Új privát üzeneted érkezett!

Gilice!
Mi is veletek örülünk, és nagyon szorítunk nektek anyuka és apuka!!!!!!!!!
Boszi
szuperboszi

Most voltunk a C&A-ban és nagyon nagy leárazás van babaruhákból, 50-es mérettől. Rugik, pulcsik, kis együttesek, sapik, szóval minden.
Gyönyörűek, divatosak és elérhető árúak.Kép

Gilice!
Ez a hír csodálatos! Drukkolok Nektek, hogy minden a tervek szerint alakuljon és legyen nagyon sok erőtök kibírni a várakozást. Mert ettől kezdve az idő ólomlábakon jár!
Kép

Renóca!
Bocsi, hogy még mindig nem írtam, de érdeklődök a lehetőségekről, válaszokat várok és értesítelek az eredményrőlKépA fejemben már sokminden körvonalazódikKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Gilice, ez szuper!!! KépKépKép

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Gilice, micsoda izgalomKép
mera

A mi kis törpevízműnkKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Nálunk most ez a menő!
Kép

Kép
rayo

Gilice, ez fantasztikus, nem találok szavakat.
Nagyon, nagyon szorítunk nektek. Remélem nemsokára boldog Anyuka és Apuka lesztek.
Remélem azért eljöttek majd a tomboldába is megmutatni a csöppségeket.KépKépKép
Kép

Kép
Kép
atan

Gilice!

Ez csodálatos hír, mi is nagyon szorítunk nektek, hogy minden a terveitek szerint alakuljon.Kép
Rvan

Kép
rvan

Sziasztok!

Köszönjük, hogy ennyire együtt vagytok velünk, ez fantasztikus!!! A koncerten szeretnénk ott lenni veletek, reméljük még a pocakban maradnak egy kicsit! Köszi a hasznos információt, most nagy szükségünk van ilyenekre!
Sajnos egy szomorú dolgot is el kell mondanom. Ma elveszett Füge kutyánk, egész délután őt kerestük. A szivünk egyik fele nagyon szomorú, míga másik fele repes a boldogságtól! Kiragasztottunk a környéken fényképes szórólapokat, szóltunk az állatorvosnak, az elveszett kutyák topikra is irtunk. Szorítsatok, hogy megtaláljuk!
A fotók fantasztikusak!
Puszi mindenkinek!

KépKép
gilice

Sziasztok!

Gilice: Nagyon, nagyon örülök, hogy hamarosan szülők lesztek!!!! Annyira drukkolok Nektek, hogy Sára és Janka mihamarabb otthonotokban legyen KépÉs azért is nagyon drukkolok, hogy Füge előkerüljön! Hogy veszett el? Valahogy ki tudott lógni a házból? Kép

Rayo: Örülök, hogy Regi túl van az 5 hónapos szurin! Édes az a szívecskés keretes kép!!! És milyen nagylány már! A súlya miatt ne aggódj, azt mondják, a hosszú gyerekeknek kicsit kisebb a súlya (mármint arányaiban), a lényeg az, hogy egészséges legyen! Kép
Gyakorolja kitartóan a mammamma-t? :D És még mindig hajnalban? ;)
Egy időben én is Franciaország-szerelmes voltam! 4 évig (a gimiben) tanultam is a franciát, abból érettségiztem és eddig kétszer volt szerencsém kijutni! Egyszer gimnazista koromban, a suli szervezésében, egyszer pedig amolyan "pótnászútként" a férjemmel és egy baráti házaspárral! Csodálatos és felejthetetlen volt!

Kelimoni: Hmm, ez a menyasszony kicsit furcsa Kép
A Te kisfiad pedig tündéri!!!! Sokat iszik? Én Viviennél úgy aggódtam folyton, mert soha, semmit nem ivott, csak a tápszert Kép A mai napig is sokszor rá kell szólnom, és bizony néha erőltetem is, hogy igyon... Bálint viszont szerencsére iszik, ha nem is túúúl sokat, de azért eleget Kép
Lehet, hogy elküldöm anyukámat a C&A-ba, hátha "megszán" minket egy-két cuccal :D Azt hiszem, a Mammut-ban van is olyan üzlet, ugye? Az viszonylag közel van hozzá.

Süni: Köszönöm szépen a választ! Olyan jó, hogy írsz gyakorlati dolgokat, mert pl. most is rájöttem valamire Kép Mostanában Vivien úgy szeret énekelni, hogy először együtt, azután csak ő hangosan, nekem meg tátognom kell. Eddig fogalmam sem volt róla, hogy miért jó ez neki, de most arra gondolok, hogy biztos náluk is így segít nekik az óvónő.
A te kérdésedre válaszolva pedig: én azt tapasztalom, hogy teljesen nyugodtan, magától értetődően meséljük a saját családi sztorijainkat a gyerkőcnek Kép és ő is folyton arról kérdez, hogy "amikor Te és apa kicsi voltál.." "amikor a nagyi kicsi volt" stb. Kép Szóval eddig ebből még soha nem volt semmi gond. Tényleg úgy van ez, hogy MI vagyunk a családja.

Ma visszük a számítógépünket szerelőhöz, mert vacakol. Remélem, hogy hamar kész lesz, de még semmi konkrétat nem tudok. Amint lesz újra gépem, jövök! Addig is puszi Mindenkinek!
ildi_ko

Szia Gilice!
Az egész családdal szorítunk és drukkolunk nektek.Amikor olvastam a leveledet, ugyanolyan jólesően rázott a hideg, mint amikor nekünk telefonált a Gabi. Reméljük a kutyusotok is előkerül. Ha valami ikresben tudok segíteni, csak szólj. Puszi.
palma

Gilice! Ezek szuper hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Drukkolok, hogy azért még legalább 5 hétig pocakban maradjanak a lányok és gyarapodjanak amíg lehet! Remélem Füge is hamarosan előkerül!

Lányok! Szuperek a képek!

Puszi,
Di_ti
di_ti

Amneris!Kép

Meg tudod írni, hogy kb. meddig tart a műsor? Nekünk is van ismerős, aki vidékről tömegközlekedéssel jön és jó lenne előre tudni, hogy a hazamenetelt hogyan tudjuk megoldani.

Köszi
Rvan

Kép
rvan

Lányok!

Jó hír!!! Fügét megtaláltuk. Közel lakunk a temetőhöz, a mellette lévő területen szoktunk sétálni. Bement az ottani virágboltba és a virágos barátai haza vitték. Nem mentünk dolgozni, hogy ma is tudjuk keresni. MEGTALÁLTUK!!! Most megyünk vásárolni, este még benézek.
Puszi mindenkinek, Gilice.

KépKép
gilice

SziasztokKép

Engedjétek meg, hogy utólag is, de
NAGYON NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNJAK nektek!!!!!!
Ha olyan Boldogok lesztek/vagytok mindannyian mint mi, akkor ennél nem lehet nagyobb boldogságKép Kívánom nektek is, hogy éljétek át ezt a csodátKép

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem mostanában, de vizsgaidőszak stb... itthoni dolgok, Norisz, mind nagyon lefoglaltakKép
Ahogy igértem, valószínű este küldök képeket Norisz szobájáról, mert hát ő már külön szobába költözött tőlünkKép(( De hát tudjátok ez a mi szükségletünk már innentől fogva... Ha az ő szükséglete lesz akkor csak átlépKép
De mindenképp az első 4 hónapban szerintem a szülei mellett van a helyük a kisbabáknak!! Teljesen megnyugszanak tőle, és ki is jelenthetem, hogy nagyon nagy köze van szerintem az éjszaka átalvásának kialakulásában is... Ha hallja hogy alszotok az szerintem megnyugtatja...

Ja, és a lényeggel kezdjem, a mostanival:
Gilice!
Nagyon nagyon drukkolunk, boldog babavárást nektek!!
Gratulálni még nem merek, hisz bármi megtörténhet még... Ugye Palma? (Jobb félni, mint megijedni... de én se mertem rosszra gondolni akkor)
Viszont most aludjátok ki magatokat, mert egy ideig nem lezs nyugodt éjszakátok az biztosKép És úgy ahogy nekem anno írta valaki, de nem hittem el, vagyis inkább nem értettem meg eléggé, szóval kettőtök kapcsolatát is élvezzétek még egy kicsit, hisz hirtelen háttérbe fogtok kerülni... A gyermekek keülnek majd előtérbe, őket fogjátok imádni, és valahogy kettőtök kapcsolata már kevésbé lesz a régi, hisz már nem lesz annyi időtök egymásra stb... Szóval szeretgessétek egymást, és gyűjtsétek az erőtKép))
Füge kutyátokhoz pedig sok szerencsét, okos kutya, biztosan előkerűl, nagyon szurkolok!!!
Kicsit átérzem a dolgot, nekem a jegygyűrűm veszett el mikro Norisz a miénk lett, azokban a naopkban, fájt annyira mint nektek fáj Füge az emlékek miatt, de persze Füge 100szor fontosabb, hisz kutyusKép
VISZONT tompította érzéseim az, hogy Norisz még az életünknél is fontosabbKép

Kelimoni! és Ildi!
Köszönöm szépen a Szülinapi megemlékezést nagyon örültem nekik, és meg is lepődtem, hogy így nyomon tudjátok követni, hogy kinek mikor vanKép
KÖSzÖNÖM!!!
Gyermekek gyönyörűek, nem is győzöm csodálni, ha megnézem a képeket...
Rayo!
Rgei hatalmasat nőtt már, és milyne ügyes, szépségéről nem is beszélveKép
Õ most pontosan hány hónapos is?
Mi is túl vagyunk a 4 hós oltáson, engem jobban megviselt..Kép
Már csak az 5 hós van hátra, jajj de jóKép
Norisz fantasztikus, hogy mekkorát nőtt el sme tudjátok hinni, hogy napok alatt a szemünk előtt nő fel... HihetetlenKép
Kelimoni te is érzed ezt ugye???

Nagyon sokat gondoltam Gabikára és folyamatosan gondolok azokra a napokra. A sok segítségre, szeretetre amit kaptunk, hihetetlen, hogy mi akkor csak telefonon bezsélgettünk, de mégis annyi minden átjött akkor... Szilvezster éjszakáján rendesen bőgtünk nem tudtuk elhinni, hogy mindez velünk történt, és csak pár hónapja... a Boldogság könnyei folyamatosan jelen vannak életünkben, 1-1 új mozdulat, 1-1 új mosoly, 1-1 sikkantás és tudjuk, hogy ezek felejthetetlen dolgok... Látjuk felcseperedni gyermekünk, akire annyit, de annyit vártunk.
Le sem lehetne tagadni, hogy Boldog gyermek Norisz, fényképei , videói , és jelenléte is erről árulkodik, szinte sugárzikKép
Nagyon sokat foglalkozunk vele, játszunk és játszunk és játszunk, na persze tornázunk, zenét hallgatunk, mesét olvasok neki, kül. fejlezstő feladatokat végzünk....
Ngaoyn aktív, talán koránál is jobban... De azért a forgásban rendesen le vagyunk maradva.
Még nem forog, jan. 5.én volt 4 hónapos... nem nagyon akaródzik fordulni, talán azért is van, mert utál hason lenni...
Dr.nővel bezséltem, majd ha 5 hósan sem forog még, akkor mennünk kell a neurológushoz... Kicsit félek ettől, de remélem nem lezs gond, hisz a dr.nő is megerősített, hogy nagyon aktív és minden másban ügyesebb a koránál... Õ nem aggódik, én jó anyuci lévén, nagyon aggódomKép))

Most lépnem kell, majd még jövökKép Remélem...
Puszi mindnekinek!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Jó pár éve, hogy erről az ajándékról álmodoztam, karácsonyra, szülinapra és névnapra is, az előző 2 sikerültKép)) Kívánom nektek is ugyanezt, de ne kelljen jövő karácsonyig várni!!!
Kép

KépKép
napsugaracska

Üdvözlet Mindenkinek!

Nekem Nikinozsohoz lenne egy kérdésem:
Kedves Nikinozso!

Azt szeretném megkérdezni, hogy én is jelentkezhetnék-e örökbefogadó szülőnek a Gólyahír Egyesületnél, mivel nyílt örökbefogadást szeretnénk mi is. Magyarországon élek férjemmel, aki angol állampolgár. A Gyivi-vel való beszélgetés után az örökbefogadásnak úgy indultunk neki, hogy először én fogadnék örökbe, aztán később a férjem, mint a házastárs gyerekét. Az alkalmassági feltételeket is rám nézve állapították meg. Ilyen feltételekkel az Egyesületnél lehet-e jelentkezni?
Köszönöm szépen a segítséget!
eszti

Sziasztok!
Napsugi!
Norisz mennyit nőtt! És csodaszép szemei vannak, igazi fiú! Nyugtass meg, hogy még nem jár!!!!!!!
A forgással még ráér, Regi 4és 1/2hónapos volt, mikor először megfordult, és a gyógytornász szerint ez hamarabb volt, mint az átlag! És még most is csak jobbra tudja! Minden baba más...

Regina most 6hónapos és 9napos!!! Ma már darabos bébiételt evett, pulykaragut zöldségekkel! Ez elég finom, mert vannak ám borzasztó ízűek is!

Eszti! Remélem, minél hamarabb teljesülnek a vágyaitok és sikerül az öf.!!!

Ma megint sikerült a Spektrumon kifognom egy jó babás műsort. Apró dolgok? Valami ilyesmi a címe. És arról is szó volt, hogy vannak akik nem adatják be a védőoltást a babáknak. Szerintem, ez nem helyes! Ezzel másokat is veszélyeztetnek, jobban terjedhetnek a betegségek!
Nekem most sokan ajánlották az agyhártyagyull. ellenit, de még gondolkozom rajtam, mert 3x kellene menni 2hetente! Ezt sokallom!!!!

Gilice! Örülök, hogy meglett Füge!!!

Puszi
Kép

Kép
rayo

Visszanéztem a képeket!
Kelimoni! Egyszerűen hihetetlen, hogy Gergő van a képen! Mikor nőtt meg ennyire?

Ildikó!
Még mindig hajnalban van a "mammammmma", de majdcsak vége lesz ennek is!
El tudnád küldeni nekem a címlistát megint? Bocsi, de kitöröltem...Kép

Kép
rayo

Napsugi, asszem én írtam erről a párkapcsolat-hanyatlásról, s nem akartad elhinni - pedig ugye hogy ugye?
Norisz tényleg sokat nőtt, gyönyörű...

Süni, az én lányom is fújja az altatót... de behelyettesíti a versszakok végi kis Balázst - először magát mondja, majd a családtagokat, ilyesformán: aludj el szépen, kis anyukámKép
mera

Sziasztok!

A hordozókendő nekem nagyon bejött, Marci imádott benne lenni. Persze, mikor nagyobb lett sajnos már nem tudtam használni, mert leszakadt a hátam, de addig is mindenkinek ajánlom. Nyáron tényleg meleg, de akkor mi nem?? Kép Én úgy használtam, mint plusz egy réteg ruhát, tehát nem nagyon öltöztettem alá. Olyan jókat, aludt benne!! Kép

Annyira édesek a gyerkőcök, küldjetek még sok-sok képet!! Kép

Ildi! Megkérdezhetem, milyen táblázatot vezettek? Bár nem vagyok napi rendszerességgel író, nem szeretnék semmiről lemaradni! Kép

A koncertre mi is megrendeltük a jegyeket, már nagyon várom!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Napsugi! Nem is értem, hogy tudtál készülni a vizsgákra egy ilyen jó kis pasi mellett! Hihetetlen, hogy milyen nagy már Norisz! Kép

Úgy néz ki, hogy ma lesz az első éjszakánk az új hálószobánkba!!! Kép Igaz, hogy hamarabbra terveztük, de jobb későn, mint......Eddig olyan jól el voltam a napi teendőkkel, de most már egyre többet gondolok arra, hogy mennyi még az annyi, mikor érkezik már a mi kis babánk?!

Gilice! Ugye majd megírsz mindent nekünk, hogy mi történt veletek?!

Mindenkinek sok puszit küldök!
Di_ti
di_ti

Kedves várakozók!
Ma hazamentek a Kh.-ból a fiúcskák (egymás melletti szobában voltak péntek óta az öf. anyukájukkal!)
Pénteken egy tényleg pici (1300 gr.), de egészséges fiú született, már megvannak a szülei, és nekik nem baj, hogy koraszülött.
nikinozso

Sziasztok!

Már azt hittem, hogy kihal a topic!Kép

Rayo: Tündéri kislány Regina, olyan kis bájos mosolya van. ha jól érzi magát és vidám ( ez látszik a képen Kép ) nem lehet gond, hogy kicsit lassabban gyarapodik a súlya. Legalább nagykorában nem kell fogyózniaKép)

Igen, Gergő sokat nőtt és annál többet hízott.

Holnap megyünk két hónapos oltásra, mivel ma van a naaaagy 2 hónapos szülinap.És mérés is lesz. Nagggyon kíváncsi vagyokKép

Ildikó: Gergő szerintem elég sokat iszik ( napi minimum 2 dl), annál is inkább, mivel a legújabb tendencia szerint 6 hónapos korig még a tápis babáknak sem szabad teát adni. És én meg is esküszöm az ezt követő tábornak, hogy én sem adokKép) Nem bonyolódok felesleges vitákba.

Napsugi: örülök, hogy jelentkeztélKép Remélem, túl vagy a vizsgákon és sikeresen zárult mind.Kép

Norisz nagyon aranyos,a kedvencem a masnis fotó.Kép

Igaz, olyan jó követni a gyermekünk fejlődését. Gergő már lassan két hete nevet, még hangtalanul, de teli szájjal. De ki kell ám érdemelni!Kép) ( jóóóó sokáig kell szórakoztatni érteKép )

Gilice: Hurrá, hogy megvan a kutyus, azért nem lett volna jó most ez a veszteség. Már nagyon kíváncsi vagyok a történetedre és a babócákraKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Nikinozso!
Amikor valaki számításba jön egy babával kapcsolatban mindenképpen értesíted még az örökbeadó döntése előtt?
Gilice!
Gratulálok!
mony

Kedves Lányok!
Éppen most beszéltem Nikinozsoval, és képzeljétek, ha minden jól megy és fénykép alapján szimpatikusak leszünk az anyukánknak, akkor hamarosan találkozhatunk vele!!!!!!!!!!!!!!
Persze, az is előfordulhat és természetesen azt is megértem, ha esetleg nem minket választ, de azért már ennek a fejleménynek is nagyon örülünk!
Most már tényleg megkezdhetjük a visszaszámlálást!
Elvileg még a koncertre is el tudunk majd menni!

Annyira boldog vagyok!!! Kép Kép
Di_ti
di_ti

Most hallom, hogy Rebeka meghaltKép(((((((((((((
Végtelenül szomorú vagyok, és kicsit az is kiakasztott tegnap, hogy mennyire nem számít a szülők a család érzései, mennyire fontos a hír...
Benne volt sajnos ez a lehetőség, nagyon kiakadtam, jól kisírtam magam...
1 hét leforgása alatt történt meg a baj, felfoghatatlan....Kép((((

KépKép
napsugaracska

Diti!
Most írtál erről először vagy lemaradtam rólad???
Írj meg mindent, ha aktuális lesz!
Én teljesen transzban vagyok miattatok! Gilice is és te is! Annyira örülök!!!!!!!
Kép

Kép
rayo

Rayo! Ezek teljesen friss hírek, nem maradtál le még semmiről! Kép
Amint lesz újabb hírek megírom!

Puszi,
Di_ti
di_ti

Sziasztok!

Haza értünk mai beszerző utunkról. Az asztalosnál leadtuk a faanyagot, ő csak méretre vágja. A férjem csinálja a szekrényt és a pelenkázót, igazi ezermester.
Hordozókendőt kapunk, hogy kipróbálhassuk. Akitől kapjuk, ő mindig ilyenre vágyott, de a kisfia nem szerette.

Palma, olvastam, hogy az ikreket nem jó rögtön szétválasztani, jobb ha pár napig egy ágyban vannak, aztán fokozatosan egyre többet legyenek külön. Nálatok, hogy volt?

Napsugi, Norisz gyönyörű, a masnis kép a legjobb!

Kelimoni, Gergő hihetetlen gyorsan növekszik!

Rayo, a szivecskés kép lenyűgözött és ez a mosoly!

Di_ti, lehet, hogy egyszerre leszünk anyukák! Nagyon szorítunk nektek!!! Remélem titeket választ! Mikorra várható a döntés?

Nikinozso, a pici fiú mennyi időre született? Gyarapodjon, fejlődjön gyorsan, hogy a szülei mihamarabb haza vihessék!

KépKép
gilice

A pici fiú kb.28-29 hétre született (titkolt terhességből)
nikinozso

A pici fiú kb.28-29 hétre született (titkolt terhességből)
nikinozso

Sziasztok

Fantasztikus, hogy szalad az idő.
Rayo, Napsugi, Kelimoni gyönyörűek a gyerkőcök, egyik szebb mint a másik. Mindegyiken látszik, hogy kiegyensúlyozott, boldog babák.Kép

Diti, ez nagyon jó hír, nagyon szorítunk nektek.Kép

Gilice, valószínű most már gyorsan telik az idő, mire mindent beszereztek, biztos előbújnak a babók is.Kép

Kép
Kép
atan

Di_ti, nagyon szurkolok értetek (is)! Valódi csodák történnek errefelé mostanában!

Nikinozso, ha nem vagyok nagyon kiváncsi, elárulnád, hogyan választ az örökbeadó? Fénykép alapján, leírás alapján? Mennyit árultok el a találkozás előtt a leendő szülőkről?
mera

Di_ti: Húúúúúúú, én imádkozom értetek! Kép Micsoda csoda lesz, ha az életet adó igent mond! Nagyon szorítok!Kép

Engem is nagyon megrázott Rebeka halálhíre, hisz egész nap olyan pozitívan nyilatkozott az állapotáról és a gyógyulási esélyeiről a média.
Azt sajnálom a legjobban, hogy mennyit szenvedett a kislány a két műtét alkalmával, értelmetlenül.

Ma megyünk két hós oltásra. Szorítsatok! - hogy kibírjuk!

KépKép
KépKép
kelimoni

Nikinozso!
Az előző kérdésemen kívül engem is foglalkoztatnak Mera által felvetett kérdések. Persze mi is tudjuk, hogy milyen babát tudunk elfogadni és gondolom az öribeadónak is vannak elképzelései.

Di_ti!
Örülök, hogy nálatok is beindultak az események. Azt hiszem, ha nem minket választ majdan az öribeadó, azt nekünk is el kell fogadni. Nem is tehetünk mást. De az is az igazsághoz tartozik, hogy nagyon csalódott lennék.
mony

Megjöttünk a tanácsdásról!Kép

Az oltást mindketten kibírtuk, állítólag az új oltási rend szerinti oltások nincsenek olyan fájdalmasak. Gergő csak picit sírdogált és nekem sem remegett túlzottan a lábam.Kép

A kisfiam 2 hónaposan 57cm és 5.27 kg. Háááát, növögetünk.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Di_ti!
Ez fantasztikus hír! Kész babaeső van most a topikbanKép Szurkolunk nektek is.

Kelimoni!
Szorítok az oltáshoz, biztosan ügyesek lesztekKép

Rvan

Kép
rvan

Lehet, hogy kicsit hosszú, de - állítólag - tejfokozó hatású sütikékKép
Akinek lesz rá idejeKép

Anzac SAJÁT módra (kb. 100 db sütemény)
30 dkg margarin
26 dkg liszt (graham, finom, rétes, rozs, rizs, szója - max 10%)
20 dkg gabonapehely (zab, búza, rozs, árpa)
20 dkg dióféle (kókuszreszelék, kesudió, dió, mogyoró, mandula, szezámmag, napraforgómag)
15 dkg cukor (barna, szőlő, por)
5 dkg mazsola, aszalt gyümölcs (ha ezt elhagyjuk, ennyivel több cukrot kell beletenni)
4 evőkanál méz
4 evőkanál forró víz
1 csomag sütőpor
1. A gabonapelyhet megdaráljuk, a liszttel, a cukorral, a darált diófélékkel, a mazsolával, a darabolt aszalt gyümölcsökkel meg a sütőporral összekeverjük.
2. A margarint a mézzel kis lábaskában felolvasztjuk.
3. Hozzáadjuk a forró vizet, majd a lisztkeverékbe öntjük, s alaposan összegyúrjuk.
4. Kiskanál segítségével egy kikent tepsire a tésztából - egymástól távol - kis halmokat rakunk.
5. Mérsékelten meleg (150 °C-os) sütőben 15-20 perc alatt aranysárgára sütjük. A sütőlemezről még melegen széles pengéjű késsel lefejtjük, és rácsra vagy deszkára rakva kihűtjük.
Jól záródó dobozban tároljuk.

Anzac eredeti recept (kb. 50 db sütemény)
10 dkg zabpehely
13 dkg átszitált finomliszt
25 dkg porcukor
8 dkg kókuszreszelék
15 dkg vaj
2 evőkanál méz
2 evőkanál forró víz
1 kiskanál szódabikarbóna
1. A zabpelyhet a liszttel, a cukorral meg a kókuszreszelékkel összekeverjük.
A vajat a mézzel kis lábaskában felolvasztjuk.
2. A szódabikarbónát a forró vízben feloldjuk, majd a mézes vajjal együtt a lisztkeverékbe öntjük, s alaposan összegyúrjuk.
3. Kiskanál segítségével egy kikent tepsire a tésztából - egymástól távol - kis halmokat rakunk.
4. Mérsékelten meleg (150 °C-os) sütőben 15-20 perc alatt aranysárgára sütjük. A sütőlemezről még melegen széles pengéjű késsel lefejtjük, és rácsra vagy deszkára rakva kihűtjük.
Jól záródó dobozban tároljuk.

Tejfokozó golyó (Napra Kft. XI., Szabolcska M. u. 5., 466-5627)
25 dkg búza őrölve
15 dkg árpa őrölve
10 dkg zab őrölve
10 dkg kesudió darálva
15 dkg vaj
15 dkg barnacukor
1. Az őrölt gabonákat és a darált kesudiót pár percig szárazon pirítjuk.
2. Belekeverjük a vajat és a barnacukrot.
3. A formázáshoz még szükség szerint 1-2 evőkanál vizet adunk hozzá.
4. A még langyos masszából 2,5-3 cm átmérőjű golyókat készítünk.
Jól záródó dobozban tároljuk. Napi adag 2-3 golyó szükség és ízlés szerint.

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!
Elfeküdtem éjszaka a hátamat, iszonyú fájdalommal küszködök! Azt hiszem ez lesz az az időszak, hogy Regina leszokik az állandó kézbenlevésen, mert fel sem birom emelni! Hihetetlen, milyen tehetetlen vagyok!!!!
Kép

Kép
rayo

Rayo:

Az nem bizos, hogy elfeküdted a hátadat, talán inkább a Regi cipelése most ad jelet. NEkem el szokott zsibbadni a hátamon egy rész, amikor Gergőt gyakran ölben tartom.

Húúú, milyen sok baba születik mostanában. csak így tovább, hisz annyi szeretettel teli szülő vágyakozik. És pompás, boldog élet vár a picurokra.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Rayo: Nekem is nagyon fájt a hátam az ikrekkel, de egy természetgyógyász csodát tett vele nyújtással és maszírozással.Próbáld ki.

Napsugaracska: A mi doktor nénink szerint a hasra fordulással még az 5 hónapos kor sem késő. A könyvek sem írnak rá korábbit.Gyönyörű a kisfiad.

Gilice: A mi babáink külön ágyban voltak, mert veszélyeztetettek voltak bölcsőhalál szempontjából és csak így működött jól a légzésfigyelőjük, de mindkettőjük ágyában volt kifli alakú szoptatós párna, ami pihe-puhán körbefogta őket. Amellett, ha ébren voltak rendszerint egymás mellé pakoltam őket. És a mi gyerekeink nagyon sokat voltak ébren, mindenki csodálkozott rajtuk, nem szokványos csecsemők voltak.

Lányok! Én minden örökbefogadó szülőnek nagyon drukkolok, hogy mihamarabb babához jusson, de az egyesületnél nagyon jól megtanultam, hogy mindenkihez úgyis a saját babája fog kerülni. Sok erőt és türelmet kívánok nektek.
palma

Kelimoni!
Lehet, hogy igazad van! De inkább fájjon,minthogy ne cipelhessem a gyerekemet! A férjem hozott rá kenőcsöt és jobb azóta, úgyhogy mehet a "Zsipp-zsupp-ozás"! Azt olvastam, hogy a ringatás fejleszti a baba egyensúlyérzékét és az agyi tevékenységre is jó hatással van! Hajrá anyukákKép
Puszi mindenkinke!
Írjatok, ha vannak fejlemények!

Gilice!
Regi szekrényeit nálunk is a férjem csinálta és szuper lett!!!

A várakozoknak remélem ilyen gyorsan telnek a percek!!!!!!!
Kép

Kép
rayo

Sziasztok

Gilice
Örülök, hogy a kutyutok meglettKép
Jó készülődéstKép!

Palma
Köszönjük, hogy drukkolsz nekünkKép.

Rayo
Vigyázz a hátadra.
Sajnos nekem 21 évesen gerincsérvem lett a cementeszsákoktól. Azóta térdrogyasztva emelek. Elég furán nézek ki, de lekopogom (kopp,kopp, koppKép) lassan 4 éve, hogy a fájdalom megszünt.
Eleinte tudatosan kellett figyelnem rá, de mostmár természetes, hogy így emelek. Erre figyeljetek, hisz ezek a kis tündérek és hercegek egyre nehezebbek lesznek. Kép

Kelimoni
Hősök vagytok mindkettenKép "Törpevízmű"és Te Kép

Rebeka nagyon megrázott, mert a csoportunkban a legfiatalabb kislány pontosan és a többi gyerek pedig kb. azonos korú vele. Az angyalok már vigyáznak rá.

Eszti
Kép

Mosolygós
Örülünk, hogy újra itt vagy.
Köszönjük a csodaszép képeket!Kép

Rayo
Köszönjük a szép képet.
Hogy csinálod ezt a szép keretet? Programod van, vagy valahol le lehet tölteni?

Di-ti
Veletek izgulunk és várjuk a híreketKép

Szép délutánt mindenkinek.
Üdv Süni
süni_renóca

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözlést!

Süni!
Neked külön köszönöm a képet! Annyira aranyos!

Olyan jó olvasni Titeket! Főleg azért, mert erőt adtok másoknak, azoknak, akik még a várakozók között vannak. Elkezdem visszaolvasni a topikot, s jó látni, hogy a sok-sok várakozásaitoknak meglett a gyümölcse. (nagyon szép gyümölcsök!) Hogy Nektek is nagyon nehéz volt a bizonytalanság, hogy mikor is jön a várva várt telefonhívás… de aztán egyszer csak mégis eljött (vagy már nagyon közel van)!
Esetleg ismertek-e valakit, aki hasonló cipőben jár, mint én – azaz külföldi a párja. Esetleg van-e ezzel kapcsolatban bármiféle tapasztalatotok az öf terén?

Kedves Nikinozso!
Ha esetleg van időd, akkor kérlek válaszolnál Nekem? Jelentkezhetünk mi is a Gólyahírnél? Köszönöm!

Szép estét!
eszti

Sziasztok!

Ma teljes ultrahangon voltunk.Gergőnek megvan mindnene és minden jó helyen. Tökéletes baba - azt mondta a doktornő.KépNa, ezt én is így gondolom.Kép

Rayo: nekem apa masszírozza ki a görcsöket a hátamból, de ha Gergő picit negyobb lesz, el fogok járni hátmasszázsra. 800 Ft-ba kerül, szerintem nem drága és azért a szakavatott kezek tudják, mi a bibi.

Eszti: javaslom Neked, hogy hívd fel Gabikát (Nikinozsót) (30/ 251 - 71 - 20) mert ezt a témát talán személyesen jobb megbeszélni. Persze ez csak egy javaslat és a döntés a tiéd!Kép

Kívánom Neked, hogy sikerüljön örökbefogadni és legyél Te is nagyon boldog családanyaKép

Kizsó: most meg Te tüntél el! Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Eszti!
Sajnos nem.
127/2002.(V.231.)Korm. rendelet az örökbefogadást elősegítő magánszervezetek tevékenységéről és működésük engedélyezéséről.

2§(1) A szolgáltatás KIZÁRÓLAG Magyarországon élő, magyar állampolgárságú vérszerinti szülő és örökbe fogadni szándékozó személy közötti kapcsolat létrehozására irányulhat.

Nekünk VAN engedélyünk, és betartjuk a szabályokat.
nikinozso

Kelimoni
Örülök, hogy minden rendben van odabenn isKép
Ez az uh 2 hónaposan ajánlott, vagy ti kértétek, dokinéni javasolta?

Eszti
KépSajnálom. Drukkolunk nektek, hogy azért ne túl sokat kelljen várni titkosan sem a babócára. Ha van kedved gyere ide közénk. Várunk szeretettel.
Mesélj magatokról.

AKI RÉG ÍRT ÉS OLVASÓK!!!! GYERTEK,ÍRJATOK!!!!!!
Kép

Üdv Süni
süni_renóca

Sziasztok!
A programokat Ildikótól kaptam, mármint a címeket:A program:

http://www.galleriasoftware.com/,ezen belül a Collage makert kell letölteni és van még egy Frame master is.
Én nem értek hozzá, a férjem töltötte le őket! Nagyon jó dolgokat lehet csinálni velük!

Csatlakozok Sünihez: írjatok "csak olvasók"!!!!!

Kép

Kép
rayo

Nikinozsó:
Remélem, nem gond, hogy leírtam a telefonszámod, úgy gondoltam, ha rajta van a Gólyahír honlapján, akkor...

Renóca:
Az ultrahangot a doktornéni javasolta. Megmondom őszintén, az ok az, hogy tutira tudni akarják, minden rendben van e a fejecskáben és a test többi részében.
Ez okból hallásvizsgálatra is megyünk. van a Bajcsy kórházban egy kedves doktornéni, aki minden kőbányai csecsemőt megszűr. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Elnézést, hogy csupán most írunk, de eddig sodródtunk az eleinte zömmel izgalom-, azután egyre inkább örömteli események árjával. Babánkban szűkebb rokonságunk is egyre gyönyörködik...
Kislányunk éppen néhány perc múlva lesz két hetes, de ettől függetlenül is minden pillanatban találunk ezer okot, miért ünnepelhetjük.

<center> <pre>
<table>
<td align=center valign=top> Kép
0.598046875 K <td align=left valign=top> <font size=1>1 hetesen nethez.htm</font>
"1 hetesen" </pre> </pre> </center>
kivilkó

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?