Gabi,
de jó, hogy javul Zsoltika
nagyon kedves Tőled, de tényleg 9 kg. figyel rajtam és az mind derék és térd között
még az a szerencse, hogy síruhában nem látszott annyira, de a fürdőszobai tükröm az nap mint nap sokkolóan hat rám
De nem rinyálok, mert csakis én tehetek róla.
Te még most fogsz tornázni, ez aztán az akaraterő
gratulálok!
A talin smink-továbbképzés is lesz??? Az jó!!! Majd figyelek
Kocsiba beférünk, pont 7 személyes, majd holnap Veled is egyeztetünk, hogy hol vegyelek fel Titeket, Ok?
Szirom,
és Te meg már túl is vagy egy tornán ma
gratula!!
hmmmm?? Talán össze kéne már kapnom magam
, nekem is van itthon egy Cindy-m, elő is kotrom.
Kitartást a melóhoz, nem lehet valami jó éjszakázni, mert holnap meg Miksával ugyan úgy kell kelned...
Árpi,igen a férjemnek mondom
de nincs papírunk róla, én egyszer már "eljátszottam" ezt a holtomiglan-holtodiglan történetet és nem jött össze, olyan fura lenne most mégegyszer
Jó ez így nekem(nekünk), örülök, hogy megtaláltuk egymást Árpival, mert Ö az én másik felem
Kár, hogy nem elsőre sikerült, igaz akkor meg nem lenne a Niki (én "hozott"gyerekem) meg a Zozi(Õ "hozott" gyereke), tehát ennek így kellett lennie!!!
Lehet, hogy majd, ha a picik (közös gyerekeink)nagyobbak lesznek és mondjuk ők presszionálják, akkor elugrunk a "hivatalba" aztán csapunk egy jó kis bulit utána....
A nyugis kártyázással kapcs., a Dorinával lehet, de ahogy Barnabást elnézem Õ már most nem tud, (még szinte szopi alatt sem) nyugton maradni, olyan mint egy kis sajtkukac
A Talin majd kérek Tőled (Tőletek) pár tippet a fiúkhoz. Nekem a két Lány után, valahogy a "lányos" praktikáim nem igazán akarnak beválni Barnabásnál
Akkor holnap meg kell beszélnünk még azt is, hogy akkor ki mit visz, most jó az,amit én akartam, akarok vinni vagy vigyek mást?
Motiot,
szerintem is jól haladsz
így legalább biztosan tartós lesz a fogyásod.
A vízzel kapcsolatban nem írtál, mert sztem segítene.
Az jó lenne ha tudnánk Veled beszélni a talin!!
De kiélvezkedtem magam az írásban, hogy ilyen nyugi van körülöttem
Jó éjszakát Mindenkinek!
anikó