Sziasztok!
Judit!
Igazad van,hogy a végére jársz a dolgoknak,szerintem is így helyes!Szegény babóknak nem kellemes,de tényleg jobb megnyugodni,vagy időben felsimerni bármi is van,és kezelni,hogy jól érezzék magukat.Kívánom,hogy minél problémamentesebben éljétek meg!
Dóri!
Szeretném azt a sütireceptet nagyon!!!!!!!Én a citromos dolgokat nem szerettem sütiben,de mostanában egyre kóstolgatósabb vagyok.Emlékszem,mindig kórházakban ettem(voltam sokat)olyan fini piskótatekercset,amiről nem lehetett megállapítani,hogy az vaníliás vagy citromos-e.De nagyon fini volt,és bárhol keresek olyan sütit,nincs sehol
Megsütöm a Te citromos sütidet,szerdán úgyis sütis napom lesz.
Csilla!
Köszi az infót,de sajna nálunk nem értesítenek semmiről...
Szóval Siófok után átmentünk a kedvenc törzshelyünkre,Parádra,de mivel estére értünk le,csak a hatalmas sarokkádban pancsizhattunk,lent a fürdőben már nem.Na de majd másnap...-gondoltuk....mert Domi éjjel fülfájásra ébredt,és reggel irány haza.Most ott tartunk,hogy gennyes középfülgyuszi,már a másik füle is folyik,és az egyik doki szerint bacis,a másik szerint a vírusos járvány.Vártam az antibiotikummal,nem akartam,mert a mostani vírusra nem jó,de ugyanakkor féltem a szövődményektől is.Miért a szülőnek kell döntenie,miért nem nyitottak a szakemberek,hogy az antubiotikumon kívül más is létezik....Az én felnőtt fülész dokim olyan édi,kerekperec megmondta,hogy nincs gyógyszer a vírusomra,és ajánlott valamit,amitől 3-4 nap alatt helyrejöttem.szerencsére ismertük,használtuk már előtte is,sok orvos nyitott már a természetes szerekre.Nem csak az egyik vagy csak a másik,hanem kombinálva,vagy mérlegelve,mikor melyik a helyes.De az ügyeleten most hallani nem akart semmilyen természetes dolgoról a doki,lekezelő volt,mikor kérdeztem,és futószalagon antibioikumot írt fel....Na, a páromat sem kellett utána félteni
Szóval most itt tartunk,mára én is lebetegedtem,lázam lett meg szétreped a fejem,úgy fáj,folyik a nózim,megy a kúrálás.Apa szemét kedden műtik,minden összejött.
Manó!
Én úgy nem bírom a bulizást...Mármint,ha a párom pasikkal megy el,és ott nagyon zavarnak a nők....Biztos a rossz tapasztalataimból.annyi tipikus szépfiú barátom volt,átmeneti is meg 6 évig tartó is,és imádtak bulizni a haverokkal,nem részletezem mi folyt ott...Én azt gondolom,ha valaki a haverjaival szeretne lenni,azt nem feltétlenül csak nők nélkül vagy csak éjjel bulizva lehet csinálni...Én nagyon dizsicica voltam,a rettegett szőke fajtából
És úgy érzem,kinőttem belőle.Nem csak abból,hanem abból is,hogy éjjel magára hagyjam a családomat csak azért,hogy a barátnőimmel találkozgassunk.Ha szeretnék velük pletyizni,akkor nekem azért nem kell kikelnem az ágyból a párom mellől,hanem összefutunk valahol egy délután,és sütik,kávék mellett akár órákat elvagyunk,amíg apa játszóházazik a csöppekkel.Millió más lehetőség van,és én annyira rühellem már ezt a külön éjszakázást...Nagyon tisztellek,amiért kibírod,és igazad van abban,hogyha ennyire akar,akkor nincs értelme visszafogni,mert idő kérdése,hogy robbanjon.Sajnos ez van.Én ezért örülök,hogy sikerült az arany középutat megtalálnunk(egyelőre
).Megérti Pisti is,hogy nem lenne kellemes neki sem,ha egy szál miniben,szép dekoltázzsal,barna lábakkal sminkelném magam a tükör előtt,majd ellibbennék otthonról a scupa ilyen barátnőmmel egy langyi nyári estén,különprogram címén.Tisztában van vele,hogy nem lenne kellemes itthon ilyen tudattal,sem fordítva,és kompromisszumot kötöttünk.Õ szerencsére nem egy itthon ivós tipus.Én vele nagyon jól érzem magam dizsiben,moziban,bárhol,és volt,hogy ketten indultunk az éjszakába,és együtt táncoltunk,hajnalig buliztunk,.engem ő sosem zavart a szórakozásban,sőt,kifejezetten jó vele bulizni.A barátnőimet sem zavarja a párom,sőt,velünk együtt pletyizik,minden érdekli(szerintem csajnak készült)
Szóval megoldjuk úgy a külön programokat haverokkal-barátnőkkel,csak másképp.Na mindegy,csak gondoltam leírom,mennyire örülök,hogy nálunk már nincs ilyen...Én megbolondulnék....