Új privát üzeneted érkezett!

Mamacka!

Nagyon szépek voltatok!

Látom Áronnak már szinte mindene megvan!Kép
A takarók csodaszépek!!!!
A pillangókat és az autókat is Te csináltad?Nagyon ügyes vagy!Kép

Kép

Kép
novum

Mamacka szépek a képek.
Májusban minden nap gyönyörű, az a kedvenc hónapom (akkor születtem).
Áron babáról szupi a kép, Petra is ilyen volt ennyi idősen. Bár tegnap nem láthattam az UH-n, mert már megint a szemei elé rakta a kezét. Ez a legújabb szokása (4D-n is ezt csinálta).
A doki néni azt mondta tegnap, hogy bár az UH 2500g-ot mond, szerinte ránézésre van az 2700g is. Szerinte még 2 hétig ne izguljak, mert nem igazán lát esélyt arra, hogy megindulna a szülés. Én mindig mondom Petrának, hogy a 27-ét be kell tartani, mert még sok elintézni való dolog van (nem árt, ha a babaszoba berendezését még a pocimban várja meg). Holnap vérvételre kell mennem, a férjecském kiharcolta nekem, pedig a doki nénim el is felejtette (rettegek a tűtől, úgyhogy drukkoljatok).
Amúgy menedzserasszisztens voltam egy kisebb külker cég ügyvezetője mellett. Színes volt a munkakör, mert az általános levelezéstől marketing munkáig minden volt. A kollégák tök jó fejek, rettentően hiányoznak, ezért is látogatom még annyit őket, meg minden nap e-mailezünk.
Évi remélem jössz ma is a tornára és dumcsizhatunk.
Kép
Üdv Mindenkinek
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Majd jövök kaja után, addig is a mai séta új sapiban:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Segítség!!!!

Nem bírom követni a topikot!!!! Lassabban lányok, ez nem fair, hogy ennyit írtok. Alig megyek el egy kicsit babázni, és mindjárt mindenkinek megszalad a keze. KépKép

A szülinaposoknak Nagyon Boldog Szülinapot kívánok! (Halgassatok Halász Jutkát! Úgy szeretem a Boldog Szülinapot számát Kép)
http://www.telcsi.hu/index.php?kerdcseng=15&prefix=TP&func=poli

Marci tegnap nagyon nyűgi volt, egész nap hasfájósat "játszottunk", és szegényt nem nagyon tudtam megvígasztalni, aztán este 9h-kor (miután egész nap kb 3 órát aludt) már nagyon elfáradt (mit ne mondjak én isKép), szóval akkor kidőlt, és csak fél egykor szopiztunk vagy 110-120 g-ot, aztán csak ma reggel 7h-kor ébredt. Eléggé lemerült tegnap szegény. Kép

Mamacka,
nagyon szépek vagytok férjestül, Áronbabástul!!!KépKép

Jucus,
a lányaid még mindig tündériek. Mindannyian!KépKép

Ilba,
én egy számtech oktatásokkal foglalkozó cégnél voltam (vagy vagyok??!!) kereskedelmi menedzser. Ez azt jelenti hogy szám.tech. oktatásokat adtam el jó sok pénzért cégeknek. ez a webünk: www.iqjb.hu

Natasa,
képzeld én nagyon sokáig akartam etológus kutató lenni, de mivel egy év nagyon komoly rátanulás után az ELTE TTK kémia felvételin 2. éves egyetemi anyagot kérdeztek, és sajna nem tudtam a választ, és ezért nem vettek fel (2 pont híjján 13 évvel ezelőttKépKép, ezért az etológia megmaradt hobby-nak. Mert akkor egy kicsit kiborultam, és nem felvételiztem többet ilyen irányba.KépKép

Amúgy nagy természetbuzi vagyok, talán csak a szúnyogot nyírom ki, amelyik meg akar csípni. Más állatot nem nagyon ölök. (de azért nem vagyok vegetáriánusKépKép) Nem félek a rovaroktól sem, és mindig volt valamilyen állat a közelemben. (volt tarantula pókom, és botsáskám is!!!!KépKép Azért remélem most nem csalódtatok bennem...Kép)

Na jó, Marcus megint kezd nyögdécselni, megyek megnézem mi a helyzet.
Így becsomizott tegnap anya fürcsi után!!!KépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Novum
Igen én... sőt az oltárasztalt is ahol esküdtünk!!! Kép Kép Kép

Köszönjük a bókokat! Kép Kép Kép

Nagyon szépek a gyerkőcök!

Vuka
Ti mikor szültök?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Elvileg most január 27-én. Szóval van még 2 hetem, hogy élvezzem a terhesség örömeit, aztán más örömök elé nézünk Kép.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hű de izgalmas! Kép Kép Kép

Én most megyek előadásra...

Sziasztok szép napot! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szia Mamacka!

Ngyon szépek a képek egy napon volt az esküvőnk veletek tavaly.
Olyan szép nap volt nem is volt olyan jó idő utána mint akkor!
Érdeklődni szeretnék az orvosod iránt, hogy milyen, magánrendelésre jársz, vagy be a kórházba?
Én még csak 3 hónapos vagyok és a Varsányi doktornőhöz járok csak ő hozzá elég nehéz időpontot kapni és nem érze olyan biztosnak őt!
Ha tudsz írjál!
szia
zsooka

Mamacka majd azért írd meg, hogy milyen volt az előadás.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Nem tudom követni az oldalt KépKép
Tegnap vettem pár rugit, azok még nincsenek. A nagymamák már gyűjtögetik a dolgokat, én sem tudom megállni Kép

Lányok,
én ezt már a múltkor is kérdeztem, hogy szerintetek mennyire jók az előadások az Istvánban? Mert az én dokim azt mondta, hogy szte fölösleges, amire kíváncsi vagyok, azt ő is elmondja, meg megmutogatja. És akkor csak mi vagyunk, nem pedig a tömeg. Érdemes eljárni?

Ilba,
én rendőr vagyok, de már jópár hónapja itthon vagyok betegen. A munkám miatt sem dolgozhatnék várandósan, meg a tavasszal elment egy babánk, azok után meg pláne nem. Suliba is járok Gödöllőre, bár most halasztottam, mert lecsúsztam egy vizsgáról Kép Gyűlöletes tantárgyak vannak, amivel lógok még a félévből, az a vállalati gazdaságtan + szigorlat. Brrrrr! Kép Kép Nem sok kedvem van már hozzá, de ha már eljutottam eddig (a felénél tartok) és kifizettem érte egy rakás pénzt, akkor nem kéne hagyni.

Tündériek a babák Kép

Kép
mancs

Kép

Jucus,
Neked is köszönjük a köszöntést! És Lona Neked is! Kép
Mi meg hétfőn megyünk oltásra ... Kép
Szuperek a képeitek, hogy hasonlít a két lány egymásra!!! Kép

Natasa,
jóga Kép, bár Neked gondolom Kép

Gabi,
te tudsz fagyit csinálni!!!!??? Tök jó! Akkor miért vagy ilyen vékony? Nem finomat tudsz??? KépKépKépKépKépKépKép

Mamacka,
nagyon szépek vagytok, a mi esküvőnk is májusban volt.

Bubek,
úristen!!!! Tarantula pók, botsáska!!!! Még a hideg is kiráz! Én írtózom ezektől. Egyszer a férjem bulizni ment és én felhívtam, hogy most azonnal jöjjön haza, mert nem tudok lefeküdni, mert pók van az ágyam fölött: Kép

Mancs,
hát ha van időd, menj el, hátha hallasz valami újat. Én csak a filmvetítést hagytam ki, egész jó volt, szerintem jó amikor a szülésről van szó, jó Ujvári fájdalomcsillapítása és a gyerekápolás is. Sok újat nem hallottam, de nem bántam meg, hogy eljártunk. Kép

Összegezve az eddigi válaszokat:
Az Istvánba kosok és/vagy érdekes foglalkozást űző, gyönyörű kismamik mennek szülni. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Mikor van a felkészítő foglalkozás?
Már régen jártam erre, mincs semmi baj, azon kívül, hogy szigorú pihenésre lettem ítélve.
Marci babánk van. Voltunk 4d-s ultrahangon, de sehogy sem tudom feltölteni a képet.
Köszi: Omo

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

Omo,
szerdánként 15.00-től a központi ebédlőben.
Gratula Marcihoz. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Én egyszerűen lemaradtam, mint a borravaló.Kép Visszaolvasni meg se próbálok.Kép Ha valaki nagyon szeretne tőlem valamit, írjon nyugodtan mailt, még kb. két hétig nem nagyon lesz időm jönni.

Ilba,
olvastam, hogy már nem mérlegelsz, és a fejéssel is kezdesz leállni, csak így tovább.KépMeglátod, tiszta megkönnyebbülés mérlek nélkül élni.Kép

Gabuska,
Én már két és fél éve cipelem ezt a nicket magammal, ez volt a társkeresős becenevem, aztán az esküvői fórumos, most meg a babás. Ebből is látszik, hoyg sikeres volt a társkeresés.Kép Amúgy Lady Chatterley keresztneve Connie.Kép

KépKép
connie

Ilba,
azért más állataim is voltak: sün, nyúl, teknős, papagáj, kutya, macska, hörcsög. A tarantula pókot kinyírták volna, ha nem fogadom be, a botsáskákat sem tudta a gazdájuk éppen hova tenni, mert elszaporodtak nála, szóval igazából a legtöbb állatomat megmentettem. A macskáimat (3 is volt - na nem egyszerre) is az elaltatástól mentettem meg, vagy utcáról fogadtam be. A kutya - egy magyar vizsla (sajnos már meghalt 98-ban 13 évesen) - őt is Miskolcról kaptam, úgy hogy valami génhiba következtében nem volt normális a szőre, így a gazdái nem akarták megtartani a kiállítási kutyáik mellé. A hörcsögöt meg a papagájokat ajándékba kaptam. A teknősömet szintén kidobták otthonról a gazdái - mert elköltöztek és nem vitték magukkal. Õ is 20 évig élt, két éve halt meg, mert valószínűleg volt egy daganata. Õt is megsirattam, mert sokáig volt velem. KépKép
Ja és a sünömet is megmentettem, mert elvesztette az anyukáját, és még nagyon pici volt amikor találtam.
Most csak egy akvárium (350 liter) van itthon afrikai sügerekkel. De azért ők is nagyon érdekes halak. A szájukban nevelik a kis sügereket, úgy vigyáznak rájuk. KépKép

Gabi,
egyszer leírhatnád ide, hogy hogy kell fagyit főzni! Én tök szívesen megtanulnám! Majd egyszer, amikor már lehet tejes dolgokat is enni-inni, még meg is enném. IMÁDOM A VANÍLIAFAGYIT!!!!!! KépKép

Ja az előbb nem írtam a Bubek névről. Régen volt a Bubó a becenevem, csak ez a név már foglalt volt itt, így vettem a becézett változatát, amin szintén sokan és sokáig szólítottak. Így most már ti is. KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Nincs most időm írni, mindent visszaolvastam, nagyon jók a képek mind!

Timi, reggel egyeztetünk jó?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Kösz az infót.
Rájöttem a fényképfeltöltésre.
Ime Marci ahogy éppen rágja a köldökzsinort. 21 hetes rajta.Kép

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! Kép

Vuka!

A vizsgahéten nem vagyok bent, de valahogy tartsd bent manódat a jövő hét hétfőig, és akkor már az Istvánban leszek egész héten. Igaz, hogy a nőgyógyászaton, de felmegyek megnézni, ha szólsz. Jó? Ha adsz egy E-mail címet, megadom a mobilszámomat, és ha szülsz, küldj egy csörrenést, és felmegyek. Jó?

Megyek, mert holnap szülészet vizsga, és abba még bele se néztem. Kép Hossssssssssszúúúúú az éjszaka. Kép

Ilba!

Szupi a sapek! Kép

Puszi: Ági
bumpy

Vuka
Beszámoló az előadásról: ...levetítettek egy ős régi filmet... a babák akik születtek kb annyi idősek lehetnek most mint én.
Sok hasznos tanács volt, hogy mi a teeendő ha az ember sokat lovagol vagy teniszezik... és hasonló információk amik hiányában el sem tudom képzelni, hogy kehet gyereket szülni...
Ja és Jackie is megmutatta, hogy lehet ügyesen beszálni pocakkal az autóba...

Egyszóval nem volt sok értelme elmenni... de legalább a szülőszobákat megnéztük... és amíg erre várakoztunk jót beszélgettünk Titatival!

Hű mennyi májusi esküvő! Kép

Zsoka
Mi Ujvárihoz járunk és eddig nagyon megvagyok vele elégedve...
Elsőre a kórházba akartam hozzá járni mert elég vacak az anyagi helyzetünk... első UH ott lett megnézve... végül a magánba kötöttünk ki... nemnagyon tudtam ezt a pénzes témát szóba hozni... de nem bánom nagyon lelkiismeretes doki. Valami miatt neki nemigazán jó a kórházban fogadni a kismamijait... csak szerdán rendel és túl sok dolga van nem tud eléggé odafigyelni....

Aranyos ez a köldökzsinórrágós kép! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bumpy,
Te hétvégeken Kecskeméten vagy?
Mert lehet, hogy jövő hét hétvégén megyünk meglátogatni egy ma 3 napos babát és esetleg tudnánk talizni. Ha lenne kedved... Hadd írígykedjenek rám is picit a többiek. Kép
Persze ez még nem 100%, mármint hogy most megyünk.

Szülészet vizsga: Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Hűűűűűűűűűűűha.Milyen gyorsak vagytok.Ma egésznap nem értem rá.Most van egy lehelletnyi időm és ennyi üzi...Végig se tudom olvasniKépKépKép
A képeket azért megnéztem.Nagyon édesek a manókKép
Annyi név van fent,hogy most olyan idegennek érzem magam.Már azt se tudom ki kicsoda.Kép
Bumby
Egy jó nagy zsákkal,holnapra.Kép

Vuka,Mamacka meg akik most szülnek.
De irigyellek titeket.Igaz van két gyönyörű fiam.De várandósnak lenni és szűlni olyan jó.Kép
Na futok tovább,még néha bekukucskálok,ha hagynakKép
További szép estét minden babának,mamának és pocaklakónakKép

Sziasztok!!!!

Kovács Roland
roli

Bumpy drukkolok a vizsgádhoz ezerrel, azért aludj is egy kicsit az éjszaka.
Kép
A doki nénim szerint még Petra bent marad egy darabig, szóval megvárunk Téged. E-mail címem: foldes.antal kukac chello.hu Örülni fogok, ha egy ismerőssel találkozhatok Kép.

Mamacka köszi a beszámolót az előadásról. Jövő héten mi lesz a téma, mert akkor már én is megyek. Tök jó, hogy találkoztatok Titatival, olyan jó érzés személyesen is megismerni azokat, akikkel az ember levelezget. Én ma is találkoztam Évivel a tornán, jót dumcsiztunk.

Üdv Mindenkinek
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Bubek, Connie rátok találtam a wiwen. Kép
Nagyon édes Marci a bugyolálós képen, már egész nagy krapek. Hajni, te aztán tényleg igazi állatbarát vagy. Kép

Ilba, nagyon jó ez a kép az új sapiban! Kép

Húúú, annyian lettünk, hogy csak kapkodom a fejemet. De minden leendő anyukának megy a drukk!!!

Mamacka, nagyon szépek vagytok az esküvői képekenKép Hol volt? Ha meg lehet kérdezni, mert nagyon szép és egyszerű a háttér. Kép

Na megyek, mert Andris ordít és nem akarja abbahagyni.

Mi így utaztunk a hétvégén a nagymamához:Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Connie,
igen, de ez ám az első nap. Kép Picit "aggódtam" is, hogy eleget eszik-e, de kibírtam, hogy nem teszem rá a mérlegre. Kép Tényleg egyszerűbb, nem kell ezzel húzni az időd, csak úgy bármikor rárakom a cicire. KépKépKép
A fejéssel meg úgy néz ki, hogy most már teljesen leálltam, éjjel, mikor már fejni kéne, pont mindig felébred, vagy nyöszörög, ilyenkor kiveszem, adok neki enni, vagy inni (mert néha csak szomjas szerintem) és szunyázik tovább. Kép
Ha jön a következő para időszakom Kép, akkor azért nyaggatlak újra, ok? Kép
Meg lehet majd nekünk is nézni a honlapot, amit csinálsz? Kép

Gabi,
mizu? Lívi?

Omo,
nagyon jó, ahogy rágja a picid a köldökzsinort!!! Kép

Wolga,
látom Andris is nőhet még az anorákba. Kép Nagyon édi és már olyan nagyfiú, hogy elől "ülhet"! Kép
A mi autónkba sajnos csak hátra tudom betenni.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
persze, nyaggass csak.Kép
Hogyne lehetne megnézni, sőőőt, kötelező.KépKépKép
Jövő hét elején már nyilvános lesz, most még jelszó védi, amíg nincs készen.

Volga,
már vissza is igazoltalak.Kép

KépKép
connie

Ma betévedtünk véletlenül tanácsadásra - a rendelésre indultunk, mert köhécsel Ákos, csak elkéstünk. Kérdeztem őket, hogy mit csináljak, hogy Ákosnak ne legyen kemény a kakija. Védőnőm azt mondta, itassak vele éjjel szopi helyett duplán cukros kamillateát.Kép Még jó, hogy fogorvos nem volt a közelben, el is ájult volna.Kép Köhécselés meg csak szórakozás, nincs semmi baja szerencsére.

KépKép
connie

Jó reggelt mindenkinek!

Babák cukik!!!

Az mitől függ, hogy az autós hordozót be lehet-e rakni előre?

Ilba,
köszi a kérdésed, nincs semmi különös, gyerek tündérmaci, jól van, én viszont egyre lustább vagyok írni.Kép De mindent elolvasok! Sok sikert a mérleghanyagolós lifestyle-hoz!Kép

Timi,
1 órakor megyünk le, ha minden a tervek szerint alakul, előtte gyertek fel (3 lépcsőház, 8-as csengő), de ha nem akarod Szilvibabát a liften felküzdeni, akkor talizhatunk lent is és leviszem a pakkot. Bár elég sok ahhoz, hogy azzal sétálj, és ha feljöttök, akkor ki tudod válogatni azokat, amik kellenek és kevesebbet kell hazacipelni. Szóval írj, hogy hogy szeretnéd.
Ha esetleg nem jön össze ma a dolog, bármikor, ha erre jártok csengess fel és ha itthon vagyunk, akkor spontán randizunk.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:

Szerintem inkább felmegyünk,úcy nyugodtan lehet válogatni,persze,ha nem zavarunk!

Szilvi még alszik,de ahogy tudunk indulni felhivlak,hogy mehetünk-e.Jó lesz igy?

Kép

Kép
novum

Omo:
csúcs ez a köldökzsinóros kép Kép

Mamac:
Az előadást nagyon jól leírtad Kép Most is röhögök a tegnapi film egyes részletein, ahogy olvastam a leírásod Kép

A szülőszoba látogatás nagyon jó volt, bár szeretnék majd még 1x felmenni, mert ugye csak a felét tudtuk megnézni. Engem nyugalommal töltött el a hely, nagyon jó volt ott lenni. Ennek hatására gyorsan el is kezdtem rendezgetni a kórházi csomagjaimat Kép
Egy kérdés felmerült bennem. Hogy kerül át a már megszült nő a gyerekágyra? A saját lábán, vagy áttolják?
Beöntés: tök érdekes, mert ott azt mondták, hogy még olyna szerkentyűjük sincs a beöntéshez, szóval elvileg kérésre se tudnak adni Kép

Titati 37+0
titati

Bubek:
Marci már szépen növöget!
Az állatbarát anyuci mellett látom nem lesz gond,ha néha egy kobor állatot haza hoz!Kép

Szilvi végre rendbe jött!!Már csak egyszer kakil és főzeléket is eszik!KépKépKép

Kép

Kép
novum

Titati:

Áttolják kerekes széken!

Kép

Kép
novum

Jó reggelt!

na látjátok, egyre korábban kelünk. Kép Több idő jut a Babanetre. Kép

Connie,
védőnő Kép Vagy jutalékban van valami fogorvossal Kép

Gabi,
nekünk van az anyósülésen is légzsák, oda nem szabad berakni a hordozót. Nem baj, így András vezet én meg megyek hátra Benivel.
Nélküled nem topik a topik!!! Tessék írni!!!

Titati,
biztos függ, hogy milyen volt a szülésed, én 2 óra után a saját lábamon mentem le. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Mindenkinek szép jó reggelt!

Megjöttem az utolsó vérvételemről, hát ezt is túléltem, bár igencsak kivert a víz. A mai napot ennek a szörnyű élménynek a kipihenésére szánom.

Titati amikor mi voltunk szülőszoba látogatáson, akkor is kerekes széken toltak le egy kismamát. Melyik szülőszobákba sikerült bejutnotok? Én az alternatívon voltam egy kicsit kiakadva, hogy ott végülis nincs rendes szülőágy. Csajok, ha az a szülőszoba jut nekem, akkor azon a kemény priccsen kell szenvednem?!

Na most ennyi, mert fáj a karom a gépeléstől.
Üdv Mindenkinek
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Timi,
rendicsek! Csak kérlek szépen ne nézz majd körül, főleg a konyhában! Kaotikus állapotok uralkodnak!KépKép

Ilba,
már értem!
Persze, persze írok én, csak nem olyan sűrűn.

Titati,
a szomszédomnak a szülőszobán úgy adtak beöntést, hogy a nőgyógyászatról hoztak fel szerkentyűt hozzá.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka:
A vajudóban voltunk, a szemben lévő fehér szobában és a jobb sarokban lévő barack színűben. Az alternatívban pont akkor született egy baba a kádban Kép De sajna mi második csoportosok nem láthattuk, de aki az elsőve bejutott, az megleshette, hogy látják el az újszülöttet Kép
De hallomásból én is úgy tudom, hogy ott valami hihetetlen kényelmetlen szék vagy ágy van. Mondjuk oda eleve nem szeretnék kerülni. Csak nem lesz dömping.

gabus: akkor ha nagyon "szar" lesz a helyzet, akkor kikönyörgöm a beöntést Kép
titati

Sziasztok!
Köszi a bókokat a csajszik nevében.KépKépKép

Vuka,
én az alternatívban szültem a "tatamin", az utolsó félórában vittek át, hogy mégse a vajúdóban, az ikeás fotelben hozzam világra a magzatot. Elég kényelmetlen volt, semmi támaszték vagy kapaszkodó és kemény is. A doki még fel is szisszent, hogy a dereka nem fogja bírni, valami sámlit raktak oda neki. Aztán még 4-5 órát heverésztünk ott hármasban, már úgy volt, hogy ott is kell aludnom, mert az osztályon sem volt hely. 12-en szültünk aznap. A dokim is mondta, hogy már nem nagyon tudnak mit kezdeni ezzel a kismamadömpinggel, annyian mennek oda szülni. De tatamin, kádban vagy szülőágyon, azért ez akkor is egy párjanincs csodálatos élmény!KépKépKépKépKép

Mamacka,
nagyon tetszenek a képeitek! A családfa montázs szuper!Kép

Omo,
Nagyon jó fej a bébid, ahogy rágja a köldökzsinórt!Kép

Bubek,
Marci édi baba. És hogy figyel téged. Kis okosszemű.Kép

Gabuska,
mi ez az apátia? Eddig te voltál a topic lelke. Kép
Küldünk nektek egy depi elleni nagy pusszancsot:

Kép

Jucus
jucus73

Volga
Köszönjük Kép
Győr-Ménfőcsanakon volt... egy kicsit nehéz volt ilyen messze szervezni, de mindenképpen ott szerettük volna, ugyanis az oltárasztal és az oltárkép a diplomamunkám... és szerettük volna elötte kimondani örökre az igent! Kép

Titati
A bugyuta film ellenére én sem bántam, hogy elmentem... jót beszélgettünk meg a szobákat is megnézhettük, bár legutóbb is pont ezek voltak szabadok Kép ! lehet én is felugrok még...

Vuka
Szerintem mivel elég hosszú tud lenni egy vajúdás, később felszabadaulhat egy szoba és kérheted, hogy te inkább máshol szülnél.
Reméljük nem lesz dönping...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jucus örülök, hogy tetszik... az volt az egyik köszönő ajándék a szülőknek... csak éppen elfelejtettem a misén odaadni... apósom még azóta sem kapta meg... hiába ha valaki mindent maga akar szervezni... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jucus köszi az élménybeszámolódat. Ha véletlenül oda kerülök, majd hazaszalajtok valakit párnákért, de valószínűleg tényleg kisebb gondom is nagyobb lesz ennél. Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

tegnap a szülőszoba látogatáskor kiderült, hogy az Istvánban még a szüléshez is saját holmit kell vinni... most ezen dilemmázok, hogy mi lenne erre a célra alkalmas!
Valami amit nem sajnálok, de azért nagyon szakadtnak sem akarom érezni magam...
Ti miben szültetek?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
a polgáritok a Fő téren volt?? A miénk is!!! KépKépKép

Én hálóingben szültem, minden kijött belőle. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok Mamik!

Timi és Szilvibaba elmentek KépKép, Livi bealudt (miután üvöltött egyet a zöldborsófőzit kritizálandó), felteszem a képeket. Nem hiszem, hogy meglepő újdonságot árulok el, de Szilvi egy tünemény!Kép

Te jó ég, rajtam kívül is van baba a Földön?!
Kép

Jéééé, neki is ugyanolyan játéka van, mint nekem?
Kép

Csajkupac + ruhakupac
Kép

Timi kiélvezi, hogy nem kell megszakadni a gyerek súlya alatt
Kép

Szilvi pakol
Kép

Húú, ezt megjegyzem és én is kipróbálom!
Kép

Szilvi lemeózza Livi ágyát
Kép

Timi bérdajkálást végez, amíg kaját csinálok
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka,
csatlakozom Ilbához, nekem is kijött minden a hálóingemből. El is tettem emlékbe.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba
Igen a Fő téren. Én addig ott laktam nem messze.
Az Egyházi rá közel egy hónapra volt...

Gabuska
Aranyosak a képek...
Én is borsófőzeléket főzök éppen... megyek is...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Timi & Gabi annyira irigyellek Titeket! Rettentő aranyosak a babák, olyan jó, hogy tudtatok találkozni. Fájdítjátok az ember szívét.
Kérek képeket még, már annyira babáznék, de addig csak Ti vagytok.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jó akkor hállóing... keresek valami pirosat! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vuka!
Ahogy olvastalak, olyan dezsavűűűűűűűűűűűű érzésem lett. Van nekünk egy BubekünkKép, és neki voltak bárcsakkal kezdődő üzenetei. Igaz, a tiédben nincs bárcsk, de a lényeg ugyanaz. Különben meg 2 hét és babázhatsz!!!! És előbb-utóbb találkozunk mindannyian, na ott lesz csak igazán nagy hepaj!!!

Ezt tanultam Szilvitől:
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok lányok!

Látom Gabi már fel is tetted a képeket!A feliratozás szuper jó hozzá!

Livi egy tündéri baba,éppen ahogy a képeken látjátok!Rengeteget mosolyog,kivéve amikor az anyja borsófőzivel akarja etetni!KépKép
Egyébként sokkal sűrűbben megyünk majd,mert Szilvi hazafelé rögtön elaludt,még az ágyába is be tudtam csempészni!KépKép

Vuka:
kitartás!Nemsokára a Te babás képeidet fogjuk nézegetni!

Kép

Kép
novum

Itt van a "régi" Gabink! Aki ír és tesz fel képeket!!! Kép
Nagyon jók a képek, tényleg írígykedek ezerrel!!! KépKépKép
Tünci nagyon Lívi és Szilvi együtt!

Timi,
már akartam kérdezni, hogy egy csoportban hány gyereked volt? Eszembe jutott tegnap életem egyik horror Kép 3 hónapja, mikor napköziben helyettesítettem, másodikban. Mikor visszajött a napközis, gondolkodtam egy gyógyszanatóriumon. Kép Nem is voltam azóta sem általánosban!!! KépKépKép
Livin az egyik új rugi van, ugye? Nagyon csini! Kép

Mamacka,
hol laktál? Én az Amfi utcájában lakom, Bécsi útnál.

Kép
Kép
Kép
ilba

Helló csajok!

Vuka!
Én az alternatívban töltöttem el hajnali 1/2 5-től délután 2-ig az időmet. A tatami valóban kényelmetlen, de csak ha hagyományosan fekve szülsz. A többi pózban kifejezetten kényelmes. Nekem olyan izomlázam volt a vállamban másnap, mintha egy jó kis kondiedzésen lettem volna. Az viszont jó, hogy körülötted a segítők, a párod, a szülésznő, a dokid sokkal személyesebb pózt tud felvenni. És pl. nem kötik ki a lábad. Nálunk pl. csak úgy körémheveredtek. A párom is ott fetrengett mellettem. Hogy ebben a pozitúrában a dokinénim hogy stoppolt, máig sem tudom.
A vajúdós ruhával kapcsolatban ők azt mondják, hogy olyanba legyél, amit nem sajnálsz utána kidobni, de azért valami normális kell, mert ha közben vécézned kell, a wc a váróhoz igen közel van, az ajtó nyitva, és lehet hogy egy csomó ember látja a lukas pólód. Ja és érjen le a combodig minimum.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?