Sziasztok!
Andi
Hát feladom,Ti nyertetek
!Bence 77 ördög
!
Persze nem adom fel a szopit,mert hát azért ezt az 1 hónapot még ki kéne húzni,aztán úgyis hozzátápi,csak elég elkeserítő volt az elmúlt pár nap,de megoldódni látszik.Most iszok eleget,pláne szoptatós teát,tej van is,azt érzem,csak a kis büdös már nyafizik,ha nem jön azonnal..
Boldog félévességet Lillának,milyen nagylány már
!Szóval bejön neki a kaja,az szuper!!!
Keresztelő milyen volt?Képek???
Móni
Hát sajnálom,hogy vissza kell menned,bár lehet,hogy Gergőnek jót fog tenni a bölcsi
!Igaz a tesóprojektnek kevésbé a munka...
Bulcsú 2 évesen ment bölcsibe,mert 1 és 2 éves kora között anyósom volt vele GYes-en...
Nekünk jó tapasztalataink voltak,bár nem tudom,melyik bölibe akarjátok vinni,mert szerintem bölcsi-függő is,amellett,hogy persze gyerekfüggő is a dolog.Hagynak bőven időt a beszoktatásra.Nálunk ugyan csak 3 nap volt,mert Bulcsú elég rugalmas volt,de többet is lehet,amennyit a gyermek megkíván.Persze sokat húzni sem érdemes,mert azt is megérzik a gyerekek.Első nap ott voltunk 1 óeár,aztán irány haza.Aztán második nap már ott hagytam fél órára,persze telefonszámmal együtt
,harmadik nap már ott is beédelt,negyediken már ott is aldut.Persze sokat beszélgettünk róla,készítettem rá,de simán ment...Ha van még más kérdésed,akkor szívesen válaszolok
.
Egyébként ne aggódj,bmikor mész vissza dolgozni,ugyanígy meg fog viselni.Amikor én visszamnetm,amikor Bulcsú 1 éves volt,1 hétig nagyon pocsékul éreztem magam.Mert hogy ilyen korán,stb...Aztán rájöttem,ez nem a kortól függ,heanem egyfajta elszakadás,amin mindenkinek előbb-utóbb túl kell esnie...
Én gondolok rátok
...
Orsi
Meddig,amíg meg nem születik???
Azért én mindehol ott vagyok ám,figyelek,aztán egyszer lebuksz!!!
Konkrétabban????Mert nekem gyanús vagy....
Szilvi
Apának mégegyszer gratu
!Nem hiába chatelt velem
!
Kpek a fürcsiről???Mi is tervezzük,de inkább Pápán az élményfürdőben
!
Tejcsi:van ,bőven sok,éjjel folyik össze-vissza.Megvettem az SNS készüléket a biztonság kedvéért,de tegnap reggel óta hozzá sem nyúltunk a tápis dobozhoz,még vizet sem forraltam
!
Most úgy szopizunk nappal,hogy ölbeveszem és sétálunk közben és így esetleg van 1-2 nyafi,aztán már jön is a tejci és elég is,mert utána sincs nyafi.Nappal nuku cumi ééééééééééééééééés.........nagyon jól viseli!Mitöbb,nem is tudom,eddig miért kapott nappal,mert egyáltalán nem nyafi nélküle.Amúgy meg minden szíreszóra tömködtük a szájába tök feleslegesen.Na,amióta nincs cumi nappal,azóta a szopi jobban megy
.Most éjjel(illetve tegnap
) pl. este 9-kor evett utoljára(fél 8-kor feküdt),aztán éjfélkor felkelt,mert fájt a poci(visszatérés Infacolhoz
),aztán csak negyed 4-kor kelt enni...Szóval csak elég a tej....
Márk már megjavult,nem?????Vagy megint nem jól kel???Mert akkor drukkok mennek!
Gabi
Sajnálom a nagyit
.Ezek a felnőttek már csak ilyenek,sokszor nem szólnak,ha bajuk van...Remélem,tényleg nem komoly és mehettek,mert azért már illene eljutni ide is
!
Lora
Szóval becenév
...Nálunk is megmaradtak a kiskori nevek
!
Ne lépek,mert nyafi van
!
Pusz,Anyapoc