Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildi!
Kriszta már válaszolt a bölcsis kérdésre!

Kriszta!
A Halomi bölcsi sokkal jobb(ahova tartoznánk),de örülök,ha felvesznek valahova.Mert oda nem.De azért lehet,hogy feliratkozok oda is!
14.47-re értünk haza a dokitól.Azt mondta,hogy még mindig piros egy kicsit a torka és hogy még mindig hurutos a füle.Viszont a köhögés az asztmás jellegű hörghurut(nem fertöző).Tehát kaptunk fújokát! Remélem elmúlik neki! Ugyanis Laci is aztmás volt kicsinek!

Iza!
Az a hamar sajnos már nem jön össze,mert dec.24.-e óta beteg Nati.

Judit!

Tényleg helyes Dorka!

Ed!

Nagyon nagy a pocakod! Lehet,hogy fiú lesz! :-)

Anikó
janiko
 
 


sziasztok!

mi is gondolkozunk kistesóban, de én is látom ádámon (lehet, hogy rosszulKép), hogy nagyon igényli a társaságot. (vagy csak az anyukája?) így az én fejemben is megfordult a bölcsi, meg, hogy visszamennék egy kicsit tanítani is, de ugyanakkor féltem is, nem kicsi-e még ahhoz, hogy olyan sokat az anyukája nélkül legyen, ha nem muszáj. szóval nem tudom, nagy a dilemma.

kriszti, rólatok tudom, hogy sok helyre jártok marcival, leírnád, hogy mik ezek a helyek, hogy ötletet "merítsek" belőle? (ha itt nem akarod, esetleg privát? moil@t-online.hu köszi)

timi! márkod igazi úriember ebben a szerkóban! milyen volt teneriffe? arról is rakhatnál fel képet! márk mindennap megy bölcsibe? hogy viseli? és te addig mivel foglalatoskodsz?

i
matt07
 
 


Sziasztok!

Timi!
Hát, nem eseménytelen az életetek!
Márk nagyon édes ebben a szerelésben!Kép

Iza!
Nekünk egykorúak a babáink. A te kisfiad hányszor ébred éjszaka?
Én lassan alig állok a lábamon, Nati kb. 2 óránként ébred. Nem mindig eszik, van, hogy csak "lóg" a cicin.
Ez kb. 2 hete tart, előtte este 10-es elalvással kihúztuk éjjel 3-ig, majd reggel 7-ig.
Nincs kevesebb tejem, ugyanúgy történik minden, mint korábban. Nem értem. Lehet, hogy most ilyen fejlődési szakaszban van?!
(ezt a védőnőm mondja mindig, mindenreKépKép)

Tapasztalt Anyucik, meséljetek, nálatok hogy volt?
Ja, a leány 5 hónapos múlt kicsivel.

Köszi előre is!

Andi

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 

 
 

Andi!

Nem raksz fel képet Natiról? Kiváncsi lennék! Főleg amiatt is,hogy az én lányom is Nati.

Anikó
janiko
 
 


Sziasztok!
Andi, a fiam nekem is kb 2 óránként ébred reggel 3 után, addig viszont este 8-tól alszik egyfolytában. Mult éjjel pedig (fura, hogy pont most kérdezted), este 8-tól aludt reggel fel 7-ig. nem vagyok szakerto, de úgy gondolom, nalunk ket tenyezo is kozbejatszott. 1. A fiam szomjas volt, mert tul meleg volt a szoba. Kicsit lejjebb vettem a futest ket napja. 2. Nalunk mar nem eleg a tejcsi, erre ugy jottem ra, hogy a parom egyzsre tudtom nelkul megetette (!) sutőtkkel, amit gond nélkül elsőre meghamizott (hipp, kb harmad uveggel) Azóta, ha "csak" tejcsit kap, kb egy óra mulva megint enni kér (egyébként tejem rengeteg van, szóval nem a mennyiség változása miatt éhes szopi után nemsokkal az én kicsim). Tegnaptol naponta keszer kap mast, mint tejet. Lehet hogy ez is összefügg a hosszú alvással. Meglátjuk, mit csinal az elkövetkező napokban. Mindenesetre most nekem ez is egy "bizonyíték", hogy mennyire mas minden gyerek, a lanyoml kb 2 hónapon keresztül csak max napi 1-2 teáskanállal fogadott el bármi mást, amikor kezdtuk (ő akkor már bőven elmúlt 6 hónapos, de még mindig elég volt neki a tej)
Remélem, nemsokára kialszod magad kicsit jobban (nekem a mult éjjel nagyon már nagyon hiányzott)
Sok sikert,
Iza
masodik
 
 


Iza!
Köszi!
Sajnos nálunk is elég meleg van, lehet, hogy szomjas. Viszont cumisüveget nem fogad el, így csak cicire tudom tenni.
Nem hinném, hogy kevés lenne a tejem, mert evés után nem méltatlankodik és szépen fejlődik.
Én is abban bízom, hogy ha megkezdjük a hozzátáplálást, talán jobban eltelítődik a pocakja. Végül is az anyatejet nagyon gyorsan megemésztik.

Anikó!
Köszönjük az érdeklődést! Ime:
Kép
Kép

Andi

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Mindenkinek köszi, de ez nem csak az én érdemem, tudjátok a "gének".

Manka7,

de lehet, hogy egy kicsit szoros ez a cipő neki.
Zongora, az unogkahúgom zenei beállítottságú, de inkább énekel kórusban a régi suliával.

Duda,
nálunk is volt, hogy a Dorka 2 óránként kelt, de ez csak olyan 9-10 hós korában, amikor kijött az első foga, meg utána ha jött neki. Persze előtte is volt, hogy sokat kelt és lógott rajtam, de mindíg ráfogtuk valamire (anyahiány, front, bármi).Ja és nőhet a foguk íny alatt is, aminek nincs látszata, de neki ettől még fáj!
Azt nem hinném, hogy nem elég egy 5 hós gyerkőcnek az anyatej, de lehet, hogy szomjas.

Minden kis krampusz nagyon édi-bédi.
Márk már igazi kis férfi. Bencéről nem is beszélve, és hogy már tud is lovagolni. AndiNati baba is gyönyörű.
Remélem egy babót sem hagytam ki.

Ed,
talán már 4-en vagytok?

Nálunk a bölcsi nem játszik, megoldjuk másképp a gyerektársaságot, meg nem is érzékelem a Dorkán, hogy ennél többre vágyna. Már csak egy tesóka hiányozna, ami már nem rajtunk múlik, úgyhogy ennyi.
A férjem munkahelyén csinálnak céges ovit szeptembertől 2-6 éveseknek, esetleg ez szóba jöhet, ha már Dorka szobatiszta lesz legalább nappal. Majd meglátjuk addig, hogy alakul az élet.

J

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Andi!

Nagyon édes Nati! :-)

Én is föl akartam rakni képet,de nem sikerült!
Ti hogy tudtok?

Anikó
janiko
 
 


Köszönjük mindenkinek!Kép
(a kép kicsit torzít, nincs ekkora buksija Natinak!Kép)

Anikó!
Melléklet feltöltése, a tallózásnál megkeresed a gépeden a képet, amit szeretnél feltölteni, aztán feltöltés. Arra kell figyelni, hogy a kép nem lehet túl nagy méretű. Ha mégis az, előtte kicsinyítsd. Azt lehet pl.: paint-el, vagy valamilyen képnézegető programmal.
Várjuk a képet, kíváncsi vagyok a druszánkra!
Ha nem sikerül, szólj!Kép

Andi

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Sziasztok!

Köszi csajok Bence nevében a bókokat! KépMegmutattam neki én is képeket. A kisfiúk és a kislányok egyenlőre ugyanúgy tetszenek neki.Kép
Most kezdődött nála egy új korszak. Üti a mellét és hagsúlyozza, hogy éééén.Kép És előszeretettel használja a birtokos ragokat. Babám, anyám, apám..Kép

Kriszti, várom a mailt! Én biztos nem viszem bölcsibe Bencét itthon maradok vele 3 éves koráig. De azért nem is gondolkodtunk a bölcsiben , mert a környéken nincsen.Kép Ha lenne és 4 órára is befogadnák akkor lehet, hogy a társaság miatt én is elvinnem. Bár valószínűbb, hogy akkor sem. Úgy gondolom ez az első 3 év ajándék, amit együtt tölthetünk a babákkal utána már úgy is rendesen bekerülnek a társadalom útvesztőjébe.Kép Én még dolgozhatunk eleget.Kép De megértem, hogy valakinek még kell más plusz pörgés és hiányzik a munkája.

Egébként úgy gondolom, hogy a manók többségének jó a bölcsöde a játékok, társaság miatt.

Ildi, mi Crayolát vettünk és nekünk bejött. Nincs gusztusom megkóstólni azért az ízét.Kép

Lirian, elhiszem, ha Bencéről van szó én sem hagyom annyiban a dolgokat. Mindenkiben ott lapul az anyatigris.Kép
Náthaszerűség-fogzás között nálunk volt összefüggés. Látod már a fogát?

ED,smst már nem kapok soha?Kép

Iza, mi voltunk, apa cége azt bérelte ki Mikulásra. Nem csak Bencének hanem nekünk is tetszett. Én is ajánlom mindenkinek!

Andi, nagyon szép baba Nati!Kép Nekem is a hozzátápi vagy a szomjúság jutott az eszembe.

Judit, Dorka tündéri kislány lett. A zongorázós képen olyan mintha tényleg játszana.Kép

Timi, Márkra nem is találok szavakat! Eszméletlenül csini, futni fognak utána a kiscsajok!Kép
Betörés. Kép Sok károtok lett? Teneriffén mi nászútón voltunk imádtam.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


sziasztok!
Timi, most jutott el a tudatomig, hogy betörtek hozzátok! (olvastam, de valószínűleg kb zokni állapotban lehettem, apa Brüsszelben, en meg a ketto kicsivel itthon. Kicsit sűrűbb most igy a program).
Ugye, nem vittek el sok mindent?
Milyen volt a "telelés"? A kép tényleg szuperKép
Bölcsöde: Én nem vittem a lanyomat, sot meg most is itthon van velünk, 3,5 éves múlt. Most már egyre gyakrabban beszél róla, tvasszal megpróbáljuk. (Mi nem jutottunk be az állami oviba most januárban, mert sztendren tele vannak az ovik, es a szelektálás módzsere az, hogy aki "egyébként is otthon van", annak a gyereke marad. Az, hogy esetleg a gyerek szeretne menni, nem téma, az meg hogy építsenek még egy ovit, pláne nem. Az megint más kérdés, hogy ez a szelekciós alap csak ürügy, nagyon durva dolgokat hallottam, kinek mit kell fizeni, stb. Egybként a gyerekeken nagyon meglátszik, hogy mennyit foglalkoztok vele. Szerintem a lányom okosabban rakja össze (fejben) a dolgokat, mintha oviban lenne. Bár ezt nem tudhatom pontosan. Most pedig már látom, hogy néha unatkozik itthon, ez az azért van, mert olyankor én a kicsivel vagyok lekötve.
Mackooo-val mi van? Tudtok vmit??
Üdv,
Iza
masodik
 
 


Sziastok,

Timi együtt érzek veled a betörés miatt, a hugomhoz is betörtek kb. egy hónapja, és szörnyű volt. Minden szétdobálva, hirtelen nem is tudod, hogy mi mindent vittek el, napok múlva jössz rá, hogy ja ezt is elvitték meg azt is elvitték.
A hugomnál nagyon siettek a "betörő urak", csak a gitárját (10 éves olcsó kis spanyolgitár), a csizmáját, a porszívót, a silk epil szörtelenítőjét?!?! és 3 pár ikea papucsot (tudjátok azt a pár száz forintosat)?!?!?! vitték el. Viszont rohadt nagy felfordulást hagytak, és maga az a tudat szörnyű, hogy idegenek túrkáltak a cuccaid között.

De legjobb a ilyet elfelejteni, és nem idegeskedni utólag, az a fő, hogy nektek semmi bajotok nem esett.
Márk úrfi nagyon elegáns, amikor először futtában ránéztem a képre, azt hittem karmester pálcát tart a kezébenKép

Iza, Duda, ti még adjátok a konakiont a manóknak?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!

Nekünk összesen 10 ampulla konakiont írt fel a dr.néni, tehát Nati 12 hetes koráig kapta. Én úgy tudom, addig kell kapniuk, amíg el nem kezdődik a hozzátáplálás. Amikor ezt szóvá tettem a dr.néninek, azt mondta, nem kell többet kapni, elég a 10 ampulla.
A schöfiben egy kontroll alkalmával rákérdeztem ismét és ott azt mondták, ha nem kap k vitamint, minden nap kell kapnia valami gyümit.
Bevallom őszintén, a napokban kezdtünk el csak almázni.
Egyébként úgy hallottam, hiánycikk a konakion.

Andi

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Köszi Andi, akkor gondolom Jacknek sem lesz semmi baja, ha most nem kap (nem sikerült szereznem). Hogy ízlik Natinak az alma?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Timi,

Írsz nekem privit a bölcsiről??

Barbi,

1X csak eljutok addig, de küldd át inkább a mobilszámod vagy az otthonit és rádcsörgök, jó Kép?

Hát igen, amit írtál, hogy ajándék nekünk ez a három év és jó a babával itthon ezek az érzések nálam is erősek ezért dilemmázom még mindig.
Nem vágyom vissza a munkahelyemre, pörgünk is eleget Marcival nem ez a fő szempont hanem az, hogy sír ha 3 óra után eljövünk a játszóházból (anyaaaa, babaaaa még még), a tornát is tovább bírná, angolt is imádja és ha du. 3 ig nem viszem sehova hozza cipőjét és szól, hogy gyerekek közé menne.
Néha hozza a telefont, hogy Zitaaa, magyarul telefonáljunk a barátnőjének.
Én itthon is sokat foglalkozom Vele, de Õ egy feneketlen kút és végtelen információ fér bele Kép) Minden állatot megmutat. (pl: hol a csikóhal, rozmár stb.), gyurmázik, a mutogatós verseket még nem tudja elmondani de megfelelő sorrendben végzi a mozdulatsort és jó helyre szúrja be a szavakat, rajz közben mondja a pont pont vesszőcskét (igaz utána egyből a basa jön), szóval sztem. jól fejlődik ezt sem a bölcsitől várom.
Viszont a főzelékevést igen.. Kép
Júniusban lesz 2 éves, szeptembertől kezdeném szoktatni. Csak fél napra gondolom először de ha megszereti akkor maradhat délutánig. A baráti körben én csak + példát láttam bölcsi ügyben, anyósom 30 évig volt bölcsödevezető, szóval alapvetően nem vagyok ellene a jól kiválasztott bölcsinek Kép)

Iza,

sajna én is hallom az otthon van anya a tesóval nem vesszük fel oviba a nagyobb gyereket. Ez olyan etikátlan nekem Kép Hivatalosan ezzel nem indokolhatnak de megtalálják a módját, hogy küldjék el az embert.
A szentendrei ismerőseink a Római Partra hordják oviba a gyerekeket. Állami ( a bölcsiből magán választottak) de nagyon meg vannak elégedve.

Timi és a betörés,

Azt hiszem az ajtónál elakadtak a "drágák" így talán megúszták Timiék... Persze, ha azóta nem volt újabb Kép

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Timi,

Írsz nekem privit a bölcsiről??

Barbi,

1X csak eljutok addig, de küldd át inkább a mobilszámod vagy az otthonit és rádcsörgök, jó Kép?

Hát igen, amit írtál, hogy ajándék nekünk ez a három év és jó a babával itthon ezek az érzések nálam is erősek ezért dilemmázom még mindig.
Nem vágyom vissza a munkahelyemre, pörgünk is eleget Marcival nem ez a fő szempont hanem az, hogy sír ha 3 óra után eljövünk a játszóházból (anyaaaa, babaaaa még még), a tornát is tovább bírná, angolt is imádja és ha du. 3 ig nem viszem sehova hozza cipőjét és szól, hogy gyerekek közé menne.
Néha hozza a telefont, hogy Zitaaa, magyarul telefonáljunk a barátnőjének.
Én itthon is sokat foglalkozom Vele, de Õ egy feneketlen kút és végtelen információ fér bele Kép) Minden állatot megmutat. (pl: hol a csikóhal, rozmár stb.), gyurmázik, a mutogatós verseket még nem tudja elmondani de megfelelő sorrendben végzi a mozdulatsort és jó helyre szúrja be a szavakat, rajz közben mondja a pont pont vesszőcskét (igaz utána egyből a basa jön), szóval sztem. jól fejlődik ezt sem a bölcsitől várom.
Viszont a főzelékevést igen.. Kép
Júniusban lesz 2 éves, szeptembertől kezdeném szoktatni. Csak fél napra gondolom először de ha megszereti akkor maradhat délutánig. A baráti körben én csak + példát láttam bölcsi ügyben, anyósom 30 évig volt bölcsödevezető, szóval alapvetően nem vagyok ellene a jól kiválasztott bölcsinek Kép)

Iza,

sajna én is hallom az otthon van anya a tesóval nem vesszük fel oviba a nagyobb gyereket. Ez olyan etikátlan nekem Kép Hivatalosan ezzel nem indokolhatnak de megtalálják a módját, hogy küldjék el az embert.
A szentendrei ismerőseink a Római Partra hordják oviba a gyerekeket. Állami ( a bölcsiből magán választottak) de nagyon meg vannak elégedve.

Timi és a betörés,

Azt hiszem az ajtónál elakadtak a "drágák" így talán megúszták Timiék... Persze, ha azóta nem volt újabb Kép

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Sziasztok Kép

Barbi,
Lucinak kijött egy foga, úgy 9 hós kora körül, addig nem volt egy sem. Majd egy hete úgy döntött, hogy nem élet az élet egy foggal, és EGYSZERRE HÁROM jön neki, ebből kettő már kinn van rendesen, a harmadiknak az éle látszik egy picit.
Ha még egyszer egy orvos azt mondja nekem, hogy a metszőfogak kibújása nem fáj, én nem is tudom mit teszek vele Kép Lili teljesen kivan időnként, az egész kis teste beleremeg, annyira próbál harapni (többnyire a saját alkarját, de a kiságy, az orrom, sőt a térdem is esett már áldozatul neki), amikor rájön a fájdalom Kép
Egy ideje már nem hajlandó meginni a feloldott Chamomillát, úgyhogy most megint próbálom a Dentinox-ot, meg kaptunk vmi alkoholos ecsetelőt a doktornőtől, de ezzel kapcsolatban vannak averzióim... az alkohol miatt.

Lányok!
Most, hogy sokfogúak vagyunk, fogmosást mivel jó, és főként mikor elkezdeni?

Hű, mennemkell, mert balhé van Kép
Köszi
L
lirian
 
 


Manka!
Hát, nem tudom. Nekünk nem okozott eddig problémát szerencsére. Úgy tudom, a k vitaminnak a véralvadásban van fontos szerepe.
Lányok, javítsatok ki, ha nem így van!
Én sem voltam nyugodt, amiért nem kaptuk, de nem vitatkoztam tovább a dr.nénivel.
Az almát úgy látom szívesen eszi Nati, bár eleinte veszett fintorgások kísérték az evést.Kép
Jack hogy van? Mekkora most?
Mi ma megyünk az 5hós oltásra, már előre félek.

Andi

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Andi!

Melléklet feltöltésére katintva nem történik semmi!
Nati Natália vagy Natasa?

Barbi!

Igazad van abban,amit írsz a 3 évvel kapcsolatban,de sajnos nem mindenki engedheti meg magának anyagilag,hogy itthon maradjon a gyerek 2 éves kora után. Amúgy Nati is néha már unatkozik,ezért is lenne neki jó a gyerek társaság és ha nem beteg(de sajnos ez elég ritkán van),akkor probálok is találkozgatni valakikkel.

Anikó
janiko
 
 


Anikó!

Natasa!Kép

Amikor rákattintasz a melléklet feltöltése gombra, a tálcán sem látsz egy új ablakot?
Nekem sem dobja fel mindig, van, hogy a tálcára rakja.Kép

Andi

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Liri,

fogmosást először szilikonos, ujjra húzható fogkefével kezdtük. Amíg nem volt foga Marcinak, az íny masszírozására is nagyon jó volt.
Gyógyszertárban kapható már itthon is, Dentiakármi a neve Kép


Andi,

Igen a K vitaminnak a véralvadásban van fontos szerepe. Pl akinek alvadékony (trombózis hajlamos) a vére mérsékelten fogyaszthat K vitamin tartalmú ételeket és fordítva....

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Sziasztok,

Kriszti, a Marci igazi Ikrek jegyű gyerkőcnek tűnik (szereti és igényli a társaságot, érdeklődő, szivesen tanul). Nem mintha horoszkóp szakértő lennék, de én is ikrek vagyok.
Kíváncsi vagyok mit szól majd a bölcsihez, szerintem megkedveli majd, bár lehet, hogy az elején nem fog örülni, hogy nem leszel ott vele.

Lirian, egy hét alatt három fog az nem semmi. Már előre félek, hogy mi lesz nálunk a fogzásnál, már Jack most is rágja az öklét, van úgy, hogy szinte egész nap. Vettem Dublinban homeós bigyót fogzásra, az is chamomillát tartalmaz, viszont picike tasakokban van csomagolva, és két óránként kell beleönteni a gyerek szájába egy tasak tartalmát. Elég praktikusnak látszik.

Andi, amióta visszavitték a kölcsönmérleget, fogalmam sincs, hogy hány kiló Jack. Három hónaposan volt 6kg 25dkg, majd ha megyünk 4hós oltásra, akkor lemérik. Nati hogy viselte a 4 hós oltást? Régit vagy újat kapott? És a mai szurihoz mit szólt?

Jack már nagyon fészkelődik az ölemben úgyhogy megyünk játszani.

üdv.:

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok,

Kriszti, a Marci igazi Ikrek jegyű gyerkőcnek tűnik (szereti és igényli a társaságot, érdeklődő, szivesen tanul). Nem mintha horoszkóp szakértő lennék, de én is ikrek vagyok.
Kíváncsi vagyok mit szól majd a bölcsihez, szerintem megkedveli majd, bár lehet, hogy az elején nem fog örülni, hogy nem leszel ott vele.

Lirian, egy hét alatt három fog az nem semmi. Már előre félek, hogy mi lesz nálunk a fogzásnál, már Jack most is rágja az öklét, van úgy, hogy szinte egész nap. Vettem Dublinban homeós bigyót fogzásra, az is chamomillát tartalmaz, viszont picike tasakokban van csomagolva, és két óránként kell beleönteni a gyerek szájába egy tasak tartalmát. Elég praktikusnak látszik.

Andi, amióta visszavitték a kölcsönmérleget, fogalmam sincs, hogy hány kiló Jack. Három hónaposan volt 6kg 25dkg, majd ha megyünk 4hós oltásra, akkor lemérik. Nati hogy viselte a 4 hós oltást? Régit vagy újat kapott? És a mai szurihoz mit szólt?

Jack már nagyon fészkelődik az ölemben úgyhogy megyünk játszani.

üdv.:

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


<!--attachment: Dani_B__K-333373.doc*mime_msword.gif*application/msword*92.2**Dani+B%26Uacute%3b%c9K%2edoc --><center><pre>
Kép
Dani BÚÉK.doc (92.2 k)</pre></center><!--/attachment-->
kisbora
 
 


Szép Jó Napot kívánunk!

Szépek a gyermekek!

Timili, Márk milyen kis fess, nagyon csinos!

...egyébként pedig remélem nagy kár nem ért Benneteket... ismerem az érzést, hál'Istennek csak enyhén...

K vitamin
gyógyszerész szomszédasszony mondta h már érkezett, legalább is a gazdagréti téri patikába. Egyébként nálunk is csak 10 hétig adták, aztán mondta a doktornő, hogy pár csepp citromot lehet csöpögtetni az ivóvízébe... csak mi víz helyett is anyatejet ittunk... no azóta nyomjuk a "K"onakiont (más vonalon)

Krupp
ismét szomszédasszony - 2 gyermek idese, 4, és 2 évesek - már több mindent kipróbált, náluk a nagyobbiknak voltak rohamai. Szóval legújabb termék... ide lehet írni??? Venta (+található a hungimpex.hu oldalon és rendelhető, házhoz is szállítják....)párásító és légmosó, +köti a porcicákat;)

mit is akartam még....nemtom
puszi Mki!
Andi:o)
kisbora
 
 


ja... Dani kúszik mászikKépKép...naiv anyja azt hiszi hozzá kúszik, de nem hanem az ölemben lévő komputerhez.... Kép)

A.
PS. részletek később, mert D gerjed...
kisbora
 
 


Szia ANDIIIIII,

Ezek szerint minden a legnagyobb rendben, ÉLJEN!

Dani,

Köszi a jókívánságokat! Minden jót NEked is Te kis hős!!!

Manka,

Igazad legyen Kép ma voltunk bölcsilátogatóban, beiratkoztunk azaz csak fel mert júniusban döntenek, hogy beférünk e a keretbe....

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Sziasztok!

Dani!Kép
Köszönjük! A szüleidnek is!Kép Mi is minden jót kívánunk!

Manka!
Túl vagyunk az 5 hós oltáson, Nati az újat kapja. A 4 hósnál nagyon sírt, most nem annyira.
Viszont úgy látszik, megtérül az éjszakai 2 óránkénti kelés, ugyanis 900gr-ot hízott ebben a hónapban!Kép
Most 7kg. (3kg-val hoztuk haza a kh-ból)
Ja és a dr.néni szerint, útban van egy fogacska!Kép

Cuiccolo!
Jó, hogy írtad, ezt az újra húzható fogkefét, holnap meg is kérdezem a gyógyszertárban.

Andi

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Sziasztok!

Még egyben vagyunk.
Ma délelőtt voltam dokinál, sikerült a ctgn egy hegyet produkálni. :lol: A doki szerint ebből még lehet valami. Várunk... Szombaton kell legközelebb menni a kórházba ctgre. Amúgy vagyogatunk, enyhe fájdalmat megint érzek. Jó lenne, ha megint a magzatvíz folyna el, mert akkor egyértelmű lenne, hogy mi fog következni.

Barbi, türelem...Kép

Jó éjt!
Edina 38+5

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Hallo Mindenki!

Szilikonos ujj fogkefe+ kezdö fogpaszta= nenedent és a dentinox-osok terméke.
Betörés: lakásból hál´Istennek semmi (mire jó a riasztó?) kocsiból annál több. A legfontosabb dolgok: kormány, navi-system, GUCCI NAPSZEMÜVEGEK, Márk szuper pelustáskája (üresen, pelus, gatya maradt) ANya szuper tornatáskája, benne gondosan, évek hosszú sora alatt összegyüjtött hiper-szuper-legkedvesebb tornafelsök, világ-egyetlenlegjobb-nike-tornacipöje, 10es bérlet méregdrága powerplate-re,...soroljam? Hadd ne, beleszakad a szivem! Utálom, ha a cuccaim között turkálnak, hátmég ha szakszerüen kiválogatva el is tulajdonitják öket!!!!!!!! Utálom hogy kocsikat figyelnek ki és megrendelésre alkatrészeket lopnak róla, utálom hogy ilyenböl még Magyarországon meg lehet élni, nem is rosszul, hogy a rendörség egy tehetetlen here, hogy amid van féltened kell mert annyi irigy van mint sehol a földön! Ah....
De mondok jót is: Márk a héten 3 szor is 2 órát nélkülem töltött a bölcsiben.
Kicsit részletesebben:
Ahogy felkel, szépen elköszülünk, berakom a kis (?) tizóraiját pelusokat egy kis táskába, és kb. 1/2 10-re beérünk. Játszanak, gyurma, mese miegymás, 10 kor leülnek szépen közösen eszegetni. Na, ez besz@arás!!!! Olyan édesek hogy sirni kell ha meglesem öket...még a legkisebbek /fiatalabbak is (pl az enyim) csücsülnek a miniszékeken, két nagyobb asztal körül, mindenki elé ki van a kis uzsija cosmagolva és tök csendben burkolnak...nem szaladgál egyik sem! Nagyon cukik. Aztán egy X idö után elpakolnak nekik, a nagyobbak már segitenek...megint játék, mese, nóta, vonatozás mikor mi. Néha ugyan a gumimaci nevü horror is elökerül, mikor valaki utoljára jön,mert másnap már oviba megy...hoznak akkor ilyeneket, meg perecet, meg virslit...és az aktuális anyuka jól megvendégeli a gyerekeket.
A héten 12-re kellett mennem érte, egyébként asszem max. fél 1 ig vannak ott. Utána itthon alvás, ebéd...stb...a szokásos. Mialatt alszik , gyorsan takaritok, netelek, gyöngyözök...sminkelekKép

Mint kiderül igazából -jelenleg csak 2 ora az amit nélkülem tölt. Ami nekem nem sokra elég.
Ildi: az elsö alkalommal a héten vártam egy kávézóban a közelben hogy mikor hivnak hogy fussak érte, másodszorra berobogtam a városba a gyöngyösömhöz anyagot venni, harmadikra meg elmentem fintessbe futni egy órát. Kis pofázás, egy laza tusolás és már mehetek is érte...hát ezzel töltöttem az a három alkalmat ami most rendelkezésemre állt. Egy héten 3 alkalmomra fizettünk be, amit én úgy döntöttem , egymás után költünk el...

Ja, mellesleg mióta oda jár, természetesen minidg van valami. Kis megfázás, virusos vacak, legutóbb egy kis gumót fedeztem fel a csuklóján amiröl még 3 óra kórházi tartozkodás után sem tudom mi.
Hát ennyi. Hogy hogy tetszik neki? Nem tudom. NEm mond semmit! Az elején mikor eltünök a látóköréböl sir. Akkor várok egy kicsit az ajtó elött, de nem jön ki senki értem. Késöbb is csak 1X volt hogy idö elött telefonáltak. Akkor pont búra alatt pihent a tollam, igy apa szaladt érte, otthagyva csapot-papot.
Más kérdés?
HOgy mi a jövö? A cél hogy úgy 3 éves koráig kb. 3 órát ellegyen kellemesen ott. Meg hogy értesen egy kicsit németül,ne mint bumburnýák menjen oviba...
HUh, ez mintha megint hosszú lett volna....
pusz majd jövök.
timili
 
 


Na, megen jöttem!
Sehol senki?
Fürdettek?
timili
 
 


Timi, én vagyogatok, még egyben.Kép Vacsizik a család, idesettenkedtem a gép elé. Holnap megyünk ctgre, ha túléljük az éjszakát.

Jó éjt!
Edina 38+6

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


<font color="aa00aa">És aki szeretne még egy kicsit olvasni:

Tegnap /vagy elötte/ viszem Márkot itthonról apa irodába. Lemegyünk a garázsba, Márk nyitja a kulccsal a kocsit (kis segitséggel) beültetem, becsatolom, mire átérek a túloldalra már be is zárja szépen magát...mert ugye elsö gyerek lévé még nem jöttem ilyenekre rá, hogy kulcsot nem adok neki....
Kis könyörgés után ("Márk, ne azt a gombot nyomd, a másikat!") telefon aphuuunak, jön a pótkulcs... amig ideér, persze további felszólítások :Márk ne azt, a másikat, a feketét, fölötte nyomd!!
Apa meg a kulcs megjöttek...pech , csak a csomagtartón van kulcslyuk. Azt nyitja! Mást nem!
Gondolkodunk....mi legyen...Kép
ANYA BEMÁSZIK A SIZSÁKON!
Ja, persze!! Még mit nem !
De hát, ugye...nem marad más hátra, én voltam a hunyó...meg ugye egy anyatigris sem tenne mást!
Igenám, de annyira jó volt a karácsonyi ünneplés meg a nyaraláson a félpanzió, hogy anya NEM FÉR át! Még nyomás hatására SEM! Sebaj, nini itt van egyböl 2(!) esernyö, majd azzal.....nyitogatom a központi zár gombját, a belsö kilincset....de annyira jól van abmw megcsinálva, csak a kulcs nyitja...amit a gyermek , a hosszas eredménytelen nyomkodást megunva,az anyósülésen ülve jól ledobott.
Próbálunk mindent, de tényleg MINDENT.
Nem megy!
Legutolsó kétségbeesésben anya visszatekereg a csomagtartóba, apa kitépi a sízsák belsö keretét a kárpitból, így nyerünk még plusz 2-3 cm-t, és..... GYÖZTÜNK!Néhány kék folttal megúsztam...

Na, Kedveseim! Csak IGY tovább!
</font>
timili
 
 


<font color="0000ff">Timi!

Olyan jót röhögtem. Gondolom, Te nem annyira akkor. De ez olyan igazi Timilis sztori.

Ed!

Szurkolok Neked. Mit szeretnél jobban? Még egy kicsit egyben, vagy már különválni a pocaklakódtól?

Andi!

Jó hallanni megint rólatok.

Üdv mindenkinek:

Zita</font>
pzita
 
 


Háló, Háló FIgyelem!

Kinek van hányásban tapasztalata?
Mármint gyerekhányásban... Zita, itt vagy még? Örülök hogy megint mókázunk!

Ez most mitöl fog elmúlni? És mitöl jött?és ha már nincs mit felvennünk, mert minden mosásban van pompázhatunk gálaruhában itthon?!
timili
 
 


<font color="0000ff">Timi!

Az attól függ, hogy mitől hány. Ha csak egy gyomorrontás, akkor ha minden kijön, aminek ki kell, akkor vége. Ha más az ok, mondjuk egy jó kis hányós-hasmenős vírus, akkor ez több nap is lehet. Ha köhögős nyavalyája van és az erőlködéstől hány, pontosabban öklendezik, akkor a köhögés végéig számíthatsz rá. Hacsak ne múlik el rövid távon magától, akkor érdemes egy dokival legalább beszélni, hogy mit is ajánl a hányás csillapítására, illetve folyadékpótlásként.

Üdv:

Zita</font>
pzita
 
 


Timi!

Mikor Luci elkezdett hányni, és még nem tudtuk, hogy a Rotától teszi, azt mondta a gyerekorvos, hogy B6 vitamint kell hideg vízben oldani, és kanalanként az itatni a gyerekkel, állítólag ez hányáscsillapító.
Receptre lehet kapni Daedalonetta (v. vmi hasonló a neve) kúpot, ezt receptre lehet csak azt hiszem, ez is hányáscsillapító.
De ha semmi nem marad benne, tényleg érdemes az orvosnak megmutatni, nehogy kiszáradjon a bébi.

L
lirian
 
 


Zita, jó kérdés. Szeretnék még pocakos lenni, de a pocak már nagyon nehéz, állandóan görcsöl, keményedik, mindig útban van. Jó lenne már babázni is, de tudom, hogy az első néhány hónap nehéz lesz 2 gyerekkel. Szóval a mérleg nem billen egyik oldalra sem, 50-50%.
Ma voltam a kórházban ctgn, semmi komolyat nem mutatott. Ettől függetlenül bármi lehet...

Jó éjt!
Edina 39

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Edina!
Drukk, drukk, drukk! Nagyon ügyesek lesztek!!
Iza

Timi, a story tok jo, én is vegigröhögtem. Mark hogy reagalt arra, hogy be van zárva? gondolom, tok buli volt neki, hogy Te hogy mászol be!
Mi fogzunk teljes erővel.
Udv,
masodik
 
 


Jobban van Mark?
masodik
 
 


Sziasztok,

Timili, hogy van Márk? Sajnos ill. szerencsére eddig nekünk nincs tapasztalat hányás ügyben úgyhogy nem tudok segíteni.
Viszont Lirian írta azt a kúpot, szerintem a Dedalon kúpos változatára gondolt. Nekünk is írt fel a dokinéni, amikor repültünk, hogy ha a gyerek elkezd hányni akkor ezt adjam neki. Bár ha holnap se lesz jól én azért megmutatnám dokinak.
Ha túl vagytok, és lesz két perc időd rám lécci szólj, kéne egy kis segítség, ha tudsz segíteni.

Ed nagyon szorítunk értetek.

Alice-ról és Én aki vagyokról, tud valaki valamit?

J.

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Timi,

Semmi extra, csak tegnap hányós nap volt Kép)) Marci koma is kidobta az esti tápszert a kőre és az én teljes szerkómra Kép((
Majd hajnali 4-től reggel 9-ig buliztunk....
Most alszik némi kúp rásegítéssel.
Márk?????

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


A csomagtartós storyn én is jót mulattam, nálunk ez már többeknél megtörtént így mindig van pótkulcs a zsebemben Kép

cuiccolo
 
 


<font color="aa00aa">Jaj, szasztok!
MOST teljes a repertoár!
A hányás tegnap délután egy komplett banán (szinte egyben ) történö , bocs: kif´sásával úgy tünik véget ért. Éjszaka 2 kor 39 láz, kúp. Reggel 8-ra 40 fok. Kúp. Alvás szinte folyamatosan...egy fél órája megint 39,5 volt. Sajnos 2 kör priznicnél többet nem engedtek a fiuk...ujabb kúp most alszik. Orra alatt már fáj a marós "cicakakától" -ami enyhe kifejezés a dzsuvára ami jön szegényböl..Kép
Cuicco, hogy ezek hogy hasonlítanak egymásra! Mint az IKREK!Kép Tudod, Schwarzi meg a De Vito a filmben! Pont mint 2 tojás!A pótkulccsal az a baj hogy használt kocsi lévén csak egy "igazi" van hozzá....Kép

Más: K -vitaminról esett többször is szó....HA vkit érdekel: VAN MÉG EGY BONTATLAN KONAKION-om! 2006 10. hó ig jó. 5 db-os. Odaadnám szivesen akinek szüksége van rá....jelentkezzen!

ÚGy nézem nem lesz sem Márknak bölcsi, sem anyának torna hétfön (semKép)

Most megmondom az öszintét: ez az anyaság eg komplett foglalkozás...de most komolyan...és ráadásul az a tesco-s féle 0-24h ig! Nem hittem volna hogy ennyire melós....
Egyfolytában talpon vagyok! Ha épp alszik , akkor netelek egy cseppet, vagy esetleg más kedvenc elfoglaltságaimnak hódolok, mint pl: zokni szortírozás, spejz rendezés, leparadicsomozott bodyk hypozása és további finomságok...a takaritást most nem említem...

Jó lenne, ha esetleg Márk megjavulna mire otthon vagyunk és egy spontán állatkerti tali összesikeredne....jó , tudom, tudom drága , meg Ti már ismeritek egymást...én mégis örülnék. Hátha egy kis nyugiban lehetne tapasztalatot cserélni....
Irjatok ezzel kapcsolatban (is)! Teljesen szabadon, kötöttségek nélkül... esetleg ki hogy alszik,kinek mikor jó</font>
timili
 
 


Kriszti, Timi, remélem, gyerkőcök gyorsan meggyógyulnak!!!
a komplett foglalkozáshoz: a párom ma bedobta, hogy mivel valamivel ugyis el kell ütnöm az időt, amikor itthon vagyok, ugyan főzzek már máshogy, mégpedig úgy, hogy ne a kész fűszereket vegyk meg, hanem helyben mozsárban törjem, aprózzam, stb, úgy sokkal fincsibb lesz a vacsora. Ezt nem is kétlem, ezért néha meg is csinálom, de rendszeresen???? ő uis ugy értette.
felébredt a kicsi, megyek...
Üdv Mindenkinek
masodik
 
 


Iza,

Ez nagggyon jó, majdnem olyan, mint az autóbamászós.

Barátunk Sarah kislánya ma szintén elbarikádozta magát a családi autóban Szentendrén, úgyhogy apa betörte az üveget és nem mászott sehova Kép) (lévén 195 cm. Kép)) Pedig Õ már 3 éves Kép

Timiiiii,

NÁlunk is láz 37,9 egyenlőre, hűtőfürdő + kúp volt most alszik. de meddig???!!!
Hypo, gyümifolt na ezért imádom a fehér HM bodykat Kép)) -megyek is szerdán Ausztriába szert teszek még néhányra, feltéve ha Marci addig meggyógyul-


K. aki szintén TESCO üzemmódban működik

cuiccolo
 
 


Sziasztok Kép

Beteg gyermekek javulnak? Remélem...
Lili is még mindig taknyos, bár mintha mostanra már picit javulna, szerintem a fű alatt szerzett C-vitamin inkejció orális vételezésétől...
Timi, ez az előbb hányás, majd erőteljes hasmenés sajnos ismerős: nekünk ugyanez volt, amikor Lili Rota-s lett. Ha Márk is ezt szedte össze, akkor már a célegyenesben vagytok, egy-két hasmenéses nappal zörög le a dolog.

Az állatkerti játszóházzal kapcs. lenne egy kérdésem, ugyanis hétvégén majdnem elmentünk oda, csak aztán elbizonytalanodtam, hogy egy 11 hónapos tud-e ott kezdeni magával valamit... Ti már jó sokszor voltatok, elvihetem Lilit, nem fog unatkozni?

Köszi
L
lirian
 
 


Liri,

11 hónaposnak jó a galéria (tele játékkal) + a hinta + homokozó sztem.
Hétvégén érdemes odatelefonálni mert mostanság 2X is zárva volt zártkörű rendezvény miatt + a tömeg sem semmi...

K.

cuiccolo
 
 


Timi,

Te nem vagy rajta az iwiw-en vagy csak én vagyok béna, hogy nem talállak?

K.

cuiccolo
 
 


Sziasztok!

Iza, nálunk is úgy van, hogy akiknél kistesó van azok hátrébb kerülnek a ranglistán.Kép

Manka, eszméletlen, hogy miket vittek el a barátnődéktől! Biztos kis hülyék voltak.

Kriszti, értettem a dillemádat, Marci biztos élvezni fogja a bölcsit, meg nagyon tanulékony kispasi nem árthat neki semmi.Kép
Akkor drukkolok, hogy felvegyék!Kép
Csak nem bekaptatok vmi vírust, mi volt az éjszakai fennlét és a láz? Sok gyógypuszi Marcinak!

Lirian , fogakKép. Nekünk a dentinox bejött, remélem nálatok is segít. Fogmosást én elkezdtem amikor kinn volt az első foga. Ez jó kis móka, rághatja fogkeféjét. Én olyan fogkefe készletet vettem a Brendonban ami 3 darabos volt. 1:direkt az első fogacskára, utána 2-8 fogig ha jól emlékszem, és egy mini igazi fogkefe.KépMa már ő is tudja hogy este nem fekhet le fogmosás nélkül. Egy időben engedtem hogy ő mossa a fogait, de nem tisztította rendesen és lepedékes maradt. Ezért én is átsuvickolom utána, amit gyönyörűen hagy.Kép

Andi,már én is kérdezni akartam a rövidítést. Natasa nagyon szép név és micsoda szép kis súlya lett a hölgynek!Kép

ED, időről időre itt is adj hírt magadról!Kép

Timi annyira édes a sztori a kajcsizó bébikről!Elképzeltem Bencét.... Komolyan lehetnél bölcsi marketinges.Kép
A csomagtartós jeleneteteken én is jót nevettem, felolvastam apának neki is tetszett.Kép Ha ilyesmi történik még veletek akkor osztd meg velünk nyugodtan.Kép
Hányás/betegség szuper, hogy múlt idő!

0-24 órás anyukák. Bence is azKép, de már sokkal könnyebb vele mint régen. Ahogy nőnek mindig könnyebb lesz!

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?