtam szét, értitek?Kép Ez csak most derült ki délelőtt, most jött rá a magyarázatra az ember, mielőtt elindult gyógytornára. Hogy miért nem szólt... Kép Úgyhogy most beültetem a kölket az etetőszékbe a tápipik elé, és fertőtlenítek. Csak a szőnyeggel micsinálok...Kép Mérgesfejet nemtom hogy kell.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kép
Kép
Kép
Kép

Elég lesz mérgesnek???
vas

Jo reggelt,
hat Szirom nem semmi, amik mostanaban veletek törtennek. En is tuti kiakadtam volna, ha a macskapisit az egesz lakasban takarithatnam. Na ezert nincs macskank.
A szombat sem lehetett semmi, szegenyke mostanaban kapod az ivet rendesen!

Gabi, remelem Zsoltika jobban van nmar! Irj, hogy mi van! A labadat pedig pihentest, szerintem jobban teszed, ha kihagysz egy par ugralos orat, mert aztan ha valami komolyabb bajt csinalsz vele, akkor meg tenyleg sokaig pihenhetsz.
Kepzeld, keddenkent en is megyek holnaptol tornara, egy ismerösünk jar, aztan igy en is elmegyek vele. Legalabb egy kis valtozatossag az itthoni torna melle.

Milyen idö van otthon? Itt baromira hideg van megint! Mar kezd elegem lenni. Bar meg csak januar van, inkabb tombolja magat ki a tel most, aztan jöhet a tavasz.

Ildi, nagyon szep a kocsi. En is valami ilyet akartam, de apa nem szereti a haromkerekü kocsikat, szerinte az csak egy ökörseg, semmi ertelme nincs, igy negykerekü mellett döntöttünk, ami mindkettönknek teccett. Csak Abelnek nem. Vagyis miota tud menni, nem tudom beletuszkolni a kocsiba, se az autosülesbe, csak jo tiz perc kemeny hiszti es kenyszerites aran, ami nem valami jo. Mar egy parszor neztek minket az utcan, hogy mit csinalunk a gyerekkel, miert üvölt annyira.
Lakas meg nincs kiadva, de jönnek ma is ketten, aztan elmegyek a föberlöhöz es leadom neki a listat, aztan majd ö valaszt.

Irjatok többiek!

Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot, én sem akartam soha 3kerekűt, én is ökörségnek tartottam, viszont ide felfújhatós nagy kerekű kell, és amiket lehet ált. kapni, azoknak nem bolygósítható az első kereke.Na, én meg olyannal nem bénázok.
Ezt meg egyszerűen annyira jó tolni, besz*rás.OKépKép
Így divat ide, oda, kit izgat, én a használhatóság miatt döntöttem ennél.
Na, meg az uram, mert szétszedte az összes kocsi kerekét minden boltban, és mindet lefikázta a benne lévő műanyag sza*okat, meg a kínai cspágyakat(tudjátok svéd csapágyas a pasiKépKépKép), így az volt az első, amire azt mondta , hogy jó.
Majdnem össze is vesztünk a boltban, mert nekem tetszett egy chicco, az 4 kerekű volt, nagy kerékkel, bolygósítható, vízszintesen dönthető, 50-ért, a quinny-hez meg ugye még vehetünk mózest ugyanannyiértKép
na, mindegy, ő vesziKép

Szirom, kész vagy a fertőtlenítéssel?
SzegénykeKép

Motiot, nálunk ilyen gond sosem volt, mindegyik gyerek tök sokáig használta a babakocsit, na majd most Natasa lehet rácáfolKép

Ildi
vas

Nem is az a teletubbi van meg duplán (vagyis nem csak azKép)
Rájöttem, ami felesleges azon 3 mese is rajt van:
Karácsonyozz velünk,
Jó kis felfordulás,
Táncolj velünk

szóval ez a 3 van egy dvd-nKép

Használt valaki weleda gátmaszírozó olajat????
(lehet hülye kérdés volt?)
Holnap akarok venni, a 34. héttől kell elkezdeni maszírozni a gát tájékát, remélem a 3.szülést elkerülöm metszés nélkülKép
vas

Sziasztok!

Kész vagyok teljesen, jaKép

Ildi! Én császáros lettem végül, úgyhogy teljes gátvédelemmel szültemKép Viccet félretéve, én valahogy nem foglalkoztam a témával, 50-50%-ban olvastam róla jót és rosszat, és gondoltam, ahogy majd jön, úgyis a szülősznő meg a doki látja, mi van. Hát, aztán nem volt szükség semmi ilyesmire. Ja, meg anyám rettentett el, hogy régen ugye a bába nemigen vágott, és hogy a nagymama azt mesélte, hogy milyen borzasztó állapotban volt sok nő, kinyúlva, stb. Nem tudom, tényleg.

Nekünk Bergon kocsink van, én nagyon szeretem, de tömegközlekedni nem lehetne vele, tényleg ide találták ki a földutakra, meg az egyenetlen terepre. Nagy batár, fölfújhatós kerékkel. És nagyon jó, hogy nem bolyong a kereke, mert meg is bolondulnék minden egyes gödörnélKép Bergonokat különben nem néztétek? Nagyon bírta a strapát, soha semmi gondunk nem volt vele. De nem adom senkinek (már többet kértékKép), mert őrzöm a kistesónakKép Szívesen adok a családban bármit, az ember tesójáknak pl. most lesz 1 éves a kissráca, és mérlegtől ruhán át a mellszívóig, odaadtam mindent, de az ágy, a kocsi, a járóka (játéktároló) és az etetőszék marad. Azok beváltak, és én szeretném, ha lenne, aki használná őketKép

Motiot! Tök jó, hogy mész tornázni. Azt nem is mondtam, hogy tegnap nem indult el az új Béres-DVD, ami nem is a miénk (rendes gyári), úgyhogy majd az ember ma megírja, hátha megjavul. Bosszúból nem is tornáztam az este, pedig már teljesen rákészültem.

Most megyek, meleg a fritőzben az olaj.

Apropó, majd a fritőz takarításáról értekezzünk már, jó?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó!!!

Nekem nincs fritőzöm, és ezért nem is vettem újat azóta,amióta kidobtam a régit, mert utáltam takarítaniKép

Nem nagyon néztem a Bergonokat, tudom, dromedár, strapabíró, meg minden, de ahogy körbenéztem, csak olyat láttam, aminek nem forog a kereke.
A forgós kerekű meg kicsi.
Na, ezt a quinnyt lehet bolygósítani, is, meg fixálni is.Azért itt földutak nincsenek(olyan sok), de kell a nagy kerékKép
Nagyon sokat szenvedtem már a végén a perego-val.

Én Olivérrel megpróbáltam ugye gátvédelemmel szülni, ittam a málnalevél teát(most is fogom majd)+ ott csak a kórházban masszírozott a szülésznő.
De ezt most itthon elakarom kezdeni már előbb, meg holnap beszélek a dokival is, összeírok mindenféle homeós bogyeszokat is, hogy mit kell szednem előre.
Szóval felkészülök, mint állatKép
Ja, akkor azért nem sikerült teljes mértékben a gátvédelem, mert ugye Oli tök nagy volt.
De talán Natasa kisebb lesz, és akkor menni fog.De az akkori fél centis vágásommal is már este ültemKép
Viszont a szülésznőm , meg a dokim is nagy hívei az ilyen módszereknekKép(homeopátia, gátvédelem, illóolajok...stb)

Gyári dvd, és nem jó??
Ennyit a mai technikárólKép

Olivér alszik, gyorsan megmostam a hajam, valamit ennem is kéne, mert tök éhes vagyok.De msot valami nagyon nem hízlaló kéne, mert tegnap sütöttem almás-fahéjas kiflikét, és túl sokat ettem belőleKép
De annyira fini voltKépKép
És tök sokat mutatott reggel a mérleg.
Holnap meg dokihoz megyek, mázsálás leszKép
Bár, ő úgyse néz oda, mit mutat a mérleg, úgyis a reggeli itthoni adatot mondom neki.

Ildikó
vas

Na itt vagyok en is, epp most keltünk Abellel, le kellett vele feküdnöm, mert feltem a szomszedtol, hogy megint ebreszti szegenyket, mint tegnap.
Hat el is kezdett nagybögözni a draga, de mivel mellette voltam ezert visszaaludt. Hat nagyon örülök, hogy nemsokara elmegyünk innen.

Szirom, akkor vegeztel a fertötlenitessel?
Macskat kivagtad?
Sajnos fritunk nekünk sincs, most akartunk venni, de odaig meg nem jutottunk el sajnos, pedig biztosan sokkal jobb lenne, mint a serpenyöben fröcsögni.

Ildi, en anno ittam a malnalevel teat, egy parszor csinaltam a gatmasszazst is, de azt abbahagytam, mondvan majd jön ahogy akar, aztan 17 ora vajudas utan megcsaszaroztak, ugyhogy nem tudok hozzaszolni.
Hany hetes is vagy most? KEP????

Többiek?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

30-at töltöttem pénteken.
ma 30+3KépKép
Kép majd leszKép
vas

Én Leventével vajúdtam 16 órát, de engem nem császároztak, belőlem kinyomtákKépKép
Lehet, jobban jártam volna egy császárral.
Így viszont gazdagabb lettem egy 5 centis vágással, meg egy baromi nagy kék folttal a hasamon(mondhatjuk azt már zúzódásnak is)
vas

Sziasztok!

Gabi, hogy van Zsoltika?

Ildi, a harmadik nekem is gátvédelemmel született, csak úgy magától, mert a málnalevél teán kívül semmit nem tettem érte. Csak a harmadikok ilyen ajándék-gyerekek. Kép Remélem neked is így lesz! De nem így indítottam én sem, Maja vákuummal született, úgyhogy a nehéz kezdet után jöhetnek egyre jobb szülések. nekem legalábbis így volt, ha lesz negyedik, akkor ez nagyon mellette szól Kép.

A kocsi gyönyörű! Én is a harmadikhoz kaptam új kocsit, mert a régit leamortizálták a nagyok. De ez nehéz ügy, mert vettünk egy jó strapabírót, de alaposan megizmosodtam, amikor nap mint nap buszra pakoltam... A sportkocsi meg könnyű volt de szétesett két gyerek alatt. Kitalálhatna már valaki egy könnyű, erős kocsit (nem millió-billióért)! Bár ahogy elnézem a tiéd mindezt tudja, nem??

Képzeljétek, ma nem vitték ki a gyerekeket az oviban, mert néhány szülő reggel ezt kérte, mert hideg van... Nem telik kabátra?? Nem értem az ilyet. Szegény óvónők meg nem tudják kivel tegyenek jót... Na mindegy, most elmegyek velük sétálni, nem tehetek róla, nekem ez mániám Kép.

Na el is megyünk, mielőtt az utcai lámpákat felkapcsolják..

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Na, én is itt vagyok, ameddig Dorina hagyKép

Ildi, ez csúcs szuper babakocsiKép lehet, hogy Oli nem igazán szívesen fogja átadni a helyét majd Natasának, úgy megszeretiKép
Gátvédelem: de jó, hogy ilyen vanKép amikor a Nikit szültem még nem hallotam ilyenről, én úszógumin ültem elég sokáigKép, a Dorinával végig dolgoztam, nem tudtam igazán belemélyedni a kismamaságba és végül nem fordult be és túl nagy is volt
így császár lettKép Barnabás is császár lett sajnos
Mindent próbálj meg szerintem is elkövetni, ha már ilyen tuti szerek vannak, hátha most tényleg nem akkora ez baby és csak úgy kicsusszan belőledKépKép
Jaj, megyek mert itt üvölt mellettem Dorina, hogy hami-hami
pedig hősiesen lemértem magam (elég sz*r volt...)
meg a Többieknek is szeretnék írni, ááááááááááááá majd jövök
sziasztok,
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok Lányok!

Zsoltika folyamatosan javul Kép Ma még nem volt kakija, ezért nem tudom, hogy végleg elmúlt-e a hasmenése... De szerintem igen.

Én viszont naggggyon rosszul vagyok Kép TEgnap óta nekem megy a hasam, de ezerrel Kép Ma szinte csak feküdtem, itt volt anyukám, ő vitte sétálni Zsoltikát (de csak rövid időre, mert nagyon hideg volt), meg főzött ebédet.

Láttam, hogy mindannyian aggódtatok Zsoltikáért, köszönjük Kép Most én kérnék gyógyenergiákat, mrt nagyon vacakul vagyok Kép

Egyébként meg felhasználom a Zsoltikának vett Normolyt-ot meg Smectát Kép

Bocsi, csak ennyi, mert minden rossz: ülni, állni, létezni... Sziasztok,
Gabi

pgaboka

Szirom!
A Te gyakorlatodat is csinálom meg Gabiét is. Azért nem 64-et, de bizony fáj! Épp az előbb tornáztam (miután vacsora után elolvastalak titeket Kép) Macskapisi Kép

Ildi,
Én is már rég abbahagytam volna a tornát, ha nem olvasnám a topikot majd mindennap. Viszont én nem tudok keveset enni, úgyhogy valamit muszáj engedniKép
Gátmasszázsra én olívaolajat használtam, fellangyosítva. Aztán nekem is császár lettKép Málnatea azt hittem a méhizom erősítésére van, nem gátra. Ráadásul itt Angliában ellene beszélnek a védőnők, mert hogy ha segíti a szülést, akkor koraszülés is mért ne lehetne belőle. Szerintük. Én nem ittam, mert semmiféle teát nem tudok meginni, max két napig aztán elfelejtemKép

Gabi,
Most meg Te Kép Energia megy. Szerintem egy-két napig hagyjad, hagy jöjjön ki belőled (vírus?). Ne egyél, sokat igyál... De aztán, próbáld ki, egy kis szelet étcsoki állítólag megfogja nagyon.

Tegnap megszoptattam Lilit utóljára, közös megbeszélés után. Kiváncsi leszek kibírjuk-e mindkettenKép (Tej még van bőven) Már vagy 5 hónapja elválasztom, de igazából csak karácsony előtt gyorsultak fel a dolgok. Mostanában meg már csak heti 2-3 szopi volt. Örülök nagyon, újabb fejezet a kis életébenKép

Kati
kat_ica

Csend, béke, nyugalom...Kép

Motiot,
akik jönnek lakást nézni, rá szoktak kérdezni a szomszédokra??? Nehéz lehet Neked jó pofit vágni, amikor róluk beszélszKép Borzalmas ez a nagybőgős.

Gabi,
Zsoltika nagyon ügyes!!! Ez hamar mentKép
Most Te vagy soron?Kép Kitartás és mielőbb gyógyulj meg!!!!
(én ilyenkor mindig azzal vigasztalom magam, hogy legalább egy-két kg.leugrikKép)

Szirom,
a szombati napod, meg Béla.... háát nem semmiKép Szegény cica már ennyire nem bírja visszatartani?
Írtad, hogy Neked is takarítanod kellene, na Béla elintézte, hogy jó alaposan kelljenKép (én innen könnyen viccelek, mi??)
fritőz: én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy az enyémnek kivehető a tartálya és így nagyon egyszerű tisztítani. Nekem mindig az okozott fejtörést, hogy az olajat hányszor lehet használni???? Nem is tudtam megválaszolni ezt a kérdést magamnak, így most a kamrában pihen már egy jó ideje, a felső polconKép pedig tényleg praktikus dolog...

Ildi,
ma eszembe jutottál, amikor próbáltam Dorinát meggyőzni arról, hogy nem kellene a Barnabást a fejénél fogva rángatni szopi közbe, hogy azonnal szálljon le, mert Õ szeretne az ölembe jönni olvasniKép Lesznek Nálatok is szép csaták biztosKép

És végezetül a méreteim:
magasság: 169 cm
testsúly: 72 kg
derék: 78cm
csípő: 96cm
comb: 60cm
térd felett: 42 cm
még soha nem méregettem így végig magam, nagyon rossz érzés így szembesülni a számokkalKép
Ma már nagyon keveset ettemKép
Én is NorbizomKép Nem bírok a szénhidrátról lemondani.

Lányok!
Tudnátok javasolni terhességi csíkok elleni krémet? Fogyókúra alatt állítolag úgyan úgy képződhetnek terhességi csíkok??!!Igaz, ez?
A Vichy narancsbőr ellenit használtátok már?
Az én bőröm sajnos mindkettőre hajlamosKép

Jó éjszakát!
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Zenebölcsi megvolt, Miksa egyre felszabadultabb, most már bele is dumál a dolgokbaKép Az egyik kissrácra rászólt, aki elhagyta a dobverőt, hogy "leesett, vedd föl!" Meg észrevett a szekrény tetején egy másik magnót is, és amikor a lentiből jött a zene, akkor mutatott föl, és ordítozott, hogy "nem szól, nem szól". De ezek így leírva nem hangoznak olyan jólKép

Jajj, Gabi, szegénykémKép! Gyógyulj meg gyorsan! A párod még nem kapta el?
Az meg nagyon jó hír, hogy Zsoltika szépen javulgat. Étvágya milyen?

Anikó! Jó a Vichy narancsbőrös, én használtam, meg most is használom. Bár tök érdekes, hogy én már életemben annyiszor fogytam-híztam 10-15 kilót, és sose lettem csíkos sehol. Na, gondoltam, nincs rá hajlamom, és a pocim se lesz majd csíkos. De azért kentem azzal a vizes bőrre dörzsölhető babaolajjal. Aztán elfogyott és sima olajat vettem, 2 nap múlva megjelent egy pici csík, majd egyre szaporodtak és már mindegy volt, mit kenek rá. A Vichy se állította le, mármint a speckó, csíkokra való krém se. De ez lehet véletlen egybeesés is, mármint az, hogy pont akkor kezdtem csíkosodni, amikor az első olaj elfogyott. Valszeg mindeképp megzebrásodtam volna.

Macska: szerintem fölfázhatott szegény. Nincs azért most se teljesen jól, látom rajta. De akkor se pont oda kellett volna, ráadásul ott van a fürdőben az alom is. Amit szerintem nem talált elég tisztának, olyankor szokott ilyen szemét módon jelezni, hogy vegyük komolyan. De annyira azért nem volt gáz szerintem. Kicseréltem nekiKép

Méretek: te mitől vagy 72 kg?Kép A magasságunk stimmel, de én 74 vagyok, viszont a derekam is, a csípőm is egy 5 centivel vastagabb. Comb 62, térd felett nem mértemKép
És képzeljétek, a mostani méregetésnél derült ki számomra, hogy a bal lábam végig mindenütt 2 centivel vékonyabb a másiknál. Azon volt a bokaszalagpótlás, az Achilles-szakadás, meg a vádliizomszakadás is. Úgy tűnik, hiába volt a gyógytorna annak idején, teljesen nem tudtam visszatornázni az izmokat. Mondjuk a vádlimat azt tudtam, az látszik is, hogy hiányzik onnan egy izomkötegecske... Hát akkor torna továbbKép

Kati! Muszáj ennek a gyakorlatnak használnia, annyira szarKép Az új DVD-n azt mondja a Béres A. a tanácsai között, hogy napi 5-ször kell enni, hogy begyorsuljon az anyagcsere. Van egy diéta is, de ott áll meg a lemez, úgyhogy csak hétfőtől csütörtökig bírtam elolvasniKép De sovány tej, sajt, gyümölcs, csirke, hal, zöldségek, rizs van benne leginkább, ahogy átfutottam. Írjam le?

Húú, szopit nem semmi, hogy meddig csináltátok! Gratula a leszokáshoz isKép Nem kérte azóta?

Rita! bevallom, tegnap én se vittem ki MiksátKép Én nagyon fázós vagyok. És féltem őt is, bár az ő overálja sokkal melegebb, mint nekem bármilyen ruhám. Viszont vette már le a sapkáját kint, csak úgy, mókából. Ezt most nem kockáztatnám meg. Mondjuk az overál kapucniját amióta ráhúzom, azóta nem volt ilyen. De kedvem se volt no, magyarázom a bizonyítványomKép

Ildi, Motiot! Hol vagytok?Kép

A fritőzt hoztam még föl tegnap. Mi is direkt olyat vettünk, amit szét lehet kapni, és bele lehet tenni a mosogatógépbe. Nem műanyag, rozsdamentes acél. Kiemelhető az elektromos doboz a fűtőszálakkal, meg a tartály, a fedele pedig tök külön van. Namost nekem az a gondom, hogy az olaj olyan könnyen rárakódik mindenre, és így a fűtőszálra is (ahol beelér az olajba, ott lett egy réteg), és az meg ugye egyben van az elekromossal, szóval azt nem nagyon piszkálgatja az ember. Mondjuk a többit se tudta teljesen tisztára mosni a mosogatógép, még egy kicsit utána kellett dolgoznom. Pedig minden mást csodásan elmos, csak hát az olaj... A másik valóban az olaj felhasználhatósága: azt írják, hogy ha hosszabb ideig nem használja az ember, akkor le kell szűrni és a hűtőbe kell tenni. De mi az a hosszabb idő? Napok? Hetek? Az ember szerint lehet valami speckó fritőzolajat venni, látott-használt valaki már olyat?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Itt vagyok, reggel irtam egy jo hosszu hsz-t, de Abel valahogy elvarazsolta, aztan nem volt kedvem ujra leirni.

Gabi, örülök, hogy Zsoltika jobban van, te pedig pihenj sokat, hivd anyukadat, hogy segitsen. Igyal sokat es tenyleg pihend ki ezt a nyavalyat.
Mennek a gyogyenergiak ezerrel!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Eleg lesz?

Szirom, hat nem volt semmi a hetveged meg a tegnapi nap! En biztos kivagtam volna a macskat! Mondjuk mi nem nagyon szeretjük a cicusokat, ezert van inkabb nyuszink.
Tök jo, hogy Miksa egyre ügyibb a zenebölcsiben. Nekünk is volt mar tegnap babacsoport, de nem mertem elvinni, mondvan jövö kedden oltas, nehogy addig megint beteg legyen nekem, mert itt ugye nem törödnek ilyesmivel, hogy a beteg gyerek nem közössegbe valo es lepten nyomon tösszög-köhög valamelyik. En olyankor legalabb itthon maradok, nehogy mar mas is elkapja. De ezek a nemetek....

Frituhoz nem tudok hozzaszolni, most akartunk venni mi is egyet, de igy a honap vegere mar nem maradt ra penz. Ez a honap nagyon huzos volt, lakber melle jött meg egy jo kis autobiztositas es autoado, amit egy evre elöre ki kellett fizetni. Remelem annyi meg van a szamlankon, hogy le tudjak vonni, nem szeretnek az adohivatallal összeveszni.
Szoval fritu elnapolva jövö honapra.

Aniko, szerintem a mereteid tök jok, sportolj inkabb, ne fogyizz! Meglatod többre mesz vele es ugye ha csak odafigyelsz a kajara, de nem kimondottan fogyozol, akkor is megy le egy csomo sport mellett. Na de ez csak az en velemenyem.

En most estem at egy ora callanetics-en, aztan fel hetre megyek tornara, amit irtam, egy ismerös csajjal. Majd meglatjuk milyen. Legalabb egy kis valtozatossag. Ma ram is fer, mert Abel igencsak elemeben van, orditott fel egytöl fel kettöig, mert nem akart aludni. Fel ora alvas utan megint felebredt, en meg beragtam, hogy egy ilyen kis gyereknek ez egyszerüen nem lehet eleg, plane, hogy delutan öt körül mar megint tiszta koma. Szoval visszaraktam az agyaba es hagytam egy darabig. persze mindig bementem hozza, de nem hasznalt. MOst hagytam volna estig ott bömbölni szegenyket? De legalabb megprobaltam, most mar tudom, hogy ez a modszer nalunk sajna nem müködik. Mindenesetre tegnap is meg ma is megint jol kikeszitett. Iszonyu hisztis, ejjel megint velünk aludt reggelig.
Csak en nem aludtam....

Kati, csak csinald a tornat rendesen, meglatod egy idö utan mar az fog hianyozni, ha kihagysze egy napot.
Nekem most tök jolesik, hogy meg este is mehetek egy kicsit kiadni a gözt.
Gondolom a sulyom most nem fog egy darabig olyan gyorsan csökkenni, mert az izmok ujra beindultak, de majd az is eljön. Centikben mar en is erzem a valtozast. Meg a gatyaim is.

Ildi, te merre koszalsz? Tessek jönni! Meg a többiek is, alig van mozgas.

Na mennem kell, emrt megyünk gyorsan vasarolni, aztan meg mehetek tornara.

Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szirom,
Nem kell leírni, köszi. Az én dvd-men (Carol Vordemann, egy angol nőci) olyan, hogy nem szabad: hús, hal, tejtermékek, búza, só, koffein (ez utóbbi kettőből szoktam egy kicsit), sütik, édességek, mesterséges dolgok (ízesítőszerek, édesítőszerek). Szabad: zöldség, gyümölcs (aszalt is), gabonafélék (búza kivételével), hüvelyesek, diók, mogyorók, hidegen sajtolt olajok. Vannak még szabályok, pl nem szabad éhezni (Kép), meg tornázni kell minden nap. Egyébként két torna van rajta, tegnap csináltam először a haladót. Kéne még venni súlyokat is, mert úgy lesz az igazi.
Fritőz. Ez hogy fér össze a fogyókúrával Kép? Nekünk nincsen, úgyhogy nem tudok javasolni semmit. (Engem amúgy zavarna, hogy az olajat újrahasználni nem túl egészséges, de annyi olajat kidobni meg...) De szerintem próbáld kézzel kimosni a nagyját és utána mosogatógépbe tenni. Talán úgy kijönne tisztán.
Szopit kért ma reggel, de félálomban lehurrogtam Kép Zuhanyzás után viszont meztelenül szaladgáltam a lakásban és nem jutott eszébe.

Kati
kat_ica

Sziasztok!!!

Jelentem, jobban vagyok Kép Zsoltika most alszik, én is lefeküdtem vele, de sajnos a hasam még mindig megy Kép Így aztán muszáj volt felkelnem.

Köszönjük a gyógyenergiákat Kép Komolyan, ég és föld a különbség a tegnapi és a mai napom között. Még jó, hogy úgy néz ki, elég hamar átmegy-átment rajtam ez a vírus.

Ildikó,
naggggyon szép a kocsi! Nekünk is felfújható kerekű volt az első kocsink, ABC-Design. Annak is fixálni lehetett a kerekeit Kép Csak sajna többször el is tört, meg aztán Zsoltika nem nagyon szerette. Mikor vettünk egy Peg-Perego Veneziát, azzal sokkal jobban éreztük magunkat mindketten, sokkal könnyebb volt tolni, és Zsoltika is remekül elvolt benne Kép Főleg az tetszik, hogy a biztonsági öve nincs a háttámlához erősítve, nem "szorítja" le a gyereket.
Most a mi kocsink is pihen, mert már az esernyőkocsit használjuk.
Nagyon szépen köszönöm a hipp-es ital felajánlását! Sajna nem láttam meg időben a skype-no, hogy írtál Kép De azért még egyszer köszi Kép

Mi volt a dokinál? Volt UH? Írj majd!

Szirom,
szegény Kép Nem lehetett semmi ez a takarítás Kép Szegény cica Kép Nekünk nem igazi fritőzünk van, hanem egy zománcos lábas, benne fémhálóval, abba megy a krumpli, a tetejére jénai fedőt lehet tenni. Nemrég vettük, de elég ritkán használom... A tisztítása viszont egyszerű, ugye sima edény bele a mosogatógépbe Kép

Kati,
mizújs a szopival? TE is jó sokági bírtad! Zsoltika nemrég hagyta abba a cicizést, ő 27 hónapig szopizott Kép

Anikó,
én most használom a Vichy narancsbőr elleni krémet, kb. 2 hete a pocakomra. Egyenlőre nem nagyon van változás, talán egy picit mintha simább lenne a bőr. Én abban reménykedtem, hogy egy kicsit csökkent a pocakomat Kép De hát csodák nincsenek. Én most a többi testrészre Nivea feszesítő krémet használok. Ez egész jó, nagyon finom puha tőle a bőröm Kép
A terhességi csíkok nekem is kijöttek, hiába krémeztem magam. Súlyingadozástól lehetnek sajnos csíkjaid, szerintem mindenképp kenegesd magad. És az is nagyon fontos, hogy lassan fogyj, ne hirtelen, mert az is árt a bőrnek Kép

Rita,
nálunk a bölcsiben nem szokták kivinni a gyerekeket. Mondjuk ilyen hidegben talán jobb is... De ez akkor is előfordul, ha nincs hideg. Aztán szegény szülő a napi munka után jó sötétben járkálhat lent a gyerkőccel, mert azért a mozgás meg a levegő kell... Kép

Gátvédelem: ez engem is nagyon érdekelne!!! Nálam is vágott a doki, mikor Zsoltika született, de tűrhető volt, utána én is hamar ültem. De jó lenne elkerülni... Kép A gátvédelemhez kell-e intimtornázni??? Én most már szeretném elkezdeni, mert amúgy is jó lenne.

Ja, egy csomót fogytam a nyavalya miatt. Ez persze jó is Kép CSak szerintem nem lesz tartós, mert ha elmúlik a hasmenés, akkor visszaáll a régi súly. Ma reggel 55,1-et mérem KépKépKép Sok-sok éve ez a legeslegkevesebb, amit valaha mutatott a mérleg Kép

Gabi

pgaboka

Motiot,
A Te írásodat nem láttam. Igen, már most is érzem, hogy milyen jól esik a testmozgás. Ma délután egy órát kellett gyalogolnom, és nem hogy nehezemre esett volna, de még élveztem. Itt ma süt a nap is szerencsére.
Szerintem Te se bánkódj a súlyod miatt. Gondolj arra, hogy az új izom kalóriát is éget, míg a zsír nem!
AlvásKép Én egyszer kipróbáltam, hogy Lili akkor aludjon amikor akar, és nem is ébresztettem fel soha. Õ ugyanis már kétéves kora óta nem alszik délben, de egy darabig még szükség lett volna rá. Szóval az lett, hogy ő hatkor kidőlt, 2-3 órára, aztán fent volt fél 12-ig. Vagy kidőlt 7-kor és aludt hajnal 3-ig, ezután ébren volt néhány órát. Hamarosan véget vetettünk a kísérletnekKép. Most már szerencsére kibírja egész nap, akkor is ha ásítozik. Lehet, hogy Ábel át akar állni valami új rendszerre? (Később aludni, vagy mittudomén)

Kati
kat_ica

Motiot,
most láttam, hogy írtál közben Kép Köszi az energiákat, még tartalékolok is belőlük Kép Kitartást a tornához, nagyon örülök, hogy ennyire élvezed! íGy a jó menni!
Anyagi helyzet Kép Hát, ha nekünk kéne egy évre előre kifizetni a biztosítást, meg adót, tutira kiakadnék Kép

Anikó,
ezt meg kifelejtettem: szerintem is jók a méreteid!!! Egyetértek Motiot-tal: próbálj minél többet tornázni Kép Persze emellett a norbizás is segít, de semmiképp ne éhezz Kép

Gabi

pgaboka

SziasztokKép

Szirom,Motiot,Gabi köszönöm Nektek a bíztatást!!! Igazatok van a koplalással kapcsolatbanKép nem is akarok én, csak akkor a méricskélés után ment el az étvagyamKép Tudom, hogy a koplalós fogyi nem tartós...yo-yoKép
És a sporttal kapcs. is maximálisan igazatok van, ezt fogom tenniKép
Úgy látom kezdünk átmenni fitness-topicka, tetszikKép. Már Motiot és Szirom is teljesen a sport megszállotjaiKép Kati is tornázik, Gabi volt az úttörőKép NAGYON SZUPER, HOGY CSINÁLJÁTOK!!! Ildinek most nem is kellKép Csak én vagyok lemaradvaKép Egyelőre csak karra gyúrok BarnabássalKép
Összefoglalva: megveszem a Vichyt és a Johnson's? vízes bőrre kenhetőtKép a feszesítővel már én is szemeztemKép ha beválik Gabinál akkor még azt is magamra kenemKép

Gabi,
örülök, hogy túl vagy ilyen gyorsan rajtaKép
kilóóóóók: csúcs jó!!!
Intim-torna: Niki születése után jártam nagyon lelkesen tornázni (callanetics) és ott a végén avval záródott a torna és nagyon jó voltKép Azóta is hullámokban rámtör és amire emlékszem csinálom belőle. Decemberben majdnem megvettem a Kriston A. videoját, csak nagyon drágának találtam.
A terhességem alatt kérdeztem a dokimat és Õ azt mondta, hogy inkább utána csináljam, mert nem jó ha túlzottam megerősödik az izomzat a szülés előtt. (de lehet hogy vannak spec. gátvédő gyakorlatok?)

Motiot,
napi 2szer torna?! BelehúztálKép és már látszik is az eredmény, ez tök jó!!!!
Nálatok is ilyen iszonyú hideg van?

Szirom,
kilók: most mit mondjak erre??
Hogy, Ildi 7 hónapos terhesen sincs 72 kilóKép
Neked meg biztos a csontjaid nehezekKép

Fogyókúra:Kép
Kérhetnék Tőled egy kacsás receptet?Kép Régebben többször olvastam, hogy sütöttél. Az Árpi kedvence, úgy meglepném vele. (én egyszer sütöttem narancsosat, nagyon sok macera volt vele, most egy olyan síma kis ropogósra gondoltamKép, csak nem tudom, hogy kellKép)
Nálatok jár a komp ilyen hidegben?

Ildi,
ma jön a pocis kép, ugye?

Kati,
már tösbbször meg szerettem volna kérdezni, hogy hogyan kerültél Angliába? Szeretsz ott élni?
A szopihoz én is gratulálok!!!

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!!!

Megvagyok, csak tegnap dokinál voltam, meg az oviban, Leventéről készült jellemzés, meg kicsit csavarogtam.Viszont olyan hulla voltam este, még most is fáj a talpam.
Annyira hideg volt, szét is fagytamKép
Na, majd jövök délután, most nem sok kedvem van írni, kényelmetlen ez a szék, fáj a popóm Kép

Ildi
vas

Sziasztok,
megvolt a tegnap esti torna is, hat mit mondjak ra, nem volt valami jo. Arra mondjuk jo volt, hogy ne itthon egyedül kelljen tornaznom, hanem egyszer a heten több csajjal, vagyis inkabb nenivel. Elegge olyan "haziasszonytorna" jellege van a dolognak, meg sem izzadtam. De azert jol aztmozgatott, meg mint mondtam, emberek között vagyok. Szoval szerintem el fogok jarogatni, de nem ez lesz a testmozgasom alapköve, az biztos.

Gabi, örülök, hogy jobban vagy te is! A kiloid meg szuperek, de szerintem is hamar vissza fog allni, ha mar nem elsz hasmenesed, de nem baj. Soha ne akarj ilyen aron kevesebbet nyomni, mert az nem jo!!!! Az az 55,1 kg mar nagyon jo lenne nekem is! De meg sajnos nem tartok ott es eleg valoszinü, hogy meg egy darabig nem is fogok sajnos. Pedig en mindent megteszek most, de tenyleg! Sport ezerrel, dieta es a kilok megsem mozdulnak. Talan majd egyszer beindul, de mar nem is tudom, hogy higgyek-e benne.

Ildi, varjuk a kepet meg mindig!!! Meselj, mi volt a dokinal? En ugy szerettem mindig menni, mert akkor lathattam az en kis porontyomat. Olyan jo erzes volt!

Szirom, megy a torna? Te hol bujkalsz?

Kati, milyen dieta ez a tied? Kibirod tejtermekek es husi nelkül? En nem tudom, hogy birnam-e. Akkor mar inkabb a szenhidratot tudnam elhagyni. De ha husi nem is, legalabb tej vagy joghurt az kell.

En egyebkent most többe-kevesbe norbi szerint eszem, reggel belefer egy kis szenhidrat, az mostanaban cornflakes alakjaban, aztan delben mar csak salata a kaja melle, ha mondjuk tesztat csinalok, az sem baj, abbol is eszek, de modjaval, aztan este meg tenyleg odafigyeles.
A ww-nel az en öregedö es lelassult anyagcseremnek tul sok szenhidrat engedelyezett, este is. Teszta es krumpli minden mennyisegben, es hat ez nem tul jo szerintem. Legalabbis nekem mar nem jön be.

Aniko, akkor hajra torna neked is! Tessek elkezdeni es meglatod hamarosan te is olyan kedvvel fogod csinalni, mint mi mindannyian. Tenyleg lassan fitnessz topik leszünk. De sebaj!

Na mentem, mert Abel büdi, tisztaba kell raknom.

Puszi
MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Büszkén jelenthetem, hogy beálltam a sportolók táborába! Kép Igaz, eddig is eljártam hetente egyszer-kétszer, de ezt kevésenk éreztem a várva-várt sikerhez, ezért tegnap callaneticseztem, ma meg Béres Alexandra. Kell hozzá kitartás, mert tagnap is ma is itthon voltak mindhárman, így nem könnyű. Percenként kéne felugrálni ezért-azért, ha meg nem megyek fúr a lekiismeret. De szükségem van rá, jól esik, ennyit ki kell bírni a gyerekeknek, nem?

Tegnap olyan napunk volt, remélem most egy ideig nem lesz ilyen... Kép El akartam menni a gyerekekkel a Millenárisra, megnézni a csipkerózsikát. Leszámítva a baromi hideget, öltöztetés, villamos... Majának elkezdett fájni a füle. Kérdezgettem, hogy menjünk-e haza, de nem akart. Na, megvettük a jegyeket, beültünk, elkezdődött, de ott már sírt. Adél meg Bernát nagyon élvezték, de egy idő után Adélra rátört a pánik, ki akart menni. Ez már többségi döntés volt Kép, rábeszéltem a Bernátot is, aki pedig mindenképpen meg szerette volna nézni, hogy hal meg a banya. Kép
Taxit akartam hívni, mert Maja már nagyon rosszul volt, de persze nem volt nálam mobil. Kerestem egy pénzes telefont, tárcsáztam, amikor láttam, hogy Adél magy a kapu felé, ki az utcára. Azt hittem meghalok, rohantam utána, ordítottam, ő meg persze ment tovább. Ezt a néhány másodpercet senkinek nem kívánom. Az úttesten kaptam el... KépKépKép. Megjött a taxi, kettő bőgött, majdnem én is, jaj. A taxis meg elmesélte, hogy neki öt gyereke van. Istenem, mások hogy bírják...

Aztán délutánra jobbra fordultak a dolgok, Maja füle rendbejött (kopp kopp kopp).
Éppen csipkerózsikást játszanak, mindig más alszik el, a "banya" meg vérfagyasztóan röhög.Kép

Tanulság: Soha de soha nem veszek ki a kocsiból gyereket, amíg nem elég értelmes (minimun 16 év..Kép)

Motiot, pesze hogy higgy benne, én is azt teszem, pedig eddig semmi jót nem mutathatok fel. Te hány kiló vagy (ha nem titok)? Mennyit akarsz fogyni, tizet?

Anikó, te ne panaszkodj, pont ezekre a méretekre hajtok! Meg öt hónappal szülés után, napi millió szopival ez még messze nem téma!

Szirom, nem azt akartam mondani, hogy baj ha valaki nem megy ki, mert nekem sem nagyon fűlt hozzá a fogam, de szerintem ha egy oviban természetes, hogy az óvóvnők vállalják, hogy a jó napos udvaron legeltetik a gyerekeinket a hidegben is, azt meg kéne becsülni. Szerintem sokkal egészségtelenebb 20 gyereknek egy picike szobában egymás bacijait cserélgetni egész nap, mint egy órát a jó hidegben ugrálni. Ráadásul a jótét óvónők viszik ki őket, mi maradhatunk a jó melegben Kép. Szóval én sem ugrálok a hidegért, csak a levegőzésben nagyon hiszek. Ráadásul ez egy tök jó levegőjű környék Na mindegy. De téged is nagyon megértelek.

Hadd kérdezzek egy személyeset! Te újságíróként dolgozol? Miksa jár bölcsibe, vagy mellette gyúrod? Én is egyre inkább játszom az ötlettel, hogy kéne valamit csinálni itthon lehetőleg, csak nem tudom mit.

Na megyek ebédeltetni a bandát.

Úristen, mennyit bírok szövegelni...

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Csajok, hol vagytok????

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok,

Motiot,
Azért eljársz a ww-re, mérésre vagy befejezted?
Mi újság a lakás nézőkkel?

Rita,
Millenáris-túraKép kár, hogy így ért véget.
Gyakran szoktad így felpakolni mind a hármat és békávézni? De hiszen csak két kezed vanKép Ki melyiket fogja? Még ha az egyik kocsiban ül és a többiek fogják a kocsit.... háát akkor sem lehet könnyű. Ügyes vagy!
Te is sportolszKépKép most már tényleg csak én vagyok itt a tohonyaKép A három gyerkőc mellett hogy oldod meg? Bezárkózol valahovaKép Engem Dorina tuti nem hagyna (látom Adél is 2004 májusiKép) Rendes manók!!!!
Mi is szombaton akarunk menni a Millenárisba, mert van egy szuper interaktív kiállítás és a nagyok élveznék, a kicsiknek meg még mindegy hova megyünk, minden újdonságKép
Ti merre laktok? (ha publikus)

Köszi a dícséretet, de gondolom abban egyetértesz velem, hogy mi nők általában már csak ilyenek vagyunk(tisztelet a kivételnek), hogy soha nem tudunk elégedettek lenni magunkkal. Mielőtt terhes lettem 65 kg voltam és azon sopánkodtam, hogyan adhatnék le pár kg.-t mert ez sokKép Most meg halál boldog lennék, ha legalább 70 alá menne a mérleg. Na, ennyit rólamKépKép

anikó

Anikó
pupi5

Jelentem, mi aludtunkKép
Igazoltan voltam távolKép

Anikó, előző két terhességem előtt én is mindig 65 körül mozogtam, de amikor most lódultak lefele a kilók , elhatároztam nem állok meg 60-ig.Eredetileg 65-el is kiegyeztem volna én is, de anniyra jó érzés volt, hogy mentem lejjebb.Aztán kitűztem az 58-at(sose értem el)Kép
Következő lépésként meg az volt a cél, hogy 30.szülinapomra legalább 60 alá menjek, na ezt megcsináltam.Kb 2 hétig voltam 59 kiló(vagy még addig sem), aztán jött egy esküvő, szülinapi zabálás, Balaton(meg terhes lettem), aztán visszajött 60-ra.Innem kezdtem a terhességet.
És most +8 kilóval büszkélkedhetekKép
Viszont olivérrel a 31. héten már kb.80 voltamKép
Na, ennyit gyorsanKép
Viszont a lányokkal ellentétben én sosem mozogtam.Voltak próbálkozásaim, de abszolút nem voltam ebben kitartó.Így ne is érezd magad rosszul, ha te nem tornászol egyedül.Én megértemKép
Főleg 2 kicsi mellett.
Kép
A méreteid meg abszolút nem rosszakKép

Rita, tényleg nem semmi volt a történetetek.Én is agybajt tudok kapni, amikor csak úgy elrohannak mellőlem.
Ezért is vagyok most bajaban, mert ugye márc.-ban kell majd a babakocsi Natasának, és Olivér még olyan kele-kóla, nem tud még közlekedni mellettünk normálisan.Egyedül szerintem képtelen leszek rá, hogy elmenjek velük bárhova.
Vagy majd odakötözöm a babakocsihozKépKép

Katica, milyen sokáig szoptatszKép
nagyon jóKép
Én örülnék 6-8 hónapnak is ezek utánKép

Motiot, akkor most jársz tornára német nénikkel?KépKépKép
Ne is foglalkozz vele, milyen nyanyusok azok, lényeg, hogy ott vagy, haverkodni meg nem kell velükKép

Gabi, hogy vagy???
Szegény, téged is elkapott a hasmars?
Urad nem kapta el???
Nálunk én voltam múltkor a legerősebb, nem bírtak megfertőzniKép
Ja, a vichy zseléről csak ennyit, hogy szerintem a hasra felesleges kenni, hiszen az nem narancsbőr.Ez meg ugye arra való.Popsi, combok.
Csíkokra szerintem az égvilágon semmi nincs, az alkati kérdés, hogy kijön-e(nekem igen), és csak a szike tudja eltávolítani.Vannak rá való krémek, de egy repedés semmilyen csodakrémtől nem fog eltűnni.Kép

Szirom tök jó, hogy Miksa már ilyen jól feltalája magát a zenebölcsibenKép
És ősszel akarod vinni oviba?
Gabi, te is Zsoltikát?

Csináltam pociképet, mindjárt kicsinyítem, aztán rakom fel.
Ja, most nem volt uh tegnap, nem láttuk kis prüntyőt, de a doki szerint minden oké.
Febr.28-án megyek utóljára uh-ra is, meg hozzá is a rendelőjébe, aztán a szülésznő átveszi a főbb szerepetKép
Hetente nst, stb.

na, kicsinyítekKép
Pusz
vas

Na, itt vannak:
Kép
Kép

Mindeniki elégedett????
KépKépKépKép

Mai, friss, 30+5 hetes.
vas

Sziasztok!

Vagyok én, csak ma tízig aludtunk, aztán beszéltem egy órát a kolléganőmmel, megcsúsztam az ebéddel, aztán Miksa 55 percen át ebédelt, így mennek nálunk a dolgok...Kép Az ember itthon, gyógytornára se ment, mert leállt a komp a jégzajlás miatt. Kicsit meg is fázott, úgyhogy inkább itthon dolgozott egy kicsit. Ez volt a másik, ami miatt nem jutottam a géphez.

Anikó! Való igaz, nekem nehezek a csontjaim, de nemcsak a csontjaim nyomják ezt a súlytKép
Kacsa: én azt vallom, hogy a legegyszerűbb dolgok a legjobbak, főleg kajában. Szóval kacsában isKép Az egész kacsát is így szoktam sütni, és a combot, szárnyat is: simán besózom a darabokat, és legfeljebb egy kis majorannát és fokhagymaport teszek még rá, majd beleteszem a sütőedénybe, ami mondjuk egy kisebb egész kacsánál, egy olyan 2 kg-os pecsenyekacsánál lehet a római tál is. (Ha azt választod, akkor be kell áztatni előtte a tálat, de ezt biztos tudod). Én inkább a fedeles, fém kacsasütő edényben szoktam sütni, abba a nagy is belefér. Teszek mellé egy kis zsírt (általában az előző sütésből leszűrt kacsazsírból), hogy amíg kisül a saját zsírja, addig is legyen alatta. Az olaj azért nem olyan jó, mert később nem tudod leszűrni és megdermeszteni a zsírt. Legalább egy pohár vizet aláteszek, és mehet is a sütőbe. Én 180 fokon, légkeverésen szoktam sütni, 2-3 óra biztos kell neki. Egy órát hagyhatod nézegetés nélkül, de aztán nézd meg, és ha elfogyott alóla a víz, akkor önts utána. van, aki bort önt, én még nem próbáltam. Szurkáld meg időnként, hogy puha-e, és ha már klassz puha, akkor vedd le a fedelét, és süsd pirosra. A legvégén egy pici sörrel meg lehet kenegetni, attól nagyon szép színe lesz. De az tűnjön el végül róla, addig kell sütni! Pár perc. Libát is ugyanígy csinálom.. Hagymás tört krumplit szoktam hozzá adni. A kacsa alól kikanalazott kacsazsíron futtatod meg a hagymát, rámegy a kockákra vágott főtt krumpli, és a krumplinyomóval ott a serpenyőben szoktam összetörni, kutyulni kicsit. Még párolt káposzta fincsi hozzá, de azt az uram szokta csinálni. De csak ha nincs a Rege típusú vöröskáposzta-konzerv, mert annál jobbat én még nem ettem. Mikorra tervezed?Kép

Lányok, Miksa az előbb zokogva ébredt, fáj a foga. Hátsó őrlő jön neki, egész nap eszi a kezét szegénykém. Muszáj volt neki Nurofent adnom, mert annyira odavan. Most itt ül az ölemben és gyerekdalokat hallgat. Nem tudom, meddig bírja, én addig írok csak, jó?

Rita! Olvasószerkesztek 2 szaklapot, de ezek havi kiadványok, úgyhogy csak néhány napos elfoglaltságot jelentek. Mondjuk 2*2 nap annál, amelyiknek van printje, a másiknak nincs, az egyszerűbb. Miksa nem jár bölcsibe, éjjel olvasok. Nem akarok annyira kiesni a melóból, azért csinálom. Te is szakmabeli vagy?

Kati! A fritőz úgy fér össze a fogyival, hogy a fiúknak is kell enni valamitKép De mondjuk szoktam én is enni abban sült husit, fasírtot zöldséggel, salátával. Meg mi tagadás, bírom a sült krumplit is, na azt nem kéneKép

Motiot! Húú, azért én egy nap két tornát nem vállalnék beKép Én most fogok ma délután, ha az uram hazajött, mert elment lefotózni a zajló Dunát. Meg a Vasmacskában is kiköt szerintemKép

Ildi! Ígértél képet, tényleg! És vigyázz magadra, ne mászkálj annyit ebben a hidegben!

Gabi! Jobban vagy?

Nnna, Miksa nyugisan ül az ölemben, és eszi a kezét. Az a lemez most a kedvence, hogy Tanuljunk játszva - Állatok a ház körül. Mp3, ha valakit érdekel. Van még Gryllus, Halász Jutka, szintén mp3-ak.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Összehasonlításként a 3 héttel ezelőtt készülttel:
KépKép
vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?