Sziasztok!
Jaj,de nem szeretem ezt az agresszív reklámot..
Bocs,Off volt,de tényleg
ON
Lányok,ez az idő borzalom!Nem tudom,kinek hogy viseli a gyerkőce,de nálunk áll a bál..tegnap hiszti hegyek,nyügi,nyafi,éjjel szintúgy..még sírás is volt vagy 1 órán keresztül...
Reggel ugyan látom,hogy duzzadt az ínye,pláne még ez is...
Legalább Bulcsú "normális " volt
!
Móni
Szerintem is szánjr rá pá rhetet a bölcsire mindenképp,mert az sajnos csak egy dolog,hogy szeret társaságban lenni Gergő,de ha eddig mindig ott voltál,akkor ez azért szokatlan lesz neki.Nekünk annyi előnyünk volt,hogy amikor anyósom volt vele Gyesen 1 évig,akkor egy héten 1 napot mindig egyedül volt Bulcsú játszóházban,mert akkor csak 1 órám volt.Gyorsan leadtam a gyermeket reggel,letanítottam az órát,aztán uzsgyi érte
...Szóval ő ismerte a dörgést
!
Na,akkor szuper,ha a munka nem lesz megerőltető...azért a tesóprojekt megy tovább?
Tényleg,hova szeretnéd bölcsibe vinni Gergőt?
Szilvi
Szt az infacolthoz nem szokik hozzá,meg ez is van ráírva..Csak amikor erősebb a pocifájás,akkor gondolom nem elég az 1 adag.Végül is eddig nem evett ennyit éjszaka,vhol érthető...de én is elhagynám már ezt...
Remélem,azért hamar megjavulnak,mert kezdek teljesen zombi lenni néha és nem tudom,hogyan fog menni két gyerekkel egyedül...
Szokatlan póz
,hááát,mi elég prűdek vagyunk
!De majd meglássuk...
Orsi
ÓÓÓÓÓÓ,én nem nyaggatlak...áááááááá
!
HOgy szoktattátok le Jocit az éjszakai hamiról?Õ szopis volt egyébként,Már a korazülöttség miatt kérdezem,meg a leszoktatás miatt...Hűűű,ez érthető volt?
Tanulás:na ez az,pont a legnehezebb félévek lesznek,amíg kicsit a gyerkőcök...Oszt még fel sem vettek és ha így haladok,nem is fognak
!Amúgy sem értem a szóbali tételeket,mert a könyvben,amit megadtak,nem sok ilyen dolog van...vagyis nem így,ahogy megadták..:8Szóval itt kezdődik...
Timi
mi már jól vagyunk,bár azóta egy gyors megfázáson megint átestem,de ezeket már kezdem megszokni
...1 nap torokfájás,másnap orrfújás,3. nap már semmi..
Bár Bulcsú is most kicsit náthás(mintha...),de adom neki a Vitacolan-t ezerrel
!
Apa meg csak amúgy van maga alatt a sok nyafitól,tegnap már a diliházon gondolkodott
!
Jó,amit bemásoltál,legalább tiszta minden ezügyben...még dolgozni is megyek majd
!
Lora
Szerencse,hogy nem volt gond a tejcivel:9Iagzából én is egyszer vettem ezt észre,szt utána már idomult a kölyök
!
Alvás:na,én is ettől félek,mert brutál lesz.Igaz,Bulcsú ovis,de azért amikor itthon lesz,elég érdekes lesz a dolog...Most ugyan Villő még alszik délben,így hétvégén vannak csendes percek
,de később...Amitől inkább tartok,ha Villő átáll a két alvásra és egyedül leszek,hogyan megyek majd Bulcsúért oviba du,amikor a kicsinek aludni kéne...
De majd csak alakul vhogy...
Gabi
Nagyidnak jobbulást,elég gáz ez az azbeszt
.Ennél sokkal csúnyább dolgokat is tud művelni,"szerencse",hogy ennyivel "megúszták"...
Asztalos Apa?:9Akkorát derültem ezen a gagyi-dolgon
.Nálunk uez van.Van asztalos a családban,aki sokmindent megcsinál nekünk,csak győzzük kivárni.Ezért nincs 1 éve ágyunk sem,mert hát ugye mi nem veszünk,mert az gagyi...ez meg ágy lesz 30 év múlva is..
Aztán most matracozunk
!Jaj,ezek a mesterek!
Na lépek vmit enni-inni!
Pusz,Anyapoc