Sziasztok
Mi is ma 20+0!!!
Andi, Ági, nektek is gratula - és mi is min. 1 héttel többek vagyunk Uh szerint.
Habu, hogy köhögsz? Ha szárazon, nekünk a Homeovox is bejött!
Alvás-nem alvás-letevés, sírni nem hagyás stb témában, mintha rólunk írtál volna. Igaz Hamma 2 hós kora óta a saját ágyában alszik, szopi után mindig visszavittem. 1,5 éves kora óta alussza végig az éjszakát. Illetve újabban rászokott arra, h átjön hajnalban. Vissza próbáljuk vinni általában, de amíg még mi sem alszunk el, addig ő is olyan felületesen alszik, h észreveszi, ha mozgatjuk. Én meg - kövezzetek meg - nem ülök ott mellette negyed-félórát a hideg szobában (úgy értem, h eleve nem tartunk meleget éjszakára + ugye nincs úgy felöltözve az ember), amíg elalszik... szóval kényelmes vagyok, így sokszor mellettünk marad.
Lényeg a lényeg, majd erőítjük, támogatjuk egymást ebben - 2 gyerek mellett méginkább kell majd
Szgoron, én is nagyon szorítok Rebekának, nézem a Naplót, bőgtem 8 kört.... fel kell épülnie!!!
Mézgombi, sztem a meleg vizű fürdő nem jó - mintha fokozná az alhasi, kismedencei véráramlást, ami nem jó - jajjj, nem akarok hülyeséget mondani!!! Próbálj meg rákeresni a neten!
Niki, én sztem nagyon aranyos farmert vettem Újpesten - ott volt 2féle farmer, meg bársony és kordgatyók sportos fazonban. Ha gondolod lefotózom a gatyómat - legalább teszek fel pocis képet
Csandy, dehogy van baaaaj! Egyszer ennyit mozog, máskor meg annyit. Ne tudd meg Hammával mennyit paráztam ezen - jajjj, ma még nem is mozgott.. jajj, mi van Semmi nem van
Mostmár nem is izgat, igaz PocakBoci aktvabb, mint Hamma volt. Később már, ha kevés a helye, jó, ha minden nap érzed min. 1x a mozgását, de most még ez nem áll.
Nem gond, ha háton alszol és úgy kényelmes. Ahogy Ági is írta, amikor a baba már nehéz, elnyomhat egy eret, és ájulás környékezhet. Hát, nekem sose volt ilyen bajom Hammával, sokat feküdtem háton kipárnázva, főleg a végén, amikor már csak úgy volt kényelmes.
Sztem tömesd be - érzéstelenítő nélkül nem megy? És sose kérek - hős vagyok
Jajj, erről jut eszembe, hamarosan nekem is el kellene mennem - tuti tömnek megint
Kanyin, szuper, hogy így meggyógyult a lányod, annyira szorítottam, h megússzátok kórházmentesen!
Nyanya, cukor
Érdekes, nekem nincs fognyvérzésem, pedig én hajlamos vagyok minden ilyen fogászati cuccra. Mióta elektromos fogkefénk van, nincs begyulladva az ínyem és sose vérzik
Remélem, később se fog!
Ennyi voltam mára, kisfiam már fel is ébredt... pont az ellentéte Hammának, aki rendes kislányként mindig tudta és tudja, h mikor van éjjel... ő nappal alszik, éjjel ébren van!
Előre félek, mi lesz, ha kibújik
Nem bizti, h ő második babaként "jobb" lesz, mint Hamma....
Jóéjt!
Ann