Sziasztok!
Voltunk ma kirándulni Szilvásváradon! Kiscsákó nagyon élvezte, apu hátán utazott, és az Ösemberbarlangban nagyokat sikongatott!
És eldöntöttük, jöhet a második baba, nem baj, hogy kicsi házban lakunk, nem fejeztem még be az egyetemet (na jó, 2. diploma), Andris se a fösulit, építkezni fogunk, csomó adósságunk van, megoldjuk!!! Olyan jól sikerült a PROTOTÍPUS, hogy meg kell ismételni a projectet
Bár éppen ezért félelem is mocorgál bennem, hogy minden ugyanilyen rendben fog-e menni. (Asszem most alkottam 1 új szót abból, hogy motoszkál és mocorog)
Virág, ezek szerint csupán 4 hónap volt két terhességed között? HÚ. Mikor csíptél be utoljára tisztességesen?
Amúgy borzasztó jól szórakoztam a hajadon
, és irtó kíváncsivá tettél, milyen is lehet! Milyen az eredeti? Gyerköcök mit szóltak hozzá? A fiam még azon is kacarászik, ha turbánom van hajmosás után.
Zafi, mikor kezdtetek úszni járni? Mi is szerettünk volna, de amikor Barni 3 hónapos lett, pont nagy hidegek voltak, aztán lustik voltunk, most meg már elmúlt hat hónapos, és sajnos már késö. Vagy mégsem? Itt még kádunk sincs. Ja, sógornöméknek nemsokára kész a házuk, lesz benne medence! (Ilyen szolidan nyomják
)
Dojika, Zsunya! Ne nézzétek az órát! Tudjátok: néha éhes, néha szomjas, máskor nasit szeretne, vagy netalántán csak egy kis összebújást, mamaszagot, ölelgetést... Nekünk volt olyan (az elsö három hónapban), hogy elnyammogott a cicin másfél órát, és fél óra múlva kezdte elölröl... Amikor mindenki azon szenved, hogy ELEGET eszik-e a baba, én amiatt aggódtam, nem eszik-e túl sokat! De biztos az is közrejátszott, hogy soha nem cumizott, ujjacskáját is csak hébe-hóba szopizza.
Az is jó, hogy nem méregettek! Felesleges idegeskedés.
A sok édeskömény árthat is, napi 1-2 csésze elég belöle!
Menta! A kakiról az jutott eszembe, amikor a keresztelö után elmentünk étterembe (Barni csupán 2 hónapos volt), és az évszázad kakiját produkálta ott, a vendégek orra elött! Mivel máshol nem lehetett tisztába tenni
, összetoltunk 2 széket, apu úgy "bemosakodott" - feltürte az ingét meg minden - mintha legalábbis vakbélmütétre készülne, és ott tette tisztába! Nagyon vicces volt!
UFF
Szép jó éjszakát, Heni
(Azért várunk még pár hónapot...)