Segítség!!!!
Nem bírom követni a topikot!!!! Lassabban lányok, ez nem fair, hogy ennyit írtok. Alig megyek el egy kicsit babázni, és mindjárt mindenkinek megszalad a keze.
A szülinaposoknak Nagyon Boldog Szülinapot kívánok! (Halgassatok Halász Jutkát! Úgy szeretem a Boldog Szülinapot számát
)
http://www.telcsi.hu/index.php?kerdcseng=15&prefix=TP&func=poli Marci tegnap nagyon nyűgi volt, egész nap hasfájósat "játszottunk", és szegényt nem nagyon tudtam megvígasztalni, aztán este 9h-kor (miután egész nap kb 3 órát aludt) már nagyon elfáradt (mit ne mondjak én is
), szóval akkor kidőlt, és csak fél egykor szopiztunk vagy 110-120 g-ot, aztán csak ma reggel 7h-kor ébredt. Eléggé lemerült tegnap szegény.
Mamacka,
nagyon szépek vagytok férjestül, Áronbabástul!!!
Jucus,
a lányaid még mindig tündériek. Mindannyian!
Ilba,
én egy számtech oktatásokkal foglalkozó cégnél voltam (vagy vagyok??!!) kereskedelmi menedzser. Ez azt jelenti hogy szám.tech. oktatásokat adtam el jó sok pénzért cégeknek. ez a webünk:
www.iqjb.hu Natasa,
képzeld én nagyon sokáig akartam etológus kutató lenni, de mivel egy év nagyon komoly rátanulás után az ELTE TTK kémia felvételin 2. éves egyetemi anyagot kérdeztek, és sajna nem tudtam a választ, és ezért nem vettek fel (2 pont híjján 13 évvel ezelőtt
, ezért az etológia megmaradt hobby-nak. Mert akkor egy kicsit kiborultam, és nem felvételiztem többet ilyen irányba.
Amúgy nagy természetbuzi vagyok, talán csak a szúnyogot nyírom ki, amelyik meg akar csípni. Más állatot nem nagyon ölök. (de azért nem vagyok vegetáriánus
) Nem félek a rovaroktól sem, és mindig volt valamilyen állat a közelemben. (volt tarantula pókom, és botsáskám is!!!!
Azért remélem most nem csalódtatok bennem...
)
Na jó, Marcus megint kezd nyögdécselni, megyek megnézem mi a helyzet.
Így becsomizott tegnap anya fürcsi után!!!