Új privát üzeneted érkezett!

hát ez nem az én napomKép Barnabás a szopi után nem akart sehogyan sem elaludni, végre elaltattam erre Pupi kelt felKép szerintem jön a foga, most itt ül az ölembenKép de legalább hagy írniKép

Gabi,
jobbulást Zsoltikának, ez egy nagyon csúnya vírus körülöttünk is sokan megbetegedtek, még az a szerencse, hogy nem hány, mert állítólag a kettő kombinációja tarol mostKép
Smectát szoktál Neki adni? Az nagyon jól megfogja.

Akkor gondolom a ma esti torna Apával elmaradtKép Olyan jó, hogy Veled tornázikKép

Az iwiw-n nagyon jó a kép Rólatok Zsoltikával, látszik, hogy sportolszKép

Burkolatokat kiválasztottátok már?

Motiot,
most már ugye beindultak a kilók? Ma nem jelentkezdtél a ww. utánKép Ez az otthoni "lépegető" (mi is ez pontosan?) biztosan felgyorsítja a folyamatotKép Tényleg, Te mennyit iszol? Mert azt hallottam, hogy min.3, de inkább 4 litert kell a fogyi alatt inni, akkor a legnagyobb a hatékonysága.

De jó, hogy sikerült másik lakást találnotokKépKép Otthagyhatod azokat az ökör szomszédokat végre!

Beszti, Rita,
Ti elkezdtétek már a fogyit?

eddig bírta Pupi, viszem aludni...

sziasztok,
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Óó, Gabi, ez nem jó hírKép! Szegény Zsoltika!

Nem lehet, hogy csak valami kajától van és nem vírus? Én azt szeretném, és akkor tudnátok talizni. A Smectát megpróbálhatod önállóan is, tényleg használ, bár Miksa baromira nehezen vette be, sőt, volt, amikor be se tudtam neki adni. Voltatok végül doktornál?

Anikó! A próféta szóljon belőledKép Bár én már annyiszor elkezdtem a 90 napost, és még sose lettem terhesKép
Az alvásnál az égadta világon semmi csodaszert nem vetettünk be. Kb. 20 perc mese van a kicsi csigáról, mint máskor is, és aztán mondtam neki, hogy már nagyfiú, ügyesen el tud aludni egyedül is, és hogy a papa és a mama nagyon szereti, puszi a kobakra, és kijöttem. Gondolom először meglepődött, aztán kicsit fölháborodott, de nem sírt. Ezen én is meglepődtem. Ha sírt volna, nem csinálom, így is tök nehezen bírtam. De végül tegnap este is működött. Talán menni fog, és akkor kistesó-ügyben is jobb pozícióba kerülökKép

Taliügyben tök igazad van, de szerintem Ildi nem fogja kibírni, hogy valamivel ne készüljön. Én mondtam, hogy sütök, de nem fogok tudni sütni, mert bejött egy lapzárta, úgyhogy holnap éjjel elég soká fent leszek.
Almaszirom?Kép Fogyis cucc, és fincsiKép
Egyébként nincs megszokott menetrendünk, ami engem illet, én egyszer találkoztam Ildivel és Gabival a BrendonbanKép

Motiot! Mérlegeltél? Mennyi?Kép

Többiek, hogy álltok?

Nekem persze izomlázam vanKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!

Tényleg nem bírom ki, hogy valamivel ne készüljekKépKépKép
Sajnos nem vagyok olyan.Imádok készülődni, sok finomsággal(kizárólag diétással)KépKépKép

Akkor végleges nap a csütörtök???
Szólhatok Mártinak??????Kép

Szirom, tök jó, hogy Miksa ilyen ügyesen vette a tegnap estét isKép

Megyek, ki kell cserélnem a pelust, aztán jövök vissza.
vas

Ne várjuk meg, Gabiéknak mit mond az orvos? Kár lenne, ha nem tudnának jönni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ezért kérdezem.
Vagy tegyük át péntekre????

Gabiék mikor mennek dokihoz????
vas

Hát nem tudom. Lehet, dobni kéne neki egy sms-t. Ha vírusa van Zsoltikának, akkor szerintem péntekre se javul meg, ha gyomorrontás, akkor lehet. Miksa hetekig fostizott, és te Leventéd is. Mondjuk ők hánytak is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Aki nem akarja ne figyeljen ide::
Túlvagyok a kicsit se diétásnak mondható reggelimenKép
2 zsemle, sonkával, sajttal, paradicsommal+ majonézKép
3 lekváros gofri
és egy bögre tejjjaKépKépKép

Muszáj beraktároznom a szénhidrát készletemet délelőttKépKép
Bár ebédre meg palacsinta lesz.
vas

Hozom is a mandarinomKép

Valamelyik nap én is sütöttem palacsintát. Miksa most először ette meg.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szerintem is.
Mert Olivér az pár nap alatt kikecmergett belőle, de Levente az istennek nem akart, meg Miksa sem.
Mindjárt írok nekiKép
vas

Írtam nekiKép
vas

Akkor nincs mit tenni, várjuk a választKép

Büdös kölök még mindig alszik. 11-re pedig mennünk kell zenebölcsibe.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Várom, de még nem írt vissza.

Enyém gyerek ma 8-kor keltKép
De így legalább időben le tudom fektetni délután.Amikor 9-ig alszik, alig bírom elaltatni, mindig van 2 fél 3 mire délután elalszikKép

Motiot, merre jársz?
Mi volt a mérlegelésen tegnap????

Anikó, kapunk havat osztrák hegyes képeket????
Persze, amin Ti is rajt vagytokKép
Amikor múltkor felraktad a képet rólatok, az utólsót, nem dícsértem meg, milyen jól néztek ki,(mert már akkor nem voltál itthon), Barnabás egyszerűen ennivalóKép
Azok a hurkák!!!!Kép
Nagyon cukiKépKép
Gondolom, nem lehet egyszerű emelgetni.Olivér is mindig jó súlyban volt , de ő 1 évesen volt kb ilyen súlyban.
Tényleg, mennyivel született???
vas

Nekünk nem akkora baj, ha sokáig alszik, most zenebölcsiben úgyis kifárad nagyon. Egész más típusú figyelem, mint ha mondjuk tologatja a kisautóját, vagy még ahhoz képest is, ha én énekelek neki. Nnna, felébredtKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ki is léptem, reggeli, öltözés, és már mennünk is kell. Majd gyövök, addig írjatokKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Oké, jó énekelgetéstKép
vas

Anikó!!!
Sos!!!
Kéne a tel.számod a Mártinak, hogy meg tudjátok beszélni, hogy mikor és hogyan jöttökKép
Küldd el nekem légyszíves emilbe, és én meg elküldöm neki sms-beKép
Elvileg neki is jó a csüti, még apával kell meg beszélni.
Gabiék is jól vannak már, az előbb beszéltem vele isKép

Ildikó
vas

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az aggódást, és Ildikónak az sms-t. Ahogy már meg is írta Ildikó, jobban vagyunk Kép Az éjszakát rendben végigaludta Zsoltika, láza sem volt, pedig attól féltem. Egyenlőre nem is kaikilt még Kép És továbbra sincs láza.

Mivel tünetmentes, nem vinném el dokihoz, mert félek, hogy a végén még ott kap el fertőzést.

Smectát még nem próbáltam adni, sosem volt ilyen gondunk. Nem hiszem, hogy bevenné Kép Bár ha muszáj, akkor muszáj.

Szerencsére hányás nem volt. Most arra gyanakszom, hogy vasárnap, amikor vendégségben voltunk, ehetett valamit. Illetve hát egyedül ott evett olyasmit, amit mi nem. Amúgy itthon mindenből ettünk mi is, és nekünk semmi bajunk. Csak erre tudok gondolni.

De a fő az, hogy mára kutya baja, és szerintem csütörtökre meg már el is felejtük az egészet Kép Nagyon várom már a talit KépKépKép

Most indulunk egy pici sétára. Azért is nem tudtam reggel jönni, mert fél 10 után ébredtünk... Jót aludtunk mindnyájan Kép

Sziasztok,
Gabi

pgaboka

Sziasztok,
nem tudtam előbb jönniKép
küldöm azonnal a számot, aztán jövök írogatniKép
anikó

Anikó
pupi5

Hahó!

Gabi! Ez nagyon jó hír!Kép Viszont óvatosan jegyzem meg, hogy a fosós vírusnál Miksa se fostizott egész nap, volt, hogy csak délután volt neki először, de akkor folyt. Aztán később, amikor nem tudott belőle kikeveredni, akkor egyre sűrűbben...csórikám. Igazából szerintem akkor lehet megnyugodni, ha az első rendes kaksi megvolt.

Lányok! És most akkor csütörtökön hánykor? És meddig? És hogy hová, azt ugye Ildi megírod nekünk priviben?Kép

Jó fej volt ma Miksa a zenebölcsiben, de aztán nyűgös lett (igaz, kicsit később tettem le), és már én is nyűgös vagyok kicsit. És éjszakás az uram.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
bocsika, de nem tudtam jönni, mert mint ar irtam, szolgaltatot valottunk es apa mar vasarnap este atkötötte a gepet es csak ma lett uj vonal.
Tegnap is mozogtam egy jo adagot, persze a veger Abel felebredt es röhögve nezte vegig, hogy mi a fenet ugralok en itt. De teccett neki.
Este voltam ww-n, az ottani merleg szerint -0,8 kilo, tehat összesen eddig -1,5. Szerintem nem tul jo, de a nöci szerint igen, mert egy gyerek utan mar türelmesebbnek kell lenni, mert nem megy ugy minden, mint regen. De hat ezt en is tudtam. Na mindegy, az itthoni merleg -2 kilonal jar. De az esti kevesebb miatt hazajöttem es bepucoltam egy nagy tanyer tesztat utanna meg pudingot es ra ket pohar vörösbort. Nesze neked fogyokura! Na de szerintem ennyi belefert. Ma reggel megint konzekvensen kezdtem es merleg az esti zabala utan csak 20 dekaval mutatott többet.
Ma is akartam tornazni, mig Abel aludt, de fel ora utan elkezdett visitani ugyhogy le kellett jönnöm hozza es aludtunk együtt. Ma nagyon nagyon nyügi, a ket fönti hatso es egy also hatso foga miatt, meg reggel vegre eljutottunk a dokihoz is es kapott szurit. Szegenyket kicsit az is megviselte, bar most eppen szepen jatszik.

Lanyok, de jo nektek! Tali! En meg itt ülök egyedül!
De most nem is akarok addig babacsoportba menni, mig Abel nem kapta meg az összes oltasat, aztan ha februarban visszajöttünk, akkor ezerrel beindul. Hetfötöl csütörtökig minden delelött lesz valami. Szerdankent most jelentkeztem be egy "babatornara", ahol kitombolhatjak magukat, amolyam tornafelesegen. Mar kivancsi vagyok ra nagyon.

Gabi, örülök, hogy jol van Zsoltika, akkor biztos csak gyomorrontas volt.

Szirom, örömmel olvasom a tornat meg a 90 napost! Mindent bele, az izomlaz meg hamar elmulik, csak dolgozz nyugodtan ra!
Babadolog hajra! Tök jo, hogy talan be tudod füzni apat!

Aniko, meselj, milyen volt a sieles? Kepeket is kapunk?

Szirom, jo, hogy Miksa egyedül alszik, csak most meg Abel romlott el egy par napja... De sebaj, majd megjavul, ha kijönnek a fogak...

Ildi, te pedig vigyazz magatokra, ne ugralj annyit! Es ha a lanyok felajanljak, hogy visznek valamit a talira, akkor azt tessek elfogadni, nem a nagy hasaddal meg fözöcskezni!

Kedves szomszed epp most hagyta abba a dörmögest. Nagybögözik a lelkem, most ket oran at csinalta, talan Abel ettöl ebredt föl. A stuttgarti opreanal dolgozik, müveszke. De mar nem sokaig!
Mondtam is apanak, ha Abel nagyobb lesz , elküldjük dobolni vagy trombitalni es akkor visszaköltözünk ide. Majd meg latjuk, ki huzza akkor a rövidebbet...

Na mennem kell, mert Abel nyügi.
Majd jövök

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

itt vagyok újra,

Gabi,
reméljük tényleg ennyi voltKép és már kutya baja Zsoltikának.

Ildi,
köszi a dícséretetKép Barnabás 4 kg-val született, most 26.-án lesz 6 hónapos és 11.5 kgKép
nagyon durva, és sokat is cipelteti magát a Drágám...

Képzeld, június 9.-én születtem, mint Te! Csak sajnos 5 évvel korábbanKép

Szirom,
Te miért vagy nyűgös? Lehet, hogy már előre nyűgi vagy amiatt, hogy az éjjel nem lesz melletted az Urad...Kép

Ma én sem vagyok a toppon, és az utóbbi időben csa amortizálódom egyre jobbanKép
Barnabás éjjel még mindig 2 óránként szopizikKép

Tök jó, hogy Miksa így megszerette a zenebölcsitKép Én is vinném már Dorinát, szerinted még nem korai? (20 hónapos)

Motiot,
mi újság veled, hol vagy????

akkor íme a hely
Kép

és mi, mögöttünk a panzióval
Kép

anikó

Anikó
pupi5

itt vagyok újra,

Gabi,

Ildi,
köszi a dícséretetKép Barnabás 4 kg-val született, most 26.-án lesz 6 hónapos és 11.5 kgKép

Szirom,
Te miért vagy nyűgös? Lehet, hogy már előre nyűgi vagy amiatt, hogy az éjjel nem lesz melletted az Urad...Kép

Ma én sem vagyok a toppon, és az utóbbi időben csa amortizálódom egyre jobbanKép

Tök jó, hogy Miksa így megszerette a zenebölcsitKép Én is vinném már Dorinát, szerinted még nem korai? (20 hónapos)

Motiot,

akkor íme a hely
Kép

Kép

anikó

Anikó
pupi5

itt vagyok újra,

Gabi,

Ildi,

Szirom,

Motiot,

akkor íme a hely

anikó

Anikó
pupi5

most nem tudom ez is lehet, hogy többször fog elmenni???

segítsetek légyszí, hogyan lehet leszedni az utolsó két ismétlést és miért nem látszanak a képek??? mindent úgy csináltam mint máskorKép
BOCSI
anikó

Anikó
pupi5

Ja, és a nézet/küldésben látszottak a képekKép
ezt hívják: UltrabénázásakKép
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Ááá, Anikó, szaraxik a babanet, de komolyan, nekem nagyon lassú.

Nem tudom, miért vagyok nyűgös, nincs jó napom. Mostanában többet vagyunk egyedül, mondjuk ez mindig is így volt, csak most elszoktunk tőle, mert hónapokig itthon volt az uram a lábával.

Zenebölcsi szerintem egyáltalán nem korai Dorinának, nálunk is vannak 1-1,5 évesek is, és - főleg a kiscsajok - simán élvezik, tapsikolnak. Miksa is 22 hónapos volt, amikor kezdtük, de voltunk egyszer egy évvel korábban is, már akkor is elment. Figyelgetett, csak aztán beteg lett, meg hó esett, meg ezaz, és nem jártunk. Szerintem vidd, jót tesz neki bizti!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anikó,ha olvasod:
Nagyon kéne a tel.számod a Mártinak, küld át nekem légyszíves a profilomban található e-mail címemre.
köszi-kösziKépKépKépKépKép

Ildikó
vas

Egyébként elkezdtem egy útvonal tervet csinálni, de olyan gagyi az összes útvonaltervező, mert némelyiken nem szerepel a mi utcánk, pedig már elég régen kiparcellázták ezt a résztKép
Így vagy leírom pontosan az utcák nevét, hogy kell idetalálni, vagy pedig talizunk valahol, és onnét jövünk együttKép
Tényleg, M3-on jöttök, vagy a Kerepesi út felől a régi 3-as úton??
Szirom, gondolom, te M3-on jössz?
Anikó????

Én ma már nem biztos, hogy jövök, de Anikó, várom a telószámodatKép
Láttam egyébként én is, hogy egy napon születtünkKép

Motiot, én az otthoni mérlegnek hinnékKép
Én nem is engedem a védőnőnek sem, hogy lemérjen, a dokinál meg saját magam mérem le,(nem látja, mit is csinálokKép ) és mindig az otthoni reggeli adatot mondom nekiKép

Anikó, sajnos nem látjuk a képeketKép

Pusz
Ildikó
vas

Szia Ildi,

itt vagyokKép, mindjárt rakom újra
a tel.számot elküldtem a profilodban megadott e-mail címre, még akkorKép
küldöm megintKép
anikó

Anikó
pupi5

Anikó, nem jött át a mailKép
Most beszéltem Mártival, nem biztos,hogy jönnek.
Attól függ, milyen idő lesz.
Viszont , ha jönnek, akkor a Keletibe jön be a vonat 3/4 10 körülKép
vas

Anikó, nem jött át a mailKép
Most beszéltem Mártival, nem biztos,hogy jönnek.
Attól függ, milyen idő lesz.
Viszont , ha jönnek, akkor a Keletibe jön be a vonat 3/4 10 körülKép
vas

Ildi, most néztem az elküldött elemekben nálam bent vanKép
mit csináljunk? Skype?
anikó

Anikó
pupi5

megpróbálkozom egy képpelKép

Kép

Anikó
pupi5

küldtem mailt, a skype-s nevemmel.

Jó a képKép
vas

Sziasztok,
Ildivel megbeszéltük, akkor Mártival holnap egyeztetünk és ha nem lesz rossz az idő jönnek, úgy legyen!!Kép

ha már az előbb sikerültKépa tájról felraknom a képet, rakok magunkról is

mi meg a panziónk
Kép

Niki, Szandra(Tesóm menyasszonya),Pupi,Árpi és Zoárd
Kép

anikó

Anikó
pupi5

Halihó Lányok!

Anikó,
nagyon jó lehetett a telelés! Jók a képek Kép Te is nagyon csini vagy! Most már igazán kiváncsi vagyok, hogy hol vannak rajtad a plusz kilók! Kép
Azt mondd meg, hogy a két kicsivel mit tudtatok csinálni? Bár úgy látom, hogy nagy társasággal mentetek, így biztosan akadt valaki, akire rábízhattad őket, hogy csússz néhányat Kép
És még 1 kérdés: milyen autód van? Beleférünk heten? Ugye Mártiékkal együtt annyian leszünk Kép Remélem, jönnek!!!

Szirom,
fel a fejjel! Megszokjátok megint az apa-nélküliséget! A hosszabb együttlét után mindig nehezen rázódunk bele mi is Kép Nálunk ráadásul az is rossz, hogy Apa este 7 előtt sosem ér haza. Ma sem aludt Zsoltika délután (lévén hogy reggel fél 10-kor keltünk), így azért hosszú a nap.

Motiot,
nagyon szépen mennek le a kilóid, szerintem büszke lehetsz! Gondolj csak bele, hetente majndem 1 kiló!!! Az jóóóóó! Kép
Talira meg majd jössz legközelebb Kép Én is szívesen vendégül látnálak benneteket, de a lakás bizony nem túl nagy Kép Pontosabban panelhoz képest nagy, de ennyiünknek szerintem túl nagy lenne a népsűrűség Kép

Ildikó,
asszem mi már mindent megbeszéltünk skype-on Kép A sminkcuccokat pedig viszem!!!

Zsoltika ma este (lefekvés előtt) kakilt, még nem az igazi, de ma alig evett szilárdat, és biztos attól volt folyékonyabb az állaga. DE: ez már nem folyt ki és nem volt szörnyű büdi. CSak a szokásos Kép Láz semmi, kedve és közérzete jó, az étvágya meg majd rendbejön Kép

Nekem van ma még némi adminisztrációs munkám (lefűzés), mindjárt neki is látok Kép Meg tornát terveztem mára. Igaz, tegnap nem jutottam el a callanetics-re, de ma pótolom.

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Mamázik a kölök szakaszosan, de nem sír...jaj, de ezt is olyan rossz hallgatni.

Nagyon klassz, hogy jönnek Mártiék is!Kép De most meg Gabi miatt aggódom, nem jött reggel óta. Gabiiii!!!!! Ugye jól van Zsoltika?

Ildi! Szerintem mi nem M3-on megyünk, ekkora távolságért nem veszek matricát. Azt hiszem hátul, Veresegyház felé gyorsan ott van az ember, legalábbis az uram szerint, akinek időnként van néha dolga Gödöllőn. Majd elmondja, mi meg odatalálunkKép Írj utcanevet nyugodtan, vagy legalább szomszédos utcanevet, aztán csak rátok bukkanunk valahogyKép Miattunk nem mozdulj ki, szerintem a többiek is ezt fogják mondani.

Anikó! Vidám lehetett, ahogy így elnézemKép És gyönyörű! Árpi a férjed ugye? és Zoárd? És tudtál pihenni azért? Példul az alsó képről az jutott az eszembe, hogy Miksa kb. 3 percig ült volna ott, aztán vagy elszaladt volna, vagy fölment volna az asztalra, vagy megszerezte volna a kártyát, a tányért és a poharat, isten tudja milyen sorrendbenKép

Motiot! Köszi a biztatást!Kép Ma is tornáztam, a változatosság kedvéért az ezeréves Cindy Crawford-ra, és semmivel se vagyok jobban, mint tegnapKép
Skype nektek van? Mit szólnál, ha a tali alatt dumcsiznánk Skypon egyet, milyen ötlet, csajok?Kép

Sajnos muszáj mennem melózni, amennyit ma éjjel haladok, annyival előrébb leszek holnap, és tán még sütni is tudok, ha úgy alakulKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
pont most olvasgattam az egyik topikot, már nem is tudom a címét, ahol bővebben írtatok az alvás-dolgokról... tényleg nagyon ügyesen csináltad (csinálod!) nem feladni, persze ha sír szegényke na, azt én sem hagynámKép
még írok, csak Neked gyors bátorítás

Anikó
pupi5

Közben jöttél Gabi, tök jóKép Akkor te is melózol ma éjjel...

Motiot! Voltam akkora bunkó, hogy nem fejtettem ki, hogy szerintem jól haladsz a fogyással, és csak így tovább!

Közben talán elaludt Miksa, és még csak 10 óra, nem hiszem elKép

szirom

Ui: nem aludt el, közben mamázott egyet, bár elég elhalóanKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi AnikóKép Asszem most már tényleg csönd van, elaludtKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gabi,
de jó, hogy javul ZsoltikaKép

nagyon kedves Tőled, de tényleg 9 kg. figyel rajtam és az mind derék és térd közöttKép még az a szerencse, hogy síruhában nem látszott annyira, de a fürdőszobai tükröm az nap mint nap sokkolóan hat rámKép De nem rinyálok, mert csakis én tehetek róla.

Te még most fogsz tornázni, ez aztán az akaraterőKép gratulálok!

A talin smink-továbbképzés is lesz??? Az jó!!! Majd figyelekKép

Kocsiba beférünk, pont 7 személyes, majd holnap Veled is egyeztetünk, hogy hol vegyelek fel Titeket, Ok?

Szirom,
és Te meg már túl is vagy egy tornán maKépKépgratula!!
hmmmm?? Talán össze kéne már kapnom magamKép, nekem is van itthon egy Cindy-m, elő is kotrom.

Kitartást a melóhoz, nem lehet valami jó éjszakázni, mert holnap meg Miksával ugyan úgy kell kelned...

Árpi,igen a férjemnek mondomKép de nincs papírunk róla, én egyszer már "eljátszottam" ezt a holtomiglan-holtodiglan történetet és nem jött össze, olyan fura lenne most mégegyszerKép Jó ez így nekem(nekünk), örülök, hogy megtaláltuk egymást Árpival, mert Ö az én másik felemKép Kár, hogy nem elsőre sikerült, igaz akkor meg nem lenne a Niki (én "hozott"gyerekem) meg a Zozi(Õ "hozott" gyereke), tehát ennek így kellett lennie!!!
Lehet, hogy majd, ha a picik (közös gyerekeink)nagyobbak lesznek és mondjuk ők presszionálják, akkor elugrunk a "hivatalba" aztán csapunk egy jó kis bulit utána....

A nyugis kártyázással kapcs., a Dorinával lehet, de ahogy Barnabást elnézem Õ már most nem tud, (még szinte szopi alatt sem) nyugton maradni, olyan mint egy kis sajtkukacKép
A Talin majd kérek Tőled (Tőletek) pár tippet a fiúkhoz. Nekem a két Lány után, valahogy a "lányos" praktikáim nem igazán akarnak beválni BarnabásnálKép

Akkor holnap meg kell beszélnünk még azt is, hogy akkor ki mit visz, most jó az,amit én akartam, akarok vinni vagy vigyek mást?

Motiot,
szerintem is jól haladszKép így legalább biztosan tartós lesz a fogyásod.
A vízzel kapcsolatban nem írtál, mert sztem segítene.
Az jó lenne ha tudnánk Veled beszélni a talin!!

De kiélvezkedtem magam az írásban, hogy ilyen nyugi van körülöttemKép

Jó éjszakát Mindenkinek!
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Na látjátok, erről beszéltem, amikor azt írtam, hogy néha nagyon pörögtök. Hogy érjelek én így utol titeketKép? Most is csak azért megy, mert a középsőt ma apja vitte oviba (én szoktam), a legkisebb meg még alszik.

Szirom!

Nem megbántani akartalak, bocs a hülye kérdésért.Azt ugyan nem tudtam, hogy te mennyire szeretnél babát, de lehet, hogy inkább semmit sem kellett volna írnom. Csak ugye ti annyi mindent tudtok enymásról és így elég nehéz bekapcsolódni a társalgásba (azért én nem olvastam folyamatosan a topikot, mert arra nem volt kapacitásom),, és nem tudtam, mit írjak erre, ezért aztán talán butaságot írtam...
Bocsi mégegyszer!Kép
Én is Hanna ébrenléti ideje alatt fogok itthon tornászni, mert én is sajnálom az alvásidejét. Így is sokszor pont arra az időre esik, amikor Nátánért kell menni, így nekem semmi egyedüllétidő nem marad, ami miatt egy kicsit nem is érzem msotanában jól magamat.
Ezért aztán egyenlőre úgy próbálom megoldani, hogy jövő hét hétfőre "anyanapot" kértem a páromtól. Õ viszi az összes gyereket, foglalkozik velük, én meg csinálok, amit akarok. Persze lehet, hogy ebből takarítás lesz, de nekem még az is jó, ha végre gyerek nélkül tudok rendetrakni, anélkül, hogy amit én összeraktam, azt ő rögtön szét is szedné...

Ildi!

A 7 kg-os gépből tudnál hova teregetni? Mert nekem hiába lenne nagyobb gépem, nem oldaná meg a problémát, mert nem tudnám hova kitenni száradni...

Gabi!

Kösz a recepteket és további jobbulást Zsoltikának!KépKép

Anikó!

Aha, elkezdtem.
Bár tegnap magam alatt voltam és mogyorókrémet ettem, meg egy szelet pizzát.
Norbizok.
Többek között azért is voltam tegnap magam alatt, mert sikerült fogyni (és ez nem a föl-le ugráló egy-két kilós fogyás, mert tartósan 66 alatt volt végre a súlyom (66,9-cel kezdtem jan. 7-én)), erre tegnap valamiért megint többet mutatott.
Erre ma, a pizza és a krém ellenére megint visszament 66 kg alá.KépKép Ki érti ezt? Lehet, hogy ezek a fogyós kaják?KépKép Na jó, nem csábulok el többet, de tegnap a lelkemnek is jót tett ez a kilengés.
11,5 kg?? Hú! Hanna 16 hónapos és nincs 11 kg.
Szép helyen voltatok!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt Lányok!

Itt szakad a hó már hajnal óta, ami a holnapi tervünk miattKép, a gyerekek miatt megKép

Beszti,
tök jó, hogy elkezdtedKép
most én is ilyen-a hócipőm is tele vanKép- állapotban vagyok, nagyon kimerítő állandóan csak a két picivel hármasban, a nagylányom ált. csak este ér haza, a párom meg jó ha fürdetésre, de az utóbbi napokban nem igazánKép Szóval falnám én is a Nutellát, ha lenne itthonKép De csak Győri édes van, az is jóKép
Várd a hétfőtKép és nem takaríts!!! megvár az, az a nap tényleg legyen a Tiéd és kapcsolódj ki!!irigyellek, nálunk ilyen még kizárt, mert Barnabás még csak anyatejezik és azt is napközben 3 óránként, éjszaka 2 (csak emiatt nem aggódom, hogy ilyen dundi, hát már inkább kövérkeKép, azt mondta dokinéni ez "elmúlik" az anyatejes babáknál)
Nálunk Dorina 20 hónaposKép A középső fiad ovis?

Norbi receptekből főzöl?

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!!!

Anikó, rájöttem, mi volt a gond, miért nem hallottalak tegnap este.Én egy barom vagyokKépKép
Le volt halkítva a hangszóró.
A csengés az még csak kijött belőle, de a hangod már nem.
Bocsi, kicsit hülye vagyok, nem vagyok a technika megszállotjaKépKép
Na, mindegy, azért a lényeget megbeszéltük így is.Még annyi, hogy te M3-on jössz, vagy Kerepes felől a 3-on?
Mert akkor úgy írom le az útvonalat.Kép
Szirom, neked meg mindjárt küldök emilt, hogy találsz ide a legkönnyebben Veres felőlKép

Anikó, jók a képek, tök szupi lehetettKép
Szirom, Miksa meg egyre ügyesebb, milyen jól elalszik a napokbanKép
Bár Olivér is tegnap 5 perc alatt beájult, de persze bőgött, és a mi ágyunkban voltKép
Gabi, az jó, ha már Zsoltika jól van.

A hóesés nem zavar benneteket?
Jöttök így is?????
(csak azért mert én egy métert nem vezetnék hóbanKép )
De ti meg úgyis profi sofőrök vagytokKép

Beszti, mégsem lesz 7 kilós gépem, mert nem fér be az ajtón, de akkor vettem volna hozzá egy új ruhaszárítót, hely az van bővenKép
Mogyorókrém nyami-nyamiKép

Anikó, nem kell szerintem hoznotok semmit, Gabi hoz kekszes sütit, én úgyis csinálok valami salit,iszi úgyis lesz.Nem nagyon szükséges hoznod semmit, de ahogy gondolod......Kép
Csak ne maradjon a nyakamon semmi finomság, mert megeszemKépKépKép

Olivér 3 cumival a kezében(szájában)közlekedik Kép

Ildikó
vas

Szirom, küldtem e-mailt
Kép
vas

Sziasztok!

A kekszgombóc már pihenget Kép Hamaorsan formázom, és hempergetem kókuszreszelékbe Kép De fruktózzal van, így talán kevésbé kalóriadús. Az is biztos, hogy nem sokat viszek, a párom is egyen egy kicsit belőle Kép

Itt csak nagoyn kevés hó van. Anikó, nálatok mi a helyzet? Elindulsz holnap?

Mindjárt írom neked mail-ben a lakcímünket Kép

Ildikó,
már korábban is akartam kérdezni, hogy a szárítógép jól bevált? Ugye nektek van? Jól emlékszem? Nekünk most sehová sem férne. De hátha egyszer kertes házunk lesz Kép Szóval nem gyűri össze nagyon a ruhákat? Én amúgy nem vasalok mosás után, a férjem nem hord inget, csak pólókat, Zsoltika ruháit sem vasalom már egy ideje, még az ágyneműt sem Kép De ha a szárítógép nagyon gyűr, akkor inkább nem szeretnék.
Olivér is ügyi, hogy hamar elaludt. Maradt egész éjszaka a Ti ágyatokban?

Szirom,
meg sem dicsértem Miksát, amiért ilyen profin alszik már egyedül! Nagyon ügyesek vagytok! Zsoltikám bizony nyafog, hogy ne menjek ki, meg kéri a kezemet. Nagyon a szívére veszi, ha kimegyek Kép Legalábbis este, mert napközben, amikor olykor alszik, akkor már nagyjából egyedül is szunyál.

Beszti,
hajrá Norbi, a kis kilengés belefér Kép Anyanapért irigy vagyok, nekem is kéne ilyen!

Zsoltika továbbra is jól van, semmi láz és semmi fosi. Úgyhogy gyógyultnak nyilvánítom Kép Megyek is vissza a sütihez, aztán lemegyünk picit a hóba (bár nem túl nagy hó esett).

Sziasztok,
Gabi

pgaboka

Gabi, nem nekünk van szárítógépünk, hanem Sziromnak(ha jól tudomKép )
Á, nem maradt az ágyunkban, isten őrizz, 10 perc múlva már leraktam a kis kuckójábaKép
Én nem alszok vele, minimum 10-szer hasbarúgna olyan kis helyenKép

Az tök jó, hogy gyógyultnak nyilvánítottad ZsoltikátKép

Megyek, mert rossz címre küldtem Sziromnak a levelet,és visszajött. Már nem jó az axelerós (t-onlinesKép )címed????

ildi
vas

Na, most elküldtem a profilodba lévő freemail-os címre.
Az jó?????
Eddig arról még nem jött visszaKép
vas

Sziasztok!

Beszti, ne hülyéskedj, nem írtál semmi bántótKép

És a 66 kg, az tök jóKép Ne add, föl inkább csipegessél valami mást, ha lehet, gyümölcsöt, vagy ilyesmitKép Én is ennék mondjuk ezerrel, bár ma nekem szénhidrtánapom van, az tök jó.

Ildi! Hát nem tudom. Ennyi hó az még elmegy, ezt letolják az útról, meg lecsapják a kocsik, tiszta lez az út. De ha tovább esik, akkor szerintem gondoljuk át.

Anikó! Nekünk is most nyáron volt az esküvőKép Mondjuk az uram meglett volna nélküle, nekem volt inkább fontos, ő meg megértette. A hétköznapokban minden ugyanolyan jó maradt, és ezt is reméltem, tök jó mindenKép

A mosógépre már akartam írni, hogy nekünk is van benne szárító, de csak akkor használom, ha ég a ház. Sokáig csinálja, sok energiát fogyaszt, és szarabb vasalni. De ez csak az én véleményemKép Meg nagyobb gép azért se lenne jó, mert színek szerint mosok, úgyhogy a 7 kg-ost nem is tudnám teletenni, legfeljebb fehérekkel.

Most megyek vissza melózni, az ember elvitte Miksát ügyintézni kicsitKép Gépet kikapcsolom, mert különben idecsábulokKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi, nem jó, mert szolgáltatót váltottunk a nyáron. Meséltem, hogy összevesztünk a rózsaszínekkel. A freemail-es az ok, köszi! Meg is érkezettKép!

Sziasztok, tényleg megyek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?