Gabszi!
Sajna, nem tudom, hogy hol tudsz rólam visszaolvasni, mert mindenhol ott vagyok a topikban!
De bármit kérdezel, szívesen válaszolok!
Néhány morzsa: 21éves koromban kiderült, hogy leállt mindkét petefészkem, nem működtak tovább, gyakorlatilag klimaxoltam. Hormonjaim teljes összevisszaságban voltak. Debrecenben csináltak laparoszkópiát és megmondták, hogy szemernyi esélyem sincs saját gyermekre. Még elmentem egy-két helyre, de ugyanez volt a válasz! Akkor még nem is terveztünk babát, így talán könnyebb volt elfogadni a helyzetet! Nem KÖNNYÛ volt, hanem KÖNNYEBB!
Aztán Tegyesz, határozat, várakozás, semmi...
2004 októberétől csak azt hallgattuk, hogy első helyen vagyunk, de nincs baba... Aztán 2005 áprilisában jelentkeztünk Gabikáékhoz, júliusban megkaptuk Reginát.
Ezt Amneris írta akkor a lányoknak:
Kezdő felhasználó
Azonosító: Amneris
Üzenet száma: 53
Mentés: 04-2005
Elküldve 2005 Július 13 szerda - 13h 12:
--------------------------------------------------------------------------------
Az elöbb telefoncsörgésre rohantam be a kertböl:
Rayo hívott - üzenete van a számunkra. Az üzenet lényege pedig ennyi: SIKERÜLT!
A GÓLYA-HÍR meghozta a kisbabáját, Ö már anyuka!!
Ma aláírták a szükséges papírokat - ök is, a szülöanyuka is.
Várhatóan pénteken hozzájuk is költözik a picike.
Szóhoz se jutok - a hideg kiráz, és úgy dobog a szivem...
Hát ilyesmi tényleg megtörténik - és épp olyan emberekkel, mint mi?!
RAYO ANYUKA LETT!!
Most persze nem tud írni nekünk, ezer dolga van, de ha ideje engedi, jön és mesél!
Ezt pedig Nikinozsó:
Új felhasználó
Azonosító: Nikinozso
Üzenet száma: 29
Mentés: 04-2005
Elküldve 2005 Július 13 szerda - 19h 22:
--------------------------------------------------------------------------------
Kedves várakozók!
Igen mától kettővel több "gólyahíres" van. A kisfiúnk ma már otthon alszik, jelenleg a rokonság csodálja, és nagyon tetszik nekik. A kicsilánynak tényleg Ráyo lett az anyukája. Majd az októberi találkozón remélem láthatjátok. Csak azt tudom írni "AKI MER AZ NYER". Elöttük a sorban nem volt olyan aki vállalta volna!
Képeket találsz Regiről a topikon, ilyeneket: