Új privát üzeneted érkezett!

Bakfitty!

A nekem szánt üzeneted nem tudom milyen kategoriába rakni!
Megkérdezem ha nam baj, hogy az MSZP mit tett érted?
A Fidesz semmit, oké, nem utálod de nem is szereted, de az MSZP-nek milyen érted tett cselekvése volt?

N
Névtelen
 


Gabi

Te USA-ba voltal es nem pedig egy EU-s tagorszagban ahova oly nagyon beszeretnenk kerulni. Egyebkent egy rokonom szinten nem tul kellemes elmenyekkel tert vissza USA-bol........hat igen a tudast talan elismerik es megis fizetik de valahol mindig "kulso betolakodo leszel" es kicsit hatranyba a tobbiekkel, ezert kell neha megjuhaszkodni.
Bakfitty
 


N

Semmit nem tett ertem az MSZP de negy evvel ezelott jobban eltem, es most remenykedem....(ugyerzem mindenki tanul valamit a hibaibol).
Az MSZP-et sem szeretem de legalabb a stilusuk jobban tetszett........es itt most hivatkozom az osszes eddigi hozzaszolasomhoz.
Azert ha annyira elfogult lettem volna elmentem volna szavazni....
Bakfitty
 

 
 

Soha nem kivánom se neked se másnak, hogy a szemed láttára a lépcsö tetejéröl lökdössék a családod (férjed-karon ülö gyermekeddel) lefelé, ugy, hogy rosszat sem tett vagy mondott. Csak Külföldi. Volt más megaláztatás nekem is, és a családom más tagjainak is!!!!!

Ov és személyed hasonlata nem sértésnek szánt iromány, hanem hasonlat.
Mig ö nem tud a hatalomtol megválni, nem tudja beismerni-elismerni a vétkeit, ezalatt te sem tudod elismerni azt, hogy vannak olyan 8 évvel ezelött elkövetett MSZP bünök, amiket sokan még OV "uszito" nyilatkozataival szemben sem lehet megbocsátani! Még azt sem ismered el, hogy MSZP drog törvénye nem a legjobb megoldás és lehetne nem ennyire "vérlázito" megoldást is találni, mint már fentebb én is más is leirt! Hozzászolásaidban csak OV nyilatkozati hibáit sorolod, nincs összehasonlitás a családok életszinvonalárol stb a 8 évvel ezelötti és a mostani helyzet között! Nem lehet csak azért utálni valakit, mert nem a te stilusod és nem tett ellened semmit (mint ahogy irtad, se ellenem se értem). Vagyis lehet utálni, csak én nem értem miért! :-)

N
Névtelen
 


Bakfitty!

Gondolom te az elözö választásoknál sem a Fideszre szavaztál, bocs ha tévedek.
Amit itt leirtál, miért nem szereted a Fideszt, még egy kérdést hozott elö bennem.
Ha nem tudtad, hogy a Fidesz hatalmon létekor mit fog megvalositani vagy hogy fog nyilatkozni (4 évvel ezelött et nem lehetett tudni), viszont az MSZP elözö hatalma alatt nem tett érted semmit, akkor miért MSZP szimpátiád van? Avagy te 4 évvel ezelött adtál esélyt a Fidesznek a szavazatoddal, mert nem tett érted semmit az MSZP?
A választási voks leadása titkos, igy nem kötelezö válaszolni és nem számon kérni akarom, csupán érdeklödöm az okrol!

N
Névtelen
 


Bakfitty,

"Ti a magasztos, emberiseget megvalto nepcsoport vagytok."
Te mondtad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koszonom.

De en inkabb ugy fogalmaznek, hogy kicsit tisztabban lato nepcsoport. Nem orbanjugend, naci csocselek, ahogy a sajto es gyoztes MSZP-nk hirdeti, hanem valakik, akik hisznek valamiben es ezert ki is mernek allni. Kulonben semmi kulonoset nem enged meg maganak a Fidesz. Politikai gyuleseket tart, megprobalja osszefogni a jobboldalt. (Ez neked is hasznos lesz)Ennyi az egesz. Vagy szerinted ezt nem szabad?

Sajnalom, hogy megalaztatasban volt reszed kulfoldon. En megis inkabb azt tartom fontosabbnak, hogy a sajat hazadban ne erjenek hasonlo megalaztatasok. (18 evesen az osztalyfonok javaslata kellett ahhoz, hogy felvegyenek az egyetemre. Tokeletes pontszammal sem ment a dolog, mert a kedves ofo "politikailag megbizhatatlannak" itelt meg. Hoyg mi alapjan, azt csak o tudja. Latod ez igazi megalaztatas volt. Hm. Ki is volt akkoriban a hatalom kozeleben? En Kovacsra, Medgyessyre emlekszem, tobbek kozott. Az elvhu demokratak.)

Gabi
Gabi
 


Bakfitty,

Olaszorszagban is eltem 2 evet, az USA-ban pedig dolgoztam az olasz kereskedelmi kirendeltsegen mint marketin szakerto. Nemetorszagban pedig ferjnel voltam (teny, ott nem dolgoztam) Szoval eleg "globalizalt lennek"....

Gabi
Gabi
 


N,

Nekem mar nincs kedvem olyan vitaba bonyolodni, ami csak erzelmeken alapul.
Tudom hogy ez itt a Duhongo, de azert meg nem kellene a masikra raboritani az asztalt, ha elter a velemenye.

Tovabbi jo duhongest!

Szimat
szimat
 
 


Már az csoda, hogy ott ahol a nemtom (talán itthon?)hol szerzett diplomádat elfogadták, tudták mi az a Magyarország. Az én jócimborám az építész diplomáját letagadva kapott csak ott munkát, pedig 5 éve él ott, a felesége "benszülött", most 10 dolláros órabérért buszt vezet, lassan 40 lesz, és úgy érzi inkább az, mint ez itthon.
Nem tudjuk meglátogatni, mert azt gondolták rólunk, mi is ott akarunk maradni, pedig meghívólevél, lakhely stb. rendben, itthon rendezett háttért, meló, de 3 gyerekkel gyanúsak vagyunk oda. Melyiket ne vigyem a Disney Land-be,csak mert túl kockázatosak vagyunk?
Én pl .láttam a londoni reptéren, amikor azEU kapun ömlöttek be az emberek, az idegen kapunál meg méltatlankodtak az amerikaiak hangosan a bevándorlási hivatal macerája miatt, ami sokkal emberibb a fentinél.
Én pl, kalandvágyból itthon vagyok, elég reális képem van, és napi tapasztalatom, próbáld ki te is Gabi!
zizi
Névtelen
 


Zizi,
Mar ne is haragudj, de nekem mi kozom van a te jocimboradhoz. Teny, nem konnyu idegen orszagban ujrakezdeni az eletet, bizonyos fajta ratermettseg mindenkeppen szukseges, a jo nyelvtudas pedig elengedhetetlen. Diplomat pedig kulfoldon is tudna szerezni a baratod, akkor talan nem kene buszvezetoskodnie. Az amerikai emigracios torvenyek nagyon szigoruak kezdtek lenni - nagyon jogosan. Rengeteg magyar fiatalt ismerek akik kinn maradnak 3-4-5 evre illegalisan. (Persze en megprobalok nekik maganilag segiteni, de azert allamszinten tenyleg nem nyero a sok illegalis egy orszagban)

A magyar diplomamat nem fogadtak el (leven marxista kozgazdasz) ezert el kellett vegeznem meg egyszer az USA-ban.

Hal'istennek reszben (mondhatnam felidoben) megvan a realis tapasztalatom az otthoni/itthoni letrol is.

(Mellesleg Bakfittynek valaszoltam, aki szerint nem ismerem az EUs dolgokat. Ugyhogy ne az en eletutamon kezdjunk el vitatkozni ha lehet. Koszi.)

Gabi

P.S. Sajnalom, hogy a gyerkoceid nem nezhettek meg Disneyland-et.
Gabi
 


Szimat!

Az asztalt semmi féleképpen nem borogatom, mert nem tartozik a stilusomhoz, hogy más véleményére ily modon reagáljak.
Az, hogy érzelmi alapokon alapulo témát nem akarsz folytatni, tudomásul vettem. OV nyilatkozatainak boncolása is ezen alapul. Egy ez megjegyzés volt!

Zizi!

A jocimborád gondolom a feleség miatt és a megélhetés miatt döntött külföd mellett. Tehát nem a Fidesz hatalma alatt távozott külföldre, és mivel 5 éve van ott nem a reális képet kapja és nem a napi tapasztalatai vannak! A véleménye persze ugyanugy fontos mint a Magyar országon élöknek, mivel ö is magyar!

USA nem tartozik a meglátogatott országaim közé, de a világ bármely részén élö magyarok véleménye fontos, mert valami miatt ugy döntöttek, hogy ök avagy családjukkal nem akarnak Magyar országon élni!
Én csak elismeréssel tudok nyilatkozni erröl, mert nagy bátorság kell hozzá, hogy külfödön uj életet kezdjen és megvalositsa önmagát és a vágyait!

N
Névtelen
 


Az SZDSZ kapta az oktatast.......... Mi lesz a gyerekeinkkel?
Névtelen
 


Névtelen, mi lenne, kötelezõvé teszik a sziput órák elõtt.

94 és 98 között amúgy mi volt, amiért most ennyire aggódsz?
Vagy az a gond, tanítani fogják továbbra is a holocasut létezését a kommunista terror mellett?
Névtelen
 


Nem tudom nevtelennek mi a baja. Nekem szemely szerint az, hogy az SZDSZ egyszer mar tonkretette az oktatast, ha jol emlekszem. Az, hogy kevesbe "nacionalis" hangot akarnak megutni szinten aggodasra ad okot. Milyen hangot kene megutni Magyarorszagon - Sharon-imadatot? Egy-ket "balos" baratom is fel van haborodva, mert ha jol emlekszem akkor az MSZP valami olyat rebesgetett, hogy az oktatast mindenkeppen meg akarjak tartani. Na ebbol mi lett? Hamar eloszlanak az igeretek, vagy csak az SZDSZ olyan aljas, hogy zsarolja az MSZP-t ahol csak tudja. (Bar ezt mi jobboldalon mar tudtuk........)

Egy masik (ill. sokadik) nevtelen
Névtelen
 


Állatmese

Az állatok összegyultek a kerek erdo tisztására királyt választani.
Az oroszlán, aki eddig rendben, békében vezette oket, azt hitte, továbbra is így marad. De tévedett. A görény addig mesterkedett, amíg sikerült a házinyulat versenybe küldeni ellene. Sokan megmosolyogták ezért, a görény azonban nem tágíított.
Amikor a választás napján óriási tömegben megjelentek a tisztáson a nyúl szavazói, a birkák, akkor azonban gyanítani lehetett, hogy meglepetés készül. És valóban. Hiába vonultak fel a farkasok nagy számban az oroszlán támogatására, ez kevésnek bizonyult. Ráadásul a patkány magához hívatta a házinyulat, a medvét és a rókát (aki eddig látszatra a farkasokkal tartott, de hirtelen letépte álarcát és beállt a birkák közé), és megbeszélte velük, hogy az oroszlán megosztja az erdo népét. Ettol a birkák úgy megijedtek, hogy mind a házinyúlra szavaztak. Ebbe belejátszott az is, hogy a pulik odaterelték oket a dúsan termo tisztásra, ahol kaptak friss füvet és vakargatták a fülük tövét. Néhány karvaly pedig a szomszéd erdobol repülve hozta ide a voksát. A gyozelem éjszakáján a nyúl kilépett a nyáj elé. Mivel csak makogni tudott, a görény mögéje állt, és súgott neki: "Mondd, hogy nyertünk és én vagyok a legerosebb!" "Nyertünk, és a görény a legerõsebb!" - jelentette be a házinyúl. "Nem én, hanem te!" - sziszegte a görény.
"Nem én!" - ingatta a fejét a nyúl, mire a görény reményvesztetten legyintett és félretolta a nyulat. " A nyúl nyert!" - mondta az állatoknak.
"Nézzétek, milyen eros, nagyobb a muszklija van mint az oroszlánnak!" Magasba emelte a nyiszlett kis nyulat, aki büszkén vigyorogva mutogatta a karját. A görény súgása nyomán még annyit sikerült kinyögnie:
"Most én lettem az állatok királya!"
Ezalatt a farkasok izgatottan várták, mit szól az oroszlán, aki kisvártatva felbukkant a szikla tetején. A farkasok lelkesen kérdezték:
"Széttépjük a birkákat?" Az oroszlán bölcsen nyugalomra intette oket:
"Nem a birkák a hibásak. Elvégre ok is állatok..."
A birkák nagyokat böffentve tértek nyugovóra. Nem vették észre, hogy az erdo szélén már ott állnak a görény rokonai, ismerosei és üzletfelei kezükben hatalmas ollókkal, hogy megnyírhassák õket...
Névtelen
 


sziasztok,

írtatok külföldi sztorikat, márhogy kit hogyan aláztak meg külföldön. Nagyon sajnálom azt a férfit például, akit kisgyerekkel a karján lökdöstek, mert ez valóban nem megbocsátható semmilyen formában.
Elmondanék viszont egy olyan sztorit, ami itthon esett meg. A Keleti pályaudvar (nemzetközi vonatok indulása/érkezése egész nap) egyik büféjének pultja elõtt állok sorban, elõttem két egymással németül beszélõ srác nézegeti a süteményeket, majd felemelve a fejét az egyik ránéz az eladóra, rámutat az egyik kajára, és angolul azt mondja: ebböl szeretnék egyet. Az eladócsaj rá sem néz a kérdéses árura, bicskanyitogató arccal visszaszól magyarul: nem értem, bazdmeg. A fiú egy pillanatra kivár, merthogy nem érti a helyzetet, nézi a lányt. Aztan fogja magát rámutat a süteményre, és ugyanazt elismétli. A reakció most az, hogy szólalj meg már magyarul, bazdmeg! A srác ekkor meghökken, mert valami átjött neki a szituációból, és nem érti, most mire fel ez a cirkusz. Ránéz a lányra, és simán rábök a süteményre, szó nélkül, és nyújtja a pénzt. Ekkor a csaj felcsattan: bazdmeg, már csak mutogatsz?! És rámnéz, diadalmasan, együttérzõ arcomat keresve, mint aki biztos abban, hogy én, ránézésre magyar, tuttira egységfrontot képezek vele ebben a kérdésben: jól megszivattam a szemét külföldit, mi?
na csak ennyit arról, hogy kit hol hogyan utálnak.
verbatim
verbatim
 


Verbatim, szomorú, hogy ez megtörtént, de azért nem szabad általánosítani. Sajnos, mindenütt vannak kirívó és felháborító esetek (mint ez is), de rólunk, magyarokról mégsem véletlenül járja a hír, hogy vendégszeretõek vagyunk. Úgyhogy valószínûleg ebben az esetben a büféslány IQ-jával volt probléma, amire nem is érdemes szót vesztegetni. Feltételem a "hölgyrõl", hogy egy vak hangot nem beszél semmiféle nyelven, sõt megtippelem, hogy az anyanyelvén is leragadt a "bazdmeg"-nél. Az ilyenre tojni kell magasan, és bízni abban, hogy az a szerencsétlen külföldi nem von le ebbõl messzemenõ következtetéseket.

Üdv: Eryc@
Eryc@
 


Sziasztok!

Kalandvágyból itthon maradt: majd akkor legyél arra büszke, hogy kalandvágyból itthon maradtál, ha tudod, hogy mirõl mondasz le. Kipróbáltam nyugatot és hazaszeretetbõl hazajöttem, mert honvágyam volt, mert hiányzott ez a sok õrült magyar, aki tele van tehetséggel, érzelemmel, õszinteséggel és tipikus magyar hülyeséggel. Mert szeretem a hazámat és rájöttem, hogy a jólét nem minden, ha az ember kint pedig állandóan Lánc-hídról álmodik...
Hazajöttem, mert a Fidesz egy kulturált ország jövõjét mutatta, hazajöttem, mert a Fidesz olyan értékeket képvisel, ami nyugaton is elfogadott. Reméltem, hogy nem jön el újra az az idõ, hogy olyanok fognak kormányozni, akik Kádár alatt is a hatalmon voltak és sok ember életét nyomorították meg. Most gondolkodom, hogy miért nem tudok elmenni innen, ahol visszaválasszák a régi hamis politikusokat. Csak így neveltek, szeretem a hazámat, a levegõjét, a szép magyar embert, a tehetségét, a magyar humort ( nem a heti 7-ét, az nem humor), a magyar virtust, a magyar nyelvet és szeretem énekelni a Himnuszt és a Szózatot. Nem fogom hagyni, hogy elüldõzzenek a saját hazámból, azért mert ez a viselkedés egyeseknek túl hazafi vagy nacionalista vagy mert más indentitás zavarral küzd vagy mert hazátlan. A magyar gondolkodásmódra büszke vagyok és ezek ne vegyék el tõlem, ne akarják azt mondani, hogy a gondolkodásmódomat egy Orbán Viktor hipnotizálta belém, tudniillik ez a gondolkodásmód több mint ezer éve él, akár Mohácsról van szó, akár 1848-ról vagy 1956-ról. Vagy érzed ezt vagy nem. Ha nem, akkor sosem fogod megérteni, hogy milyenek a "jobbosok" vagy egyszerûen szólva azok, akik nemcsak magyarnak mondják magukat, hanem érzik is annak magukat.
Az egy más kérdés, hogy a 21.század kozmopolitizmus felé halad, amivel még sok más nemzetnek lesz egy-két problémája és erre nehéz lesz egy jó kompromisszumot találni, hiszen az emberek ragaszkodnak a gyökereihez, már akinek van.
m
m
 


M,

Pontosan igy erzek en is.
Gabi
Gabi
 


m, én is ezért jöttem haza, mert iszonyúan idegen voltam kinn, és iszonyúan hiányzott Magyarország. A Mártírok utját is gyönyörûbbnek találtam München tiszta belvárosánál.

De nem szeretem a Fideszt. Akkor én most mi is vagyok? Vagy ha szeretem ezt az országot, ha büszke vagyok a magyarságomra, ha szeretem én is énekelni a szózatot és a himnuszt (nagymamám mindkettõre pár évesen tanított meg, mint ahogyan imádkozni is), akkor már kötelezõ a Fidesz oldalán állnom? Miért ennyire elképzelhetetlen, hogy azokkal az értékekkel, amiket leírtál, a nem fidesz pártiak is rendelkeznek?

Ui.: És nem tartom birkának magam, sõt én az ellentábort sem tartom annak
Névtelen
 


M, ki akar téged elüldözni, amikor külföldön dolgoztál elüldöztek innen, vagy mentél, mert kellett a pénz? Ki magyarabb, aki itthon marad, és itt próbálja meg boldogulni, vagy aki a több pénz reményében (nem magyarsága miatt) feladja életét egy idõre. Ki akar akadáloyzni abban, hogy magyar légy? A leírásodból nekem úgy tûnik, Te akarod inkább azt meghatározni, ki lehet csak jó magyar.
Tegnap este párhuzamosan ment a Bencsik az egyik adón (csalás csalás csalás), a másikon meg a skrizoféniáról és pszichiátriai betegségekrõl beszélgettek. Elhangzott a kollektív paranoia szó is - stimmelt, minket innen elüldöznek, nem hagynak magyarnak lenni.
Nekem kezd néhány ember szrotija a porszívós történethez hasonlítani, amikor nyuszika kölcsön akarja kérni a medvétõl a porszívót, és útközben szépen meggyõzi magát, hogy ugyse fogja odaadni.
A magyarság nem azt jelenti, hogy büszkén nem adok semmit sem az elképzeléseimbõl, és aki nem ért velem egyet, hazaárulónak meg magyartalannak bélyegzem.
Névtelen
 


Politikusok részvétnyilvánításai

2002.05.09. 16:10:09

Orbán Viktor miniszterelnök részvétét fejezte ki a móri bankrablás áldozatai hozzátartozóinak. Szerinte megdöbbentõ és fájdalmas, ami Móron történt, mert "a hidegvérû elvetemültségnek olyan megnyilatkozásával szembesülhettünk, amilyet az utóbbi négy évben csak külföldi tudósításokból ismerhettünk".
- Ezt a gonoszságot csírájában kell elfojtani Magyarországon, ezért a leghatározottabban utasítottam a belügyminisztert, hogy minden eszközt felhasználva kerítsék elõ a tetteseket. Ez a bûn nem maradhat büntetlenül - mondta az MTI-nek a kormányfõ.

Orbán Viktor mellett Lamperth Mónika szocialista belügyminszter-jelölt is részvétét nyilvánította Medgyessy Péter és a hamarosan hivatalba lépõ Medgyessy-kormány tagjai nevében is. Lamperth közölte, hogy a miniszteri tárca átvételekor azonnal kezdeményezi, hogy az illetékes belügyi szervek intézkedjenek a pénzintézetekre vonatkozó biztonsági rendszabályok maximális betartása, illetve betartatása érdekében. Amennyiben indokolt, a lakosság biztonsága érdekében meg kell szigorítani ezeket a bankbiztonsági elõírásokat. Erõsíteni kell a rendõrség felderítõ munkáját, az illegális lõfegyverek felderítését, begyûjtését - közölte Lamperth.


Mádl Ferenc köztársasági elnök mély megdöbbenéssel értesült a móri rablógyilkosságról, és õszinte részvétét fejezi ki az áldozatok családtagjainak és hozzátartozóinak. Az államfõ bízik abban, hogy e szörnyû tett elkövetõit sikerül minél hamarabb elfogni és az igazságszolgáltatás kezére adni.
Névtelen
 


en nagyon rosszul erzem magam, tenyleg. mintha egyszerre csak rossz tortenne. a tegnap esti m1 hirado egymas utan sorolta a robbantasokat vilagszerte. A mori gyilkolas egeszen felfoghatatlan. A napokban Simon Tibor agyonverese is az volt. Aztan itt volt remre'g az erfurti meszarlas. A mexikoi meszarlas. Ma olvasom, hogy Trabantos kamionost lott le. Biztonsagi or fejbe lotte magat. Mi van itt?!
Nagyon rossz kedvem lett.
verbatim
 


HElló!
Dühös vagyok saját magamra, mert ilyen szar ciklussal áldott meg az ég, hogy írtó változatos, pedig nagyon fontos a terhesség szempontjából.
És dühös vagyok az összes orvosra, mert pancser nagy részük.
4 doki mondta ugyanazt, decsak az 5. mondott okosat.Ha már tavaly, vagy netalán azelõtt mondták volna már rég anya lehetnék. Beperelem õket!!!

A következõ a történetem:

27 éves vagyok. Tavaly szeptemberben sikerült teherbe esnem, de sajnos novemberben elhalt a kicsi. missed ab. 7.héten Nagyon megviselt az eset, de még mostanában is sírok, ha eszembe jut, vagy eszembe juttatják. Persze túl kell tenni magam, talán ha sikerülne, jobb lenne.

Tudjátok, jobb ha több orvos készenlétben van, hát nekem volt már négy(nem párhuzamosan).
Mindannyian azt mondták, hogy a hormonháztartásom rendben! De képzeljétek el, hogy az 5. doki ezt írta:
"A 7 hetes magzati elhalast minden esetben (csaknem minden esetben) a sargateshormon-termelés elégtelensége okozza, tehát cikluszavar kovetkezménye. Az összes lelete semmit sem ér, mert pont a lényeg maradt rejtve. A stressz ugyanis letiltja a szaporodast, részint az ovuláció, részint a beágyazódás szintjén. Ez az Ön problémája, mely gyógyszerekkel és némi lelki gondozással biztosan gyógyítható."
A lényeg: A ciklusom változó: 35-42 között, tehát evvel van a gond!
A kérdésem hozzátok, akik szültek vagy már több hónaposak: Kérlek benneteket, hogy írjátok meg, hogy a CIKLUSOTOK milyen? Hány napos, pontos-e, stb.?
PL. 1. mindig 28 napra
2. 30-32 között

Elõre is köszi!

Nikie
nikie
 
 


Nikie,

Ha a ciklusaid 35-42 naposak akkor majdnem biztos, hogy hormonproblemaid vannak. Nagyon valoszinu, hogy elegtelen a progeszteron szinted, ezert a peteeresed is valtozo idopontaban van (ha eppen nem anovulacios ciklus.) A progeszteronnak a teherbeeses utan naponkent sokszorozodnia kell. Ha elegtelen a szinted, akkor a terhesseg elhal par het utan. Szerintem ez tortent nalad.
Menj el egy specialistahoz aki gyogyszerek segitsegeve be tudja allitani a hormonszintet es a terhesseg elso harmadaban (12-14 hetig) progipotlast kapsz. (Utana atveszi a mehlepeny a baba taplalasat)

Nekem is volt 3-4 vetelesem pont ezen oknal kifolyolag. (Szerintem a stressznek ugyan van koze a dolgokhoz, de orvosi segitseggel kikuszobolheto. Marmint hormonpotlassal)

Gabi
Gabi
 


[url=http://korszakvaltas.szdsz.hu/" TARGET="_top]http://korszakvaltas.szdsz.hu/[/url]
Névtelen
 


4.10 Nem zárhatjuk börtönbe a kábítószerek fogyasztóit

A magánszférához való jog elvi alapja, hogy a felnõtt emberek sorsukért felelõs, autonóm személyek. Éppen ezért még saját érdekükre hivatkozva sem lehet õket semmire kényszeríteni, amennyiben döntésük megfelelõ információkon nyugodott és megfontolt volt. Különösen nem indokolt a büntetõjogot, mint a jogrendszer végsõ eszközét igénybe venni akkor, ha a szóban forgó magatartás nem okoz kárt másoknak. A kábítószer-fogyasztás tipikus példája az ilyen nemkívánatos, ugyanakkor másoknak kárt nem okozó cselekedeteknek, éppen ezért határozottan elutasítjuk a börtönnel fenyegetõzõ, paternalista beavatkozást.

Ne legyenek illúzióink: a fogyasztók nem deviáns, eleve bûnözõnek született személyek. A budapesti gimnazisták harmada kipróbált már valamilyen illegális drogot. Ilyen méretû társadalmi problémát a büntetõjog eszközeivel lehetetlen kezelni. Azon túl, hogy a kriminalizálás nem képes megszüntetni a kábítószer-fogyasztást, kevésbé hatékony, mint a megelõzõ, illetve ártalomcsökkentõ drogpolitika a bûnüldözés paradox módon éppen a hatékony stratégiáktól vonja el a forrásokat.

A kábítószer-fogyasztás maga is hozzájárul a bûncselekmények számának a növekedéséhez, mivel megbélyegzi és bûnözõi pályára állíthatja a fogyasztókat, akik egyébként tipikusan a társadalomba beilleszkedett, normális fiatalok. Nem is beszélve arról, hogy a fogyasztók éppen a büntetéstõl való félelem miatt nem mernek szakemberhez fordulni problémáikkal, ezzel pedig gyakoribbá válnak a túladagolásból származó halálesetek.
Névtelen
 


Kedves Névtelen május 10. 8 óra 21.!

Nem gondolod, hogy az a kormány, ami most fog megalakulni kicsit visszavisz minket a múltba, nem olyanok ülnek majd bársony székbe, akik a rendszerváltás elõtt is ott ültek és akik miatt mennyi ember kényszerült emigrációba, hogy egyáltalán élhessen?
Lehet, hogy a szerencsések közé tartozol és téged és a családodat anno nem alázták meg, nem vették el mindenüket és hagytak téged imádkozni,akkor te szerencsés vagy, csak sajnos a többség, akik imádkoztak, énekelték a Himnuszt, nem voltak ilyan jobbsorsúak és ezért egy életre megutálták azt a pártot és embereit, akik ilyen helyzetbe hozták õket.
Tény, hogy jó lenne egy szociálisan érzékeny párt, de amíg a régiek nem halnak ki, sajnos nem várható egy igazi szocialista párt, addig nekem az MSZP MSZMP marad, minden undorító hazugságával. Nem mondom, hogy a Fidesz egy szent (van hibájuk nekik is) párt, de mivel nem rendelkezik kommunista múlttal, ezért már jobban megbízom bennük. A Fidesz nekem még nem ártott, neked igen? Szeretném, ha felsorolnád, hogy téged miben károsított meg a Fidesz-kormányzat. Én fel tudom sorolni, hogy az Mszp miben.
Különben nagy figyelemmel várom, hogy mi lesz abból a sok szép igéretbõl, amit az Mszp megígért.

Nikie!: ne legyél dühös magadra és ne magadat okold, azért, ami történt, próbálj túllépni a tragédián és a jövõre koncentrálj! Figyeld önmagadat, kisérletezd ki, hogy a tested mire hogyan reagál. tapasztalatom szerint egy orvos pár perces vizsgálatból és a leletekbõl még semmire sem ismerheti ki a problémádat, sajnos neked kell rájönnöd, hogy a szervezetednek mi a baja, mire van szüksége. Ismerd meg magad és így tudsz magadon segíteni. Olvass, informálódj sokat és biztosan megtalálod a megoldást! Az orvos is ember, tévedhet, sajnos generációk között is van különbség, remélem találsz egy jó orvost, akiben megbizol és segít neked.
Kitartás! És a dühödet próbáld inkább optimizmusra fordítani! Ajánlom az ordítást, ha nagyon kivagy, akkor nyugodtan ordíts egyet, fantasztikus érzés és meg fogsz nyugodni, bármennyire is hülyén hangzik ez a tanács.
m
m
 


m
Én énekelhettem a himnuszt és a szózatot is. Énekkarban, mindenféle ünnepségeken, még Zánkán is. Persze még ma is tudom a szovjet himuszt kívülrõl, de mindig énekeltük a magyart is. Gyerekként engem nem zavart, mert utána mehettünk a Szeleburdi családot nézni a tábor mozijában. Bár rengeteg komcsi nótát is fújni kellett, de elég jó zenei alapkiképzést kaptam "mellékesen", zenei mûveltséget is beleértve, népdaloktól Bach-on át Bartókig. Hány zenemû témája egyházi szerinted?
Az apám párttag volt, igy lehetett ugyanis csak érvényesülni, mint ahogy ma meg más kell hozzá, de mégis megkereszteltek a szüleim, hittanra is jártam. Na jó, titkolni kellett. A falvakban búcsú is volt, körmenettel meg körhintával. Én is itt éltem, nem a világ másik felén.
Szóval Téged hol nem engedtek himnuszt énekelni?

A nagyapám - hadifogoly.hu vagy hol lehet most már utánkeresgetni. Még az apám se ismerte, nemhogy én. (nem a pógárok mentek harcolni már akkor sem).
A nagymamámtól a háború után meg elvették azt amije még volt. Szerinted mit kapott vissza a földekbõl?
Õ nem szavazott senkire sem, mint ahogy az apám sem. Hiszen mindkét rendszer csak elvett tõlük.
Névtelen
 


Nevtelen,

En is enekelhettem a magyar himnuszt - amikor megengedtek az elvtarsak. Szerintem te is csak akkor. (A szekely himnusz tiltott volt.) De akkor nem amikor "spontan" akartunk a Lanchidnal unnepelni marcius 15-t. Azt "szetvertek" az elvtarsak. Vagy ezt elfelejtetted? A hangsuly itt nem az eneklesen van, hanem azon, hogy mikor enekelhettel. Ez zavar a legjobban a most jovo "demokrata" (al) kormanyban. Legalabb ne pofaznanak annyit a demokraciarol, a szabadsagrol, s magukrol mint a haza megmentojerol a fasizmus ellen. Ok a legnagyobb ellensegei a demokracianak.

En budapesti vagyok, budapesti az anyam, az apam, a nagyszuleim. Az apam '56-ban harcolt. Szoval a polgarok is harcoltak am!!!!!!!!!!! Es a budapesti polgarok is szavaztak most, sokan a FIdeszre. (Az en kornyezetemben, joreszt budapesti ertelmiseg, szinte mindenki jobbra szavazott. Valahogy nem adodnak ossze ezek a valasztasi szamok.......... Miert nyert Bp-en az MSZP???????? Ki szavazott rajuk???????? Szamomra ez meg mindig nagy talany!!!!!

Gabi
Gabi
 


Gabi, kivezenyeltek az apadat 56-ban, hogy verje le a forradalmat, vagy mit ertettel a polgarok is harcoltak megjegyzesen? Olyan valamiert harcolt, halt meg, esett hadifogsagba, ami neki volt fontos? Vagy olyan valamiert ami masoknak volt fontos.
Névtelen
 


Gabi

Ki szavazott rájuk, az MSZP-re? Pl. ezek szerint az én környezetem. Az sem kevés ember. Meg tudod a "pesti prolik a panelból"

Azt az egyet meg nemigen értem, hogy a himnuszt minek kellene spontán énekelgetni. Arra gondolsz, hogy te anno az utcán sétálgatva nem énekelhetted el????? Egyátalában el akartad énekelni? Odament hozzád valaki, és azt mondta, hogy nem szabad?

A fiúk közül meg soknak volt párttitkár apukája, vagy egyéb ilyesféle felmenõje. Stumpf úr vad KISZ-es volt (KISZ KB), na ennyit a kommunista múltjukról, ami ugye állítólag nincsen.

Bokrinca
Bokrinca
 


Azért kéne számolni, a 40-45 között születettek nem igazán lehettek vad komcsik tízegynéhány éves korukban, 56-ban.
A Himnuszt mindig elénekeltük, nem csak tátogtuk, pl. az Egeszegi nem is énekelte amikor a Fidesz buli volt.
A Székely himnusz nagyon szép, de én pl. nem vagyok székely nekem miért kellene énekelnem, nem éneklem a szlovákot, a szlovént stb-t sem.
Az szavazott az Mszp-re aki AKART. szabad akaratából, egyéni, szubjektív döntése alapján.
Sajna, tudomásul kéne már ezt venni, és normálisan élni, nem siránkozni, meg okokat keresgélni.
zizi
Névtelen
 


Nem politikai dühöngés.
Az iskolában sírva panaszkodott egy elsõs anyukája, hogy a fakultatív hittanórán(katolikus) a pap, aki kb. 60-70, minidg ölébe ülteti, és simogatja és puszilgatja a kisfiát, és egy másodikas anyuka is ezt mondta, még pár héttel ezelõtt. Egyébként szigorúan büntet, ha pl. nem írnak leckét, vagy nem tudják pontosan az éneket, vagy fegyelmezetlenebbek, és pl. kérdezni mernek tõle. Ilyenkor elfenekelés szokott lenni, de lányokat nem bántott még eddig.A gyerek rettegnek tõle.Sajnos elég rossz a sajtójuk mostanság, a szülõk még nem szóltak hivatalos helyen. Mi nem járunk oda, mert evangélikusra járunk, ott szerencsére híre sincs ilyesminek.
szóval én kiakadtam rajta, mert ha igaz, akkor minél elõbb lpni kell, ráadásul a gyerekek sem hülyék, elég sokat hallanak a gyerekeket bántó felnõttekrõl, így elég kétélû lehet a dolog. Igazából azt sem tudom, hogy lehetne errõl valóban meggyõzõdni.
Kép
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


ÉS (Élet és Irodalom)
XLVI. ÉVFOLYAM, 18. SZÁM, 2002. május 3.
Fábry levele
Névtelen
 


Melyik Fábry?
Névtelen
 


Zsomimama!
Igen-igen szomorú, hogy ilyen megtörténhet, és én nem hinném, hogy több kell, mint minden óra után megkérdezni a gyerekeket. Végtelen a fantáziájuk, de ilyet nem találnak ki maguktól, még ha elegük is van a feneklésbõl. Amúgy az is tilos! Én valószínüleg két dolgot tennék:
1. megpróbálnék beszélni az igazgatóval,
2. a gyerekem meg az iskolai helyett templomi hittanórára járatnám. Ott legalább ismerem az atyát.
Amúgy én is Veled dühöngök! Az ilyenek hallatán tisztára ilyen a fejem: Kép
Borcsa (boszi)

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Fábry Sándor, a humorista. De nem humoros, elgondolkodtató -mindkét oldalnak!
Névtelen
 


Elgondolkodtató. Fõleg, hogy az ÉS és Hócipõ minden további nélkül megjelenteti. A Demokrata képes lenne hasonló gesztusra?

A mostnai számban van egy válaszlevél is Fábry levelére.
Névtelen
 


Sziasztok MSZP szavazók!
Nem kéne átírni a történelmet, alig 12 évvel a rendszerváltás után. Ha tényleg sok a baloldali az ismerõseid között, lehet, hogy nem is tudsz arról, mi volt itt 40 évig? Na nem a párttagoknak, mert azok jól megvoltak, ha betartották a játékszabályokat.

Volt olyan kislány, (gondolom még az 50-es években), akirõl tudták, hogy vallásos, ezért a tanára végigvesszõztette az osztálytársaival, miközben leköpdösték és csúfolták.

Voltak fiatal fiúk, akik katolikusok voltak és "szervezkedés" címszóval elvitték õket az Andrássy út 60-ba. Amelyikük pár hónap után szabadult, azt nagymamámék attól fogva kerülték, mert nyilvánvaló volt, hogy csak azért szabadulhatott olyan hamar, mert besúgó lett.

Volt olyan pap, aki kiállt a tanítványaiért az ÁVÓval szemben (nem adta ki a kislányt a kollégiumból), persze börtön lett belõle, meg képzeld: számûzték a városboól, ahol addigi életét töltötte! (Hihetetlen nem? Egyszerûen kitiltották. Rendõri ellenõrzés alatt volt, és a személyiébe is beírták nyilván.)

A keresztapámat (50 körül született) többször megverték a rendõrök: nem azért mert csinált valamit, hanem mert hosszú haja volt!

Ezek után kinek lett volna kedve, mersze mást mondani, mint amit lehetett? Az, hogy voltak búcsúk, a kirakatpolitika miatt volt, hogy a Nyugat úgy láthassa, nincs itt semmi baj. Gondolod, hogy tõlünk keletebbre is ilyen engedékenyek voltak az elvtársak?
Fõleg, mivel a papok addigra már teljesen ki voltak herélve, csak az lehetett pap, akit az állam hivatalosan odaengedett.

És ne mondjátok, hogy az régen volt, ez már az MSZP, nem ugyanaz, stb.

De, Ugyanaz. A régi reflexek 94-ben is beindultak. Volt, aki 4 évig nem kapott munkát semmilyen végzettségének megfelelõ helyen, mert az Antall-kormány alatt államtitkár-helyettes volt (ismerem, külföldrõl kellett a pénzt küldenie a kisgyerekeinek és a feleségének. Ugyanez az ember a Fidesz kormány alatt odafigyelt, hogy MSZPs is dolgozzon mellette, ha az volt rátermett a feladatra. Gondolom most is repülni fog. Ígérem, hogy megírom, ha nem!)

És írtam már: 95-ben az MSZP sajátos módszereivel úgy engedte mûködni a Katolikus Egyetem Jogi Karát, ha felvesznek 30 fõt, akiket õk akarnak. Két legyet ütöttek egy csapásra, mert "MSZP Cigánytagozat" néven adták oda a dossziét nekünk, csak sajna ezek között 2-nek volt érettségije. Volt, akinek 8. osztályos bizonyítványa sem volt! Valalaki megkérdezte itt, hogy külön oktatták-e az így felvetteket, vagy a többiekkel együtt. Semilyen formában nem volt szabad megkülönböztetni õket és különben sem indítottak külön elõadásokat azért a pár emberért.
Jó lenne, ha átéreznétek, hogy a világ minden pontján az Egyetemek önálló autonómiával rendelkezõ intézmények (megfelelõ keretek között persze, de ilyen akkor sem lehet egy demokratikus államban.)

Aki mostantól csak "beszól az ismerõsének a megfelelõ helyre" és ezért egyszerûbb lesz az élete, az biztos jól járt, de én azt látom, hogy legtöbben bizony magatok ellen szavaztatok. És nem is ez a baj, hanem hogy észre sem fogjátok venni, mi történik, olyan szépen el fognak mindent magyarázni azokon a csatornákon keresztül, amin eddig is tájékozódtatok.

Gondolkodtam a Bokros dolgon is. Megpróbálom megint egy hasonlattal (nem sokat tehetek az ellen, hogy félreértsék néhányan Kép ). Ha a behajtó éppen veri a pácienst, aki tartozik a "fõnöknek" és közben fél kézzel szabadkozik, hogy muszáj, õ sem örül a helyzetnek, vajon hihetünk-e neki? Közben tudjuk, hogy bizony a behajtott összegbõl százalékot kap.

iii

U.i.: Õszintén: volt valami újdonság abban amit írtam, vagy nektek ez így ááll össze: jól csinálták, ezt akarjuk.
iii
 


Kedves Szimat!

Rendben, én eddig sem vitáztam Veled a drogtémáról, de valamit még elmondanék. Hollandiával foglalkoztam mostanában a reformpedagógiai irányzatok kapcsán. Az a helyzet, hogy ott kb. 70% a Jenaplanos (és ahhoz hasonló, Hollandiában kidolgozott) reformped. iskolák aránya. Nálunk csak 2-3 Waldorf van, meg 1-2 Montessori.

A lényeg: már az óvodásokat úgy nevelik, hogy reggel megtervezik: ki, mikor, melyik játéksarkot szeretné használni, táblára kiteszik a jeleiket, és a nap végén megbeszélik, hogy ki mivel is töltötte a napját. Ugyanez a rendszer a suliban is. Van, amikor minden héten külön egyeztetnek a tanárral, hogy mit fognak megtanulni, és a végén bemutatják, mire jutottak.

Ezért dühöngök itt, mert erre a szemléletre építve egész más egy társadalom, mint nálunk.
Itt az megy már a bülcsitõl kezdve, hogy ha kilógsz a sorból, kapsz a fejedre. Ha nem haladsz a többiekkel, hülye vagy. És (minimum) 24 éves korodig (egy-két képzési fajtát kivéve) csak akkor lépsz elõre a sulikban, ha bemagoltad és "visszböfögted" amit a tanár mond. Ezért nem vagyok oda az ún. értelmiség véleményéért. Én életem egyetlen fontos döntését sem az alapján tudtam meghozni, amit a suliban tanítottak. Sokat tágult a látóköröm, de a döntéseimben nem ezek segítettek, hanem (mérlegelõ természetemen kívül) amit ellestem az apámtól, az apósomtól.

iii
Kép
iii
 


[url=http://www.mno.hu/index.mno?cikk=76776&rvt=3" TARGET="_top]http://www.mno.hu/index.mno?cikk=76776&rvt=3[/url]
Névtelen
 


[url=http://www.hetivalasz.hu/cikk.php?id=3829" TARGET="_top]http://www.hetivalasz.hu/cikk.php?id=3829[/url]

a képek a legjobbak! Kép
Névtelen
 


" a választási bizottság nem pártok által delegált tagjait a jegyzõk nevezik ki. Így történt ez Budakeszin is. Ezért csodálkoztam, hogy szinte csak szocialista érzelmû (mert egymást azért ismerjük) személy ült körzetem bizottságában. Mert ugyebár arról senki sem tehet, hogy a jegyzõk csak ilyeneket találtak… "

Tudtátok?
Más szavazóbiztos ismerõsöm is beszámolt errõl...

iii

(Jó így magamban dühöngeni Kép , de a balosok már nyilván nem dühöngenek, a jobbosok meg minek ismételgessék magukat... Elkezdtem a topikot elõlrõl olvasni, bocs, hogy ismételtem a témákat. Próbáltam személyes tapasztalatokra, nem újsághírekre alapozni.)
iii
 


ZEIT-FRAGEN
„Ausztriát Brüsszelbõl irányítják. Brüsszelt Washingtonból és Washingtont pedig Tel-Avivból.” Az egykor ironikusan emlegetett mondást egyre többen veszik komolyan Ausztriában, írja a jobboldali svájci hetilap, amely idézi Ariel Saron izraeli miniszterelnök 2001. október 3-án, az izraeli közszolgálati adón elhangzott, Peresz külügyminiszternek címzett kijelentését, mely szerint „Ne aggódjon az Izraelre nehezedõ amerikai nyomás miatt, mert mi, a zsidó nép irányítjuk Amerikát és az amerikaiak ezt tudják”. A hetilap másik cikkében egy történész arról ír, hogy furcsa módon a szeptember 11-i terrortámadások elõtt tõzsdei spekulációkat hajtottak végre éppen azon, és csak azon légitársaságok részvényeivel, amelyek gépeivel a terrortámadásokat elkövették. Sõt, a rendkívül befolyásos és nagyon jó amerikai kormánykapcsolatokkal rendelkezõ Goldman–Sachs Bank szeptember 10-én tokiói székházában belsõ köriratot adott ki, amelyben felhívta munkatársait, hogy egy lehetséges terrortámadás miatt kerüljék az amerikai kormányépületeket. - lapszemlébõl.
Névtelen
 


iii, akkor most a belvárosban vagy Budakeszin laksz?
a
 


Most a szocik a baj, vagy a zsidók? (Névtelen a Zeit-Fragen-nel)
Ha tegyük fel igaz amit írsz, szerintetek mit kéne a dolog ellen tenni? Hogy gyülöljük a zsidókat,ugyanis még nem old meg semmit. Milyen intézkedéseket szeretnétek ez ellen?
Névtelen
 


"...Nos, Lovas István a Fidesz-rohamosztag, az úgynevezett „jobboldali értelmiség” oszlopos tagja, szimbolikus figura, átitatva szélsõjobboldali érzelmekkel és nézetekkel. Õ az olyan határon túli magyarokat, mint a forradalomra buzdító Duray Miklós, elvbarátjának tekinti, ám az Izraelben élõ magyar származású zsidókat gyûlölt ellenségnek. Ez az ember 1998 után jelentõs pozíciókhoz jutott. Már a 90-es évek elején az MDF körül bábáskodott, de valamiért kegyvesztett lett, igaz, elõtte belekóstolt az SZDSZ-be is. Igazi ideje azonban az Orbán-érában jött el. A Fideszhez kötõdõ barátok – és ezt ki kell hangsúlyoznom – segítik egymást. Lovas rendszeresen publikált a Demokratában, naponta szemlézi a nyugati lapok Izraellel kapcsolatos írásait, sajátságos nézõpontból. Tanít a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és a TV-akadémián. Sajtóklubot vezet péntekenként, ahol következmények nélkül lámpavasazhat és zsidózhat a négy Fidesz-közeli."
1996-ban családjával együtt az alija-(hazatérési)-törvény alapján beadta kérelmét. Akkor meg is kapta az engedélyt, de nemrég, ahogy arra Kende Péter is utalt a Napkeltében – Magyarországon egyedüliként –, Izrael Állam visszavonta a bevándorlási engedélyét, tekintettel arra, hogy megszegte az abban foglalt nyilatkozatát: „Kijelentem, hogy nem követtem el semmilyen, a zsidó nép elleni cselekedetet, sem Izrael Államát veszélyeztetõ cselekményt.” Ez eredeti dokumentumokkal igazolható. Lovas pszichopatológiájához tartozik, hogy az egész családja, tehát mind a négy nagyszülõ zsidónak született, majd a család egyik fele elhagyta a zsidóságot. Azt, hogy Lovast mi vihette rá arra, hogy Izraelbe szándékozzon menni, elképzelni sem tudom. Azt viszont tudom, hogy a lánya egy ideig a Lauder Javne zsidó iskola tanulója volt. Talán Soros mellett ezért szidja állandóan Laudert is. Amíg sajtóklubos társainak csak az MSZMP-s múlttal kell megbirkózniuk (mint Bencsik Andrásnak vagy Járai Juditnak), vagy azzal, hogy a Népszabadság fõmunkatársa volt (Bayer Zsolt), addig Lovasnak néha a zsidó temetõbe is ki kellene mennie a nagyszülei sírjához. Képzelje el, ha ott valaki meglátná kipával a fején!
Névtelen
 


"mit kéne a dolog ellen tenni?"

Semmit nem kéne. Ha igaz is (zsidók helyett inkább pénzembereket kéne mondani, ami nyilván nem ugyanaz), nem kell tenni ellene semmit. Nem is szabad és nem is lehet.
Csak tudni kell róla!

(Nem lehet, mert ha igaz, úgyis megvesznek bárkit kilóra.
Nem szabad, mert ha igaz, úgysem azok járnának rosszul, akik netán tényleg tehetnek valamirõl ( különben is: a gazdagság önmagában még nem bûn) , hanem ahogyan a 2. világjáborúban történt: sok millió ártatlan polgár/ember meghalt, míg a leggazdagabbak megvehették maguknak a szabadulást a németektõl.)

De ki mondta, hogy gyûlölni kell a zsidókat? Azt tudom, hogy õk ezt hiszik. Azt is tudom, hogy régen ez nem volt alaptalan.
De ma már szerencsére más a helyzet, mint évtizedekkel ezelõtt.
Kicsi korom óta járok templomba, és soha egyetlen negatív megjegyzést nem hallottam a zsidóságról! Ha valaki nem tudná (érdekelné vajon?) a misén minden alkalommal 2 részt olvasnak fel az Ószövetségbõl, és egyet az Újból.

Már kezdek azon töprengeni, vajon kinek éri meg elhitetni a zsidókkal, hogy gyûlölik õket? Ma már az emberek nagyrésze azt mondja: én nem is tudom, milyen az a zsidó. És ez így van jól. Maga a szó is más értelemben használatos, kb. a burzsuj megfelelõje - valami egészen eszement logika alapján. (Egy barátomat, akinek tényleg semmi köze a témához "lezsidózták", mert túl jó biciklije van. Nevetséges, és szomorú.)

De talán nekik sem ezekkel a módszerekkel kéne dolgozniuk.
Névtelen
 


Én speccccc semmi intézkedést nem szertnék a zsidokkal szemben.
Csak nyugodtan ülhessek repülöre, nehogy engem és a családomat érje tragédia, mert egy terrortámadást szerveznek és végrehajtanak!
Igaz, hogy a zsidok állando üldöztetésbe voltak-vannak, de pl: ök és a média, miért várnak el tölünk segitség nyujtást, miközben minket irtanak!
Semmi bajom sincs a zsidokkal, söt ahogy feljebb irták, ennek a szonak igen sok használati értelme van! Ök is és én is szertnénk békében élni, nem rettegni attol, hogy valami "idegen" elveszi tölünk a tulajdonunkat vagy életünket!
Pl: Bush a nök egyenjoguságát is be akarja "állitani", szerintetek van ehhez joga és akarják az ottani nök?
Névtelen
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?