Halihó
Képzeljétek Eszti ma kiesett a babakocsiból, és persze, hogyan???Hát a kis pofázmányával lefele
a betonra!Volt nagy ijedség meg sírás rívás, de aztán egy kis cici hamar megvígasztalta!
Nem volt bekötve mert a szokásos séta körútról jöttünk már hazafelé, de a kapunk előtt megint elindult céltalanul az ellenkező irányba. Na, akkor beraktam a kocsiba, amíg a kapukulcsot bogarásztam, de ugye erre a pár méterre már nem kötöttem be! Hát, ő meg ugye hiszti hegyek, és addig- addig tekergőzött amíg kiesett
Ezek a friss történések!
Floci, arra az asztalverősre pedig teljesen igazat adok, mert ezt én sem szeretem, és nem is csináljuk, ha elesik, vagy beveri magát!
Nálunk is általában a mamák csinálják, de szoktam szólni, hogy nem kell!Úgy gondolom, hogy lehet benne valami az agresszív gyerekek, és ezek a nevelési szokások között!
Ha, elesik mindíg mondjuk, hogy hoppá, nem történt semmi, és már olyan cuki, ő is mondja magától, meg ha valamelyik játékát ejti le, vagy kiborul valami akkor is azt mondja, hogy hoppppá!
Szóval szerintem sem kell, még plusszban erre nevelni, hogy verjünk szét mindent ami nem tetszik!
A csp.-kal meg Dóri már válaszolt, de én is úgy tudom, hogy majd a köv. nek már az emeltnek kell lennie!Amúgy én pl.3000 Ft.-tal fogok jobban járni! Csepp a tengerben, de legalább jobban járok, és nem rosszabbul
Megpróbálom ennek is a jó oldalát nézni!
Arik vagytok a képen
Kriszti, amúgy ezek az adókedvezményes dolgok benne vannak a januári kismamában egy táblázatban! Nincs meg neked? Ha, nincs majd leírom, vagy nézd meg a neten, hátha!
Már írtam neked, kb. 1 órája
hogy jó a hajad, de szőkébb azért ne legyél
Bár ki tudja, lehet az is jól állna
Én meg már nem vagyok szőke csíkos! Most barnás, rézvöröses csíkos
Szeretem én is változtatni a hajam színét fazonját, hogy ne legyek olyan unalmas
ha már másban annyira nem tudok változni
!
Csilla, szerintem te is azért szólj anyukádékra, ha úgy gondolod, hogy nem jó ez a megverem módszer! Végülis a te gyereked, úgy legyen nevelve, ahogyan te szeretnéd! Én is azért szólok mindíg finoman
Lóvéban együttérzek veled, és főleg egyedüüül!
Hát igen, én sem annyira dúskálhatok, nekem most mindennel együtt 52 van!Ez se sok, főleg, ilyenkor bosszanja az embert, ha nem olyan munkahelyen dolgozott ahol be volt jelentve rendesen! Mert nálam is ez a helyzet! Ha az után kapnék amennyit kerestem azért egy kicsit jobban járnék! De hát ez van.Most meg az emelés után lesz 55! De ez is csak júni végéig, mert Eszti akkor tölti a 2 évet utána meg a .......jó kis GYES!De remélem hamarosan jön a tesó, és akkor a GYES-t nem kell sokáig "élveznem"!
Nekem mindegy kinél, mikor lesz a tali!Beszéljük meg, és ok.Ha elvisel minket Floci
mehetünk a 10.-re is! Most úgyis csak lakásban tudnánk lenni, így tök mindegy hányadikon vagyunk
puszi mindenkinek, manó
EDO, veletek mi van? A kis fotómodell,hogy van?