Sziasztok!
Most nem jegyzeteltem, majd ami eszembe jut azt leírom.
Már úgy örültem, tavaly óta nem hánytam. Erre tegnap a lányomnak kakilnia kellett és szegénykém a gyógszerektől meg a lázcsillapítóktól olyan penetra büdöset termelt, hogy szó szerint ki dobtam Õt a wc-ből és gyorsan teleraktam a fajansz vízesést. Hát mit mondjak, már egész jól elvoltam nélküle.
Mérleg: Mi nem akartunk kölcsönözni, de mivel majd egy hónappal előbb szültem, 2,2kg volt a lányom, besárgult, állandóan ébresztgetni kellett a kórházban, elaludt a cicin ezért muszáj voltam, mert nem lettem volna nyugodt, ha nem tudom, hogy rendesen eszik-e.
Pelenkázás: A férjem szerencsére mindig kivette a részét ebből.
Mellszívó: én is vettem egy használtat a bababörzén, bár nekem sem volt túl sok tejem. Az elején még tudtam használni, aztán valami miatt nem akart üzemelni, pedig mechanikus volt. A kórházban azért jó szolgálatot tett mikor a lányom egész nap a kékfény alatt feküdt.
Cumisüveg: A lányom az elején nem nagyon akarta elfogadni. Aztán függő lett. Decemberben vettük e tőle úgy, hogy azt mondtuk, hogy elvitte a kukásautó. Hát mit mondjak nem volt egyszerű, mert előtte délben azzal aludt el és egész nap a szájában lógott. A kakaót este és reggel még mindig abból kapja. Én ha megtehetem nem fogom a másodikat rászoktatni.
300 nap: hát elég gáz, de valószínű azért kell, mert ha esetleg elváltatok és balkézről van a gyerek, akkor ne kerüljön a férjed nevére, ha nem az övé. Vagy nemtom mér, csak gondolom.
Nekünk egyébként mindenünk megvan, de babakocsit szeretnék másikat. Egyrészt mert utáltam az előzőt, másrészt mert most a sógornőméknél van már lassan másfél éve és abban altatják a gyereket mindenféle takaró nélkül. Ráadásul állandóan beteg a kiscsákó és így már nem szívesen raknám bele az újszülöttet.
Bugyi: Erről van egy történetem, bár biztos ki fogtok már utálni annyit írok. Szóval már írtam, hogy egy hónappal előbb szültem, így aztán még semmi nem volt otthon összekészítve, ideértve a Tennát is. Amit mindenkinek javaslok, hogy szerezzen be,mert ha esetleg elmegy a magzatvize, akkor egy tisztasági betéti nem lesz elég. Mint tudjátok, az folyamatosan ujratermelődik és elfolyik. Na, viszont én nem tudtam, hogy mekkor egy ilyen betét ezért a páromat meg éjjel szülés előtt el kellett küldenem bugyit venni a Tescoba. A fehérnemű osztályon együtt válogatott Varnus Xavérral.Persze a párom jó kis nagymami bugyikat nézegette. Szerinte elég gáz volt.
Hát csak ennyi.
Gratula a 20-asoknak. Én 13-as vagyok és pénteken 13-a lesz.
Amíg írtam elaludt a lányom a kanapén. Nem nagyon tetszik ez nekem. Nem akar javulni, és nem akarja bevenni a gyógyszereket sem.
Na, lelépek.
Mindenkinek szép napot!
Edit
Akartam még egy köldökzsínór elvágós képet feltenni, de inkább odafekszem mellé pihenni egy kicsit. Majd legközelebb.