Hallo Mindenki!
Szilikonos ujj fogkefe+ kezdö fogpaszta= nenedent és a dentinox-osok terméke.
Betörés: lakásból hál´Istennek semmi (mire jó a riasztó?) kocsiból annál több. A legfontosabb dolgok: kormány, navi-system, GUCCI NAPSZEMÜVEGEK, Márk szuper pelustáskája (üresen, pelus, gatya maradt) ANya szuper tornatáskája, benne gondosan, évek hosszú sora alatt összegyüjtött hiper-szuper-legkedvesebb tornafelsök, világ-egyetlenlegjobb-nike-tornacipöje, 10es bérlet méregdrága powerplate-re,...soroljam? Hadd ne, beleszakad a szivem! Utálom, ha a cuccaim között turkálnak, hátmég ha szakszerüen kiválogatva el is tulajdonitják öket!!!!!!!! Utálom hogy kocsikat figyelnek ki és megrendelésre alkatrészeket lopnak róla, utálom hogy ilyenböl még Magyarországon meg lehet élni, nem is rosszul, hogy a rendörség egy tehetetlen here, hogy amid van féltened kell mert annyi irigy van mint sehol a földön! Ah....
De mondok jót is: Márk a héten 3 szor is 2 órát nélkülem töltött a bölcsiben.
Kicsit részletesebben:
Ahogy felkel, szépen elköszülünk, berakom a kis (?) tizóraiját pelusokat egy kis táskába, és kb. 1/2 10-re beérünk. Játszanak, gyurma, mese miegymás, 10 kor leülnek szépen közösen eszegetni. Na, ez besz@arás!!!! Olyan édesek hogy sirni kell ha meglesem öket...még a legkisebbek /fiatalabbak is (pl az enyim) csücsülnek a miniszékeken, két nagyobb asztal körül, mindenki elé ki van a kis uzsija cosmagolva és tök csendben burkolnak...nem szaladgál egyik sem! Nagyon cukik. Aztán egy X idö után elpakolnak nekik, a nagyobbak már segitenek...megint játék, mese, nóta, vonatozás mikor mi. Néha ugyan a gumimaci nevü horror is elökerül, mikor valaki utoljára jön,mert másnap már oviba megy...hoznak akkor ilyeneket, meg perecet, meg virslit...és az aktuális anyuka jól megvendégeli a gyerekeket.
A héten 12-re kellett mennem érte, egyébként asszem max. fél 1 ig vannak ott. Utána itthon alvás, ebéd...stb...a szokásos. Mialatt alszik , gyorsan takaritok, netelek, gyöngyözök...sminkelek
Mint kiderül igazából -jelenleg csak 2 ora az amit nélkülem tölt. Ami nekem nem sokra elég.
Ildi: az elsö alkalommal a héten vártam egy kávézóban a közelben hogy mikor hivnak hogy fussak érte, másodszorra berobogtam a városba a gyöngyösömhöz anyagot venni, harmadikra meg elmentem fintessbe futni egy órát. Kis pofázás, egy laza tusolás és már mehetek is érte...hát ezzel töltöttem az a három alkalmat ami most rendelkezésemre állt. Egy héten 3 alkalmomra fizettünk be, amit én úgy döntöttem , egymás után költünk el...
Ja, mellesleg mióta oda jár, természetesen minidg van valami. Kis megfázás, virusos vacak, legutóbb egy kis gumót fedeztem fel a csuklóján amiröl még 3 óra kórházi tartozkodás után sem tudom mi.
Hát ennyi. Hogy hogy tetszik neki? Nem tudom. NEm mond semmit! Az elején mikor eltünök a látóköréböl sir. Akkor várok egy kicsit az ajtó elött, de nem jön ki senki értem. Késöbb is csak 1X volt hogy idö elött telefonáltak. Akkor pont búra alatt pihent a tollam, igy apa szaladt érte, otthagyva csapot-papot.
Más kérdés?
HOgy mi a jövö? A cél hogy úgy 3 éves koráig kb. 3 órát ellegyen kellemesen ott. Meg hogy értesen egy kicsit németül,ne mint bumburnýák menjen oviba...
HUh, ez mintha megint hosszú lett volna....
pusz majd jövök.