Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tünde a masszőrnél telefonon lehet bejelentkezni, de ha hozzá mész akkor Ady városban az Ifjuság krt.-on lakik, nekem teljes masszásd csinál, hát, láb, has, kar, talp. Meg kell beszélni vele, hogy mit szeretnél.
Múlt héten mi sem kuckóztunk, mert Pesten voltunk, talál ezen a héten össze jön. Szombaton voltunk úszáson,elég jól birta Anna annak ellenére, hogy augusztus óta nem voltunk úszni.
nicsi1
 
 


Sziasztok!
Rég írtam, újra is kellett regisztrálnom.
Most vasárnap is lesz zenekuckó?
Szeretnék elmenni, csak még nem tudom, hogy 1-2 vagy 3 gyerekkel. Remélem Ti is sokan jöttök!

Az ikrek jól vannak, nődögélnek. Nem mondom, hogy unatkoznék, de azért nem olyan gáz. Jól elvagyok velük. Jó babák. Holnap 4 hós szurik.

Bogi (kedves, hogy benntvagyok a táblában), néhány plusz adat, ha legközelebb javítod:
lakhely: Győrzámoly
szül.idők:
Zsófi: 2000.05.12
Ágoston/Ábel: 2005.09.04
orvos: dr Papp Zsolt

Puszi Mindenkinek!
Enikő (Olajfácska)

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Sziasztok!
Adok egy kis életjelet, nagyon régen írtam! Lassan kész lesz a lakás, költözünk. Már alig várom.. Eddig fél 3-ra itthon volt a férjem, együtt babáztunk, de most megjön, átöltözik, és már megy is festeni, járólapozni, stb... Egyedül elég nehéz... Ráadásul ma megjött a havim. Azt hittem kihúzom még néhány hónapig... A szülés után sem ömlöttem ennyire..(Bocs) Lucika nem akarja elfogadni a cicit, biztos más az íze. Nyűgösködik ezerrel. A tejci is kevesebbnek tűnik.
Nincs valami ötletetek? Mit csináljak? Ugye nem fog elapadni a tejem?

Bogi!
Tudtodon kívül, de nagyon sokat segítettél!

KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI,KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI!!!!!!!!!!

Észrevettem, hogy hason fekve nagyon jobbra tartja a fejét a picikém. Emlékeztem, hogy nálatok volt valami hasonló Lilivel, rákerestem, általad találtam rá Lengyel Mónikára. Már voltunk is nála, és megnyugtatott szerencsére, hogy nincs semmi baj. Megúsztam egy csomó keresgélést, telefont, rögtön tudtam, kit keressek.
Nicsi!
Ez tök jó, egy masszőrhöz járunk. Én is mindenkinek ajánlani tudom Joli nénit (én csak így hívom). Nagyon szuper! Szerintem felér a keze 5 férfiéval, eszméletlen, milyen erő szorult belé. Már sokan masszíroztak, de meg sem közelíti senki! És szerintem nagyon jó áron dolgozik! Lehet, hogy akkor rólad mesélt, amikor mondta van egy vendége, aki szintén babanetezik?
Na, mennem kell!
Puszi mindenkinek!
Évi
dunyi77
 
 

 
 

Szia Enikő!

De jó, hogy hallunk felőletek!
Természetesen az adatokat beteszem a táblicskuba.
Egész januárban lesz Zenekuckó!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Évi!
Nekem is megjött hétfőn, és mint a Niagara!
Már azon gondolkozom, szedek egy kis vasat.
Kitartást költözésig, és utána is a pakolászáshoz!
Ez a Joli néni hétvégén is vállal masszírozást?
Tervezem, hogy elmegyek hozzá.

Tünde
Vendég
 


Tünde!
Köszi a bíztató szavakat!
Nem tudom, hogy vállal -e hétvégén, azt hiszem, olyankor nem mindig van otthon. Pénteken megyek, majd megkérdem!
dunyi77
 
 


Dunyi!
Nekem már régebben megjött és hasonlóan kevesebb lett a tejem, de azt csináltam, hogy literszám ittam a lactoherb teát és minél többször cicire tettem, ha kevesebbet evett akkor lefejtem, elsősorban azért hogy a tej mennyiség megmaradjon. A mai napig szoptatok, most már csak reggel és este. A kicsinyem szivesen eszi, sőt ki követeli magának.
A masszőrrel az időpontot egyeztetni kell, szerintem hétvégét is vállalja. Kolleganőmék is voltak nála egyik szombaton, én is voltam már vasárnap is. Beszéljétek meg, elég rugalmas.
nicsi1
 
 


Sziasztok!

Lányok!
Lenne egy kissé kényes téma, amit szeretnék veletek megbeszélni!

Akinek nem inge, ne vegye magára!!!!!!!!

Ígérjük meg, hogy valamilyen formában megpróbálunk reagálni mindenkinek, aki ide ír hozzánk. Már többen "kiléptek" a társaságból, azért, mert többször próbálkoztak, és nem nagyon szólt hozzájuk senki! Félreértés ne essék, ez rám is vonatkozik, sokszor én is csak magunkról írok, de ne hagyjuk, hogy ez a topic olyan legyen, hogy nem szívesen jönnek.

Évi!
Nem is gondoltam, hogy Te vagy az Kép Örülök, hogy segítettem, és sejtettem, hogy azért a neten találsz majd infókat.
Sajnos nekem elapadt a tejci, mikor megjött.
Most voltam frászban, mert 5 hete nem jött meg, de ma reggel megnyugodtam Kép

NicsiÁgi!
Hogy van az a gyönyörű lányka? Én komolyam beleszerettem a mandula szemeibe Kép

Tünde!
Jó dolog a masszőr, tényleg. Mondjuk nálunk az agyonterhelt férjem szokott néha elmenni Kép Igaz jár mellette karate edzésre, focira, de hát tudod hogy van. Õ a családban az aki dolgozik Kép Kép

Orsi!
Zsezsének gratulálunk a csókhoz. Mi is jártunk így Lilivel, és egy hétig rettegtem, hogy egészséges legyen a kisfiú Kép

Na puszi mindenkinek!

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Nektek Társalkodók!

Vidámsággal teli,huncutul mulatságos új évet kívánunk Mindannyiótoknak!

Ne haragudjatok,hogy eddig nem jelentkeztem,de az itthoni élmények annyira kiteljesítették az életemet,hogy "kifelé" kifogytam a mondanivalóból.Félre ne értsetek,nem szégyellem a velünk történteket,sőt büszke vagyok minden pillanatra.És azt se higgyétek,hogy nem akarom veletek megosztani örömeimet,de szó szerint elnémultam.Úgy tűnhet,beszűkültem,nem érdekel a gyermekemen és a családomon kívül más;nem így van.Sokat töprengetem azon,mi történhetett velem,mire ráébredtem,hogy elárasztott az elégedettség.Pedig jószerivel nem változtak meg az életkörülményeim,és fogyásom üteme is lelassult (emlékeztetőül:a júliusi szülés óta 17 kg olvadt le rólam-sajna nem nagyon látszik,mert borzasztóan kövér vagyok Kép ).Az a végtelen,örökké dagadó szeretet,ami néha szétfezít-erről már korábban említést tettem-,lendíthetett át az elégedettség "fodrozódó" hömpölygésébe.Gyorsan telnek a napok.Vannak rosszak is,néha a sírás is rámtör,de ki hitte volna,én a szószátyár kifogytam.Most is csak azért tudok ennyit írni,mert már régen nem szólaltam meg.
Még nem olvastam vissza az eddigi hozzászólásokat,talán rövidesen sikerül rávennem magam.Azt látom,hogy volna mit olvasni.Kép
Marci Babinti vasárnap volt hat hónapos.Csupa mosoly kópé.Gyönyörűen fejlődik,és egyre többet csacsog.Igazi örökmozgó.Vasárnap megkínáltam frissen préselt almalével,kíváncsian kóstolgatja azóta is (ebédidőben egy kis anyatejjel keverve).Még szoptatom.
A lakásfelújítás csaknem kész.Tavasszal folytatjuk...

Adataink:
név:Kriszi (Asszonyfajzat)(27)
gyermek:Kiss Márton
szül:2005. 07. 08.
szül.súly:4000g (52 cm)
jelenlegi súly:8700g (70cm)
névnap:november 11.
lakhely:Győr-Nádorváros
orvos:Dr. Kelemen Szilárd
védőnő:Tóth Viktória (egy tünemény)

Most továbblépek... Kép

Szia Mindenkinek!
Szép éjszakát!
CUPP:Asszonyfajzat

Ui:Hiába próbáltam, nem sikerült fotót csatolnom levélkémhez.Bármit teszek,nem engedi a gép.A képméret megfelelő.Ezért a profilomban cseréltem fotót.Kép
Szép álmokat!
asszonyfajzat
 
 


Sziasztok Lányok!
Én is megvagyok,mindennap olvasgatlak Titeket,csak éppen annyi időm nincs,hogy írjak is.De most végre szakítok rá.
Az ünnepek nagyon jól teltek,bár Szenteste egy kicsit túl sok(k) érte Lollikámat,sokan voltunk,hiába,nagy a család.De azóta is nagyon édi,már féléves múlt(5-én gondoltam Kaccára is)és ahogy a nagykönyvben meg van írva,kibukkant az első fogacskája és most még 3 próbálkozik kijönni.Hála az égnek nem viseli meg.Viszont,most ,hogy már én is adogatok neki gyümit,aranyom kis teste csupa kiütés lett.Tapasztaltatok ti is ilyet?A dokinénink a Kalcimuscot ajánlotta,talán bejön.
Képzeljétek,Tesóm karácsonykor bejelentette,hogy babát vár!És már 10 hetes!!!!Olyan boldog vagyok!!!!
Nekem még nem jött meg a havim,de mondjuk én fogamzásgátlót szedek,így nem is várom.Illetve nem szedek,hanem 3 havonta szuriban kapom.
Csatolok egy képet az én evős Lollikámról.Kép
jucushugó
 
 


Lányok!

Hol voltatok a Zenekuckóból? Annyira jó volt. Nem voltunk túl sokan de élvezets volt.
Azt mondta az Éva, hogy most vasárnapra próbál hívni hegedűs lányt, fuvolást meg zongoristát.

Gyertek el Légyszí. Már csak 3 alkalom lesz aztán szünet a szülés utánig.

Puszi Mindenkinek: Mártus
mártus
 
 


Sziasztok!
Enikő! De jó hallani rólatok!!!!

Asszonyfajzat! Már hiányoztálKép!!!

Bocsi, de nem tudok mindenkinek reagálni, azért ne sértődjetek meg!

Mártus, remélem mi tudunk menni vasárnap kuckózni!!!

Orsi! Én szívesen vállalkotom masszázsra! Imádom, ha masszíroznak!Ha gondolod megbeszélhetünk 1 időpontot!Hozzáteszem, hogy én iszonyúan csikis vagyok, néha a férjem szokott masszírozni, de a lábmasszázst nehezen viselem Kép
Ja, úgy emlékszem érdekelt az előadás, amiről november végén írtam!Ha még aktuális, akkor várunk hétfőn délután 18 órakor, a József a. u. 99.-ben ( Bútorkellék Szaküzlet)! Még van 2-3 hely. Tényleg fantasztikus lehetőséget ad ez a gép, hogy mérhetővé vált az antioxidánsok szintje!
Ha eljönnél, kérlek, hogy jelezd nekem! Köszi!

Természetesen ha még érdekel valakit, szívesen látjuk!

Tud valaki a pocakosunkról, Lolikáról? Valószínűleg már nem is pocakos, ha jól emlékszem karácsony körülre volt kiírva! Remélem minden rendben van nála!

Puszi: Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!

Márti!

Mi is volt pontosan ez az előadás? Úgy emlékszem, mintha én is felkaptam volna rá a fejem.
Csak azóta már kipottyant a fejemből.
Kép

Tünde
Vendég
 


Tünde!
Most nincs túl sok időm, nem tudom részletezni, és vasárnapig nem is igazán leszek netközelben. Röviden: egészséges életmód, vitaminok, antioxidánsok szerepe a szervezetünk működésében, és az egyedülálló lehetőség, hogy ezek mennyisége mérhetővé vált! Maga az előadás ingyenes, a mérés igény szerint 1500 ft.
Ha érdekel, téged is szívesen látunk!

Pussz: Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!
Tegnap voltunk Annával 15 hónapos oltáson, ezért nem dolgoztam. A szurival nem volt gondja, de az a tény hogy ketten lefogták, megviselte a lelkét, de biztos igy kell csinálni, féltek tőle hogy odakap, vagy elrántja a kezét ezért fogták le. Szegényt alig tudtam megvigasztalni. Ebéd után nagyot aludt, utána mosolygós volt, este lett egy kicsit nyügös, de nem lázasodott be. Az új oltási rend szerint most csak egyet kapott és 18 hónaposan kell menni a következőért.
Zenekuckóba tervezzük hogy megyünk, ha itthon leszünk mindenképp.

Aki fogyni szeretne, vagy csak táplálni a testét és javaslom a Norbi elvei szerinti étkezéseket. Nekem bevált. Egy év alatt fogytam 10 kilot, úgy hogy mindent ettem, és a tejem is megmaradt. Annyit igényel az egész hogy kicsit odafigyelve vásárolunk, anyagilag sem megterhelőbb. A kicsinyem is e szerint eszik és a tegnapi mérés szerint szépen fejlődik,majdnem 12 kg, arányos testalkatú.Karácsonyra kaptam meg a receptkönyvet, amit Norbi irt szakács segítségével, szilveszterkor már abból főztem. Félre ne értsétek semmi érdekem nincs abban hogy ezt a módszer reklámozzam, inkább csak meg szerettem volna osztani veletek a tapasztalatomat.
Szép napot mindenkinek.
nicsi1
 
 


Sziasztok!

Márti!

Köszi az infót, sajna az időpont nem jó, én ilyentájt máshol okosodok. Kép

Ági! Kép

Szegény Anna, mi se szeretnénk, ha lefognának minket.
Én is olvasgattam már ezt a "Norbigyereket", de én vagy kajálok, vagy nem. Most próbálom a nem-et. Apa ki is van akadva rám.
Kép

Dunyi/Évi! Kép

Megkaptam a mélt, igyekszem válaszolni!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Márti
A hétfőt sajnos kihagyom. Pedig nagyon kiváncsi lennék, hogy miben szenvedek hiányt. De beteg lettem. És a családban én kaptam meg utoljára, igy gondolom fertőzök. A masszirozásra igy jövő hétvégét, vagy az utánna lévő héten valamelyik napot gondolnám. Addigra biztos meggyógyulok. Kép

Tündi
Sajnos a kisfiút, aki csókot adott, már lestopolták. De még a szerelem közbeszólhat!!Kép
Menjetek zenekuckózni, szerintem Zitának tetszeni fog. Jó a kisruci Zitának!

Ági
Lehet, hogy nekem is ki kellene próbálni ezt a Norbi diétát. De nem nagyon szimpatikus a srác, igy nem bizom benne. Kicsit részleteznéd, hogy miből áll az egész? E-mailben jöhet, ha mást nem érdekel. Kép

Kriszi
Jó újra rólatok hallani. Nagyon aranyos Marci!! Gyere gyakrabban és mesélj róla.

Zselyke betöltötte az 5. hónapot. A héten betegeskedett, piros volt a torka és folyt az orra, de szerencsére a hangulatán nem látszott nagyon meg. A párom is beteg lett. Õk már egész jól vannak. Most én lettem beteg. Mióta megszültem többet betegeskedek, mint előtte. Pedig eszek gyümit és c-vitamint is.
Zenekuckóba igy nem megyünk Kép, de remélem jövő héten ismét ott lehetünk.

Jó hétvégét!

Csók Orsi

Kép

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Orsi! Kép
Norbi nekem se szimpatikus, de vmit biztos tud, sok embert lefogyasztott már.
Ezen az oldalon találsz update recepteket, és ha böngészel, babáknak való recepteket, mondókákat stb is találsz:

http://www.fw.hu/nlctb/

A kissrác miatt igazán ne keseregjetek, még csak gondolom a szülők szimpatizálnak egymással. Így Zselyke még csábos mosollyal, szempillarebesgetéssel simán lehet befutó! Kép
Kép

Gyors gyógyulást kívánok Nektek!

Zselyke nagyon édi Apukájával, már milyen szépen ül!!!

Zita reggel újságot olvasott. Apa csak tartja neki Kép Kép Kép:
KépKép

Tünde & Zita
Vendég
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudunk menni megint Kuckózni, mert a férjemnek meg az anyukájának van a szülinapja, és őket köszönti a család.
Apának én szerveztem pénteken egy meglepi bulit, amire már számított, mert a 7 év alatt ez volt az 5. amit szerveztem neki Kép De miután most nem kellett sehova mennie, és ráadásul pénteken volt, így mégis bizonytalankodott. Kép De nagyon jól sikerült.

Orsi!
Apának és Zsezsének jobbulást!

Ági!
Gratula a fogyáshoz. Én igazából azért nem csípem a Norbi családot, mert már a csapból is ő folyik. Én úgy érzem, hogy a Liptai Kaludia és a Norbi között van valami balhé. Szoktam nézni a Mokkát, és amikor a Norbi van, a Klaudia mindig beszól neki. Érezhető rajta a feszültség.
Amúgy szerintem a Klaudián mintha látszana valami poc. Kép
A módszerről amúgy nekem is megvannak a könyvek, és látok benne fantáziát, bár a könyv nagy része arról szól, hogy ő nem az üzlet miatt csinálja, és milyen féltékenyek rá a fitness guruk.

Tünde!
Zita egy tündérke. Kacca is imád olvasni. De széttépni annál inkább.

Jucus!
Mi is gondoltunk rátok!
Azért ez nem igazság. Kaccának se foga, és megetetni is alig tudom mással mint tápszerrel. Az utóbbi két napban már úgy ahogy eszik mást is, de eddig nem nagyon volt sikerem nála. Remélem nem a nővérére üt majd, akinek 14 hónaposan jött ki az első foga Kép

Kriszi!
Megint szuper jókat írtál Kép
És Ti hogy álltok fogacskákkal? Látod Lollika is már kűzd velük.
Remélem ha kész a felújítás akkor naponta lógsz rajtunk Kép

Na puszi mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudtunk menni kuckózniKép, Jankóm délután 39 fokos lázzal ébredtKép. Inkább nem mentünk el, nehogy adjunk, vagy szedjünk hozzá valamit. Remélem nem komoly, más baja nincs csak a láz!

Tündi, Orsi,
sajnálom, hogy nem jó az időpontKép Legközelebb 25-én, szerdán lesz lehetőség, ha gondoljátok.

Orsi,
gyógyuljatok meg! A masszázst akkor megbeszéljük, ha jobban leszel, egyenlőre még nem látok előre, hogy mi lesz hétvégén, lehet, hogy mi is betegségbe keveredünk addigra. egyébként, hogy gondoltad, hol masszíroznál?

Na megyek, mert a manók kipakolták apa felügyelete mellett az összes ruhát!!!

Pusszi: Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!

Márti
Nem mondok előre semmit, de remélem a 25. jó lesz. Kép A masszirozást úgy gondoltam, hogy eljönnél hozzánk, én Zsezsét elküldöm az apjával vendégségbe, így nyugalom lenne.

Tündi
Megnéztem a recepteket. Már csak útmutató kell, hogy mi az I. és II. különbsége. Kép

Bogi
Milyen volt a vasárnapi ünnepség?

A gyermeket vasárnap gyógyultnak nyilvánítottam, mert egész nap sikongatot. Gondolom fájó torokkal, nem sikongat az ember. Még kicsit szürcsög, de nem veszélyes. Az apja is meggyógyult, újra kijárt bagózni. Kép Már csak én vagyok hátra.

Honnan fogom tudni, hogy jön Zselyke foga? Már nagyon nyálaskodik, és folyamatosan rágja az ujját, az alsó ajkait pedig beszivja és mammog, mint egy öreg asszony. Ez már annak a jele, hogy jön a foga?

Zenekuckózni, volt valaki?

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Zita 1 hónapja folyatja a nyálát, de lehet, hogy régebben. A kezét is eszi ezerrel, pedig adok neki kaját rendesen. Kép
Norbihoz többet nem tudok többet hozzászólni, nem ástam bele magam a témába. Én most úgy fogyózom, hogy nem kajálok, csak nagyon keveset. Neked ezt nem javaslom, ha szoptatsz még.

Márti!
A 25-ét megpróbálom, érdekel a téma.

Bogi!
Sztem Klaudián alkatilag mindig látszott vmi poc Kép, de asszem most már pocaklakója is van. Kép

Tünde
Vendég
 


Sziasztok!

Orsi!
Az I-es az amit 0-24 órán át ehetsz, a II-es az amit délután 3-ig, a III-as az amit csak délig.

Fogzás: Onnan fogod tudni, hogy kibújik Kép NA most komolyan. Lili 1 hónapos korától nyálzott mintha dézsából öntenék, rágott mindent ami a keze ügyébe került, és foga csak 14 hónapos korára lett Kép Kacca is már régóta nyálzott, most leállt a nyálzása, de ő is rág, cuppog, szóval a fene tudja. A másik jel, ha esetleg a szokásosnál nyűgösebb, éjjel többször felébred és nagyon sír, piros a popsija, esetleg az is lehet, hogy pl. benáthásodik. Lilinek pl. ez az egyetlen jele, hogyha foga jön: náthás lesz, és torokgyulladása lesz. A doki szerint azért, mert legyengül az immunrendszere, és ilyenkor jönnek a nyavaják. De amint kibújik a foga, a betegséget mintha elfújták volna. Lili eddig soha nem nyűgösködött fogzásnál, pedig már 4 rágófoga is kint van.

A buli jó volt Kép Csak anyóshoz mentünk, ahol Ati tesójáék is ott voltak.

Lányok!
Aki szokott tőlem pelust rendelni:
Sajnos a főnöknő úgy döntött, hogy a 600 Ft-os postaköltségből 200 Ft-ot a megrendelőnek kell fizetni. Tudom, hogy ez elég rossz változás, de én nem tehetek róla.
Én személy szerint azt gondolom a dologról, hogy nem igazán szerencsés, de mondjuk 80-100 db pelenkánál már nem olyan súlyos költség. Természetesen nyugodtan gondoljátok át, hogy így is megéri-e Nektek.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Mi voltunk vasárnap kuckózni,és vártunk titeket.
Annáékkal találkoztunk,nagyon édes kislány.
Úgy tervezzük,hogy még erre a két alkalomra elmegyünk,ha nem jön közbe valami.

Hideyoshi!
Örülnék ha ti is eltudnátok jönni legalább az egyikre,hogy személyesen is találkozzunk.

Csilla
Vendég
 


Sziasztok!

Csilla,
nagyon szeretnék elmenni a következő Zenekuckóra!
Úgy tűnik János nem lesz beteg...kopp, kopp, kopp...ma már nincs láza! Azért is szeretnék menni, mert az utolsóra biztosan nem tudunk, 28-án bálba megyünk, és csak délután megyünk az anyumhoz az ikrekért vasárnap.
Tavaly az utolsóra tudtunk menni, és nagyon élveztük!!!
Minden rendben a pocaklakókkal?

Puszi: Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!

Bogi
Köszi a tájokoztatást. Úgy látom a Norbi témába bele kell merülni, nem lehet csak úgy elkezdeni. Valamit ki kell találnom, mert már nem érzem jól magam a saját bőrömben.

Tündi
Azért az, hogy nem eszel elég durván hangzik. A gyomrod nem fog kikészülni? Vagy böjtölsz?

Csilla
Tudjátok már az ikrek nemét?

Zselyke megkapta az utolsó dupla oltást. Sirt, de hamar megnyugodott. Most alszik.
Lehet, hogy nem jön a foga, meg ő is régóta nyálaskodik, de most ez másnak tünt. Kép

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Orsi!

Azért csipegetek ezt-azt. Ma pl ettem már 1 banánt, és kb 1 evőkanálnyi bébikajamaradékot. Kép
Tegnap este 9kor meg bevágtam 3 szelet padlizsánkrémes kenyeret, és ebédet is ettem.
Most éppen muffint sütök, gondolom abba is belekóstolok majd.
Tehát a súlyom stagnál... Kép

Kép

T.
Vendég
 


Sziasztok!
macskaanyi
 
 


Sziasztok,
én még mindig nődoki keresőben vagyok....
ismeritek KrekÓ Imrét/ remélem jól irtam/ ?
vmi infót ha tudnátok köszi.
Erzsi
erzsi100
 
 


Helló!

Én még nem voltam nála, egyszer ultrahangon, de nagyon szinpatikus volt. Eddig csak jókat hallottam róla. Õ volt az aki kapásból meg tudta mondani a picim nemét.
macskaanyi
 
 


Erzsi!

Én nála szültem, csak ajánlani tudom! 6000 Ft a magánrenelése, nagyon kedves volt mindig, és minden hülyeségem képes volt végighallgatni. Szülésnél is rendes volt.
A következőt is nála szeretném szülni.
Vendég
 


Köszönöm, asszem meglátogatomKép
erzsi100
 
 


Sziasztok!

Erzsi!
Én nem ismerem személyesen a Krekót, de csak jót hallottam róla!

Macskaanyi!
Rólad lehet valamit tudni? Még nem láttalak itt!
Üdv köztünk! Írj gyakran!

Orsi,
szívesen elmegyek, megbeszéljük a konkrét időpontot. Nekem is kell egy dadát szereznem akkorra. Leginkább a kedd lenne alkalmas, akkor kb délután 4-től apa rendszeresen tud vigyázni a manókra, késő estig szabad vagyok, ez a barátnőmmel a mi napunk, hozzá fél 6 után szoktam menni. Merre laktok?

Üdv: Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!

Macskaanyi üdv közöttünkKép
Neked mekkora babád van?És mit szabad még tudni rólatok?

Hideyoshi!
Köszi kérdésed,minden rendben van,ma délután megyek dokihoz.

Sorsoly!
A babák nemét még nem árulta el a doki bácsi,pedig már mi is kiváncsiak vagyunk.Talán a következő UH-on,akkor már 23 hetes leszek.

Szép napot mindenkinek
Csilla
Vendég
 


Sziasztok!

Erzsi
A jogosítványodat sikerült már megszerezned? Sajnos Krekót én sem ismerem, de én még egyik dokiról se hallottam rosszat.

Macskaanyi
Üdv közöttünk! Irsz magadról bővebben?

Márti
Szentivánon lakunk, Aranyos utca 16. A kedd nekem jó. Még beszélek a kedvessel, és ha neki sincs semmi, akkor a jövő hetet le is fixálhatjuk.

Tündi
Hogy sikerült a maffin? Milyen fajtát sütöttél?

Csilla
Panna hogy van?

Csók: Orsi

Ui.: Hova tüntek a többiek?

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Orsi, nem is laktok messze! Mi Likócson lakunk.
Az időpontot még egyeztetjük. Mit vigyek?

Tényleg, sokan eltűntek!

Piros! Mi van veletek? Rég írtál!

Puszi: Márti

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


„Muzsikával az újszülöttekért!”


Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek…

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért…
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

„A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!”


A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Orsi!

Mézes-almásat próbáltam sütni, a kukában landolt. Nem tudom, hogy lehet 6 evőkanál mézet kimérni. Legközelebb gyakorlok előtte. Kép
Kép
Vendég
 


Szép napot!

Süt a nap! És ma szabad lesz a délutánom!!

Márti
Magadat és valami nagyon kényelmes ruhát hozzál, amiben mindenfajta mozgás jólesik.

Tündi
Igazán sajnálom. Kép De szerintem nem bonyolult 6 evőkanál mézet kimérni. Végy egy evőkanalat és kanalazz bele a mézbe.Kép
Honnan szedet ezeket a kis képeket?

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Orsi!

Én mondtam, hogy én voltam a béna!
Az első kanál okés volt, aztán a többi folyt mindenfelé, ááááh, amúgy se szeretem a mézet.
www.smiley.lap.hu
Vendég
 


Sziasztok!
Nézzetek be, megéri!
http://www.gportal.hu/portal/pelus/
Pampers és libero betétes légáteresztős pelusok már 33 Ft-tól, ingyenes házhozszállitással. Popsitörlők- vékony 100 db-os 399 Ft, vastag 72 db-os 459Ft
remka
 
 


Sziasztok!

Többször szerettem volna ide bejutni, de valami miatt még nem sikerült regisztrálnom. Sokszor olvaslak benneteket és szívesen járnék ide ha "befogadtok".

Csanakon lakom, a Mediterrán lakóparkban. Májusban költöztünk ide, előtte Adyvárosban éltünk. Van egy 3 éves kislányom, Vanda. Engem Andinak hívnak és 26 éves vagyok. Nagyon szeretnénk egy kistesót, de sajnos eddig még nem sikerült.
macskaanyi
 
 


Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy a Napvilág Születésház dúlaképzőt indít Győrben.
A képzés bentlakásos, négynapos rendezvény.

A képzés azt szeretné megmutatni mindazoknak, akik vonzódnak a szülés körüli asszonytársi segítségnyújtáshoz, hogy tanulás nélkül is képzettek a dúlaságra

A KÉPZÉS HELYE: Sokoró Ökológiai Park Alapítvány vendégháza, Győrújbarát, BM köz 1.

A KÉPZÉS IDEJE: 2006 február 23-26. csütörtöktől-vasárnapig

KÉPZÉS DÍJA: 22 000 ft, illetve azok számára akik otthon szültek, s így a tanfolyami héten részt vettek, 17 000 Ft.

SZÁLLÁSKÖLTSÉG: 1500 ft/fő/éjszaka

A KÉPZÉS VÁRHATÓ TARTALMA DIÓHÉJBAN: Szülésföldolgozás - szülész szemmel, az újszülött gyermekgyógyász szemmel és újszülött szemmel,dúlamesék-dúlapraktikák,(gát)rahangolódó, beavatkozások...

FONTOS TUDNUVALÓ: A képzés minimum 10, maximum 15 fővel indul a jelentkezési sorrend szerint.
Számlát felnőttoktatás címszó alatt adunk.

JELENTKEZÉS: 06-20-428-6747
ráhel
 
 


Sziasztok!

Macskaanyi!
Üdv köztünk. Mi nem is lakunk messze egymástól Kép Mi Győrújbaráton lakunk és Pirosék is.
Ha be szeretnétek kerülni a táblicskuba, akkor nézd meg milyen adatok kellenek még, és küldd el.

Tündi!
Tényleg kidobtad? De miért? Milyen lett? Még kanállal sem lehetett megenni? Vagy már meg sem sütötted? Az ilyen úgy le tudja hangolni az embert Kép Azért szerintem nem olyan nehéz kimérni a kanál mézeket, nem baj, ha csurog össze vissza. De pl. ha nem röstellsz mosogatni, akkor szépen bepiszkolsz annyi kanalat, amennyi méz kell Kép Kép

Csajok!
Nekem tegnap olyan napom volt, hogy az hihhhhhetetlen. Lili is és KATICA!!! is egész nap üvöltött. Azt hittem felmondok.
Estére lenyugodtak szerencsére.

Ráhel!
Azért jöhetnél gyakrabban, nem baj, ha már nagyobbak a gyerkőcök. Vannak még itt kismamák, akiknek biztosan tudsz jókat mondani.
Hogy vagytok?

Remka!
Kép Kösz a tippet, bár nekünk saját külön bejáratú területi képviselőnk van, méghozzá szerény személyemben Kép
Úgyhogy itt már egy kialakult kör van.

Lányok.
Meséltem már egy ismerősünkről (anyuék lépcsőházában laknak és falum beliek), akinek lombik babája lett, csak sokadikra sikerült, és 1 hónappal fiatalabb a kislány, mint Lili. Nos ők megpróbálták megint a lombikot, mondván, hogy már úgyis van gyermek, nem baj, ha nem sikerül. Sikerült, ikrek. Csakhogy közben ők elindították az örökbefogadást is, és nemrég kiderült, hogy hamarosan kapnak egy csecsemőt. És nem mondtak le róla annak ellenére, hogy lesz két saját babájuk is. Én ezt őszintén szólva nem tartom túl jónak. Én már tudom, mire vállalkozik, pedig csak két gyerekem, és két áldott jó gyerekem van. Én pl. biztosan azt mondtam volna, hogy a csecsemő legyen olyan páré, akinek egyáltalán nincs gyermeke. Persze ők tudják, de négy gyerekkel biztos, hogy nem fog boldogulni egyedül, nem hiszem, hogy dúskálnak a pénzben, és az anyukája is dolgozik. Persze ő akár nyugdíjba is mehet. Ja, és a lakásuk sem hiszem, hogy van 100 nm.
Semmi jogom ítélkezni, de egy kicsit megdöbbentem ezen a dolgon.

Na puszi mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi!
Meglep, amit írsz erről az ismerős házaspárról.
Sztem nagyon szép dolog, hogy örökbefogadnak egy csecsemőt. És a legszebb az, hogy Õk BIZTOS A BABÁNAK AKARNAK JÓT, CSALÁDOT, ha a saját 3 gyerkőcük mellé fogadják. A jelek szerint őket nem érdekli a pénz, és szerintem ahol szeretet és egyetértés van, ott mindegy, hány m2-en laknak. A mi generációnk is viszonylag kis m2-en nőtt fel, és nincs semmi bajunk.

Muffin: én is gondoltam a 6 kanalas megoldásra, majd legközelebb. Kép

Ma délelőtt babazsúr volt nálunk, szomszéd kislánnyal és Olajfácska/Roen ikreivel:
Kép
Sorban, balról jobbra:
Ábel, aki szemmel láthatóan vonzódik Zsófihoz. Zsófi le akarja tépni Zita ruháját, és Ágoston, akinek tetszik a buli, de még távolságot tart.
Remélem, Enikő, jól írtam az ikreket!

Tünde
Vendég
 


Felteszem nagyobb felbontásban, hogy a gyerkőcökből is látszódjon valami!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Tünde!
Nekem sem ezzel van gondom, csak éppen most 5 hónapos terhes az ikrekkel és nem lesz neki túl könnyű.
Ugyanakkor annak a pici babának biztosan találnának egy gyermektelen családot.
Érted? Magával az önzetlenséggel semmi bajom, és tényleg nagyon szép tőlük, de ugyanakkor ott az érem másik oldala is.
Ráadásul én szeretem a lányt, és tényleg régóta akartak már babát.
Meg hát gondolj bele, hogy annak a szegény nagyobbik még két éves sincs kislánynak mekkora trauma lesz 3 kisebb gyerek a családban. Ezt tapasztalatból mondom, hogy Lili 17 hónapos volt, mikor Katica született, és semmi féltékenység nem volt benne. Most, két év körül pedig, amikor már nyiladozik az értelme, bizony nagyon oda kell figyelnem rá, és még így is a nagyon nagyon enyhe féltékenység kategóriába tartozik.
Én akkoris csakis és kizárólag azért emeltem szót, hogy a kisbabának biztosan lenne helye egy gyermektelen családban is.
Egyébként ez irányban is van tapasztalatom, ugyanis a férjem családjában sajnos a sors fura fintora okán a legtöbb családban örökbefogadott gyerek van. Van aki tud róla, van aki nem.

Szóval csak ennyit erről. Amúgy ha nem lenne gyermekem, biztos, hogy én is megpróbáltam volna örökbe fogadni!!!!!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi!

Sztem a nagyobbik gyerkőcnek tök mindegy, hogy 2 v. 3 tesóval lesz több.
Én azt tartanám furcsának, hogy ha elindítják az örökbefogadást, nem kell mégse a baba, mert lett saját.
Értem azt is, amit Te mondasz, de már korábban megállapítottuk, hogy más az életfelfogásunk. Én hiszek a sorsszerűségben, ennek a családnak ez a sorsa, ezt kell megélniük, a nagyobb tesónak is.
Még egy utolsó gondolat:
Ezt a tanárom mondta, én tökéletesen egyetértek vele (ebben):
-akinek nincs gyereke, és úgy fogad örökbe, az saját maga miatt teszi, mert gyereket AKAR
-akinek van gyereke, és úgy fogad örökbe, az nem saját maga miatt, hanem a GYEREK MIATT teszi, a gyereknek akar jót

De természetesen elfogadom a Te álláspontodat is, nagyon szomorú, hogy Magyarországon nehéz, hosszú procedúra az örökbefogadás.
Vendég
 


Sziasztok! Zsuzsa vagyok, egy 5 hónapos kisfiu, Krisztofer anyukája. Én Dunaszegen lakom. Remélem bevesztek a csapatba. Láttam előbb fotókat az ikrekről. nagyon szépek! Gratulálok Tünde!
zsu2
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?