Sziasztok!
Verák, Veronikák, boldog névnapot!
Csandy, szerintem az ember sokkal jobban tartja magát, ha egy szerettéről van szó, aki számít a segítségére, mint ha egy ismeretlenről. Persze sokfélék vagyunk. A férjem azt mondta a szülés után "Nem is volt vészes." Én azért picit másképp láttam
Doren, örülök a kiruccanásnak! Ügyes a nagyfiú!
Exdeus, ez a fiú-lány kérdés nekem fájó pontom! Engem apu akart nagyon fiúnak, ketten vagyunk tesók, egy nővérem van. Egész életemben azt hallgattam, hogy "ha neki egy fia lenne...." Persze szeret nagyon, meg büszke rám, meg minden, de hát nem tudott felnőni ebben a tekintetben. Ez egy gyereknek nagyon sok szenvedést tud okozni. Védd ám meg a lányodat, ha az lesz, mint egy anyatigris!
Kanyin, örülök a lányod javulásának. Neked is jobbulást kívánok! Mi is köhögünk a lányommal, de nagyon.
Mézgombi, nagyon csinos a Kisgombi-poci. Az enyém már most ekkora szerintem, Julival sokkal lassabban nőtt. Nem akarok bálna lenni, brühühü
Verus, nagyon aranyos a gyerekeid meglepetése!
Kari,én is nagyon szeretem a szívhangot hallgatni! Most még nem volt benne részem, csak az előzőnél, de már alig várom. Én négy héttel "fiatalabb" vagyok, de már megvan a négy kiló. Mondjuk rosszullét ellen muszáj ennem, talán ezért. Julival összesen nyolc kilót híztam, bár akkor az elején a rosszullétekkel leadtam ötöt.
Vero, remélem, nem haragszol, hogy felhoztam a La Leche Liga témát
Szerintem sok hasznos info van náluk, és én tényleg sajnálom, hogy nem talált meg a propagandájuk. Nem kell nekem védenem őket, de Sződy szerintem nem LLL-s, hanem Szoptatásért Egyesületes. De lehet, hogy van átjárás, nem tudom. Biztos sokak érzékenységét sérthetik, mert sokszor váltanak ki indulatokat. Nekem segítettek. Úgy tudom, olyanoknak is próbálnak segíteni, akiknek nem szopik a babájuk. Szerintem "kezdőként" érdemes belenézni, és mindenki leszűri, ami neki ebből kell vagy nem kell. Remélem, nem voltam bántó vagy félreérthető, nehéz így pár mondatban, hansúlyok, mimika nélkül...
Kriszta, jobbulást a pici fiúnak!
Nekem ma lett meg az AFP-m, jó lett, 0,9, egy parával kevesebb.
Sziasztok!
Habu 17