Sziasztok Csajok!
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok. Most megnyugodtam, hogy nincs baj. Valószínűleg akkor nem a babát éreztem. Tegnap mondjuk elég zűrös napon volt és tényleg elég sokat kemény is volt a pocim. Igyekszem sokat pihizni.
Képzeljétek tegnap fel akartam venni a kedvenc farmerem és nem jött rám. Eddig itt rinyáltam, hogy nem nő a pocim. Hát ezek szerint történik valami.
Tán azért sem vettem észre, hogy kerekedek, mert egész nap egy laza gatyóba vagyok itthon. Ha meg elmentem akkor is csak szabadidőgatyót vettem fel
Még jó hogy volt itthon egy kicsit ócska amolyan lógós gatya, amit ugyan nem szeretek, de most pont jó volt
Jövőhéten a doki után körülnézek Pesten valami gatyaügyben. De izgi lesz....
Az arcom nekem is gáz, nagyon száraz, mit aki leégett a napon és most hámlik
Mondjuk nekem az egész testem tiszta száraz. Régebben elég volt 2-3 naponta kenni, de most minden nap be kell, mert viszket a bőröm.
Védőnővel szerencsém van. Itt van a házunk aljában egy rendelő és pont ide kell járnom
Nekem is kell hozzá vizeletet vinni. Megnézni belőle, hogy nincs-e fertőzés, vagy folyás, meg a cukrot.
Az esti WC-zés nálam is gáz. Kétszer-háromszor is ki kell mennem, és a múlt héten jól kicseszetem magammal. Vettem egy kezes-lábas pizsit, hogy ne szorítson sehol. Praktikus, csak egy gond van vele, ha WC-re kell mennem, akkor sztiptíz van, ugyanis csak a nyakánál van cipzár. De hősiesen tűröm, mert szinte kisírtam az uramtól ezt a pizsit, és ugye nem mondhatom neki, hogy mégse olyan jó.
Ági: szurkolok neked pénteken. Okos csaj vagy és minden rendben lesz
Szilvi:
BOLDOG SZÜLINAPOT !!!! Az én kismamakönyvem fehér és egy csajszi van az elején egy kb. 3-4 hós babával. A könyv elején 2004-es dátum van, de szerintem ezek belülről egyformák lehetnek.
Kanyin: a MÁV-ba azért megyek, mert eredetileg ott rendel a dokim. Viszont a szüléseket a Söfibe vezeti le. Legalábbis úgy tudom, bár még nem kérdeztem tőle, de szinte 100 %. Az elején mikor véreztem akkor is a Söfibe üdültem 1 hétig. Ebből gondolom ott fogok szülni.
Kari: én nem szedek magzatvédőt, azt mondta dokim nem kell. Én külön szedek Ferrograd Folic-ot (ez vas+folsav), magnézium +b6-ot, kálciumot. A magnézium kivételével nem minden nap szedem be őket. Úgy 2 naponta.
Üdv minden új kismaminak, érezzétek itt jól magatokat
Nya befejezem kisregényem, ma rám jött a szómenés...
Puszi nektek.