Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nagyon érdekelnek engem is a szülés történeteitek,de egyenlőre nem találom hogy melyik napon ítrátok le őket.
Ha valaki emlékszik rá,írja le nekem légyszi hogy én is elolvashassam!! Kép
Köszi
Kinga
22+6

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga
 
 


Valószínűleg azért általánosítottam, mert egy csomó hormonkísérletet csinálnak, és nem egy idősen szülő nő van náluk. Meg személyes rossz tapasztalat miatt is lehetett, hogy kibukott belőlem. De már bocsánatot kértem, nem is akarom tovább ragozni. Mindenki hibázhat, elismertem, csak nem megbocsájthatatlan...Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Mézgombi, láttam, csak pont egymás után jöttek az üzik...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

Köszönöm a nadrág tippeket. Találtam a közelünkben egy kismama ruha készítőt és ott sikerült venni egy pár gatyót. Természetesen fele vagy harmad árom, mint az üzletekben és semmivel sem különb, mint azok. Botrány azért, hogy ennyi pénzt van pofájuk elkérni ilyen béna gatyákért. Aztán lehet én vagyok túl nagyigényű?!
Tényleg nem lehet ezt a sok irományt nyomon követni. Én mindig csak késő este érek haza és csak arra van energiám, h gyorsan átfussam az írottakat.
Terheléses cukornál tényleg lehet citromlevet beletenni a lötyibe? Annak igen örülnék, mert már régóta szoktattam le magam a túl cukros dolgokról pl.tejeskávé , és most aggaszt egy kicsit, hogy azt a nagy tasaknyi cukrot hogyan fogom legyűrni?! Bár gondolom ezt is kórháza válogatja, h lehet e bele tenni bármit is vagy sem.
Vigyázzon mindenki magára. Növesszétek a pocit!
Puszi
banik
 
 


Norwell!
Ha a cukrodat 1 órával a kaja után mérted, akkor ez nagyon jó érték.
Nagyon jó képek Kép


<font color="119911">Egyes laboratóriumi anyagcsere-jellemzők kívánatos értékhatárai cukorbeteg terhes nők kezelése során
Laboratóriumi vizsgálómódszer

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Banik!
Igen lehet citromot beletenni, csak ne felejtsd el magaddal vinni.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Lányok, nem lehet, hogy túl sok Focus-t néztek? Nálam ez egy a sok műsor közül amit alapból meg sem nézek, mert sz..r, szenzációhajhász.
Jó éjt mindenkinek!
V.
veraa
 
 


Sziasztok!

Rita!Nagyon szép a pici lány!Gratulálok!A rajzok is nagyon jók!

Andi!Én is üdvözöllek!

AFP ügyben gratulálok!Hát igen az idegesség miatt jó tudni már a dolgokat!

Ági!Én is akarok még turkálni rucikat,tök jókat lehet kifogni!

Már megint nem tudok képet felrakni,mert most meg nincs meg az USB kábel!F..a!Jaj,talán még szülés elött meg tudom mutatni!Addig képzeljétek el!Kép

Mézgombi!Én úgy vagyok vele,hogy mindenhol vannak hülye, agnormális emberek!Viszont a 67 év tényleg durva,de szerintem még mindíg jobb, mint aki legyömöszöli az élere való babát a WC-n!
Andi azér írta azt,mert valóban a fiúk gyengébbek mint a lányok,mivel nálunk erős a fajfenttartás miatt az ösztön!Főleg első terhességnél a fiúnál hamarább fentáll a vetélés esélye!

Nekem is 24 hetesen lesz a cukor terhelés!Tej+zsömi!Ja és két pisit is kell majd vinnem!

Mindenkinek szép állmokat!
Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Húúúú, hogy forrnak az indulatok... Kép

Amúgy sziasztok!

Nyanya! De örülök, hogy jól vagy! Az 57 mm-es kész kis emberkédhez pedig nagy gratula!!! Kép

Doren, válaszoltam! Kép Kép Mesélj, mi volt az uh-n! És kérünk képet is! Kép

Rita, köszi a választ gyomorégéssel kapcs-ban! Remélem igazad lesz, és elmúlik majd! Nagyon szépek a rajzaid! Meg Lili is édesen alszik... Kép

Adi! Kép Szia itt! Írjál sokat! És gratula a babócához!

Norwell! Én is imádok fürdeni, szerintem fürödj nyugodtan, nem lesz tőle semmi bajod! Én ráadásul igenis forró vízben szoktam! Nem vagyok hajlandó lemondani róla! Ilyen önző vagyok, úgy látszik! Kép Ez van! Kép

Mézgombi! Ez is egyfajta napló, amit itt alkotunk a neten! És ide is teszünk fel képeket! Persze más kérdés, hogy meddig marad életben egy ilyen website.............

Ex! Mézgombi! Kép Az én terhestornám még ennél is olcsóbb, ugyanis ingyen van! Kép Egész napos kajtatás Pisti után, emelgetés vagy 50x naponta (orvosi javallat ellenére, sajnos Kép), a széthajigált játékait kiszedni a bútorok alól és összeszedni naponta kb. 5x, stb. stb., kb. így értem el, hogy 21 hetesen is még mindig jó rám a normál nacim és rendkívül jó kondiban vagyok! Kép (Na jó, a Tarhonyanya-féle befőttes gumi azért elkell a gomblukába...) Szóval, ennyi!

Puszi, Hello (21+1)
hello
 
 


SziasztokKép

Bocsi, hogy ide irok üzit Hellónak, de nem müködik a levelezőm és ebből kifolyólag nem tudok irni emailt (olvasni igen, de fogalmam sincs hogy mi a bibiKépKép)

HelloKép
Megkaptam kérdésed, utána nézek neked és mihelyt tudom a tuti jó pontos választ jelzem neked, addig egy biztos: 3. babóra a pocakban jár a tiz ezer Ft adójóváírás a szülést megelőző hónapig az idén.

Ági
33

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni....

Mézgombi, Rita,
valóban arra gondoltam "a fiú vetéléssel" kapcsolatban amit Ann és Szilvi is írt, hogy egyszerűen nem olyan strapabírók mint a lányok.
Egyébként nem tudom pontosan mi bajom volt, ilyen még nekem nem volt, de valami torokgyulladás féle..., de nem ment át takonyba (bocs), két hétig csak köhögtem, a tüdőm majd kiugrott a helyéről, az oldalam is becsípődött a sok erőltetett köhögéstől. Tüdőszűrés nem volt a babó miatt... kénytelenek voltak gyogyit adni, hogy meggyógyuljak. Ez karácsony és újévkor volt Kép, de még néha most is rám jön a köhögés. Lehet, hogy volt egy kis tüdőgyulladásom? Nem tudom. Remélem a babánál nem okozott fejlődési rendellenességet! Viszont a múlthéten voltam síelni és az kifejezetten jót tett. Tök jó volt a friss levegőn Kép. Na meg ott sütött a nap, nem úgy mint itt Kép.

Banya,
hogy a fenébe tudtad elintézni, hogy előrébb hozza a dokid a vizsgálatot Kép? Ügyi vagy! Majd számolj be az ultrahangról! Tényleg ott milyen uh van? Én még sosem voltam az Édesanyák útján. Kell valamit vinned, vagy autómatikusan kapsz képet v. videót? Bocs ha hülyét kérdeztem, de nem tudom hogy van.

Többiek Kép,
bocsi, de még nem nagyon tudok mit hozzászólni v. kérdezni, mert még elég gyerekcipőben Kép járok a terhességgel.
adi77
 
 


Hello Lányok!
Adi! Az történt, hogy van egy ismerősöm a klinikán, aki segít nekem itt-ott. És ő tegnap rám telefonált, hogy azonnal hívjam fel a dokimat, ,mert el kell mennem hozzá a héten., különben kicsúszom a 11 hetes szűrésből. ????????? Én mondtam neki hogy úgy tudtam hogy 12. hét, de azt mondta az már késő. A férjem csak péntekre jön haza, ezért azt kértem, akkor legyen. 8-ra megyek. Megvizsgál a doki, lesz uh és vérvétel. Állítólag ezeknek az eredményeknek meg kell lenniük a 12. hétre. Úgy ahogy van nem értem, meg nem is hallottam ilyet, eddig nem is foglalkoztak velem, most meg ukk-mukk-fukk azonnal mindent egyszerre. Persze nem bámon, mert nagyon várom, de most iszonyatos para jött rám, hogy minden rendben lesz-e. Holnap délelőtt természetesen jövök, és mindenről beszámolok. A Klinikán egyébként 2D és 3D uh is van, engem 6 hetesen 2 dimenzióssal néztek, hüvelyivel. De örültem neki, mert még nem is voltam egész hat hetes, de így már akkor láttam és hallottam dobogni a szívét ilyen korán. Akkor volt 8,1 mm. Kép Azt még nem tudom viszek e kazit, de képet biztosan fogok kérni, múltkor sajna nem kaptam,mert valamiért nem tudtak adni. Most már kierőszakolom...

Kép
Kép
banya1
 
 


Pocakosok!
Nektek hányadik hét táján kezdett el nőni a hasatok? Már úgy várom hogy látható legyen. De tudni kell rólam, hogy nem vagyok valami csontkollekció...

Kép
Kép
banya1
 
 


Jó reggelt,

Rita, nekem nagyon tetszettek a terveidKép Ügyes vagy nagyonKép A fürdőt el is fogadnámKépKép

Banya, első babánál nekem csak a 15-16 hét körül nőtt a pocakom.
Még régebben kérdeztem, de sztem nem jártál akkoriban errefelé, nem tudod , hogy mi a 3D-s UH elérhetősége?

Ann, átírnád a kórházat nálam Margit kh.-ra? Előre is köszönöm. (Hello, végül így döntöttünkKép)

Verus
16

Kép
verus
 
 


Sziasztok!

Banya, én azt vettem észre, hogy teljesen alkat kérdése, hogy kinek mikor kezd el nőni a hasa. Nekem már elég korán látszódott, szerintem a 12. hét körül már simán volt pocakom, elég hamar kellett kismama gatyót is vennem, engem nyomtak a régiek. Legelőször a bugyikon vettem észre, hogy dudorodik az alhasam, mert azok is kényelmetlenek lettek. Igazi kismama pocakom szerintem a 16. hét után lett. Hozzáteszem, hogy átlag alkat vagyok, enyhe hasra hízási hajlammal.Kép (Tehát én alapon a hasamra gyarapodok, ha felszedek pár kilót.) De láthatsz itt olyan pocakos képet, ahol a 20. hétre is csak kis helyes pocak dudorodik.

Adi, szerencse, hogy már túlvészelted a nyavalyát! Most már nagyon vigyázz magadra! Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Szerintem is iszonyatos önzőség ennyi idősen gyereket szülni... Az ember a mai vilában nem tudhatja, hogy meddig fog élni, sajnos apukám sem érte már meg, hogy unokát szüljek neki, pedig még csak 24 éves vagyok...Kép Nekem már az is sok volt, hogy férjem unokanővére 35 évesen szülte az elsőt, 38 évesen pedig a másodikat, és nem amiatt, mert addig nem sikerült neki, hanem pusztán azért, mert addig építgette a karrierjét, lakás, autó, stb...
A másik durva pedig, hogy valaki olyan körülmények közé tíz gyereket mer szülni, mint az a nő a tévében! Sajna, ahol én lakom, ott is van rá példa, és senki nem tehet semmit, nem lehet azt mondani, hogy márpedig a harmadik értelmi fogyatékos gyerek után nem szülhetsz többet (merthogy ehhez alapvető joga van), így aztán lett 9... Teszem hozzá, hogy apuka-anyuka szintén értelmi fogyatékos, így nem gondolnám, hogy átlátnák, mit is jelent 9 gyereket fölnevelni (ja, és nem is kisebbségiek!!!). Egyébként szerintem ez nem feltétlenül nemzetiség kérdése, de azért meg lehet nézni, hogy hány magyar család vállal 8-9 gyereket itt, Magyarországon! S milyen körülmények közé. És akkor ők szaporodnak, mint a nyulak, más "rendes" család meg néha éveket vár arra, hogy gyermeke lehessen.
Kesergés befejezve, szerencsére mi is a babát várók sorába tartozunk most már!Kép

Banya!
A pocaknövekedés egy érdekes dolog, mert épp tegnap beszélgettem egy utcabeli leányzóval (annyi idős, mint én, és 33 hetes babás), és megkérdezte, hogy hol van a pocakom??? Mert hogy ő 18 hetesen már csak kismamacuccokban tudott járni, és hatalmasnak tűnő hasa volt. Szerintem is alkat kérdése, kinek mikor mekkora, pl. én még fel tudom venni a régi gatyóimat, de már kezdenek szűkülni Kép, de azért kismamaövvel talán tudom őket hordani.
Meg azt is mondják, hogy aki vékonyabb, annak hamarabb látszik, de aki egy kicsit molettebb, annak később indul meg a pocak, sőt a csípőd és a medencéd csontjai is befolyásolják, hogy mikor kezd kifelé nőni a kicsi. Amíg van hely befelé (vagy hátrafelé Kép), addig előre nem látszik...

Nyanya!
Majd meglátjuk, mi lesz a pelussal, lehet, hogy nem lesz energiám "szarakodni" vele!Kép

Adi!
Vigyázz Magatokra nagyon!!!!!

Lassan mennem kell, jók legyetek, még délután benézek!

Sziasztok

Norwell+Mazsola (18+0!!!Kép)

Kép
Kép
norwell
 
 


Ja, és Banya! Igen, ezeknek a vizsgálatoknak a 12. hétig meg kell lennie, mert akkor van a kötelező uh!

Norwell

Kép
Kép
norwell
 
 


+Mazsola Kép

Kép
Kép
norwell
 
 


Norwell, gratula a kerek 18-as Mazsolához! Kép Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Üdv!
Na megjártam a doktornőt. Nagyon rendi volt. Mondom neki, hogy terhesen szedem a gyógyimat, erre, hogy voltam-e diabetológián. Hát hozzáteszem, hogy még életemben nem. Ráadásul a kiskönyvemben sincs benne, mert ugye a dokik nem ismerik...
Kaptam terheléses cukorra és inzulinra papírt, hétfőn megyek, mivel előtte 2-3 napig nem szedem a bogyót, hogy csak én legyek a vizsgálaton. Aztán meg kérek a diabetológiára időpontot (a beutaló megvan), még egy rendelés itt Szegeden, ahova nem kell hónapokat várni, elég előtte 1 munkanappal bejelentkezni.
Ha ez is megvan, akkor visszamegyek a doktornőhöz. Meglátjuk, mi lesz. Igazából nagyon aggódom, hogy leállítanak a gyógyiról, mivel már egyszer volt, hogy nem szedtem, és az eredményeim rosszabbodtak, és két pillanat alatt híztam egy csomót (ami aztán persze a bogyó ismételt szedésével lement).
Erről jut eszembe, Nyanya, kérdezd már meg légyszi a párodat, hogy az éhgyomri és 60 ill. 120 perces inzulinnak mennyi a normál értéke. Köszike.
Banya, én eredendően szép méretekkel rendelkezem, és a pocakom is csak az utóbbi 2-3 hétben kezdett jobban látszódni. Maximálisan alkat kérdése, hogy kiben mennyi ideig fér el a baba titokban. Kép Egyébként nem egészen értem, hogy milyen vizsgálatok kellenek a 12. hétig... Igaz, nekem hathetesen volt vérvétel és még a nucha szűrés előtt kezemben volt a vércsoport, hepatitis eredménye. De arra senki nem volt kíváncsi! Sőt, nálam is csak azért volt meg, mert előbb mentem a terhestanácsadóba, mint eleve "szokás". Mivel itt az a módi, hogy a nyaki redő vizsgálata után kell menni, kivéve akkor, ha ez nincs meg (vagyis nincs rá beutalód), mert akkor értelem szerűen korábban.

Egyetértek azokkal, akik "szidják" a felelőtlen szülőket. Én személy szerint nagyon sajnálom őket, de azért látniuk kéne, hogy mit engedhetnek meg maguknak. Pl. az a pár, aki nekünk anno a jegyesoktatást tartotta tavaly év vége táján gyarapodott egy családtaggal, aki a negyedik vagy az ötödik. De az apa programozó, az anya orvos (ugye most gyesen van), és van egy emeletes, hatalmas magánházuk. Tehát volt hova jöjjön.

Na megyek.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok nem tűntem el csak állandóan sza.... az internet kapcsolatunk én nem nagyon tudtam írni.

A férjem hét végén kitapétázta az előszobát, most pedig a hálószobánkat tapétázza engem pedig kiküldött a nappaliba, hogy feküdjek le pihenni.
Hátra van még a parkettázás azt majd a jövő héten fogja csinálni.

Egy kicsit aggódom mert naponta többször megkeményedik a pocakom alja ( fájdalom nélkül), na de jövő héten úgyis megyek a dokimhoz és majd remélem megnyugtat. Egyébként sokat pihenek, minden nap alszom ebéd után, a gyereket pedig amikor reggel viszem az oviba akkor sétálok egy órát.

Én biztosan eldobható pelust fogok venni. Anyukám azt minodta az első gyerekemnél, hogy ő mit nem adott volna ha a mi csecsemő korunkban lett volna ilyen pelenka és nem kellett volna állandóan a textilpelenkát mosni.
Ex!
Nekem kb akkora a hasam mint neked pedig én 19+2 vagyok.(60 kg és 158 cm)
Azért ilyen nagy mert nagyon kicsi a csípőm meg a medencém belmérete, ezért kellett az első babámat 22 órás vajúdás után császárral kiemelni. Egyébként eltűnt a méhszáj és már nyomhattam volna csak a baba még mindíg taljesen fenn volt nem fért át a a feje a medencémen.

fürdés: Az első terhességemnél is és a mostaninál is mindíg a kádban áztatom magam bár arra ügyelek, hogy ne legyen forró a víz.

cukor: Nálunk a 24. héten kell menni. Kifli+ 2 dl tejet kell lenyoni és egy óra múlva leveszik a vért.
Na puszi!

Kép

Kép
katus73
 
 


Banya,
nem is értem ezt a 11. hetet...
Én a 12. hetemben leszek, amikor a nőgyogyihoz megyek a magánrendelésére. Ki tudja a beutaló amit akkor ír az mikorra fog szólni?!
A férjeddel mész?
A kazi alatt videókazettát értesz? CD nem jó?
Most látom csak az esküvői fotódat, nagyon csinos voltál Kép! Ne szórakozz, mi bajod az alakoddal?! Ügye eddig nem volt a profilodban?

Csajok,
Ti mit szóltok ahhoz, hogy a 11. hétig el kell menni vérvételre ill. ultrahangra?
Akkor nekem legkésőbb a jövőhéten el kellene mennem.
adi77
 
 


Sziasztok!
Már ölég rég nem írtam, de azért olvastalak Titeket minden nap.
A lányom már tegnap óta jár a bölcsibe, szerencsére meggyógyult. Én még itthon maradtam a héten, hogy kúráljam magamm. Mit mondjak nagyon jól esik 10-ig aludni.
Ma milyen kellemes lágy szellő lengedez Kép. Kivittem a szemetet és a szomszéd lépcsőház szemetesébe már sikerült is bedobnom Kép
Terheléses cukor: Most másképp lesz mint az elsőnél. Ugyan is megittam azt a cukros löttyöt majd a vérvétel után elmentem dolgozni. Jó volt az eredményem, de annyira szarul voltam ettől a löttytől, hogy egész nap szenvedtem. Most majd nem megyek dolgozni.
67 évesen tényleg elég gáz gyereket szűlni, de csinálni is. Mostanában olvastam valahol, hogy Enriqe Iglesisas (lehet, hogy nem jól írom) fogja felnevelni a nagyapja vagy apja nem régen született gyermekét is. Nem igazán értem ezeket az embereket. Még én is sokX belegondolok, hogy ha a gyerekem is csak 30 éves kora után fog szülni, lehet, hogy már nem is fogom látni az unokáimat, de biztosan nem fogok tudni úgy játszani velük mint, ahogy anno velem a 40-45 éves nagyszüleim.
A 10 gyerekes anyukával kapcsolatban pedig a számból vettétek ki a szót.Szerintem is az első felajánlásnak egy nőgygyógyásztól kellett volna érkezni, aki elköti ezt az agyatlan nőt.
Adi: Szerintem jó helyen vagy itt közöttünk. Hidd el még te is fogsz tanácsot adni a nállabb "kisebbeknek".
Trita: Nagyon édes a lánykád.
Egyelőre ennyi jutott eszembe. Majd este megkérem apát csináljon rólam pocis fotót.
Ha nem zavar beteszem ide a szülés előtt 2 nappal készült fotót a pocakomról. Szerintem nem volt nagy, igaz tudjátok én előbb szűltem a kiírtnál 4-5 héttel.Kép

Kép
Kép
kanyin
 
 


Sziasztok!
Már ölég rég nem írtam, de azért olvastalak Titeket minden nap.
A lányom már tegnap óta jár a bölcsibe, szerencsére meggyógyult. Én még itthon maradtam a héten, hogy kúráljam magamm. Mit mondjak nagyon jól esik 10-ig aludni.
Ma milyen kellemes lágy szellő lengedez Kép. Kivittem a szemetet és a szomszéd lépcsőház szemetesébe már sikerült is bedobnom Kép
Terheléses cukor: Most másképp lesz mint az elsőnél. Ugyan is megittam azt a cukros löttyöt majd a vérvétel után elmentem dolgozni. Jó volt az eredményem, de annyira szarul voltam ettől a löttytől, hogy egész nap szenvedtem. Most majd nem megyek dolgozni.
67 évesen tényleg elég gáz gyereket szűlni, de csinálni is. Mostanában olvastam valahol, hogy Enriqe Iglesisas (lehet, hogy nem jól írom) fogja felnevelni a nagyapja vagy apja nem régen született gyermekét is. Nem igazán értem ezeket az embereket. Még én is sokX belegondolok, hogy ha a gyerekem is csak 30 éves kora után fog szülni, lehet, hogy már nem is fogom látni az unokáimat, de biztosan nem fogok tudni úgy játszani velük mint, ahogy anno velem a 40-45 éves nagyszüleim.
A 10 gyerekes anyukával kapcsolatban pedig a számból vettétek ki a szót.Szerintem is az első felajánlásnak egy nőgygyógyásztól kellett volna érkezni, aki elköti ezt az agyatlan nőt.
Adi: Szerintem jó helyen vagy itt közöttünk. Hidd el még te is fogsz tanácsot adni a nállabb "kisebbeknek".
Trita: Nagyon édes a lánykád.
Egyelőre ennyi jutott eszembe. Majd este megkérem apát csináljon rólam pocis fotót.
Ha nem zavar beteszem ide a szülés előtt 2 nappal készült fotót a pocakomról. Szerintem nem volt nagy, igaz tudjátok én előbb szűltem a kiírtnál 4-5 héttel.

Kép

Kép
Kép
kanyin
 
 


Banya,
rájöttem, hogy lehet megtalálni a védőnődet Kép:
Hunyadi János u. (nem "út!). A 11. v. a 14. körzethez tartozol. Gondolom választhatsz.
adi77
 
 


Kanyin,
szép pocid volt Kép! Nem is olyan kicsi!
Nem túl valószínű, hogy lesznek nálam kisebbek. Õk már ősziek lesznek. Kép
adi77
 
 


Sziasztok!
Bocsi, az előbb kétszer ment fel, mert hülye kérdéseket tett fel az oldal én meg rosszul választottam.
Most nézegettem a Babanaplónkat, és elolvastam a születéstörténetünket, amit a kislányom szemszögéből és "szavaival" írtam meg akkor. Gondoltam felteszem ide, hátha valaki örül neki.
2003. május 20-án reggel 6 órakor jeleztem, hogy Én bizony már szívesebben lennék pocakon kívül. Anya persze nem vett komolyan csak este 6-kor, amikor nyomatékosan kilöktem azt a dugót, ami akadályozott engem a szabad kilátásban. Ezek után az ügyeletes orvos sem vett komolyan és hazaküldte a Mamit. Úgy gondoltam, hogy ennek fele sem tréfa és megrepesztem a burkot, ami körül vesz engem, hátha észre veszik végre, hogy én nem viccelek. Ettől aztán lett is nagy riadalom, mert kifolyt a Mamiból az a víz, amiben én addig lubickoltam. Így sikerült elérnem, hogy bent tartsanak minket a kórházban. Próbáltam megkímélni a Mamit és csak éjfél után okoztam neki az első fájásokat. Akkor gyorsan visszarendeltük Apát a szülőszobára, ahova hamarosan megérkezett a doktorbácsink is. Minden rendben ment és a Mami egyre jobban érezte, hogy hamarosan itt az idő. Nem is várattam sokat Magamra és hajnali 3:44-kor néhány nyomás után már elő is bukkantam. Az Apukám hősiesen elvágta a köldökzsinórt, ami még összekötött a mamival. Fantasztikus nap volt és végre elértem, amit akartam, végre a Mami karjaiban voltam.

Hát ennyi volt. Bocsi a sok dumáért.
Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Eltünt az utolsó üzim Kép!!!!
Kanyin,
a pocakodat dícsértem Kép! És hogy nem is volt olyan kicsi!

Viszont én örökké kicsi maradok, mert a nálam kisebbek már ősziek Kép!
adi77
 
 


Banya: én már lassan (holnap) 15. hetes leszek, de még pocak nincs, pedig nagyon szeretném, ha már legalább valami picike lenne. Amúgy én nagyon vékony alkat vagyok. (olyan 52-53 kg között mozgok és 164 cm vagyok)
Nem tudom hová fér el a kis pocaklakóm, de biztos valahogy megoldja. Okos gyerek ez Kép

Mézgombi: lehet, hogy akkor nekem is kétszer fognak cukrot csinálni. Majd megmondják.
Ha jól olvastam te használsz AVON krémet a csíkok ellen. Szerinted használ valamit, vagy még nem tudni a hatást. Én is ezt a krémet akarom használni, bár még nem vettem meg.

Adi: Én a 7. héten voltam dokinál és akkor csinált UH-t és mondta a doki, hogy el kell menjek vérvételre. (teljes vérkép és a vércsoport megállapítás miatt)
Utána a 12. héten csináltak UH-t. Ekkor nézték a tarkóredőt és a véreredményt is.
Ja a 16. héten kötelező AFP szűrés van és szerintem az sem túl jó, ha pár hét különbséggel vesznek vért. Bár nem értek hozzá.

Norwell: örülök, hogy jók lettek az eredményeid Kép

Kanyin: nagyon szép pocikád volt Kép

Mindenkinek jó egészséget és további gömbölyödést.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Ezek szerint még sem tünt el ?!
Tisztára meg van hülyülve ez a babanet, és lassú is! Kép
adi77
 
 


Sziasztok!

Ann: Koszi a bokokat. Kép Erdekes, de egyaltalan nem fazunk seta kozben. Lili biztosan nem, mert jol be van oltoztetve es sokat futkos seta kozben. Ma azert ovatosabbak voltunk, mert jol lefagyott minden, de igy is Lili jo parszor hasra meg popora esett, de nem volt siras, hanem mosolygas. Mindig mosolyogva bevart a foldon, mig segitek neki talpraallitani.

Norwell: Biztosithatlak, hogy Lili nem csak alvoban kisangyal. Kép Gratulalok a jo AFP-hez.

Verus: koszi. Kép gyerekek jol vannak? Mind az 5? Kép

Na, most bucsuzok. Keszulok a holnapi vizsgara.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita
 
 


Verus!
Sajna nem tudom. Annyit tudok, hogy a Klinikán van 3D-s uh is, meg valahol a Konzum környékén nyílt egy új hely, ahol 4D van. Ennek meg tudom szerezni az elérhetőségét, van otthon valahol egy szórólapom.
Adi!
A 11. hetet én sem értem... az egész olyan hirtelen jött. Talán holnap okosabb leszek. A férjemmel megyek, múltkor lemaradt róla, de most már szeretné látni a művét. Kép Videókazira gondoltam, de lehet hogy azt majd később viszek, ha már nagyobb lesz. Fotót akarok mindenképp, azt mindenkinek lehet mutogatni. Azt nem tudom hogy a cd jó-e. Köszönöm szépen a képes bókot, aranyos vagy. Azért írtam hogy nem vagyok csontkollekció, mert a 171 centimhez azért szépen 65 kiló vagyok. Kép Majd a baba után tartok egy mega-fogyókúrát... Kép Eddig nem ez a kép volt a profilomban, hanem a büszkeségem a kétcsíkos tesztemről! Kép A védőnőt meg nagyon köszönöm, ezer variációt próbáltam ki szerintem ez volt az egyetlen amit nem. Nem tudom miért adott ki kettőt, de az egyiket ismerem is, oda jártam még én anno gyerkőcként. Kép

Kép
Kép
banya1
 
 


Kisvirág,
kösziKép!
Én is 7 hetesen voltam dokinál, de azt mondta, ha legközelebb jövök (akkor 11+4 leszek), akkor fog beutalót írni uh-ra és vérvételre. Azt tudom, hogy az AFP-nek pontosan a 16. héten kell lennie.
adi77
 
 


Adi, nekem ugye van viszonyításom (mmint, hogy máshol miként megy a terhesgondozás), és én is elkerekedett szemmel figyelem, hogy eddig csak a 12. heti UH és a havi doki bácsihoz járás volt az előírt. És a védőnőm azt mondja, hogy így szokás az egész megyében..Pl. hétfőn megyek afp-re, de akkor sem csinálnak egyéb (vérkép, vércukor..stb) vizsgálatot.
Szóval ne izgulj, nem maradtál le semmiről. (szerintemKép)

Kép
verus
 
 


Banya,
azért utána érdeklődnél a cd-s dolognak is, persze, ha nem probléma? Vagy vigyen a párom digi fényképezőt (azon van kamera) és a monitorról felveszi? Hülyeség? A fotó az tényleg mindenképp jó, az ismerősöknek lehet mutogatni Kép!
A 4D-s szóróanyag engem is érdekelne!
Sztm. ideális lehet a súlyod!
Én viszont igazi csontkollekció vagyok: 178cm, 52kg. Hiába nem tudok hízni. Kép
adi77
 
 


Kanyin: ezt nagyon édesen írtad le Kép
Te mikor mész AFP-re? Mert neked is mostanság kellene nem?

Adi: akkor nem értem a dokidat. Miért nem írta meg a beutalót már a múltkor a vérvételre. Ezek szerint ahány orvos annyi szokás. Kép De szerencsére azért tudják mit miért csinálnak.
Mondjuk valakinek meg a védőnő írja a beutalókat.... Hát nehéz kiigazodni.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Adi, ez a linkje a cégnek: http://www.ultrahangcentrum.hu/

V.

Kép
verus
 
 


Verus,
megnyugtattál Kép.
A para azért volt, mert Banyával 1 kórházhoz tartozunk. Igaz, az orvosunk nem azonos.
adi77
 
 


Sziasztok!

Ágiboszi! Kép Előre is nagyon köszi, hogy foglalkozol velem! Kép Nagyon rendes Tőled!

Verus! Ezek szerint, feljöttök majd szülni 200 km-ről? Csak siessetek, nehogy a babó a kocsiban jöjjön világra! Kép De viccet félretéve: sztem is jó döntés, mert az a fontos, hogy Te jól és biztonságban érezd magad!

Edit! Örülök, hogy végre visszatért minden a normál kerékvágásba! Én is örülök, hogy most nem dolgozom terhesen, úgy, mint 2 évvel ezelőtt, amikor még 38 hetesen is dolgoztam és folyton a mh-ről kellett elkéredzkednem az egyes vizsgálatokra meg vérvételekre! Annak ellenére, hogy kötelező elengedni ilyenkor egy kismamát, mindig úgy éreztem, mintha ezzel szívességet tennének nekem! Most ilyen nincs! És a kollégák néha idegesítő kérdéseit sem kell állandóan hallgatnom! Kép Amúgy amikor először kerestem a tegnapi utolsó hsz-emet, hogy hol is folytassam az olvasást, véletlenül láttam meg a pocifotódat és hirtelen azt hittem, vkinek már most ekkora a pocija! Kép De aztán mikor olvastam, megnyugodtam, hogy ez egy jó 35 hetes poci... Ja, és nagyon aranyos a szüléstörténet a baba szemszögéből megírva! Kép

Norwell, grat a 18-hoz! Kép

Hello (21+2)
hello
 
 


Köszi Verus!
Te esetleg voltál már itt?
adi77
 
 


Köszi Verus!
Te esetleg voltál már itt?
adi77
 
 


Csajok!
Aki 4D UH-ra szeretne menni akkor érdemes megnézni ezt az oldalt. 2 barátnőm is volt itt és nagyon elégedettek voltak velük.
Ha netán még egészségpénztár tag vagy, akkor a vizsgálat még pénzbe se kerül. Én tuti ide megyek Kép
Ez volt a reklám helye Kép
http://www.4dultrahang.hu/

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok,

Katus, nekem is fájdogált az elmúlt két hétben többet az alhasam. A doki azt mondta, valószínű a császár miatt is lehet, hiszen a műtét miatt lehetnek összenövések. És látom, te is császáros voltál. Rákérdeztem, hogy van-e esélyem a rendes szülésre, és ha nem leszek megint toxémiás, ill. nem áll elő téraránytalanság, ill. befordul szépen, akkor elvileg lehet. Magyarán a császár miatti seb elméletileg nem akadály.

Edit, szupi ez a születéssztori, rövid, de nagyon aranyos.

Kisvirág, ne aggódj a pocid miatt, még akkora lesz, hogy csak na! Én, mikor a fiammal teherbe estem, ugyanilyen paraméterekkel indultam, mint te. Igaz szülés után nem sikerült visszaadnom kilenc kilót, úgyhogy most megpróbálok nem hízni Kép

Tegnap azt mondta a doki bácsi, hogy még mindig hugi Kép
Minden rendben vele, mindenét megnéztük, szív, gyomor, hólyag, lábak, karok, ujjacskák. Lábacskái lefele, amit gyakran érzek is Kép
Négy hét múlva kell mennem terheléses cukorra, akkor leszünk a 25. hétben. Nekem is zsömle+tej, de mondtam, hogy én a tejet meg nem iszom, ekkor mondta a doki, hogy 2dl teába egy teáskanál cukor. Ezt igyam meg, majd rá egy órára csapoltassam meg magam.

A bőrrepedég szerintem is alkati kérdés. Szerencsére nekem sem lettek csíkjaim, de kenegetem magam, mert nagyon száraz a bőröm. Én Oriflame-s krémeket használok Kép

Rita, köszi az ajánlatot, valószínűleg élni fogok vele.

Verus, Pestre jössz szülni? hogy fogod megoldani?

Holnapra valami finomat kell főzzek, hiszen a nagyfiam betölti a második évét!

Doren
21+5

Kép
Kép
doren
 
 


Adi, még én is csak nézelődök, én majd vmikor a 30.-33. hét környékén szeretnék elmenni.

Hello, fel bizonyKépKép Úgy alakult, hogy császár lesz az én szülésemből. (pár évvel ezelőtt egy nyaki gerincsérvet diagnosztizáltak, senki nem vállalta a műtétet, azóta jártam csontkovácsnál, egy évig panaszmentes voltam, de most karácsonykor elkezdődött ua. a szédülés, mint legelőször. Ortopédus pedig úgy döntött, hogy kíméljem magamat a fizikai megterheléstől -többek közt a hüvelyi szüléstől-, mert most nem tudja ellenőrizni a sérvemet. Így, ha már program-császár lesz, akkor inkább a régi helyet választom. Anyósékat meg majd megszálljukKépKép)

Kép
verus
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok, de szeretném figyelmetekbe ajánlani egy nagyon kedves barátnőm szép, megkímélt eladó hordozóját.
Típusa: CONCORD Comfort-line, újszülött-szűkítővel és napellenzővel.

Kép

Ár: 10.000,-
Tel: 06/20/3310821

Lara

KépKép
lara77
 
 


Verus!

Aha. Értem. Így már más. Ez lesz az első császárod? Vagy a korábbi gyermekek közül is volt aki császárral jött világra?
hello
 
 


Üdv!
Az AFP-nek úgy kell lennie a 16. héten, hogy amikor abba esel, ez jóindulatúan is 7 nap minimum. Kép
Nálunk megy épp anyu van odáig a textilpelussal, nekem meg mindegy, mert úgyis itthon vagyok. A gép meg két óra alatt kimossa 90 fokon, előtte meg ázik, és egyébként is lesz benne kidobható betét.
Na megyek, mert tesóm Office-t telepít.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Kisváirág! Én január utolsó ill. első hetében kell beutaló kérjek és akkor rögtön meg is csinálják.Tehát kb. másfél-két hét múlva lesz az AFP.
Hello, köszi. Én most is el fogok kéredckedni a munkahelyemről, vagy is szabit veszek ki, hogy nee kelljen utána bemennem.Bár meg kell mondjam, nagyon jól esik most itthon lenni. Úgy havonta egy hetet be tudnék vállalni. De még csak most jön a java. A kolleganőm elmegy hat hét szabadságra. Na az fincsi lesz.
Szasztok
Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Hello!
kösziKép

Norwell!
Én is 35 évesen szültem az elsőt és most 38 vagyok Kép Nem tudom mi van ezen megdöbbentő. Egyszerűen nem volt olyan pasi, akinek szülnék. Na és 32 évesen lett saját lakásom, addig albérletben laktam. Én a házasságot is örök életre képzelem és nem a gyerekem 2 éves vagy akárhányéves koráig és úgy érzem (sőt biztos vagyok benne), hogy ez így is lesz, de erre várni kellett. Na és az tuti, hogy lesz pénzem egyetemre járatni.
Nem értem, hogy egy értelmi fogyatékosnak miért lenne joga szülni. Szerintem csak annak van joga, aki felelősségteljesen fel is tudja nevelni. És főleg nem 9 fogyi gyereket. Ezért tartunk itt ahol tartunk. A lombikért meg lehet jó sokat fizetni a normális családoknak.
Én attol félek, hogy az említet nem magyar családok most majd jobban szaporodnak, mert több pénzt kapnak érte. Aki meg dolgozik és az adójából igényel vissza eddig az dögöljön meg.


Nekem a pocakom már 1 hónapos terhesen látszott. Most 12 hetesen már egyértelmű, de a kép beszél, amit felraktam 2-3 hete és azóta még nőtt Kép


Ti hova jártok terhestornára? A XIII. kerületben és környékén lakók, mert nagyon messzire nem tudok menni.

Exdeus!
Ezeket a férjem szerintem nem tudja, mivel nem patikus, hanem gyógyszergyárban műszakvezető gyógyszerész. De talán még a patikus se tudná, viszont a diabetológus valószínűleg tudja.
Nézz be ide, itt megtalálod a választ: http://www.min.hu/diab.htm
Majd írd meg mi volt a diabetológusnál.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Hello!
kösziKép

Norwell!
Én is 35 évesen szültem az elsőt és most 38 vagyok Kép Nem tudom mi van ezen megdöbbentő. Egyszerűen nem volt olyan pasi, akinek szülnék. Na és 32 évesen lett saját lakásom, addig albérletben laktam. Én a házasságot is örök életre képzelem és nem a gyerekem 2 éves vagy akárhányéves koráig és úgy érzem (sőt biztos vagyok benne), hogy ez így is lesz, de erre várni kellett. Na és az tuti, hogy lesz pénzem egyetemre járatni.
Nem értem, hogy egy értelmi fogyatékosnak miért lenne joga szülni. Szerintem csak annak van joga, aki felelősségteljesen fel is tudja nevelni. És főleg nem 9 fogyi gyereket. Ezért tartunk itt ahol tartunk. A lombikért meg lehet jó sokat fizetni a normális családoknak.
Én attol félek, hogy az említet nem magyar családok most majd jobban szaporodnak, mert több pénzt kapnak érte. Aki meg dolgozik és az adójából igényel vissza eddig az dögöljön meg.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?