Sziasztok
Engedjétek meg, hogy utólag is, de
NAGYON NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNJAK nektek!!!!!!
Ha olyan Boldogok lesztek/vagytok mindannyian mint mi, akkor ennél nem lehet nagyobb boldogság
Kívánom nektek is, hogy éljétek át ezt a csodát
Bocsánat, hogy nem jelentkeztem mostanában, de vizsgaidőszak stb... itthoni dolgok, Norisz, mind nagyon lefoglaltak
Ahogy igértem, valószínű este küldök képeket Norisz szobájáról, mert hát ő már külön szobába költözött tőlünk
(( De hát tudjátok ez a mi szükségletünk már innentől fogva... Ha az ő szükséglete lesz akkor csak átlép
De mindenképp az első 4 hónapban szerintem a szülei mellett van a helyük a kisbabáknak!! Teljesen megnyugszanak tőle, és ki is jelenthetem, hogy nagyon nagy köze van szerintem az éjszaka átalvásának kialakulásában is... Ha hallja hogy alszotok az szerintem megnyugtatja...
Ja, és a lényeggel kezdjem, a mostanival:
Gilice!
Nagyon nagyon drukkolunk, boldog babavárást nektek!!
Gratulálni még nem merek, hisz bármi megtörténhet még... Ugye Palma? (Jobb félni, mint megijedni... de én se mertem rosszra gondolni akkor)
Viszont most aludjátok ki magatokat, mert egy ideig nem lezs nyugodt éjszakátok az biztos
És úgy ahogy nekem anno írta valaki, de nem hittem el, vagyis inkább nem értettem meg eléggé, szóval kettőtök kapcsolatát is élvezzétek még egy kicsit, hisz hirtelen háttérbe fogtok kerülni... A gyermekek keülnek majd előtérbe, őket fogjátok imádni, és valahogy kettőtök kapcsolata már kevésbé lesz a régi, hisz már nem lesz annyi időtök egymásra stb... Szóval szeretgessétek egymást, és gyűjtsétek az erőt
))
Füge kutyátokhoz pedig sok szerencsét, okos kutya, biztosan előkerűl, nagyon szurkolok!!!
Kicsit átérzem a dolgot, nekem a jegygyűrűm veszett el mikro Norisz a miénk lett, azokban a naopkban, fájt annyira mint nektek fáj Füge az emlékek miatt, de persze Füge 100szor fontosabb, hisz kutyus
VISZONT tompította érzéseim az, hogy Norisz még az életünknél is fontosabb
Kelimoni! és Ildi!
Köszönöm szépen a Szülinapi megemlékezést nagyon örültem nekik, és meg is lepődtem, hogy így nyomon tudjátok követni, hogy kinek mikor van
KÖSzÖNÖM!!!
Gyermekek gyönyörűek, nem is győzöm csodálni, ha megnézem a képeket...
Rayo!
Rgei hatalmasat nőtt már, és milyne ügyes, szépségéről nem is beszélve
Õ most pontosan hány hónapos is?
Mi is túl vagyunk a 4 hós oltáson, engem jobban megviselt..
Már csak az 5 hós van hátra, jajj de jó
Norisz fantasztikus, hogy mekkorát nőtt el sme tudjátok hinni, hogy napok alatt a szemünk előtt nő fel... Hihetetlen
Kelimoni te is érzed ezt ugye???
Nagyon sokat gondoltam Gabikára és folyamatosan gondolok azokra a napokra. A sok segítségre, szeretetre amit kaptunk, hihetetlen, hogy mi akkor csak telefonon bezsélgettünk, de mégis annyi minden átjött akkor... Szilvezster éjszakáján rendesen bőgtünk nem tudtuk elhinni, hogy mindez velünk történt, és csak pár hónapja... a Boldogság könnyei folyamatosan jelen vannak életünkben, 1-1 új mozdulat, 1-1 új mosoly, 1-1 sikkantás és tudjuk, hogy ezek felejthetetlen dolgok... Látjuk felcseperedni gyermekünk, akire annyit, de annyit vártunk.
Le sem lehetne tagadni, hogy Boldog gyermek Norisz, fényképei , videói , és jelenléte is erről árulkodik, szinte sugárzik
Nagyon sokat foglalkozunk vele, játszunk és játszunk és játszunk, na persze tornázunk, zenét hallgatunk, mesét olvasok neki, kül. fejlezstő feladatokat végzünk....
Ngaoyn aktív, talán koránál is jobban... De azért a forgásban rendesen le vagyunk maradva.
Még nem forog, jan. 5.én volt 4 hónapos... nem nagyon akaródzik fordulni, talán azért is van, mert utál hason lenni...
Dr.nővel bezséltem, majd ha 5 hósan sem forog még, akkor mennünk kell a neurológushoz... Kicsit félek ettől, de remélem nem lezs gond, hisz a dr.nő is megerősített, hogy nagyon aktív és minden másban ügyesebb a koránál... Õ nem aggódik, én jó anyuci lévén, nagyon aggódom
))
Most lépnem kell, majd még jövök
Remélem...
Puszi mindnekinek!!!
Jó pár éve, hogy erről az ajándékról álmodoztam, karácsonyra, szülinapra és névnapra is, az előző 2 sikerült
)) Kívánom nektek is ugyanezt, de ne kelljen jövő karácsonyig várni!!!