Sziasztok!
Macskaanyi!
Üdv köztünk. Mi nem is lakunk messze egymástól
Mi Győrújbaráton lakunk és Pirosék is.
Ha be szeretnétek kerülni a táblicskuba, akkor nézd meg milyen adatok kellenek még, és küldd el.
Tündi!
Tényleg kidobtad? De miért? Milyen lett? Még kanállal sem lehetett megenni? Vagy már meg sem sütötted? Az ilyen úgy le tudja hangolni az embert
Azért szerintem nem olyan nehéz kimérni a kanál mézeket, nem baj, ha csurog össze vissza. De pl. ha nem röstellsz mosogatni, akkor szépen bepiszkolsz annyi kanalat, amennyi méz kell
Csajok!
Nekem tegnap olyan napom volt, hogy az hihhhhhetetlen. Lili is és KATICA!!! is egész nap üvöltött. Azt hittem felmondok.
Estére lenyugodtak szerencsére.
Ráhel!
Azért jöhetnél gyakrabban, nem baj, ha már nagyobbak a gyerkőcök. Vannak még itt kismamák, akiknek biztosan tudsz jókat mondani.
Hogy vagytok?
Remka!
Kösz a tippet, bár nekünk saját külön bejáratú területi képviselőnk van, méghozzá szerény személyemben
Úgyhogy itt már egy kialakult kör van.
Lányok.
Meséltem már egy ismerősünkről (anyuék lépcsőházában laknak és falum beliek), akinek lombik babája lett, csak sokadikra sikerült, és 1 hónappal fiatalabb a kislány, mint Lili. Nos ők megpróbálták megint a lombikot, mondván, hogy már úgyis van gyermek, nem baj, ha nem sikerül. Sikerült, ikrek. Csakhogy közben ők elindították az örökbefogadást is, és nemrég kiderült, hogy hamarosan kapnak egy csecsemőt. És nem mondtak le róla annak ellenére, hogy lesz két saját babájuk is. Én ezt őszintén szólva nem tartom túl jónak. Én már tudom, mire vállalkozik, pedig csak két gyerekem, és két áldott jó gyerekem van. Én pl. biztosan azt mondtam volna, hogy a csecsemő legyen olyan páré, akinek egyáltalán nincs gyermeke. Persze ők tudják, de négy gyerekkel biztos, hogy nem fog boldogulni egyedül, nem hiszem, hogy dúskálnak a pénzben, és az anyukája is dolgozik. Persze ő akár nyugdíjba is mehet. Ja, és a lakásuk sem hiszem, hogy van 100 nm.
Semmi jogom ítélkezni, de egy kicsit megdöbbentem ezen a dolgon.
Na puszi mindenkinek: Bogi