Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Fú, úgy tűnik esélyem sincs a visszaolvasásra.
Mamacka,
A szüléstörténetemet megtalálod október 20 körül. (10-én született Beni) Ujváriban nem fogsz csalódnui a szülés alatt sem. A szülés alatt ha nincs komplikáció, akkor főleg a szülésznő csinálja a dolgokat. A szülésznő csinálja a gátmasszázst stb. A kitolási szakasznál sokáig a doki is az oldalamnál volt, az egyik oldalon a férjem, a másikon a doki. Mindketten tartották a fejem egy-egy nyomásnál. A legvégén már a doki is elöl volt, hogy nézze minden okés-e. Akkor beszélték, hogy kell-e vágni vagy sem. (végül nem volt)Atán a szülésznő elvitte Benit fürdetni, addig a doki csinált egy öltést, mert volt valami kis repedés.

Ilba,
Nagyon ügyes Beni, ahogy tartja fejét! Miért nem fejsz már tejet?

Jó éjszakát mindenkinek!
OKép

Kép

Kép
szorsi

Ilba,
Én PR munkatárs voltam egy nagy bank PR igazgatóságán. Én voltam felelős a szponzorációért és a rendezvényekért. (Jó ötlet volt feltenni ezt a kérdést, érdekes olvasgatni, hogy ki mit csinált.)
OKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!

Köszi a drukkokat!
4 vizsgából 3 sikerült. a 4.-et 2 hét múlva javíthatom még. Kép A fene egye meg. Kép 22 tételből 1-et nem tudtam, és azt húztam. Kép

Ilba!

De jó!!!!!!! Annyira várom a találkozást! HURRÁ!!!!!!!!
Tudjátok már mikor jöttök végül? Igen, minden hétvégén hazajövök. KépHa tudod már mikor jöttök, írj!

Lányok!

Tavasszal, mikor már jobb idő lesz, csinálunk majd egy maxitalit?
Csinálhatjuk itt Kecskeméten is, de mehetünk mondjuk a Margitszigatre is, vagy akárhová. Ha nem zavarok, én is elmegyek. Jó?

Vuka!

Mindjárt küldök mail-t!

Puszi!
Ági
bumpy

Bumpy,
Gratula a vizsgáidhoz! Majdcsak meglesz az a 4. is.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Gabi igen egy a dokink (Gajdos). Amikor most rákérdeztem, hogy a fogamra szedhetek-e antibiotikumot, mondta, hogy nyugodtan. Javasolt is három fajtát. A fogorvos ezekből a leggyengébbet írta fel, azt is alig merte. A doki néni tényleg tök jól ismer és csak attól tilt el, ami tényleg nagyon árt.
Bumpy köszi az e-mailt (megkaptam), majd akkor hívlak vagy küldök SMS-t, ha már ott tartunk, bár erre még 2 hetet várni kell. Addigra remélem ezen az egy vizsgán is túl leszel már. Egy tételt soha nem szabad kihagyni, mert tuti azt húzod, ezzel egyszer én is megjártam a főiskolán.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hű az annyát! KépKépKép
Már megint archiv .... KépKépKép

Voltunk volt kolléganőnél, aki egyben barátnő is és egy 8 hónapos kisfiú anyukája és jöttek még oda most is "aktív" kolléganők. Szóval értitek. Kép Tök jó volt.
Csak Beni nagyon elfáradt és nagyon rázendített a végén. Még én sem hallottam ennyire sírni. Pont előtte meséltem, hogy soha nem sír. Kép

Gabi,
így vagy az igazi, ha írsz, még ha magadnak is. KépKépKép
Depis időszakok jöhetnek, engedélyezve, de max. egy fél óra!!!
Livi + cica fotó tök jó!!!! Kép

Bumpy,
úgy néz ki, hogy 21-én megyünk, de még mindig nem 100%. Addig még úgyis jössz, nem?
Egy nagy, tudod mit, inkább kettő nagy zsákkal Neked ... Kép

Szorsi,
köszi, szerintem is jó ötlet volt. Eszembe jutott, nektek is volt általánosban egy füzet, ahol különböző kérdések voltak minden oldalon? Ki a legjobb barátod, barátnőd, ki tetszik stb.? Kép
Nem fejek, mert teli a fagyasztó, körülményes és Beni már szopizik rendesen. Beállította a kellő mennyiséget és így minden ok. Te fejsz? Mennyit ha igen?
Fejét még nem igen tartja, ez egy elkapott pillanat volt. De edzünk ezerrel! Kép

Most mértük, ma 9 hetes, 5300gramm! Hurrá!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Köszi!
Persze, jövök még. Kép
Puszi Nektek!

Nagy puszi Beninek is!!!!
bumpy

Ilba,

Igen fejek, de főleg csak reggel és lefekvés előtt. Nekem is már teli a fagyasztó, de mikor a hugom kicsi volt (13 év van köztünk), akkor anyu is nagyon sokat elrakott és aztán főzelékekbe használta. Úgyhogy jó sokat szeretnék én is elrakni. Kép
OKép

Kép

Kép
szorsi

Nna, visszatértem. Fürcsi megvolt, Marci alszik, apa tv-zik, én meg jöttem netezni...Kép

Hűűű, micsoda vita a macskákról, meg hogy baj vagy nem baj....Hát nézzétek meg Gabiékat. Õk aztán tudhatják, hogy baj vagy nem baj. Én is védett vagyok, mert nekem is volt cicám évekig. Több is. Én sem aggódtam egyébként annyira amíg terhes voltam, de azért apa kloffolta akkor is a húst.Csak úgy mint a terhességem előtt, ugye. KépKép
Amúgy egyébként én is csatlakozom az egyetérőkhöz. Tényleg sok olyan dolgot olvas az ember, meg hall, ami inkább tiltás a pocakosság alatt, mint nem az. Nekem pl. a dokim a vége táján előírta a pohár vörösbort, és csak 3 héttel szülés előtt hagytam abba. Az is azért kellett, mert már voltak jóslófájásaim a 8. hónapban is. És így egy hét alatt megittam egy liter bort! És Marci makk egészségesen jött világra. Igaz, eléggé sok gyümölcsöt és zöldséget is ettem a terhességem alatt. Na meg a kinder tejszeletet!!!KépKépKép
Mondjuk azt nem bírtam megállni, ha kutyát lehetett símogatni...Csak aztán rögtön kezet is mostam jól szappannal. Kép

Natasa neked vannak halaid? Milyenek? Majd mindjárt csinálok egy képet az akváriumunkról!
Kép
és ilyen halaink vannak. ha jól emlékszem 12-en.
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
Marci nagggyon aranyos! Az az alvós kép tünemény!!! Kép
És mi is sok gyógypuszit küldünk a pocakjára!

Gabi,
Livi hasimasijára is mennek persze a gyógypuszik, Benitől +1 az arcocskájára is! Kép
Én is Benivel alszom most a gyerekszobában, Papáé meg a háló. És szerintem ez így is marad még egy jó ideig. Nekem kényelmesebb így és különben is a fotelágyon jobban alszom mint a rendes ágyamon. Kép
Főzőcske nálam is hanyagolva, majd később ...

Ja és milyen okos voltam ...
Nagy lelkesen elvittem a talira a fényképezőt, hogy ilyen meg olyan jó képeket csinálok majd, de a kártya itt maradt a gépben. Kép Ennyit magamról.

Kép
Kép
Kép
ilba

De a barátnőm fotózott! Most kaptam:
Mama, hát ki van a Te öledben???
Kép
Benedek
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Van termés rendesen!KépKépKépKép

Bumpy,
a tali már felmerült, a Margit-Sziget is, és biztosan lesz!Kép

Ilba,
nem szoktam én depis lenni, csak néha lusta vagyok írni és olyan semmilyen vagyok. De ez messze van a depitől.
Mi is pusziljuk Benit!!!!!!!

Bubek,
nagyon szépek a halaid! Nekem is volt gyerekkoromban akváriumom, de csak guppik voltak benne, de szép volt. Szüleim odaadták a szomszédnak, máig sem tudom, hogy miért.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
No, örülök, hogy nem lett háború és mindenki állatbarát és persze gyerekbarát Kép
Bubek, de szép kék halaid vannak! Az enyémek semmi extra,...guppi, razbora, tetra, Ancistrus, Thoracatum meg páncélosharcsa. És nem nagy az aksim.
Bumpy, sajnálom azt az egy fránya vizsgát, de legalább már mindent tudsz kivéve azt az egy tételt. Én is anno ilyen peches voltamKép szorítunk!
Nálunk para-apa van. A férjem egyre jobban olyan mint pók a falon. Mindenért izgult meg görcsöl. Mi lesz ha már ok is lesz rá?!
Sétálók, készüljetek fel, hogy nagyon hideg van kinn. Brrrrr Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Gabuska!

Szuper!

Én is elmehetek?
Persze nem akarok zavarni, csak ha nem zavarok.
Puszi!
bumpy

Sziasztok!

Micsoda levélváltás ment itt!
Másik Gabi üdv a csapatba!Kép

Wolga:

Boldog névnapot kivánok!KépKépKép

Iba:

Beni nagyon édes!Jó nagy baba és szépen kikerekedett!

Gabi:

Nost ti kezditek a hasmenős korszakot?Jobbulást Livinek!Ma mi lesz neki az ebéd?

Kép

Kép
novum

Boldog névnapot VERONIKA!!!Kép

Bumpy,
persze, hogy jöhetsz! Sőt!
Most biztos tanulsz mint áááááááááááálat, és biztos sikerülni is fog!Kép

Timi,
fogalmam sincs, mit adjak neki. Lehet, hogy kéne hanyagolni a főzit, mint nálatok. Még gondolkodom.
Tudod mit agyaltam, hogy ki a másik Gabi? De aztán leesett... Jól megtréfáltál!

Ilba,
úgy bírom, hogy Benit mindig olyan nagyfiúsan öltözteted! Nagyon jól áll neki!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Voltam adoktornőnél és visszanyerte a bizlmamat, tök rendes volt és küld vizsgálatokra, azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy nem ciki megkérdezni, higy Varsányi doktornő mennyit kér a szülésért?
Ha esetleg valaki hozzá járt, vagy jár, vagy nála szült írjon nekem legyenszíves!
zsooka

Zsooka!

Én nem szültem a Varsányi doktornőnél, de súgok Neked. Hátha segít valamit. Mivel magánrendelésre jársz, tudod a terhesgondozási díjat. Azaz a vizsgálatért mennyit fizetsz. Na, annak a 10-szeresét kell adni szülés után. Ez arany igazság minden orvosra nézve.
Ha Õ esetleg többet vár, majd szól, ha kevesebbet, nem fog megsértődni. Kép

Üdv: Ági
bumpy

Szép napot mindenkinek!
Bár ez az idő .... Ti mentek sétálni?

Bumpy,
kötelező jönnöd!!!! És remélem nekünk a 21-e összejön. Kép

Wolga,
boldog névnapot! Kép

Gabi,
továbbítottam Beninek a puszit és a bókot. Képzeld fél 11-ig aludt. Pedig tegnap elég korán letettem (ahhoz képest, mint szoktuk), már fél 10-kor aludt, szopizott 5-kor és fél 8-kor, de aludt is tovább. Olyan ari. Most meg gagyog és énekel a játéka alatt. KépKépKép

Zsooka,
amit Bumpy írt, az általában így van, ezt szokták mondani, de mi sem adtuk a 10szeresét.

Kép
Kép
Kép
ilba

Bumpy, február közepén is az Istvánban leszel????
És az én dokimat (Bábinszki Á.) ismered????

Mondtam már? Lehet végre eldöntöttük, hogy mi lesz a csajunk neveKép Hát, hosszú szülés volt az fix!
és lehet már kérdeztem, de ha vkinek két utóneve van akkor a másodikat is használja vagy az csak ott ficeg? Bocsi, de ezt én nem tudom Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Hahó!

Gabuska!

Köszönöm, hogy mehetek! Kép Igen, tanulok mint áááállat, de abban, hogy sikerül én nem vagyok olyan biztos. Kép Nagyon hülye vagyok az anatómiához. Szülészetből viszont én kaptam a legjobb jegyet tegnap. Inkább kapnék 3-ast szülészetből, de meglenne a 2-es anatómiából. Kép Nem lehetne megdumálni?

Ilba!

Remélem, hogy sikerül a 21-e. Kép
Köszönöm, hogy azt mondod, kötelező mennem a talira. Kép Nagyon jól esik, hiszen én még nem vagyok édesanya, csak egy 20 éves lány, aki még sehol sem tart. Kép

Natasa!

Ha sikerül az anatómiavizsgám, akkor az Istvánban leszek. Hogy pont a szülészeten-e, azt nem tudom, mert kell sebészetre, belgyógyászatra is mennem, de megígérem, hogy bemegyek és megnézlek Benneteket. Ha meg nem lennék akkor Pesten, akkor felmegyek, jó? A Bábinszky doktornőt csak látásból ismerem, ha Õ az a fekete hajú sovány hölgy, aki 3D diagnosztikával foglalkozik. Õt nagyon ritkán látom bent, de 1-2-szer már láttam.

Ha valakinek 2 utóneve van, akkor a szülők döntenek, hogy melyiket használják, és a másik csak hivatalos ügyeknél használatos. Nekem van egy unokaöcsém, Õ Balázs és Ákos. A család Ákosnak szólítja, de az oviban Bazsizzák, még akkor is, ha Õ szólt, hogy Áki. Így ha 2 utóneve lesz a babádnak, és a 2.-at akarjátok használni, akkor szólj, mert automatice az 1. nevén szólítják, és megszidják, ha nem hallgat rá. Azóta már Áki ovónénije is felfogta, hogy Áki és nem Bazsi. Kép
Persze van olyan ismerősöm is, aki 2 nevet adott a kislányának, és mivel együtt hangzik jól, így egybe mindkettőt használják. Kép

Hogy fogják hívni a kislányt?

Puszi: Ági
bumpy

Lányok, lehet,hogy én nagyon dinka vagyok, de mi értelme van 2 nevet adni? Csak zűrzavart csinál, használni meg úgyis csak egyet fog.
Remélem senki nem bántódik meg, ez csak 1 vélemény, és még az is lehet, hogy simán meg leszek győzve!Kép
Ja, Bumpy, melyik az a két név, amit együtt használnak? Nagyon kíváncsi vagyok!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, Bumpy, ne köszöngessél semmit, mindannyian egyformák vagyunk vagy egyenértékűek vagy mi, úgyhogy még jó, hogy jössssssz!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sajnálom, hogy mumusod az anatómia. Nekem a kedvencem volt, de tényleg nem egy sétagalopp. De, megbirkódzol vele, meglátod!
Igen, ő a dokimKép
Jelenleg két utóneve van a csajszinknak (G. Szonja Ágota), mert mind a kettő tetszik és nagyon nem tudtunk dönteni. A párom azt is szerette volna ha két neve van, de én nem annyira, mert nekem is csak egy van és el sem tudom képzelni milyen az élet két névvel Kép
Basszus, 20 éves vagy?! Hát, szívesen cserélnék veled. Kort azt tuti! De majd csak a vizsgák utánKép
N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

megjöttünk a rövid sétából,ami inkább vásárlás volt,vagyis a boltig mentünk és vissza.
Hát ILBA elég hideg van,úgyhogy gondold meg a sétát!

Natasa:
tényleg két szép nevet választottatok,de szerintem is elég egy,mert például hogy fogjátok szólitani?

Bumpy:
nagy drukk az anatómiához!!Az állati nehéz!!

fcgvgvg

Kép

Kép
novum

Most látom,hogy Szilvi is üzent nektek innen az ölemből!Bocsi!

Kép

Kép
novum

Gabuska nekem is van egy olyan ismerősöm, aki két nevet adott a lányának és azt együtt használja. (Petra Panna) Végülis tetszik így is, de én is hülyeségnek tartom a két név adását. Bár ha fiú lesz (ez ugyan kizárt) mi is adunk 2. nevet, Lászlót. Én ugyanis László Éva vagyok. Lány testvérem van, és még kis koromban megígértem apukámnak, hogy nem hagyom kihalni a családnevet Kép, így akarok majd eleget tenni ennek az ígéretemnek. Egyébként engem is szoktak Lacikának hívni, ha rosszalkodom és dühösek rám Kép.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Zsooka,
sztem azért kérdezd majd meg mennyit kér, mert én is tudom VH terhesgondozási díját, és hát annak a tízszerese az nagyon sok.Kép Az én dokimé meg annál is több, hát nekünk eszünkbe se jutott a tízszeresét adni, nem is lett volna miből. Én tavaly körbekérdeztem, akkor általában 50-60 ezret mondtak egy szülésre.

Tovább nem tudok visszaolvasni (hátulról kezdtem), igényel a családom.Kép

KépKép
connie

A név választáshoz annyit, hogy nálunk nagyon nehezen jött össze fiúnév, aztán Andrásnál a Bendegúz, nálam a Benedek volt a befutó. Tetszik a Bendegúz is, de a Benedek jobb. Meg talán később komolyabban is hangzik. A nagyszülők viszont nem nagyon tudtak megbarátkozni először a Benedekkel, mikor hallották, hogy a másik lehetőség a Bendegúz, akkor egyre inkább tetszett nekik Kép, akkor ők is mondogatták, hogy 2. név is kell, akkor mi mondtuk, hogy ok, Elek. Kép Na erre a Benedek lett a legszebb név nekik is. KépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska!

A Lara Hannát használják együtt! Kép Szerintem szép így együtt! Kép

Natasa!

Köszönöm az optimizmusodat!
Azért nem szeretem, mert ugye minden latinul van. Kép Te doki vagy?

Connie!

Ezzel a terhesgondozási díj 10-szeresével én is 50-60.000-re gondoltam. Kb 5-6000 ft egy vizsgálat. Bár lehet, hogy VH-áé több.

Ilba!

Szerintem is a Benedek jobb. Kép A Benedek Elek meg röhejes lett volna, mert úgyis "Benedekelek" lett volna. Kép

Na, puszi!
bumpy

Mi szüleinknek sem igazán nyerő a Lívia. De már megszokták. Mindenki azt hitte, hogy valami különlegeset akartunk, pedig egyáltalán nem volt szempont. Egyszerűen csak tetszik. És akit ismerek ezzel a névvel, az egy nagyon aranyos lány.Kép

Nekem a Bendegúzról az Indul a bakterház jut eszembe.Kép A Benedek sokkal jobb!!!!!! (Bocs Beni Apuka!)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bumpy, szóval amikor hozzászólnak azt mondják neki, hogy Larahanna?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Mindenki!

Gabi, Natasa, köszi a halak dícséretét. Azt tök jó nézni, mikor nekiállnak ikrázni. Olyan jó kis násztáncuk van!!KépKép
Ancijaink vannak nekünk is, csak kevesen, így az akvárium állandóan algásodik.Kép Natasa nincs esetleg fölösleges ancid eladó? De csak nagyobbacska, mert a kicsiket ezek a jószágok megeszik. Vagy ha esetleg tudsz helyet, ahol lehet kapni nagyobbakat, azt is szívesen venném.Kép
Ahova mi járunk, ott csak kicsik vannak mindig. Kép

Névválasztáshoz: Nálunk az első név amiben megegyeztünk (kb 2 hónapos terhes voltam, még azt sem tudtuk, hogy lány vagy fiú - ill. én már akkor tudtam, csak apa nem hitte el) az a Marci vollt, mert a páromat Dezsőnek hívják, az ő apukáját is Dezsőnek hívják, és a férjem tökre nem szereti a Dezső nevet. És a Marci mindkettőnknek nagyon bejött. Már akkor így hívtam odabenn a pocakomban. Kép
A második nevét - Botond - azért kapta, mert egyrészt szerettünk volna adni neki egy magyar eredetű nevet is, (A Marci latin eredetű), és másrészt pedig arra gondoltam, hogy ha esetleg felőttként nem szereti annyira a Marcit, mint a Botondot, akkor majd azt használja ha akarja. Mi nagyon szeretjük a Marci nevet, és így is hívjuk. De a Botond se rossz.Kép

Ilba,
Nekem is a Bendegúz volt a terv, de Apa nem hagyta. Pedig 14 évesen, amikor először láttam az Indul a bakterház - at, akkor megfogadtam, hogy ha lesz egyszer egy fiam, akkor biztos Bendegúznak fogom hívni. Hát, mégsem úgy lett. de sebaj. Azért a Marci se rossz. KépKép

Kéápzeljétek, azt hiszem Marcus egy kicsit már kezd elkanászodni. Elalszik a karomban, beteszem a kiságyba, és 3 perc eltelktével felébred, és elkezd sírni. Felveszem, és akkor a sírás abbamarad, és rögtön bealszik a vállamon. Dehát nincs szívem hagyni kiabálni a kiságyban! Akkor újra kiságy, és ezt játszuk. Éjjel velünk alszik, de akkor tök jó, ha nem kelteném fel valamikor enni, szerintem végigaludná az éjszakát. Csak azért ébresztem, mert ha 5 órán keresztül nem eszik, akkor nagyon nyűgösen ébred, és hát nálunk nincs sajna hely másik szobába átmenni aludni, így figyelni kell, hogy Apa is tudjon egy kicsit aludni. Dehát hogy lehet ezt kivédeni??!! Mármint azt, hogy megmaradjon a kiságyban? Ezt csak tegnap kezdte el, előtte tök jól elvolt ha aludt a kiságyban is napközben. Van köztetek valaki, akinek szintén ilyen kis elkényelmesedett picúrja van, hogy mindig Anya nyakában szeretne lenni?

Hát hogy tudnám és ezt a kis tündérkét hagyni sírni????
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja! És Wolga,
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!! KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

No comment...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Igen. Kép És olyan édes kislány amúgy. Kis göndör szőke haja van, és kék szeme. Már 1,5 éves, totyogós és nagyon boldog baba. Kép Totál ráillik a neve. Talán 1 találóbbat adhattak volna. Ha Tündérnek nevezték volna, az talán még jobban ráillene.

A Bendegúzról nekem is az Indul a bakterház című film jutott eszembe.
Szerintem a Bendegúzokat már meg sem kell ismerni ahhoz, hogy rámondják, hogy eleven, mert egy Bendegúztól csak elevenség várható el. Szerintem a Bendegúz egy elég karakteres név.

Vvolga!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!
bumpy

Szia Bubek!!!

Nagyon-nagyon aranyos Marci! Mindig a pokróchoz öltözteted?KépKépKépKépKépKép

Igen, a kisággyal mi is így voltunk, kb. 2 hónapos korában barátkozott meg vele.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok. Kép

Bubek, néha hagyd egy picit sírni, mert különben nem lesz egy perc nyugtod sem. Nálunk a férjem kapatta el karácsony előtt kb. 3 nap alatt. Kép De már sikerült kicsit lenevelnem róla. De azért ne gondoljátok, hogy órákat hagyom sírni. Én is sokszor kiveszem 2-3 perc múlva, mert sajnálom szegénykét. Kép JA és mindig végiggondoljuk, hogy mi lehet a baj: hasfájás, pelus, éhség vagy csak unatkozik és karban akar lenni.
Nagyon édes Marci baba, jók a képek! Kép ÉS a halaid is szépek, micsoda kék színük van!

Apropó lányok: ti hogyan szoktatjátok rá a csemetét, hogy ellegyen egy darabig egyedül is???
Én ha beültetem a pihenőszékbe max. 15 percet van el egyedül. Addig dumál, mosolyog, aztán hiszti. Pedig már játékot is aggattam a fogójára. Várom a javaslatokat!!! Kép

Nagyon sokat írtatok, alig bírtam visszaolvasni, írni meg pláne nem. És tegnap Andris is nagyon nyűgi volt.

Zsooka, én is a 10-szeresét adtam a terhesgondozási pénznek. Örülök, hogy rendbejött ez a dokiválasztós problémád. Kép

Gabuska, azért tettük előre a hordozót, mert a bátyám kocsijában eleve nem kapcsol be a légzsák, ha nem ül ott felnőtt, így oda lehet rakni. Amúgy ez a kritérium, hogy ne legyen légzsák vagy ki lehessen kapcsolni. A mienkben nincs, így abban is elől ül. Kép Én meg hátul Kép Jó mi?
NAgyon tetszettek a talis képek, Andris nagyon irigykedett Livire, hogy találkozhatott Szilvivel.Kép

Bumpy, gratula a vizsgáidhoz, és sajnálom azt az egyet, de majd legközelebb sikerül. Kép

W.

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabuska,

Livi nagyon éééééddddddddddiiiiii. Kép
Ezeket a hajakat te csinálod neki, vagy így áll?

Andris ébredezik, kajaidő van. ÉS nagyokat purcol. Kép ÉS most engem néz résnyire nyitott szemekkel. Anya gyere már, mit írsz annyit! LAssan ő is indul a szumo szeretnék lenni versenyen. Kép Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Ilba,
jók a képek és Beni nagyon csinos. Tényleg nagyon nagyfiúsan néz ki. RAjtunk még nem volt nadrág, pedig egy héttel vagyunk csak kisebbek. Kép
Tényleg, Andris ma 8 hetes. Kép

A kérdésedre: én az egyetem után korrektor voltam/vagyok - bár nem akarok majd visszamenni oda - egy lapkiadónál. Most is javítok két magazint.

W.

Kép Kép
Kép
vvolga

Vvolga!

Bekentem olajjal a fejét, mert úgy könnyebb levakarászni a koszmót, a végére így nézett ki a frizkója. Direkt nem szoktuk neki felfelé állítani, meg majd pici lófarkat sem fogunk csinálni a feje tetejére, végülis gyerek, nem bohóc.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Ennyi archívot... Kép De úgy látom, nemcsak én vagyok ezzel úgy, hogy alig győzöm visszaolvasni Kép
Tegnap voltunk védőnőnél, hallottuk a Babuci szívhangját, jól meg is rugdosta a szerkentyűt, meg a védőnő kezét is. Jót nevettünk rajta mindhárman. Azonban elkeserített valami: eddig remekül tartottam a súlyomat, de most az ünnepek alatt felugrott 4 kiló, összesen pedig 7 kilóval vagyok több. Az akaszt ki, hogy az emberek ebből csinálják a legközpontibb kérdést, hogy ki mennyit hízott a terhessége alatt. Ha vkivel beszélgetsz, az első 3 kérdés egyike: "ééés, mennyit híztááál?" utálom. Ennek nem erről kellene szólnia, hanem arról, hogy jól érezzük magunkat, és boldogan várjuk a babát. Persze nem szabad engedni, hogy elszaladjon velünk a ló, de mindenhonnan ezt hallja az ember (lásd pl. Rubint Réka és társai) Brrr! Kép
Aha, akkor a szülésnél is saját hálóingben kell lenni, ezt jó tudni. Fú, de utálom a hálóinget, mindig pizsiben alszom. Bár abban körülményes lenne a szülés KépKépKép
Az újszülöttek miben vannak a kórházban? Adnak neki vmi rugit vagy pólyát, vagy otthoni szerkóban vannak?

A toxoplazmózis témáról: minden vágyam egy hatalmas adag tatárbifsztek!!!! Kép De sajna nem ehetek. Bár a dokim azt mondta, hogy nyugodtan, én mégsem merek. Pedig tutira átestem már ezen a fertőzésen, mindig is volt macskánk, hörcsög pedig most is van. Bár nem nyúlok hozzá és az alomjához sem, mióta tudunk a trónörökösről Kép

Bumpy,
gratula a vizsgákhoz, ami nem sikerült, azt meg tojd le, majd másodszorra összejön KépNem ismered véletlenül Böröndi Zsuzsanna szülésznőt? Milyen? A dokim őt ajánlotta, a személyes találkozásra is nemsokára sor kerül.

Végre itt a hétvége KépKép

Mancs (28+4)

Kép
mancs

Omo,
hol voltatok 4D UH-n?

Mi is szeretnénk menni, érdekelne, hogy ahol Ti voltatok, milyen az orvos, mennyibe került a vizsgálat, mennyi ideig tartott stb.

Lányok, mindenki, Kép
hova menjek 4D UH-ra?

Kép
mancs

Bumpy,

az előbb elfelejtettem írni, hogy mi is gratulálunk a vizsgákhoz. Mindig annyi mindent akarok egyszerre mondani, és olyan gyorsan kell írni mindig Marcus miatt, hogy egy csomó minden kiesik.

Gabi, hát ez a kép Liviről!!!!!! Csúcs!!! Nagyon király! KépKépKép

Nem hiszitek el, eddig Marci a hordozóban beöltöztetve aludt nyitott ablaknál, most kibontottam a sok cuccból, és betettem a kiságyba, és már legalább 10 perce csönd van. Kicsit mozgolódott, de aztán visszaaludt. És a kiságyban van!!!!KépKép
Most akkor el van kényeztetve, vagy nincs? Hát akkor most hogy döntsem el ezt a kérdést???KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, akkor jól értem Marcinak is van még egy neve? A Botond? Én ismerek egy nagyon huncut BotitKép
Anci ügyben max tippet tudok adni. Az Örsön a Sugárban van egy akvarisztikai bolt. Ott néha, nagyon ritkán vannak nagyobb Ancik. Én is nyomozok Anci után, mert nekem meg arany Ancim van és arany párt keresek neki. Bár abban azért nem reménykedem, hogy nálunk lesznek kis halak.
Vvolga, én is gratulálok a névnapodra!
Bumpy, nem vagyok orvos. Biológus vagyok. Kicsit más anatómiát tanultam mint te, de a humán anatómiát szerettem. A csótány részei annyira nem kötöttek le.
Gabuska, Livinek olyan aranyos az arcocskája az ember azt várja, hogy egyszer csak megszólal!

Hát lányok, nekünk a nagyszülők nem szólnak bele a névválasztásba. Mi generáljuk magunknak a fejfájást. De, már nem húzzuk sokáigKép
N

Kép Kép
natasa1975

Mancs, ne csinálj te sem központi kérdést a súlyból. Ha a dokid nem izgul akkor minden OK. Én eddig 17kg-t híztam. Ok bazi magas vagyok, de akkor is. És eddig még senki sem szidott le csak a hülye ismerősök jajongtak. Persze, ha nem mondtam akkor nem mondtak semmit, mert "olyan jól nézel ki" dumával jöttek.
4D: Mi anno a 27. hétben a Praxisban voltunk Győrfi szonográfusnál. Ha a Babaneten regisztrálsz akkor 9000 extrák nélkül. A barátnőm a MOM Parkban volt és nagyon szép képeket csináltak neki. Persze, ez babafüggő is. A miénk nem mutatta magát, csak két szekundumra.
N

Kép Kép
natasa1975

Mancs, ne csinálj te sem központi kérdést a súlyból. Ha a dokid nem izgul akkor minden OK. Én eddig 17kg-t híztam. Ok bazi magas vagyok, de akkor is. És eddig még senki sem szidott le csak a hülye ismerősök jajongtak. Persze, ha nem mondtam akkor nem mondtak semmit, mert "olyan jól nézel ki" dumával jöttek.
4D: Mi anno a 27. hétben a Praxisban voltunk Győrfi szonográfusnál. Ha a Babaneten regisztrálsz akkor 9000 extrák nélkül. A barátnőm a MOM Parkban volt és nagyon szép képeket csináltak neki. Persze, ez babafüggő is. A miénk nem mutatta magát, csak két szekundumra.
N

Kép Kép
natasa1975

Mancs, mi a Brendonban voltunk anno, a vizsgálat egy fényképpel 9000 Ft ha kérsz DVD vagy VHS felvételt is, akkor 12.500 Ft. 20-25 percig tart, és nagyon rendes az ultrahangos dokinéni.
Mivel általában ennyi volt majdnem mindenhol, mi azért mentünk a Brendonba, mert ez volt a megkérdezettek közül a legközelebb.
Marciról egy olyan kép van - sajnos nem digitális, és nincs szkennerünk, szóval nem tudom nektek megmutatni, de annyira édi!!! amikor az ujját szopja 19 hetesen. Megpróbálom mégis idetenni. Annyira cuki!!!Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Mancs, mi a Brendonban voltunk anno, a vizsgálat egy fényképpel 9000 Ft ha kérsz DVD vagy VHS felvételt is, akkor 12.500 Ft. 20-25 percig tart, és nagyon rendes az ultrahangos dokinéni.
Mivel általában ennyi volt majdnem mindenhol, mi azért mentünk a Brendonba, mert ez volt a megkérdezettek közül a legközelebb.
Marciról egy olyan kép van - sajnos nem digitális, és nincs szkennerünk, szóval nem tudom nektek megmutatni, de annyira édi!!! amikor az ujját szopja 19 hetesen. Megpróbálom mégis idetenni. Annyira cuki!!!Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Mi Natasával most mindent kétszer mondunk, mindent kétszer mondunk...KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X