Szia Mindenki!
Gabi, Natasa, köszi a halak dícséretét. Azt tök jó nézni, mikor nekiállnak ikrázni. Olyan jó kis násztáncuk van!!
Ancijaink vannak nekünk is, csak kevesen, így az akvárium állandóan algásodik.
Natasa nincs esetleg fölösleges ancid eladó? De csak nagyobbacska, mert a kicsiket ezek a jószágok megeszik. Vagy ha esetleg tudsz helyet, ahol lehet kapni nagyobbakat, azt is szívesen venném.
Ahova mi járunk, ott csak kicsik vannak mindig.
Névválasztáshoz: Nálunk az első név amiben megegyeztünk (kb 2 hónapos terhes voltam, még azt sem tudtuk, hogy lány vagy fiú - ill. én már akkor tudtam, csak apa nem hitte el) az a Marci vollt, mert a páromat Dezsőnek hívják, az ő apukáját is Dezsőnek hívják, és a férjem tökre nem szereti a Dezső nevet. És a Marci mindkettőnknek nagyon bejött. Már akkor így hívtam odabenn a pocakomban.
A második nevét - Botond - azért kapta, mert egyrészt szerettünk volna adni neki egy magyar eredetű nevet is, (A Marci latin eredetű), és másrészt pedig arra gondoltam, hogy ha esetleg felőttként nem szereti annyira a Marcit, mint a Botondot, akkor majd azt használja ha akarja. Mi nagyon szeretjük a Marci nevet, és így is hívjuk. De a Botond se rossz.
Ilba,
Nekem is a Bendegúz volt a terv, de Apa nem hagyta. Pedig 14 évesen, amikor először láttam az Indul a bakterház - at, akkor megfogadtam, hogy ha lesz egyszer egy fiam, akkor biztos Bendegúznak fogom hívni. Hát, mégsem úgy lett. de sebaj. Azért a Marci se rossz.
Kéápzeljétek, azt hiszem Marcus egy kicsit már kezd elkanászodni. Elalszik a karomban, beteszem a kiságyba, és 3 perc eltelktével felébred, és elkezd sírni. Felveszem, és akkor a sírás abbamarad, és rögtön bealszik a vállamon. Dehát nincs szívem hagyni kiabálni a kiságyban! Akkor újra kiságy, és ezt játszuk. Éjjel velünk alszik, de akkor tök jó, ha nem kelteném fel valamikor enni, szerintem végigaludná az éjszakát. Csak azért ébresztem, mert ha 5 órán keresztül nem eszik, akkor nagyon nyűgösen ébred, és hát nálunk nincs sajna hely másik szobába átmenni aludni, így figyelni kell, hogy Apa is tudjon egy kicsit aludni. Dehát hogy lehet ezt kivédeni??!! Mármint azt, hogy megmaradjon a kiságyban? Ezt csak tegnap kezdte el, előtte tök jól elvolt ha aludt a kiságyban is napközben. Van köztetek valaki, akinek szintén ilyen kis elkényelmesedett picúrja van, hogy mindig Anya nyakában szeretne lenni?
Hát hogy tudnám és ezt a kis tündérkét hagyni sírni????