Sziasztok!
Barni úgy alszik, mint a kisangyal! Már csak az kell, hogy ott álljak fölötte, és ha lát engem, két perc alatt bealszik. BMárti, nagyon ajánlom! Azért az összebújós szopik nálunk is megmaradtak. Házimunka-(ki)végzés ismerös, de azért muszáj megtanítani a babának, hogy egyedül is el tudjon játszani. Nálunk sokat javult a helyzet, amióta tud ülni, így jól elvan egész hosszú ideig, akár.... akár 3-4 percig is
Ja, Barninak garantáltan a mosogatás a kedvence, tuti, hogy a közepén kellek neki halaszthatatlanul - amíg ki nem hül a víz, és kezdhetem elölröl.
Pocok, Babónak is piros volt a torka, söt, a mandulája is, ami állítólag ritka ilyen korban. De semmi nem volt vele, még csak náthásnak sem látszott. Amúgy miért nem szabad karból vért venni? Szólj, ha mondtak valami bíztatót.
Virág, tulképp mit mondott vagy mutatott Iboly?
Mia, ez tényleg megnyugtató, valahogy én is így szeretném. Soma is külön ágyban alszik?
Dojika! Gratulálok! Csúcs vagy! Ülve vagy állva netezel?
Hasfájás: legelöször a tejjel kezdd, csodát tesz, ha nem iszol.
Lefejt tejet én kifözött bébiételes üvegben fagyasztom le.
Virág, mi is kedvet kaptunk a következöhöz
Kérdés: van olyan közöttetek, aki rögtön hazajött a kórházból szülés után? Ha nincs gond, ezt simán meg lehet tenni?
Bubu, hajrá a városozáshoz! Csak ne délben kezdjétek, behalás, milyen höség van.
Mindenkinek jó éjszakát, kevés virrasztást kívánok.
Heni+Barnabás